Recenzie hotelov
Limnos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Výborná dovolená, která nám vyhovovala. Klidné příjemné prostředí. Nazval bych to na samotě u moře. Kdo má rád velkou společnost a noční...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená, která nám vyhovovala. Klidné příjemné prostředí. Nazval bych to na samotě u moře. Kdo má rád velkou společnost a noční život, tak si to tady asi příliš neužije. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Téměř nové vybavení, které splňovalo naše požadavky. Pokoj dobře vybavený, situovaný a ještě tomu nahrává vyvýšená poloha hotelu, která celkovou atmosféru umocňuje.

Strava
Jídlo se sice objednávalo, ale dalo se vždy vybrat a nemělo to chybu. Ještě bych to trochu vylepšil o některé místní speciality, které by si mohl zvolit zvídavý strávník.

Služby hotela
Dalo by se říct, že vše šlapalo, jako hodinky. Za celou dobu pobytu se neobjevil žádný problém. Všeobecná spokojenost.

Pláž
Pěkně čistá voda i pláž. Písčitá a částečně kamenitá. Pozvolný vstup do vody, který je velice vhodný pro děti. Na potápění ideální místo, protože okolní skalnatý terén ukrývá spoustu podmořského života. Jelikož je to poslední pláž, na kterou vede asfaltka, tak je příjemně volná. Malá vzdálenost k hotelu umožňuje pohyb s minimem věcí.

Roman G., 08.10.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Limnos, Hotel: Porto Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasná dovolená, počasí nám přálo, personál hotelu vstřícný. Nádherná pláž, moře čisté a překvapivě ještě příjemně teplé. Využili jsme...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená, počasí nám přálo, personál hotelu vstřícný. Nádherná pláž, moře čisté a překvapivě ještě příjemně teplé. Využili jsme zapůjčení auta a procestovali celý ostrov. Je tam plno dalších krásných pláží. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo popisu, všude čisto a uklizeno.

Strava
Stravovali jsme se sami, obchod přes ulici perfektně zásobovaný, ceny příznivé. Otevřena byla již jen jedna nedaleká taverna, vařili tam výborně.

Služby hotela
Bez připomínek, perfektní.

Pláž
Pláž u hotelu, čistá, udržovaná, lehátka s měkkými podložkami, moře příjemně teplé a krásně průzračné. Prostě klid a pohoda.

Eliška Florianová, 05.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Limnos, Hotel: Para Thin Alos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená se vydařila, naprostá spokojenost s ubytováním v hotelu, personálem i okolím a plážemi.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se vydařila, naprostá spokojenost s ubytováním v hotelu, personálem i okolím a plážemi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo pětihvězdičkovému hotelu, vše čisté, denně výměna ložního prádla, ručníků. Úklid rovněž probíhal každý den. Vybavení pokoje na dobré úrovni, k dispozici minilednička i varná konvice.

Strava
Strava chutná a dostačující, každý si mohl vybrat podle své chuti. Servírované porce velké, snídaně formou rautu, večeře servírovaná s možností výběru ze tří jídel. Jako námět na zlepšení bych dala rozšíření nabídky ovoce např. o pomeranče, banány či hroznové víno. V nabídce byl pouze meloun. Jinak bez dalších připomínek.

Služby hotela
Služby hotelu na dobré úrovni, velmi příjemný a ochotný personál.

Pláž
Pláž čistá a písčitá v blízkosti hotelu, další pěkné pláže v docházkové vzdálenosti, moře průzračné. Na plážích rozhodně nebylo přelidněno.

Hana Mrázová, 30.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 24.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Limnos, Hotel: Porto Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Dovolená celkově byla super, moc jsme si ji užili.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená celkově byla super, moc jsme si ji užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pekne, ale pár věcí v pokoji by chtělo vylepšit.

Strava
Strava až na vyjímky v jídelně dobrá.

Služby hotela
Výborné, obden čisté ručníky i povlečení a vynášení odpadků

Pláž
Super, v září málo lidí. Pěkna, čistá.

Leona N., 27.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 24.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Limnos, Hotel: Penzion Nirvana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolená byla dokonalá pro ty, kteří mají rádi klid, volnou přírodu a čisté moře. Byli jsme zde již podruhé a znovu zcela nadšeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla dokonalá pro ty, kteří mají rádi klid, volnou přírodu a čisté moře.

Byli jsme zde již podruhé a znovu zcela nadšeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je architektonicky velmi pěkná a zároveň účelná stavba. Pokoje jsou situovány do malých domků vždy po čtyřech. Každý pokoj má lodžii nebo terasu situovánou na západ s výhledem na moře. Vzhledem ke členitosti domků se jednotliví hosté neruší.

Strava
Snídaně jsou bohaté s výběrem zeleniny, vždy bývá nabízen meloun. K večeři je výběr ze tří jídel, která jsou servírovaná a je třeba objednat si den předem. K nim je opět bufet s polévkou, se saláty, ovocem a výběrem tradičních řeckých moučníků. Vše je velmi chutné.

Služby hotela
Hotel je rodinný, manželé majitelé se o hosty vzorně starají. Na pokojích je trezor, fén a balkonový sušák na prádlo.

Za poplatek si lze půjčit ručníky na pláž. Úklid pokojů je každý den, jednou za tři dny výměna prádla.

Na požádání lze doobjednat i malé občerstvení k obědu. Personál je velmi přátelský a vzhledem k velikosti hotelu přistupuje ke každému hostu individuálně.

Pláž
Pláž pod hotelem se pyšní modrou vlajkou která je zárukou čistoty. Pláž je dílem oblázková a dílem písčitá. Zdarma jsou slunečníky. K dispozici je sprcha, i nádoby na recyklovatelný odpad. Jen pár kroků je půvabná řecká taverna, rovněž provozovaná rodinou. Tam je možno poobědvat a vybrat si nápoj. Taverna má na pláži slunečníky a lehátka zdarma - pouza za konzumaci nápoje. Čisté toalety jsou samozřejmostí. Pláž leží v malé zátoce a je tak chráněná od větru a vln.

Markéta P., 27.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 24.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Limnos, Hotel: Porto Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Jelikož jsme novopečení důchodci a poprvé jsme nebyli omezeni časovým horizontem výběru dovolené, letěli jsme v září. Dovolená nás...

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Jelikož jsme novopečení důchodci a poprvé jsme nebyli omezeni časovým horizontem výběru dovolené, letěli jsme v září. Dovolená nás nadchla. Vybrali jsme si řecký ostrov Limnos, který ještě není tolik turisticky známý.Cesta proběhla bez problémů. Všude klid a pohoda. Pláže téměř prázdné. Na několik dní jsme si půjčili auto a ostrov procestovali. Jeho délka je napříč necelých 50 km. Objeli jsme různé pláže, přírodní i archeologické zvláštnosti. Ostrov je hornatý, bez zeleně. Ta je pouze v osídlených místech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotýlek, který jsme si vybrali, má 14 pokojů, takže klídek a pohoda. Neubytovávají zde malé děti do 2 let. Vybavení pokojů je velmi pěkné, zánovní. Jedna velká místnost přepažená na ložnici a obývací část s pohovkou, stolem a židlemi, pěkně vybavený kuchyňský kout (rychlovarka, dvouplotýnkový vařič, lednice s mrazáčkem, hrnečky, skleničky, talíře, příbory, hrnce). Sociální zařízení čisté, vše zánovní ( fén, zvětšovací zrcadlo, skříňky...). Velký balkon s výhledem na moře ( sušák, kolíčky, stolek a židle). Klimatizace zdarma. U hotelu pěkný bazén. Každý den ráno čištěný, mytá lehátka, okolí bazénu.

Strava
Snídaně byla formou bufetu. Velký výběr jídel slaných i sladkých, ovoce. Dobré pečivo (hlavně tmavý semínkový chléb). Během pobytu zůstával podobný výběr, ale myslím si, že si každý vybral. Večeře byla servírovaná. Předkrm si každý nabral sám ( sýr, zeleninový salát). Dezert zákusek, jindy ovoce. Jídlo bylo chutné, výběr byl ze dvou jídel.Na jídle nám vadilo pouze to, že bývalo většinou jen vlahé nebo skoro studené. Prý to tak Řekové mají???

Služby hotela
Personál hotelu milý, vstřícný, veselý, ochotný. Všude čisto, uklizeno. Na pokojích čisté prádlo po 3 dnech (ručníky, povlečení).

Pláž
V místě pobytu jsme měli přírodní pláž asi 200 m u přístavu malých loděk, hlavní pláž asi 500m. Další nádherná pláž byla asi 15 min po prašné cestě - nádherná, písečná, bez lidí, zakončená skalními útvary, možné šnorchlování. Pláže jsou písčité, některé mají dno oblázkové, jiné písečné. Všude málo lidí. Na hlavní pláži jsou deštníky za poplatek - zakoupení pití. Několik deštníků je na plážích vždy ,,obecních", kde jsme byli zdarma. Možná to bylo způsobeno i tím, že sezóna končila.

Helena Mesnerová, 27.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 24.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Limnos, Hotel: Ammos Suites (Plati)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Oproti úpředchozím dostupným recenzím byl po všech stránkách milým překvapením. Obdobně jsme, jako řada jiných rekreantů, se kterými jsme...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Oproti úpředchozím dostupným recenzím byl po všech stránkách milým překvapením. Obdobně jsme, jako řada jiných rekreantů, se kterými jsme navázali přátelský vztah, odjížděli s přesvědčením, že se za rok vrátíme.

Na profesionalitě nové delegátky by se dalo leccos zlepšit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorný, příjemný, mezonetový apartmán, dobře řešená, celý den zastíněná terasa, promyšleně instalovaná klimatizace. Hygienické příslušenství dosti malé, ale funkčně zcela vyhovující.

Strava
Snídaně zcela běžný řecký standard. Servírovaná večeře "obyčejná", co scházelo gastronomickému zážitku bylo kompenzováno velikostí porcí.

Služby hotela
Vynášení odpadků obden - dostačující. Výměna ručníků a povlečení zcela vyhovující.

Pláž
Náš názor na pláž lze vyjádřit konstatováním, že jsme v zátoce Platy byli již byli pošesté a doufáme, že ne naposledy.

Josef K., 16.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Limnos, Hotel: Stone House - apartmány

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 6,6 Zájezd se nám líbil, sopokjenst s ubytováním i službami hotelu.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd se nám líbil, sopokjenst s ubytováním i službami hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké, čisté jen hodně stísněné prostory v koupelně mezonetu. Celkový dojem vylepšený krásnými mosaznými bateriemy ve sprchovém koutu a u umyvadla.

Strava
Celkem dobrá, denní řecké saláty výborné, hlavní jídlo - dalo se vybrat ze dvou nabídek, vcelku chutné.

Služby hotela
Nemáme si na co stěžovat.

Pláž
Pláž pěkná v blízkosti hotelu, moře klidné s pozvolným vstupem do vody, vhodné i pro děti. Spokojenost.

Jana B., 08.09.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 3.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Limnos, Hotel: Villa Victoria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,3 Byli jsme podruhé a kromě delegátky jsme byli spokojeni.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme podruhé a kromě delegátky jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše OK, jen malé prostory..

Pláž
Skvělá...

Anonym, 07.09.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 3.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Limnos, Hotel: Para Thin Alos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 9,4 Krásný hotel,nádherné apartmány-vše nové!

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel,nádherné apartmány-vše nové! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl překrásný,čistý,ručníky měnili denně, ani jsme je nemuseli házet na zem,druhý den je vyměnily za čisté.

Strava
Snídaně perfektní-královské! Večeře výběr ze dvou jídel-řeckého typu.

Služby hotela
Personál moc příjemný.Bazén denně čištěn i okolí.Všude čisto!

Pláž
Pláže nádherné,průzračná voda,lehátka zdarma při konzumaci na pláži-dali jsme si frappé a byli jsme tam celý den.

Hana, 03.09.2019, Dátum pobytu: 2.8. - 13.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Limnos, Hotel: Ammos Suites (Plati)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)