Recenzie hotelov
Naxos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Vše v naprostém pořádku. Byli jsme velmi spokojeni. Ubytovaní moc pěkné, dostačující, každý den uklizeno, personál velmi milý. Naproti...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vše v naprostém pořádku. Byli jsme velmi spokojeni. Ubytovaní moc pěkné, dostačující, každý den uklizeno, personál velmi milý. Naproti hotelu je malý obchod, kde seženete vše. V okolí spousta taveren s vynikajícím jídlem. Celý ostrov jsme projeli na čtyřkolce. Zobraziť celú recenziu

Markéta V., 28.12.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Naxos, Hotel: Perla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,3 Dovolená na jedničku - od skvělé lokality přes krásná studia až po služby cestovky. Na všelijakých zájezdech už jsem zažil spoustu...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na jedničku - od skvělé lokality přes krásná studia až po služby cestovky. Na všelijakých zájezdech už jsem zažil spoustu různých průvodců a delegátů - od mizerných až po skvělé, delegatka .... je naprostá jednička. Nejen, že má přímo encyklopedické znalosti historie i současnosti ostrova, které navíc umí výtečně "prodat", ale stejně zmáknuté má i věci ryze praktické - tedy jak kdy a kam se dostanete, kde co najdete atd. atd. Před její prací a jejím přehledem opravdu smekám. Výlety taky skvělé - ať už okruh ostrovem, výlet na Delos a Mykonos nebo na Malé Kyklady (Iraklia + Koufonissi). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkem malá, ale hezká a čistá studia s kuchyňkou, balkónkem a impozantním sprchovým koutem s výhledem do kraje. Tedy aspoň to moje v patře - jak to vypadá dole v suterénu netuším. Vybavení kuchyňky dostačující, pár příborů, talířů, dvouplotýnkový vařič - bohužel, bez varné konvičky, což jsem ovšem věděl dopředu, takže jsem si malou cestovní dovezl ssebou. Klima, TV, fén a lednice - vše zdarma.

Strava
Zásadně objednávám zájezdy bez stravy, protože mě nebaví být celou dobu dovolené vázaný na jednu závodní jídelnu. A v Řecku se rozhodně nikde nemusíte bát, že umřete hlady. Nejbližší supermarket je 50 metrů od studií (ty další a větší pak najdete na trase busu do města), nejbližší taverna taky hned za rohem a podél místmí pláže nejméně dalších 10+. Stanice autobusu, který jezdí každou půlhodinu do Chory, je co by kamenem dohodil a ve městě jsou samozřejmě další desítky možností, jak se dobře a za solidní ceny najíst.

Služby hotela
Personál od majitelů po uklizečky velmi milý a vstřícný. Úklid pokojů denně, na řecké poměry řekl bych velmi pečlivý. Výměna ručníků taky denně, což mi přišlo až přehnané. Každý den ustláno a na posteli ozdobně nařasené prostěradlo a ručníky. :-)

Pláž
Pláž je opravdu pouhých 50 metrů od ubytování - a spousta dalších navazuje hned v blízkém okolí. Většinou jsou písečné s celkem pohodlným vstupem do vody. Směrem na jih, prakticky hned na konci zálivu Agia Anna za kapličkou, začíná nejkrásnější a nejdelší pláž Plaka a na ní pak navazují další a další pláže až po Alyko beach s ruinami nedostavěného hotelu ze 70. let s neskutečnými grafitti. Voda v moři je možná trochu chladnější, než na Krétě, ale její čistota a průzračnost je naprosto nevídaná - až tady jsem pochopil jev, zvaný "extrémně čistá voda".

Luboš N., 05.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 1.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Naxos, Hotel: Irini studia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 8,8 Výborná lokalita, krásné pláže, dobrá okolní vybavenost - obchody, taverny, spojení busem.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná lokalita, krásné pláže, dobrá okolní vybavenost - obchody, taverny, spojení busem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování fajn, čistota dobrá, blízko hezké pláže. Horší kuchyňka, ale dalo se to.

Strava
Ubytování bez stravy. Okolní taverny bezvadné. Nejlepší byla Paradiso.

Služby hotela
Dojem dobrý.

Pláž
Pláže fantastické, moře křišťálové, mělké, pláže písečné.

Alena H., 04.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 1.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Naxos, Hotel: Hotel a studia Agia Anna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž Plaka 2 fotografie

Celkom: 7,3 Nádherný pohodový ostrov s dlouhými a širokými písečnými plážemi, výbornými rodinnými tavernami se spoustou místních specialit nebo...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný pohodový ostrov s dlouhými a širokými písečnými plážemi, výbornými rodinnými tavernami se spoustou místních specialit nebo provedení, příjemní pohostinní majitelé v nich, dech beroucí projížďky hornatým vnitrozemím, i pár turisticky atraktivních cílů jako je Portara, Demeteřin chrám, 3 kusy kourosů, zbytky Dionýsova chrámu, úžasné grafitti v nedostavěném hotelovém komplexu na pláži Aliko a také citrus zvaný Kitron, z jehož listí se vyrábí stejnojmenný likér barvy zelené, oranžové a bílé, lze ochutnat i sušenou pocukrovanou kůru těchto plodů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Budova je 20 m od písečné pláže, 10 m od autopůjčoven, pár metrů od taveren, kde se dá pořídit gyros v pitě za 2,50 nebo 2,60 Eur, autobus na lince Chora - Plaka jezdí celý den do noci po 30 minutách, vesnička je přitom dost klidná. Pokoj standardní - postele, stolky, židle, skříň, minikuchyňka s ledničkou, varnou konvicí, vařičem a základním nádobím, balkon, ale víc ani nepotřebujete. Majitelé v Anně bydlí, takže jsou v dispozici, pozdraví, ale jinak o nich ani nevíte.

Strava
Stravovaly jsme se samy, což doporučuji a na rozdíl od jiných kykladských ostrovů, za příznivé ceny obdržely nadstandardní porce a vždy jsme si strašlivě pochutnaly, ani jedno zklamání. Už jen hranolky z naxoských brambor jsou zážitek.

Služby hotela
Úklid probíhal denně, denně dávali roli WC papíru, výměna ručníků a ložního prádla obden. Studio nabízí též snídaně v jídelně hned vedle recepce, možno snídat také venku na terase.

Pláž
Nádherné, dlouhé, písčité, hlavně na západním pobřeží, ostrůvky lehátek, v září poloprázdných i zákoutíčka pro solitéry, nudistická místa, plácky pro kitting a jiné vodní sporty, voda chladnější, ale čistá, klidnější, plná malých rybek, některé občas i štíply, písek úplně jemný (Plaka) nebo hrubější (Agios Prokopios), ale nepálil, klid a pohoda, žádné diskotéky nebo hlučná hudba z taveren jako na Mykonosu

Eva H., 04.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 1.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Naxos, Hotel: Hotel a studia Agia Anna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Aliko 3 fotografie

Celkom: 9,4 Považuji tento pobyt jako jeden z nejlepších ze všech 18-ti řeckých ostrovů, které jsme již navštívili. Počasí sice trochu komplikovalo...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Považuji tento pobyt jako jeden z nejlepších ze všech 18-ti řeckých ostrovů, které jsme již navštívili. Počasí sice trochu komplikovalo plavání, ale i tak jsme si plavání užili. Pláž nebyla průběžně udržována, část pokrývaly chaluhy, které se při větších vlnách vracely do vody. Písečná pláž i vstup do vody by i tak velice příjemný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo běžného vysokého standardu. Časté měnění ručníků a průběžný úklid zaručoval čistotu a pohodlí.

Strava
Zatím jedna z nejlepších a bohatých snídaní, které se mohlo rovnat s pobytem ve velice drahých hotelech.

Služby hotela
Hotelový personál byl velice zdvořilý a pozorný.

Pláž
Jak jsem již uvedl pláž byla místy znečištěna, ale bylo tam dostatek jiných míst, kde se dalo do vody vstoupit.

Petr Váňa, 26.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Naxos, Hotel: Archipelagos Economy

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Velmi dobré.

  • 8 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré, čisté prostředí, nový nábytek. V koupelně chyběl malý smeták, lopatka a hadr na vytírání mokré podlahy.

Strava
Měli jsme jenom snídaně, které byly každý den úplně stejné, žádná obměna se nekonala. "Švédský stůl": levný, nepříliš chutný margarín ve tvaru cihly, stejný druh tvrdého sýra a lančmítu, vejce natvrdo, veka, nakrájená bábovka nebo sušenky, med, džem, ovoce, džus, dle přání čaj nebo káva.

Služby hotela
Úklid a výměna ručníků byly prováděny každý druhý den, bez připomínek.

Pláž
Pláž byla asi 200 m od apartmánů, přístup po polní cestě od kempu a přes silnici. Nebyly tam davy lidí, bylo to velmi příjemné.

Renata Čtrnáctá, 23.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Naxos, Hotel: Penzion Plaka 1 (Plaka)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Vydařená dov.díky slušnému ubytování s perfekt úklidem a vým.ručníků.Snídaně úplně dokonalé s velkým výběrem i domácích produktů.Vše...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vydařená dov.díky slušnému ubytování s perfekt úklidem a vým.ručníků.Snídaně úplně dokonalé s velkým výběrem i domácích produktů.Vše čerstvé. K pláži blízko,možnost výběru u které taverny si slunečník vyberem.Možno i bez pronájmu slunečníku.Delegátka perfektní a velice ochotná pomoci.V případě velkých vln,je možnost užít si koupání ve velkém bazénu u hotelu.Recepce hotelu ochotná,milí lidé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje menší,lednička,rychlokonv.tv,klimatizace,menší balkon.

Strava
Měli jsme jen snídaně,které byly vždy čerstvé,perfektně připravené.

Služby hotela
Recepce fungovala perfektně.Úklid také.Delegátka ochotná pomoci.

Pláž
Dostupnost k pláži dobrá.Pláž čistá,pozvolný vstup.

Jan P., 23.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Naxos, Hotel: Archipelagos Economy

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,5 Celkově se nám dovolená velmi líbila. Hotel je menší rodinný, je čistý, klidný , vše tzv. u nosu-taverny, obchod, zastávka autobusu,...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám dovolená velmi líbila. Hotel je menší rodinný, je čistý, klidný , vše tzv. u nosu-taverny, obchod, zastávka autobusu, půjčovny aut. Je hned u pláže-pouze přes cestu. Ostrov je moc hezký, jen trochu víc větrný a voda byla trochu studenější než jsme v tomto období čekali. Okouzlilo nás město Chora kam se dostanete pohodlně autobusem za 1.8 Euro. Autobus jezdí co půl hodiny přímo od hotelu tam i zpět do 2h v noci a opravdu to tam hlavně večer žije a má skvělou atmosféru. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, uklízené denně, pokoje dostatečně velké, s balkonem, mini kuchyňkou a příjemným bonusem byla neklaustrofobická koupelna

Strava
Měli jsme pobyt bez stravy, využívali jsme různé taverničky a přes oběd třeba jen chutné pity s gyrosem, suvlaki nebo kuřecím za 2,60 Euro v taverně Oregano hned u hotelu

Pláž
Přístup k pláži která byla hned u hotelu byla přes úzkou, ale celkem frekventovanou cestu. Na zahradě lehátka zdarma

na pláži za poplatek, ale je možno i na dece pod stromy. Pláž má pozvolný vstup. Kousek vlevo další pláže i hezčí, jsou ale dost využívané nudisty

Eva, 07.09.2019, Dátum pobytu: 20.8. - 30.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Naxos, Hotel: Hotel a studia Agia Anna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Krásný ostrov, ale v tomto období byl velice rušný. Dokonce byl problém sehnat v půjčovně skútr. Dovolenou jsme si užili hlavně díky...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný ostrov, ale v tomto období byl velice rušný. Dokonce byl problém sehnat v půjčovně skútr. Dovolenou jsme si užili hlavně díky úžasnému moři a klidné pláži Plaka! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší hotýlek po částečné rekonstrukci koupelny. Bohužel měli jsme pokoj č. 36. Ten je situovaný směrem k velmi frekventované křižovatce a tak při sezení na balkoně byl neustálý ruch. Kuchyňka velmi špatně vybavená. Chyběli velké talíře, misky, prkénko na krájení. Oceňuji čistotu a každodenní úklid s výměnou ručníků. Ložní prádlo výměna každé tři dny.

Ve starších recenzích jsem se dočetl, že se dají využít u hotelu lehátka a slunečníky. To už není možné jelikož na tomto místě vyrostl apartmán (viz. foto)

Strava
Hotel nabízí snídaně, ale ty jsme nevyužili. Přímo u hotelu restaurace Oregano. Velmi dobrý gyros pita. Hned vedle je Supermarket, kde ráno můžete koupit skvělé sladké i slané pečivo. Některé peče přímo paní majitelka a je ještě teplé. Nutné koupit okolo 8:30 hod. Odpoledne jsme chodili do vedlejšího letoviska Agios Prokopios (cca 1km) do cukrárny na skvělé frappe a baklavu. Jinak podél pláže v Agia Anna najdete několik dobrých restaurací.

Služby hotela
Možnost dokoupit snídaně. WiFi.

Pláž
Chodili jsme na pláž Plaka za kostelík cca 700 metrů od hotelu. Pláž byla krásná voda čistá a málo lidí. Co nám vyhovovalo, že se zde tolerují nudisté, kteří převažovali.

Libor H., 03.09.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 20.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Naxos, Hotel: Hotel a studia Agia Anna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Hotel Agia Anna 5 fotografií

Celkom: 10 Všechno bylo fajn, všechno klaplo, lety, přesuny z letiště na trajekt, z přístavu do hotelu. Pobyt byl fajn,pláže, jídlo. Jediné co je...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno bylo fajn, všechno klaplo, lety, přesuny z letiště na trajekt, z přístavu do hotelu. Pobyt byl fajn,pláže, jídlo. Jediné co je velký nedostatek je delegátka. Ne delegátka jako taková, ta byla fajn, ochotná, milá, vždy připravena pomoci, ale nebyla s námi na Naxosu, ale na jiném ostrově. Bohužel CK je jediná cestavka, která to tam tak má. Ostatní cestovky zastupovala přímo na ostrově delgátka . Ta svým klientům vypravila autobus po ostrově, kde navštívili krásné vesnice, poznali torchu historie, ochutnali mítní likér....A to vše v češtině. My jako klienti CK jsme si mohli okruh ostrovem koupit u místní cestovky. To jsme sice udělali, ale já jako anglicky nemluvící jsem průvodcovi nerozuměla ani slovo, leda tak v kolik je odjezd aby nám neujeli. Stejně tak jim domlouvala další výlety a pomáhala jim.

Samozřejmě, pokud se nedej bože něco přihodí, je možné paní delegatce zavolat, je to normální hodná ženská, která lidsky pomůže, ale pořád to není delegátka CK. Tohle nemá CK vůbec dořešené a za mě, bych tedy CK doporučila aby se jejich manažeři nad tím ještě zamysleli a stejně jako ostatní cestovky uzavřela s paní Marcelou pro příště kontrakt. Toto je opravdu velmi velký nedostatek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá ceně,není to super luxusní resort, je to malý, starší hotýlek. Je čistý, pěkný, udržovaný. Úklid probíhal každý den, výměna ručníků ob den.Uuklízí majitelka s dcerou. Nechávala jsm jim občas ero nebo dvě na poltáři. Klimatizace je v ceně.

Strava
Hned vedle hotelu je grill bar, kde stojí gyros 2,60, vetší jídlo do 10 eur. Ostatně tak se ceny pohybují téměř ve všech restauracích. Synovi stačil gyros, větší jídlo jsem měla já a je vždy s hranolkama. Kousek dál je supermarket, kde můžete platit kartou, mají tam výborné pečivo. Pokud nevadí procházky, dojdete ryxchlejší chůzí za cca 10 minut do Agia Propolis, kde je pekárna (pozor opravdu pekárna, hned vedle je totiý cukrárno pekárna a ta není nic moc) a Spar - oboje možná platba kartou.

Restaurace na plážích jsou dražší.

Služby hotela
Hotel nabízí snídanim kterou ale nenajdete u firo touru v nabídce. Není na škodu si ji zkusit domluvit v hotelu, každé ráno vybíhat pro pečivo a připravovat snídani se mi tzaké nechtělo. Ale tak někomu to nevadí.

Pláž
Pláž je téměř u hotelu. Jsou tam za 5 euro 2 lehátka a slunečník na den nebo si můžete vzít lehátka z hotelu. My měli štěstí, že téměř nikdo na pláži nebyl. Pokud se rozhodnete popojít kolem kostelíčka na pláž za útesem je tam nádherná pláž kde není témeř nikdo. Potom následuje Agia Plaka, kde jsou pláže krásné, ale více lidnaté. Čím dále půjdete, tím méně lidí potkáte, my ušli ca 5,5km. Pláže jsou čisté, moře studené.

Monika Kroupová, 19.08.2019, Dátum pobytu: 19.7. - 30.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Naxos, Hotel: Hotel a studia Agia Anna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)