Recenzie hotelov
Olympská riviéra - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Za danou cenu to byla krásná dovolená! Delegátka byla naprosto úžasná. Cestou z letiště nám všechno potřebné popsala, takže člověk...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Za danou cenu to byla krásná dovolená!

Delegátka byla naprosto úžasná. Cestou z letiště nám všechno potřebné popsala, takže člověk nemusel nic hledat. Další info k místu pobytu jsme dostali na úvodní schůzce. I na zpáteční cestě se o vše postarala.

Vyplatí se udělat si výlet na nedaleký rozlehlý hrad - dá se tam dojít v pohodě pěšky, na zpátek případně "vláčkem" (speciální auto s vagónky), který jezdí po pobřeží. Prohlídka hradu je v rámci některých zájezdů.

Od místních kanceláří se dají koupit různé zájezdy - doporučuji. Někteří jejich prodavači umí slovensky (česky ne), stejně tak průvodci. Jeli jsme na Meteoru, což bylo úžasné! Doporučuji! V autobuse byli samí Srbové, výklad v srbštině, ale i ve slovenštině. Ceny jsou cca o 10 euro nižší než od české ck, která ty samé zájezdy nabízí při příjezdu (a kupuje je stejně od místních cestovek). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
- ubytování pěkné - kuchyňka s vybavením (nádobí, varná konvice, dvojplotna, kterou jsme ani nevyužili, balkon

- v hotelu se v průběhu pobytu neuklízí, ale 1x se mění ručníky

- budova je na klidném místě, stěny jsou však "papírové", takže nesmíte mít smůlu na hlučné sousedy - je vše slyšet

Strava
- velké množství restaurací - běžné jídlo stojí kolem 8 - 10 euro, velká 1,5 litrová voda stojí 1 euro, pivo 3,5 eura, víno jako u nás

- jídlo mají ve všech restauracích podobné kvality, vše dobré

- různá grilovaná masa s hranolky, řecký salát, ryby, mořské potvory, musaka, pizza, těstoviny - po 10 dnech se to už trochu opakuje, ale vůbec mi to nevadilo

- často dávají zdarma jako pozornost podniku nějaký moučník nebo nanuky

- doporučuju především jehněčí maso

Služby hotela
- možnost zdarma si půjčit slunečník nebo nafukovací lehátko

- dole ve vstupní hale je pračka, která však byla momentálně rozbitá

- před vstupem do budovy je voda na osprchování nohou

Pláž
- voda čístá, písek

- vstup do vody velmi pozvolný

- voda je v září již chladnější, ale mě to vyhovuje

- 2x jsem viděl krásnou modrou medůzu, která nežahá (dá se vzít do ruky)

- pláže relativně čisté, ale občas jsou v písku vajgly, které nikdo neuklízí - jezdí sem v září dost Srbů, kteří často kouří

- na pláži jsou sprchy, kde si člověk může při odchodu omýt nohy od písku

- převlékací kabinky

- bez plavčíků (na vlastní nebezpečí)

Jan, 24.01.2020, Dátum pobytu: 19.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Studia Efi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Pohoda, klid, všude vstřícnost, společenští a velmi milí majitelé dodávají pobytu další rozměr

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohoda, klid, všude vstřícnost, společenští a velmi milí majitelé dodávají pobytu další rozměr Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
úžasný pokoj s vlastním vchodem a pergolou, vstup na pozemek se pečlivě zamyká

Strava
vlastní strava, nakupování na úterních trzích, jinak jsme ochutnali několik místních specialit, ale jasně vede gyros v pitě

Služby hotela
toal. papír, ručníky, osušky, ložní prádlo, vše na požádání vyměněno,

Pláž
Pruh oblázků v písku, bez bot do vody to nepůjde, čistá voda i pláž

Pavlína Linhartová, 14.10.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 29.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Billis – Margarita Rooms

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Moc hezká dovolená. Spokojenost! Na hotelu čisto, jídlo dobré, ochotný personál, čisté a teplé moře. Doporučuji ostatním. Žádný problém....

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Moc hezká dovolená. Spokojenost! Na hotelu čisto, jídlo dobré, ochotný personál, čisté a teplé moře. Doporučuji ostatním. Žádný problém. Měli jsme štěstí na delegátku. Starala se o nás. Chválíme :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s balkónem se nám líbil. Dostačujícící vybavení. Výhled do ulice.

Strava
Jídlo bylo dobré. Dalo se vybrat. Uvítala bych větší výběr ze záskusků a ovoce. Skromější, ale chutné.

Služby hotela
Na hotelu čisto, uklizeno. Vstřícný a milý personál. Spokojenost.

Pláž
Na pláž se chodilo přes zahradu. Vždy uklizeno. Na pláži čisto. Bez chaluh. Pár dní větší vlny. Jinak ne úplně pozvolný vstup do moře, po pár metrech hloubka (dalo se dobře plavat).

Anonym, 06.10.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 19.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Sun Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Příjemný rodinný hotel s vynikajícím přístupem na pláž, výborná kuchyně, milý personál.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný rodinný hotel s vynikajícím přístupem na pláž, výborná kuchyně, milý personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, útulné, vhodné pro děti

Strava
Výborná, evropská i místní, vše čerstvé

Služby hotela
Příjemný čistý hotel na vynikajícím místě, skvělý přístup na pláž

Pláž
Pláž čistá, moře průzračné

Monika R., 03.10.2019, Dátum pobytu: 19.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Sun Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 10 Jsem spokojena; cesta v pohodě. .Jen by mohli hlásit za jak dlouho asi bude pauza. .????možná priště zase. .

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jsem spokojena; cesta v pohodě. .Jen by mohli hlásit za jak dlouho asi bude pauza. .????možná priště zase. . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojena jen malé nedostatky..vyhled na moře prostě krásný. .

Strava
Stravu jsem si kupovala sama většinou. .a kdekoliv jsem si něco dala tak fajn..

Služby hotela
V pořádku. .

Pláž
Pláž Oblázková. .plna spokojenost

Eva Žejdlíková, 30.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 26.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Apartmány Siros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9 Příjemný menší hotel, velice milý vstřícný personál, denně uklizeno, blízko pláž, spousta lehátek k dispozici.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný menší hotel, velice milý vstřícný personál, denně uklizeno, blízko pláž, spousta lehátek k dispozici. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, příjemné pokoje, milé recepční.

Strava
Na snídaně bylo na výběr šunka, sýry, nikdy nechyběla feta, vajíčka na různé způsoby, marmelády, jogurt a různé cereálie. Z pečiva byl na výběr světlý chleba, různé housky, croissant a sladké pečivo. Někomu vadiko, že je to pořád stejné, ale výběr byl. Na večeře bylo na výběr ze dvou druhů mas, tři přílohy, různé saláty, zelenina, tzatziki. Nechyběl dezert a ovoce. U ovoce mě mrzelo, že byly skoro pořád jablka, těšila jsem se na melouny.

Služby hotela
Oceňuji možnost opustit pokoj až ve 12 hodin. Jindy je nutné ho opustit už v 10. Na pokojích bylo slabé pokrytí wifi. Wifi fungovala na chodbě, recepci a v jídelně až k bazénu. Na pláži měla dosah velice malý. A na pláži byla wifi zaheslovaná.

Pláž
Pláž byla čistá, velký výběr lehátek. Stačilo si koupit jeden nápoj a po celý den byly k dispozici dvě lehátka se slunečníkem. Pláže jsou dlouhé, vhodné na procházky. Občas se na pláži potulovali psi, ale byli úplně neškodní.

Lucie S., 23.09.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 19.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Sun Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,2 Celkem příjemný pobyt za odpovídající peníze. Možnost výletů - bylo jich dost.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkem příjemný pobyt za odpovídající peníze. Možnost výletů - bylo jich dost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pokoji 1 lůžko proležené, tlačily péra. V kuchyni málo nádobí a opotřebované, starý vařič, chyběla rozdvojka, museli jsme pořád přehazovat zástrčky.

Strava
Večeře výborné, uvařili i bezlepkovou. Děkujeme

Služby hotela
Snažili se

Pláž
Blízko k pláži, byla široká, dostatek místa, písek. Blízko u moře v písku hodně špačků od cigaret, někdy i odpadky. Jinak sprchy OK.

Miroslav J., 22.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 14.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Apartmány Fany

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Slunečno 1 fotografia

Celkom: 9,3 Celkový dojem z dovolené je skvělý. Velice jsme si užily moře, sluníčka a výletů.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je skvělý. Velice jsme si užily moře, sluníčka a výletů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý, a podle našich představ. Paní Stella u které jsme byli ubytování je velice milá a snaží se komunikovat český, čož je veliká výhoda. Snaží se i vyhovět oč jí požádáte.

Strava
Tuto dovolenu jsme mněli bez stravy , ale užily jsme si hodně ovoce které bylo chuťově výborné a levné. V marketech ceny přibližně jak u nás.

Služby hotela
V apartmánu jsme žádné služby nemněli.

Pláž
K pláži jsme museli jít podchodem u vlakového nádraží. Pláž oblázková ,byli jsme informování naši delegátkou že pokud si dáme na pláži Frapé k tomu nám dají vodu a nemusíme platit za lehátka. Toho jsme využívali.

Anonym, 20.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 16.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Apartmánový dům Stella

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)