Recenzie hotelov
Olympská riviéra - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9.6 Klidné místo a ideální pro rodinnou dovolenou.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Klidné místo a ideální pro rodinnou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, každý den byla výměna osušek, čistota pokoje vynikající a krásný výhled a velký balkón.

Strava
Beze slov. Veliký výběr různých druhů pokrmů s tím, že každý si najde své. Personál velice přátelský a vstřícný.

Služby hotela
Velice dobré

Pláž
Soukromá pláž přístupná hned z hotelu. Pláž kombinace písku a kamínků.

Anonym, 19.04.2022, Dátum pobytu: 10.4. - 16.4.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Dion Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Pohodové ubytování..jen trošku dal od moře ale příjemná procházka

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodové ubytování..jen trošku dal od moře ale příjemná procházka Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný pokoj velký. Naprostá spokojenost ????

Strava
Strava výborná v Řecku.Kdekoliv..

Služby hotela
Příjemný penzión a srdeční majitelé..Spokojenost ????

Pláž
Pozvolný vstup do moře. Kamínky..je dobré mít boty ldo vody..čisté moře ????lehátka po odchodu lidi dezinfikovaná.

Eva Žejdlíková, 05.10.2021, Dátum pobytu: 14.9. - 2.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Studia Anděla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 Pokoj byl uklizeny a cisty.Domaci byl prijemny ,odvezl nas svym autem od autobusu do hotelu a pri odjezdu nas odvezl zpet na misto ,kam...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pokoj byl uklizeny a cisty.Domaci byl prijemny ,odvezl nas svym autem od autobusu do hotelu a pri odjezdu nas odvezl zpet na misto ,kam prijel autobus. Zobraziť celú recenziu

Strava
Stravovali jsme se v restauraci.Jidlo bylo dobre a nebylo drahe.

Jan Pikal, 20.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 16.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Studia Charis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.5 Zájezd se mi líbil mohla by být lépe vybavena studia nádobím chyběli misky nebyl vcem udělat salát struhadlo.Myslim že jsou to drobnosti...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd se mi líbil mohla by být lépe vybavena studia nádobím chyběli misky nebyl vcem udělat salát struhadlo.Myslim že jsou to drobnosti ale dá se nad tím zamyslet. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost.

Pláž
Spokojenost.

Hana Šatná, 20.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 15.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Fany

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 10 Boli sme veľmi spokojní.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Boli sme veľmi spokojní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bolo dobre.

Strava
Stravovali sme sa sami a boli sme veľmi spokojní.

Služby hotela
Služby hotela vynikajúce a pán domáci veľmi príjemný a ochotný.

Pláž
Pláž perfektná piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora.

Marie M., 17.09.2021, Dátum pobytu: 31.8. - 14.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Eutychia apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9.8 Všechno super, až na malý prostor v autobusu ... absolutně nevyhovující pro vysoké a lidí s větší váhou... velké mínus delegátka bez...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno super, až na malý prostor v autobusu ... absolutně nevyhovující pro vysoké a lidí s větší váhou... velké mínus delegátka bez znalostí řeči a navíc neznalost prostředí a žádná snaha lidí informovat... fakultativní zájezdy bez českého průvodce je fiasko... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku, jen mínus za jednorázové ručníky

Strava
Alkazar Taverna je TOP

Pláž
Zvolili jsme si pláž u Alkazar Taverny, super obsluha

Romana Matejov, 31.08.2021, Dátum pobytu: 16.8. - 27.8.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Fany

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 5.3 Olympska riviéra,zní to dobře.Nesplnila naše očekávání.Leptokaria je velmi hlučné městečko plné prachu,nepořádku a hluku.

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Olympska riviéra,zní to dobře.Nesplnila naše očekávání.Leptokaria je velmi hlučné městečko plné prachu,nepořádku a hluku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve Stelle v pořádku,běžný řecký standart, vše fungovalo. Milá paní domácí.

Strava
Strava vlastní

Služby hotela
Ok

Pláž
Docela daleko přes špinavé podchody.Hlavni pláž přelidněná,sehnat volné lehátka docela problém. Chodili jsme za město do klidné zóny. Lehátka za konzumaci-super,pláž plná nedopalků,moře teplé,vstup do vody v botech přes kameny.

Hana Šatná, 30.08.2021, Dátum pobytu: 14.8. - 25.8.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Stella

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.2 Dovolená byla fajn.

  • 6.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla fajn. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Malý pokoj.

Strava
Strava v Řecku byla skvělá.Stravovali jsme se soukromě.

Služby hotela
Hotel a obsluha byla dobrá.

Pláž
Pláž mírně kamenitá,ale dalo se najít místo s pískem.Moře čisté a na Jónské moře to nemá.

Bohumil Holakovský, 30.08.2021, Dátum pobytu: 14.8. - 25.8.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Apartmány Siros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.2 Skvělá dovolená, když neocekavate 5* Stala by i za návrat. Moc jsme si to užili.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, když neocekavate 5* Stala by i za návrat. Moc jsme si to užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má doby největší slávy za sebou. Pokoj jako takový dobrý, ale koupelna by potřebovala rekonstrukci. Sprchový kout netěsnila, takže po každé sprše vytopena koupelna, záchod špatně splachovaly a pokaždé se nám vrátil "plováček". Snad aspoň náš ???? Ale i to jsme brali s humorem.

U hotelu veliká zahrada plná lehátek a slunečníků. Stejně jako u bazénu, který byl skoro pořád poloprázdný.

Strava
Snídaně klasika, jednotvárné, ale chutné. Večeře také jednodušší. Většinou výběr ze 2 příloh a 3 jídel. Saláty jako předkrm a na závěr ovoce (99% meloun, 2x hroznové víno) a hodně jednoduché zákusky. Nicméně večeře byly vždy velice chutné.

Služby hotela
Personál se navzdory opatřením kvůli covidu velmi snažil a i přes fofr, horko a roušky, byl velmi příjemný.

Pláž
Krásná čistá pláž a klidné moře, snad kromě 2 dnů, kdy byly vlny. Při vstupu menší kameny, jinak písek. Sem tam jsme potkali medúzu. Na pláži možnost objednáš to občerstvení přímo pod nos.

Soňa Jelínková, 16.08.2021, Dátum pobytu: 18.7. - 29.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Sun Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8 Apartmánový dom je neďaleko-250m od pláže.My sme mali už vyhliadnutú pláž z predchádzajúcich pobytov,takže sme vzdialenosť...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Apartmánový dom je neďaleko-250m od pláže.My sme mali už vyhliadnutú pláž z predchádzajúcich pobytov,takže sme vzdialenosť neriešili.Prostredie je vhodné pre dovolenkárov,čo maju radi nočný život -nie diskotéky,ale prechádzky po množstve uličiek s posedenim na terase,obchodíkmi,občasným zvonením v chráme.(to po 2.dni neregistrujete

Nám sa tam páči a tak ako poniektorý,tam chodia už aj 12-15 rokov,určite sa tam o rok vrátime aj my( ak zdravie dovolí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie je v blízkosti hlavnej cesty, no naše izby boli otočené do dvora a tak sme neregistrovali veľký hluk- možno pre zvyk z mesta

Izba čistá, vhodná na prespatie, osprchovanie sa, no naša-105-mala skutočne maličkú kuchynku, kde dvojplatnička sa príliš dlho zohrievala-takmer45min.-a pri čo i len zohrievaní jedla bol problém s uložením taniera vedľa dvojplatničky. Takže stravovanie riešiť buď mimo izby alebo suchá strava s prípravou na terase.Nepociťovali sme horúčavu, nakoľko slnko svietilo na terasu len v ráno a pred západom. Odporúčam však poriadnú prípravu na komáre-nestrieka sa tam a izby nemajú siete proti hmyzu.

Strava
bez stravy-v okolí je množstvo reštaurácii s dobrou cenou a otvorené sú už aj o 7hod. V blízkosti je aj LIDL

Služby hotela
k dispozícii na chodbe boli dezinfekčné prostriedky a taktiež žehliaca doska a žehlička

Pláž
my už máme svoju pláž rokmi overenú-severnejšie od centra, no skúsili sme aj iné, kde sa dá dostať krátkou precchádzkou popri pláži. Slnečník s lehatkom na pláži je ,,zaplatený,, kúpou nápojov v príslušnej reštaurácii,ktorá sa o pláž stará. Väčšinou to bolo 10 eur na 4hodiny-1frapé+2x cola

Jana O., 14.08.2021, Dátum pobytu: 17.7. - 28.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel: Glaros - apartmány

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia