Recenzie hotelov
Rhodos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolená byla naprosto perfektní. Doporučuji zhlédnout video o hotelu na youtube - https://youtu.be/uknXU6H6aVM (kdyby nešlo přímo,odkaz...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla naprosto perfektní. Doporučuji zhlédnout video o hotelu na youtube - https://youtu.be/uknXU6H6aVM (kdyby nešlo přímo,odkaz zkopírujte). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dobré, měli jsme pokoj přímo u tobogánů, a ani přesto nás žádný hluk nerušil. Každý den možná výměna ručníků.

Strava
Strava byla pestrá, každý den něco jiného,velká nabídka. Každý den večeře s jinou "tematikou" - jednou řecká, pak asijská, pak třeba italská. Několik druhů zmrzliny, zdarma míchané drinky- alkoholické i nealkoholické (byly velice dobré :)

Služby hotela
Se službama jsme byli spokojení. Animační program byl každy den kromě soboty. Byl zvlášť pro děti, teenagery a dospělé. Zdarma byla možnost si zajít do posilovny, půjčit si tenisové rakety a zahrát si, zahrát si fotbal, pingpong, plážový volejbal ( Většina sportů se hrála i v rámci animačních programů).

Pláž
Hotelová pláž byla čistá,udržovaná, nepřelidněná.Na plážovém baru nápoje. Jestli byste nechtěli být na hotelové pláži, můzete zajít pár metrů dál na rozlehlou kamínkovo pískovou pláž. Vstup do moře pozvolný, skoro žádné vlny.

Anonym, 19.06.2020, Dátum pobytu: 12.7. - 24.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Mikri Poli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolená byla podle našich představ, hotel klidný, příjemný personál, spokojeni jsme byli s ubytováním i se stravou. Počasí ideální.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla podle našich představ, hotel klidný, příjemný personál, spokojeni jsme byli s ubytováním i se stravou. Počasí ideální. Zobraziť celú recenziu

Hana Slavíková, 02.03.2020, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sky

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,6 Koupeno týden před odletem za cca 15K ,za tu cenu to stálo,rozhodně bych zato nedal víc jak 10K na osobu. Pokoj kde jsme byli ubytováni...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Koupeno týden před odletem za cca 15K ,za tu cenu to stálo,rozhodně bych zato nedal víc jak 10K na osobu.

Pokoj kde jsme byli ubytováni byl šílený + komáři+jídlo k obědu se z jednoho pekáče přehodilo do dalšího a pořád dokola následovalo k večeři. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starý pokoj,koupelna 30 let stará,dveře cc 3cm od podlady všude komáři+smrad z odpadu

Strava
Velké zklamání,co se nesnědlo k obědu bylo k večeři,velkou pochvalu za ovoce to se dalo jíst furt

Pláž
cca 700 metrů,po sezoně chtěl Řek 10 euro za set což jsme s chutí odmítly,pláž hezká,dlouhá,absence wc

Petr N., 27.02.2020, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Olympia Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 naprostá spokojenost - klidná lokalita, příjemné prostředí

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
naprostá spokojenost - klidná lokalita, příjemné prostředí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vynikající, čistota pokojů, denně úklid, čisté ložní prádlo

Strava
výběr z několika jídel, rozmanité

Služby hotela
příjemný personál

Pláž
pláž dostupná přes silnici, čistá, lehátka za poplatek, pozvolný vstup do moře

Luděk Rubner, 26.02.2020, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Island Resorts Marisol

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Naše nejlepší dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naše nejlepší dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je moderní umístěný přímo u pláže. Pokoj kde jsme byli ubytováni měl výhled na moře. Vybavení moderní, potěšila klimatizace a prostorný balkón.

Strava
Jídla a pití bylo dostatek vše formou bufetu. Hotel nabízí hodně ovoce - melouny, banány nebo pomeranče a výborné byly také michané koktejly.

Služby hotela
Největší výhodou je poloha přímo u pláže a taky lehátka a slunečníky na pláži zdarma - nemusíte je platit. Jinak všichni v hotelu byli ochotní a milí, vždy vás pozdravili, což potěšilo.

Pláž
Je přímo u hotelu, písčitá. Na pláži je velká nabídka vodních sportů např. serfování nebo šlapadla a možnost občerstvení v restauraci. Slunečníky a lehátka jsou na pláži k dispozici zdarma.

Ivo Dvořák, 19.02.2020, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,8 Super dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je přímo u moře. Pokoj 609 kde jsme byli ubytováni byl standard - tv, klima, nový nábytek.

Strava
Vařili slušné - vše formou bufetu.

Služby hotela
Velký bazén, zahrada, wellness, restaurace, několik barů. Celkem ochotný personál.

Pláž
Písčitá přímo u hotelu. Na pláži jsou lehátka a slunečníky zdarma. Platí se vodní sporty.

Dagmar Horká, 16.02.2020, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Spokojenost. Příjemný hotel.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Příjemný hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Slušné kvality. Pokoj 503, kde jsme byli ubytováni byl hezký, moderni byl vybaven klimatizaci, televizí, telefonem a balkónem, který měl přímý výhled na moře.

Strava
Snídaně, obědy a večeře se podávaly formou bufetu - jídla i pití bylo dostatek pravidelně doplňováno.

Služby hotela
Hotel má krásnou zahradu, velký bazén, hlavní restaurací, několik barů a wellness. Je přímo u pláže - super je, že lehátka a slunečníky na pláži jsou zdarma.

Pláž
Pláž je písečná a je hned u hotelu. Na pláži jsou lehátka a slunečníky - zdarma, občerstvení v barů a pokud chcete můžete si půjčit vodní skůtry nebo šlapadla.

Sandra Výborná, 13.02.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,8 Byli jsme spokojeni.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký hotel v řeckém stylu přímo u moře. Byli jsme ubytováni v pokoji 602. Pokoj byl pěkný uklizený vybaven klimatizaci, televizí a balkónem. Koupelna byla nově rekonstruovaná.

Strava
Měli jsme zaplaceno all inclusive, což určitě doporučujeme. Snídaně, obědy i večeře byly formou bufetu, jídlo nám chutnalo. Na oběd a večeři byl výběr z 4-5 teplých jídel, plus salátový bufet, ovoce - melouny, banány, pomeranče a zàkusky.

Služby hotela
Výborná poloha - hotel je přímo na pláži. Má hezkou zahradu a velký bazén. Slunečníky a lehátka jsou na pláži zdarma, vždy jsme našli nějaké volné.

Pláž
Pláž je přímo u hotelu - písečná a čistá - pláž uklizeli každý den. Na pláži jsou zdarma lehátka a slunečníky a taky si můžete půjčit šlapadla nebo vodní skůtry.

Kamil Hořava, 11.02.2020, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)