Recenzie hotelov
Rhodos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Dovolená byla podle našich představ, hotel klidný, příjemný personál, spokojeni jsme byli s ubytováním i se stravou. Počasí ideální.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla podle našich představ, hotel klidný, příjemný personál, spokojeni jsme byli s ubytováním i se stravou. Počasí ideální. Zobraziť celú recenziu

Hana Slavíková, 02.03.2020, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sky

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Koupeno týden před odletem za cca 15K ,za tu cenu to stálo,rozhodně bych zato nedal víc jak 10K na osobu. Pokoj kde jsme byli ubytováni...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Koupeno týden před odletem za cca 15K ,za tu cenu to stálo,rozhodně bych zato nedal víc jak 10K na osobu.

Pokoj kde jsme byli ubytováni byl šílený + komáři+jídlo k obědu se z jednoho pekáče přehodilo do dalšího a pořád dokola následovalo k večeři. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starý pokoj,koupelna 30 let stará,dveře cc 3cm od podlady všude komáři+smrad z odpadu

Strava
Velké zklamání,co se nesnědlo k obědu bylo k večeři,velkou pochvalu za ovoce to se dalo jíst furt

Pláž
cca 700 metrů,po sezoně chtěl Řek 10 euro za set což jsme s chutí odmítly,pláž hezká,dlouhá,absence wc

Petr N., 27.02.2020, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Olympia Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 naprostá spokojenost - klidná lokalita, příjemné prostředí

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
naprostá spokojenost - klidná lokalita, příjemné prostředí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vynikající, čistota pokojů, denně úklid, čisté ložní prádlo

Strava
výběr z několika jídel, rozmanité

Služby hotela
příjemný personál

Pláž
pláž dostupná přes silnici, čistá, lehátka za poplatek, pozvolný vstup do moře

Luděk Rubner, 26.02.2020, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Island Resorts Marisol

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Naše nejlepší dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naše nejlepší dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je moderní umístěný přímo u pláže. Pokoj kde jsme byli ubytováni měl výhled na moře. Vybavení moderní, potěšila klimatizace a prostorný balkón.

Strava
Jídla a pití bylo dostatek vše formou bufetu. Hotel nabízí hodně ovoce - melouny, banány nebo pomeranče a výborné byly také michané koktejly.

Služby hotela
Největší výhodou je poloha přímo u pláže a taky lehátka a slunečníky na pláži zdarma - nemusíte je platit. Jinak všichni v hotelu byli ochotní a milí, vždy vás pozdravili, což potěšilo.

Pláž
Je přímo u hotelu, písčitá. Na pláži je velká nabídka vodních sportů např. serfování nebo šlapadla a možnost občerstvení v restauraci. Slunečníky a lehátka jsou na pláži k dispozici zdarma.

Ivo Dvořák, 19.02.2020, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,8 Super dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je přímo u moře. Pokoj 609 kde jsme byli ubytováni byl standard - tv, klima, nový nábytek.

Strava
Vařili slušné - vše formou bufetu.

Služby hotela
Velký bazén, zahrada, wellness, restaurace, několik barů. Celkem ochotný personál.

Pláž
Písčitá přímo u hotelu. Na pláži jsou lehátka a slunečníky zdarma. Platí se vodní sporty.

Dagmar Horká, 16.02.2020, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Spokojenost. Příjemný hotel.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Příjemný hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Slušné kvality. Pokoj 503, kde jsme byli ubytováni byl hezký, moderni byl vybaven klimatizaci, televizí, telefonem a balkónem, který měl přímý výhled na moře.

Strava
Snídaně, obědy a večeře se podávaly formou bufetu - jídla i pití bylo dostatek pravidelně doplňováno.

Služby hotela
Hotel má krásnou zahradu, velký bazén, hlavní restaurací, několik barů a wellness. Je přímo u pláže - super je, že lehátka a slunečníky na pláži jsou zdarma.

Pláž
Pláž je písečná a je hned u hotelu. Na pláži jsou lehátka a slunečníky - zdarma, občerstvení v barů a pokud chcete můžete si půjčit vodní skůtry nebo šlapadla.

Sandra Výborná, 13.02.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,8 Byli jsme spokojeni.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký hotel v řeckém stylu přímo u moře. Byli jsme ubytováni v pokoji 602. Pokoj byl pěkný uklizený vybaven klimatizaci, televizí a balkónem. Koupelna byla nově rekonstruovaná.

Strava
Měli jsme zaplaceno all inclusive, což určitě doporučujeme. Snídaně, obědy i večeře byly formou bufetu, jídlo nám chutnalo. Na oběd a večeři byl výběr z 4-5 teplých jídel, plus salátový bufet, ovoce - melouny, banány, pomeranče a zàkusky.

Služby hotela
Výborná poloha - hotel je přímo na pláži. Má hezkou zahradu a velký bazén. Slunečníky a lehátka jsou na pláži zdarma, vždy jsme našli nějaké volné.

Pláž
Pláž je přímo u hotelu - písečná a čistá - pláž uklizeli každý den. Na pláži jsou zdarma lehátka a slunečníky a taky si můžete půjčit šlapadla nebo vodní skůtry.

Kamil Hořava, 11.02.2020, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme na rodinné dovolené i s roční dcerou. Program a zábavu každý pro sebe našel každý. V restauraci byl koutek s jídlem pro...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme na rodinné dovolené i s roční dcerou. Program a zábavu každý pro sebe našel každý. V restauraci byl koutek s jídlem pro nejmenší, takže žádný problém se stravou pro dceru. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 10.02.2020, Dátum pobytu: 26.9. - 2.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Andriana Princess Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)