Recenzie hotelov
Rhodos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 Rhodos je opravdu pěkný ostrov, celkově se nám dovolená líbila. Jediné co bylo nepříjemné byla cesta z letiště na hotel, ale s tím jsme...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Rhodos je opravdu pěkný ostrov, celkově se nám dovolená líbila. Jediné co bylo nepříjemné byla cesta z letiště na hotel, ale s tím jsme počítali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo poměrně hezké, akorát jsme měli neustále problém s odpadem v koupelně.

Strava
Strava dobrá, až na stále se opakující snídaně

Služby hotela
Tři bazény

Pláž
Je opravdu blízko hotelu. Čistá pláž s malým počtem lidí.

Martin P., 05.12.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Zenith Seaside

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,4 V podstatě splnilo, co jsme očekávali

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
V podstatě splnilo, co jsme očekávali Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje víceméně odpovídají počtu hvězdiček hotelu. Poněkud horší zvuková izolace, zvláště noční ruch je hodně slyšet.

Strava
Strava bez výhrad

Služby hotela
Odpovídají nabídce

Pláž
Vzdálenost od hotelu odpovídá nabídce. Celkem čistá, slunečníky a lehátka zdarma. Chybí možnost občerstvení na pláži. Pláže písek s kameny, pro vstup do moře je dobré mít boty do vody.

Adolf Geisler, 03.12.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Dessole Lippia Golf Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Smíšené pocity, bohužel

  • 3,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Smíšené pocity, bohužel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na první pohled to nebylo špatné, ale postupně se objevovaly určité "mouchy". Byla vidět snaha o modernizaci, ale poněkud odbytá - některá okna nešla dovřít, sítě netěsnící, nezačištěné obložky dveří, škvíry u podlahy. 2 lampičky z celkem 4 nesvítily a bohužel jsme objevily pod skříní šváby, kteří v noci vylézaly ak cupitali po podlaze. Vzhledem k tomu, že naše děti spali neklidně a 2x spadli z postele na zem, tak jsem šla na recepci - paní byla sice ochotná a dala mi sprej a ujistila mne, že nekoušou, ale i z hygienických důvodů mi to příjemné nebylo. Poslední noc jsme dokonce jednoho "macka" načapali kterak si to promenáduje po dveřích u skříně (velikost cca 4 cm).

Strava
All inclusive zahrnovala snídaně formou bufetu - s malými obměnami stejná nabídka, oběd - výběr ze dvou až tří příloh (většinou hranolky, špagety), maso - kuřecí, vepřové, jehněčí, ryba, zelenina (čerstvá i vařená) - malý výběr, salát, jeden druh moučníku a někdy ovoce.

Jídlo bylo průběžně doplňované, bylo ho dostatek a snad s ohledem na to, že část klientely byla z Británie - byl jídelníček částečně uzpůsoben tomu, na co jsou Angličani zvyklí - vařená neochucená zelenina, fazole v tomatě k snídani apod.

Zejména maso bylo upravováno na řecký způsob a bylo velmi chutné.

Co nám chybělo, bylo více ovoce a více moučníků - zejména s ohledem na děti. Vynahrazeno to bylo částečně odpoledním výdejem zmrzliny u bazénového baru.

V ceně all inclusive byly i nealko a alkoholické nápoje z baru u bazénu, případně káva a čaj, ale ledovou kávu připravil barman pouze, pokud si host koupil a donesl rozpustnou kávu. Na uhašení žízně se bohužel nedala pít voda a to ani z nápojového automatu v jídelně - měla slanou příchuť a vodu jsme si tedy museli kupovat.

Služby hotela
Klima, fén, trezor za příplatek. Wifi pouze v lobby u recepce. TV nebyla na pokoji - možná za příplatek. Úklid v našem pokoji v době kolem 14,00, když jsme měli s dětmi odpolední klid. Personál vstřícný, ochotný.

Pláž
Cesta na pláž cca 10 - 15 minut, procházelo se okolo dalších hotelů i přes hotelové komplexy. Pláž poměrně úzká, jemný písek, celkem čistá, lehátka a slunečníky za poplatek. Dalo se najít místo pro deku i mimo lehátka. Voda čistá, poměrně klidná (asi 2x větší vlny, ale pro děti zábava). Při šnorchlování poměrně nezajímavé dno - písek, kameny, sem tam malá čudla, mušličky drobné a málo.

Kateřina Hájková, 02.12.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Thalia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Bazény a brouzdaliště 4 fotografie

Celkom: 10 Musím konstatovat, že jsme byli maximálně spokojeni s organizací zájezdu, s ubytováním a skvělým stravováním. Hotel Cyprotel Faliraki má...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Musím konstatovat, že jsme byli maximálně spokojeni s organizací zájezdu, s ubytováním a skvělým stravováním. Hotel Cyprotel Faliraki má opravdu úžasné služby. Za zmínku stojí i hotelový personál, který byl skvělý a milý, stejně tak byli velice sympatičtí a ochotní oba delegáti - Barbora a Roman. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje v hotelu jsou prostorné a čisté. Nemám co vytknout.

Strava
Strava byla přímo luxusní.

Služby hotela
Hotel má výborné animační programy.

Pláž
Pláž ve Faliraki je krásná s čistou vodou a pozvolným vstupem do moře. Několikrát za den jezdí od hotelu zdarma autobus.

Anonym, 28.11.2019, Dátum pobytu: 16.8. - 24.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Cyprotel Faliraki

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Celkový dojem z dovolené je velice dobrý. Odpočinuli jsme si v klidném hotelu přesně, jak jsme si představovali. Hotel je skoro na samotě...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je velice dobrý. Odpočinuli jsme si v klidném hotelu přesně, jak jsme si představovali. Hotel je skoro na samotě (klienti a hluk ze sousedících větších hotelů téměř minimální, někdy večer byl slyšet z vedlejšího hotelu večerní program ale ne nijak hlasitě, bylo to spíše příjemné zpestření, protože v tomto hotelu večerní program není. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj odpovídal popisu hotelu - jednodušší menší pokoje. V první chvíli jsme byli rozhození z ubytování v přízemí, ale nakonec jsme byli spokojení. Měli jsme jen malé okénko a vchodové dveře vedoucí na terasu, kterou se přicházelo - přišli jsme tedy o prosvětlení z balkónových dveří. Za to jsme měli síťku v okně, která v pokojích v patře nebyla ani na balkónových dveří, nemuseli jsme tedy využít klimatizace.

Strava
Strava v hotelu byla opravdu dobrá co se týče chutí. Výběr druhů jídel na večeři nebyl sice tak veliký, ale vždy jsme si něco vybrali. Snídaně byly trochu horší, uspokojí spíše nenáročného klienta. Základ byl stejný - šunka, sýr, jogurt, marmeláda, čaj, ovocná šťáva, chleba. Další dny se střídaly vejce, zelenina, sladké pečivo a ovoce. Ovšem nebylo zde máslo, pouze margarín a čaj pouze černý. Máslo se nedalo pořídit ani v minimarketu nedaleko hotelu. Některé dny jsme ze snídaně byli trochu zklamaní. Oběd, který není v ceně se dá zakoupit v restauraci, kde z výběru najdete velmi dobré jídla, ale i podprůměrné (např. saláty).

Služby hotela
Služby hotelu byly v pořádku. Neměli jsme žádné složité požadavky. Úklid by každý den, personál příjemný i v restauraci.

Pláž
Velká výhoda pláže je její blízkost přímo u hotelu a lehátka a slunečníky zdarma. Nemůžeme si vynachválit stromy mezi hotelem a pláží, které poskytovaly stín během celého dne. Lehátek bylo těsně akorát, ale naštěstí jsme nikdy neměli problém, že by nebylo místo. Pláž byla písčitooblázková, do vody by to bez bot nešlo. Voda krásně čistá.

Michaela P., 28.11.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Stafilia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Moc příjemná dovolená,na pláži stín,hotel přímo u pláže. Doporučuji.

  • 9 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Moc příjemná dovolená,na pláži stín,hotel přímo u pláže. Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj přímo s výhledem na moře,denně úklid. Žádný velký komplex.příjemný hotel rodinného typu.

Strava
Tím,ze je hotel menší,pestrost a množství pokrmů bylo velmi malé ,ale vždy se dalo z něčeho vybrat. Chybělo mi ovoce a zákusky.

Pláž
Krásná čistá pláž s jen málo turisty,pláž je písčita,vstup do moře oblazcity,takže děti si vyhrají a s pískem i s kameny. To,že byl na pláži stín jsme moc moc ocenili. Také drobné dětské hřiště u pláže bylo moc fajn.

Hana H., 20.11.2019, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Stafilia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,2 hotel pro klidnou dovolenou

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
hotel pro klidnou dovolenou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoje na velmi dobré urovni , sprchovy kout by měl být lepe vyřešen , voda se dostává do celé koupelny

Strava
strava velmi dobrá

Služby hotela
hotel je situovan pro méně náročnou klientelu

Pláž
pláž je asi 200 metrů od hotelu , v srpnu byla pláž poloprázdná, čistota vody velmi dobrá, šnorchlování asi ne .

Karel K., 20.11.2019, Dátum pobytu: 19.8. - 25.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Afandou Blu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Očekávání bylo mnohem vyšší, než to, co bylo ve skutečnosti na místě. Ale to připisuji hlavně tomu, co bylo cestovkou slibováno. Na...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Očekávání bylo mnohem vyšší, než to, co bylo ve skutečnosti na místě. Ale to připisuji hlavně tomu, co bylo cestovkou slibováno. Na internetu jsme se mohli dočíst, že zde jsou večerní zábavy (ne, fakt nic), místní alko drinky (pokud opominu víno a pivo, tak pouze večer po večeři jen 2 druhy "místních drinků", a to ouzo + sprite a místní bourbon (nebo co to bylo) + cola, (a to ani nemluvím o tom, že dělali trochu potíže se skleničkami, kdy jsme třeba k večeři chtěli mít skleničku vína a skleničku coly, tak to už byl problém, jelikož údajně na osobu mohla být jedna sklenice nápoje v oběhu), svačinky (opět ne, fakt nic), dokonce ani když jsme hladoví a unavení přijeli brzy ráno, tak jsem museli čekat na pláži, až bude pokoj připraven a jídlo jsme dostali z hotelu také až oběd) a spoustu dalšího, což si teď asi už nevybavím. Byli jsme zklamáni spíš tím, co bylo cestovkou naslibované, jinak šlo vidět, že vedení hotelu se snaží. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování sice nebyla žádná hitparáda, ale přijeli jsme strávit dovolenou poznáváním okolí (kde tedy popravdě nebylo moc co), ne zkoumáním pokoje :-) Nicméně pokojíček byl malý, byla tam k dispozici malá lednice, klimatizace za poplatek jela jak měla (byla opravdu nutná!!!).

Strava
Měli jsme mít all inclusive, a tak jsme očekávali něco víc, než jen obyčejnou snídani, oběd, večeři. Ani žádná svačina, nedej Bože mls, zmrzka, nic. Stále to samé dokola, navíc jsme se těšili třeba i na nějaký ten typický řecký večer včetně večeře (opět byl někde slibován na stránkách) a zažili jsme pouze jeden den ty jejich tzatziky (den píšu proto, že to opravdu dávali na oběd, večeři a když zbylo, tak občas i další den), to bylo tak jediné. Jinak strava moc pestrá nebyla a opravdu se docela opakovala. Žádná možnost výběru jídla pro alergiky, žádné vhodné alternativy, nic moc výběr. Co se týče plážového baru, ten fungoval snad jen do nějakých 17 hodin a opět jediné, co jste si tam mohli dát, byla cola, sprite, víno, pivo.

Služby hotela
Služby byly v pořádku, personál milý a ochotný. Jinak klimatizace za poplatek nutná, bez ní by se tam nedalo ani usnout, ani dýchat :D.

Pláž
Pláž byla poměrně daleko od hotelu, což je docela škoda, pokud jdete v úmorném horku celí zmožnění celou dobu po ostrém sluníčku, jinak ale byla pláž opravdu nádherná, čistá, klidná a voda nádherně průzračná :-)

Anonym, 14.11.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sivila

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Přes cestovní kancelář jsme letěli poprvé, vždy jsme si dovolenou naplánovali sami - od začátku do konce. Letos jsme si vybrali jít...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Přes cestovní kancelář jsme letěli poprvé, vždy jsme si dovolenou naplánovali sami - od začátku do konce. Letos jsme si vybrali jít cestou s CK. Má to své výhody. Nemusíte se o nic starat. Vše odpovídalo našemu očekávání. Nebylo zřejmě nic, co by nám nevyhovovalo. Naopak, jakmile se vyskytl problém, vždy jsme se domluvili na nějakém řešení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo čisté, příjemné. Každý den nám v pokoji vyměňovali osušky, což není všude samozřejmostí. Teplá voda ve sprše, sítě v oknech proti komárům, funkční klimatizace a dokonce jsme naladili i český program v TV, když byla čekací pauza na volnou sprchu :-) . Na pokoji jsme měli i super velkou šatní skříň. Myslím, že není nač si stěžovat.

Strava
Strava byla výborná. Pokud člověk opravdu není vybíravý, tak si vždy najde něco dobrého na zub. Snídaně a obědy jsme měli u bazénu, večeře už byly v restauraci hotelu. Spoustu pečiva, ovoce, nějaká zelenina, sýry apod. Všeho dostatek. Neustále doplňovali, takže člověk se nemusel bát, že po hodině nebude člověk mít, co jíst. Byla i možnost, pokud někdo plánoval celodenní výlet, zařídit si balíček na cestu (místo oběda). Toto nám velmi vyhovovalo. Nemáme co vytknout...

Služby hotela
Celkový dojem hotelu byl příjemný. Všude čistota, bazén opravený a čistý. Jen škoda, že již v 19h byl vstup zakázán, kvůli čištění. Ale kdo jezdí k moři, tak tato maličká výtka se dá odpustit. Co jsme obdivovali, byl krásně zelený a měkký trávník :-) Hotel byl udržovaný a čistý.

Pláž
Pláže v okolí hotelu byly hned tři. Chůzí cca 5 - 10 minut. Dvě větší, jedna maličká. My volili oblázkovo - písčitou. Byla největší, tudíž i lidí zde nebylo tolik. Voda byla průzračná, teplota úžasná, žádné studené proudy či plavání řas apod. Jen, ke konci pobytu se trochu zvedl vítr, což na písčité pláži nebylo moc ok, ale to bohužel nikdo neovlivní. Byli jsme spokojeni.

Marie K., 12.11.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 21.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Relax

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Naše oblíbená pláž 1 fotografia