Recenzie hotelov
Rhodos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Dovolenou jsem si naprosto užila, určitě se do Řecka zase někdy vrátím

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsem si naprosto užila, určitě se do Řecka zase někdy vrátím Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, příjemný personál

Strava
Hotel neměl velkou škálu stravy, ale chutnalo nám

Služby hotela
Příjemný personál, vždy pomohli, když jsme si s něčím nevěděli rady

Pláž
Dostupnost byla dobrá, kousek od hotelu. U pláže byl další hotel, takže tam byly bary a hudba a kousek dál už to bylo odlehlé, málo lidí, pokud máte raději svůj prostor a klid, tohle bylo ideální - nebyla tam hlava na hlavě

Anna R., 13.02.2019, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Happy Days

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Dovolená v místě,jako lokalitě Faliraki,suprová. Centrum,pláže,výlety,není co řešit a zářiové počasí nádherné pro slunění.

  • 3 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v místě,jako lokalitě Faliraki,suprová. Centrum,pláže,výlety,není co řešit a zářiové počasí nádherné pro slunění. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování...myslím,že nejhorší pokoj,co tam dostat šel. První pokoj od recepce,takže rachot,a to jak v noci,díky kolemjdoucím,kteří se navraceli z nočního života a ráno,kdyby jste si chtěli přispat,neměli jste šanci.Pokoj sice s balkonem-mini balkonkem,který stejně zabíraly větve z vedlešjšího stromu a navíc jsme sousedili s nějakým odtokem splašků,za neustálého zápachu a při vykouknutí z balkonku neskutečný bordel.Asi záleží,jaká CK je pořádajícím vašeho zájezdu,protože jiní čeští turisté si na ubytování nestěžovali,měli pokoje v novější části,byli z jiné CK. Nečekali jsme a ani nepotřebovali jsme luxus,netrávíme dovolenou na pokoji,či celý den u bazénu na hotelu,potřebovali jsme místo nejbližší našim plánovaným potřebám.

Na Rhodos určitě někdy zase ano,ale tento hotel už ne.

Strava
Strava na nízkém bodu,výběr dost malý a pořád něco docházelo a dlouho trvalo,než to bylo doplněno. Snídaně ok,ostatní stravování jsme pak později využívali během dne při výletech a na plážích,kde byly služby a strava na jedničku.

Služby hotela
Extra služby jsme žádné nepotřebovali,nemohu hodnotit. Úklid normální a co se týče obsluhy,měl člověk pocit,že je otravuje,pokud mám třeba zrovna na mysli bar,kdy jste měli all inclusiv a šli jste si ,,až,, za hodinku zase pro nějaký ten jeden drink,tak ten pohled....jako už zase?? a za trest jste dostali pul skleničky.

Pláž
Pláže suprové...byli jsme na několika a i výletem lodí jsme pár navštívili. K tomu není co dodat. Řecko-Rhodos,úžasná podívaná a dovolená.

Petra C., 13.02.2019, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Evi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Hotel byl celkem O.K.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl celkem O.K. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První dojem na ubytování nic moc. Protože jsme v pokoji byli jenom na noc, tak jsme si zvykli.

Strava
Výborná. Vždy bylo z čeho si vybrat.

Služby hotela
Služby odpovídaly kvalitě hotelu.

Pláž
Na pláž to bylo pěšky asi 20 minut. Na dovče jsme byli ke konci září, takže cesta šla. Nedovedu si to představit ve větších vedrech. Příjemné bylo i to,že od hotelu jezdil /zadarmo/ mikrobus v určitý čas na pláž, která byla písečná.

Jana K., 10.02.2019, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Loutanis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Dovolená hezká, hotel odpovídá spíše ****.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená hezká, hotel odpovídá spíše ****. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 10.02.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 2.10.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Mistral

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Odpočinek nabytí energie protažení celého těla hodnotíme kladně

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Odpočinek nabytí energie protažení celého těla hodnotíme kladně Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkne s výhledem na moře stranou veškerého dění večer klid

Strava
Každý si vybere co mu chutná my byli spokojeni je z čeho vybirat

Služby hotela
Služby všichni ochotni usměvaví

Pláž
K pláži trochu dále alespoň se člověk projde všude čisto plavání uzasne

Karel Šimek, 10.02.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 23.10.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Mitsis Rhodos Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Dovolená byla super. Hotel je v klidném místě mimo hlavní turistické centrum. Moře bylo asi 5 minut chůze.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super. Hotel je v klidném místě mimo hlavní turistické centrum. Moře bylo asi 5 minut chůze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po příjezdu nás ubytovali v přilehlém objektu do příšerného pokoje naproti hlavní budově. Druhý den ráno jsme poprosili o přesunutí a bylo nám vyhověno. Tuto zkušenost jsme asi neměli jako jediní, protože jsem to také v komentářích četla.

Strava
Málo ovoce. Celkově by mohla být strava více pestrá. Často se jídla opakovala, ale byla dobrá.

Služby hotela
Zaměstatnci hotelu byli velmi ochotní a příijemní. Někdy byl na stolech nepořádek po ostatních hostech, nestíhali sklízet, utírat stoly atd. Asi chyba vedení.

Pláž
Pláž byla super, písečná, moře čisté, ale pokud si chcete nasbírat mušle, tak na to zapomeňte, u hlavní pláže bylo totálně mrtvo.

Iveta B., 06.02.2019, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Olympia Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 2,4 Nakonec jsme si to kvůli pláži užili, ale ubytování neodpovídalo, po reklamaci cestovka nám řekla že není důvod cokoliv reklamovat že...

  • 1 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Nakonec jsme si to kvůli pláži užili, ale ubytování neodpovídalo, po reklamaci cestovka nám řekla že není důvod cokoliv reklamovat že fotky jsou uvedené že jsou pouze ilustartivní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel v šíleném stavu, více párů to delegátce reklamovalo, ale ta se jenom rozčilovala co by chtěli a tak, nijak nepomohla. Jediná zásuvka na celém pokoji, ta není přidělána, dráty vedle postele trčí ze zdi, koupelna v dezolátním stavu, fotky na webu jsou za zrekonstruovaný pokoj, který je jediný na celý hotel, děravé ručníky

Strava
Strava odpovídající, spousta chutného jídla, akorát odjezdový balíček jeden toast pouze šunka sýr, žádné nápoje, takže jsme přišli díky brzkému odjezdu o snídani

Služby hotela
Za vše se platí - klimatizace, trezor....

Pláž
Pěkná, jenom výlety prodávané delegátkou za přesně dvojnásobek ceny za kterou to člověk koupí na pláži, do výletů nás tlačila že jsou téměř vyprodány a že si je musíme hned zarezervovat, pak si člověk projde pláž a tam je to za polovinu.

Tomáš K., 04.02.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Faliraki Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

24 fotografií

Celkom: 3 Hotel rozhodně neodpovídá 5*, vybavení je zastaralé, často i ne zcela čisté. Hlavním problémem je pak hluk na pokojích.

  • 3 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 3 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel rozhodně neodpovídá 5*, vybavení je zastaralé, často i ne zcela čisté. Hlavním problémem je pak hluk na pokojích. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení hotelu je staré, často i viditelně zašlé. Největším problémem ale je, že většina pokojů je spojena dveřmi s vedlejším pokojem. Přes ně je slyšet úplně všechno, takže pokud zrovna dostanete ne zcela tiché sousedy, nevyspíte se.

Strava
Celkem ujde, ale od 5* hotelu bych čekal daleko víc. Rozhodně to nebude gurmánský zážitek.

Služby hotela
Cestovali jsme s dvouletým synem a hotel byl inzerován jako vhodný pro děti. Doteď netuším čím byl pro děti tak vhodný. Na veknovním dětském hřišti byla skluzavka a houpačka, ve vnitřní herně pak pár rozbitých hraček. Náš syn navíc během pobytu chytil infekci, což jak jsme později zjistili není v tomto regionu zdaleka vyjímečný případ.

Pláž
Celkem čistá, ale rozhodně ne písečná. Do moře musíte přes široký pás oblázků. Je to severní strana RHodosu, takže moře není ani zdaleka klidné. Pro děti nevhodné.

Jan S., 31.01.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 25.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Amathus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Hotel ideální pro rodiny s menšími dětmi a pro starší lidi, protože je zde opravdu klid. Hudební večer je jen 1x týdně v neděli. Kdo...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel ideální pro rodiny s menšími dětmi a pro starší lidi, protože je zde opravdu klid.

Hudební večer je jen 1x týdně v neděli. Kdo 1má okna otočená na ruský hotel, slyší denně jejich diskotéku, ale dá se přežít, končí okolo 12. hod. večerní.

Z Prahy se letělo v půl sedmé večer, příjezd na hotel okolo 12. hod. v noci místního času, což bylo fajn, protože první den pobytu byl zcela plnohodnotný.

Služby hotelu byly dobré, úklid pokoje každý den, mimo neděli, denně vždy čisté ručníky složené do labutě.

Nonstop recepce kde byly moc ochotné recepční, veškerý personál moc milý, anglicky umí každý.

Myslím, že každý pokoj má balkon, spodní pokoje mají terasu. Je dobré vzít s šňůru na prádlo a kolíčky. Kdo neměl přikolíčkováno, tomu plavky a ručníky lítaly, protože večer bývá docela větrno.

Bazén je pěkný vždy čistý, jen dětem chybí skluzavka, brouzdaliště pro malé děti je fajn. Oceňuji dostatek lehátek (byli jsme v září), vždy se našlo volné lehátko buď u bazénu nebo na trávě kousek od bazénu.

V hlavní sezoně je animátorský program pro děti (ten jsme nezažili).

U hotelu je pro malé děti hřiště, prolézačky a houpačky mají sice svá léta, ale bylo vše nově natřeno a děti se dostatečně vyblbly.

Celkový dojem z dovolené - maximální spokojenost, příjemný, usměvavý personál, vybavení hotelu na některých místech sice není nejnovější, ale vše čisté.

Horší byla placená WI-FI za 7 E na týden, stále to blblo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je spíše menší, rodinný, což nám vyhovovalo.

Pokoj pro čtyřčlennou rodinu s kočárem a navíc dětskou postýlkou byl trochu menší, ale bylo fajn, že již při převzetí pokoje jsme měli postýlku připravenou. Pokoj byl vždy pečlivě uklizený. Koupelna byla sice trochu zašlá, ale to dělá tvrdá místní voda. Na pokoji byla lednička a televize. Vezli jsme si svou varnou konvici, ale nemuseli jsme, celý den byla hostům k dispozici varná konvice u baru. Jediné, co nebylo zcela příjemné byly tvrdší polštáře.

Klimatizace funguje od 15.6. do 15.9.

Při nahlášení rozbitého WC recepční ihned kontaktovala pana údržbáře, který hned přišel WC opravit.

Strava
Jídlo bylo skvělé a velmi rozmanité, vybere si každý.

Strava byla z celého zájezdu nejlepší. Jídlo v rámci bufetových stolů. Snídaně a oběd probíhaly v restauraci u bazénu, stačilo hodit si přes plavky triko a hned jste mohli jít ke stolu.

Snídaně byla od 6:30, což nám vyhovovalo (děti vstávají mezi 5.-6. hod.). K snídani na výběr z míchaných vajíček, volské oko, omeleta, párky, klobásky, grilovaná zelenina, ovoce, sušené a kandované ovoce, sladké, slané pečivo, tři druhy jogurtů, různé druhy sýrů, jen šunky, salámy nic moc dobré. Musli a dva druhy kornflaků. Všeho dost. Snídaně každý den byly co do složení stejné, jen v teplém snídaňovém jídle vždy nějaká obměna - občas zapečené žampiony, teplá zelenina v omáčce, párečky v omáčce. Po snídani jsme vždy šli k moři a občas, když jsme se vrátili na hotel kolem 11. hod., mohli jsme si dát nějakou buchtu, která zbyla od snídaně. Obědy byly také výborné, pokaždé jiné, bylo mnoho různých druhů jídel, každý si vybere. Někdy byla fronta u bufet. stolů, nebo nebyl u oběda volný stůl, ale do 15 min. se vždy místo uvolnilo, nejlepší je chodit na oběd buď včas,nebo pak déle. Na oběd si naléváte pití sami. K dispozici je i mrazák se zmrzlinou. Okolo 15. hod. je k dispozici odpolední snack, obvykle nějaké sladké buchty či croissanty a zmrzlina, ale ne každý si dá, protože je ještě plný od oběda.

Večeře jsou honosnější, ale podobné obědům. Večeře se podávají ve vnitřní hotel. restauraci, zde je slušné oblečení podmínkou.I zde si naléváte pití sami. Po večeři možnost vzít si zmrzlinu nebo výběr z několika druhů zákusků.

Služby hotela
Od 11. hod. se otvíral All inclusive venkovní bar s barmanem, který načepoval pivo, víno, (uvařil kapučíno, laté, frapé za poplatek) míchané alkoholické nápoje-ty ale až večer. Nikdy nebyla žádná fronta u baru, protože byl k dispozici nápojový automat, kde si hosté sami načepovali do plast. kelímků vodu (4 trysky), colu, colu light nebo 4 druhy džusů (jejich džusy byly typu vitacit rozmíchaný ve vodě, ale naředěné s vodou to bylo fajn), kelímků vždy byl dostatek, každou chvíli doplňovali čisté. Samoobslužný nápojový automat využíval snad každý host, který šel na pláž - načepovat nápoj do plastové láhve bylo možné v libovolném množství. Velice oceňuji, že po celý den až do pozdního odpoledne byla k dispozici nádoba s překap. kávou a mléko, které stále doplňovali. Hosté si ve venkovní restauraci sami mohli nalít kávu několikrát denně, hrnků byl dostatek, klidně si mohli dát kávu do plast. kelímku a vzít si ji na lehátko k bazénu. Taktéž si nosili k bazénu různé nápoje a nikdo to neřešil, vždy jen chtěli vrátit kelímek.

I večerní míchané nápoje jsme si nosili na pokoj, vždy v pohodě (bydleli jsme ale mimo hlavní budovu, nevím zda by nápoj na pokoj recepční dovolila).

Ze služeb hotelu mě jedině zarazilo, že se nedalo platit kartou, chtěli jsme si poslední den připlatit delší pobyt na pokoji, ale na recepci lze platit pouze v hotovosti. Poslední den se standardně se opouštějí pokoje ve 12 hod., autobus od hotelu odjíždí až ve 20 hod. (let do Prahy), za 30 E lze prodloužit pobyt na pokoji. Ti co opustí pokoj ve 12 hod. pak tráví čas u bazénu, lehátek je dostatek, zároveň na recepci je mnoho míst k sezení.

Služby hotelu

Super byly 2 české servírky (studentky), která byly k dispozici, když byl nějaký problém. Delegátka navštěvuje hotel 2x týdně.

V okolí hotelu se dá bez problémů nakupovat, většina obchodů je podobná vietnamské tržnici, zkrátka turistické suvenýry. Kartou se nedá platit snad nikde. Lékárna je od hotelu asi 100 m. Ve městě je i vyžití pro děti v podobě mnoha placených atrakcí, podobných těm pouťovým.

Pláž
Chodili jsme dopoledne, odpoledne to dost pálilo, pro děti je lepší být odpoledne u bazénu.

Lehátka na plážích za poplatek, ale vždy se najde nějaké místo pro ty, kteří chtějí ležet na osuškách.

Cesty k plážím nebudu hodnotit - podél cesty odpadky, ale to je zkrátka Řecko.

Všechny tři pláže jsou od hotelu max. 5 min. chůze. Horní pláž (od hotelu do kopce a pak z kopce po silnici), je spíše divočejší, větší vlny, z kraje pláže ostré kameny ve vodě, výborné na šnorchlování, protože zde je na co koukat, oblázkovo-písčitá pláž, při větších vlnách vyplavuje moře trávu. Druhá pláž (od hotelu dolů z kopce vlevo) je spíše zátočina, velmi klidné moře, písčitá pláž, moře zkraje někdy zkalené, klidnější prostředí (chodilo méně Rusů), nebyly vidět rybičky. Druhá pláž (od hotelu dolů z kopce vpravo) je větší oblázkovo-písčitá pláž, na kraji moře jen oblázky, rušnější prostředí (chodilo více Rusů), při šnorchlování je sem tam něco vidět.

Všechny tři pláže byly docela udržované, u každé možnost osprchování.

Kateřina Pecháčková, 29.01.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 12.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Relax

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 9 Celkově se nám dovolená líbila, jediným nepříjemným okamžikem byl první pokoj v hotelu, který jsme si ale hned druhý den vyměnili. Místo...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám dovolená líbila, jediným nepříjemným okamžikem byl první pokoj v hotelu, který jsme si ale hned druhý den vyměnili. Místo jsme navštívili v září a díky tomu už pláže nebyly přelidněné a nebylo nutné si platit slunečníky (10€ za den). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po příjezdu jsme dostali pokoj s číslem 4xx, což by odpovídalo podle zvyklostí pokoji ve 4 poschodí. Jaké ale bylo naše překvapení, když jsme bydleli v suterénu s výhledem do betonové stěny. To se nám samozřejmě nezamlovalo a hned druhý den ráno jsme si na recepci domluvili výměnu pokoje. To proběhlo bez problémů.

Strava
Jídlo bylo poměrně rozmanité a vždy dostatek. Jak už to bývá u all inculusive, člověk se musí trochu hlídat, aby kila nenaskakovala jako jackpot ve sportce.

Služby hotela
Personál ochotný a vstřícný, není co vytknout.

Pláž
Písčito-oblázková. Od hotelu cca 7 minut chůze, což nám nedělalo žádný problém.

Karel O., 26.01.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Niriides Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)