Recenzie hotelov
Rhodos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Před dvěma roky jsme s vaší cestovkou navštívily Lardos "Elvita", kde nám přidělili pokoj v suterénu, vedle prádelny. Po naší...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Před dvěma roky jsme s vaší cestovkou navštívily Lardos "Elvita", kde nám přidělili pokoj v suterénu, vedle prádelny. Po naší reklamaci a stížnosti nám byl přidělen pokoj o trochu lepší, v přízemí v zahradě, kde nás obšťastňovalo pouze 6 koček. Delegátka tehdy neměla zájem naši stížnost řešit. Na Lardoas Bay mi pouze vadil poplatek 15,- EURO za WIFI, která nešla připojit, ani po zaplacení dalších 15,- EURO s jiným přiděleným heslem, které rovněž nefungovalo nejen na pokoji, ale i v ostatních prostorách. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byly spokojené, pokoj 101 s balkonem ve zvýšeném přízemí, klimatizace, výhled na bazén a park.

Strava
Spokojenost s výběrem stravy - bufetová, několik druhů nealkoholických nápojů, různé druhy salátu, dortů a ovoce. Příjemná případná obsluha, V jídelně čistota. Vnučka, která není zvyklá na řeckou kuchyni, si vždy vybrala. Já jsem byla velmi spokojená se snídaňovou nabídkou i jsem si dokázala vybrat řecké jídla, která jsem znala.

Služby hotela
Kulturní program u bazénu (gymnastika ve vodě, tance) i večerní zábava na dobré úrovni pro děti i dospělé.

Pláž
Slunečník a 2 lehátka za 9 EURO, se dá zaplatit, vzhledem k pohodlí, které poskytují. Moře překrásné, čisté, jen vstup musel být v koupací obuvi. U slunečníků písek, potom drobné kamínky, po vstupu do moře cca 4 m velké hladké kameny a dále pokračovaly drobné kamínky a po dalších metrech už jen příjemný písek.

Marie H., 11.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Lardos Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost, měli jsme krásný pokoj s výhledem na moře, minibar doplňovaný obden, strava vynikající, během dne možno nalézt...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost, měli jsme krásný pokoj s výhledem na moře, minibar doplňovaný obden, strava vynikající, během dne možno nalézt volné lehátka se slunečníkem jak u bazénu, tak u moře (což bylo asi dáno i termínem) a skvěléí animační večerní programy. Jedinou nepříjemnou tečkou byl odjezd na letiště, kdy nám delegát z cestovní kanceláře oznámil, že pro nás ,kteří letíme směr Praha, speciálně nepojede autobus, ale musíme odjet před pátou ranní s klienty, kteří odlétají o hodinu dříve směr Brno....takže jsme na letišti byli pak 3,5 hodiny před odletem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý krásný pokoj v velkým balkonem...výhled na moře...Na balkoně židle, stůl a plážové lehátko.

Strava
Tady nešlo také nic vytknout, veliká nabídka rozmanitých jídel, každý den bylo možno ochutnat něco nového. Dortíky vynikající, nápoje místní výroby. Nejlepší drinky v baru přímo v hale u recepce, v baru na pláži to žádná sláva nebyla, obsluha tam byla dost pomalá

Služby hotela
Vynikající, 15 minutová masáž zdarma, wellness - vnitřní bazén, sauna , plážový servis - oproti kartě, kterou dostanete při příjezdu na recepci si vyzvednete osušku a tu vám mění denně dle vaší potřeby přímo ve wellness .

Pláž
Oblázková, měli jsme s sebou boty do vody, ale určitě bychom to tam zvládli i bez nich. Slunečník a lehátka zdarma, vždy bylo možno najít během dne volné místo

Martina S., 11.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Andriana Princess Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Celkově jsme odjížděli s dobrým dojmem a spokojení, i když v průběhu pobytu jsme narazili na maličkosti, které by si zasloužili pozornost...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme odjížděli s dobrým dojmem a spokojení, i když v průběhu pobytu jsme narazili na maličkosti, které by si zasloužili pozornost hotelu. Co hotel bohužel těžko ovlivní je chování některých hostů, např. bezohlední kuřáci v restaurační části. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme pokoj v přízemí, kolem něhož se procházelo do dalších pokojů, což bohužel výrazně omezovalo naše soukromí. Ocenili bychom, pokud by tato skutečnost byla zřejmá již při rezervaci a my případně měli možnost volby. Vybavení pokoje odpovídalo ceně, úklid probíhal denně, paní pokojská byla velmi milá a vstřícná, stejně jako ostatní personál hotelu.

Strava
Nabídka jídel byla poměrně široká, takže si vždy bylo možné vybrat dobré jídlo podle vlastních preferencí (např. i vegeteriánské), ale žádné gurmánské zážitky nečekejte. Některé dny jsme měli dojem, že kvantita převyšuje kvalitu. Největší problém jsme měli ale s nápoji: nápoje servírované v rámci all inclusive - velmi sladké limonády a umělé džusy, pivo, stolní víno, káva, čaj - nám bohužel nechutnali, takže např. na kávu jsme chodili do plážového baru a vodu jsme kupovali balenou, i když se PET lahvím běžně snažíme vyhnout.

Služby hotela
Mnoho služeb hotelu jsme nevyužili, ale odvezli jsme si skvělý dojem díky milému, vstřícnému a usměvavému personálu. Za jediné negativum považujeme nepříjemně hlučný hudební doprovod všech animačních programů. My jsme se jim většinou snažili vyhnout. Pozn. pro závislé - wifi je dostupná pouze v centrální části hotelu :)

Pláž
Pláž je v těsné blízkosti hotelu, dobře dostupná a obvykle nebyla plná, protože lehátka a slunečníky jsou zpoplatněné. Pláž písčito oblázková, přístup do vody mírný, neměly tam problémy ani nejmenší děti. Na kamenitých okrajích zátoky bylo pod vodou i celkem živo, takže vhodné pro šnorchlování.

Jana H., 11.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 6.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sunrise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Celkový dojem byl skvělý. Hledali jsme 4* hotel, ale při příjezdu jsme zjistili, že je 5*. CA na svých stránkách inzerovala mylnou...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem byl skvělý. Hledali jsme 4* hotel, ale při příjezdu jsme zjistili, že je 5*. CA na svých stránkách inzerovala mylnou informaci. Nemilé překvapení při zjištění vyšší taxy, ale služby byly výborné a odpovídaly 5*. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bylo moc dobré, fungující klimatizace, čistota. Ale i tak se dá něco vytknout. Podle toho, kdo je kde ubytovaný.

Náš pokoj měl pár negativ: Pokoj byl přízemní, takže kolemjdoucí mohli koukat přímo do postele. Okna, která byla pouze vedle vstupních dveří, byla malá. Mohli jsme si vybrat buď světlo v pokoji a pohledy kolemjdoucích dovnitř nebo soukromí a tmu nebo neustálé přesouvání závěsů, aby šlo projít dveřmi. V koupelně bylo málo odkládacích polic. Sprchová zástěna rohem protékala, takže po osprchování se muselo vytřít. Koupelna spojená s toaletou, kde byly na prosvětlení luxfery, skrz které bylo vidět - nedůstojné.

Strava
Nejlepší, co jsme kdy jedli.

Jen jsme se těšili na více druhů exotického ovoce.

Služby hotela
Pokoj byl čistý, vždy uklizen, možno mít každý den čisté ručníky a povlečení atp.

Milý a ochotný personál.

Pláž
Pláž vzdálená cca 500 metrů byla poměrně čistá, písčito-oblázková, s toaletami a sprchami. A se spoustou placených slunečníků (za 10 euro/den). Prostoru pro ty, kteří nechtěli využít placené slunečníky, mnoho nebylo. My jsme byli v závěru sezóny (přelom srpen září) a místo jsme vždy našli bez problémů. Při šnorchlování jsou k vidění jen rybičky, mušle žádné.

Další pláže vzdálené cca 700 - 800 m - jedna písčitá s toaletami, malá. Druhá písčito-oblázková vzdálenější bez toalet s velkým množstvím placených lehátek od resortu nad pláží.

Na všech plážích nabídka atrakcí - půjčení skútrů, lodí, parasailing atp.

Na mnoha místech poměrně prudký vstup do vody, u písčito-oblázkových pláží převažují oblázky.

Martin V., 11.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 7.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Lydia Maris

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolena pěkná a hlavně klidné misto

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena pěkná a hlavně klidné misto Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naše ubytování bylo moc pěkné a čisté. Úklid každý den

Strava
Jídla bylo dost ,výběr byl veliký.My jsme byli spokojeni

Služby hotela
Celková obsluha byla super.Příjemné privitani a rozloučení. Všichni byli prijemni a usměvavý

Pláž
Pláž čistá,pěkná.Na pláži moc lidi nebylo tak i klidná.

Lenka N., 11.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 8.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Afandou Blu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Strava bola super. Domáci veľmi ochotní a priateľskí. Možnosť využitia dvoch bazénov v okolitých hoteloch paráda. Hotel ponúka všetko čo...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Strava bola super. Domáci veľmi ochotní a priateľskí. Možnosť využitia dvoch bazénov v okolitých hoteloch paráda. Hotel ponúka všetko čo človek potrebuje na prespatie, umytie.. Nevýhoda je veľká vzdialenosť od pláže, asi 20 min. Nie 500 m, ale 1,2 km. Ide tam však aj autobus, od blízkeho hotela Diagoras. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 11.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Hermes Studios

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Celkový dojem z dovolené v hotelu Kamari Beach je naprosto skvělý. Vřele doporučuji všem, kteří touží po klidné dovolené mimo hlavní resort.

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené v hotelu Kamari Beach je naprosto skvělý. Vřele doporučuji všem, kteří touží po klidné dovolené mimo hlavní resort. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytovaní mimo hlavní budovu ve zrekonstruovaném pokoji. Naprostá spokojenost jak s ubytováním, tak se službami personálu (výměna ručníků i povlečení každý druhý den).

Strava
Strava každý den velmi podobná, ale vybere si každý. Zklamal nás zákaz vynášení jídla (např. ovoce na pláž) a pití z jídelny.

Služby hotela
Se službami hotelu jsme byli spokojeni.

Pláž
Přístup a dostupnost pláže na jedničku. Moře krásně čisté s pozvolným vstupem. Čistotu pláže bohužel kazí nepořádek od kuřáků v podobě nedopalků!

Anonym, 11.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Kamari Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Spokojenost na 70 procent.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost na 70 procent. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostačující, čisté, ale klimatizace hlučná.

Strava
Jídlo bylo výborné a různorodé.

Služby hotela
Služby super.

Pláž
Pláž byla sice nedaleko, ale ošklivá a u silnice.

Odpadky také kazily dojem.

Jezdili jsme jinam.

Vladimíra K., 11.09.2019, Dátum pobytu: 14.8. - 21.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Lardos Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost po všech stránkách.Tento hotel můžu doporučit pokud chcete zažít krásnou dovolenou!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost po všech stránkách.Tento hotel můžu doporučit pokud chcete zažít krásnou dovolenou! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou luxusní,vše je nové čisté bez chyby.Úklid + výměna ručníků je na denním pořádku. Lednice na pokoji doplňována každý den balenou vodou, plechovkami piva a sodovek různých příchutí.Klimatizace na pokoji nechybí.My měli pokoj s výhledem na bazén,moc pěkný pohled.

Strava
Jídlo bylo neskutečně výborné! Každý den něco jiného, bylo co ochutnávat.Zákusky vynikající.U snídaně mimo jiné byl na pití čerstvě vymačkaný pomeranč , co víc si přát.U moře restaurace byla vybavena plnohodnotnou nabídkou pokrmů,takže jsme na oběd nechodili do hlavní restaurace.Vždy dostatek stolů jak u moře tak u bazénu a v hlavní restauraci.U večeře jsme byli uvedeni ke stolu a obslouženi vodou a vínem.

Služby hotela
Všechna čest panu manažerovi jak měl zmáknutou organizaci v hotelu.Personál příjemný vždy a všude.Výborný animační program,jak přes den tak i večer.V hotelu je spousta českých brigádníků,pro toho kdo má problém s angličtinou je to velké plus když slyší češtinu.

Pláž
Moře první týden v září teplé,čisté,vlny nebyly.Hotel má svoji pláž,dostatek lehátek zdarma vždy k dispozici.Na pláž z hotelu jsme šly cca 4 minuty, částečně podchodem pod dvěma silnicemi,nebylo nám to na obtíž spíš naopak to byla pěkná procházka.

Lenka Doláková, 11.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Andriana Princess Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)