Recenzie hotelov
Rhodos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Celkově jsme byli spokojeni už když jsme tam byli letos v červnu. A na podzim jsme zatoužili ještě jednou za teplem a koupačkou v čistém...

  • 10 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli spokojeni už když jsme tam byli letos v červnu. A na podzim jsme zatoužili ještě jednou za teplem a koupačkou v čistém moři.

Zájezd jsme si vždy vybrali v sobotu a hned následující týden jsme letěli, zájezd tím pádem byl vždy ve slevě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je klasické a my si kupujeme výhled na moře , abychom si to opravdu užili. Pokoje jsou situované s výhledem a v klidné lokalitě hotelu. Což nám velmi vyhovuje když si večer posedíme na balkoně s výhledem na moře

s pohledem na protější hornatý terém.

Strava
Strava v červnu byl větší výběr všeho a stravabyla pestrá, ale zase nabité restaurace

V říjnu petrost jídelníčku byla na úrovní 3 hvězdičkového hotelu. Ale zase bylo málo lidí a tim to bylo vyvážené, nebot i v restauracích byl klidný provoz.

Služby hotela
Služby hotelu my moc nevyužíváme. Tak ani nevím jak bych je hodnotila. Každý den bylo v pokoji vzorně uklizeno.

Pláž
Vstup do měře je po schodech ve sklalní zátoce, čili vhodné jen pro dospělé, ale krášně čistá voda a vhodné místo

pro šnorchování. Pláž kousek od hotelu je veřejná za popletek a je oblázková a příjemný vstup do moře. Tam jsme ale my nechodili , nebot nám vyhovovalo a líbí se , když ležíme na travnaté zahradě pod slunečníky a palmami což tento hotel v omezeném množství lehátek poskytuje.

V červnu jsme si museli již v 6 hodin ráno jít dát ručníky na lehátka a tím je obsadit. V říjnu jsme na uvedeném místě leželi sami a já jsem byla na vrcholu blaha a užívala jsem si klidu .

Daniel Toušek, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Lindos Royal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkově se nám dovolená moc líbila, byli jsme se vším spokojení.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám dovolená moc líbila, byli jsme se vším spokojení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celý resort byl příjemný, udržovaný, kolem bazénů bylo mnoho zeleně. Pokoj byl čistý, denně čisté ručníky a úklid.

Strava
Řecká strava je lehká, přesto velice chutná. Na své si přijdou milovníci mořských plodů, ryb i konzervativní strávníci. Obsluha během obědů a večeří byla příjemná,

Služby hotela
Hotel měl mnoho animačních programů, nabízel i lázeňské procedury. Přímo v hotelu bylo možné zapůjčit si automobil, skútr nebo čtyřkolku.

Pláž
Pláž se nacházela cca 400 m od hotelu s oblázkovou pláží. Během naší dovolené v říjnu byla pláž ani ne poloplná, voda byla čistá, skvělé podmínky pro šnorchlování.

Lenka, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Lindos Royal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Výborný.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez připomínek, předčilo naše očekávání. Dostačující,.

Strava
Dostačující.

Služby hotela
Bez připomínek.

Pláž
Bez připomínek.

Jana Vavrušková, 22.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sunshine Rhodes

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Naprostá spokojenost,milý a ochotný personál. Pokud si člověk chce užít klidu tak vřele doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost,milý a ochotný personál.

Pokud si člověk chce užít klidu tak vřele doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly čisté, útulné není nic co by se dalo vytknout.

Strava
Široký a chutný výběr jídel.

Služby hotela
Služby na vysoké úrovni. Personál vstřícný a každý požadavek se snažil na 100% vyřešit ke spokojenosti zákazníka.

Pláž
Pláž udržovaná, čistá, vstup do vody byl pozvolný. Voda byla průzračná s možností šnorchlování.Možnost za poplatek zapůjčení věcí pro vodní sporty. Na pláži byl dostatek lehátek a plážové osušky bylo možno měnit každý druhý den za čisté.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 6.10. - 12.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Rodos Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Pohodová, klidná dovolená.

  • 8 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová, klidná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, odpovídající ceně.

Strava
Jídla se opakovala, salátu a zeleniny bylo dost. Z ovoce poslední 3dny byly jen melouny.

Služby hotela
Úklid byl výborný, ručníky a povlečení se vyměňovalo skoro každý den.

Pláž
Pláž byla pěkná, každý mohl mít slunečník a lehátko. Pohodu na pláži rušila vedlejší půjčovna lodí a motorek, kde byl hluk a smrad z benzinu. Vstup do vody bez problému, nejsou nutné boty do vody. Voda byla čistá, průzračná.

Helena B., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Jezdíme koncem září a začátkem října na jižní pobřeží Rhodosu, Kréty a Karpathosu často, ale letos jsme byli spokojení opravdu bez výhrad.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jezdíme koncem září a začátkem října na jižní pobřeží Rhodosu, Kréty a Karpathosu často, ale letos jsme byli spokojení opravdu bez výhrad. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostali jsme prostorný pokoj s balkonem ve 3. podlaží nad recepcí. Většina pokojů je s výhledem na moře. Asi méně příjemné jsou pokoje v přízemí, i když s velkou terasou. Nejnovější přístavba hotelu má přízemní pokoje s terasami umístěné přímo na skalnatém břehu moře.

Úklid perfektní, ručníky a osušky nové každý den, povlečení asi 3-4. den.

Strava
Jídelna je umístěná v samostatné budově vedle ubytovací části hotelu. Polovinu plochy tvoří zastřešená terasa s výhledem na moře. V kuchyni se letos údajně vyměnil personál a jídlo i pití je naprosto skvělé co do výběru i kvality.

V době mezi snídaní, obědem a večeří se před jídelnou připravuje pizza a je tady i zmrzlina (nic moc) a nealko (automat do kelímku).

Bar u bazénu funguje nepřetržitě - kafe, pivo, víno, místní alkohol, nealko

Večer se otevírá bar na pláži, kde se pití platí i v programu all inclusive. Pokud si zaplatíte plážový slunečník se dvěma lehátky (8 Euro), dostanete poukázku na jeden drink v plážovém baru dle vlastního výběru (alkoholické 8-10 Euro).

Služby hotela
Komunikativní, milý a ochotný personál. Auto, tenis ..... vše fungovalo k naší spokojenosti a za celých 14 dní nebyl jediný problém.

Snad jen těch 14 Kill Billů a ptačích tanců, které večer co večer provozovala u bazénu polská animátorka s dětmi bylo až příliš :-)

Pláž
Pláž s hrubým pískem je přímo u hotelu. Vstup do vody je pozvolný, voda klidná, čistá a teplá. Podél pláže lze snadno dojít k malým písčitým plochám mezi kameny, které v 1. půlce října, kdy jsou okolní hotely už zavřené, poskytují úplné soukromí.

Karel B., 22.10.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Sunrise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 7,6 Jedná se o poměrně rozlehlý, hezky upravený uzavřený rezort s moderní architekturou jednopodlažní ubytovací částí. Nicméně souhlasím s...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jedná se o poměrně rozlehlý, hezky upravený uzavřený rezort s moderní architekturou jednopodlažní ubytovací částí.

Nicméně souhlasím s předchozím názorem uživatelů, že hotel neodpovídá 5*, nemá vnitřní bazén, pouze malé spa, omezený přístup na menší okrajovou písečnou pláž, která nepůsobí příliš čistě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
designově libivé, ale neprakticky řešený interiér, zejména sanitární část, sprcha bez přímého či umělého odvětrání, netěsnící vana, nedostatek věšáků pro sušení.

V lůžkové části nedostupné vypínače z postele.

Plusem dobrý přístup k venkovnímu bazénu z terasy pokoje

Strava
velmi dobrý výběr, strava chutná

Služby hotela
Personál přívětivý, převážně orientovaný na francozskou klientelu. Vhodné pro hosty, kteří vyhledávají klid, slunění u bazénu a dobrou stravu.

Fakultativní zájezdy jsme nevyužívali pro jejich cenu. Návštěvy Rodosu a Lindosu individuálně.

Pláž
hůře dostupná písečná jen na okraji rezortu.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: All Senses Nautica Blue Exclusive Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Velmi příjemný areál hotelu, milý personál, velmi přátelský i k malým dětem. Vesnička je velmi poklidná, ale není tam v zásadě nic moc co...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemný areál hotelu, milý personál, velmi přátelský i k malým dětem. Vesnička je velmi poklidná, ale není tam v zásadě nic moc co dělat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, upravené, vše fungovalo, jak má.

Strava
Strava v hotelu byla pestrá, výběr dostatečný, jídlo chutné.

Pláž
Pláž je hned u hotelu a je vyhrazena pouze pro hosty hotelu. Je čistá, pravidelně uklízená, lehátka ok a zdarma. Vstup do moře je trochu kamenitý a s oblázky.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 2.7. - 10.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Porto Angeli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Hotel - ubytování i stravování ok. Pláž není zrovna výstavní, ale neurazí...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel - ubytování i stravování ok. Pláž není zrovna výstavní, ale neurazí... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ok - pro nenáročnou klientelu

Strava
Ok - pro nenáročnou klientelu

Služby hotela
Neustálá a nesnesitelná hudba nonstop se line z nekvalitních reproduktorů u pódia. Nekončící večerní trapné vystoupení animátorů..hrůza a běs. Jednoduše večerní zábava typu nastupujte si na hydraulické labutě...

Doporučuji ráno se nasnídat a vrátit se až na večeři...Kdo chce používat hotelový bazén a nevystrčit nohu má smůlu...

Pláž
Ok - pro nenáročnou klientelu

Pavel Šafránek, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Olive Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Lardos - Ráno na pláži 10 fotografií

Celkom: 10 Nejlepší dovolená na Rhodosu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší dovolená na Rhodosu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj rozdělen paravanem. Na přespání bohatě stačí.

Strava
Jídlo výborné, rozmanité, v říjnu dostatek ovoce jako dva druhy melounů a ananasy a pod. Nabídka jídle pro vegetariány dostačující. Nemůžeme si stěžovat. 2x byly tématické večeře s mořskými plody + obvyklá večeře.

Navíc 1x večeře v À la carte restauraci v hotelu, kde byla nutná rezervace. Opravdu zážitek.

2x týdně welcome drink při večeři (prosecco a ouzo)

Služby hotela
Po příjezdu Vám hotelová služba odveze kufry až na pokoj, k dispozici máte hotelové pantofle a župan. Navíc ručníky, které můžete vzít s sebou na pláž a 3x týdně Vám je vymění. Jako pozornost jsme dostali láhev červeného vína na pokoj a lahvičku Ouza. Pro dospělého 15min masáž dle výběru. Osobně jsem si vybrala záda a krk. Celkový přístup personálu velice vstřícný. K dispozici stolní tenis a minigolf. Děti byly nadšené.

Pláž
Lehátka na pláži byly zdarma, Našli jsme si vždy 2 volné lehátka v jakoukoliv hodinu. Nebyl problém. Moře čisté, dřevěné cesty na pláž upravené a udržované. Lehátek u bazénu byl dostatek jak na slunci, tak ve stínu.

Renáta G., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Calypso Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)