Recenzie hotelov
Rodos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 Hotel odpovídá ceně. Velkým plusem je, že kolem hotelu je na výběr ze 3 pláží. Jídlo v hotelu dobré, i když menší výběr, drinky výborné. :)

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel odpovídá ceně. Velkým plusem je, že kolem hotelu je na výběr ze 3 pláží. Jídlo v hotelu dobré, i když menší výběr, drinky výborné. :) Zobraziť celú recenziu

Kateřina Fuxová, 21.10.2021, Dátum pobytu: 20.8. - 28.8.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Relax

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 S dovolenou jsme celkově spokojeni (kromě stravy) . Krásné prostředí , moře , milý lidé. Doporučujeme zapůjčení auta a procestování...

  • 9 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme celkově spokojeni (kromě stravy) .

Krásné prostředí , moře , milý lidé. Doporučujeme zapůjčení auta a procestování ostrova , také návštěvu hl.mesta Rhodos. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj a koupelna menší velikosti , hezky zařízené ,s terasou , úklid probíhal každý den , postýlka pro miminko zdarma

Strava
S jídlem jsme opravdu nebyli spokojení ,na zájezdu jsme byli 4 a ani jednomu z nás nechutnalo . Jídlo každý den stejné , špatně ochucené ,maso se nedalo jíst vůbec - vysušené a bez chuti .K snídani vejce , ktera doslova plavala v oleji. Velice málo jídel na výběr a žádné přílohy,dezerty take skoro žádné.Zmrzlina te nejhorší kvality.Nevím zda to bylo koncem sezóny,ale žádné svačiny jak bylo uvedeno se nekonaly , takže dlouhá doba mezi jídly.Jedine co se dalo jíst byla zelenina a ovoce . Víno a drinky, které byly v ceně také hrozné . Káva a nealko pití v pořádku .Hotel Kolymbia Sky bychom znovu nevybrali kvůli jídlu , za celou dobu pobytu nám vůbec nechutnalo.

Služby hotela
Příjemný personál , úklid pokojů každý den , zprostředkování zapůjčení auta , čistý bazén -lehatka a slunečníky

Pláž
Pláž pár minut chůze od hotelu ,oblazkovo-piscita , lehátka a slunečníky za poplatek 8eur za set. More krásné , čisté. V okolí další krásné pláže co stojí za návštěvu .

Simona S., 21.10.2021, Dátum pobytu: 8.10. - 16.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Kolymbia Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 velmi dobré

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi dobré

Strava
velmi dobré

Služby hotela
velmi dobré

Pláž
velmi dobré

Jiří Nahodil, 21.10.2021, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Faliraki Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Není co vytknout

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Není co vytknout Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduchý styl pokoje dostačující pro klidnou a super dovolenou

Strava
My měli jen snídaně jídla dost výběr tez

Pláž
Plaz čistá s pozvolným vstupem do moře voda tepla a cista

Michaela Vinšová, 20.10.2021, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Orion

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolenou jsme si užili, vše proběhlo naprosto bez problémů, měli jsme trochu obavy z transferu z letiště, vzhledem k tomu, že jsme...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili, vše proběhlo naprosto bez problémů, měli jsme trochu obavy z transferu z letiště, vzhledem k tomu, že jsme cestovali s německou CK, ale na místě není problém najít příslušný stánek a na transfer jsme nemuseli ani příliš dlouho čekat. Nedaleko hotelu je skvěle zásobená samoobsluha a asijský obchod, není tedy prakticky nic, co by se zde nedalo sehnat. V okolí je i několik restaurací a bister a co by kamenem dohodil leží vesnice Afandou, do které se dá během pár minut pěší chůze dojít po silnici nebo podél pláže. Celkově jde o velmi příjemné, klidné místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je krásně nově zrekonstruovaný, pokoje prostorné a interiéry celkově velmi příjemné. Pokud ale člověk potřebuje silné internetové připojení, je lepší v hlavní budově a společných prostorách. Na pokoji začala v průběhu pobytu wi-fi vypadávat a několik dní nešla vůbec.

Strava
Nabídka byla dostatečně velká, je zde extra gril, kde kuchař rovnou připravuje čerstvá masa a nechybělo zde vždy ani jedno bezmasé jídlo, ovoce a bohatý zeleninový pult. Vše bylo vždy doplňováno takřka okamžitě, k tomu nemám co vytknout. Zpočátku velké nadšení ale brzy vystřídalo menší zklamání. Jídla se neustále opakovala a pokud člověk není velký milovník vepřového, které bylo zastoupeno v drtivé většině všech masitých jídel, na své si nepřijde. Stejně tak zákusky, které byly z větší části tvořeny 4 druhy pudingů a želé. Byly zde i klasické dortíky, které ale většinou rychle zmizely a nahradilo je již zmiňované želé. Chuťově bylo jídlo průměrné, pokud si člověk chce dopřát něco lepšího, doporučuji využít nabídku jednou v týdnu menu À la carte, tedy večeři mimo jídelnu v přilehlé venkovní restauraci. Trochu mě mrzelo, že u snídaně byl jen velmi omezený výběr ovoce.

Služby hotela
Oceňuji širokou škálu služeb, personál byl vždy velmi ochotný a milý. Hygienická opatření byla velmi dobrá. Bar u bazénu je perfektní, narozdíl od zkušeností z jiných dovolených tu člověk nedostane miniaturní plastový kelímek, na který si ještě musí vystát frontu, ale všeho je dost a bez čekání. Mám asi jedinou výtku k úklidu, který se během týdne poněkud zhoršil a jednou jsme zůstali bez toaletního papíru.

Pláž
Pláž byla úžasně poloprázdná, takže naprosto ideální pro klidnou dovolenou, pokud se neradi tlačíte s ostatními. Velmi jsme ocenili i bezplatná lehátka, což nebývá všude zvykem. V hotelu je dokonce možné zapůjčit si i osušky. Zklamala nás jen vzdálenost, která rozhodně neodpovídá avizovaným 150 ani 200 metrům od hotelu. Cesta je mnohem delší, prašná, beze stínu, takže když praží slunce, může cesta na pláž pro staršího člověka nebo člověka s pohybovým omezením představovat malou kalvárii. Nám to nijak zvlášť nevadilo, ale čekali jsme, že bude blíž. Vstup do vody je kamenitý a trochu obtížnější, někteří lidé měli problém dostat se zpátky na břeh, takže doporučuji raději gumovou obuv.

Anonym, 20.10.2021, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Dessole Lippia Golf Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Hotel 3 fotografie

Celkom: 10 Byla jsem velmi spokojená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem velmi spokojená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné. Bezvadná poloha hotelu. Všude blízko. Pláž, obchody, bus.

Strava
Jídlo moc dobré. Výběr dostačující. Dorty exklusivní.

Služby hotela
Čistota. Vše v pořádku

Pláž
Pláž menší. Nádherná. Výborny vstup do moře. Blízko hotelu a vše zdarma. Byla jsem nadšená

Helena Štěpničková, 20.10.2021, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Leonardo Kolymbia Resort (ex. Mistral)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Doporučuji zajet do lindrosu na pláž,města a ochutnat místní jídlo ,jídlo v hotelu totiž nic moc a pláž taky

  • 7 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji zajet do lindrosu na pláž,města a ochutnat místní jídlo ,jídlo v hotelu totiž nic moc a pláž taky Zobraziť celú recenziu

Tomáš N., 20.10.2021, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Olive Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Spokojenost, byli jsme v hotelu podruhe. Klidna atmosfera, v pokoji nam pripravili i detskou postylku.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, byli jsme v hotelu podruhe. Klidna atmosfera, v pokoji nam pripravili i detskou postylku. Zobraziť celú recenziu

Strava
Polopenze byla formou bufetu, v nabidce byla recka jidla, zelenina, ovoce, zakusek, k snidani i moznost anglicke snidane.

Pláž
Plaz 200 metru, klidnejsi cast s prijemnym vstupem do more

Tereza K. B., 20.10.2021, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Orion

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,2 Celkem v pohodě, pláže s koupáním, místy špatný vchod do vody, útesy, dražší lehátka 7euro kus, na Zakyntosu za tuto cenu 2 lehatka se...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkem v pohodě, pláže s koupáním, místy špatný vchod do vody, útesy, dražší lehátka 7euro kus, na Zakyntosu za tuto cenu 2 lehatka se slunecnikem. Okolí hotelu na jiných pozemcích nepořádek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Občas zapomněli dát koupi novou předložku. Jinak v pořádku.

Strava
V pořádku.

Služby hotela
Na můj vkus a mých kolegyň, hodně hlučná hudba 3× za týden, nemůžete si povídat.

Pláž
Pláž jsem popsala výše, čistá, problematická s místy na plavání kvůli útesům.

Dana Peclová, 19.10.2021, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Evita Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Na Rodos jezdím přes 30 let, takže jej mám více než zmapovaný. Kolymbia sice není mým oblíbeným místem, ale umístění hotelu Kolymbia Bay...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na Rodos jezdím přes 30 let, takže jej mám více než zmapovaný. Kolymbia sice není mým oblíbeným místem, ale umístění hotelu Kolymbia Bay je klidnějším místě, blízko na pláž, velice příjemný a vstřícný personál a skvělá kuchyně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na skvělé úrovni, na pokoji funkční klimatizace, koupelna menší, ale postačující, denně úklid a čisté osušky. Nutný strojek na komáry!!!

Strava
All Inclusive na velmi dobré úrovni.

Služby hotela
Ochotný a vstřícný personál. K hotelu patří vyhřívaný!!!(v říjnu) bazén, ale prostředí kolem bazénu špinavé, neupravené, matrace na lehátkách špinavé a promaštěné.

Bar neútulný, personál baru sice ochotný, ale amatérský.

Pláž
Pláž blízko hotelu, oblázková, čistá.

Karel F., 19.10.2021, Dátum pobytu: 8.10. - 16.10.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Kolymbia Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)