Recenzie hotelov
Rodos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,4 Pobyt se uskutečnil v době koronavirus. Letovisko proto nebylo přelidněné, ale plně fungovalo a atmosféra byla moc příjemná, narozdil od...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt se uskutečnil v době koronavirus. Letovisko proto nebylo přelidněné, ale plně fungovalo a atmosféra byla moc příjemná, narozdil od běžné sezóny, kdy je velmi živé a hlučné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Úroveň ubytování byl nižší standard. Postele tvořící manželskou postel byla každá jiná. Lůžkoviny sice čisté, ale velmi opotřebováné. Celkem bylo nutno 2x reklamovat prostěradla, která byla děravá jako síto. Úklid každý 2-3 den, což v těch teplech byl problém se smradlavými koši. Museli jsme si o to i říkat. Bazén u hotelu jsme nevyužívali, ale vypadal dobře. Při ukončení pobytu a večerním odjezdu z hotelu není možnost se nikde umýt a převléknout. Koupelna se záchodem dohromady, byla zjevná nedůslednost věnována úklidu. Toaletní papír se nemohl vyhazovat do wc mísy.

Strava
Strava dobrá, samoobsluha nefungovala, jídlo formou obsluhovaného bufetu. Jídla chutná, výběr dostačující. Pití za poplatek.

Služby hotela
Úklid pokojů neuspokojivý. Čistota ostatních prostor hotelu dobrá. WiFi byla zdarma a fungovala jen u recepce.

Pláž
Vzdálenost moře po klidné silnici cca 500 m. Pláž čistá, písčitá a lehátka a slunečníky za poplatek, což bylo hodně hlídáno. Vstup do moře pozvolný.

Petra, 03.01.2021, Dátum pobytu: 6.8. - 17.8.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Grecian Fantasia Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 8,4 První den jsme si říkali: "Bože, kam jsme to vlezli?", ale pak se vše obrátilo a příští rok se do Stegny vracíme.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
První den jsme si říkali: "Bože, kam jsme to vlezli?", ale pak se vše obrátilo a příští rok se do Stegny vracíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nový hotel, měli jsme studio v patře s výhledem na kopce, vybavení naprosto v pohodě (hodilo by se víc úložných míst na oblečení), občas se vyskytly drobné problémy (uvolněné prkénko na WC, uvolňující se přísavky u držáku na osušky). Párkrát byl večer problém s teplou vodou - Češi asi neumí s vodou šetřit a nádrže na střeše nebyly bezedné - kdo dřív přišel, měl horkou, později jen vlažná. Na pokoji nebyla TV - vůbec to nevadilo, ale do příštího roku se má údajně vybavení rozšířit o tv a pár skříněk na oblečení. Klimatizace je nutná - není v ceně zájezdu.

Strava
Měli jsme placené kontinentální snídaně, nakonec se nevydávali ve snídaňové místnosti, ale v restauraci Micro Mouragio asi 50m od hotelu. Obsluha příjemná - většinou majitel - starší pán, ale tyto snídaně již nikdy - káva výborná, džus rovněž, ale 14 dní mít ke snídani pořád jedno a to samé, to nejde. Obědy jsme neřešili, něco malého jsme si koupili s sebou na pláž. Večeřeli jsme většinou v již zmiňovaném Micro Mouragiu - výborné, chutné jídlo, skvělá obsluha (Tony) a ceny o dost nižší než třeba ve Faliraki. Výborně jsme se najedli (přejedli) i v taverně Haravgi (u Světlany). Dobře zásobený obchod je hned vedle hotelu, ceny jsou o něco vyšší než ve 4 km vzdáleném Archangelosu.

Služby hotela
Klimatizace za příplatek - je ale levnější než ve Faliraki, úklid probíhal v omezené míře - 2x týdně, včetně výměny ručníků a ložního, koše se ráno stavěly před dveře, tzn. vysypávaly se denně.

Zvláštní kapitolou je paní delegátka Petra - nikdy jsme se dosud nesetkali s tak ochotnou a příjemnou delegátkou, kdykoli byla připravena pomoci, popř. řešit naše dotazy, problémy. Neplánovaně jsme se potkali i v hlavním městě a i tam se nám věnovala ve svém volném čase.

Pláž
Pláž je celkem příjemná, ale využili jsme ji jen první a poslední den, jinak jsme jezdili na Tsambiku nebo po ostrově. Hotel má svoje lehátka a slunečníky, občas se pokusí vniknout nějaký "cizinec", ale dohled zajištěný hotelem rychle zasáhne. Sprcha na pláži není, ale na terase před hotelem je hadice s tekoucí sladkou vodou, takže není problém se opláchnout.

Jaroslav Rybka, 02.12.2020, Dátum pobytu: 7.8. - 22.8.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Stegna Beach Premium

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Ložnice 6 fotografií

Celkom: 7,8 Rhodos jsme navštívili poprvé a z ostrova jsme byli nadšení. Nádherné počasí i písečné pláže nás okouzlily a i lidé jsou zde velmi milí a...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Rhodos jsme navštívili poprvé a z ostrova jsme byli nadšení. Nádherné počasí i písečné pláže nás okouzlily a i lidé jsou zde velmi milí a pohostinní. Zářijové počasí je pro pobyt ideální, teploty dosahovaly každý den nejméně 30 stupňů na sluníčku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl celkově pěkný a prostorný, bohužel byl ale umístěný hned u ústředí klimatizace, takže celou noc bylo slyšet hučení z chodby, což trochu narušovalo klidný spánek. Aby se člověk při vedru v noci úplně "neuvařil", musela být klimatizace puštěná i uvnitř pokoje. S otevřeným oknem se spát nedalo, protože byl docela velký hluk zvenku.

Strava
Stravování (snídaně) bylo výborné, velký výběr zeleniny, ovoce, müsli i pečiva. Teplý bar byl také dostačující. Jediné, co by mohlo někomu v současné době vadit, bylo omezení pohybu a možnost samoobslužného baru. Člověk ale vždy od obsluhujícího personálu dostal, na co měl chuť a co si sám vybral. Možnost snídat na terase s výhledm na moře byla také velmi příjemná. Na večeři jsme si zašli obvykle v místě, kde jsme trávili celý den. Vždy jsme si na všem moc pochutnali.

Služby hotela
Hotel se nám moc líbil, personál na recepci byl moc milý a přímo v hotelu jsme si zajistili také půjčení auta na celou dobu pobytu. Bazény jsme nevyužili, byli jsme celý den u moře. Uvítali bychom prodlouženou otevírací dobu fitness centra.

Pláž
Pláž u hotelu nám příliš nevyhovovala, byla kamenitá a přímo u silnice. Našli jsme dvě další pláže, na které jsme střídavě jezdili autem. Obě byly nádherné.

Kateřina Flugerová, 26.11.2020, Dátum pobytu: 17.9. - 25.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Rhodes Bay (ex Amathus Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Rhodes Bay Elite Suites 1 fotografia

Celkom: 10 Nemohli jsme si vybrat opravdu lépe. Krásný hotel s kvalitními službami. Pláž u hotelu, autobus.zastavka před hotelem, krámky a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nemohli jsme si vybrat opravdu lépe. Krásný hotel s kvalitními službami. Pláž u hotelu, autobus.zastavka před hotelem, krámky a restaurace kousíček od hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jsme měli na boku, měli jsme taky kousek výhled na moře. V pokoji byl denně doplňován mini bar(džus, limonády,pivo, víno, voda). Výměna ručníků a lůžkovin podle vaší potřeby. Popelník na balkoně.

Strava
Ačkoliv nebyli švédské stoly, jídla bylo dost a všude stála obsluha a nandavala. Jídlo doplňováno celý večer. Polévky, hovězí, vepřové, kuřecí, zeleninové pokrmy, mořské plody, výborný byl čínský kout, kde byli nudle a sushi. Sladké dezerty, ovoce, saláty, pečivo. K obědu a večeři běžně podáváno víno, spritz, pivo. Na barech dělali všelijaké koktejly, co jste si řekli, opravdu all inclusive na vše.

Služby hotela
Vše na co si vzpomenete, autopůjčovna, výlety, masáže, posilovna, tenis, basket, lukostřelba, dětské zábavné centrum, 5D kino, animátoři každý den, taxi... Samozřejmě obchody s krásnými šperky a hezké ceny, samoobsluha se vším možným

Pláž
Pláž čistá, každé ráno a večer se uklízí.Na pláž určitě boty do vody, kamínky jsou docela nepříjemné na boso. Dostatek lehátek se slunečníky, bar na pláži včetně posezení poskytuje teplé a studené nápoje kromě alkoholu a malé svačinky v podobě malých bagetek.

Anna P., 30.10.2020, Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Akti Imperial Deluxe Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 8,4 Nádherná dovolená v době covidové, všude se dodržovali bezpečnostní a hygienická opatření, moře i pláž velmi čisté. Byli jsme tam na...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená v době covidové, všude se dodržovali bezpečnostní a hygienická opatření, moře i pláž velmi čisté. Byli jsme tam na začátku října a bylo slunečné a krásné počasí. Měli jsme skvělou delegátku Petru, která nevychrlila jen naučený text, ale naopak nám vyprávěla o ostrově a lidech, poradila co navštívit, kde se najíst, kde jsou krásné pláže a zajímavé oblasti, zajistila nám auto na výlet a vyřešila drobné problémy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje odpovídající, klimatizace, TV, lednička, denně bylo uklizeno a vydezinfikováno, čisté ručníky. Pokojské milé a slušné. Drobné závady (utržený držák sprchovací hlavice, chyběli háčky apod.) ale nemělo to zásadní vliv na ubytování. Vhodné i pro tělesně postižené, všude výtahy a rampy a široké zárubně.

Strava
Každý den bylo k výběru několik druhů salátů, tři až čtyři druhy masa, přílohy většinou brambory, luštěniny, rýže, pečivo. Kdo čeká knedlíky a svíčkovou ten bude zklamaný. :-) Nechyběl pult se zákusky a ovocem, gril se specialitami a bar s teplými a studenými nápoji a zmrzlinou. Jídlo bylo chutné a každý den jsme si vybrali. Obsluha vždy v rouškách a rukavicích, milí, ochotní a vstřícní. Když jsme jeli na výlet dostali jsme balíček na cestu. Snad jen bych očekával více ryb a nějaké řecké speciality.

Služby hotela
byly profesionální a na úrovni. První den jsme dostali pokoj, kde byl hluk, ale na recepci nám ochotně vyhověli a přidělili nám pokoje na druhé straně v klidnější části.

Pláž
Pláž čistá, koše vynešené, každý den uklízeli. Pozvolný vstup do moře, písčito kamínková pláž, je lepší vzít si obuv do vody. Moře průzračné a teplé situováno v zálivu. Šnorchlování nemá význam, nachází se tu jen pár rybek.

Jaroslav Tylš, 25.10.2020, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Larisa Boutique & Resort ex. Rhodes Lykia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,3 Ideální poloha hned u pláže.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ideální poloha hned u pláže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velké pokoje, čisto, každodenní úklid.

Strava
Stravovali jsme se v místních vynikajících tavernách

Služby hotela
Využili jsme pouze nabízenou klimatizaci.

Pláž
Čistá, při vstupu kamínky, ale v pohodě. Zajímavé i pro potápění. Velmi čisté a teplé moře.

Radmila Hrdinová, 16.10.2020, Dátum pobytu: 27.8. - 6.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Stegna Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme ubytovani ve zbrusu nove zrekonstruovanem pokoji, ktery byl skutecne luxusni. Hotel letos slavi 45 let a je to na nekterych...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme ubytovani ve zbrusu nove zrekonstruovanem pokoji, ktery byl skutecne luxusni. Hotel letos slavi 45 let a je to na nekterych mistech znat. Jidlo bylo moc dobre, mozna byl trochu mensi vyber, nebot v hotelu bylo min lidi kvuli covidu. Pozor ale na ten all inclusive, ten se tykal jen piti. Jidlo byla plna penze, bez svacin. Personal byl skvely, nemuzu vytknout nic. Zobraziť celú recenziu

Martin N., 14.10.2020, Dátum pobytu: 3.10. - 11.10.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Rodos Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 S dovolenou,ač jsme cestovaly na samém konci sezony, jsme byly spokojené, teplo bylo, koupat se dalo.

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou,ač jsme cestovaly na samém konci sezony, jsme byly spokojené, teplo bylo, koupat se dalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Se samotným ubytováním jsme byly také spokojeny, až na velké množství komárů a nefungující klimatizaci, kt. i v tomto období byla potřebná, nedalo se spát ani s otevřeným oknem.

Strava
Snídaně obvyklé, obědy opakující se celý týden, večeře skromné, velký výběr ze zeleninového bufetu, ovoce dostatek, ovšem absence rybích pokrmů.

Služby hotela
Řešily jsme výměnu pokoje, recepce nám vyšla vstříc, jinak nemůžu posoudit, nic jsme nepotřebovaly ani neřešily, až na tu klimatizaci, kt.funguje centrálně od června do konce září, Invia na svých stránkách ovšem uváděla, že klima lze za poplatek, což nebyla pravda.

Pláž
Klasická pláž s černým pískem a oblázky, hned u hotelu, když píši hned, tak opravdu hned, většinou vzdálenost neodpovídá skutečnosti. vstup do moře oblázkový, doporučuji boty do vody.

Martina R., 14.10.2020, Dátum pobytu: 3.10. - 11.10.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Sunshine Rhodes

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Moc se mi líbilo,mohu jen doporučit

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Moc se mi líbilo,mohu jen doporučit Zobraziť celú recenziu

Ladislav Bodó, 14.10.2020, Dátum pobytu: 3.10. - 11.10.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Delfinia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 7,2 Výborné

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré

Strava
Výborná

Služby hotela
Dobré

Pláž
Výborná

Josef Bílek, 14.10.2020, Dátum pobytu: 3.10. - 11.10.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Blue Sea Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)