Recenzie hotelov
Rodos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 S ubytováním jsme byly spokojeně, čisté, kuchyňka by mohla byt lépe vybavena, moc ochotna majitelka.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S ubytováním jsme byly spokojeně, čisté, kuchyňka by mohla byt lépe vybavena, moc ochotna majitelka. Zobraziť celú recenziu

Pláž
Pláž je asi 50!m od apartmánu Takze naprostá spokojenost:)

Iveta Pavlíková, 15.09.2020, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Stegna Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 nemám zatím žádné zkušenosti s jinými pobyty u moře, tak nemohu srovnávat, ale místo se nám velmi líbilo

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
nemám zatím žádné zkušenosti s jinými pobyty u moře, tak nemohu srovnávat, ale místo se nám velmi líbilo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování bylo celkem příjemné, trošku nám vadila matrace, která byla v jednom kuse a vzájemně jsme se trochu rušily.

Klimatizace moc nezvládala chlazení pokoje a v koupelně vůbec nefungovalo odvětrávání

Strava
se stravou jsme byly spokojené, jen mi chyběl výběr ryb i mořských plodů, na které jsem se těšila

Služby hotela
se službami hotelu jsme byly spokojené

Pláž
dostupnost pláže velmi dobrá, dalo se vybrat z přístupu po schodech, nebo byl i bezbariérový přístup

voda byla krásně čistá

jediné co nám vadilo, bylo placení 8 euro za lehátka a slunečníky na pláži

Antonie Lamborová, 15.09.2020, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Lutania Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprosto úžasná dovolena ,s hotelem a jídlem i personálem naprosto top a vsem doporucuji za nas na 105% urcite se vrátíme ❤️????

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto úžasná dovolena ,s hotelem a jídlem i personálem naprosto top a vsem doporucuji za nas na 105% urcite se vrátíme ❤️???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super ,kazdy den uklizeno, čisto a výměněné ručníky

Strava
All in uplne top mnam na to neni co rict

Služby hotela
Doporucuji

Pláž
Hned u hotelu široká, písčitá, pozvolný vstup, vhodné pro děti ????

Martina Votavová, 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Apollo Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Skvělá dovolená a relax

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená a relax Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný a čistý vše naprosto v pořádku. Úklid v pořádku, lednice, klimatizace také. Občas byl problém se vstupní kartou kdy jsme museli několikrát za pobyt na recepci pro výměnu, protože čtečka ji nebrala.

Strava
Strava v hotelu byla velmi dobrá a opravdu zde byl výběr každý den z typicky řeckých jídel. Na oběd a lehké občerstvení během dne jsme nechodili do hlavní jídelny ale vedle bazénu bylo venkovní posezení kde měli také tepláky jídla včetně salátů ovoce a zeleniny vždy moc dobré a pestré.

Služby hotela
Tento hotel cílí hlavně na francouzskou klientelu takže cely den se početný tým stará hlavně o tuto klientelu. Ale nijak to neobtěžuje. Bazén je obrovský a jsou zde i tobogány. Vedle bazénu je bar obsluha příjemná výběr pestrý jak alkoholických tak nealko a dokonce i nealko výběr koktejlů pro děti.

Pláž
Pláž je hned u hotelu, lehátek dostatek. Pláž byla čistá pisčito oblázková. Vstup do moře bez problému ale boty se hodí na dně jsou kluzké kameny a ne hezky se po nich chodí :-) Na této části ostrova je celý den větrno a občas jsou i větší vlny. Tím pádem je voda spíše zakalená od písku ale jinak čistá.

Jana H., 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Doreta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 8 Spokojenost

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V koupelně bych uvítala závěs do sprchy.

Strava
Výborná, rozmanitá. Mnoho zeleniny i ovoce. Myslím, že si vybral každý.

Služby hotela
Příjemný personál, vstřícný.

Pláž
Vyhovující oblázková + písek. I když se na pláž musí dojít, z hotelu to není daleko.

Jana H., 14.09.2020, Dátum pobytu: 3.9. - 9.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Afandou Blu (ex Aelia Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Již jsme navštívili mnoho luxusních hotelů a máme proto srovnání. Tento hotel jsme si vybrali pro svatební cestu a připlatili si řadu...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Již jsme navštívili mnoho luxusních hotelů a máme proto srovnání. Tento hotel jsme si vybrali pro svatební cestu a připlatili si řadu pokojů nejblíže k moři a rozhodně jsme nelitovali. Našli jsme zde především klid, dokonalé výhledy na moře, čistotu, milý personál a pestré jídlo. U soukromého bazénku, ze kterého vidíte jen a jen moře se cítíte jako v soukromé vile na pláži. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokud si vyberete tento hotel, moc doporučujeme připlatit si za řadu pokojů nejblíže k moři. V ten moment se hotel stává úžasným. Pokud bychom měli některý ze vzdálenějších pokojů, pravděpodobně bychom si vybrali jiný hotel. Ubytování v jiných pokojích je sice také hezké, ale už to není ono.

Strava
Pestrý výběr, čistota a většina jídel chuťově výborná. Jediné body strháváme za obsluhu přímo v restauraci. I v době kdy jedlo méně hostů než bylo obsluhy, čekali jsme na vše velmi dlouho. Například se za celý pobyt ani jednou při jídle nezeptali, jestli máme vše a nechceme další objednávku pití.

Služby hotela
V tomto hotelu nehledejte animační programy (jsou zde pouze večerní) ani větší sportovní vyžití. Cílem hotelu je získat pro klienty klid a pohodu. Záleží tedy na vás, co vyhledáváte.

Pláž
Kombinace písku a kamínků tak, jak je v okolí běžné. Pláž čistá, moře hezké a klidné. Výhodou je mobilní aplikace, přes kterou si můžete přímo ke slunečníku objednat pití a jídlo. Po objednání koktejlů jsme nikdy nečekali více než pár minut.

Jan T., 14.09.2020, Dátum pobytu: 31.8. - 9.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Krásné prostředí, čistota, blízkost pláže.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné prostředí, čistota, blízkost pláže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše čisté, spokojenost

Pláž
Pláž blízko hotelu, čistá, teplé moře. Před hotelem kamínky, asi 500 m dále písková pláž

Marika Stöhrová, 14.09.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 10.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Lutania Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolená na začátku září i v covidové době. Hotel byl téměř prázdný, nikde nebyly žádné fronty. V bazénu se většinou koupali max 3...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená na začátku září i v covidové době. Hotel byl téměř prázdný, nikde nebyly žádné fronty. V bazénu se většinou koupali max 3 lidi naráz... Obecně v této době bylo všude naprosté minimum lidí, a o to víc si Řekové vážili každého hosta. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo naprosto bez problému. Pokoj byl dobře vybavený, klimatizace fungovala... úklid neprobíhá automaticky, ale na vyžádání (stačí na kliku pověsit cedulku, že chcete uklidit).

Strava
Strava byla výborná. Vždy byl velký výběr z jídel. Malá část jídel se každý den opakovala, ale to ničemu nevadilo.

Vždy byly na výběr alespoň 4 druhy příloh a 4-5 druhů masa (1 ryba) a k tomu spousta salátů, zeleniny, ovoce, sladkého atd... Kladně hodnotím to, že v rámci večeří a snídání vždy připravovali několik chodů přímo před Vámi - omelety, palačinky, sázené vejce, u večeří se to tématicky měnilo.

Zajímavostí bylo, že většina obědových chodů byla nabízena až do večeře, takže kdykoliv někdo dostal hlad, tak nebyl vůbec problém.

Služby hotela
Vše potřebné fungovalo.... díky covidu byla zavřena posilovna.

Pláž
Pláž je cca 150m vzdálená po silnici od hotelu - je to poměrně prudký kopec.

Pláž je písčitá, velká a čistá. Lehátka byly k dispozici za poplatek. Součástí pláže je i bar s restaurací.

Na počátku září byla pláž poloprázdná - stejně tak, jako vše ostatní.

Anonym, 14.09.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 10.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Virginia Family Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená byla úžasná

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté prostorné

Strava
Jídla bylo dost chutné jenom dlouhá čekací doba na výdeji

Služby hotela
Dobré

Pláž
Pláž byla nádherná čistá

Zdeňka Pavlisová, 10.09.2020, Dátum pobytu: 26.8. - 6.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Afandou Blu (ex Aelia Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)