Recenzie hotelov
Santorini - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Zájezd naplnil naše očekávání. Ubytování bylo průměrné. Večeře výborné, snídaně slabé - byli jsme na 2, poté chodili raději do kaváren....

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd naplnil naše očekávání. Ubytování bylo průměrné. Večeře výborné, snídaně slabé - byli jsme na 2, poté chodili raději do kaváren. Delegátka příjemná a nápomocná pro ty, kteří neumí anglicky. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 04.11.2020, Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Santorini, Hotel: Koralli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Přenádherný hotel s exkluzivním výhledem na západ slunce! Luxusní snídaně, milá obsluha.Skvělý majitel, příjemné a ochotné jednání! Hotel...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Přenádherný hotel s exkluzivním výhledem na západ slunce! Luxusní snídaně, milá obsluha.Skvělý majitel, příjemné a ochotné jednání! Hotel ve v krásné lokalitě, kde je klid a nikdo ho ničím neruší! Doporučuji! Nádherna dovolená! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, hezké

Strava
Strava vynikající jak celkově v Santorini tak snídaně na hotelu přesně podle představ

Služby hotela
Velký dojem na nás udělal majitel hotelu který nám nabídl po příjezdu sklenku vína a sám od sebe nám povyprávěl o Santorini a kam stojí za to vyrazit, obsluha milá, vtipná

Pláž
Pláže jsou krásné, každá je jiná.. různorodé ale každý si najde to své! Překvapila nás pláž na surfování :)

Nikola Stenczelová, 17.10.2020, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Santorini, Hotel: Krokos Villas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,2 Dovolená byla poznamenána covidem, ale mělo to výhodu, že nikde nebyl nával turistů. Muselo se počítat s určitým omezením. Vzhledem k...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla poznamenána covidem, ale mělo to výhodu, že nikde nebyl nával turistů. Muselo se počítat s určitým omezením. Vzhledem k situaci je celkový dojem z dovolené dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nemělo chybu, jen výhled byl do zdi sousedního hotelu, ale zase to mělo výhodu stínu a určitého klidu a soukromí.

Strava
Covid vše předělal, tak se to nedá moc posuzovat. Jídlo se podávalo pouze v taverně. Snídaně byla dost slabá a jednotvárná. Za celou dobu pobytu se nezměnila. Večeře byla z běžné nabídky taverny a nemělo to chybu.

Služby hotela
Hotel nabízel pouze úklid a ten byl také poznamenán covidem. Uklízelo se jen v době, kterou jsme zvolili, aby jsme se nepotkávali s perzonálem. Malý bazén jsme nevyužívali.

Pláž
Po minutě chůze, z pokoje, uličkou mezi hotely a tavernami jsme na pláži. Pláž je hezká, čistá a vhodná k plavání i potápění. ,,Díky" covidu tam bylo málo turistů, tak nebyl žádný problém s vybráním místa.

Roman G., 30.09.2020, Dátum pobytu: 25.8. - 8.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Santorini, Hotel: Koralli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Musi sa vidiet a zazit. Personal ma velmi individualny a priatelsky pristup. Miluju deti.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Musi sa vidiet a zazit. Personal ma velmi individualny a priatelsky pristup. Miluju deti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi ciste a utulne izby.

Strava
Hodnotim len ranajky ktore sa sice opakuju ale su pestre takze kazdy si vyberie.

Služby hotela
Vysoky standard s velmi profesionalnym pristupom.

Pláž
Cierny piesok vulkanickeho povodu na ktorom (pozor) velmi rychlo opaluje, vstup do mora pozvolny s kamenmi. More priezracne s velmi prijemnou teplotou. Na plazi hotelove lehatka k dispozicii a takisto zamestnanec hotela

Jaroslav H., 26.09.2020, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Santorini, Hotel: Santo Miramare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,3 Dovolená se nám líbila, byli jsme spokojení. Letos méně lidí, což bylo super. Určitě se tam chceme ještě někdy vrátit. Byla tam velmi...

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila, byli jsme spokojení. Letos méně lidí, což bylo super. Určitě se tam chceme ještě někdy vrátit. Byla tam velmi vstřícná, ochotná a milá průvodkyně Šárka, velmi dobře se o nás starala a věnovala se nám. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skromné, starší. Bylo ale funkční a my předem věděli, že je to tříhvězdičkové studio. Byl tam super bazén, řada lehátek a většinou klid. Úklid byl pravidelný, vše v pořádku. Jen je to dál od moře ( což jsme také věděli), jde se různými zkratkami, kde to po tmě není nijak osvětlené a špatně se jde. Ale dá se to zvládnout.

Strava
My měli pobyt bez stravy.

Služby hotela
Protože jsme měli studio, tak sužby omezené. Byl tam k dispozici malý bar, ale měli jsme možnost ho využít jen první den. Láhve s pitnou vodou jsme si nosili z městečka, ale nebylo to tak daleko, dalo se to.

Pláž
Na pláž jsme to chodili tak 15 minut. Letos vzhledem k situaci bylo málo lidí a tedy dost volných míst na pláži. Pláž byla čistá, udržovaná. Každá hospůdka má svůj úsek na pláži, kde můžeme použít jejich lehátka a slunečník zdarma, pokud si člověk něco objedná. Pláž byla oblázkoá a kamenitá, nutné boty do vody. Trochu těžší vstup do moře, tak bych to nedoporučovala lidem starším a hůře pohyblivým a malým dětem.

Hana Maršíčková, 11.09.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Santorini, Hotel: Studia Ira

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Santorini je nádherné, moc se mi tam líbilo a věřím, že se tam někdy vrátím. Vše umocnila úžasná delegátka Šárka, která měla úžasné...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Santorini je nádherné, moc se mi tam líbilo a věřím, že se tam někdy vrátím. Vše umocnila úžasná delegátka Šárka, která měla úžasné znalosti a dobře se o nás starala, poradila, pomohla... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo mým představám, jednoduché a velmi čisté, úklid každý den.

Strava
Měla jsem jen snídaně, za mě dobré.

Vladimíra Řezníčková, 11.09.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Santorini, Hotel: Andreas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Krásná dovolená

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Přiměřené ceně. Vše v pořádku

Strava
Měli jsme pobyt bez stravy ,nemůžu hodnotit.Ale Řecké taverny jsou v okolí fantastické.

Služby hotela
Denně uklid,čisté ruční ,čistý krásný bazén.

Pláž
Pozvolný vstup do moře.Černý hrubší písek.

Štěpánka Stratílková, 07.09.2020, Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Santorini, Hotel: Limnes Villa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,3 Dovolená v roce 2020 se asi nedá srovnávat s jinými léty. Málo lidí, žádné tlačenice. Taverny a pláže jsou poloprázdné.

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v roce 2020 se asi nedá srovnávat s jinými léty. Málo lidí, žádné tlačenice. Taverny a pláže jsou poloprázdné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisto, klid a pohoda.

Strava
Stravovali jsme se sami, nemohu posoudit.

Služby hotela
Paní majitelka je velmi milá , ochotná a vstřícná.

Pláž
Pláže jsou čisté, jen bych doporučila boty do vody. Černý písek je rozpálený a chůze bez bot je opravdu nepříjemná.

Dana Kadavá, 04.09.2020, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Santorini, Hotel: Studia Ira

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Pekný hotel,pláž cca 12 minút pešo,krásna pláž ,krásne prostredie ostrova...naozaj príjemna delegátka p. Šárka

  • 8 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pekný hotel,pláž cca 12 minút pešo,krásna pláž ,krásne prostredie ostrova...naozaj príjemna delegátka p. Šárka Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v peknom prostredí ,na môj vkus trošku zanedbané,čisté ale nevábna sprcha,vrzgajuce postele ale nemám problém sa sem opakovane vrátiľ

Strava
Raňajky naozaj trošku odfláknute,človek čaka ovocie zeleninu syr z greckeho prostredia ale servíruju tipické lacáky z Lídlu

Služby hotela
Personal OK naozaj ustretovy

Pláž
Krásna...kto sa na Santoríny sťažuje na pláž je pravdepodobne z iného vesmíru....všade sú lehátka a funguje servis....

Milan Pinzík, 04.09.2020, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Santorini, Hotel: Alia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Santorini je opravdový ráj na zemi, který jsme navštívili v nejlepší možnou dobu, kdy kvůli pandemii covid-19 nebyl ostrov přeplněný jako...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Santorini je opravdový ráj na zemi, který jsme navštívili v nejlepší možnou dobu, kdy kvůli pandemii covid-19 nebyl ostrov přeplněný jako obvykle. Především pokud se podaří získat zájezd s last minute slevou a můžete tím pádem přímo na místě utratit pár set euro navíc, máte možnost si prohlédnout celý ostrov autem a naplno si užít nádherné moře, výborné jídlo, pití, pohostinnost místních srdečných lidí a zažít dechberoucí výhledy a nejkýčovitější západy slunce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je umístěn přímo v centru malé vesničky představující místní "letovisko", hned vedle promenády podél pláže. Přesto se nachází v klidnější vedlejší uličce, kterou kromě hotelových hostů využívají spíše místní jako zkratku. Snesitelnou daní za tuto polohu je nutnost procházet ne úplně úhlednými a čistými průchody. Předtím, než se rozhodnete sem jet, je prostě nutné si uvědomit, že cestujete do oblasti mezi Balkánem a Afrikou. Totéž je nutné mít na paměti při hodnocení samotného ubytování, které má jednak svá nejlepší léta už trošku za sebou, jednak odpovídá spíše kategorii hostelu**. Na druhou stranu se majitelka a její personál starají o udržování příkladné čistoty jak na pokojích, tak v přímé blízkosti hotelu. Pokud uvážíte, že stejně většinu dne trávíte mimo hotel buďto na pláži nebo někde na výletě, na přespání či krátkou siestu během dne pokoj plně dostačuje a klimatizace vždy funguje. Pokud ale z jakéhokoliv důvodu čekáte naleštěný 4* all inclusive hotel, podívejte se raději jinam.

Strava
Polopenze v taverně Koralli, vzdálené ani ne pár minut chůze od hotelu, je plně dostačující. Snídaně je poměrně střídmá a již druhý den se asi začne trošku protivit, ale nikdo vám nebrání si objednat za příplatek vajíčka a kvalitnější kávu nebo posnídat někde jinde. Druhé denní hlavní jídlo je vázáno na omezené, ale zároveň dosti pestré menu, jehož součástí je vždy předkrm/salát a dezert zdarma. Je na vás, jestli si zvolíte oběd či večeři, nápoje je ale nutné si hradit. Ze mnoha podniků, které jsme během týdne vyzkoušeli, jsme se nakonec vždy rádi vraceli k paní Dině do její taverny Koralli, která je zaručeně jedním z nejlepších gastronomických podniků v celém Kamari. Hoteloví hosté mají automaticky 10% slevu a pokud se chováte k paní majitelce hezky, vždy dobře doporučí a udělá cenu - což ale samozřejmě není možné si vynucovat.

Služby hotela
Hotelové služby jsou poměrně omezené, plážové osušky je nutné mít vlastní.

Pláž
Veřejná pláž je volně a bezplatně přístupná ve vzdálenosti několika minut od hotelu. Hotel nemá vlastní lehátka a slunečníky, ty je ale možné si "pronajmout" od místních taveren, většinou za konzumaci 5 až 12 € na den. Samotný vstup do moře je po kamenité pláži poněkud ztížený, je lepší mít boty do vody, dno se svažuje mírně a postupně. Pokud je moře klidné, bývá voda průzračně čistá. Oproti Kamari má vedlejší Perissa příjemnější štěrko-písčitou pláž a také moře je zde výrazně klidnější. Do Perissy lze dojet denně od 10 do 17 hodin pohodlně přívozem podél útesu za 10€ na osobu tam a zpět, tamější taverny vybírají za lehátka se slunečníky na pláži zvláštní poplatek mimo konzumaci v rozmezí 8 až 12€. Nejbližší pláž s jemným černým pískem se nachází severně od Kamari v zátoce u vesnice Monolithos, moře je zde divočejší s většími vlnami, ale dno se svažuje velmi pozvolna. Pláž je opět volně přístupná, za lehátka a slunečníky na pláži je vybírán zvláštní poplatek.

Jaromír M., 02.09.2020, Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Santorini, Hotel: Koralli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)