Recenzie hotelov
Zakynthos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Krásná dovolená, která splnila moje očekávání.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, která splnila moje očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl udržovaný a čistý. Pokoje byly pravidelně uklízeny.

Strava
Stravování formou bufetu, rozmanitý výběr. Jídlo bylo velmi chutné.

Služby hotela
U venkovních bazénů byly podávány alkoholické i nealkoholické nápoje a zmrzlina a snack.

Pláž
Voda byla krásně teplá a čistá i v říjnu, jen sem tam nějaká chaluha. K pláži to bylo cca 100 - 150 metrů po nefregventované ulici.

Kateřina Špalová, 11.03.2020, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Azure Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 6 Ja co zlepšovat

  • 7 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Ja co zlepšovat Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na přespaní staří

Strava
Nic moc

Pláž
V pokodě

David M., 18.02.2020, Dátum pobytu: 11.6. - 21.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Konstantine Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Celkově tento hotel mohu doporučit. Využili jsme nabídku last minute a cena odpovídala kvalitě. Vše co bylo popsáno v nabídce, bylo...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově tento hotel mohu doporučit. Využili jsme nabídku last minute a cena odpovídala kvalitě. Vše co bylo popsáno v nabídce, bylo splněno. Nejlepší na celém hotelu je bazén, u kterého jsme trávili většinu času. Zklamaní jsme byli trochu z nápojů a hotel nám přišel neudržovaný. Co se týče lokality, není to zrovna akční oblast, i když tavern je v okolí také dostatek. Doporučujeme vypůjčení auta na pár dní a projet i ostatní oblasti, kde jsou i hezčí pláže a lepší zázemí. Z nabídky výletů doporučujeme výlet lodí na Navagio, i když je to záživnější pro zdatnější plavce. Celkově jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní jsme byli ve vedlejší budově (dále od bazénu), což nám samo o sobě nevadilo, protože jsme měli klid a hluk od bazénu a baru k nám nedoléhal. I když výhled z pokoje na krásný bazén určitě nebyl k zahození. Vybavení a vzhled pokoje odpovídal 3-hvězdičkovému hodnocení hotelu. Z přístrojů jsme využili pouze fén, takže kvalitu ostatních nemůžeme hodnotit. Nejvíce nám na ubytování vadili odpadávající kousky malby a výhled do palmy, která mnoha listy zasahovala do balkonu, což bralo prostor pro sušení věcí a báli jsme se havěti, co by lehce mohla přejít do našeho pokoje. Rozhodně by neškodilo ji ostříhat nebo přesadit kousek dále.

Strava
Měli jsme zaplaceno all inclusive. Rozhodně si nemůžeme stěžovat na nedostatek. Snídaně, oběd i večeře byly podávány formou švédských stolů a jídlo bylo doplňováno. Každý si přišel na své. Jen nám chybělo více řeckých specialit. Co se týče zmrzliny, nápojů a svačiny, to bylo trochu ubohé (kvalitou), nicméně odpovídalo to ceně a bylo toho dostatek. V tomto ohledu je si myslím na čem zapracovat.

Služby hotela
Co bylo psáno, to bylo dodrženo. Wifi zdarma u bazénu. Bazén byl vždy čistý a je vidět, že je chloubou hotelu. Personál vstřícný a usměvavý. Na pokoji bylo uklizeno denně. Nejlepší dojem na nás udělala paní delegátka, která byla velmi ochotná a nabídla spoustu možností, se vším byla schopná poradit.

Pláž
Pláž se nacházela v docházkové vzdálenosti, cca 10 minut. Od hotelu jezdil i autobus, ale v nevyhovujících časech. Pláž písčitá, možnost lehátek za příplatek. V některých oblastech ale neudržovaná, člověk si musel najít to svoje místo, ale dalo se to. Moře v námi zvoleném termínu nebylo už tak vyhřáté, ale to nám vůbec nevadilo.

Petr, 12.02.2020, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Zante Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 Moře krásné, ostrov také. Výlety dobře organizované, dostupné.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Moře krásné, ostrov také. Výlety dobře organizované, dostupné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skromné, čisté, na osprchování a přespání stačilo. Čas jsme trávily jinde.

Strava
All inklusive v hotelu Zante Sun bylo vynikající.

Služby hotela
Ti co nebydleli přímo v hotelu Zante Sun nemohli využívat hlavní hotelový bazén a bar. Hotel měl pro tyto případy náhradní řešení... celkem vyhovující řešení ve starší části hotelu.

Pláž
Pláž pod městem není moc dobrá. Plná, hlučná. Chodili jsme se do moře jen vykoupat a na opalování jsme využili lehátka u hotelového bazénu.

Hana Tahalová, 07.02.2020, Dátum pobytu: 19.9. - 26.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Four Seasons Studios Clever

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Perfektní dovolená.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní.

Strava
Perfektní. Plus 5 kilo:-D

Služby hotela
Perfektní.

Pláž
Přímo u hotelu.

Jan Hendrych, 28.01.2020, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Tsamis Zante

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,2 Velmi pěkný pobyt. Pokoj byl čistý a útulný, vše, co opravdu potřebujete - malá koupelna, kuchyňka, taburet se zrcadlem, balkon, wifi k...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkný pobyt. Pokoj byl čistý a útulný, vše, co opravdu potřebujete - malá koupelna, kuchyňka, taburet se zrcadlem, balkon, wifi k dispozici. Hotel se nachází v rušnější části Laganas, ale hluk je celkem snesitelný... no ve čtvrtek a v něděli :-D (září). Hotýlek disponuje krásným barem s bazénem! Personál působil rodinným dojmem, všichni byli vždy moc příjemní a ochotní. Vyzkoušela jsem nějaké koktejly, Mimosa => must have. Velmi upřímný a osobní přístup, cítila jsem se zde opravdu vítána. Ještě jednou děkuji a doufám, že toto místo znovu navštívím! Zobraziť celú recenziu

Pláž
Po příchodu z centra na pláž (přímo směrem od hotelu) se vydejte spíš nalevo, jsou tam krásnější širší pláže, restaurace a bary :)

Eva Frňková, 10.01.2020, Dátum pobytu: 17.9. - 27.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Albatros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Zakynthos je skutečně nádherný ostrov a moře, které ho obklopuje je neuvěřitelně modré a čisté. Oblast Laganas je z pohledu turistiky i...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zakynthos je skutečně nádherný ostrov a moře, které ho obklopuje je neuvěřitelně modré a čisté. Oblast Laganas je z pohledu turistiky i odpočinku téměř ideální místo - dlouhá čistá pláž s mušličkami a při troše štěstí i s právě vylíhlými želvičkami, průzračné moře, bary, diskotéky, obchůdky se suvenýry, restaurace s vynikajícím jídlem. A pokud chcete vyrazit na výlet nemusíte jezdit daleko - ostrov se svou velikostí 140 km po délce obvodu zajistí, že všude je to autem nebo skútrem jen "kousek" (půjčovny aut jsou na každém rohu). Pokud máte rádi trochu adrenalinu v krvi, pak cestování autem celou dovolenou velmi okoření - chce se to obrnit trochu trpělivostí, ať nemusíte platit za škrábance v laku, ubrat nohu z plynu a můžete se kochat krásnými výhledy a navštívit všechny dostupné zátoky, které lákají ke skoku do průzračného moře. A když k tomu přidáte i výlet lodí (dá se všemi směry), pak můžete směle říct, že jste byli všude :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Ionis Art není žádný velký komplex, je to krásný neveliký rodinný hotel. Paní majitelka byla každý den přítomna a měla všechno pod palcem :-) Pokoje jsou prostorné, čisté, s vlastním balkonem, ani jeden nesměřuje do rušné ulice, takže pokud nemáte náladu na noční život, nejste rušení hlukem z ulice. Po celý pobyt bylo uklizeno vždy a všude, ať už se jednalo o pokoj, prostor u bazénu, restauraci, nádvoří. Hotel má navíc jeden neskutečný bonus: je orientovaný na hosty ve věku 20+, takže nejste rušeni malými dětmi křičícími kolem hotelového bazénu.

Strava
Měli jsme zaplacený pobyt s all inclusive a jinak bychom to ani nechtěli. Snídaně, obědy, večeře byly formou švédských stolů, a každý den jsme tam našli jeden místní pokrm. A každý večer bylo možné ochutnat jeden národní pokrm jiného státu (sushi nemělo chybu!). I když naše dovolená byla téměř na úplném konci sezony, nebylo to na výběru pokrmů a jejich množství znát. Denní bar neměl chybu jakbysmet - od 11:00 hodin do 23:00 jste si mohli v rámci all inclusive dát libovolný koktejl, víno, pivo nebo nealko. V hotelu byly i volně dostupné sodobary, takže jste nemuseli neustále kupovat pet láhve s vodou.

Služby hotela
Hotel nabízel zdarma wifi úplně všude, na pokoji byla TV a rádio, v rámci volného času bylo možné hrát kulečník, ping pong nebo využít bazén až do 22:00. Recepce funguje 24 hod 7 dní v týdnu. Personál na recepci, v restauraci, pokojské - všichni přátelští, usměvaví a ochotní pomoci. Je málo míst, kde se setkáte s takovým přístupem. Hotel poskytuje i různé tematické večery - jeden večer se venku u bazénu konal pravý řecký večer s grilovaným řeckým jídlem, dezerty, vínem, řeckou hudbou a tancem - další večer byl ozvláštněný výukou přípravy několika řeckých pokrmů, které si mohli hosté sami vyzkoušet.

Tímto bychom chtěli paní majitelce a celému personálu vzkázat: "Klobouk dolů, skvělá práce!"

Velmi rádi se do hotelu vrátíme.

Pláž
Hotel je vzdálený snad jen tři minuty od pláže. Pláž je čistá, písčitá, občas s drobnými kamínky a velkým počtem mušlí. Je obklopená bary a restauracemi, kde se můžete najíst nebo si zapůjčit na celý den lehátko se slunečníkem (cca 6 euro za 2 lehátka na celý den; pokud si koupíte drink nebo něco k snědku hned po příchodu máte slunečník i lehátka zcela zdarma). Nemusíte se obávat ponechat ručníky na lehátkách a zajít si na oběd nebo večeři do hotelu nebo některé z restaurací, pokud nechcete jíst přímo v té, která "vlastní" slunečníky).

Laganas je místem, kde můžete za rozbřesku pozorovat želvičky na pláži - když se rozhodnete jít po pláži dál vlevo narazíte běžně na želví hnízda, když se vydáte napravo po pláži dojdete k ostrůvku, kde můžete pozorovat želvy z pronajatých lodiček nebo si s nimi zkusit zaplavat v moři.

Martina Žáková, 10.01.2020, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Ionis Art

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 Má to být klubový hotel CK , která ho prodává jako 4*, údajně po rekonstrukci. Absolutně neodpovídá této kategorii, hodně slabá 3* Poměr...

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Má to být klubový hotel CK , která ho prodává jako 4*, údajně po rekonstrukci. Absolutně neodpovídá této kategorii, hodně slabá 3* Poměr kvalita - cena vůbec neodpovídá a to jsem teď viděla, že na rok 2020 výrazně podražili a omezili služby zdarma. Do města byla příjemná procházka, je to jeden bar vedle druhého, restaurace, diskotéky. Mezi tím pár obchodů. Rarita je, že v celém městě nenajdete jedinou lavičku. V obchodech hodně omezený výběr, oproti třeba Rhodosu a jiným ostrovům. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme měli po rekonstrukci, celkem spokojenost. Že jsou v Řecku teď v módě skříně bez dveří, vlastně jakési regály ve zdi jsme zvyklí. Koupelna měla za sebou částečnou rekonstrukci, nové baterie, díry ve zdi po starých, ale prostorná. Na pokoji chybí odpadkový koš, je pouze na použitý toaleťák u wc. Chybí i skleničky. Balkon prostorný, klimatizace fungovala. Výhodou byly sítě u balkonových dveří.

Strava
Hotel se tvářil, že má 4*, ale jídlo tragédie. Malý výběr, a to nejsme nároční. Jediné, co to u nás vždy zachránilo byl pult u grilu, kde byl gyros, pouze maso a cibule, kuchař přímo ořezával z válců, s přílohou jsme to jedli 70 % pobytu. Občas kuře na grilu. Jinak vepřové a kuřecí maso na různé způsoby, dost nuda. Občas hovězí, dost tuhé. Mleté maso denně. Přílohy hranolky, brambory, rýže. Ta nás zklamala, v jiných hotelech v Řecku ji připravují daleko lépe. Ovoce různé, melounu vždy zásoba, to nám stačilo. Jen se často čekalo, byl jen na malém tácu. Zákusky nic moc, opět když srovnám hotel stejné kategorie jinde v Řecku. Pěny, rosoly, občas dobrý dezert formou řezů. Snídaně slabší, jen jeden kávovar. Pečivo opět neodpovídalo kategorii hotelu, jen kupované buchty a bábovky, žádná vlastní výroba. Občas došel jogurt. Hlady jsme netrpěli, vždy se něco vybralo.

Nejhorší, co bylo, to jsme opravdu nikde nezažili, byl servis nápojů. Žádný nebyl!!!! Pivo nebylo k dispozici ani u oběda, ani u večeře. Kdo chtěl, musel si dojít k bazénu. U vchodu na stole plastové láhve s těmi nejobyčejnějšími limonádami, každý si naléval sám. Voda ve džbáně, led v nádobě, děti v ní hrabali rukama. Zmrzlina byla hned vedle, neochutnali jsme. Víno v soudcích, neochutnali jsme. Chtěla jsem si stěžovat, ale nakonec jsem si nehodlala kazit dovolenou. Mimochodem, hned v úvodu nás upozornili, že na ostrově byly střevní problémy, aby jsme používali u vchodu dezinfekci. Stačilo vidět styv nápojů a nikoho to nepřekvapilo.

Služby hotela
U bazénu je bar, vše čepují do tenkých plastových kelímků, včetně koktejlů. Na pláži to samé. Přes den u bazénu i na pláži bagety, gyros, kebab, hranolky atd., celkem výběr. V roce 2020 už plážový bar v nabídce nenabízí. Wifi velmi slabá, kolem recepce výpadky, pokoje jak který a jak kdy. Služby animátorů jsme nevyužívali.

Pláž
Hotel je téměř u pláže, v roce 2019 lehátka zdarma. Na rok 2020 už je avizují za poplatek. Moře krásné, to vyvážilo nepříjemné zkušenosti z hotelu a to je to hlavní, proč do Řecka jezdíme. Lehátka dost namačkaná, často jsme si až překáželi. Moře pozvolný vstup, vlny skoro žádné, dalo se plavat opravdu daleko. Hned vedle plážová půjčovna, vodní atrakce... Na pláži zdarma bar, ale na sezónu 2020 už ho neuvádí. Boty do vody není potřeba.

Anonym, 07.01.2020, Dátum pobytu: 28.8. - 5.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Strofades beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 5,4 Kupováno jako last minute . Hotel čistý, jídlo se často opakovalo a po pár dnech se to už nedalo moc jíst ( celkově nebyl moc výběr )....

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Kupováno jako last minute . Hotel čistý, jídlo se často opakovalo a po pár dnech se to už nedalo moc jíst ( celkově nebyl moc výběr ). Pláž plná chaluh a mírně zapáchala. Lehátek bylo málo a pokud si ho člověk nezabere hned ráno, tak neleží. Na místě není žádná písečná pláž, takže si nemůžete jen tak hodit ručník na zem. Moře bylo čisté a teplé. V okolí je možnost si půjčit motorku a ostrov si projet ( některá místa jsou poseta odpadky a plasty ). Myslím si že za plnou cenu to nestojí za to..já to kupoval na poslední chvilku a tak byla sleva asi osm tisíc oproti původní ceně. Za tuto cenu se dají místní nedostatky akceptovat. Na hotelu bylo plno poláků a pár českých občanů, polské osazenstvo dostalo nejlepší pokoje s výhledem na moře. Pokud by se mě někdo zeptal jestli bych se tam vrátil...tak mohu říct že ne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý ( denní úklid ). Možnost sušit věci na balkonu.

Strava
Opakující se jídlo, po 5 dnes se to už moc nedalo jíst.

Služby hotela
Bar pro drinky otevřen jen při jídle ( mě osobně to nevadilo, stejně se to nedalo pít - nekvalitní )

Personál hotelu nebyl moc příjemný ( na baru )...dáno možná končící sezonou.

Pláž
Pláž blízko, volný vstup do moře. Pláž posetá chaluhou a mírně zapáchala. Možnost ležení na lehátkách u hotelu ( bylo jich málo ) a nebylo možné si lehnout přímo na pláž.

Tomáš H., 07.01.2020, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Levante

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Moc pěkný hotel na klidnějším místě, stranou od ostatních hotelů. Na hlavní bulvár, kde je spousta restaurací a barů jen asi 5 minut chůze.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Moc pěkný hotel na klidnějším místě, stranou od ostatních hotelů. Na hlavní bulvár, kde je spousta restaurací a barů jen asi 5 minut chůze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme pokoj v přízemí s výhledem do zahrady, resp. do ulice, takže nic extra, ale to nám nevadilo. Na pokoji jsme trávili minimum času.

Strava
Snídaně klasika, vajička na několik způsobů, párečky, atd. výběr dostatečný.

Anonym, 05.01.2020, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Crystal Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)