Recenzie hotelov
Zakynthos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Celkový dojem z dovolené je výborný. Moc se nám zde líbilo. Hodně lidí se sem již vracelo. Krásná lokalita - možnost neobyčejných výletů,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je výborný. Moc se nám zde líbilo. Hodně lidí se sem již vracelo. Krásná lokalita - možnost neobyčejných výletů, perfektní služby hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spyros Studios CLEVER je umístěn v klidném prostředí, nedaleko hotelu Poseidon a sestává z 8 apartmánů, kde se nachází základní vybavení, včetně kuchyňského koutu, terasy, koupelny a ložnice, klimatizace za poplatek. Bylo zde čisto a příjemně.

Strava
Využili jsme stravování formou All Inclusive v sousedním hotelu Poseidon. Jídla bylo dostatek po celou dobu podávání jídel, vždy bylo několik druhů mas, příloh, vždy zelenina a další saláty a pochutiny, každý den v poledne i k večeři zákusky, zmrzlina, ovoce. Celý den k dispozici nápoje, mezi hlavními jídly bufet, kde si každý mohl sám vybrat párek v rohlíku, toasty, hamburgery, zmrzlina. U bazénu byla možnost si natočit bez omezení nápoje.

Služby hotela
Úklid ve Spyros Studios CLEVER byl sice 2x za pobyt, ale i tak byl dostačující. Další služby v hotelu Poseidon jako je úprava a úklid okolí hotelu byla vynikající. Lehátka byla u hotelu zdarma a hned navazovaly 4 řady placených přímo na pláži. Večer byly pořádány tzv. animační programy.

Pláž
Hotel je umístěn přímo na pláži, bylo zde čisto, umístěna sprcha a bazének na omytí nohou od písku. Lehátka zdarma směrem od hotelu byly umístěny na trávě, navazující placené na písku přímo u moře.

Dana, 16.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Studia Spyros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

16 fotografií

Celkom: 10 Hotel je velice krásný, stále čistý, má 48 zcela vyhovujících, dobře vybavených pokojů, včetně sušáku na prádlo na balkonech. Skutečně...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je velice krásný, stále čistý, má 48 zcela vyhovujících, dobře vybavených pokojů, včetně sušáku na prádlo na balkonech. Skutečně není co vytknout.

Byla to nádherná dovolená. To co hodnotíme velice záporně, je služba delegáta Karola , dá se říci, že mimo zájmu o prodej zájezdů byla jeho účast zcela k ničemu, odjezd na letiště by určitě napsala i recepční, která byla velice milá.

Delegát nám neřekl ani informaci, že při odjezdu budeme mít připravenou bagetu a pitíčko na cestu, což bylo velice příjemné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velice pěkné, postele pohodlné, prostorné, nové, neproležené matrace, 2x za pobyt převlečené povlečení, každý den vytření pokoje, vynesení odpadků a provedená výměna ručníků. Není co vytknout, velká spokojenost.

Strava
Strava velice chutná, maso měkké, velice dobře ochucené. Každý den vepřové, kuřecí, ryby, někdy hovězí, králík a na vegetariány nebylo nikdy zapomenuto. Přílohy hranolky, brambory, rýže a těstoviny. Určitě si mohl každý vybrat na co měl chuť. Po obědě i po večeři si mohl dát každý zmrzlinu, vždy 2druhy. Zákusky byly hodně sladké, ale to někomu nevadí, já jsem je vždy ochutnala jen od manžela. Snídaně byly velice chutné a bohaté. Byl jogurt, marmelády, med, salám, sýr, vajíčka ,pečené listové taštičky, perník, máslo, nugeta a 2druhy chleba. I když nebyl výběr hlavních jídel tak rozmanitý, vůbec, ale vůbec to nevadilo, protože vše bylo skutečně moc dobré. Nikdy se nestalo, že by něco došlo, ihned bylo vše doplněno. Z ovoce byl červený a žlutý meloun s namíchaným hroznovým vínem

Služby hotela
Super

Pláž
Pláž téměř u hotelu, jen asi 3metry od hranice hotelu. Asi tak 3 metry oblázková, pak písek. Možná by bylo vhodné boty do vody, kdo je nemá a oblázky mu nevyhovují, může si je za 7Euro zakoupit v marketu asi 20metů od hotelu. Nám oblázky nevadily. Voda nádherně průzračná, velice teplá. Velice pozvolný vstup do moře.

Božena Němcová, 16.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Konstantine Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Výborná dovolená, moc jsme si užili klidu,teplého moře a super jídla. Takže vše za čí jsme jeli.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená, moc jsme si užili klidu,teplého moře a super jídla. Takže vše za čí jsme jeli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jednoduché, pro nás zcela dostačující. pouze jeden ručník a jedna osuška pro 2 osoby. Výměna a úklid pouze jednou za pobyt. Nám to ale zase tolik nevadilo.

Strava
Exkluzivní stravování, teď budeme na dietě. Dostatek všeho, výborná úroveň stravování, senzační dortíky a vůbec sortiment i chuť jídla vynikající.

Služby hotela
Jelikož jsme nebyli hosty hotelu Zante Sun, měli jsme k dispozici pouze původní bazén s barem, ale nám se tam líbilo víc.Vše super. Pivo dobré a studené, výborná káva. A stejně jsme byli více u moře.

Pláž
Pláž malá úzká a obrovské množství chaluh, ale jelikož jme nebyli o prázdninách, lehátka jsme si našli, chaluhy jsme prošli a za nimi už bylo krásné čisté a teploučké moře. V Laganasu pláže čisté, široké bez chaluh, ale velký ruch a mnoho lidí. Tady byl božský klídek.

Alena Kupcová, 16.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Apartmány Nikos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Jinak krásnou dovolenou absolutně pokazila záměrně klamavá recenze na ubytování. Při půjčení auta a navštívení různých destinací na...

  • 2,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Jinak krásnou dovolenou absolutně pokazila záměrně klamavá recenze na ubytování. Při půjčení auta a navštívení různých destinací na ostrově jsme byli spokojeni a aspoň z části nám to zlepšilo dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Recenzováno je ubytování v hotelu Cavo D´Oro a prakticky všechny uvedené fotografie se týkají pouze hotelového komplexu, který je přístupný, ale ubytování je naproti přes silnici. Ubytování Margarita je rozděleno dále do dvou částí ještě s tím, že levá strana je nová upravená a celkové s novým vybavením a pravá pravděpodobně určena pro Čechy je stará a daleko pod úrovní 3 hvězdičkového ubytování.... Je to klamavá reklama ze strany cestovní kanceláře a tak se tomu raději obloukem vyhněte. Přežít se to dá jen člověk nemá ani zdaleko to co si zaplatil.

Strava
Strava rozmanita a v celku dobrá.

Služby hotela
Hotel jako komplex čistý a příjemný.

Pláž
Pláž nedaleko hotelu a když si najdete dobré místo i klidnější a čístá.

Martin, 16.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Cavo d´Oro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Vše v pořádku, ze uhrazenou cenu jsme byli velmi spokojeni.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše v pořádku, ze uhrazenou cenu jsme byli velmi spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Slušné - zub času je trochu znát,ale na pohodlí neubírá!

Služby hotela
Jídlo super, recepční také v celku dobré..

Pláž
Menší, ale dostačující v hlavní sezóně si nejsem úplně jistý..

Petr Tošovský, 16.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Palazzo Di Zante

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,5 Prožili jsme krásnou klidnou dovolenou bez animačních programů, které nejsou v naší oblibě. Měli jsme kolem sebe jen přírodu a moře....

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Prožili jsme krásnou klidnou dovolenou bez animačních programů, které nejsou v naší oblibě. Měli jsme kolem sebe jen přírodu a moře. Večer nás uspával zpěv cikád a ráno budilo kokrhání kohoutů. Přesně takhle jsme si to představovali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi příjemný pokoj, kde bylo vše, co jsme potřebovali.

Strava
Vařili jsme si sami a občas jsme šli na večeři do nedalekého městečka.

Služby hotela
Paní majitelka vily byla úžasná. Velmi přátelská a když jsme něco potřebovali, vyšla nám ihned vstříct.

Pláž
Koupat jsme se chodili do zátoky, která byla asi 3 min. chůze po cestě vedoucí olivovým hájem. Pláž tam nebyla, jen velké kameny, na kterých se dalo sedět, případně i ležet. Pro někoho, kdo má rád klasickou dlouhou pláž a je méně mobilní, by to nemuselo být vyhovující. My ale máme rádi hlavné plavání a to tam bylo úžasné a opravdu jsme si to užili.

Další možnost koupání je v nedalekém městečku Amoudi, kde jsou malé pláže i se slunečníky.

Vladimír Svoboda, 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Dionysias, studia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasná dovolená, nádherné průzračné čisté moře, v září stále příjemné teploty. Už takové klidnější, což jsme chtěly. Hned po ruce cca 5...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená, nádherné průzračné čisté moře, v září stále příjemné teploty. Už takové klidnější, což jsme chtěly. Hned po ruce cca 5 min. Cesty od ubytování je mini market, kde však koupíte vše, co může být potřeba. Jídlo, pití, domácí potřeby, drogerii za ceny téměř jako u nás. V uličce taverny, rychlé občerstvení. Prostředí se nám moc líbilo, klid, kdo má rád noční život dojde i pěšky do vedlejšího letoviska, tam je živěji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování spokojenost ! Studia s teraskou, klasika na přespání. Paní pokojská udržovala v čistotě každý den. Za pobyt několikrát převlečené lůžkoviny. Vždy vynesené odpadky. Nové ručníky a osušky dřív, než člověk použil. Pozdě večer realax v areálu bazénu na baldachýnu. Z baru hudba tak akorát. Kočky v areálu i s koťátky. V přízemí přijdou i do apartmánu za vámi, jsou čistotné. My jsme ani nevařily, stačila varná konvice a toustovač. Byla i varná plotýnka, ale tu jsme nepoužily, nechtěly jsme vařit ???? Osazenstvo zrovna tskové klidné, takže spokojenost.

Strava
Bez stravy, ale hned v areálu bazénu je bar a tam se dá nejen nasnídat.

Služby hotela
Viz.ubytování

Pláž
Pláže čisté, jemný písek, průzračné čisté moře. Pozvolný vstup. Spousta beach barů s přátelskou milou obsluhou. Možnost zakoupení plážového servisu. Nám stačila osuška frr do vody.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Studia Akis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Celkově dobrý hotel s kvalitními službami

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově dobrý hotel s kvalitními službami Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bohužel jsme dostali jeden ze tří pokojů, který má okna do rušné ulice. Pokoj sousedí s barem 15 metrů od okna, hudba celou noc a v noci neustále projíždí skůtry, auta, parkují tam černoši, neustálý kravál a ráno jezdí popeláři. Pod těmito pokoji je navíc společenská místnost s kulečníkem. Nechápu proč rodině s ročním dítětem dávají takový pokoj. Malá se neustále budila i při zavřeném oknu to nešlo vydržet. Naštěstí nám hotel vyšel vstříc a vyměnili nám pokoj. Bohužel nedošlo k výměně hned, ale celkově jsme tam přetrpěli dvě noci. Většina pokojů v hotelu jsou klidné, takže následně jsme byli s ubytováním spokojeni, tam bych hodnotil 10 z 10.

Strava
Výběr jídla pro týdenní pobyt akorát, pro delší pobyty se to přejí a už to chce občas zajít do taverny a vyřešit si obědy po svém.

Služby hotela
Standardní služby bez problémů, naopak jsme uvítali absenci animačního programu, alespoň byl po večeři v celém hotelu klid.

Pláž
Píše se 100m, ale bude to tak 250m. V každém případě nám to nevadilo, je to jen kousek. Pro malé děti ideální vstup do moře. Hotel nabízí pár lehátek zdarma, bývají ale dost rychle zabrané, vzhledem k tomu, že jsme měli pro dítě stan, lehátka jsme neřešili, a přebývali všichni ve stanu, místa je na pláži dost.

Lukáš V., 16.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: White Olive Premium Laganas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pokoj do ulice vedle baru 1 fotografia

Celkom: 7,6 Velmi pěkná dovolená na ostrově Zakynthos předčila naše očekávání. Krásný ostrov, na kterém je možno pozorovat mnoho zeleně, nádherné,...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená na ostrově Zakynthos předčila naše očekávání. Krásný ostrov, na kterém je možno pozorovat mnoho zeleně, nádherné, čisté a teplé moře a příjemné prostředí v blízkém okolí na nás zanechaly opravdu výrazný dojem. Pro lepší poznání ostrova jsme si zapůjčili osobní vůz na celý den za 60 Euro a procestovali jsme všechna zajímavá místa ostrova. Do nádrže jsme zakoupil benzín za cca 30 Euro a na celodenní výlet nám palivo pohodlně stačilo. Mnoho turistů volilo výlet na čtyřkolkách, které si můžete zapůjčit za cca 30-50 Euro na den. Na mnoha místech ostrova je možné navštívit klasické řecké taverny. Cena jídlo je poměrně přijatelná a zásadně se neliší od cen v ČR. Samozřejmě závisí na zvolené restauraci.

Obchůdky po celém ostrově jsou poměrně dobře zásobeny a lze v nich zakoupit téměř vše. Od jídla všeho druhu, po klasické řecké dárečky v podobě malých želviček apod.

V okolí hotelu je mnoho restaurací, které nám připomínaly naše venkovní sportovní bary. Každý den v nich bylo možno sledovat sportovní utkání na několika televizorech a užívat si teplých večerů mezi mnoha návštěvníky ostrova při fotbalových nebo basketbalových přenosech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v hotelu bylo průměrné. Zejména pro kuřáky výhodné. Všude se dalo kouřit a na balkonech byly popelníky. Lidi, kteří nemají rádi kouř a dým se toto nemuselo příliš líbit, ale respektovali jsme, že jsme v zemi, kde je kouření běžné všude. Proto jsme ráno raději zavírali okna, aby nás nebudil dým z cigaret blízkých sousedů. Pokoje jsou dostatečně vybaveny, včetně malého televizoru. Nezvyklé pro nás bylo, že toaletní papír se nesplachuje, ale hází do koše. Úklid na pokojích probíhal pravidelně a nelze personálu hotelu nic vytknout. Také teplé vody bylo dostatek.

Strava
Strava nejen v hotelu, ale i v přilehlých restauracích byla velmi chutná. Na hotelu byl každý den dostatek kvalitní stravy. Vždy bylo z čeho vybírat, včetně ryb, těstovin, brambor, rýže, masa atd. Z ovoce však byl k dispozici pouze meloun. Zeleniny a salátu však bylo po celou dobu pobytu dostatek. Každý den bylo možno konzumovat také místní dezerty a zmrzliny. Celkově lze konstatovat, že jídlo bylo velmi kvalitní, v dostatečném množství a pravidelně doplňováno. V porovnání s jinými hotely, které jsem dříve navštívil, však nebyl takový výběr, který bych možná očekával.

Služby hotela
V hotelu bylo možno využít tamního bazénu s vířivkou a lehátka, včetně slunečníků. Za příplatek byla na pokojích k dispozici WIFI a klimatizace. Jinak vše, včetně alko i nealko nápojů zdarma a ve veřejných prostorách dostupná nezpoplatněná WIFI.

Pláž
Pláž byla kamenitá, nicméně do vody se šlo asi jen 5 metrů z terasy. Po 5 metrech už byl mořské dno pokryto pískem a poměrně pomalu se břeh svažoval do hlubin. Na šnorchlováni žádná velká sláva, ale na plavání ideální podmínky. Moře bylo poměrně klidné a teplé. V první polovině září už na pláži není velmi rušno, ale tato skutečnost nám vyhovovala a mohli jsme si užít klidného, ale krásného prostředí. Obávám se však, že pro menší turisty by tato destinace nemusela být velmi atraktivní, protože jsem nezaznamenal žádné vodní prvky, které by děti mohly využívat (tobogány apod.). Pro dospělé osoby naprosto ideální místo pro letní dovolenou.

Petr, 16.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Konstantine Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolena v Řecku ostrov Zakyntos- skvelý, krasny ostrov.

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena v Řecku ostrov Zakyntos- skvelý, krasny ostrov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani na slušne úrovni, pokoj vedle hotelove klima, takze terasu jsme nevyužívali, teplo a hluk.

Strava
Strava dobra. Řekove delaji co mužou, no, ale je to prostě chudší.

Služby hotela
výborne

Pláž
Plaž ok, mohli by odklizet chaluhy,kdyz už vybiraji penize za lehatka, ale nám to nevadilo.

Ladislav Bělina, 16.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: White Olive Premium Agios Sostis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)