Recenzie hotelov
Zakynthos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Na Zakynthos jsme byly poprvé a neskutečně na uchvátil. Krásné moře, krásné pláže... Věřím, že se sem opět vrátíme. Stojí za to...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Na Zakynthos jsme byly poprvé a neskutečně na uchvátil. Krásné moře, krásné pláže... Věřím, že se sem opět vrátíme. Stojí za to procestoval ostrov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Majestic doporučujeme spíše mladší generaci, kterým nevadí občasný hluk vracející se mládeže z místních barů:)

Hotel je kvalitní a personal příjemný. Umístění hotelu je celkem ideální. Blízko obchody, bary, restaurace. Na hlavní lehátkovou pláž cca 15 minut.

Pokoje čisté. Denní úklid.

Strava
Neskutečně výborně vaří!! Je to opravdu balzám na chuťově buňky.

Služby hotela
Nevyuzily jsme. Pronájem auta jsme si zajistily přes Mercury. 1 den 54eur + benzín.

Pláž
Na hlavní pláže jsme nechodily. Jsou cca od hotelu 10 minut. Spíše jsme chodily na pláž Kalamaki, která je od hotelu na místo, kde nejsou lidi cca 3 km zhruba 35 minut. Stojí to za to. Nad pláži létají letadla takže i to stojí za to.

Šárka Baslova, 18.07.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Majestic Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Nadhera ubytovani odpovidalo cene

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nadhera ubytovani odpovidalo cene Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ciste pokoje, kazdy druhy den uklizeno

Strava
Skvely vyber, jidlo se moc neopakovalo, kazdy den vyber z nekolika zakusku, svaciny byli chudsi a stale opakujici ale dalo se to vydrzet

Služby hotela
Na recepci usmevava pani ktera nam zaridila pujcovnu aut, v restauraci i na baru usmivajici se cisnici, stale uklizeli pri cemkoliv vychazeli vsteic

Pláž
Urcite boty do vody, plaz s kaminky

Eliska Horakova, 18.07.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Belussi Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Moc prijemny hotel i na dobrem miste, klidne bychom se vratili. Super misto pro vylety a rekove jsou moc prijemni, ani prodejci...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc prijemny hotel i na dobrem miste, klidne bychom se vratili. Super misto pro vylety a rekove jsou moc prijemni, ani prodejci neotravuji. Co je ale asi pro Evropany minus, ze hotel je po 95% naplnen ruskou klientelou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Uklid kazdy den, na pokoji lednicka a pokoj je prostorny. Jen z chodby je trochu hluk pres okynka, ktera do ni jsou. Klimatizace v pohode funkcni.

Strava
Snidane slabsi, kazdy den to same. Ale jinak obedy a vecere chutne, kazdy si vybere.

Služby hotela
Prijemny personal, jedine co se nam nelibilo, ze v den prijezdu jsme cekali na ubytovani pul den, protoze neubytovavaji podle poradi, kdy prijedete, ale nejdriv rodiny a az uplne posledni pary.

Pláž
Typicka recka prijemna klidna atmosfera ac vstup do vody kamenity a mene cisty, ale tepla voda a lehatka s barem v cene all inclusive. Vzdalenost prijemnou prochazkou.

Andrea S., 18.07.2019, Dátum pobytu: 9.7. - 19.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Admiral Argassi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Klidná dovolená.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Klidná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování vyhovující.

Strava
Rozmanitá, výborná.

Služby hotela
Pokoje čisté, každý den výměna ručníků a úklid.

Pláž
Horší přístup do moře, doporučuji vzít boty do vody, dno moře kamenité.

Lenka K., 18.07.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Belussi Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Byla to skvělá dovolená. Moc se nám líbilo prostředí ve kterém jsem byli ubytováni. Máme rádi klidné prostřední a tohle byla ta nejlepší...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to skvělá dovolená. Moc se nám líbilo prostředí ve kterém jsem byli ubytováni. Máme rádi klidné prostřední a tohle byla ta nejlepší volba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Máme rádi klidné prostředí a toto ubytování splnilo naše požadavky na jedničku.

Strava
Strava by určitě mohla být pestřejší. Ale každý den najdete něco, na čem si pochutnáte. Jediné co nás zklamalo byl malý výběr ovoce při snídaních.

Služby hotela
Velmi ochotní a příjemný personál.

Pláž
Moře bylo naprosto úžasné. Každý den jsme navštívili jinou pláž a opravdu všude byla nádherná průzračná voda.

Vojtěch Holas, 18.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Mimosa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Dovolená byla krásná, splnila naše očekávání. Pouze jeden výlet jsme si objednali přes CK, jinak jsme si vše zajišťovali sami. Delagátka...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla krásná, splnila naše očekávání. Pouze jeden výlet jsme si objednali přes CK, jinak jsme si vše zajišťovali sami. Delagátka byla sice milá, ale kromě úvodní schůzky jsme ji neviděli. V případě potřeby jsme ji měli volat. Nám to nevadilo, nicméně pro méně zdatné cestovatele mi tento přístup nepřipadá dostačující. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý, účelně vybavený. Odpovídal zvolené kategorii. Pouze jsme zde přespávali. Chybí zde trezor, který si nelze pronajmout ani v hotelu Poseidon. Co ale nevyhovovalo byla velikost sprchového koutu. Mám 160cm/50kg a měla jsem problém se ve sprše otočit. Na zástěně byla plíseň. Klimatizace za 6 euro na noc.

Strava
Strava v hotelu Poseidon pestrá, chutná, v dostatečném množství. Personál stále doplňoval. Každý si zde vybere.

Služby hotela
Ve Studiu Spyros nejsou žádné služby poskytovány. Při rezervaci all inclisive jsou služby poskytovány hotelem Poseidon. Zejména jsme ocenili lehátka a slunečníky zdarma v zahradě hotelu. Volné místo se našlo v jakoukoli hodinu.

Pláž
Pláž je dostupná přes zahradu hotelu, par kroků od lehátek. Voda je průzračné čistá, cca 100m však sahá pouze od kotníku po ramena. Dno je písčité.

Jana S., 18.07.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Studia Spyros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Pěkné místo, dobré jídlo, ubytování mohlo být modernější, služby super, animátoři příjemní, pěkný večerní program pro děti i dospělé,...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkné místo, dobré jídlo, ubytování mohlo být modernější, služby super, animátoři příjemní, pěkný večerní program pro děti i dospělé, dostatečné množství výletů, vše super zorganizované. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V porovnání s jinými pokoji na stejném hotelu byl pokoj zařízen starším nábytkem, nebyl tolik útulný. Na WC s koupelnou chybělo větrací okno.

Strava
Strava byla velmi pestrá, chutná, bylo jí dostatek, vybral si skutečně každý, pití také dostatek, jen voda byla slaná. K dispozici byla i zmrzlina.

Služby hotela
K dispozici byla delegátka celou dobu pobytu, stejně tak v druhé části pobytu i animatorka pro děti. Animační programy byly zvládnuté na jedničku i od ostatních zahraničních animátorů.

Pláž
Pláž čistá, písčitá, menší, lidí tak akorát, žádné davy, z pláže možný transfer zdarma na vedlejší pláž za vodními atrakcemi. Pláž měla vlastní bar, který ale nepatřil do all inclusive.

Petr Sommer, 18.07.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Zante Imperial Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Celkovo bolo super lebo sme našli miesta ktoré boli krásne.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkovo bolo super lebo sme našli miesta ktoré boli krásne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hrozná kúpeľňa, hluk a neporiadok

Strava
Dalo sa vybrať ale na 4 hviezdy slabota

Služby hotela
Nemali záujem o ľudí

Pláž
Pri hoteli najbližšia asi najskaredsia v zakynthose

Filip R., 18.07.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Majestic Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 S dovelenkou sme boli spokojný

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
S dovelenkou sme boli spokojný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľmi malé izby v prípade prístelky veľmi skromné podmienky

Strava
Chcelo by to ryby a miestne jedlá namiesto hranoliek, ...

Služby hotela
spokojnosť

Pláž
super

Anonym, 18.07.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Montreal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Hotel je útulný, moderní, personál přátelský. Strava byla vynikající, vždy bylo z čeho vybírat včetně dezertů. Pláž byla od hotelu cca...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je útulný, moderní, personál přátelský. Strava byla vynikající, vždy bylo z čeho vybírat včetně dezertů. Pláž byla od hotelu cca 400 metrů - pláž čistá, písčitá. Využívali jsme pláž u Venus beach baru - lehátka za poplatek 7eur/set/celý den.

Bazén v hotelu je sice pěkný, ale koupání je možné až od 10hod., a později se z něj stává prodejna nafukovacích lehátek a není možné si v něm ani zaplavat.

Bar otevřený od 10hod - 23hod., na baru je k dispozici seznam coctailů, který je zahrnut v rámci služeb all inclusive. Vše dávali do plastu, na vyžádání do skla. Bílé víno došlo a doplnili až po 3 dnech. Před 23.hod vždy dlouhá fronta, pouze jeden barman, který nestíhá, jelikož poláci si objednají celý seznam cocktailů a to nejmíň 3x. V hotelu nejsou žádné aktivity, jako např.kulečník, fotbálek či šipky při nepříznivém počasí.

Možnost využít výletů skrz cestovku, nicméně ve městě je mnoho místních cestovek a zde jsou výlety levnější, a to se týká i pronájmu aut. Naši delegáti z CK na jedničku, usměvaví, ochotní mladí kluci, s nima byla radost cestovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou útulné, moderní, prostorné a čisté, denně probíhal úklid, výměna ručníků obden. K dispozici byla jen jedna karta na pokoj, tudíž kdo cestuje v páru či s rodinou, nastává problém. Recepce více karet nevydá.

Strava
Jídlo bylo asi to nejlepší z celého hotelu, strava pestrá, bylo z čeho vybírat, každý den se jídlo obměňovalo, dezerty výborné. U každého jídla byl popisek. Pokud jedete ráno na výlet, můžete si na recepci zařídit brzkou snídani.

Pláž
Pláž cca 400 metrů od hotelu, moře krásně čisté, mělké, krásná dlouhá písčitá pláž. Lehátka u Venus baru 7 eur/set. U slunečníku je tlačítko, kterým si zavoláte obsluhu, můžete u nich objednávat jak jídlo, tak pití.

Lenka D., 18.07.2019, Dátum pobytu: 10.7. - 17.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Selyria Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)