Recenzie hotelov
Zakynthos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Skvělá dovolená cestovka nezklamala. toto je hodnocení z mého pohledu, už jsem toho dost procestovala, ale tento hotel se mi moc líbil....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená cestovka nezklamala.

toto je hodnocení z mého pohledu, už jsem toho dost procestovala, ale tento hotel se mi moc líbil. A ráda se zde vrátím. Není daleko od letiště asi 20 min. Pokud si chcete projet ostrov, můžete si půjčit auto nebo čtyřkolku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní ubytování asi jen 50 pokojů super, každý den vše čistě povlečeno, uklizeno včetně výměny ručníků

Strava
Strava byla výborná, ač malý hotel nabízel toho méně než větší hotely, ale zato kvalitnější jídlo, vybral si určitě každý.

V tomto hotelu mě překvapilo množství míchaných alko i nealko nápojů v rámci all inklusive. Každý den dostatek ovoce, sladkých desertů.

Služby hotela
Služby naprosto v pohodě, nemáme co vytknout. Personál ochotný.

Pláž
Pláž písčitá, pro hosty hotelu lehátka a slunečníky zdarma asi 50 m od hotelu, moře pozvolné vhodné i pro děti.

Alena P., 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Arion Green Riviera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 dobré

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování odpovídá evropské kvalitě

Strava
strava chutná i když se opakovala jako u jiných zařízení,vždy jsme si však vybrali

Služby hotela
bez nedostatků

Pláž
pláž docela čistá větší obsazenost o víkendech při návštěvě místních obyvatel

Rudolf Jánošík, 17.06.2019, Dátum pobytu: 4.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Studia Marietta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Očekávali jsme s přítelkyní asi víc. Zakyntos se nám líbil a když se budu chtít ještě vrátit, tak na 99% vyberu jiný hotel.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Očekávali jsme s přítelkyní asi víc. Zakyntos se nám líbil a když se budu chtít ještě vrátit, tak na 99% vyberu jiný hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S pokojem žádný problém, stejně tam jdete jen přespat nebo se umít z koupaní v moři

Strava
Strava celkem pod průměrem, maso často v kyselém nálevu nebo tuhé. O řecké jídlo jsme si museli říct!

Služby hotela
Malá kapacita lehátek, nestačí na těch pár pokojů co tam je. Ale spíš problém, že všichni hosté češi co si hodí ručník přes lehátko jen co dorazí a sundají ho 5 minut před odjezdem a myslí si, že je tím pádem na celý pobyt jejich a ostatní mají smůlu. Ještě lepší, když pak vidíte, jak 2/3 dne na tom lehátku nejsou

Pláž
Kamenitá, boty do vody celkem nutnost. Není kam si lehnout, jen pár míst kam by se vešel celý ručník

Martin, 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Nefeli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Malý rodinný hotel, s krásnou pláží, milým ochotným personálem a pěkným ubytováním.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Malý rodinný hotel, s krásnou pláží, milým ochotným personálem a pěkným ubytováním. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj celkem prostorný, s klimatizací a poctivě uklizený každý den. Spokojenost .

Strava
Pestrý raut kde si každý vybere. Rozmanitá nabídka řeckých pokrmů.

Pláž
Ač ja užší tak je ale písečná a čistá. Dobrý a pozvolný přístup do moře - ideální I pro rodiny s malými dětmi.

Monika, 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Locanda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Spokojenost

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme vše co jsme potřebovali

Strava
Až na pivo to bylo výborné.

Služby hotela
Vyhovující

Pláž
I když se jednalo o věřenou pláž, tj. s poplatkem, byli jsme spokojeni

Karel Semerák, 17.06.2019, Dátum pobytu: 6.6. - 12.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Louis Zante Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Jedním slovem-SKVĚLÁ dovolená !!!

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jedním slovem-SKVĚLÁ dovolená !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel velmi pěkný,všude čisto,3 bazény,ten kdo nechtěl k moři,užil si krásné koupáni hned u hotelu,(my jsme si to nechali až na příště) .Dostali jsme pokoj v přízemí,chtěla jsem jej vyměnit,ale bylo plno,nakonec jsem ocenila chlad,který tam byl(nemuseli jsme zapínat klimatizaci).Byli jsme spokojení i s úklidem,není co vytknout.

Strava
Jídlo chutné-dostatek,myslím,že si mohl každý vybrat podle svého.

Služby hotela
Služby skvělé,!

Pláž
Pláž písčitá,udržována,s pozvolným vstupem do moře.Nejvíce oceňují čisté,krásné a úžasně teplé moře,k tomu navíc ty teploty,které zrovna byly.Myslím,že to byla nejlepší dovolená ze všech!!!

Květuše Pastuszková, 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: White Olive Premium Laganas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Dovolená se nám moc libila, positivní byla řecká kuchyně, to nemělo chybu, s takovým výběrem jídla jsme se ještě nesetkaly...vše bylo...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc libila, positivní byla řecká kuchyně, to nemělo chybu, s takovým výběrem jídla jsme se ještě nesetkaly...vše bylo super.. ubytování v apartmanu Nikos bylo jednoduché,ale čisté,pláž kousek od apartmánu,ale špinavá a malá,proto jsme si půjčily auto a jezdily na krásné pláže..ale v celku vše v pohodě.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jednoduchý,ale čistý a pouze výměna ručníků a osušek 1x za pobyt...

Strava
Strava výtečná!!!!!!!!, na každý oběd a večeři jiné jídlo a velký výběr...super bylo vše!!!!

Služby hotela
Nebyly jsme v hotelu....

Pláž
Pláž asi 100m od ubytování, ale malá a špinavá, samá chaluha...prý Řekové ještě nezačali uklízet...moře dál od břehu čisté a výhodné pro děti, malá hloubka...

Libuše K., 16.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Apartmány Nikos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 dovolená se povedla,moře trochu studené,ale to je v tuhle dobu zcela normální

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená se povedla,moře trochu studené,ale to je v tuhle dobu zcela normální Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj nově zrekonstruovaný,,moc pěkný,čistota supr,výměna ručníků 5x za 8dní,plus hotelové šampony a sprcháče,dvakrát dokonce i tělové mléko,asi 3x jsme dali na peřinu 1euro pokojské velmi příjemné,jen vázla komunikace,z důvodu neznalosti jazyka,recepce fungovala naprosto dokonale,jakýkoli problém ihned vyřešen,dále si můžete za 10euro vratná kauce půjčit a kdykoli vyměnit osušku na pláž,což opravdu ušetří hodně místa v kufru,jen wifi zdarma hodně vázla,ale to je asi jediná chybička

Strava
po recenzích,že jídlo není kdovíjaké,jsem se trochu obávala,jenže překonalo všechny mé obavy,výběr byl nad očekávání výborný,jídlo velice chutné,třikrát denně ovoce,různé druhy salátů,úžasné caciky,hromada příloh,chleba stále k dispozici výborná zmrzka,jen koktejly horší,ale pivko fakt studené a slušné,v neposlední řadě musím vyzdvihnout fakt,že nikdo neřešil plnění pití do lahví,doporučuji nějakou prázdnou přibalit do kufru,na pláži není servis,káva slušná,možnost vzít také sebou v kávovém kelímku

Služby hotela
slovy výborné

Pláž
řekla bych,že né 130m.určitě150-200 k hotelovým lehátkům,je jich 30 zdarma,jinak 7euro,pláž slušná,jen na plavání to moc není,opravdu jdete hodně daleko,než můžete plavat,pro malé děti supr,u východu z pláže sprcha i hadice na nohy,myslím že u hotelu Astir

Zuzana Křivánková, 15.06.2019, Dátum pobytu: 4.6. - 11.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: White Olive Premium Laganas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená byla opravdu úžasná.mohu jen doporučit.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla opravdu úžasná.mohu jen doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje skromnější ale čisté a každý den vždy skvěle uklizeno.personál opravdu skvělý milý a ochotný

Strava
Za nás výborná. velká rozmanitost .zelenina.saláty.maso vepřové.jehněčí.kuřecí.rybky....zákusky.polévky vše opravdu skvělé

Pláž
Pláž čistá.voda také jen přístup do vody kamenitý doporučuji určitě boty do vody

Šarka H., 15.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Belussi Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Laganas je hodne zive letovisko, nekolik strip baru, diskoteky, bary, taverny...idealni pro milovniky "stodolni"

  • 2,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Laganas je hodne zive letovisko, nekolik strip baru, diskoteky, bary, taverny...idealni pro milovniky "stodolni" Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybaveni zrejme pamatuje totalitu v Cesku, vse omlacene, lednicka rezava, fen nefungoval, o wifi nemluve- nebyl signal ani na volani, sprchovy kout 40x40cm -nastesti nekdo pred nami vymlatil posuvne dvirka, tak se tam dalo vejit, toaletni papir i mydlo se dalo obden potupne ukrast v hotelu. Mnozstvi pavucin a mravencu nepocitaje. Nikdy vice.

Strava
Kazdy den s malinkou obmenou to same, personal prijemny

Pláž
V arealu hotelu lehatka a slunecnik nedosazitelne, i mimo sezonu prelidneno, na plazi moznost dokoupeni za 6Euro/ den

Petra P., 14.06.2019, Dátum pobytu: 4.6. - 11.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Studia Spyros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)