Recenzie hotelov
Zakynthos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Celkově spokojenost, přestože ubytování nebylo s výhledem na moře. Ale času na pokoji jsme zas tolik netrávily. Počasí v srpnu...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově spokojenost, přestože ubytování nebylo s výhledem na moře. Ale času na pokoji jsme zas tolik netrávily. Počasí v srpnu bezmráčkové, po dobu 12 dní jeden mráček zakryl sluníčko na 8 minut !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl pěkný, čistý, bohužel výhled do ulice, resp. do korun stromů a křoví. V noci hluk, jezdily auta do 2-3 hod ráno... V 1.patře ubytovaní Češi, druhé patro Rusové, třetí patro Angličani, Němci...

Klimatizace 7euro/den.

Strava
Snídaně v pohodě, večeře dobrá, výběr ze tří jídel... ALE v jednom případě dostala dcera nakyslou omáčku a maso bylo cítit začínajícím zkažením...

Služby hotela
Žádné jsme nevyužily.

Pláž
Pláž před hotelem tak úzká, že se tam taktak vlezla lehátka na půjčení za asi 6 euro/den . K dispozici bylo na půjčení cca do 10 párů lehátek se slunečníkem.

Vedle mola je veřejná pláž a tam chodila většina hostů....Skvělý přístup do vody, pro děti ideální. Moře i pláž byly čisté.

Dana Švestková, 19.10.2019, Dátum pobytu: 16.8. - 27.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Astoria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Za vaší nádhernou dovolenou na ostrov Zakynthos do Aparthotelu Piccadily v destinaci Alykanas/Alykes děkujeme.....spokojenost byla veliká...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za vaší nádhernou dovolenou na ostrov Zakynthos do Aparthotelu Piccadily v destinaci Alykanas/Alykes děkujeme.....spokojenost byla veliká a počasí naprosto senzační.Kouzlo Řeckých taveren nám dalo po celodenním odpočinku,nebo výletech na další krásná místa zapomenout na starosti všedních dní.Zakynthos je opravdu zatím z našeho pohledu BEST!!!Děkují a na další dovolenou s CK a CA se bude těšit Jana Vítková s vnučkou Diankou....naše dovolená byla v termínu od 24.9.-4.10.2019 Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jednoduché,čisté a protože se nachází v blízkosti řeky,zakoupily jsme si pro klidný spánek prostředek proti komárům...... pak už nám ani hudba či smích rozjařených turistů z okolních taveren nevadila.

Strava
Strava nám vyhovovala a z našeho pohledu je dostačující i pro náročné,kteří se nehodlají přejídat.

Služby hotela
Drobné nedostatky by se našly jen co se týče úklidu.Možná to bylo tím,že jsme byli poslední turnus a tak se i uklizečka viděla na své dovolené :-) Jinak personál je milý,ochotný,usměvavý a velmi přátelský.

Pláž
Překrásná pláž je nedaleko hotýlku.Moře je nádherně průzračné a čisté.Podél pláže se naskýtá množství občerstvení na každém kroku.Ideální je jak pro rodiny s malými dětmi tak i pro starší občany a to díky pozvolnému vstupu do moře.Voda byla příjemně teplá........na ostrov se určitě někdy rády vrátíme :-)

Jana Vítková, 18.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Apart Piccadilly

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž 2 fotografie

Celkom: 8,4 Vše bylo v pořádku, včetně časů letů. Delagátka přítomná několikrát týdně. Hotel blízko moře a zároveň blízko obchodů a taveren. Oblast...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo v pořádku, včetně časů letů. Delagátka přítomná několikrát týdně. Hotel blízko moře a zároveň blízko

obchodů a taveren. Oblast klidná, tichá. Prostě paráda. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel pěkný, čistý a udržovaný, včetně velkého bazénu. Úklidy pokoje denně, výměna prádla každé 3 dny. Personál příjemný a vstřícný. Kuchyňka vybavená základním nádobím, vařičem, rychlovarnou konvicí a ledničkou s mražáčkem.

Strava
Stravovali jsme se sami. Na snídaně jsme si nakoupili v některém z blízkých obchodů a ne obědy a večeře jsme chodili do taveren. Ty jsou opravdu všude. Jídlo vždy výborné a veliké porce, které se ani nedají sníst.

Služby hotela
Výborné.

Pláž
Pláž je cca 100 m od hotelu. Je zde možnost půjčení lehátka a slunečníku, ale člověk se může jen tak plácnout na písek na deku. Moře čisté a teplé i v polovině září.

Iva S., 18.10.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Vasil

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Zakynthos je nádherný ostrov na ktorom je čo vidieť, no ak by som tam mala ísť znovu, určite nájdem iný hotel. Odporúčam ľuďom, ktorí sa...

  • 6 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Zakynthos je nádherný ostrov na ktorom je čo vidieť, no ak by som tam mala ísť znovu, určite nájdem iný hotel. Odporúčam ľuďom, ktorí sa na dovolenke vyvalia na pláži, relaxujú a nechcú chodiť nikde mimo komplexu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel bol čistý a veľmi pekný, izby boli moderné a nové. Nočný život 0 bodov, preto odporúčam iba pre rodiny s deťmi, pretože detských atrakcií bolo skutočne dosť, taktiež sa im venovali animátori. Komplex hotelov sa nachádzal úplne samostatne, čiže v okolí nebolo nič, preto bolo potrebné prenajať si auto na preskúmanie ostrova, s čím ochotne pomáhala pani z cestovky..

Strava
Strava otrasná, práve vypukla črevná chrípka a celý hotel 2 dni zvracal... odvtedy sme v hoteli nejedli.

Pláž
Pláž je súkromná pre komplex hotelov Zante, veľmi pekná a čistá.. za 2 lehátka a slnečník sa každý deň platí 8€. Nachádza sa tam plážový bar a taktiež veľa vodných atrakcií.

Anonym, 12.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Palazzo Di Zante

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9 Dovolená byla perfektní. Personál z hotelu Zante Sun nám dovolenou velice zpříjemnil. Byli neuvěřitelně milí.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla perfektní.

Personál z hotelu Zante Sun nám dovolenou velice zpříjemnil. Byli neuvěřitelně milí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v Apartmánu bylo průměrné, ale na přespání a vysprchování to stačilo.

Strava
Měli jsme all inclusive v hotelu Zante Sun ( poblíž studia ) .

Služby hotelu byly perfektní. Jídlo bylo dokonalé. Každý den jsme se měli na co těšit. Personál byl velice milí a ochotný. Už kvůli tomu bych se na stejné místo vrátila. :)

Pláž
Pláž byla úzká, ale hezká. Moře bylo teplé a čisté.

Jitka Baborová, 11.10.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Apartmány Nikos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Skvělá dovolená, která předčila naše očekávání. WHITE OLIVE PREMIUM LAGANAS určitě doporučuji myslím, že se tam v budoucnu vrátíme :-)...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, která předčila naše očekávání. WHITE OLIVE PREMIUM LAGANAS určitě doporučuji myslím, že se tam v budoucnu vrátíme :-) Fajn je blízká dostupnost od letiště, cca 15-20 min. Hotelový komplex neměl chybu, moc milý a ochotný personál, stravování nemělo chybu. Krásná pláž v blízkosti, teplé a průzračně čisté moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderní hotelový komplex, prostorný pokoj a čistý (úklid probíhal každý den). Možnost využití 3 bazénů, my jsme ale dávali přednost moři.

Strava
Bohatý bufet ať už na snídaní, oběd či večeři. Vybere si určitě každý, velký výběr masových ale i vegetariánských pokrmů, vždy byla ryba nebo mořské plody, tzatziki, úžasné předkrmy, saláty a variace ovoce. Dezerty se občas opakovaly ale vůbec to nevadilo. Celodenně byla možnost čepovat si nápoje, jak vodu a nealko, pivo, víno.

Služby hotela
Hotel je moderní, dobře vybavený a udržovaný v čistotě. Personál jak na recepci tak v restauraci velmi ochotný.

Pláž
Krásná písčitá pláž v těsné blízkosti hotelu, lehátka se slunečníkem byly za poplatek € 6,00 / den a v blízkosti byly bary (kde mají výborné frappé).

Moře bylo fakt nádherný, čistá voda a teplá. Půjčili jsme si motorový člun (1 hod € 50,00).

Jitka, 11.10.2019, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: White Olive Premium Laganas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Poměr cena / výkon byla dovolená super.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Poměr cena / výkon byla dovolená super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel a vybavení je sice starší, nic luxusního, ale všechno bylo čisté a udržované. Každý den byl pokoj uklizený a byly měněny ručníky. Co musím velmi pochválit je velký bazén s různou hloubkou a odděleným malým brouzdalištěm pro menší děti. Díky své poloze vzdálenější od ostatních hotelů a cesty, je zde klid

Strava
Strava all inclusive v hotelu je dostačující, jídlo bylo průběžně doplňováno, takže se dostalo i na ty co chodí později. V bufetu je velký výběr zeleniny- čerstvé i vařené. Co bych vytkla (ale je to problém všech hotelů) jsou přeslazené limonády jako náhražky originálu a džusy dělané z prášku typu Tang.

Pláž
Na pláž je to příjemnou procházkou cca 15 minut. Po cestě je spousta restaurací a obchodů. Od hotelu jezdí taky shuttle bus na pláž. Je idelaní pro malé děti- čistá, písčitá s velmi pozvolným přístupem do vody.

Markéta P., 11.10.2019, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Zante Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherná dovolená personál hotelu velice milí a jidlo skvělé

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená personál hotelu velice milí a jidlo skvělé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi příjemné

Strava
Úžasná vařili strašně dobře

Služby hotela
Personál milí a ochotný

Pláž
Pláž krásná čistá

Anonym, 10.10.2019, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Alexander The Great

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Hotel je umístěn stranou civilizace, což nám vyhovovalo. Čisté prostředí, ochotný personál, strava výborná. Animační programy nám...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je umístěn stranou civilizace, což nám vyhovovalo. Čisté prostředí, ochotný personál, strava výborná. Animační programy nám nechyběly, místo nedělního výletu kolem ostrova jsme si vypůjčili " v akci" na 3 dny auto a podle doporučení jednoho mladého muže z recenze se jen tak toulali křížem krážem horami a celým ostrovem.

Počasí bylo příjemné - přes den do 30 stupňů a v noci 18 - 22stupňů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, úklid a výměna ručníků denně

Strava
I když jsme byly poslední turnus bohatý výběr ovoce a zeleniny ( saláty, různé úpravy dušené zeleniny),ryby i ostatní maso a přílohy se střídaly i výborných zákusků bylo dostatek

Služby hotela
celková spokojenost s delegátkou i s ostatními službami hotelu

Pláž
Přístupnost pláže odpovídala udaným informacím, výtah jezdil pravidelně a lanovka si "občas postavila hlavu" ale zbývající schody se daly vyšlápnout .Písečná pláž nebyla přeplněná, pozvolný vstup do moře, poplatek 8 EUR za dvě lehátka pod slunečníkem jsme nevyužívali

Anonym, 09.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Zante Royal Resort & Waterpark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Na dovolené jsme byli ve dvou a dovolená se nám moc líbila. Počasí bylo téměř dokonalé ( vzhledem k pozdnějšímu termínu 29.9.-6.10.2019...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolené jsme byli ve dvou a dovolená se nám moc líbila. Počasí bylo téměř dokonalé ( vzhledem k pozdnějšímu termínu 29.9.-6.10.2019 ), část dovolené jsme strávili koupáním a sluněním ( bazén, moře ). Dále jsme podnikali procházky do nedalekých center a vypůjčeným vozem jsme podnikali výlety do hlavního města a dále jsme objeli krásná místa ostrova Zakynthos ( vyhlášené pláže, panoramata s výhledem na moře, horská městečka s výrobou místních produktů, nejkrásnější místo pro sledování západu slunce ). Naprosto nás uchvátila čistá voda v moři. Místní lidé byli obecně velice milí, příjemní a ochotní. Také bych chtěla poděkovat delegátce pořádající CK ( na úvod nás seznámila s ostrovem a možnostmi zajištěných hromadných výletů, poskytla také organizační informace ). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo zcela vyhovující, pokoje byly čisté. Zvolili jsme ubytování v hlavní budově a byli jsme naprosto spokojeni.

Strava
Stravování jsme měli all inclusive. Oceňuji možnost výběru ( vždy bylo na výběr od všeho několik různých druhů ) a proto bylo možno si případně menu kombinovat zcela podle chuti. Upřímně musím napsat, že nám oběma jídlo chutnalo, vždy jsme v nabídce našli jídla dle naší chuti. Možná bychom uvítali více druhů zákusků.

Služby hotela
Personál byl velice vstřícný, ochotný, milý. Úklid na pokoji byl každý den, v prostoru celého komplexu bylo také stále čisto. V rámci all inclusive jsme měli také konzumaci určitých nápojů na baru, který byl v provozu od 10 hod. dopoledne do nočních hodin. Na pokoji byla k dispozici klimatizace ( kterou jsme my již nevyužívali ), TV. Využili jsme možnosti a párkrát jsme si zahráli stolní tenis. Bazén byl udržovaný a lehátka a slunečníky byly k dispozici okolo celého bazénu.

Pláž
Na pláž bylo cca 1km daleko. My jsme volili cestu na pláž a zpět pěšky cca 10 - 15 minut. Jinak byl zajištěn odvoz na pláž a svoz z pláže přímo od hotelu ( v našem termínu 4x denně tam a zpět ). Na pláži, která byla spojená městeček Alykanas a Alykes, bylo na výběr pronajmout si lehátka a slunečníky a nebo byly úseky volné písečné pláže. Pláž byla dá se říci v částečně chráněné zátoce. Voda byla krásně čistá, moře klidné. Pouze poslední dny se již na pláži trochu více zvedal vítr a vlny již sahaly dále do pláže.

Iveta Bosmanová, 09.10.2019, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Zante Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

18 fotografií