Recenzie hotelov
Zakynthos - Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Velmi pěkný pobyt. Pokoj byl čistý a útulný, vše, co opravdu potřebujete - malá koupelna, kuchyňka, taburet se zrcadlem, balkon, wifi k...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkný pobyt. Pokoj byl čistý a útulný, vše, co opravdu potřebujete - malá koupelna, kuchyňka, taburet se zrcadlem, balkon, wifi k dispozici. Hotel se nachází v rušnější části Laganas, ale hluk je celkem snesitelný... no ve čtvrtek a v něděli :-D (září). Hotýlek disponuje krásným barem s bazénem! Personál působil rodinným dojmem, všichni byli vždy moc příjemní a ochotní. Vyzkoušela jsem nějaké koktejly, Mimosa => must have. Velmi upřímný a osobní přístup, cítila jsem se zde opravdu vítána. Ještě jednou děkuji a doufám, že toto místo znovu navštívím! Zobraziť celú recenziu

Pláž
Po příchodu z centra na pláž (přímo směrem od hotelu) se vydejte spíš nalevo, jsou tam krásnější širší pláže, restaurace a bary :)

Eva Frňková, 10.01.2020, Dátum pobytu: 17.9. - 27.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Albatros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Zakynthos je skutečně nádherný ostrov a moře, které ho obklopuje je neuvěřitelně modré a čisté. Oblast Laganas je z pohledu turistiky i...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zakynthos je skutečně nádherný ostrov a moře, které ho obklopuje je neuvěřitelně modré a čisté. Oblast Laganas je z pohledu turistiky i odpočinku téměř ideální místo - dlouhá čistá pláž s mušličkami a při troše štěstí i s právě vylíhlými želvičkami, průzračné moře, bary, diskotéky, obchůdky se suvenýry, restaurace s vynikajícím jídlem. A pokud chcete vyrazit na výlet nemusíte jezdit daleko - ostrov se svou velikostí 140 km po délce obvodu zajistí, že všude je to autem nebo skútrem jen "kousek" (půjčovny aut jsou na každém rohu). Pokud máte rádi trochu adrenalinu v krvi, pak cestování autem celou dovolenou velmi okoření - chce se to obrnit trochu trpělivostí, ať nemusíte platit za škrábance v laku, ubrat nohu z plynu a můžete se kochat krásnými výhledy a navštívit všechny dostupné zátoky, které lákají ke skoku do průzračného moře. A když k tomu přidáte i výlet lodí (dá se všemi směry), pak můžete směle říct, že jste byli všude :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Ionis Art není žádný velký komplex, je to krásný neveliký rodinný hotel. Paní majitelka byla každý den přítomna a měla všechno pod palcem :-) Pokoje jsou prostorné, čisté, s vlastním balkonem, ani jeden nesměřuje do rušné ulice, takže pokud nemáte náladu na noční život, nejste rušení hlukem z ulice. Po celý pobyt bylo uklizeno vždy a všude, ať už se jednalo o pokoj, prostor u bazénu, restauraci, nádvoří. Hotel má navíc jeden neskutečný bonus: je orientovaný na hosty ve věku 20+, takže nejste rušeni malými dětmi křičícími kolem hotelového bazénu.

Strava
Měli jsme zaplacený pobyt s all inclusive a jinak bychom to ani nechtěli. Snídaně, obědy, večeře byly formou švédských stolů, a každý den jsme tam našli jeden místní pokrm. A každý večer bylo možné ochutnat jeden národní pokrm jiného státu (sushi nemělo chybu!). I když naše dovolená byla téměř na úplném konci sezony, nebylo to na výběru pokrmů a jejich množství znát. Denní bar neměl chybu jakbysmet - od 11:00 hodin do 23:00 jste si mohli v rámci all inclusive dát libovolný koktejl, víno, pivo nebo nealko. V hotelu byly i volně dostupné sodobary, takže jste nemuseli neustále kupovat pet láhve s vodou.

Služby hotela
Hotel nabízel zdarma wifi úplně všude, na pokoji byla TV a rádio, v rámci volného času bylo možné hrát kulečník, ping pong nebo využít bazén až do 22:00. Recepce funguje 24 hod 7 dní v týdnu. Personál na recepci, v restauraci, pokojské - všichni přátelští, usměvaví a ochotní pomoci. Je málo míst, kde se setkáte s takovým přístupem. Hotel poskytuje i různé tematické večery - jeden večer se venku u bazénu konal pravý řecký večer s grilovaným řeckým jídlem, dezerty, vínem, řeckou hudbou a tancem - další večer byl ozvláštněný výukou přípravy několika řeckých pokrmů, které si mohli hosté sami vyzkoušet.

Tímto bychom chtěli paní majitelce a celému personálu vzkázat: "Klobouk dolů, skvělá práce!"

Velmi rádi se do hotelu vrátíme.

Pláž
Hotel je vzdálený snad jen tři minuty od pláže. Pláž je čistá, písčitá, občas s drobnými kamínky a velkým počtem mušlí. Je obklopená bary a restauracemi, kde se můžete najíst nebo si zapůjčit na celý den lehátko se slunečníkem (cca 6 euro za 2 lehátka na celý den; pokud si koupíte drink nebo něco k snědku hned po příchodu máte slunečník i lehátka zcela zdarma). Nemusíte se obávat ponechat ručníky na lehátkách a zajít si na oběd nebo večeři do hotelu nebo některé z restaurací, pokud nechcete jíst přímo v té, která "vlastní" slunečníky).

Laganas je místem, kde můžete za rozbřesku pozorovat želvičky na pláži - když se rozhodnete jít po pláži dál vlevo narazíte běžně na želví hnízda, když se vydáte napravo po pláži dojdete k ostrůvku, kde můžete pozorovat želvy z pronajatých lodiček nebo si s nimi zkusit zaplavat v moři.

Martina Žáková, 10.01.2020, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Ionis Art

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 Má to být klubový hotel CK , která ho prodává jako 4*, údajně po rekonstrukci. Absolutně neodpovídá této kategorii, hodně slabá 3* Poměr...

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Má to být klubový hotel CK , která ho prodává jako 4*, údajně po rekonstrukci. Absolutně neodpovídá této kategorii, hodně slabá 3* Poměr kvalita - cena vůbec neodpovídá a to jsem teď viděla, že na rok 2020 výrazně podražili a omezili služby zdarma. Do města byla příjemná procházka, je to jeden bar vedle druhého, restaurace, diskotéky. Mezi tím pár obchodů. Rarita je, že v celém městě nenajdete jedinou lavičku. V obchodech hodně omezený výběr, oproti třeba Rhodosu a jiným ostrovům. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme měli po rekonstrukci, celkem spokojenost. Že jsou v Řecku teď v módě skříně bez dveří, vlastně jakési regály ve zdi jsme zvyklí. Koupelna měla za sebou částečnou rekonstrukci, nové baterie, díry ve zdi po starých, ale prostorná. Na pokoji chybí odpadkový koš, je pouze na použitý toaleťák u wc. Chybí i skleničky. Balkon prostorný, klimatizace fungovala. Výhodou byly sítě u balkonových dveří.

Strava
Hotel se tvářil, že má 4*, ale jídlo tragédie. Malý výběr, a to nejsme nároční. Jediné, co to u nás vždy zachránilo byl pult u grilu, kde byl gyros, pouze maso a cibule, kuchař přímo ořezával z válců, s přílohou jsme to jedli 70 % pobytu. Občas kuře na grilu. Jinak vepřové a kuřecí maso na různé způsoby, dost nuda. Občas hovězí, dost tuhé. Mleté maso denně. Přílohy hranolky, brambory, rýže. Ta nás zklamala, v jiných hotelech v Řecku ji připravují daleko lépe. Ovoce různé, melounu vždy zásoba, to nám stačilo. Jen se často čekalo, byl jen na malém tácu. Zákusky nic moc, opět když srovnám hotel stejné kategorie jinde v Řecku. Pěny, rosoly, občas dobrý dezert formou řezů. Snídaně slabší, jen jeden kávovar. Pečivo opět neodpovídalo kategorii hotelu, jen kupované buchty a bábovky, žádná vlastní výroba. Občas došel jogurt. Hlady jsme netrpěli, vždy se něco vybralo.

Nejhorší, co bylo, to jsme opravdu nikde nezažili, byl servis nápojů. Žádný nebyl!!!! Pivo nebylo k dispozici ani u oběda, ani u večeře. Kdo chtěl, musel si dojít k bazénu. U vchodu na stole plastové láhve s těmi nejobyčejnějšími limonádami, každý si naléval sám. Voda ve džbáně, led v nádobě, děti v ní hrabali rukama. Zmrzlina byla hned vedle, neochutnali jsme. Víno v soudcích, neochutnali jsme. Chtěla jsem si stěžovat, ale nakonec jsem si nehodlala kazit dovolenou. Mimochodem, hned v úvodu nás upozornili, že na ostrově byly střevní problémy, aby jsme používali u vchodu dezinfekci. Stačilo vidět styv nápojů a nikoho to nepřekvapilo.

Služby hotela
U bazénu je bar, vše čepují do tenkých plastových kelímků, včetně koktejlů. Na pláži to samé. Přes den u bazénu i na pláži bagety, gyros, kebab, hranolky atd., celkem výběr. V roce 2020 už plážový bar v nabídce nenabízí. Wifi velmi slabá, kolem recepce výpadky, pokoje jak který a jak kdy. Služby animátorů jsme nevyužívali.

Pláž
Hotel je téměř u pláže, v roce 2019 lehátka zdarma. Na rok 2020 už je avizují za poplatek. Moře krásné, to vyvážilo nepříjemné zkušenosti z hotelu a to je to hlavní, proč do Řecka jezdíme. Lehátka dost namačkaná, často jsme si až překáželi. Moře pozvolný vstup, vlny skoro žádné, dalo se plavat opravdu daleko. Hned vedle plážová půjčovna, vodní atrakce... Na pláži zdarma bar, ale na sezónu 2020 už ho neuvádí. Boty do vody není potřeba.

Anonym, 07.01.2020, Dátum pobytu: 28.8. - 5.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Strofades beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 5,4 Kupováno jako last minute . Hotel čistý, jídlo se často opakovalo a po pár dnech se to už nedalo moc jíst ( celkově nebyl moc výběr )....

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Kupováno jako last minute . Hotel čistý, jídlo se často opakovalo a po pár dnech se to už nedalo moc jíst ( celkově nebyl moc výběr ). Pláž plná chaluh a mírně zapáchala. Lehátek bylo málo a pokud si ho člověk nezabere hned ráno, tak neleží. Na místě není žádná písečná pláž, takže si nemůžete jen tak hodit ručník na zem. Moře bylo čisté a teplé. V okolí je možnost si půjčit motorku a ostrov si projet ( některá místa jsou poseta odpadky a plasty ). Myslím si že za plnou cenu to nestojí za to..já to kupoval na poslední chvilku a tak byla sleva asi osm tisíc oproti původní ceně. Za tuto cenu se dají místní nedostatky akceptovat. Na hotelu bylo plno poláků a pár českých občanů, polské osazenstvo dostalo nejlepší pokoje s výhledem na moře. Pokud by se mě někdo zeptal jestli bych se tam vrátil...tak mohu říct že ne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý ( denní úklid ). Možnost sušit věci na balkonu.

Strava
Opakující se jídlo, po 5 dnes se to už moc nedalo jíst.

Služby hotela
Bar pro drinky otevřen jen při jídle ( mě osobně to nevadilo, stejně se to nedalo pít - nekvalitní )

Personál hotelu nebyl moc příjemný ( na baru )...dáno možná končící sezonou.

Pláž
Pláž blízko, volný vstup do moře. Pláž posetá chaluhou a mírně zapáchala. Možnost ležení na lehátkách u hotelu ( bylo jich málo ) a nebylo možné si lehnout přímo na pláž.

Tomáš H., 07.01.2020, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Levante

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Moc pěkný hotel na klidnějším místě, stranou od ostatních hotelů. Na hlavní bulvár, kde je spousta restaurací a barů jen asi 5 minut chůze.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Moc pěkný hotel na klidnějším místě, stranou od ostatních hotelů. Na hlavní bulvár, kde je spousta restaurací a barů jen asi 5 minut chůze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme pokoj v přízemí s výhledem do zahrady, resp. do ulice, takže nic extra, ale to nám nevadilo. Na pokoji jsme trávili minimum času.

Strava
Snídaně klasika, vajička na několik způsobů, párečky, atd. výběr dostatečný.

Anonym, 05.01.2020, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Crystal Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Se zájezdem jsme byli velmi spokojeni. Předčil naše očekávání a klidně bychom se na stejné místo vydali znovu.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Se zájezdem jsme byli velmi spokojeni. Předčil naše očekávání a klidně bychom se na stejné místo vydali znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nový, čistý, udržovaný hotel. Každý den chodila pokojská a dávala nám čisté ručníky, prostěradla, vytírala podlahu atd. Spokojenost

Strava
Plná penze formou pestrého bufetu. Často se jídla opakovala, ale myslím si, že by si vybral každý.

Služby hotela
Možnost domluvení půjčení auta, 24h recepce, wifi po celém objektu, 2 bazény. Spokojenost

Pláž
Písčitá pláž pár metrů od hotelu. Čistá, dostatek lehátek a slunečníků. Doporučuji přikoupit all inclusive na pláž (lehátko a občerstvení na baru na pláži)

Zdeněk H., 30.12.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 23.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Selyria Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Ok

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Ok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj v přízemí, žádné soukromí, balkon s výhledem na bazén.

Strava
Ok.

Služby hotela
Dovoz autobusu na pláž, autobus přeplněný lidi stojí, jezdili jsme často na pláž je to daleko. Jiný služby jsme nevyužívali.

Pláž
Jediné co bylo krásné bylo moře. Písčité dlouho bylo vody po kolena. Slunečníky a lehátka někde hrozné.

Miroslava Bachová, 21.12.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Zante Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

Celkom: 9,6 Byli jsme zde ubytováni již podruhé. Věděli jsme, co čekat. Ubytování skromné, ale čisté, v podstatě jen pro přespání a večerní posezení...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme zde ubytováni již podruhé. Věděli jsme, co čekat. Ubytování skromné, ale čisté, v podstatě jen pro přespání a večerní posezení na balkoně naprosto dostačující, služby hotelu jsme nevyužili, stravování fantastické. Jen škoda, že na ostrově není více typicky řeckých památek, ale i tak stojí za to se tam podívat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Studio s kuchyňským koutem (kdybych zde měla vařit, tak neuvařím nic, není vybavené ani základním nádobím, ale nepotřebovali jsme) a mini koupelnou + balkon. Pro osprchování a přespání dostatečné, čisté.

Strava
Strava poskytovaná v hotelu je naprosto fantastická, každý si vybere. Jak v jídelně, tak u bazénu vždy dostatek všeho, průběžně doplňováno a uklízeno.

Služby hotela
Jiné služby jsme nevyužili.

Pláž
Využívali jsme lehátka zdarma na hotelové zahradě (na pláži jsou za poplatek), pár kroků do moře i na druhou stranu k baru. Moře většinou klidné, čisté a teplé, s pozvolným vstupem do vody, vhodné i pro malé děti.

Silvie U., 16.12.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Studia Spyros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Hotel byl v poměru cena/kvalita velice výhodný, ale jen z důvodu last minute. K pláži se dalo dostat pěšky za 10 minut a to skrz pozemek...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl v poměru cena/kvalita velice výhodný, ale jen z důvodu last minute. K pláži se dalo dostat pěšky za 10 minut a to skrz pozemek jiného hotelu. Jinak tato cesta trvala o dost déle. Pláž byla čistá, příjemná s pomalým vstupem do hloubky. Na hotelu bylo plno mladých lidí, kteří byli každou druhou noc/ráno dost hluční a to taky kvůli, že se nachází v centru, kde je kolem plno barů a klubů. Hotelové jídlo bylo rozmanité, pokaždé jsme si vybrali dle chuti a nikdy jsme nestrádali. All-inclusive se zde opravdu vyplatí i co se týče baru i svačin přes den. Příjemný personál, který umí dobře anglicky. Připravte se na Poláky a Brity, sem tam i Čechy. Nutno podotknout, že jsme zde byli v září. Zobraziť celú recenziu

Michal, 14.12.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Alexander The Great

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Boli sme veľmi spokojní

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Boli sme veľmi spokojní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie zodpovedá systému CLEVER. Jednoduché, ale vybavené pre daný typ (kuchynský kútik -ale vôbec sme ho nevyužili, kúpelňa -užší sprchovací kút, izba bez TV , rádia -my sme vôbec nepotrebovali)

Tiché prostredie v zeleni, blízko k pláži - cca100m

Strava
raňajky - opakujúca sa ponuka - ALE BOHATÁ! (pečené /varené ,šaláty, salámy,syry, džemy , nutely, zelen. šaláty, žemle/pečivá/bagety/bábovky s.

obedy/večere - výber z rôzných NEOPAKUJúCICH sa jedál mäsitých/bezmäsitých ,zeleninových

vždy aj 5 druhov šalátov , rôzná zelenina , rôzné koláče, pudingy, zmrzliny ,

Vždy nápoje alko/nealko, káva, čaj....

- neustále doplňované

Služby hotela
Využili sme : reštaráciu -super

bary pri bazéne -super

hotelovú travnatú pláž z lehatkami a slnečníkmi - výborné

Pláž
prístup na pláž cez peknú záhradu s lehátkami , pláž čistá-piesková, voda čistá bez tráv, bez kameňov.

vstup do vody plynulý ,vhodný aj pre malé deti, vlny slabé. pláž už nebola preplnená-s ohľadom na termín

možnosti na Šnorchlovanie vhodné - ALE NIE JE ČO POZERAŤ-piesok,

Mária Antolíková, 13.12.2019, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Studia Spyros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)