Recenzie hotelov
Goa - India

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,4 Dovolená celkem vyšla. Počasí bylo krásné, voda v moři teplá. Byli jsme zklamáni z výletů, nebyly k dispozici. Nikoho nic nezajímalo a...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená celkem vyšla. Počasí bylo krásné, voda v moři teplá. Byli jsme zklamáni z výletů, nebyly k dispozici. Nikoho nic nezajímalo a pokyny k odletu jsme se dozvěděli až 8 hodin před odjezdem z hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dobré, ale určitě to nebyly pokoje deluxe. Byly krásně prostorné, ale úklid trochu vázl. Na Indii ale dobrý. Každý den čisté osušky a ustláno (i když jsme si stlali sami). To asi bylo z úklidu vše.

Strava
Strava byla moc dobrá, hodně pálivá. Každý den byly jejich výborné placky a polívky k obědu i k večeři. Byly tam i nepálivé pokrmy, takže si vybral každý. Výběr sice nebyl moc velký, ale dalo se vybrat. Vždy bylo kuře i ryba, buď v nějaké omáčce nebo pečený. Akorát mne překvapilo, že bylo velice málo zeleniny a ovoce. Ovoce bylo jen ráno k snídani a to jen ovocný salát každý den stejný. Meloun, ananas a papája. Jinak nic. Zelenina k snídani nebyla vůbec a k obědu a k večeři jen trochu. Nám to ale stačilo.

Služby hotela
Je to malý hotel, ale celkem pěkný. Lidé jsou tam příjemní a ochotní. Cítili jsme se dobře.

Pláž
K pláži to bylo asi 500 m. Byla to příjemná procházka: Pláž je krásná a čistá. Škoda, že tam hotel nemá k dispozici lehátka a slunečníky. Bylo by to lepší. Moře je krásně teplé, ale bohužel velké vlny. Takže koupání v moři nešlo. Ale i tak se nám to líbilo. Jelikož už bylo po sezoně, moc lidí nebylo.

Anonym, 13.03.2020, Dátum pobytu: 3.3. - 10.3.2020
Oblasť: India India, Goa, Hotel: Baywatch

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Celkova spokojenost,Na Indii dost dobre

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkova spokojenost,Na Indii dost dobre Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starsi vybaveni,ale vzdy cisto,velmi mily a ochotny personal

Strava
miluji indicka jidla,takze plna spokojenost.Stedrovecerni vecere byla fantasticka,47 druhu jidel.Vse servirovano venku pod palmami za doprovodu zive hudby a svatecniho programu.

Služby hotela
super,vzdy ochotni a usmevavi

Pláž
hotelovou zahradou projdete az na plaz,ta je verejna,ale v pohode,lehatka,slunecniky,osusky - vse zdarma

Blazena Grossmannova, 03.01.2020, Dátum pobytu: 17.12. - 29.12.2019
Oblasť: India India, Goa, Hotel: Paradise Village Beach Resort (Goa)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Hotel čistý na Indii, snídaně podprůměrné, jenom tousty, máslo, marmelada, káva a čaj. Možnost výběru ala karte

  • 4,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel čistý na Indii, snídaně podprůměrné, jenom tousty, máslo, marmelada, káva a čaj. Možnost výběru ala karte Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Za 5 euro nám dali pristylku kterou jsme měli ve smlouvě. Pak se s námi bavili

Strava
Snídaně na hotelu katastrofa, ale jinak vše v okolí výborne možnosti jídel a občerstvení. Velmi chutné a levné

Služby hotela
Hodně ruských občanů, občas hlucni. Personál pomalý ale nakonec za úplatu vše ok

Pláž
Pláž čistá. Vzdálenost krátká, všude zdarma lehátka se slunecnikem, nespočet možností občerstvení, velmi chutné a levné

Karolína B., 20.03.2017, Dátum pobytu: 3.3. - 15.3.2017
Oblasť: India India, Goa, Hotel: La Conceicao Grande

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (2)

1 fotografia

Celkom: 5 Do této destinace jsme jeli se smíšenými pocity. Vyřízení víza do Indie je trochu složitější. Cesta do Indie leteckou společností Dubai...

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Do této destinace jsme jeli se smíšenými pocity. Vyřízení víza do Indie je trochu složitější.

Cesta do Indie leteckou společností Dubai fly nebyla moc příjemná. Před odletem povinná čekací doba na letišti je 3 hodiny. Při cestě tám i zpět však mělo letadlo minimálně hodinu zpoždění a rovněž po mezipřistání v Dubai. Během cesty do Dubaje jsme měli jedno teplé jídlo a půl deci vody, z Dubaje do Goi vůbec nic. Zpátky totéž, jen místo vody 1 dc džusu. Zdá se mi to na dvanáctihodinovou cestu trochu málo. Kromě toho po zpáteční cestě nám nedošly kufry, museli jsme je reklamovat a přišly nám až za tři dny.

Na místě nás ráno čekala delegátka, která nás společně s ruskými turisty dovezla do hotelu. To bylo také naposled, co jsme ji viděli. Bylo pro nás překvapením, že v celé Goi jsme sami, kromě jednoho páru na opačném místě tohoto regionu. Ještě jsme se s ní 2x spojili telefonicky kvůli výletům, které byly předražené, ale protože to k ničemu nevedlo, zařídili jsme si u místní cestovky výlet k vodopádu a do Staré Goi sami k úplné spokojenosti za přijatelnou cenu.

Výhoda destinace Goa spočívá v tom, že tam bylo stabilní počasí, po celou dobu bylo jasno s teplotou přes 30 stupňů. Tato destinace se odlišuje od zbytku Indie svojí historií, portugalskou koloniální činností, početnou křesťankou komunitou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel na pohled vypadá hezky. Uvnitř už je to horší, poněkud vybydlené. Překvapilo nás, že hotel disponuje pouze jedním klíčem k pokojům, takže pokud jsme jej neodevzdali na recepci, nebylo uklizeno. Úklid probíhal jakž takž, výměna ručníků v pořádku, horší to bylo s toaletním papírem, který nedoplňovali. Později jsme pochopili, že v Indii jej moc nepoužívají a místo něho používají spršku. Takže jsme se přizpůsobili. Několikrát jsme v koupelně nalezli šváby, ať mrtvé, či živé, toto nám zase tak moc nevadilo. K dispozici byla rychlovarná konvice, každý den nám dodávali na pokoj litr vody. Klimatizace byla v pořádku, chyběla lednička, což v tom horku je trochu problém, pokoj disponoval pěkným balkonem, na kterém však byla umístěna klimatizační jednotka, která vzduch ještě ohřívala. Z balkónu byl pěkný výhled na moře, kde jsme každý večer pozorovali západ slunce. Mezi pláží a zahradou hotelu byl pás země, kde bylo spousta odpadků, na které se slétávalo spoustu vran a běhaly tlupy psů, kteří se také rekreovali na pláži. Kolem hotelu byla pěkná udržovaná zahrada, několikrát jsme zahlédli plaché promyky.

Strava
Strava byla poněkud chudá, z nápojů to byla voda, nechutné instantní kafe a černý čaj. Výborná byla ale šťáva z tanku buď melounová nebo ananasová. Pro zájemce kuchař dělal omelety z vajíček. Potom tousty, žádné sýry nebo uzeniny, párkrát něco jako minipárečky, někdy mufiny, nějaká buchta a podivně vyhlížející omáčky. Večeře byla až v 8 hodin, na což mnohdy ruská klientela nedokázala čekat a vrhli se na jídlo s takovým nasazením, že na nás moc nezbylo. Personál také nedoplňoval jídlo. Nemohu určit, jaké maso bylo k dispozici, protože bylo v malých kouscích ve zvláštních omáčkách a to skoro vždy velmi tučné, jaké se u nás ani nevyskytuje. Tohle se nedalo jíst, ale podarovali jsme kočky, každý večer loudily něco k snědku. Měli jsme polopenzi, ale během dne jsme jedli tousty a hlavně tropické ovoce, které jsme kupovali u stánkařů pře hotelem. To nám stačilo a hlad jsme neměli.

Služby hotela
Úklidová služba (muži) se v rámci možností snažili. Na vyžádání mi poskytli i fén. Hotel disponoval pěkným bazénem s pohodlnými lehátky. Voda v bazénu byla velmi teplá, někdy trochu zakalená.

Pláž
Očekávala jsem, že na pláži budou krávy, ale žádnou jsem neviděla. Pláž byla dlouhá s krásným pískem, na kterém se povalovaly desítky psů. Moc rekreantů tam nebylo. Na pláži jsme byli jenom jednou, protože v moři se moc koupat nedalo pro velké vlny a nebylo možno se zbavit otravných prodejců. Na pláži jsou také restaurace, kde se prodávají rybí speciality. Jídlo není drahé, podává se docela chutné pivo.

Anonym, 12.04.2016, Dátum pobytu: 12.3. - 26.3.2016
Oblasť: India India, Goa, Hotel: Longuinhos Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (15) Nie (2)

Celkom: 9 Velmi krásná dovolená, chystáme se příští rok znovu.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi krásná dovolená, chystáme se příští rok znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl velmi krásný, absolutní pořádek, čistota, vstřícný personál. Hlídaný vchod 24hod.

Strava
Měli jsme v hotelu jen snídaně, které byly v místní kvalitě, ale nám vyhovovaly

Služby hotela
Velmi dobré

Pláž
Pláž je vzdálena cca 10 minut, prochází se kolem různých stánků, kde nabízejí vše možné. Pláž je nekonečně dlouhá, snad kilometry, široká je skoro 150 m, není nijak zaplněna, místní se moc nekoupou, většinou neumí plavat. Problém byly někdy velké vlny, pro ty, co se necítí v moři jistí, trochu překážka.

Pláž čistá, uklízejí ji,

Olga S., 15.02.2016, Dátum pobytu: 22.1. - 7.2.2016
Oblasť: India India, Goa, Hotel: Soul Vacation Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 10 Tento resort nám byl doporučen přáteli, kteří zde byli na svatební cestě. Musím říci, že zcela předčil naše očekávání. Nádherné zahrady...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tento resort nám byl doporučen přáteli, kteří zde byli na svatební cestě.

Musím říci, že zcela předčil naše očekávání. Nádherné zahrady a okolní tropická zeleň, neuvěřitelně relaxační atmosféra, vynikající jídlo a služby zaměstnanců bez chybičky. Cena za ubytování zahrnovala snídani, která rozhodně stála za to. Byli jsme zde 2 týdny (já, manžel a náš malý syn) a za tu dobu se nevyskytl jediný problém nebo zádrhel a celý pobyt jsme si užili k dokonalosti. Jestliže hledáte naprostý luxus, tady ho najdete. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při příjezdu nás na pokoji čekaly čerstvé květiny, ovoce a čokoláda. Náš pokoj byl velice prostorný, vybaven vším potřebným (úžasně měkké ručníky a množství polštárů!:-). Měli jsme k dispozici "osobní" bazén, z něhož byl krásný výhled do zahrady a dál na moře. Dokonalá čistota skvělý dojem jen podtrhovala.

Strava
Vše začalo již skvělou velkou snídaní - na výběr bylo čerstvé ovoce, chléb, saláty, muffiny (výborné!!) a my si tak dávali až večeři. Na výběr jsme měli z několika restaurací, z nichž jsme vyzkoušeli dvě - Allegriu a Li Bai. Obě jsou na vysoké kulinářské úrovni, Allegria nabízí fantastickou úpravu místních tradičních jídel, do Li Bai jsme chodili na vynikající čínskou kuchyni. V obou restauracích byla třeba rezervace a nebyl problém požádat o speciální jídlo pro naše dítě - bylo nám vyhověnou s úsměvem a velkou ochotou.

Služby hotela
Všichni zaměstnanci se chovali velice profesionálně a lidsky, tak, že člověk měl pocit, že se o něj skutečně zajímají a jeho spokojenost jim opravdu leží na srdci. Služby na absolutní špičce, není tedy co vytknout. Úžasná byla i péče o našeho malého syna v místním dětském centru, které pro děti připravovalo každý den bohatý program.

Manžel si užíval hodně golfu, ja spíše kolo. Resort nabízí opravdu rozmanité volnočasové aktivity (kromě jmenovaného je to ještě např. tenis, taneční lekce, lekce jogy, spa (doporučují úžasnou aromaterapii!), nákupní centrum aj.). Nuda tedy rozhodně nehrozí.

Pláž
Pláž byla nádherná a mimořádně čistá (jak jsme se dozvěděli později v letadle od spolucestujících, je to zřejmě nejčistější pláž na Goa).

Veronika Havlu, 06.10.2012
Oblasť: India India, Goa, Hotel: Taj Exotica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (21) Nie (3)

Celkom: Dovolená s CK Firo byla super, delegátka se nám věnovala také na všech výletech (koření a sloni, nákupy v hlavním městě a vodopády), Goa...

Úvodné zhrnutie
Dovolená s CK Firo byla super, delegátka se nám věnovala také na všech výletech (koření a sloni, nákupy v hlavním městě a vodopády), Goa je kouzelná, lidé jsou milí, prostě paráda. Cesta busem v místním provozu je nezapomenutelná! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má 4*, což s přihlédnutím k tomu, že jsme v Indii myslím odpovídá. My měli pokoj deluxe (opravdu veliký), vždy čistý, 3x za pobyt na pokoji dekorace ze živých květin, pokojový servis-nevyužili jsme, trezor na pokoji zdarma, balkon, minibar (není v ceně ALL), vana, fén.

Strava
Měli jsme doplaceno All inclusive (ALL), jídlo nám chutnalo (výběr menší než např. v Egyptě, ale dostatečný), jídlo jak evropské, tak různá kari, maso hovězí, vepřové, kuřecí, ryby, mořské potvory, 2 druhy polévek, zelenina, ovoce, zmrzlina, dezerty, atd. K pití alko i neelko, různé koktejly od 11.00-23.00 v ALL. Během dne také rychlé občerstvení - hamburgery, hot dog, atd. Večer grilovaná masa, k snídani různé omelety, míchaná vajíčka, atd.

Služby hotela
Hotel poskytuje masáže - nemám vyzkoušeno. Dále je k dispozici bazén (voda 32 stupňů, celkem čistý), k moři jen přes hotelovou zahradu, lehátka a slunečníky na pláži nepatří k hotelu! Podél bazénu a v zahradě u hotelu lehátka + osušky. V hotelu je několik obchůdků, další obchody jsou před hotelem. Vyplatí se dojet taxikem za 200 Rupií (včetně 2 hodin čekání) do nejbližšího městečka, kde je obchodů více. V hotelu je také fitko - nemám vyzkoušeno. Večer bývá 3-4 týdně živá hudba, v podvečer hraje u bazénu saxofonista, v rybí restauraci bývá grilování (za poplatek), ohňostroje, karaoke, atd.

Pláž
Pláž je poměrně čistá (sem tam je vyplaven nějaký nepořádek), téměř bez lidí, v písku spousta mušlí, krabů, hvězdic - nádhera. Moře je trochu divoké, ale sem tam se v něm dá i trochu zaplavat (stačí překonat místo, kde se vlny lámou). Vyplatí se jít od hotelu doleva až k ústí řeky - nádherný pohled, stojí to za tu cca 1 hod. procházku. Teplota vody cca 31 stupňů.

Celkový dojem
S manželem jsme si dovolenou užili. Výlety byly super hlavně sloni a vodopády. Jelikož nemáme zkušenosti s exotickými dovolenými byla tato pro nás opravdu kouzelná, plná dojmů a zážitků (koupání se slony, koupání pod vodopády, krmení opiček, atd.). Hotel se nám také líbil. Těch 12 hodin v letadla za to rozhodně stálo!

Helena Vondráčková, 08.12.2006, Dátum pobytu: 26.3. - 5.4.2007
Oblasť: India India, Goa, Hotel: Holiday Inn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (10) Nie (0)

Výhled z pokoje 5 fotografií