Recenzie hotelov
Jamajka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,2 Za ty peníze jsem si představoval něco lepšího a luxusnějšího, ale nakonec to není v Hedo moc důležité protože v Hedo se moc nespí

  • 4,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Za ty peníze jsem si představoval něco lepšího a luxusnějšího, ale nakonec to není v Hedo moc důležité protože v Hedo se moc nespí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
obyčejné, ale čisté, každý den se uklízelo

Strava
Vynikající, byli jsme na 15 nocí a mimořádně nam stále chutnalo

Služby hotela
Nic mimořádného, ale do Hedo se jezdí za něčím jiným

Pláž
klasika, ale vždy čistá a stále se uklízela

Roman Kühnel, 18.03.2020, Dátum pobytu: 29.2. - 15.3.2020
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Hedonism II

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Výborná dovolenka - Jamaica je krásna, treba zažiť.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolenka - Jamaica je krásna, treba zažiť. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Riu Montego Bay je vhodný aj pre rodiny s deťmi, ale najviac si ho užijú dospelí. 90% hostí tvoria Kanaďania a Američania, ktorý sa radi zabávajú. Izby sú priestranné a v rámci služby All inclusive máte aj vlastný bar na izbe :-)!

Strava
Výber a kvalita stravy je dostatočná. Naozaj nám tu chutilo.

Služby hotela
Veľký počet barov v rámci areálu (vrátane baru v bazéne), takže nie je problém s dlhým čakaním na drink. Sú podávané kvalitné destiláty, takže ranný bolehlav hlavy nehrozí :-).

Pláž
Pláž je piesková, relatívne malá, ale útulná. Pre tých, čo hľadajú dlhú pieskovú pláž odporúčam si vybrať stredisko Negril. Výhodou Montego Bay je, že ste blízko letiska, takže transfer je krátky. Pre tých, čo sú fanúšikovia lietadiel, je tento hotel ako stvorený, pretože sa nachádza priamo v osi RWY letiska, a nad hlavami Vám každú chvíľku letí lietadlo. Kto nie je fanúšikom, tak nech si vyberie radšej iný hotel.

Erik M., 28.02.2020, Dátum pobytu: 21.2. - 25.2.2020
Oblasť: Jamajka Jamajka, Montego Bay, Hotel: Riu Montego Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,8 Dovolená se mě líbila, jen by to chtělo více výletů od cestovky.

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se mě líbila, jen by to chtělo více výletů od cestovky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkný. Pokoj není nijak izolován proti hluku takže se moc nevyspíte, pokud si teda nedáte 10 piv a 2 rumy.

Strava
Strava byla výborná, dá se vybrat.

Služby hotela
Služby hotelu na normální úrovni, velice drahý internet na místě.

Pláž
Pláž písčitá, hodně tam fouká vítr takže větší vlny, na šnorchlování to není.

David Vrána, 27.01.2020, Dátum pobytu: 8.1. - 23.1.2020
Oblasť: Jamajka Jamajka, Hotel: Royal Decameron Club Caribbean

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 10 velmi pěkná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
velmi pěkná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování dle nabídky na stránkách hotelu

Strava
rozmanitá, každý si mohl vybrat, jídla hodně a moc dobré

Služby hotela
služby dobré

Pláž
pláž písčitá, dle nabídky a obrázků ze stránek hotelu, čistá, denně udržovaná

Anonym, 03.04.2019, Dátum pobytu: 20.3. - 31.3.2019
Oblasť: Jamajka Jamajka, Hotel: Grand Bahia Principe Jamaica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 10 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
krasne, ciste...

Strava
Velky vyber... Vsechno chutnalo super

Služby hotela
Bez problemu. Vysoka uroven

Pláž
Pekna.... Jen prístup asi po prsa vody. dal to neslo

Jan Netolický, 12.03.2019, Dátum pobytu: 27.2. - 6.3.2019
Oblasť: Jamajka Jamajka, Hotel: Grand Bahia Principe Jamaica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 9,8 Vynikající

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající Zobraziť celú recenziu

Strava
Jídlo skvělé, k snídani personál připraví vejce na jakýkoliv způsob na přání

Služby hotela
V hotelu jsou schopni zajistit téměř cokoliv (výlety, odvoz..), masáže a pletení copánku přímo na místě.

Pláž
Hotel je přímo na útesech, odkud lze skákat do vody. Písečná pláž je cca 5min autem od hotelu/20min pěšky.

Martina H. V., 03.03.2019, Dátum pobytu: 14.11. - 23.11.2018
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Samsara Cliff Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Tento hotel vřele doporučuji. Jediné drobné negativum - internet za poplatek (5 USD/hodinu).

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel vřele doporučuji. Jediné drobné negativum - internet za poplatek (5 USD/hodinu). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré, bez výhrad.

Strava
Velmi rozmanitá od snídaně po večeře. Spoustu ovoce, zeleniny, masa, dezertů. Byla výborná.

Služby hotela
Denně uklizeno, čisto, výměna osušek a ručníků bez problémů.

Pláž
úžasná. Nebyla vůbec přeplněná, lehátka i osušky zdarma. Pláž je zajištěna plavčíky, "ochrankou". Bary fungují dobře :-)

Jana H., 02.01.2019, Dátum pobytu: 15.12. - 29.12.2018
Oblasť: Jamajka Jamajka, Montego Bay, Hotel: Royal Decameron Montego Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 5,8 Dobrý den, poprvé píšu ne úplně lichotivou recenzi, Jamajka je určitě nádherné místo na dovolenou se spoustou možností na zábavu, výlety,...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý den, poprvé píšu ne úplně lichotivou recenzi, Jamajka je určitě nádherné místo na dovolenou se spoustou možností na zábavu, výlety, což jsme si mohli vyzkoušet, především výlet na Dunnovy vodopády, ale i jiná místa, např. Ricks café a neuvěřitelný západ slunce, ale bohužel nás zklamalo ubytování, nevíme zda stav souvisel s tím, že ještě nebyla sezóna, ale pomocí trip advisoru jsme si přečetli i další recenze od zahraničních klientů, kteří měli podobné zkušenosti jako my. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po příchodu do hotelového pokoje zde byl odér, pocit jako by něco hnilo, dalo se vyvětrat, nejspíše z klimatizace, kterou jsme zapínali pouze sporadicky, prostředí bylo hrozně vlhké a při klimatizaci hrozilo, že pokud zůstala zapnutá, nejen že byly všechny věci mokré včetně peřin a veškerého oblečení, ale i ledové, oba jsme prostydli, tudíž další dny se klimatizace zapínala na krátkou dobu po koupání, aby se odvětrala vlhkost a po té se vytápělo větráním teplého vzduchu z venku, nebyl fén na vlasy, který při tom vlhku chyběl, jinak vybavení a prostředí pokoje i s balkonem dobré.

Strava
Se stravou až tak problémy nebyly, akorát již při přijetí nás nikdo neseznámil s fungováním a dobou podávání jídel, přibližně jsme odhadli od kolika, do kolika a nějak se trefovali, pak jsme rozmezí hodin našli, nicméně nás nikdo neupozornil na to, že některé jsou určité restaurace zavřené a již dopoledne se musíte objednat na jídlo do určité ala carte, či grilu, nejlépe dopadla asijská restauraci s šou, kterou předvádí přímo před vámi, v italské restauraci nás dojali tím, že nás nechali jíst všechny chody stejným příborem od začátku do konce - "palec nahoru", ani je nenapadlo, že by to třeba chtělo vystřídat, v základní restauraci bylo každý den téměř to samé, takže po týdnu už nebylo, co zkoušet, ale jídlo chutné bylo

Služby hotela
Základní, na co bychom chtěli upozornit, že přesto, že je hotel 5*, nebo, jak jsme se dozvěděli 4,5*, nikde se nepíše, že v hotelu existuje -level up-, pro lepší zákazníky se zlatými náramky, kterí si připlatí cca 150 dolarů na noc, existují ještě lepší služby a je do této části absolutní zákaz, včetně jejich pláže, která je o trošku lepší než ta běžná - zde se nám stal incident s místním guard, ani jsme nevstoupili na půdu levelu, ale už na nás řval dost nepříjemně, pak nás trapně v plavkách odtáhl na recepci levelu a chtěli po nás připlatit za vstup do této části hotelu, nehledě na to, že jsme na recepci dostávali pokaždé jiné informace - např. odjezd, můžete opustit hotel ve 13h, pak toho dne telefonát v poledne jako kde jsme, že už jsme měli být dávno pryč, před příjezdem autobusu nám nechtěli vydat kufry do rukou, hlavně zdůraznit - za všechny služby včetně donesení nápoje nejlépe 5 doláčů na ruku, vždy a za vše, platiti, platit, platit, sami si ani nic nalít nemůžete, první koktejl chutná dobře, další už je namíchán jinak, že skoro nechutná, jsou z toho celkově smíšené dojmy

Pláž
Popisovaná pláž je sice písečná, krásná, palmičky, pěkná vegetace, mimo sezonu i dostatek místa na ležení, skoro žádné vlny, moře má spousty odstínů modrozelené barvy, ale dno, nejdále, kam se dostanete je asi tak do pasu, dále kamení, ježci, ostré hrany, plavat se nedá, je to tak na to přijet vybaven na šnorchlování, je zde možnost i vodních sportů, ale jelikož jsme si nechali penízky na cesty a všechny ty poplatky za služby, už jsme se do tohohle nesypali, no udělejte si dojem sami

Aneta N., 07.11.2018, Dátum pobytu: 20.10. - 27.10.2018
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Meliá Braco Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,8 Skvela dovolenka v rezorte kde su sluzby na vysikej urovni.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvela dovolenka v rezorte kde su sluzby na vysikej urovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie splnalo poziadavky na standart 5 hviezdickoveho hotela malym nedostatkom bolo pomale odtekanie vody v umyvadle. Ostatne co sa tyka cistoty a komfortu bola vyhovujuca.

Strava
Strava bola na vynikajucej urovni pri all inclusive bolo mozne vyuzit 2 krat aj iny sposob stravovania v 3 restauraciach v ramci arealu. Strava bola pestra vela ovocia zeleniny a ryb. Okrem toho restauracia bufetoveho stylu organizovala aj vecere v talianskom a mexickom style.

Služby hotela
Sluzby hotela boli na dobrej urovni neda sa im nic vycitat.

Pláž
Plaz bola cista a upravovana rovnako ako cely areal hotela. Jedine co bolo trichu vyrusujuce boli rastlinky, ktore pri prilive priplavali ale tomu sa asi neda ubranit.

Anonym, 24.04.2017, Dátum pobytu: 16.4. - 22.4.2017
Oblasť: Jamajka Jamajka, Montego Bay, Hotel: Iberostar Rose Hall Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Plaz pri hoteli 1 fotografia

Celkom: 9,2 Kvalita moře a pláže, respektive koupání je naprosto jedinečné a nesrovnatelné s podobnými lokalitami, které jsme navštívili (Kuba,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Kvalita moře a pláže, respektive koupání je naprosto jedinečné a nesrovnatelné s podobnými lokalitami, které jsme navštívili (Kuba, Guadeloupe, Yucatán, Dominikánská rep). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v jednoposchoďových domečcích, umístěných v palmovém háji, má své velké kouzlo a je naprosto odlišné od neosobních betonových několikapatrových hotelů.

Strava
Strava byla dostatečná co do množství i pestrosti.

Služby hotela
Služby hotelu byly naprosto v pořádku.

Pláž
Jedinečná pláž je vzdálená cca 50 m od vzdušné a prakticky otevřené jídelny s jedinečným pohledem na azurově modré, čisté a teplé moře. Každý den je uklízena a k dispozici jsou v ceně zájezdu zadarmo lehátka a samozřejmě možnost se na pláži uschovat do stínu palem.

Jan, 15.03.2017, Dátum pobytu: 1.3. - 12.3.2017
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Merrils Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)