Recenzie hotelov
Jamajka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Výborná dovolenka. Ubytovanie v peknom, rozsiahlom a zelenom prostredí. Všetko čisté. Tak ako izby, tak aj okolie. Pláž dokonalá. Čistá,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolenka. Ubytovanie v peknom, rozsiahlom a zelenom prostredí. Všetko čisté. Tak ako izby, tak aj okolie. Pláž dokonalá. Čistá, nepreľudnená. Niekoho môžu obťažovať domáci, ktorí na pláži každú chvíľu ponúkajú svoje ručne robené výrobky, ale je to len v rámci slušného jednania. Na pláži sme si mohli nechať veci aj celý deň a nič nám nezmizlo. pláž je tam strážená tak ako počas dňa, tak aj vnoci. Pre nás dokonalá dovolenka. Zobraziť celú recenziu

Mária Banská, 19.04.2022, Dátum pobytu: 5.4. - 13.4.2022
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Couples Swept Away

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 9 Moc krasna dovolena a vrele doporucuji.Ty drobnosti jsou resitelne.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc krasna dovolena a vrele doporucuji.Ty drobnosti jsou resitelne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pokoji dost vlhko a tim padem i podle toho byl takovy neprijemny puch v nem.Jinak spokojenost.Uklidy denne,tez spokojeni.

Strava
Moc spokojeni,velky vyber,chuťové skvele

Služby hotela
My využívali cast pro dospele,vsude cisto,pohoda.Hotel ma oddělené casti i programy pro ruzne kategorie hostů,bohuzel toto nebylo vsude jasne označeno.Vsude se desinfikovalo,coz bylo logicke ,ale ne vzdy prijemne.Personal hodne mily,prijemny,starající se.

Pláž
Vsude cista,bily Písek,more krasne průzračné, dostatek lehatek i slunecniku.

Lenka Ševčíková, 18.03.2022, Dátum pobytu: 7.3. - 15.3.2022
Oblasť: Jamajka Jamajka, Discovery Bay, Hotel: Grand Bahia Principe Jamaica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9.6 Co se týče ubytování - nádherné, prostorné pokoje, pokojské jsou vstřícné a ochotné. Strava je rozmanitá a vybere si určitě každý....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Co se týče ubytování - nádherné, prostorné pokoje, pokojské jsou vstřícné a ochotné. Strava je rozmanitá a vybere si určitě každý.

Všichni zaměstnanci hotelu jsou velmi vstřícní a nápomocní. Případné, vzniklé problémy, či přání jsou velmi ochotni vám pomoci vyřešit. Jsou ochotni komunikovat s vámi přes telefonní překladač. Nic jim není problémem.

Myslím si, že CA, s touto pořádající CK "šlápla" vedle. Největším problémem této cestovní kanceláře je dle mého názoru špatný výběr delegáta, kterému jsme od příletu na letiště Jamajka, po celou dobu pobytu nechyběli.

Vše jsme si pomocí hotelového personálu museli zařizovat sami. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Co se týče ubytování - nádherné, prostorné pokoje, pokojské jsou vstřícné a ochotné.

Strava
Strava je rozmanitá a vybere si určitě každý.

Služby hotela
Všichni zaměstnanci hotelu jsou velmi vstřícní a nápomocní. Případné, vzniklé problémy, či přání jsou velmi ochotni vám pomoci vyřešit. Jsou ochotni komunikovat s vámi přes telefonní překladač. Nic jim není problémem.

Pláž
Pláž a vstup z ní do moře je na počet rekreantů malá.

Josef Vamberský, 05.01.2022, Dátum pobytu: 24.12.2021 - 1.1.2022
Oblasť: Jamajka Jamajka, Discovery Bay, Hotel: Grand Bahia Principe Jamaica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 8.4 Výborný hotel

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré

Strava
Strava neměla chybu

Služby hotela
Služby v hotelu na nejlepší úrovni

Pláž
Pláž i moře - senza

Jan Amler, 18.11.2021, Dátum pobytu: 6.11. - 12.11.2021
Oblasť: Jamajka Jamajka, Discovery Bay, Hotel: Royal Decameron Club Caribbean

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6.2 Za ty peníze jsem si představoval něco lepšího a luxusnějšího, ale nakonec to není v Hedo moc důležité protože v Hedo se moc nespí

  • 4.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Za ty peníze jsem si představoval něco lepšího a luxusnějšího, ale nakonec to není v Hedo moc důležité protože v Hedo se moc nespí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
obyčejné, ale čisté, každý den se uklízelo

Strava
Vynikající, byli jsme na 15 nocí a mimořádně nam stále chutnalo

Služby hotela
Nic mimořádného, ale do Hedo se jezdí za něčím jiným

Pláž
klasika, ale vždy čistá a stále se uklízela

Roman Kühnel, 18.03.2020, Dátum pobytu: 29.2. - 15.3.2020
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Hedonism II

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Výborná dovolenka - Jamaica je krásna, treba zažiť.

  • 9.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolenka - Jamaica je krásna, treba zažiť. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Riu Montego Bay je vhodný aj pre rodiny s deťmi, ale najviac si ho užijú dospelí. 90% hostí tvoria Kanaďania a Američania, ktorý sa radi zabávajú. Izby sú priestranné a v rámci služby All inclusive máte aj vlastný bar na izbe :-)!

Strava
Výber a kvalita stravy je dostatočná. Naozaj nám tu chutilo.

Služby hotela
Veľký počet barov v rámci areálu (vrátane baru v bazéne), takže nie je problém s dlhým čakaním na drink. Sú podávané kvalitné destiláty, takže ranný bolehlav hlavy nehrozí :-).

Pláž
Pláž je piesková, relatívne malá, ale útulná. Pre tých, čo hľadajú dlhú pieskovú pláž odporúčam si vybrať stredisko Negril. Výhodou Montego Bay je, že ste blízko letiska, takže transfer je krátky. Pre tých, čo sú fanúšikovia lietadiel, je tento hotel ako stvorený, pretože sa nachádza priamo v osi RWY letiska, a nad hlavami Vám každú chvíľku letí lietadlo. Kto nie je fanúšikom, tak nech si vyberie radšej iný hotel.

Erik M., 28.02.2020, Dátum pobytu: 21.2. - 25.2.2020
Oblasť: Jamajka Jamajka, Montego Bay, Hotel: Riu Montego Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 6.8 Dovolená se mě líbila, jen by to chtělo více výletů od cestovky.

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se mě líbila, jen by to chtělo více výletů od cestovky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkný. Pokoj není nijak izolován proti hluku takže se moc nevyspíte, pokud si teda nedáte 10 piv a 2 rumy.

Strava
Strava byla výborná, dá se vybrat.

Služby hotela
Služby hotelu na normální úrovni, velice drahý internet na místě.

Pláž
Pláž písčitá, hodně tam fouká vítr takže větší vlny, na šnorchlování to není.

David Vrána, 27.01.2020, Dátum pobytu: 8.1. - 23.1.2020
Oblasť: Jamajka Jamajka, Discovery Bay, Hotel: Royal Decameron Club Caribbean

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 10 velmi pěkná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
velmi pěkná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování dle nabídky na stránkách hotelu

Strava
rozmanitá, každý si mohl vybrat, jídla hodně a moc dobré

Služby hotela
služby dobré

Pláž
pláž písčitá, dle nabídky a obrázků ze stránek hotelu, čistá, denně udržovaná

Anonym, 03.04.2019, Dátum pobytu: 20.3. - 31.3.2019
Oblasť: Jamajka Jamajka, Discovery Bay, Hotel: Grand Bahia Principe Jamaica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (4)

Celkom: 10 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
krasne, ciste...

Strava
Velky vyber... Vsechno chutnalo super

Služby hotela
Bez problemu. Vysoka uroven

Pláž
Pekna.... Jen prístup asi po prsa vody. dal to neslo

Jan Netolický, 12.03.2019, Dátum pobytu: 27.2. - 6.3.2019
Oblasť: Jamajka Jamajka, Discovery Bay, Hotel: Grand Bahia Principe Jamaica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (2)

Celkom: 9.8 Vynikající

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající Zobraziť celú recenziu

Strava
Jídlo skvělé, k snídani personál připraví vejce na jakýkoliv způsob na přání

Služby hotela
V hotelu jsou schopni zajistit téměř cokoliv (výlety, odvoz..), masáže a pletení copánku přímo na místě.

Pláž
Hotel je přímo na útesech, odkud lze skákat do vody. Písečná pláž je cca 5min autem od hotelu/20min pěšky.

Martina H. V., 03.03.2019, Dátum pobytu: 14.11. - 23.11.2018
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Samsara Cliff Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)