Recenzie hotelov
Discovery Bay - Jamajka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 Dovolená se mě líbila, jen by to chtělo více výletů od cestovky.

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se mě líbila, jen by to chtělo více výletů od cestovky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkný. Pokoj není nijak izolován proti hluku takže se moc nevyspíte, pokud si teda nedáte 10 piv a 2 rumy.

Strava
Strava byla výborná, dá se vybrat.

Služby hotela
Služby hotelu na normální úrovni, velice drahý internet na místě.

Pláž
Pláž písčitá, hodně tam fouká vítr takže větší vlny, na šnorchlování to není.

David Vrána, 27.01.2020, Dátum pobytu: 8.1. - 23.1.2020
Oblasť: Jamajka Jamajka, Discovery Bay, Hotel: Royal Decameron Club Caribbean

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 10 velmi pěkná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
velmi pěkná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování dle nabídky na stránkách hotelu

Strava
rozmanitá, každý si mohl vybrat, jídla hodně a moc dobré

Služby hotela
služby dobré

Pláž
pláž písčitá, dle nabídky a obrázků ze stránek hotelu, čistá, denně udržovaná

Anonym, 03.04.2019, Dátum pobytu: 20.3. - 31.3.2019
Oblasť: Jamajka Jamajka, Discovery Bay, Hotel: Grand Bahia Principe Jamaica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

Celkom: 10 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
krasne, ciste...

Strava
Velky vyber... Vsechno chutnalo super

Služby hotela
Bez problemu. Vysoka uroven

Pláž
Pekna.... Jen prístup asi po prsa vody. dal to neslo

Jan Netolický, 12.03.2019, Dátum pobytu: 27.2. - 6.3.2019
Oblasť: Jamajka Jamajka, Discovery Bay, Hotel: Grand Bahia Principe Jamaica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (2)

Celkom: 5,8 Dobrý den, poprvé píšu ne úplně lichotivou recenzi, Jamajka je určitě nádherné místo na dovolenou se spoustou možností na zábavu, výlety,...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý den, poprvé píšu ne úplně lichotivou recenzi, Jamajka je určitě nádherné místo na dovolenou se spoustou možností na zábavu, výlety, což jsme si mohli vyzkoušet, především výlet na Dunnovy vodopády, ale i jiná místa, např. Ricks café a neuvěřitelný západ slunce, ale bohužel nás zklamalo ubytování, nevíme zda stav souvisel s tím, že ještě nebyla sezóna, ale pomocí trip advisoru jsme si přečetli i další recenze od zahraničních klientů, kteří měli podobné zkušenosti jako my. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po příchodu do hotelového pokoje zde byl odér, pocit jako by něco hnilo, dalo se vyvětrat, nejspíše z klimatizace, kterou jsme zapínali pouze sporadicky, prostředí bylo hrozně vlhké a při klimatizaci hrozilo, že pokud zůstala zapnutá, nejen že byly všechny věci mokré včetně peřin a veškerého oblečení, ale i ledové, oba jsme prostydli, tudíž další dny se klimatizace zapínala na krátkou dobu po koupání, aby se odvětrala vlhkost a po té se vytápělo větráním teplého vzduchu z venku, nebyl fén na vlasy, který při tom vlhku chyběl, jinak vybavení a prostředí pokoje i s balkonem dobré.

Strava
Se stravou až tak problémy nebyly, akorát již při přijetí nás nikdo neseznámil s fungováním a dobou podávání jídel, přibližně jsme odhadli od kolika, do kolika a nějak se trefovali, pak jsme rozmezí hodin našli, nicméně nás nikdo neupozornil na to, že některé jsou určité restaurace zavřené a již dopoledne se musíte objednat na jídlo do určité ala carte, či grilu, nejlépe dopadla asijská restauraci s šou, kterou předvádí přímo před vámi, v italské restauraci nás dojali tím, že nás nechali jíst všechny chody stejným příborem od začátku do konce - "palec nahoru", ani je nenapadlo, že by to třeba chtělo vystřídat, v základní restauraci bylo každý den téměř to samé, takže po týdnu už nebylo, co zkoušet, ale jídlo chutné bylo

Služby hotela
Základní, na co bychom chtěli upozornit, že přesto, že je hotel 5*, nebo, jak jsme se dozvěděli 4,5*, nikde se nepíše, že v hotelu existuje -level up-, pro lepší zákazníky se zlatými náramky, kterí si připlatí cca 150 dolarů na noc, existují ještě lepší služby a je do této části absolutní zákaz, včetně jejich pláže, která je o trošku lepší než ta běžná - zde se nám stal incident s místním guard, ani jsme nevstoupili na půdu levelu, ale už na nás řval dost nepříjemně, pak nás trapně v plavkách odtáhl na recepci levelu a chtěli po nás připlatit za vstup do této části hotelu, nehledě na to, že jsme na recepci dostávali pokaždé jiné informace - např. odjezd, můžete opustit hotel ve 13h, pak toho dne telefonát v poledne jako kde jsme, že už jsme měli být dávno pryč, před příjezdem autobusu nám nechtěli vydat kufry do rukou, hlavně zdůraznit - za všechny služby včetně donesení nápoje nejlépe 5 doláčů na ruku, vždy a za vše, platiti, platit, platit, sami si ani nic nalít nemůžete, první koktejl chutná dobře, další už je namíchán jinak, že skoro nechutná, jsou z toho celkově smíšené dojmy

Pláž
Popisovaná pláž je sice písečná, krásná, palmičky, pěkná vegetace, mimo sezonu i dostatek místa na ležení, skoro žádné vlny, moře má spousty odstínů modrozelené barvy, ale dno, nejdále, kam se dostanete je asi tak do pasu, dále kamení, ježci, ostré hrany, plavat se nedá, je to tak na to přijet vybaven na šnorchlování, je zde možnost i vodních sportů, ale jelikož jsme si nechali penízky na cesty a všechny ty poplatky za služby, už jsme se do tohohle nesypali, no udělejte si dojem sami

Aneta N., 07.11.2018, Dátum pobytu: 20.10. - 27.10.2018
Oblasť: Jamajka Jamajka, Discovery Bay, Hotel: Meliá Braco Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,4 Výborný zážitek

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný zážitek Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Podle mého gusta

Strava
výborný výběr

Služby hotela
Lepší než uvedená "*"

Pláž
Pláž čistá, dostatek lehátek, osušky k výměně dostatek a občerstvení vynikající.

Anonym, 20.04.2015, Dátum pobytu: 3.4. - 15.4.2015
Oblasť: Jamajka Jamajka, Discovery Bay, Hotel: Royal Decameron Club Caribbean

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 9,4 Super dovolená.Není co vytknout.Skvělé služby a hlavně služby delegátky slečny Simony Zrnové byly skvělé na výletech měla přehled o všech...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená.Není co vytknout.Skvělé služby a hlavně služby delegátky slečny Simony Zrnové byly skvělé na výletech měla přehled o všech místech které jsme navštívili a i nečekané problémy bez problémů vyřešila.Super delegátka.Smekám před ní. Zobraziť celú recenziu

Luboš K., 11.03.2015, Dátum pobytu: 20.2. - 4.3.2015
Oblasť: Jamajka Jamajka, Discovery Bay, Hotel: Royal Decameron Club Caribbean

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 10 naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel nádherný,každý si tam najde to své.Dostatek lehátek,každodenně uklizená pláž,všude neskutečně čisto.

Strava
Strava naprosto předčila naše očekávání.Kdo jste na dietě,zvolte jiný hotel.Neskutečný výběr,chuťově naprosto božské.Každý večer kuchyně jiné země.Prostě pohádka.

Služby hotela
Nemůžu hodnotit,nevyužívali jsme.

Pláž
Pohádková.Bílý písek a moře ve všech barvách modré.Dostatek lehátek.odpadkových košů i barů.

Anonym, 06.02.2015, Dátum pobytu: 21.1. - 1.2.2015
Oblasť: Jamajka Jamajka, Discovery Bay, Hotel: Grand Bahia Principe Jamaica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (13) Nie (0)