Recenzie hotelov
Negril - Jamajka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,2 Za ty peníze jsem si představoval něco lepšího a luxusnějšího, ale nakonec to není v Hedo moc důležité protože v Hedo se moc nespí

  • 4,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Za ty peníze jsem si představoval něco lepšího a luxusnějšího, ale nakonec to není v Hedo moc důležité protože v Hedo se moc nespí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
obyčejné, ale čisté, každý den se uklízelo

Strava
Vynikající, byli jsme na 15 nocí a mimořádně nam stále chutnalo

Služby hotela
Nic mimořádného, ale do Hedo se jezdí za něčím jiným

Pláž
klasika, ale vždy čistá a stále se uklízela

Roman Kühnel, 18.03.2020, Dátum pobytu: 29.2. - 15.3.2020
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Hedonism II

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Vynikající

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající Zobraziť celú recenziu

Strava
Jídlo skvělé, k snídani personál připraví vejce na jakýkoliv způsob na přání

Služby hotela
V hotelu jsou schopni zajistit téměř cokoliv (výlety, odvoz..), masáže a pletení copánku přímo na místě.

Pláž
Hotel je přímo na útesech, odkud lze skákat do vody. Písečná pláž je cca 5min autem od hotelu/20min pěšky.

Martina H. V., 03.03.2019, Dátum pobytu: 14.11. - 23.11.2018
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Samsara Cliff Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Kvalita moře a pláže, respektive koupání je naprosto jedinečné a nesrovnatelné s podobnými lokalitami, které jsme navštívili (Kuba,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Kvalita moře a pláže, respektive koupání je naprosto jedinečné a nesrovnatelné s podobnými lokalitami, které jsme navštívili (Kuba, Guadeloupe, Yucatán, Dominikánská rep). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v jednoposchoďových domečcích, umístěných v palmovém háji, má své velké kouzlo a je naprosto odlišné od neosobních betonových několikapatrových hotelů.

Strava
Strava byla dostatečná co do množství i pestrosti.

Služby hotela
Služby hotelu byly naprosto v pořádku.

Pláž
Jedinečná pláž je vzdálená cca 50 m od vzdušné a prakticky otevřené jídelny s jedinečným pohledem na azurově modré, čisté a teplé moře. Každý den je uklízena a k dispozici jsou v ceně zájezdu zadarmo lehátka a samozřejmě možnost se na pláži uschovat do stínu palem.

Jan, 15.03.2017, Dátum pobytu: 1.3. - 12.3.2017
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Merrils Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9 velice dobré,pláže na 100% ....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
velice dobré,pláže na 100% .... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klimatizované pokoje,pohodlné postele .....

Strava
vyběr od A do Z

Služby hotela
Super.

Pláž
výbornéé

Jiří Gabriel, 31.01.2017
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Charela Inn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,6 Překročeno očekávání. Všude blízko. Nejslabší byla delegátka, neustále předávala mylné info.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Překročeno očekávání. Všude blízko. Nejslabší byla delegátka, neustále předávala mylné info. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standardní ubytování, místo skříně pouze tyč.

Strava
Strava skvělá, výběr z menšího počtu jídel.

Služby hotela
Skvělá obsluha, animační programy, hudba, Snaha splnit všechna naše přání.

Pláž
Pláž do 10 m od pokoje, udržovaná, se slunečníky.

Stanislav Svoboda, 09.04.2015, Dátum pobytu: 24.3. - 4.4.2015
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Fun Holiday

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Pohodová dovolená. Letěla bych znovu i když tam 18 a půl hod. v letadle, zpátky asi 12.

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová dovolená. Letěla bych znovu i když tam 18 a půl hod. v letadle, zpátky asi 12. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování karibského stylu.Tzn. žádný beton, vyzdění... Vše jen dřevo, možná dřevotříska ? Koupelna starší, ale na 3* přiměřená.

Strava
Snídaně slabší. Jen toustový chléb,vejce, nějaká zelenina, střídá se párek, klobása, fazole, jedny lupínky, ovoce, rajčata a salát. Hlady nikdo neumře. Obědy a večeře výborné, ostré. Grilování, kuřata, kozí, vepřové, hodně ovoce, údajně dobré polévky....

Služby hotela
Denně uklizeno, číšníci a barmani milí. Delegátka slabší. Na to, že tam bydlí, málo informací.

Pláž
Krásná, s pozvolným vstupem do teplého moře. Kolem poledne připlavávali rejnoci.

Anonym, 11.03.2015, Dátum pobytu: 10.2. - 20.2.2015
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Merrils Beach Resort III

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (1)

Celkom: 9,8 Naprosto splněné představy.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto splněné představy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídalo inzerované úrovni.

Strava
Naprosto vynikající.

Služby hotela
Předčily očekávání.

Pláž
Udržovaná,čistá,množtví lidí odpovídalo naplněnosti hotelu.

Vaclav Hůlka, 24.02.2015, Dátum pobytu: 10.2. - 21.2.2015
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Hedonism II

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (1)

Celkom: 6,2 Celkově pozitivní dojem z příjemné dovolené kazí cesta do destinace. Více jak 17 hodin v letadle, které není na dlouhé cesty stavěno ani...

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově pozitivní dojem z příjemné dovolené kazí cesta do destinace. Více jak 17 hodin v letadle, které není na dlouhé cesty stavěno ani vybaveno je tristní.Fronta na toaletu sahající někdy až do poloviny letadla je nedůstojná, často s trapnými okamžiky. Sebevětši snaha obsluhujícího pesonálu nezlepšila náladu většiny cestujících. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo třem hvězdičkám.

Strava
Výborné polévky, ale dál už jen kuře a ryba, někdy tuhé skopové. Vepřové jednou, zato velmi dobré. I na sladké brambory jsme si zvykli.

Služby hotela
Usměvavý, tančíci a někdy i zpívající personál rozdával pohodu.

Pláž
Pláž čistá, upravená. Několikrát za den živá hudba v podání místních hudebníků.

Petr V., 16.02.2015, Dátum pobytu: 30.1. - 11.2.2015
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Merrils Beach Resort I.

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,2 Krásná dovolená všem mohu doporučit jediná výtka k hotelu byla že nám ve 22,00 hod zavřeli bar,je to dost brzo na to, že jste na dovolené...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená všem mohu doporučit jediná výtka k hotelu byla že nám ve 22,00 hod zavřeli bar,je to dost brzo na to, že jste na dovolené a nemusíte ráno do práce :-) Jinak personál byl velice ochotný.

Co musím zdůraznit je cesta letadlem prostě katastrofa pidi letadlo na tak daleké lety je týrání lidí aby se člověk 22hod mačkal a celé letadlo použilo 2záchody no hrůza.Nikdy víc letadla Travel . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super :-)

Pláž
Krásná písčitá pláž.

Lenka, 27.01.2015, Dátum pobytu: 8.1. - 21.1.2015
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Merrils Beach Resort I.

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (1)

Celkom: 8,6 Tento hotel a jeho vybavení patří k luxusním zařízením v dané lokalitě. Vřele doporučuji pro bezstarostnou dovolenou.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel a jeho vybavení patří k luxusním zařízením v dané lokalitě. Vřele doporučuji pro bezstarostnou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi kvalitní a čisté .

Strava
Vybere si každý,restaurace poskytují výborné jídlo a víno,pivo je průměr.

Pláž
Pláž je udržovaná, přístup do vody je obtížný přes úlomky korálů,voda je trochu zakalená.Negativní je i velmi malá hloubka,takže plavání není žádná radost.

Anonym, 01.12.2014, Dátum pobytu: 15.11. - 26.11.2014
Oblasť: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Sandals Whitehouse European Village & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)