Recenzie hotelov
Jordánsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 3 Za sumu celého zájazdu to vôbec nezodpovedá tej kvalite. Jedine výlety boli super, ale tie sa extra aj platia. Animátori fajn, delegátka...

  • 2.5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Za sumu celého zájazdu to vôbec nezodpovedá tej kvalite. Jedine výlety boli super, ale tie sa extra aj platia. Animátori fajn, delegátka sa snažila riešila všetky problémy a špeciálne chcem vyzdvihnúť sprievodkyňu do Jeruzalemu Denisu tá bola úplne úžasná. Plus čo sa týka výletov nemám čo vytknúť jedine výlet do Jeruzalemu by bol určite lepší aspoň na 2 dni. Inak hotel veľmi priemerný žiadnych 5*... špinavé posteľné, špinavé riady, nedoplnia vodu, neurobia základný servis na izbe čo máte v cene. Obyčajný základ musíte žiadať špeciálne niekoľkokrát na recepcii a aj tak sa nedočkáte (napr. výmenu uterákov). Inak prostredie fajn len tie služby musia naozaj zlepšiť.. Všetci sa tvárili veľmi milo, ale sú jednoducho leniví. Jedlo by tiež mohlo byť o niečo lepšie. Nemali sme veľké očakávania, (vieme že na blízkom východe je to iné ako v Európe) ale za tak vysokú cenu sme čakali trošku viac. Túto dovolenku by som odporučila len vďaka výletom, ale to môžete ísť aj cez iný hotel nie? Do tohto už nie. Zobraziť celú recenziu

Barbora, 15.08.2022, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2022
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4.2 Strava kazdy den ten isty vyber

  • 4 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 10 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Strava kazdy den ten isty vyber Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel ma uz niekolko rokov za sebou,takze vsetko bolo dost schatrane

Strava
Strava na to ze bol hotel oznaceny 5* pod uroven

Služby hotela
Celkom dobre

Pláž
Plaz pekna

Eugen Fuchs, 02.08.2022, Dátum pobytu: 20.7. - 27.7.2022
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Tala Bay Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 2.8 Stredisko Grand Tala Bay Resort je veľmi pekne vybudovaný, resort vo vnútri je pekný a čistý. Okolie resoru je obklopené veľa zeleňou,...

  • 4 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Stredisko Grand Tala Bay Resort je veľmi pekne vybudovaný, resort vo vnútri je pekný a čistý. Okolie resoru je obklopené veľa zeleňou, peknými kvetmi a s palmovými stromami.

Izby sú štandardne zariadené ale staršie.

Strava je na obedy a aj na večere to isté, nič moc, môžem povedať, že zle.

Bar pri bazéne je jediné čo je otvorené cez deň. Môžete tu dostať len nealko pitie a jediný alkoholický nápoj je pivo.

Na jedenie je len pizza so syrom, opekané zemiaky a miestne jedlo. Jedlo sa podáva od 15:00 do17:00. To je najlepšie jedlo čo môžeš dostať na tomto hotely v tomto čase.

Ak chcete schudnúť počas pobytu tak tento rezort je pre vas stvorený.Alkoholické nápoje dostanete v bare od 19:00 do 22:00.

Pláž je kamenistá ale voda je veľmi čistá.

Dokopy keď máš rád dobré jedlo, pieskovú pláž tak tento hotel nie je pre teba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby sú štandardne zariadené ale staršie.

Strava
Strava je na obedy a aj na večere to isté, nič moc, môžem povedať, že zle.

Pláž
Stredisko Grand Tala Bay Resort je veľmi pekne vybudovaný, resort vo vnútri je pekný a čistý. Okolie resoru je obklopené veľa zeleňou, peknými kvetmi a s palmovými stromami.

Pláž je kamenistá ale voda je veľmi čistá.

Attila U., 07.07.2022, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2022
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

11 fotografií

Celkom: 9 Veľmi pekná dovolenka, rezort krásny, personál milý, ústretový, dobre organizované fakultatívne výlety. Odporúčam dovolenku v Grand Talla...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi pekná dovolenka, rezort krásny, personál milý, ústretový, dobre organizované fakultatívne výlety. Odporúčam dovolenku v Grand Talla Bay. Zobraziť celú recenziu

Jozef Martiš, 27.06.2022, Dátum pobytu: 15.6. - 22.6.2022
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 4 Hotel nezodpovedá 5 hviezdičkam...je zastarali a izby boli plné prachu, roztrhané záclony a špinavá kúpeľňa. Uteráky keď sme chceli...

  • 3 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel nezodpovedá 5 hviezdičkam...je zastarali a izby boli plné prachu, roztrhané záclony a špinavá kúpeľňa. Uteráky keď sme chceli vymeniť tak sme nedostali dva dni. Keď že som tam bola na 15 dní tak som sa musela ísť sťažovať aby mi konečne po 8 dňoch vymenili posteľnú bielizeň. Určite by som sa nikdy nevrátila do tohoto hotela Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ak hotel chce mať 5 hviezdičkou tak by mal izby rekonštruovať.

Strava
Strava bola hrozná 15 dní to isté a ryba bola nedokončená

Služby hotela
Služby ako že incluziv no katastrofa ....bufet pri plaži podával nápoje až o 10,30 hod a to len vodu aj to teplú....po sťažnostiach sme si mohli dať pivo a malinovky. Od 15 hod som si mohla dať 1 náuka to len do 17 hod kedy som si mohla vybrať medzi ich vodkou alebo whisky. Incluziv ...HRÔZA

Ľubomira Farkašová, 27.06.2022, Dátum pobytu: 8.6. - 22.6.2022
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (0)

Celkom: 8.4 Výborný hotel, v této cenové kategorii naprosto špičkový.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 4 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný hotel, v této cenové kategorii naprosto špičkový. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez problémů, v ceně je každodenní doplňování sáčků s čajem a kávou.

Úklid vždy perfektní, funkční varná konvice, lednička...

Zápory:

- hluk z ulice,

- kvílení muezzinů už v 4:23 každý den, ale s tím se v muslimské zemi musí počítat

Strava
Za mě špičková, nicméně pro vegetariány to moc není a také pro toho, kdo nesnáší kořeněná jídla.

Služby hotela
Všechny služby ok. Pouze pokud byly na recepci zašátkované dámy, tak to bylo poslabší, ty byly absolutně neschopné.

Pláž
Pláž ve městě blízko hotelu je zcela mimo evropský standard, ale na večerní procházku či posezení u moře víceméně stačí. Neměli jsme v úmyslu se v Akabě plážovat, tak nám to vůbec nevadilo.

Roman N., 17.03.2020, Dátum pobytu: 7.3. - 14.3.2020
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: City Tower Aqaba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Pláž směrem na jih 5 fotografií

Celkom: 8.8 Velké zážitky - jak z mnoha historických památek, tak z přírodních krás. Top - Petra + Wadi Rum.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velké zážitky - jak z mnoha historických památek, tak z přírodních krás. Top - Petra + Wadi Rum. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostačující na přespání, čistota, ptavidelné doplňování pokojového baru, pravidelný úklid. Trochu nám chyběl balkon.

Strava
Pro nás dostačující, vždy jsme se najedli dosyta a chutně. Problém nastal pouze při odjezdu, kdy připravit 4 balíčky místo snídaně byl pro personál nepřekonatelný úkol, zvládli pouze dva. Nicméně jordánský 4hvězdičkový hotel lze srovnat s evropskou kategorií 2 hvězdiček.

Služby hotela
Služby takové, jaké jsme potřebovali, nejsme nijak náročné. Pobavila nás až absurdní umělá zaměstnanost - jeden člověk u bezečnostních rámů, které nefungovaly, jeden dveřník, jeden recepční a jedna, co po hale chodila sem a tam, a v tomto duchu se odvíjly všechny služby.

Pláž
Byli jsme pouze na městské pláži, která nebyla nic moc (ostatně jako většina městských pláží). Na té údajně krásné pláži Bereniké jsme nebyli, neboť jsme to nestihli; nejeli jsme se koupat, ale poznávat.

Radana Kadlecová, 17.03.2020, Dátum pobytu: 7.3. - 14.3.2020
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: City Tower Aqaba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (4)

Celkom: 7.6 Dobře zorganizováno příletu do Ammánau. Smluvní pracovník z CK zajistil vízum během okamžiku, pasová koontrola proběhla dříve než byly k...

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dobře zorganizováno příletu do Ammánau. Smluvní pracovník z CK zajistil vízum během okamžiku, pasová koontrola proběhla dříve než byly k dispozici kufry na pásu . Stejně zajistil odvoz z letiště a zpět na letiště. Podobně postupoval před odletem, kdy nám poskyltnul osobně veškrý servis až po pasovou kontrolu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zklamání hned po příjezdu. pracovník Invie mi sdělil, že máme pokoj ve vyšším patře kde jsou také lepší pokoje (zřejmě po rekonstrukci). my dostali pokoj v přízemí a navíc vmístě kde ráno čekali na turisty autobusy se zapnutým motorem. takže ráno hluk a smrad z autobusů. recepční mi sdělil, že taktobylo potvrzeno od začátku cestovce v ČR a je plno. To jsem nepochopil. Člověk by si připlatil kdyby věděl jak krásné prostředí se zahradou hotel nabízí s balkony do zahrady nebo na moře. To mi cestovka ovšem nenabídla a tím mě otrávila. ponaučení pro turisty v budoucnu: v žádném případě přízemí nad vchodem do hotelu.

Pokoj byl také dosti vybydlen na to že se jednalo o Holiday Inn, to bych nečekal.

Strava
Výborná i když kapacita restaurace občas na doraz. Po celou dobu pobytu rozbitá jedna mašina na kávu ze dvou. Když jsem uporoznil zaměstnance, nic se nedělo. Stačilo dát na kávovar ceduli, že je přechdoně mimo provoz do opravy. Takle tam stále chodili hosté a dočkali se hnědé vody místo kávy stále dokola....U druhé mašiny čekání v řadě.

Služby hotela
Vše OK krom bodu výše.

Pláž
Zřejmě standard u Mrtvého moře. Plavčíci ochotní a milí lidé. Jen bych tam umístil ceduli, pozor na slanou vodu do očí.

Několik rodičů koukalo jak jejich děti dovádí ve vodě, cáká na sebe a většinou vše končilo velkým řevem kdy se voda dostala dětem do oka což je opravdu brutální bolest. To je ovšem blbost těch rodičů, cedule by byla vhodná pro ně.

Josef P., 02.01.2020, Dátum pobytu: 22.12. - 29.12.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Mŕtve more, Hotel: Holiday Inn Resort Dead Sea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (14) Nie (1)