Recenzie hotelov
Jordánsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Dobře zorganizováno příletu do Ammánau. Smluvní pracovník z CK zajistil vízum během okamžiku, pasová koontrola proběhla dříve než byly k...

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dobře zorganizováno příletu do Ammánau. Smluvní pracovník z CK zajistil vízum během okamžiku, pasová koontrola proběhla dříve než byly k dispozici kufry na pásu . Stejně zajistil odvoz z letiště a zpět na letiště. Podobně postupoval před odletem, kdy nám poskyltnul osobně veškrý servis až po pasovou kontrolu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zklamání hned po příjezdu. pracovník Invie mi sdělil, že máme pokoj ve vyšším patře kde jsou také lepší pokoje (zřejmě po rekonstrukci). my dostali pokoj v přízemí a navíc vmístě kde ráno čekali na turisty autobusy se zapnutým motorem. takže ráno hluk a smrad z autobusů. recepční mi sdělil, že taktobylo potvrzeno od začátku cestovce v ČR a je plno. To jsem nepochopil. Člověk by si připlatil kdyby věděl jak krásné prostředí se zahradou hotel nabízí s balkony do zahrady nebo na moře. To mi cestovka ovšem nenabídla a tím mě otrávila. ponaučení pro turisty v budoucnu: v žádném případě přízemí nad vchodem do hotelu.

Pokoj byl také dosti vybydlen na to že se jednalo o Holiday Inn, to bych nečekal.

Strava
Výborná i když kapacita restaurace občas na doraz. Po celou dobu pobytu rozbitá jedna mašina na kávu ze dvou. Když jsem uporoznil zaměstnance, nic se nedělo. Stačilo dát na kávovar ceduli, že je přechdoně mimo provoz do opravy. Takle tam stále chodili hosté a dočkali se hnědé vody místo kávy stále dokola....U druhé mašiny čekání v řadě.

Služby hotela
Vše OK krom bodu výše.

Pláž
Zřejmě standard u Mrtvého moře. Plavčíci ochotní a milí lidé. Jen bych tam umístil ceduli, pozor na slanou vodu do očí.

Několik rodičů koukalo jak jejich děti dovádí ve vodě, cáká na sebe a většinou vše končilo velkým řevem kdy se voda dostala dětem do oka což je opravdu brutální bolest. To je ovšem blbost těch rodičů, cedule by byla vhodná pro ně.

Josef P., 02.01.2020, Dátum pobytu: 22.12. - 29.12.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Mŕtve more, Hotel: Holiday Inn Resort Dead Sea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Prostě povedená dovolená !

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Prostě povedená dovolená ! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké, s balkónkem, matrace dobrá, jedna deka :), může být "přetahovaná" nebo raději volit dvě lůžka,

velký bazén v areálu a dva pro děti, vše udržované i WC u bazénu!, velké osušky k bazénu,

Strava
Bohatý výběr, přizpůsobená i evropským poměrům, dlouhé časy pro možnost stravování, stále doplňují čerstvé,

Služby hotela
Bez problémů, zařídí co si přejete, dbají na bezpečnost,

bohatá možnost cvičení při hudbě u bazénu,

Pláž
Čistá, udržovaná, lehátka a slunečníky volné, je pravda, že byl již pozdější termín dovolené,

vstupy do vody většinou bez mořských ježků, v některé části pruh kamenitého dna, boty do vody užitečné,

na pláži sprchy volně,

Anonym, 10.12.2019, Dátum pobytu: 30.11. - 7.12.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Marina Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,8 Organizace od CK bez problemu, vse bylo OK.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Organizace od CK bez problemu, vse bylo OK. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje dobre, jen za nasim pokojem byla zrejme vzduchotechnika/klimatizace, takze to tam neustale hucelo, ale dalo se to ty tri noci vydrzet.

Strava
Snidane horsi-chybel vyber caju, kavy, ovoce( jen nakrajena jablka), celkove to pusobilo spinavym dojmem.

Obed v baru u bazenu-OK

Vecere-velky vyber, dostacujici.

K polopenzi nejsou zadne napoje-uvitala bych k veceri alespon vodu, caj/kava.

Služby hotela
Nesympaticti recepcni, ale nastesti toho nebylo tolik, co by s nimi clovek musel resit.

Pláž
chybely lehatka u plaze

Anonym, 22.11.2019, Dátum pobytu: 16.11. - 19.11.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Mŕtve more, Hotel: Dead Sea Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 3,6 Hotel na prvý pohľad pekný, záhrada upravená. Personál bez záujmu o klienta.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel na prvý pohľad pekný, záhrada upravená. Personál bez záujmu o klienta. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby sú zariadené starším nábytkom. Kúpeľňa čistá, každý deň doplnená hotelová kozmetika ( šampón, kondicionér, telové mlieko, sprchový gel), uteráky vymieňané podľa potreby. Žiadny úložný priestor na odevy - veci sme mali po celý čas uložené v kufroch. Posteľ výborná.

Strava
Centrálna jedáleň - v čase nášho pobytu nepokrývala kapacitne ubytovaných hostí. Nedostatok jedla, všade rady na jedlo, nedostatok pohárov, príborov, nedostatok personálu na čistenie stolov. Problém dostať aj pitnú vodu ( v každom bare nás odkazovali na iný bar). Poobedný snak v bare pri pláži - nakrájaný žltý melón, hranolky - vždy až na vyžiadanie, posledný deň pobytu na nás zabudli. Káva len z termosky. Žiadne ovocie.

Služby hotela
Hotel zabezpečuje 4x za deň bezplatný autobus do mesta Aqaba - nutné ráno nahlásiť na recepcii

Pláž
Navezený biely piesok znečistený ohorkami cigariet. Nedostatok lehátok a tie, ktoré sú, tak sú vo väčšine poškodené. Vstup do mora len v topánkach. Do mora je možné aj cez mólo, avšak schodíky do mora boli poškodené a po nahlásení personálu hotela ich zdemontovali a do konca pobytu ležali na pláži. Blízko pri pláži koraly, inak more znečistené odpadkami.

Miroslava, 31.10.2019, Dátum pobytu: 20.10. - 28.10.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 9,2 Sice starší, ale prostorný a čistý hotel

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Sice starší, ale prostorný a čistý hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší nábytek, ale prostorný pokoj a velké samostatné postele, čistě bíle povlečené, každý den uklízeno.Osušky a ručníky měněné každý den, ale trochu zaprané. Klimatizace fungovala, varná konvice rovněž. Voda taky tekla čistá a teplá. Televizi jsme nepouštěli. Tu máme doma.

Strava
Co se týče stravování polopenze formou bufetu. Opravdu velká rozmanitost jídel , bylo z čeho vybírat. Kromě vepřového, ale to nám vůbec nevadilo. Jídla chutně upravena a dostatek.

Služby hotela
Nemám , co vytknout. Ochota na recepci. Osušky u bazénu a na pláž zdarma. Rovněž slunečníky a lehátka. Voda v bazénech čistá.

Pláž
Je to pláž u mrtvého moře. Nedá se plavat, ani šnorchlovat. Voda krásně nadnáší, dá se opravdu na ní jen tak ležet na zádech. Nic tu nežije, ani komáři, v říjnu pouze mouchy. Čistota viz. foto

Marie P., 15.10.2019, Dátum pobytu: 8.10. - 12.10.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Mŕtve more, Hotel: Dead Sea Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 10 uplne uzasna dovolenka, vsetko bolo dokonale.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
uplne uzasna dovolenka, vsetko bolo dokonale. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba priestranna, cista. Postele pohodlne velke.

Strava
Strava bola rozmanita, vsetkeho dostatok. Bohate ranajky az do 10:30. Obedy aj vecere uzasne, velky vyber - maso, cestoviny, zelenina, polievky, sladke - clovek nevie co ma jest skor :-)

Služby hotela
Personal ochotny, vzdy usmiaty vsetko perfektne.

Pláž
Na plaz treba topanky do vody nakolko pri vstupe su kamene ale dalej uz len piesok. Takisto medzi lehatkami piesok. Voda krasne cista, pri hoteli maly koralovy ostrov asi 400m od hotela po plazi Japonska zahrada - raj pre snorchlovanie.

Monika S., 26.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel, ubytovanie, pláž, more bolo fantastické. Naša najlepšia dovolenka. Málo ľudí, služby vynikajúce.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel, ubytovanie, pláž, more bolo fantastické. Naša najlepšia dovolenka. Málo ľudí, služby vynikajúce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba útulná, klimatizovaná, každý deň uprataná s doplnenou kozmetikou, pitnou vodou, výmena posteľnej bielizne i uterákov podľa potreby. Na izbe bez poplatku trezor.

Strava
Strava rôznorodá. Vždy si bolo čo vybrať. Od rána až do večera možnosť sa najesť, napiť. Jedlo i nápoje boli podávané i pri bazénoch a na pláži.

Služby hotela
Všetko bolo k našej spokojnosti. Napriek tomu, že nás mali ubytovať až o 15.00 hod. a my sme pricestovali ráno o šiestej, po raňajkách o siedmej sme mali už nachystanú izbu.

Pláž
Dostupnosť na piesočnú pláž, veľmi dobrá. Pláž i more každé ráno čistili. Málo ľudí, lehátko i slnečník ste si našli v ktorúkoľvek hodinu. Voda úžasná, možnosť šnorchlovať.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 8 Vynikající služby, úklid, strava. Pohodoví a vstřícní lidé, úžasné zážitky, skvělé památky. Nádherné šnorchlování 100% SPOKOJENOST.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 2 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající služby, úklid, strava. Pohodoví a vstřícní lidé, úžasné zážitky, skvělé památky. Nádherné šnorchlování

100% SPOKOJENOST. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
2 roky starý hotel, prostorné pokoje,pohodlné postele, čisto, pravidelný úklid, tichý a rychlý výtah do pater. Chybí balkon, ale je z každého okna nádherný výhled na záliv. Není bazén. Lednice, denně doplněné pití /v ceně/, Funkční klimatizace, která je tady opravdu třeba.

Strava
Vynikající, chutná. Všeho dostatek, příjemná obsluha.

Služby hotela
Využili jsme pouze recepci, kde nám ochotně poradili s čímkoliv

Pláž
Tak ta pro nás byla nepoužitelná. Úzká, špinavá, metr za zády jakési posezení a obchůdkyů

Využívali jsme asi 8 km vzdálenou placenou pláž Berernice. Jezdí tam bus.

Anonym, 13.09.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: City Tower Aqaba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Výhled z pokoje 5 fotografií

Celkom: 8,6 Vše bylo super, cesta s přestupem bez problému, vše klapalo podle plánu. Ale kdo udělal z dovolené - super dovolenou byl užasný a obětavý...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo super, cesta s přestupem bez problému, vše klapalo podle plánu. Ale kdo udělal z dovolené - super dovolenou byl užasný a obětavý delegát David. To je delegát z říše snů, dělá věci nad rámec svých povinností a ty úžasné vylety s Davidem kde jsme se dověděli plno informaci navíc, vždy milí, ochotný. Prostě jezdím na dovolenou ne kam chci já, ale kde je David delegátem. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 09.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 2.9.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 9,2 Odporucam. Jedinou vytkou by bola cistota izby, ale na tento region je to standard. Inak nadherne prostredie a skvely personal

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Odporucam. Jedinou vytkou by bola cistota izby, ale na tento region je to standard. Inak nadherne prostredie a skvely personal Zobraziť celú recenziu

Dagmara D., 02.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)