Recenzie hotelov
Akaba - Jordánsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Prostě povedená dovolená !

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Prostě povedená dovolená ! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké, s balkónkem, matrace dobrá, jedna deka :), může být "přetahovaná" nebo raději volit dvě lůžka,

velký bazén v areálu a dva pro děti, vše udržované i WC u bazénu!, velké osušky k bazénu,

Strava
Bohatý výběr, přizpůsobená i evropským poměrům, dlouhé časy pro možnost stravování, stále doplňují čerstvé,

Služby hotela
Bez problémů, zařídí co si přejete, dbají na bezpečnost,

bohatá možnost cvičení při hudbě u bazénu,

Pláž
Čistá, udržovaná, lehátka a slunečníky volné, je pravda, že byl již pozdější termín dovolené,

vstupy do vody většinou bez mořských ježků, v některé části pruh kamenitého dna, boty do vody užitečné,

na pláži sprchy volně,

Anonym, 10.12.2019, Dátum pobytu: 30.11. - 7.12.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Marina Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 3,6 Hotel na prvý pohľad pekný, záhrada upravená. Personál bez záujmu o klienta.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel na prvý pohľad pekný, záhrada upravená. Personál bez záujmu o klienta. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby sú zariadené starším nábytkom. Kúpeľňa čistá, každý deň doplnená hotelová kozmetika ( šampón, kondicionér, telové mlieko, sprchový gel), uteráky vymieňané podľa potreby. Žiadny úložný priestor na odevy - veci sme mali po celý čas uložené v kufroch. Posteľ výborná.

Strava
Centrálna jedáleň - v čase nášho pobytu nepokrývala kapacitne ubytovaných hostí. Nedostatok jedla, všade rady na jedlo, nedostatok pohárov, príborov, nedostatok personálu na čistenie stolov. Problém dostať aj pitnú vodu ( v každom bare nás odkazovali na iný bar). Poobedný snak v bare pri pláži - nakrájaný žltý melón, hranolky - vždy až na vyžiadanie, posledný deň pobytu na nás zabudli. Káva len z termosky. Žiadne ovocie.

Služby hotela
Hotel zabezpečuje 4x za deň bezplatný autobus do mesta Aqaba - nutné ráno nahlásiť na recepcii

Pláž
Navezený biely piesok znečistený ohorkami cigariet. Nedostatok lehátok a tie, ktoré sú, tak sú vo väčšine poškodené. Vstup do mora len v topánkach. Do mora je možné aj cez mólo, avšak schodíky do mora boli poškodené a po nahlásení personálu hotela ich zdemontovali a do konca pobytu ležali na pláži. Blízko pri pláži koraly, inak more znečistené odpadkami.

Miroslava, 31.10.2019, Dátum pobytu: 20.10. - 28.10.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 10 uplne uzasna dovolenka, vsetko bolo dokonale.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
uplne uzasna dovolenka, vsetko bolo dokonale. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba priestranna, cista. Postele pohodlne velke.

Strava
Strava bola rozmanita, vsetkeho dostatok. Bohate ranajky az do 10:30. Obedy aj vecere uzasne, velky vyber - maso, cestoviny, zelenina, polievky, sladke - clovek nevie co ma jest skor :-)

Služby hotela
Personal ochotny, vzdy usmiaty vsetko perfektne.

Pláž
Na plaz treba topanky do vody nakolko pri vstupe su kamene ale dalej uz len piesok. Takisto medzi lehatkami piesok. Voda krasne cista, pri hoteli maly koralovy ostrov asi 400m od hotela po plazi Japonska zahrada - raj pre snorchlovanie.

Monika S., 26.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel, ubytovanie, pláž, more bolo fantastické. Naša najlepšia dovolenka. Málo ľudí, služby vynikajúce.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel, ubytovanie, pláž, more bolo fantastické. Naša najlepšia dovolenka. Málo ľudí, služby vynikajúce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba útulná, klimatizovaná, každý deň uprataná s doplnenou kozmetikou, pitnou vodou, výmena posteľnej bielizne i uterákov podľa potreby. Na izbe bez poplatku trezor.

Strava
Strava rôznorodá. Vždy si bolo čo vybrať. Od rána až do večera možnosť sa najesť, napiť. Jedlo i nápoje boli podávané i pri bazénoch a na pláži.

Služby hotela
Všetko bolo k našej spokojnosti. Napriek tomu, že nás mali ubytovať až o 15.00 hod. a my sme pricestovali ráno o šiestej, po raňajkách o siedmej sme mali už nachystanú izbu.

Pláž
Dostupnosť na piesočnú pláž, veľmi dobrá. Pláž i more každé ráno čistili. Málo ľudí, lehátko i slnečník ste si našli v ktorúkoľvek hodinu. Voda úžasná, možnosť šnorchlovať.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 8 Vynikající služby, úklid, strava. Pohodoví a vstřícní lidé, úžasné zážitky, skvělé památky. Nádherné šnorchlování 100% SPOKOJENOST.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 2 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající služby, úklid, strava. Pohodoví a vstřícní lidé, úžasné zážitky, skvělé památky. Nádherné šnorchlování

100% SPOKOJENOST. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
2 roky starý hotel, prostorné pokoje,pohodlné postele, čisto, pravidelný úklid, tichý a rychlý výtah do pater. Chybí balkon, ale je z každého okna nádherný výhled na záliv. Není bazén. Lednice, denně doplněné pití /v ceně/, Funkční klimatizace, která je tady opravdu třeba.

Strava
Vynikající, chutná. Všeho dostatek, příjemná obsluha.

Služby hotela
Využili jsme pouze recepci, kde nám ochotně poradili s čímkoliv

Pláž
Tak ta pro nás byla nepoužitelná. Úzká, špinavá, metr za zády jakési posezení a obchůdkyů

Využívali jsme asi 8 km vzdálenou placenou pláž Berernice. Jezdí tam bus.

Anonym, 13.09.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: City Tower Aqaba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Výhled z pokoje 5 fotografií

Celkom: 8,6 Vše bylo super, cesta s přestupem bez problému, vše klapalo podle plánu. Ale kdo udělal z dovolené - super dovolenou byl užasný a obětavý...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo super, cesta s přestupem bez problému, vše klapalo podle plánu. Ale kdo udělal z dovolené - super dovolenou byl užasný a obětavý delegát David. To je delegát z říše snů, dělá věci nad rámec svých povinností a ty úžasné vylety s Davidem kde jsme se dověděli plno informaci navíc, vždy milí, ochotný. Prostě jezdím na dovolenou ne kam chci já, ale kde je David delegátem. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 09.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 2.9.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 9,2 Odporucam. Jedinou vytkou by bola cistota izby, ale na tento region je to standard. Inak nadherne prostredie a skvely personal

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Odporucam. Jedinou vytkou by bola cistota izby, ale na tento region je to standard. Inak nadherne prostredie a skvely personal Zobraziť celú recenziu

Dagmara D., 02.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Skvela dovolenka, cista voda, skvele jedlo, ochotny personal, skvele možnosti vyletov

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvela dovolenka, cista voda, skvele jedlo, ochotny personal, skvele možnosti vyletov Zobraziť celú recenziu

Marek H., 02.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 S dovolenkou sme boli velmi spokojni. Deti sa vyzabavali v klubiku, Alzbetka im spravila vzdy fantasticky program. Fakultativne vylety...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou sme boli velmi spokojni. Deti sa vyzabavali v klubiku, Alzbetka im spravila vzdy fantasticky program. Fakultativne vylety boli na vysokej urovni. Vsetko zariadene do posledneho detailu. Na kazdom z nich nas sprevadzal Michal alebo Kristyna. Boli velmi mili, vtipni a mali vynikajuce poznatky o vsetkom. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola zariadena starsim nabytkom, ale bola pekna a cista.

Strava
Kazdy si nasiel co mu chutilo.

Služby hotela
Hotel bol pekny a zamestnanci velmi mili a ustretovi.

Pláž
Jedina nevyhoda je, ze plaz nebola piesocnata pri vstupe do mora, ale vedeli sme o tom takze nemame ziadne staznosti.

Jana N., 02.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)