Recenzie hotelov
Akaba - Jordánsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Hotel, ubytovanie, pláž, more bolo fantastické. Naša najlepšia dovolenka. Málo ľudí, služby vynikajúce.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel, ubytovanie, pláž, more bolo fantastické. Naša najlepšia dovolenka. Málo ľudí, služby vynikajúce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba útulná, klimatizovaná, každý deň uprataná s doplnenou kozmetikou, pitnou vodou, výmena posteľnej bielizne i uterákov podľa potreby. Na izbe bez poplatku trezor.

Strava
Strava rôznorodá. Vždy si bolo čo vybrať. Od rána až do večera možnosť sa najesť, napiť. Jedlo i nápoje boli podávané i pri bazénoch a na pláži.

Služby hotela
Všetko bolo k našej spokojnosti. Napriek tomu, že nás mali ubytovať až o 15.00 hod. a my sme pricestovali ráno o šiestej, po raňajkách o siedmej sme mali už nachystanú izbu.

Pláž
Dostupnosť na piesočnú pláž, veľmi dobrá. Pláž i more každé ráno čistili. Málo ľudí, lehátko i slnečník ste si našli v ktorúkoľvek hodinu. Voda úžasná, možnosť šnorchlovať.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Vynikající služby, úklid, strava. Pohodoví a vstřícní lidé, úžasné zážitky, skvělé památky. Nádherné šnorchlování 100% SPOKOJENOST.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 2 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající služby, úklid, strava. Pohodoví a vstřícní lidé, úžasné zážitky, skvělé památky. Nádherné šnorchlování

100% SPOKOJENOST. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
2 roky starý hotel, prostorné pokoje,pohodlné postele, čisto, pravidelný úklid, tichý a rychlý výtah do pater. Chybí balkon, ale je z každého okna nádherný výhled na záliv. Není bazén. Lednice, denně doplněné pití /v ceně/, Funkční klimatizace, která je tady opravdu třeba.

Strava
Vynikající, chutná. Všeho dostatek, příjemná obsluha.

Služby hotela
Využili jsme pouze recepci, kde nám ochotně poradili s čímkoliv

Pláž
Tak ta pro nás byla nepoužitelná. Úzká, špinavá, metr za zády jakési posezení a obchůdkyů

Využívali jsme asi 8 km vzdálenou placenou pláž Berernice. Jezdí tam bus.

Anonym, 13.09.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: City Tower Aqaba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Výhled z pokoje 5 fotografií

Celkom: 8,6 Vše bylo super, cesta s přestupem bez problému, vše klapalo podle plánu. Ale kdo udělal z dovolené - super dovolenou byl užasný a obětavý...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo super, cesta s přestupem bez problému, vše klapalo podle plánu. Ale kdo udělal z dovolené - super dovolenou byl užasný a obětavý delegát David. To je delegát z říše snů, dělá věci nad rámec svých povinností a ty úžasné vylety s Davidem kde jsme se dověděli plno informaci navíc, vždy milí, ochotný. Prostě jezdím na dovolenou ne kam chci já, ale kde je David delegátem. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 09.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 2.9.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 9,2 Odporucam. Jedinou vytkou by bola cistota izby, ale na tento region je to standard. Inak nadherne prostredie a skvely personal

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Odporucam. Jedinou vytkou by bola cistota izby, ale na tento region je to standard. Inak nadherne prostredie a skvely personal Zobraziť celú recenziu

Dagmara D., 02.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Skvela dovolenka, cista voda, skvele jedlo, ochotny personal, skvele možnosti vyletov

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvela dovolenka, cista voda, skvele jedlo, ochotny personal, skvele možnosti vyletov Zobraziť celú recenziu

Marek H., 02.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 S dovolenkou sme boli velmi spokojni. Deti sa vyzabavali v klubiku, Alzbetka im spravila vzdy fantasticky program. Fakultativne vylety...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou sme boli velmi spokojni. Deti sa vyzabavali v klubiku, Alzbetka im spravila vzdy fantasticky program. Fakultativne vylety boli na vysokej urovni. Vsetko zariadene do posledneho detailu. Na kazdom z nich nas sprevadzal Michal alebo Kristyna. Boli velmi mili, vtipni a mali vynikajuce poznatky o vsetkom. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola zariadena starsim nabytkom, ale bola pekna a cista.

Strava
Kazdy si nasiel co mu chutilo.

Služby hotela
Hotel bol pekny a zamestnanci velmi mili a ustretovi.

Pláž
Jedina nevyhoda je, ze plaz nebola piesocnata pri vstupe do mora, ale vedeli sme o tom takze nemame ziadne staznosti.

Jana N., 02.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Skvelá dovolenka. Oddýchli sme si, vykúpali sa, napapali dobre. Odnášame si veľa krásnych zážitkov. Odporúčam výlet do púšte Wadi Rum....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvelá dovolenka. Oddýchli sme si, vykúpali sa, napapali dobre. Odnášame si veľa krásnych zážitkov. Odporúčam výlet do púšte Wadi Rum. Hotel skôr pre nenáročných ľudí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola krásna. Bolo vidieť že nábytok nie je úplne nový ale bol pekný, udržiavaný a čistý. Posteľ obrovská a čistá, mali sme funkčný trezor aj chladničku, balkón s krásnym výhľadom do záhrady. Kúpeľňa bola veľká, súčasťou bol aj sušič vlasov. Priatielia si priplatili za izbu Superior, v porovnaní s našou, klasickou, sme nevideli rozdiel, teda okrem toho, že naša izba bola väčšia, kúpeľňa taktiež a mali sme funkčný trezor.

Strava
Strava bola pestrá, aj keď občas bolo jedlo studené (za čo môžu aj hostia, pretože nechávali otvorené chafingy), občas presolené alebo naopak nedochutené, ale inak sa dalo vybrať a dobre sa najesť. Zákusky parádne, veľa šalátov a zeleniny.

Služby hotela
Služby boli fajn, až na jedného pána, ktorý pracoval na pláži v bare. Chodili sme tam stále si pre vodu a pokaždé keď sme prišli hodil pohľad, ktorý hovoril “čo si ma dovoluješ otravovať?!” Ale inak s upratovaním a aj so službami na reštaurácií sme boli spokojní.

Pláž
Pláž bola perfektná. Obuv do vody povinná! Bez toho sa Vám pôjde do vody ťažko. Na začiatku sú kamene a taktiež koraly a ježkovia. More čisté, priezračné, pláž tiež. Ľudia, ktorí radi šnorchlujú si určite prídu na svoje. Veľa krásnych korálov a nádherných rybiek. Modré, fialové, biele, oranžové, žlté, veľké, malé ... prekrásne, my sa sa tam vybláznili. Ráno o 8 a poobede o pol 2 sme boli v mori dvaja - ja a priateľ :-) Nemám čo vytknúť!

Anonym, 28.08.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 10 S dovolenkou v tomto rezorte sme boli veľmi spokojní. Prístup CK, delegáti a hlavne animárorky. Dovolenka splnila naše predstavy....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou v tomto rezorte sme boli veľmi spokojní. Prístup CK, delegáti a hlavne animárorky. Dovolenka splnila naše predstavy. Nehovoriac o krajine, výletoch /Petra/ a milých ľuďoch. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo vynikajúce, pohodlná posteľ, veľkosť izby postačujúca, každý deň upratovanie a dopĺňanie vody. Hoci malo byť ubytovanie k dispozícii od 14.00, izbu sme dostali už o7dmej ráno.

Strava
Strava bola rozmanitá, hlavne baranie a kuracie mäso, veľa zeleniny, sladkostí, ryža, orientálna kuchyňa. Kvôli moslimským sviatkom, sme mali oveľa viac jedál a vonkajšiu kuchyňu s pripravenými špecialitami /kebab, ražniči.../.

Služby hotela
Služby hotela boli na úrovni, milý, ochotný personál - ktorý sa snažil komunikovať v slovenčine. Najmenší problém bol vyriešený okamžite.

Pláž
Pláž piesočnatá, kvôli slovenským dovolenkárom navezený biely piesok, prístup do vody len v topánkach - žiadna katastrofa, cca 2m krásne korály - ideálne k šnorchlovaniu.

Barbora T., 19.08.2019, Dátum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 5,2 Velmi zajímavé a rozmanité možnosti výletů, i když byly velmi drahé.

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi zajímavé a rozmanité možnosti výletů, i když byly velmi drahé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování naprosto neodpovídá standardu - hotel je zanedbaný.

Pokoje odpovídají 2-3 hvězdy dle CZ standardu

Strava
Každý den to samé

neurazí nenadchne

Výborná byla dlouhá otevírací doba

Služby hotela
Služby hotelů standardní - nic navíc

Bazény se začínají rozpadat, chyběly kachličky...

Pláž
Pláš byla poloprázdná, což je super, lehátka, slunečníky na pokraji životnosti, ale dostatek a volné

Michael Gross, 15.08.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 12.8.2019
Oblasť: Jordánsko Jordánsko, Akaba, Hotel: Grand Swiss Tala Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)