Recenzie hotelov
Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,6 Určitě se hodí si půjčit auto na Tenerife toho je dost a na různých místech daleko od sebe.

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Určitě se hodí si půjčit auto na Tenerife toho je dost a na různých místech daleko od sebe. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Rozbité tlačítka závodu na splachování. Myslíš si ze nebyl odfuk v koupenlne. Nejspíš rozbité dveře ven na balkon z balkonu se daly otevřít. Jinak Varna konvice nevyuzila ale asi se muže hodit. Fajn lednička. Hodně raminek. I ty skříně nějak pro dva stačily ale zvláštně uspořádané poličky. Velká TV ale nevuzito. Hezky gaučík. Pokoj vypadal celkově hezky byla tam i vana. A terasa hezká s výhledem i na moře. 9. Patro výhoda.

Strava
No ta nás moc s přítelem nenadchla jako stačilo to ale nebylo to ze bychom si nějak moc pochutnali. Malý výběr všeho jak ovoce tak celkově jídla. Dezerty žádné jen jeden a to jen 2x do týdne neboť my tam byli týden. Ale poslední dva dny než jsme odlétali 23.7.2021 tak přijíždělo dost lidi a bylo vidět ze se s jídlem více posnazili. Vecere: Koutek s Italskými testovanými, ídlo s mořskými plody, místo s pečivem a s predkrmem (saláty) a Ok jedno maso a jedna ryba a nějaké hranolky a rybí krokety a zmrzka.Snídaně: Churros, pečivo sladké slané, sýry, šunky, křupky a vločky naštěstí i rostlině mléko. Pak palečky, vajicka, slanina, ovoce. Malý výběr a dost podobný.

Služby hotela
Jo uklízečku uklidily jak měly. Jinak na recepci byli ochotni. Hráli jsme kulečník a byl tam i fotbálek. Jinak jejich domácí růžové víno nic dobrého. Bazén fajn menší ale asi stačí. Wi-Fi tak různé nekdy stačila pak pomalá celkem.

Pláž
Pláž kousek jde se podél hotelu přejde se po přechodu a už jste tam. Pro vstup do oceánu jsou velké kameny ale i v něm takže jsme padali a trochu se i odřeli. Ale jinak oceán čistý. Velké vlny a dlouho mělké. Jinak před kameny se da ležet na těžkém černém písku. Asi je studenější ale přišlo mi to v pohode.

Lucie C., 26.07.2021, Dátum pobytu: 16.7. - 23.7.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Checkin Concordia Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celkově dovolená v pořádku až na ta nesmyslná omezení ohledně covidu, kdy si jdete do jídelny pro jídlo s nahubkem, nemáte zde tác, na...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově dovolená v pořádku až na ta nesmyslná omezení ohledně covidu, kdy si jdete do jídelny pro jídlo s nahubkem, nemáte zde tác, na který byste si vše nandali na první dobrou a už se tam nemuseli vracet, ale jdete tam minimálně 3x( příbor, talíř s jídlem, pití) čili koncentrace lidí v jídelně trojnásobná ???? Zobraziť celú recenziu

Karel Chaloupek, 26.07.2021, Dátum pobytu: 16.7. - 23.7.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Labranda Bahía Fañabé Villas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 9,2 Skvělá dovolená.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená. Zobraziť celú recenziu

Strava
Veliký výběr a vše bylo výtečné. Skvělý a bohatý snack bar.

Pláž
Pláž hned u hotely, sice bez lehátek, ale čistá a měla hezký písek.

Josef Blanár, 23.07.2021, Dátum pobytu: 13.7. - 20.7.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Sol Lanzarote

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Lanzarote mě celkově velmi mile překvapilo. Puerto del Carmen je hezké místo, udržované, lemované plážemi. Příjemná byla krátká cesta na...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Lanzarote mě celkově velmi mile překvapilo. Puerto del Carmen je hezké místo, udržované, lemované plážemi. Příjemná byla krátká cesta na hotel z letiště. Po celou dobu bylo slunečné počasí, několik dní foukalo více, několik naopak vůbec. Jediné, co zamrzelo, že jsme neměli možnost půjčit si auto, neměli v náš týden žádné volné a to jsme vyzkoušeli několik půjčoven. Autobusem se zde bohužel nedá na pěkná místa dostat. Dovolená v době covidu prostě přináší jistá omezení, ale i tak jsme si ji užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je pěkný, čistý, rozsáhlý komplex s několika bazény a restauracemi. Chvíli nám trvalo se zorientovat. Bohužel z důvodu covidu nefungovaly všechny bary. Z počátku bylo na hotelu méně hostů, tak to nevadilo, ale po pár dnech se hotel více naplnil a u oblíbeného bazénu s barem už nebyla volná lehátka a u baru se tvořila fronta. Vybavení ale nové a pěkné.

Strava
Jídlo bylo dobré, něco se opakovalo, něco bylo vždy nové. Ale velký výběr, různé saláty, různé druhy kuchyní. Odpoledne i možnost snacku u baru. Restaurace byla dobře organizovaná, vždy bylo místo bez čekání. Zachován byl taky režim švédských stolů s možností sám se obsloužit. Co se týče pití první hotel, který měl dobrý džus z automatu a první hotel, kde vám udělali cuba libre z Havany. :-)

Služby hotela
Na hotelu bylo možné objednat auto, půjčit si kolo. Hotel také zprostředkoval covid test. Dále měl různorodé animační programy, ocenili jsme večerní akce, většinou hudební, někdy bylo na výběr i ze dvou různých.

Pláž
Pláž je blízko hotelu, je dlouhá táhnoucí se až k letišti, kde člověk může sledovat letadla. Navíc u letiště byly i větší vlny. Podél pláží je taky prostorná promenáda s cyklostezkami, běžecké boty se hodí, naopak jsme nevyužili šnorchly, voda byla osvěžující, ale moc ne na delší pobyt.

Martina W., 23.07.2021, Dátum pobytu: 13.7. - 20.7.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Aequora Lanzarote Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 10 Nádherná dovolená ,vše bylo skvělé .

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená ,vše bylo skvělé . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorné a čisté bungalovy. Dobře vybavené ,velká terasa,v pěkném a klidném místě.

Strava
Pestrá a rozmanitá.

Služby hotela
Recepční nám podala dostatečné množství informací. Výhodou bylo,že mluvila česky.

Pláž
Pěkná ,čistá a dostatečně velká.

Jarmila Czerchová, 22.07.2021, Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Castillo Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Velká spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vynikající. Úklid a výměna ručníků každý den. Personál velice ochotný a milý.

Strava
Velký výběr, velice nám chutnalo. Hodně ryb, často krevety a španělské speciality.

Služby hotela
Čistota, velmi ochotný usměvavý personál.

Pláž
Nedá se koupat přímo u hotelu, příliš velké vlny a kameny. Našli jsme si koupání jinde.

Jana Lafatová, 22.07.2021, Dátum pobytu: 12.7. - 19.7.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Barceló Tenerife (Golf del Sur)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Opět úžasná dovolená,i přes dodržování opatření jsme si dovolenou užili..všem doporučuji.Na své si přijdou i rodiny s dětmi.Idealní si...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Opět úžasná dovolená,i přes dodržování opatření jsme si dovolenou užili..všem doporučuji.Na své si přijdou i rodiny s dětmi.Idealní si půjčit auto a projet ostrov,je zde spousta krásných míst, které stojí za to vidět. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nábytek už něco zažil..ale na funkčnosti to neubírá. Na jejich posteli jsem se už tak dlouho a dobře nevyspala.

Strava
Vybere si úplně každý a věřte tomu, že tak dobrému jídlu se jen těžko odolává.Doporučuji udělat rezervaci do ala carte restaurace.

Pláž
Úžasný oceán, velké vlny, nejkrásnější pláž na ostrově. Počet lidí se rozprostře, takže si připadate, že jste tam sami.

Monika P., 19.07.2021, Dátum pobytu: 1.7. - 15.7.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Riu Oliva Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Krásná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel opravdu rozlehlý, v době naší dovolené z 800 pokojů bylo obasazených tak 50... takže všude čisto a uklizeno. Nikde jsme nezažili fronty. Personál usměvavý, ochotný. Nikde s ničím problém. Snad jen mám trochu rozpaky z místních výtahů... Pokud nechcete běhat do 5. patra, pak strávíte dost času čekáním na prázdný výtah... Nám to nevadilo, hotel byl prázdný, neumím si to ale předastavit, jak to vypadá při plné obsazenosti.

Strava
Jídlo mají perfektní. Od zeleniny přes výběr mas, ovoce, sýrů, uzenin... prostě co si člověk vzpomene, tak najde. Ve snack baru pizza, burger, hranolky, hotdog, sendviče ... celý den. Pití až na džus super, vše kontinentální ne z přášků...

Služby hotela
Služby hotelu byly omezené - nemohu více rozepsat.

Pláž
Pláž je tedy dost daleko, cesta z Playa del Ingles je klidně i na hodinu... je to tedy cesta z kopce a pak schody tak 3 patra dolů. Je lepší jít po promenádě až na 2. schody, tam je to pozvolnější a nemusí se tak dlouho jít v písku - je tam i sprcha na nohy... Od hotelu asi jezdí i bus, toho jsme ale nevyužívali. Je potřeba s tím tedy počítat, že oceán není daleko, ale cesta je dost vleklá. jinak pláž rozlehlá a nádherná, dá se jít daleko až k dunám a tam strávit nějaký čas. Je to nádhera za tu procházku to určitě stojí. Strávili jsme tam několik dní a velká spokojenost. Fouká tam vítr, tak není horko tak nesnesitelné... Prostě nádhera, uvidíte sami.

Eva Hančlová, 19.07.2021, Dátum pobytu: 3.7. - 10.7.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Abora Continental (ex. IFA Coninental)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia