Recenzie hotelov
Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Velká spokojenost, příští rok se sem vrátíme. Dlouhá písečná pláž je super. Ideální pro rodiny s dětmi. Strava výborná. Jediná věc,...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost, příští rok se sem vrátíme. Dlouhá písečná pláž je super. Ideální pro rodiny s dětmi.

Strava výborná. Jediná věc, která mám scházela bylo venkovní posezení večer v areálu hotelu. Zobraziť celú recenziu

Hana K., 16.10.2017, Dátum pobytu: 27.9. - 4.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Sol Jandía Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 9,2 Hotel a jeho služby byly perfektní. Chtěl bych pochválit především kvalitu a rozmanitost kuchyně a zmrzlinu u bazénového baru. U vstupu...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel a jeho služby byly perfektní. Chtěl bych pochválit především kvalitu a rozmanitost kuchyně a zmrzlinu u bazénového baru. U vstupu do hotelu (směrem k pláži) je nádherná zahrada s vodopádem. Služby CK a delegáta byly chabé. U transferů chyběl delegát. Byli jsme svědkem stížnosti dalších klientů ubytovaných v hotelu, že při check-inu byli bezradní, protože neumí cizí jazyky a delegát jim s ubytováním nepomohl. (Nám osobně cizí jazyky nedělají problém). Delegátka se objevila druhý den, když už se všichni stačili zorientovat. Informační schůzka by měla být hned večer. Na první schůzce nám delegátka oznámila, že výlet č. 1 už je vyprodaný, další takový výlet byl až den před odletem. V autobuse jsme nemohli sedět vedle sebe. Velice nepříjemná situace, když jedete s někým na výlet a nemůžete s ním sedět. To ukazuje na neschopnost, anebo přinejmenším na neprofesionalitu průvodce. Když jsme výlet zaplatili, tak si průvodce pokaždé stvrzenku vzal, takže nám nezbyl žádný doklad o zaplacení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní, v koupelně byla nejen sprcha, ale i vana. Pokoj byl prostorný. Drobné nedostatky (dveře sprchy nedovíraly, nefungovalo odvětrávání v koupelně) pobyt zásadně nenarušily. Balkon je řešený tak, že tam má člověk soukromí.

Strava
Perfektní. Velký výběr, dobrá jakost, každý večer jinak orientován (italská, španělská, mexická, japonská kuchyně včetně sushi). Jídlo nás nadchlo.

Služby hotela
V komplexu jsou dva pěkné bazény. K dispozici je i posilovna. Bohužel doprovodný animační program u bazénu je příliš hlučný. Každý večer probíhal zábavný program - akrobaté, kouzelníci. Zároveň byla v lobby živá hudba. Minus: přestože vedoucí animátorů byl Čech, nikdy večer neřekli česky ani "dobrý večer".

Pláž
Pláž s černým pískem je pár minut od hotelu, celkem malá. Pokud jsou vlny, hrozí náraz na skálu, která začíná po pár metrech po vstupu do moře. Pokud jsou vlny a stojíte v moři po kolena nebo do půli těla, naráží do vás kameny, které vlny přinášejí. Pokud je moře klidné, je plavání bez problému. Na výletě jsme viděli mnohem atraktivnější pláže.

Ladislav A., 15.10.2017, Dátum pobytu: 1.10. - 12.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Playa La Arena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Milujeme Tenerife,věděli jsme proč a za čím jedeme.Loro park 35E,Pico de Teide lanovka 25E,moc lidí,pyramidy Guímar 18E, zajímavé,určitě...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Milujeme Tenerife,věděli jsme proč a za čím jedeme.Loro park 35E,Pico de Teide lanovka 25E,moc lidí,pyramidy Guímar 18E, zajímavé,určitě projet ze Santiaga do Buonavisty přez MASCU,dámy náhradní kalhotky s sebou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
klasika,čisto

Strava
na Kanáry se mi zdála slabší,ale stále vysoký standart

Služby hotela
nevyužito,hodně jsme cestovali

Pláž
Playa Jardin,10 minut od hotelu doporučuji,paráda,i když jsou někdy vlny,chodit doleva,tam to není tak divoké.Asi hodinu a půl krásnou procházkou na druhý konec města,nahoru po schodech,okolo hotelu Semiramis, mezi banánovými plantážemi a super výhledy na pláž Bolulo,je na každé mapě,pohoda a je tam i bar.

Jirka P., 15.10.2017, Dátum pobytu: 5.10. - 13.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Apartmány Turquesa Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Spokojenost

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Málo míst k parkování a zmatek kolem autobusu do centra.

Strava
Spokojenost

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Spokojenost

Roman Szarowski, 11.10.2017, Dátum pobytu: 1.10. - 8.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Taoro Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,3 Až na naprosto scestné uvedení polohy bylo vše v pořádku

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Až na naprosto scestné uvedení polohy bylo vše v pořádku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídalo nabídce, hotel byl výslovně čistý

Strava
Skvělá

Služby hotela
Velice ochotný personál

Pláž
Pláž je prakticky velice špatně dostupná, od hotelu vzdálená více než půl kilometru a zpět do opravdu náročného svahu, kterému jsme říkali krpál ( to nejvíc vystihuje skutečnost), tedy žádných 300 metrů do mírného svahu, jak uvádí cestovní kancelář. V tomto případě lže a hodně.

Věra Ečerová, 11.10.2017, Dátum pobytu: 1.10. - 8.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Diamante Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Fantastické místo ...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastické místo ... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisto, krásné pokoje ...

Strava
Vynikající strava

Služby hotela
Velmi dobré

Pláž
Úžasná pláž

Norbert P., 10.10.2017, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: ClubHotel Riu Oliva Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Jezdíme sem už 15 let, letos poprvé jsme nebyli úplně spokojeni. Změnila se klientela hotelu a tím zmizel dojem klidné dovolené. Spousta...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jezdíme sem už 15 let, letos poprvé jsme nebyli úplně spokojeni. Změnila se klientela hotelu a tím zmizel dojem klidné dovolené. Spousta malých dětí, hluk celý den, při obědě, při večeři a v prostorách mezi budoivami Zobraziť celú recenziu

Strava
Strava nejhorší za posledních 15 let, ale najíst se dá :-)

Helena Melounová, 10.10.2017, Dátum pobytu: 23.9. - 7.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Magic Life Fuerteventura Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená se mi vemlmi líbyla.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se mi vemlmi líbyla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní

Strava
Výborná

Služby hotela
Perfektní

Pláž
V pohodě

Karol Mrázek, 10.10.2017, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 V tomto hotelu lze prožít příjemnou dovolenou, když zapomenete na reklamní popis cestovní kanceláře. Klientela je ze 70% německá, z 20%...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu lze prožít příjemnou dovolenou, když zapomenete na reklamní popis cestovní kanceláře. Klientela je ze 70% německá, z 20% anglická, zbytek je směs zbytku Evropy. Většinou důchodci a rodiny s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduchý turistický hotel. Vše potřebné - nic navíc. Rozhodně to nejsou 4*. Po stole lezli mravenci a v koupelně se mnou bydlel šváb. Úklid dostatečný (ve středu a v neděli se neuklízí). Hotel je bezbariérový. Nepříjemné jsou ale dlouhé cesty nekonečnými chodbami.

Strava
Vynikající. Velký výběr ryb a mořských plodů. Známku jsem snížil kvůli polévkám. Byla pouze jedna a prakticky vždy vývar, lišily se pouze druhem zeleniny. Bar u bazénu otevírá v 10.30. V 18 hod. zavře a otevře se bar v hlavní budově. Pivo Amstel, víno na úrovni lepší krabičky, velký výběr drinků. All inclusive do 23 hod. Pak se vše platí!

Služby hotela
Obsluha milá, srdečná (někdy až přehnaně). Lze si půjčit kolo, na recepci zařídí půjčení auta. Animátoři fungují, ale nevnucují se. U bazénu dostatek lehátek, mnoho volných míst je také u stolků okolo baru. Pozor! V lednici na pokoji nic není. Ačkoliv všude teče alkohol proudem, vodu v lahvi si musíte koupit (na recepci za 0,50 € nebo v supermarketu přes ulici - otevřen do 22 hod.)

Pláž
Před hotelem se do vody musí přes kameny. Ne někdy (jak uvádí reklama), ale vždy! Cca 200m od hotelu na obě strany jsou menší písečné pláže a cca 500m vpravo je nádherná široká pláž typu "riviéra". Pozor na vysoký příliv. Každou chvíli pláž vypadá jinak. U hotelové pláže je 12 deštníčků za nekřesťanský poplatek 12€ (slunečník + 2 lehátka). To je ale zbytečné platit, neboť hned vedle za plotem jsem hotelová lehátka zdarma.

Tomáš P., 10.10.2017, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Fuerteventura Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž před hotelem 1 fotografia

Celkom: 6,6 Spokojenost

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování spokojenost. Pouze jsme postrádali alespoň varnou konvici na čaj či kávu.

Strava
Ceny za nápoje jsou přemrštěné, jsou 2x vyšší než v okolních restauracích. První den jsme byli nuceni obsluhou k zakoupení nápoje u večeře.

Služby hotela
bez připomínek

Pláž
bez připomínek

Jiří Nečas, 08.10.2017, Dátum pobytu: 14.9. - 5.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Bahia Flamingo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220