Recenzie hotelov
Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Super dovolena, aktivity turisticke, bezecke, vodni. Vse zelene, ciste. Plaž neni součásti arealu. Mensi plaz je 300m, lepsi je 1400m....

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolena, aktivity turisticke, bezecke, vodni. Vse zelene, ciste. Plaž neni součásti arealu. Mensi plaz je 300m, lepsi je 1400m. Plaze jsou male, prehledne, s vlnami, ktere deti pro zabavu vyhledavali. Velke klasicke plaze jsou zajisteny hotelovym busem, 15min jizdy. Tyto plaze obnasí bezny turisticky provoz se spoustou zabavy, a take otravnych prodejcu cehokoliv. Nam se klidnejsi misto okolo hotelu libilo moc. Turistika, narocna, horska, uzasna! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Servis hotelu super.

Strava
Vyborna

Služby hotela
Lehce mi chybela moznost, kvalitni kavy, i za poplatek. Bohuzel hotel nenabizi vubec. Ale tohle je asi ve spouste hotelu stejne. Jinak vse super. Servis 24h, nic neni problem. Resi se hned.

Pláž
Vzdalenejsi. Cista, mensi, deti uzivali vlny a my z povzdali vklidu sledovali. Tohle na velike plazi nezazijete.

Zuzana, 18.02.2019, Dátum pobytu: 4.2. - 15.2.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Club Hotel Riu Buena Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 8,2 Dovolená se nám moc líbila. Prostředí a stravování v hotelu bylo vynikající.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila. Prostředí a stravování v hotelu bylo vynikající. Zobraziť celú recenziu

Jan Mach, 18.02.2019, Dátum pobytu: 7.2. - 14.2.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel je v porovnání s hotely v Egyptě naprosto nový,dokonalý,vše moderní a evropské,co mne a mou ženu překvapilo nejvíce,nikdo vám nic...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je v porovnání s hotely v Egyptě naprosto nový,dokonalý,vše moderní a evropské,co mne a mou ženu překvapilo nejvíce,nikdo vám nic nezakazoval,když jste si chtěl odnést skleničku vína od oběda na pokoj nikdo to neřešil,to že jsme si mohli dát šampaňské už u snídaně bylo něco co jsme ještě nikde nezažili,šampaňské bylo vlastně po celý den,jak v barech v hotelu,tak i v baru u bazénů.U bazénů všude čisto(nejen tam).,a jeden bazén vyhřívaný což jsme v hojnosti využívali.Přístup k oceánu byl na obou stranách hotelu a ven se dalo jen jednou bránou u dětského bazénku a to přes kartu od pokoje(pro ty co pojedou v brzké době snímač karty funguje jenom z venku musíte prostrčit ruku přes mříže)pak se šlo cca 80m nad skalnatým pobřežím a sešlo se dolu to už po písku na písečnou pláž.My s manželkou jsme to řešili tak (byli jsme začátkem února)že jsme se smočili v oceánu(opravdu jenom smočili voda měla 18st.)pak jsme šli do bazénu si zaplavat (ten už měl 19st.)a nakonec jsme šli do vyhřívaného(26,5st.)a to bylo jako když vlezete doma do vany,tam už jsme většinou zůstali.To že na Kanárech je obrácené číslování pater si prý zvyknete(my jsme to pletli ještě šestý den),ale byla to aspoň zábava.Za šest dní jsme hotel ani nestihli prolézt celý,jak je velký.Do obchodního domu to bylo cca 10min. restaurace také,ale ty jsme nevyužívali,nebylo proč. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme měli v osmém patře,což bylo takřka v přízemí,pod náma už byly jen technické místnosti,okno do hotelového dvora a jelikož jsme to měli na pravé straně tak nám tam za celí den nezasvítilo sluníčko,ostatně to nesvítilo na této straně nikomu,nám to bylo jedno protože jsme chodili na pokoj stejně až k večeru,když už byla takřka tma.V pokoji každý den uklizeno,ustláno a ručníky když jste nechali na vaně tak je vyměnili třeba každý den,postele pro nás moc měkké,což se u mne projevilo každé ráno bolestí zad(ale rozchodil jsem to).Samozřejmostí tv a dokonce wifi ta ovšem za poplatek ani nevím za kolik(nepotřebobal jsem).

Strava
Jídlo a služby s ním spojené musím hodnotit jako nejlepší jaké jsem kdy zažil,někdo může namítnout že jsem toho moc nezažil a že byl v lepším hotelu s lepší gastronomií,ale já byl spokojen,A je fakt že dovolenou neb rád jím, posuzuji hlavně skrze jídlo.To že už při příjezdu a čekání na recepci na kartičky a instrukce nám číšník servíroval jednu lahev šáňa za druhý jsem psal v jiné kapitole,ale jídlo to bylo něco.Přijeli jsme pozdě odpoledne tak jsem se těšil jak malej kluk na něco k snědku a bylo mi celkem jedno co to bude neb jsem měl hlad,ale že si dám grilovanou vepřovou kytu to mě dostalo,samozřejmě tam byly i jiné věci,ale písnu jenom o některých.Všeobecně denně u večeře tři grilovací desky, na jedné ryby,na druhé kuřecí a třetí pokaždý něco jiného zelenina,krůta,mleté maso atd.K obědu gril na dřevěné uhlí venku na terase a zase krkovička jindy ryby,hamburgry,klobásky,kuřecí atd. na pultech krom zeleniny sýrů a ovoce,saláty z darů moře a vlastně saláty na všechny způsoby,měli jsme jednou hovězí karpáčo,vepřové prošuto,po obědě i večeři samozřejmě výběr ze čtyř zmrzlin,které jsem si poléval toppingem a zastříkal šlehačkou,k snídani vždy čerstvá šťáva z ovoce,většinou meloun s ananasem nebo malinama , no bylo toho tolik že jsem to nebyl schopen všechno ochutnat,jo zapoměl jsem na pečeného králíka,akdyž jsme osmí den odjížděli tak jsem si dal na rozloučenou dvě kachní stehna do zlatova upečená a bramborovou kaši. Doufám že jsem psal trochu srozumitelně, neb se mi při vzpomínkách na dovolenou dělají sliny v puse jak bych si zase něco dal(asi se půjdu podívat do lednice)

Služby hotela
Herny pro dorost posilovna pro sportovce obchůdky pro ženy a bary pro nás,naprostá spokojenost.Každý večer od devíti program v lobbi baru,ale byli jsme vždy tak utahaný že jsme se tam šli podívat jenom dvakrát.bezplatná wifi je na recepci a před lobbi barem(šla docela dobře,ale na videa to nebylo)

Pláž
Písečná pláž na pravé straně hotelu kam jsme chodili byla..no prostě byla, ani krásná ani škaredá,nebyly tam sice

řasy, ale nebylo tam vlastně nic,jenom hejno nudistů,ale pozor žádné hřejivé pohlazení na duši to nebylo, neb věkový průměr 70 let mluví za vše,ale aspoň jsme se mohli svléknout z mokrých plavek a nestyděli jsme se,Nevím jak jindy,

ale my jsme měli vlny že jsme se do vody pomalu báli,takže jak už jsem psal,smočit a ven,foukalo a ještě byla voda studená.

Pavel Prchlík, 17.02.2019, Dátum pobytu: 31.1. - 7.2.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Spokojenost

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší vybavení, ale čisté.

Strava
Kvalita dobrá neuškodil by rozsáhlejší výběr. Zákusky by mohli být pestřejší a podstatně větší výběr.

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Nádherná. Při odlivu koupaní v oceánu vhodné i pro neplavce.

Lucie P., 14.02.2019, Dátum pobytu: 30.9. - 11.10.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Taro Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Výhled z pokoje 1 fotografia

Celkom: 8,6 Dovolená splnila očekávání. Překvapilo příjemně počasí, očekávali jsme na začátku února nižší teploty, ale ty přes den vystupovaly k...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila očekávání. Překvapilo příjemně počasí, očekávali jsme na začátku února nižší teploty, ale ty přes den vystupovaly k +20°C a v noci neklesaly pod 15 °C, což plně vyhovovalo našemu zaměření na pěší turistiku. Trochu nepříjemný je prakticky stálý vítr, charakteristický pro tento ostrov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování plně odpovídalo standardu hotelu 4*.

Strava
Strava byla vynikající, jak kvalitou, tak pestrostí výběru.

Služby hotela
Personál hotelu byl ochotný a slušný. Z nabízených služeb jsme využili jen bezplatnou dopravu autobusem na pláž. Hotelové bazény byly 2, voda v nich čistá a v jednom z nich přihřívaná. Ručníky k bazénu se vydávají proti vratné záloze (10 Euro za kus).

Pláž
Nejbližší pláž je písčitá, čistá, táhne se několik kilometrů. Od hotelu je vzdálená nejméně 600 m a vzhledem k tomu, že hotel je umístěn na kopci, je vhodné využívat bezplatnou dopravu autobusem (3x dopoledne na pláž, 3 x odpoledne z pláže).

Miroslav P., 12.02.2019, Dátum pobytu: 31.1. - 7.2.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Jandia Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Ještě se mi nestalo(dost hodně cestuji a létám) že jsem se tři dny před odletem musel telefonicky domáhat vouchru k ubytování a dokonce...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ještě se mi nestalo(dost hodně cestuji a létám) že jsem se tři dny před odletem musel telefonicky domáhat vouchru k ubytování a dokonce dva dny před odletem letenky. A to jen pro let tam. Pokaždé jsem před tim někam letěl tak jsem dostával 8-10 dnů před odletem vsechny potřebné doklady i se zpáteční letenkou. A letenku zpět jsem dostal na hotel až v pátek po 14.hod.A letecká společnost Lauda? Dost mne udivilo že při pěti hodinovém letu nenabidli žádné pohoštění dokonce ani skleničku vodu. Palubní personál převonění sileně odborným parfémem. Obsluha na natočení komické grotesky. Pri zpětném letu jsem seděl na sedadle 08C objednal jsem si lahvičku vody, po pul hodině jsem si pro ní musel zajít sám. Vedle mne sedící soused si objednal jídlo až na potřetí mu přinesli to co si objednal a celá ta kašparada trvala 3/4hodiny.soused šel pomalu do vývrtky. To se nedá ani vyprávět, to se musí vidět. Pan Lauda by si měl tajně poslat nejakou kontrolu aby to viděl. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování prvotřídní.

Strava
V tom množství a rozmanitosti jídel jsem kolikrát nevěděl co si drive dát.

Vynikající.

Služby hotela
Perfektní, ochotní

Pláž
Čistá upravená

Josef Kořének, 12.02.2019, Dátum pobytu: 26.1. - 9.2.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Globales Costa Tropical

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Tuto destinaci jsme zvolili s ohledem na to, že jsme zůstavali v EU a dále proto, že jsme cestovali s tříletou dcerkou a doba letu nám...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Tuto destinaci jsme zvolili s ohledem na to, že jsme zůstavali v EU a dále proto, že jsme cestovali s tříletou dcerkou a doba letu nám přišla ještě únosná (4 hod 40 min). Jeli jsme začátkem února za sluncem, což se nám povedlo a teploty byly příjemné (23°C). Velkým zklamáním bylo koupání. Od oceánu jsme ani neočekávali, že se v něm budeme koupat, ale od bazénů ano. Ty jsou bohužel na tom podobně (22°C), takže koupání pro otužilce. Doporučuji zapůjčení automobilu. Na Gran Canarii jsou opravdu velké možnosti na výlety a příroda hlavně ve vnitrozemí je parádní. Ceny zapůjčení si ověřte. Přes delegátku to bylo zprvu o 30 EUR dražší (půjčovali jsme na 3 dny) oproti konkurenci, ale nakonec byla provedena sleva na konkurenční nabídku. Pokud by se někdo chtěl v tomto období vydat na Kanáry pouze za koupáním, tak bohužel nedoporučuji....slunce ano, výlety ano! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, denní úklid v pořádku. Bohužel nefunkční vzduchotechnika (odtah) v koupelně, která byla společná s WC.

Strava
Strava rozmanitá a dobrá. Vybrat si musí každý!

Služby hotela
Venkovní bazény, pokud byly vyhřívané, byly studené. Teplota vody max.22°C je pro děti nízká a musím říct, že i pro nás. Dětské kruhové brouzdaliště také studené a to si myslím, že vzhledem k objemu vody cca 5m3 by opravdu nebyl problém ohřát. Podobně na tom byly i sousední hotely. V tomto období je tedy nutné pro koupaní zvolit opravdu jinou destinaci.

Pláž
Lepší pláže jsou v sousední oblasti - Playa de Mogán a Playa del Cura - pláže mají provedeny vlnolami, takže jsou od oceánu přijemně kryty. Zde malá pláž (tmavý písek) v únoru samozřejmě nevyužitá (teplota oceánu 20°C?) a otevřená přímo do oceánu.

Libor P., 12.02.2019, Dátum pobytu: 2.2. - 9.2.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Paradise Valle Taurito

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Celkově spokojen

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově spokojen Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl příjemný, pohodlný.

Strava
Strava byla výborná, rozmanitá, bohatá a neustále doplňovaná.

Služby hotela
Na recepci i v ostatních prostorech hotelu nám vycházeli všichni vstříc.

Pláž
Cesta k pláži trvala cca 5 - 10 minut, pláž byla čistá.

Jiří Stach, 11.02.2019, Dátum pobytu: 31.1. - 7.2.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)