Recenzie hotelov
Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Z okolí hotelu, areálu, pláže i bungalovu jsme byli mile překvapení. Vše naprosto úžasné a skvělé.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Z okolí hotelu, areálu, pláže i bungalovu jsme byli mile překvapení. Vše naprosto úžasné a skvělé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování byla více než dobrá.

Strava
Vzhledem k opatřením se v resortu Barceló dalo stravovat formou bufetu jen večer, snídaně byla podávána přes plexisklo a oběd formou jidelního lístku. Musím tedy uznat, že kvalita bufetových večeří byla nadstandartní.

Služby hotela
Od příchodu na recepci až po pokojskou službu přes obsluhu okolo jídla a pití nám vše přišlo v pořádku. Všichni vstřícní.

Pláž
Pláž hlídaná plavčíky, přístupná, blízko hotelu. Čistá a příjemná. Dokonce rozdělená pásky na odstup 2m.

Monika Krupková, 03.03.2021, Dátum pobytu: 21.2. - 28.2.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Castillo Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 8,4 Hotel je opravdu pěkný, personál ochotný a milý. Pláž před hotelem je bohužel kamenitá, je proto nutné chodit cca 10 min pěšky jinam....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je opravdu pěkný, personál ochotný a milý. Pláž před hotelem je bohužel kamenitá, je proto nutné chodit cca 10 min pěšky jinam. Hotel je umístěný uprostřed ničeho, do centra města Costa Calma je to cca 2,5 km pěšky. V době odlivu je možné dostat se tam podél moře. Zobraziť celú recenziu

Jarmila Semencová, 03.03.2021, Dátum pobytu: 21.2. - 28.2.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Ze zájezdu jsme byli nadšení, protože to byla příjemná změna po celkové situaci u nás. Veliký stres před odletem z neustálých změn a...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Ze zájezdu jsme byli nadšení, protože to byla příjemná změna po celkové situaci u nás. Veliký stres před odletem z neustálých změn a dalších velkých nákladů na testování. Celkově se částka za testy před odletem na dovolenou, před návratem z dovolené a po návratu do Čech pro 4členou rodinu vyšplhala na cenu další osoby, která mohla jet na zájezd (18.000,-). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo průměrné, pozitivní bylo málo lidí a klid. Žádné fronty u jídla a volná lehátka u bazénu. Hotel je bohužel dál od pláže. Příště bychom volili kvůli tomuto ubytování jinde.

Strava
Nabídka stravy byla široká, dostatek ovoce a zeleniny. Chuťově bylo vše neslaně nemastné. Pro malé děti asi ok, ale těch tam moc nebylo.

Služby hotela
V pořádku.

Pláž
Daleko, bohužel.

Petra Kinclová Vondrušková, 03.03.2021, Dátum pobytu: 21.2. - 28.2.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Pomě kvality a ceny je super, doporučuji. Počasí parádní. Většinou slunečno okolo 23°C (únor). Voda v bazénu okolo 23 °C, moře studené,...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pomě kvality a ceny je super, doporučuji. Počasí parádní. Většinou slunečno okolo 23°C (únor). Voda v bazénu okolo 23 °C, moře studené, ale děti se koupaly :-). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zařízení bylo nové. Vše čisté, pravidelný úklid, výměna ručníků.

Strava
Strava velmi dobrá, široký výběr ovoce a zeleniny. Každý den ryby a mořské plody. Jen variace dezertů se stále opakovaly.

Pláž
Pláže čisté, písčité i oblázkové.

Alice B., 25.02.2021, Dátum pobytu: 15.2. - 22.2.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Parque Cristobal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Super, určitě se vrátíme!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super, určitě se vrátíme! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán prostorný.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Výborné.

Pláž
Pokud by byl hotel a ostatní hotely plné, tak by byla pláž malá. V této době super zcela bez lidí.

Iveta, 24.02.2021, Dátum pobytu: 13.2. - 20.2.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Cordial Mogán Valle apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 5,8 Celková organizace byla skvělá. Komunikace s cestovkou byla perfektní, paní delegátka byla moc ochotná a příjemná.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celková organizace byla skvělá. Komunikace s cestovkou byla perfektní, paní delegátka byla moc ochotná a příjemná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V hotelu jsme pouze přespávali, netrávili jsme čas v areálu ani u bazénu. Pro tyto účely skvělé.

Strava
Snídaně byly skvělé, bylo z čeho vybírat. Večeře pokulhávaly, ale vždy se něco našlo.

Služby hotela
Služby hotelu perfektní! S ničím nebyl problém. Příjemným překvapením bylo prosecco, ovoce a čokoládky na pokoji k valentýnu.

Jana R., 22.02.2021, Dátum pobytu: 12.2. - 19.2.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Interpalace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Jasná volba pro příští návštěvu Tenerife

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jasná volba pro příští návštěvu Tenerife Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše v pořádku. Každý den úklid.

Strava
Dostačující

Pláž
Díky COVIDu pláž vzdálená 10-20 minut cesty.

Martin F., 08.02.2021, Dátum pobytu: 29.1. - 5.2.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Barceló Santiago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (1)

Celkom: 9,2 Super, když jedete na aktivní dovolenou a v hotelu chcete hlavně snídat, večeřet a spát. V okolí není problém s parkováním, blízko...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super, když jedete na aktivní dovolenou a v hotelu chcete hlavně snídat, večeřet a spát. V okolí není problém s parkováním, blízko supermarket a pár fajn hospod. Do centra Puerto de la Cruz je to celkem štreka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení moderní, čisté.

Strava
Jídlo v pořádku, velký výběr i pro vegetariány.

Pláž
Na dobrou pláž je to daleko, nejbližší městská byla v době našeho pobytu víceméně pořád zavřená kvůli vlnám.

Anonym, 02.02.2021, Dátum pobytu: 15.1. - 22.1.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Interpalace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)