Recenzie hotelov
Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Celkově výborná destinace, hotel, služby. jediné drobné mínus - tmavý písek na pláži. Doporučujeme

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově výborná destinace, hotel, služby. jediné drobné mínus - tmavý písek na pláži. Doporučujeme Zobraziť celú recenziu

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Taurito Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 V tomto hotelu jsem byla již potřetí během deseti let a je bohužel vidět , že se jeho úroveň, co se týká kvality služeb hodně zhoršila....

  • 4,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu jsem byla již potřetí během deseti let a je bohužel vidět , že se jeho úroveň, co se týká kvality služeb hodně zhoršila. Dle mého názoru 4 hvězdičky nedopovídají. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou prostorné a terasa s výhledem na oceán úžasná. Celkové vybavení pokoje je zastaralé, různě poopravované, sprcha v koupelně protékala až na zem a dveře na toaletu nešly zavřít bez velkého hluku.

Strava
Snídaně bufet standartní, nicméně zoufalá kvalita zeleniny a ovoce. V této lokalitě chápu, že se musí hodně věcí dovážet, ale na místě, které je vyhlášené sladkými banány bych čekala, že aspoň ty budou dobré. Kvalita večerního bufetu kolísavá. Jiná kapitola je čistota v restauraci. Ubrusy špinavé, několik naházených přes sebe. Polstry na židle špinavé, skleničky a příbory taktéž.

Služby hotela
V hotelu zavedli systém plastových náramků i pro klienty co nemají allinclusiv, tyto náramky ovšem nefungovaly. Nicméně personál trval na tom abychom náramky nosily. Obecně musím říct, že číšníci se chovali dost často velmi hrubě a myslím, že v tomto typu hotelu by se Vám asi nemělo stát, že během tří dnů Vám číšník vyleje láhev vody na stůl pak láhev vína, pak sprostě nadává u placení (sprostá slova známe i španělská) a nakonec musíte chlapce ve věku mého syna požádat aby nebyl příliš familiární. Na recepci byl trošku chaos v informacích o fungování spa a i ohledně rezervace taxi. Ze tří lidí se dalo spolehnout jen na jednoho. Hotel se nyní prezentuje ekologickým přístupem, což v praxi znamená, že v plážovém baru dostanete nápoj k bazénu v plastu,jídlo také, ale pokud chcete brčko, barman Vám velmi neurvale sdělí, že přece musíme přemýšlet a neplastovat. Jsem schopna ledacos pochopit, jen ten způsob komunikace se dá zvolit jiný.

Pláž
Pláž je dostupná velice dobře a s její kvalitou se naštěstí nic nestalo. Takže moc pěkná.

Lucie Pánková, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celkový dojem? Naprosto fantastické.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem? Naprosto fantastické. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pár vylepšení by to potřebovalo, kohoutky v koupelně a lampičky nám málem ze zdi upadly.

Strava
Přibrala jsem 2 kila????, co dodat, vyborné.

Služby hotela
Vše bylo čisté a obsluha příjemná, akorát na recepci jeden malý problém, pořád nás posílaly že na tematickou večeři se musíme objednat ráno v 8 a když jsme tam dorazily, tak nám řekly, že je obsazená

Pláž
Nádherná, čistá a azurový oceán, lehatkase slunečníkem za 9€ na celý den, mi naštěstí nepřijde tak moc.

Linda M., 19.10.2019, Dátum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: ClubHotel Riu Oliva Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 4,6 Callao Slavaje je klidné místo , když si chcete odpočinout.

  • 6 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Callao Slavaje je klidné místo , když si chcete odpočinout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Chtělo by to sem - tam menší opravy na pokojích a trochu více se věnovat úklidu, před příjezdem nově ubytovaných.

Strava
nejhorší jídlo, co jsem kdy zažila. Kuchyň sloužila pouze jako přípravna polotovarů.

Služby hotela
velmi přijatelné

Pláž
v blízkosti pláže, ani na ní, není nic k zakoupení, takže vše musíte tahat sebou.

Od holetu je pláž vzdálená cca 700m

na celých Kánarech snad není ani kousek rovinky..vše z kopce , do kopce

Anonym, 18.10.2019, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Callao Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolená odpovídala našim požadavkům, pouze předpokládaná a v katalogu avizovaná rekonstrukce nebyla v roce 2019 provedena a areál ji už...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená odpovídala našim požadavkům, pouze předpokládaná a v katalogu avizovaná rekonstrukce nebyla v roce 2019 provedena a areál ji už opravdu potřebuje (oloupaná omítka, staré koberce, otlučené zdi, rozbitá některá lehátka, prasklé a pohyblivé dlaždice apod.). Začíná to být s porovnání s okolními resorty kritické. Jinak je hotel a celý resort příjemný a takový rodinný, škoda té neprovedené a ani neavizované nerekonstrukce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování dobrý standard.

Strava
Dostatek i dobrý výběr (jen nebylo bílé víno v automatu).

Služby hotela
Byly dobré, nedostatky byly obratem vyřešeny, ale rekonstrukce chybí.

Pláž
V blízkosti hotelu byla, prý z důvodu odlivu, pouze kamenná pláž a na koupání na písečnou pláž bylo nutno v obuvi dojít cca 300 metrů. Není to ale tak velký problém.

Jaroslav Přívratský, 18.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 13.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Fuerteventura Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Pěkná dovolená

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Chtělo by to již rekonstrukci a lépe uklízet

Strava
Výborná

Služby hotela
Spokojeni

Pláž
Fajn

Erik Melichar, 17.10.2019, Dátum pobytu: 7.10. - 14.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Allegro Isora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 JEDNÍM SLOVEM ÚŽASNÉ

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
JEDNÍM SLOVEM ÚŽASNÉ Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
POKOJ JSME MĚLI S VÝHLEDEM DO KRAJINY, ALE BYL ZDE NEPŘÍJEMNÝ HLUK Z BLÍZKÉ SILNICE. PŘÍŠTĚ BYCHOM VOLILI POKOJ S VÝHLEDEM NA MOŘE

Strava
JÍDLO V HOTELU BYLO PESTRÉ A CHUTNÉ.

Pláž
PLÁŽ JE BLÍZKO HOTELU, NAPROSTO ČISTÁ A UPRAVENÁ

Helena Kudrnkova, 16.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Beverly Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Ani jsme nečekali,že budem takhle spokojeni v tříhvězdičkovém hotelu,rádi se sem zase vrátíme. Vše bylo super,jídlo,pláž,počasí v...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ani jsme nečekali,že budem takhle spokojeni v tříhvězdičkovém hotelu,rádi se sem zase vrátíme. Vše bylo super,jídlo,pláž,počasí v říjnu,služby,úklid,Fuerteventura je nádherný ostrov s různými plážemi(bílé i černé),stojí za to si ho projet autem,dechberoucí výhledy do krajiny z vyhlídek.Taky dobrá věc - půjčit si el.koloběžku a dojet kolem pláže do musea soli asi 5 km.

Jediná věc,co mě trochu vytočila byl výlet na 3 ostrovy (Lanzarote,Lobos a poslední měli projet kolem dun podél břehů Coraleja)Na Lanzarote slibovali ,že se vykoupem na nejpláži ,ale vysadili nas jen v přístavu,na Lobosu jsme měli strašně málo času,tak jsme se dostali jen na 1minipláž a pak hned spátky. A duny jsme viděli tak z dálky při dojezdu do přístavu. Příště bych radeji volila samostatný výlet jen na Lobos. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Super,velký výber všeho,mořské plody,dost ovoce,zmrzliny ,různé druhy masa.

Zakusky nic moc,ale to byla pro mě spíš výhoda : - )

A příjemné bylo ,pokud si někdo chtěl vzít ovoce sebou z jídelny nebyl problém.

Služby hotela
Milá obsluha,dokonce i jedna češka servírka a jedna češka v recepci

Pláž
Hezká ,čistá

Jitka P., 16.10.2019, Dátum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 3,2 Najprv sme boli ubytovaní v polorozpadnutej izbe zdieľajúcej stenu s diskotékou. Izba bola vymenená za "lepšiu". Hotel určite...

  • 2 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Najprv sme boli ubytovaní v polorozpadnutej izbe zdieľajúcej stenu s diskotékou. Izba bola vymenená za "lepšiu". Hotel určite potrebuje rekonštrukciu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Najprv sme boli ubytovaní v polorozpadnutej izbe zdieľajúcej stenu s diskotékou.

Postele majú pružinový matrac, takže sa budíte "dolámaní", celkový dojem je ako návšteva do tokov 90tych.

Strava
Strava bola OK, široký výber rôzných jedál ale často pripravených z polotovaru.

Služby hotela
Hotel má príjemý a ústretový personál a je tam čisto. Bohužiaľ dojem kazí zastaraný vzhľad a niektoré izby v dezolátnom stave.

Pláž
OK.

Anonym, 14.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

5 6 fotografií