Recenzie hotelov
Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Dovolená pěkná, na pláž cca 15 min chůze. V dobu našeho pobytu zde ale bylo mnoho rodin s malými dětmi od miminek a v restauraci málokdy...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pěkná, na pláž cca 15 min chůze. V dobu našeho pobytu zde ale bylo mnoho rodin s malými dětmi od miminek a v restauraci málokdy býval klid. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velikostně nasatandartni, 2 ložnice kuchyňka stůl jena koupelna

Strava
Výborné jidlo, dobré pivo i vino

Služby hotela
Příjemní zaměstnanci hotelu.

Pláž
Písečná pláž cca 15 min od hotelu. Čistá , set lehatek 12 euro.

Anonym, 03.05.2021, Dátum pobytu: 23.4. - 30.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Parque Cristobal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Hezké místo na Tenerife, relativně hezký hotel který se prý postupně rekonstruuje. Půjčovna aut a kol před hotelem. Nízká obsazenost...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hezké místo na Tenerife, relativně hezký hotel který se prý postupně rekonstruuje. Půjčovna aut a kol před hotelem. Nízká obsazenost hotelu a tedy i méně personálu ale nebylo to nikde vidět. Stravování allin by mohlo být nápaditější ale obecně jsme si vždy vybrali. Prázdne pláže a nikdo u bazénu v Covid době. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 03.05.2021, Dátum pobytu: 23.4. - 30.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live La Niña

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel je skutecne dokonaly, je to zazitek sam o sobe. Pripadate si jak na safari, ty rostliny, stromy a kere, vsechno kvete a voni,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je skutecne dokonaly, je to zazitek sam o sobe. Pripadate si jak na safari, ty rostliny, stromy a kere, vsechno kvete a voni, muzete se prochazet a nadavat vuni exotiky. Nadherne bazeny, vsechny vyhrivane (v dobe covidu akorat detske brouzdaliste zavreno), s ruznymi zakoutimi, kazdy si najde sve soukromi. Muzete plavat klidne hodinu v kuse a nemusite plavat sem tam, bazeny jsou obrovske! S umelou plazi a pozvilnym vstupem, coz je naprosto idealni pro male deti. Skvely bar u bazenu, drinky, cokoliv chcete. Take vecerni akce... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou prostorne s vlastni terasou, velmi pohodlne postele, k dispozici je vsak jen jeden polstar/os. Pro nas prilis velky, zadali jsme tedy na recepci o mensi a ihned nam donesli mensi velikost. Dostatek ulozneho prostoru, hezke a kvalitni materialy, mala lednicka na pokoji, coz je vzdycky vyhoda. Za sejf se priplaci, wifi funguje bez problemu.

Strava
My jsme narocni hoste co se tyce jidla a musim rict ze to bylo moc dobre. Kazdy si vybere to sve, jidlo bylo dobre udelane a co nas nejvice prekvapilo to byl obrovsky vyber ryb a morskych plodu kazdy den. Ryby byly cerstve, kazdy den dva druhy na grilu a dalsi v predkrmove sekci. Uzene, marinovane, vsechno mozne.

Služby hotela
Cokoliv si prejete, nic neni problem. Absolutni cistota v celem hotelu, uklizeci lestili od brzkeho rana do vecera cely areal. Aktivity cely den.

Pláž
Na plaz je to cca 800-900 m hezkou prochazkou, plaz je nadherna, nekonecna, s pisecnymi dunami, takze opravdu zabava pro celou rodinu. More v polovine dubna bylo prekvapive teple. Krasna cista plaz.

Jitka S., 27.04.2021, Dátum pobytu: 10.4. - 24.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Baobab

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

10 fotografií

Celkom: 6,6 Hotel byl moc hezký-obrovská zahrada, hodně zeleně (to se nám tam opravdu líbilo nejvíc, děti mohly spát přes den na lehátku ve stínu pod...

  • 8 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl moc hezký-obrovská zahrada, hodně zeleně (to se nám tam opravdu líbilo nejvíc, děti mohly spát přes den na lehátku ve stínu pod stromy). Výborné pro rodiny s dětmi-2 dětská hřiště, vodní hřiště, dětský bazének (i když nevyhřívaný), animační programy.

Pokoj byl dostatečně velky (rodinná suita)-2 pokoje (ložnice s dveřmi), šatna, koupelna a předsíň. Postele teda byly dost hrozné-na kolečkách, takže pořád někam odjíždely. Šatna byla super-věci nepřekážely v pokoji.

Od jídla jsme měli větší očekávání-suroviny nebyly špatné, ale úprava hrozná-každé maso a ryba neochucené a pouze osmažené na oleji na kameni. Ovoce bylo dost (papája, zelený meloun každý den; jablka, hrušky, kiwi, mandarinky, banány měly polovinu zájezdu výpadek).

Snídani, obědy a večeře byly formou bufetu. Do jídelny jsme byli v puštění vždy pouze na kartu, nutnost dezinfekce gelem a nabírání jídla igelitovou rukavici. Přes den bylo jídlo u bazénu, pouze ale pizza, hranolky, smažené kuřecí kousky,Dále nějaké jogurty a ovoce jako jablka hrušky a banány. Nic jiného teplého tam nebylo spíš takový fastfood. V rámci All-inclusive nebyla ani veliká nabídka pití, skoro za všechno se muselo připlácet, včetně espressa z kapsle, jinak byla káva pouze z automatu a ta nebyla vůbec dobrá.

Celkově se nám zájezd líbil, hlavně kvůli dětskému zázemí, hřištím a tobogánům a krásné zahradě. Jídlo mělo však veliké nedostatky a program All-inclusiv též. Zobraziť celú recenziu

Pláž
Cesta na pláž trvá zhruba 10 až 15 min., jde se podél celého hotelu a potom po strmých schodech co cestou jsou všude odpadky, ale pláž je čistá. S tmavým pískem a postupným vstupem do vody. O pláže je celkem dobrá restaurace, kde je možno si sednout a děti si mohou hrát přes promenádu na písku.

Linda U., 19.04.2021, Dátum pobytu: 7.4. - 14.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Abora Interclub Atlantic

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Výborná lokalita, krásné počasí a hlavně v této době málo lidí, proto mohu jen doporučit vycestovat, stojí to za to!!!!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná lokalita, krásné počasí a hlavně v této době málo lidí, proto mohu jen doporučit vycestovat, stojí to za to!!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé ubytování pro rodinu, dobře vybavené apartmány, oddělené pokoje, denně úklid.

Strava
Výběr jídla dokonalý, ochotný personál, spoustu ovoce a zeleniny a hlavně pro děti bylo jídlo málo solené!

Služby hotela
Dokonalé, 4 vyhřívané bazény, dětské hřiště, hřiště na fotbal, denně animační programy pro děti.

Pláž
3 krásné pláže v dosahu 20 min pěšky

Tomáš Fanfule, 15.04.2021, Dátum pobytu: 2.4. - 12.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Parque Cristobal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž Camisón 1 fotografia

Celkom: 9,8 Báječná dovolena, jako vždy na Fuerteventuře.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Báječná dovolena, jako vždy na Fuerteventuře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Sice starší a trochu opotřebený hotel, ale čistý. Mohlo by se dle mého názoru a v porovnání s jinými hotely dbát více na čistotu bazénu a opravit některé nefunkční sprchy.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Na jedničku.

Pláž
Vzhledem k malému počtu hostů nejsou na pláži slunečníky a lehatka, ale mě to nevadilo. Jen nebylo kam si odskočit, museli byste asi 2 km k majáku, kde fungovalo bistro. Sprcha taky nebyla nikde k dispozici. Pláž ale byla čistá, moře také.

Ivana Maršálková, 14.04.2021, Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9 Hotel se nachází v nejoblíbenější destinaci kousek od písečných dun. Pláž je pěšky cca 2 km. Na pláži jsme čas netrávili, takže kvalitu...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel se nachází v nejoblíbenější destinaci kousek od písečných dun. Pláž je pěšky cca 2 km. Na pláži jsme čas netrávili, takže kvalitu služeb hodnotit nemohu. Hotel je hezký a služby jsou skvělé, jen je více zaměřen na španělské návštěvníky a ostatní turisté je moc nezajímají. Jídlo bylo skvělé, ale je třeba si vždy vše osolit, což u většiny jídel problém není. V hotelu pracuje jako animátor Martin ze Slovenska a je opravdu moc milý a je s ním sranda. Rozhodně doporučuji půjčení vozu u společnosti Cicar a projet si ostrov. Treky v horách jsou parádní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je čisté a hezké. Každý den nové ručníky.

Strava
Na hotelu byla strava skvělá a určitě doporučuji vyzkoušet i místní restaurace, které nabízí obrovský výběr ryb a mořských plodů. Moc dobré víno a nesmím zapomenout na jejich slavný rum.

Služby hotela
Služby jsme tolik nevyužívali, ale bylo hezké zase zažít živou hudbu. Mají posilovnu, wellness, crossfitové hřiště, dva bazény, krásnou zahradu, masáže atd...

Pláž
Cca 2 km od hotelu je asi nejhezčí a největší pláž na ostrově se zlatým pískem, která je napojena na písečné duny.

Lenka R., 13.04.2021, Dátum pobytu: 27.3. - 10.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Occidental Margaritas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

14 fotografií

Celkom: 9,8 Hotel je velmi pěkný a zajímavě architektonicky řešený. Kapacita hostů je veliká, ale kvůli Covid situaci bylo vše dostačující a akorát....

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je velmi pěkný a zajímavě architektonicky řešený. Kapacita hostů je veliká, ale kvůli Covid situaci bylo vše dostačující a akorát. Zaměstnanci hotelu jsou vstřícní a usměvaví. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné a jednoduché ubytování. Nic nám nechybělo.

Strava
Strava byla rozmanitá, každý den jiné ryby a mořské plody. Vždy se dalo vybrat něco jiného. Nic mi nechybělo.

Služby hotela
Zaměstnanci jsou vstřícní a usměvaví. Až na jednoho barmana, který se celou dobu tvářil kysele. Musím však vyzdvihnout barmana Oscara, který jde člověk na svém místě. Milý, usměvavý, ochotný.

Pláž
Na pláži jsme byli v nedaleké Costa Calme. Moře bylo klidné, dalo se koupat. Pláž čistá s bílým pískem.

Monika Štusáková, 11.04.2021, Dátum pobytu: 28.3. - 4.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

8 fotografií