Recenzie hotelov
Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Skvele, nemame co dodat.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvele, nemame co dodat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krasny, cisty, klidny hotel 2 minutky od plaze. Viditelne brzy po rekonstrukci, krasne pokoje, peclive udrzovany.

Strava
Skvele jidlo! Po 2 dnech jsme byli tak prejedeni ze jsme v mori hned sli ke dnu.

Služby hotela
Mily personal, mozna chybela vetsi nabidla aktivit primo na hotelu, ale jelikoz jsme jeli odpocivat tak jsme nemeli problem.

Pláž
Plaz hezka, pomerne cista (i kdyz se zrejme porad najdou lide co si nedokazou vyhodit vlastni nedopalky), klidne more, pomerne malo lidi.

Pavel T., 20.10.2021, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Sol Fuerteventura Jandia - All Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená byla skvělá vše se nám líbilo. Odpoledne to trochu foukalo, ale bylo teplo takže to nevadilo. Moře bylo čisté, písečná pláž také...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá vše se nám líbilo. Odpoledne to trochu foukalo, ale bylo teplo takže to nevadilo. Moře bylo čisté, písečná pláž také čistá, světlý písek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj dostatečně veliký, vybavení dobré, velká koupelna.

Strava
Po celou dobu pobytu byla velmi pestrá nabídka jídel ať už v restauraci tak v baru u bazénů.

Služby hotela
Úklid na pokoji probíhal každý den, ob den výměna ručníků.

Pláž
Písčitá pláž, světlý písek. Na pláži možnost pronájmu slunečníku a lehátka za poplatek. Pláž se nachází hned pod bazény hotelu. Po levé straně od pláže pod hotelem začíná další pláž, je veřejná a není tak čistá a postupně přechází do pláže z oblázků.

Jan Keller, 20.10.2021, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: H10 Tindaya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Celkově povedená dovolená.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově povedená dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jak již bylo zmíněno v jiných recenzích, pokoje jsou malé (rodinný pokoj s 2 přistýlkami). V pokoji s přistýlkou musíte opravdu dávat pozor na kolena a dveře od koupelny, abyste nerozbili dveře nebo sebe :-).

Jinak zařízení je naprosto v pohodě. Měli jsme trochu nevýhodu v poloze pokoje, protože byl směrem k druhému hotelu, kde neuvěřitelně každou noc řvali opilci. Lepší (klidnější) je pokoj k bazénu hotelu.

Strava
Strava výborná, každý den něco jiného. Možná se opakovalo sladké, ale to už je spíš rouhání :-)

Služby hotela
Na recepci dobrá domluva v angličtině. V restauraci a baru trošku horší dorozumění, ale nakonec jsme si vždy porozuměli.

Bazény nové s pozvolným vstupem, takže děti v pohodě vystačili do půlky.

S lehátky klasický problém, ráno vždy zabráno ručníky a majitelé dorazili odpoledne... Tenhle přístup je prostě bezohledný (plavčík neřešil...). Slunečná terasa (v mezipatře 1. a 2. patra) prostorná a skoro vždy prázdná.

Dětský koutek byl v době naší dovolené neustále zavřený a program pro děti žádný nebyl, ale voda jim naštěstí stačila :-)

Pláž
Pláž je opravdu jen přes promenádu, dostatek místa. Voda skvělá (v říjnu i teplá :-), pozvolný vstup.

Samozřejmě otravní prodejci jsou a nerozumí slovu ne, ale s tím nic nenaděláte...

Jana L., 19.10.2021, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Troya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Maximální spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Maximální spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistota, i kvalitní vybavení

Strava
Bez jediné chyby :-) všeho dostatek, každý den na oběd i večeři jiné druhy jídla, perfektní!

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Spokojenost

Anonym, 19.10.2021, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Paradise Valle Taurito

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Celkově naše pocity a dojmy byli spíše pozitivní. Je vidět, že je hotel součástí obrovského komplexu hotelů a lázní, kde se pokouší mimo...

  • 7 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově naše pocity a dojmy byli spíše pozitivní. Je vidět, že je hotel součástí obrovského komplexu hotelů a lázní, kde se pokouší mimo all inclusive naúčtovat si co nejvíce extra poplatků, které by jinde třeba byly součástí all inclusive. Celkově by hotel měl zapracovat na upřímější reklamě, na fotkách vypadá, že je mnohem blíže k moři, než ve skutečnosti je. Vnitřní bazén s výřivkou je zřejmě jen pro hosty, kteří si zaplatí nějakou lázeňskou proceduru, která je o poznání dražší, než v běžném lázeňském komplexu. Také mají na fotografiích některé věci z jídelníčku, na které jsme za 14 dní nenarazili. Nutno zmínit, že zaměstnanci hotelu pracovali na 110% a byli velice milí a vstřícní.

Do hotelu jezdí převážně turisté z Německa a Francie, také je tomu přizpůsoben veškerý animační program. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování moderní a čísté, pravidelně uklízené. Na některých stránkách je upozorňováno na vodu z kohoutku, pro nás ale byla neškodná. Trezor pouze za poplatek, wifi se slabším signálem, lepší wifi také za poplatek.

Strava
Strava poměrně pestrá, složena převážně z jihoevropské kuchyně. Italské pokrmy, od pizzy po těstoviny opravdu potřebují hodně vylepšit, těstoviny a omáčky byli většinou bez chuti, a pizza nestojí ani za zmínku.

Pokrmy z ryb a mořských plodů bych spíše hodnotil pozitivně, ikdyž by chtělo si více pohrát s chutěmi. Ovoce, zelenina, ryby a mořské plody, deserty velice dobré. Co však neumí připravit je Itálie, mexico, nedochucená masa z grilu a smažené pokrmy taky nic moc.

Docela nás zklamalo, že jsme byli natěšeni na sushi, které bylo nejednou promováno na fotografiích, ale za 14 dni nebylo ani jednou.

Na snídaně nelze říci nic špatného, vybere si každý. Také velké plus za deserty a sladký bar.

Služby hotela
Možná nás trochu překvapilo, kde všude se v hotelu snaží účtovat poplatky i přes zaplacený all-inclusive.

All inclusive zahrnuje: snídaně, obědy, večeře, odpolední snack bar, včetně post- mixu, kávovaru, místního piva a vína, míchané koktejly z místních alko nápojů na baru od 10 do 23 hodin, po 23. hodině již placené.

Služby za poplatek mimo all-in : Trezor, funkční wifi, váha na kufry... , kulečník, veškeré lázeňské procedury, celé vnitřní prostory s bazénem, výřivkou a lázněmi. Bar po 23 hodině. Pitnou vodu je zakázáno si natočit do lahve a je dostupná v hotelovém obchodě za čtyřnásobek ceny v supermarketu.

Pláž
Pláž v blízkosti hotelu byla moc pěkná a čistá, jelikož byl Říjen, nebylo tam tolik lidí. Procházka cca 700metrů (né 300 jak je uváděno od hotelu) nám vůbec nevadila, jelikož jsme toho stejně jinak moc nenachodili. Cesta zpět z pláže na hotel je však poměrně do kopce a může být náročná pro starší lidi. Lehátka a slunečníky na pláži v ceně 13,5 euro za celý set. Velice doporučuji Caretta beach bar se vstřícným personálem, živou hudbou a dobrými koktejly.

Marko H., 18.10.2021, Dátum pobytu: 30.9. - 14.10.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: AluaVillage

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

snídaně 6 fotografií

Celkom: 8,8 Jedinecna poloha-prima dostupnost plází

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jedinecna poloha-prima dostupnost plází Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Superior polohou vyborny

Strava
Z deseti davam sedm

Služby hotela
Nic vyjimecneho

Pláž
Skvelé-dostupnost cistota vyhledy priste znovu sem

Emilie V., 18.10.2021, Dátum pobytu: 4.10. - 15.10.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: H10 Gran Tinerfe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Hotel, který má strukturu kempu - chatky (bungalov) v krásně udržované zahradě, která je večer osvětlená, všude je čisto, vše pečlivě...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel, který má strukturu kempu - chatky (bungalov) v krásně udržované zahradě, která je večer osvětlená, všude je čisto, vše pečlivě upraveno. V centru je velký bazén a dětské brouzdaliště s venkovním barem, dětským hřištěm, obchůdkem a několika zábavnými stoly (biliár, fotbálek atd.) Dále pak budova recepce s jídelnou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Chatka pro dva, všude čisto, uklizeno, vše funkční. Koupelna se sprchovým koutem, dvě umyvadla, WC, ručníky, fén, šampon atd., Ložnice s velkou skříní (dostatek úložných prostor), ve skříni k využití i trezor. A obývací pokoj s TV,. ledničkou, mikrovlnou, rychlovarnou konvic. Před chatkou posezení.

Strava
All inclusive pestré, dobré, vždy i čerstvá zelenina a ovoce, výběr ze světové kuchyně. Stoly vždy prostřené, uklizené. Průběžně prochází obsluha, aby bylo vše v pořádku.

Služby hotela
Na recepci vždy uměli anglicky. Neřešili jsme žádný problém.

Placená WiFi měla kolísavé připojení, což je vzhledem k tomu, že si to člověk připlácel jako extra službu, trošku škoda. Výměna ručníků k bazénu 2 x týdně. Je pozorné, že vstupní informace dávají turistům při check-in v jejich mateřském jazyce. Úschovna zavazadel zdarma.

Pláž
Pláž byla dál (asi 1 km), zdarma tam jezdil autobus (nevyužili jsme), příjemná procházka městečkem. Pláže s plavčíkem, čisté, pěkné.

Věra O., 17.10.2021, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Club Playa Blanca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,8 Dovolená proběhla v pořádku až na negativní zkušenost s autopůjčovnou, která nám byla doporučená cestovní kanceláří .

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená proběhla v pořádku až na negativní zkušenost s autopůjčovnou, která nám byla doporučená cestovní kanceláří . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v pořádku. Drobné nedostatky na pokoji (protékala voda ze sprchy do ložnice).

Strava
Jídlo bylo výborné, bylo z čeho vybírat.

Služby hotela
Situace byla ovlivněna covidovymi opatřeními a nebyla možnost využít všechny služby a aktivity hotelu.

Pláž
Pláž byla hned před hotelem, čistá.

Neškodilo by pár lehátek přímo na pláži, jinak se dalo ležet na terase u hotelu.

Petra N., 17.10.2021, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)