Recenzie hotelov
Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9.2 Příjemná dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorné

Strava
Výborná

Služby hotela
Dobré

Pláž
Pláž cca 10 minut pěší chůze.

Anonym, 12.05.2022, Dátum pobytu: 2.5. - 9.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Vigilia Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Hotel perfektní, akorat pláž daleko a z velkého kopce, animační program pro deti skvělý

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel perfektní, akorat pláž daleko a z velkého kopce, animační program pro deti skvělý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, denně uklizeny

Strava
Skvělá

Služby hotela
Perfektní

Pláž
Dostupnost horší ale cista pláž

Barbora Marková, 12.05.2022, Dátum pobytu: 2.5. - 9.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Landmar Costa Los Gigantes

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Absolutní čistota, ochotný personál, skvělé jídlo, krásná pláž.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Absolutní čistota, ochotný personál, skvělé jídlo, krásná pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké

Strava
Velmi bohaté a pestré all inclusive.

Služby hotela
Milý a ochotný personál

Pláž
300m široká pláž s absolutně čistým okolím a biotopem

Filip K., 11.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Za celý pobyt jsme nenarazili na jediný negativ.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za celý pobyt jsme nenarazili na jediný negativ. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme mile překvapeni jak velikostí, tak vybavením pokoje. Plus každodenním úklidem.

Strava
Jeden velký hřích obžerství. Vše vás vábí vůní, pak i pohledem a chutí nás to nikdy nezklamalo. K tomu je k dispozici milý a přátelský personál.

Služby hotela
Ne jen u stravování, ale i všechen personál byl milý a ochotný.

Pláž
Přímo u hotelu je čistá prostorná pláž. Nejen že na pláži nebyli žádné odpadky, ale i ve vodě nebyli žádné řasy a medúzy, či jiná nepříjemná havěť. Jediného čeho se člověk ve vodě mohl bát, byl nešikovný student školy serfu, která byla na pláži nedaleko hotelu.

Michal C., 11.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Monica Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Krásné prostředí, apartmány čisté, neustále uklízené, dva balkonky na obě strany, jak k moři, tak k bazénu, resort opečovávaný, skvělé...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné prostředí, apartmány čisté, neustále uklízené, dva balkonky na obě strany, jak k moři, tak k bazénu, resort opečovávaný, skvělé jidlo, všeho dostatek, včetně pití, automatů na vše. Personál velice příjemný, ochotný, usměvavý. Výborná poloha resortu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, čisté apartmány.

Strava
Výborná, rozmanitá, dostatek ovoce, zeleniny, výběr možnosti jak mořské plody, ryby, tak středoevropská jídla. Bohaté stoly.

Služby hotela
Velmi přátelský personál, jakákoliv pomoc není překážkou.

Pláž
Několik druhů pláži, jak světlý písek, tak černý písek, někde kamínky, pozvolný vstup do moře, nebylo vůbec přeplněno, pláže jsou dlouhé, možnost slunečníků a lehátek, všude čisto, krásná promenáda, celé letovisko velmi pěkné.

Eva Štěpánková, 10.05.2022, Dátum pobytu: 30.4. - 7.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Labranda Bahía Fañabé Villas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9.8 Rezort Aequora něco úžasného, palmy, rozkvetlé barevné keře, 5 bazénů. Snad všechny bazény byly vyhřívané na 27 stupňů. U našeho...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Rezort Aequora něco úžasného, palmy, rozkvetlé barevné keře, 5 bazénů. Snad všechny bazény byly vyhřívané na 27 stupňů. U našeho apartmánu byla slaná voda, dalo se tam jít kdykoliv. Já jsem si tam šla zaplavat v 7 hod. ráno před snídaní. Nebo jsem si byla zaběhat na pláži v písku bosa,nebo po široké promenádě pro chodce a běžce a uprostřed byla asfaltová cyklostezka.Byla tam půjčovna kol a elektrokoloběžky. Moře bylo chladnější, ale byla jsem tam každý den. Vydržela jsem tam maximálně 20 min.Dva dny,když bylo celý den azuro, tak jsem do moře šla dopoledne 2x a odpoledne také 2x. Na ostrově je dosti větrno, jeden den byla rychlost větru až 34 km/hod. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý,pokojské každý den uklízely pokoje,měnily ručníky i osušky, toaletní papír doplňovaly. Náš apartnám byl ve 2.patře,vyšší stavby tam ani nejsou. U každého apartmánu je veranda.Z verandy se šlo do přijímací haly s televizí , sedací souprava + konferenční stolek a stolek pod televízí s křesílkem. Malá kuchyňka s kávovarem ,rychlovarná konvice, káva porcovaná,čaj zelený,černý,cukry, kelímky na pití.Na pokojích teče ne zrovna dobrá voda (prý je odsolená), ale v celém areálu jsou možnosti si vodu pitnou načepovat z venkovních barelů a je krásně vychlazená. A je tam koupelna se sprchovým koutem,velké zrcadlo,fén na vlasy,záchod.Ložnice byla vybavena velkou manželskou postelí,noční stolky,trezor na cennosti,televize a zašupovací skříně na oblečení.

Strava
Jídla hromady,ale hlavně všechno strašně dobrý. Co asi nedělají jsou řízky. Jinak masa na různý způsoby, vepřový hlavně libový,kuřecí,hovězí, ryby, strašně chutné brambory ve šlupce pečené, zeleninové saláty,ovoce kompotované,sušené,čerstvé.A těch sladkých zákusků a dortů, zmrzliny 4 druhy.U snídaní čerstvé pečivo, salámy,slanina pečená, různé druhy sýrů, vajíčka smažená, vařená , buličí oka,grilovaná zelenina papriky,rajčata,cukety....,k pití různé kávy,čokoláda,mléko,kapučíno, džusy. A večeře ještě více jídla než u oběda. K pití co jsme chtěli pivo,víno... KDO SI ZTĚŽUJE NA JÍDLO, TAK BY MNĚ ZAJÍMALO, JAK SE STRAVUJE DOMA.Prostě to nemělo chybu, číšníci tam běhali,jak jsme dosedli ke stolu, už se ptali, co budeme pít a za 1 až 2 jsme to měli na stole.Na večeři dávají na stoly bílé ubrusy a bílé látkové ubrousky. Jak někdo odešel od večeře,okamžitě stáhli použité ubrusy a dali čisté,nové.JÍDLO PROSTĚ NEMĚLO CHYBU, PRO MĚ TO BYLO JEDNO VELKÉ MŇAM!

Služby hotela
Celkový dojem nádhera,přenádhera.Perzonál milej,usměvavej,i když nekteří museli mít roušky.A nakonec musím pochválit českou recepční Lenku z Desné v Jizerských horách. Co jsme se potřebovali , tak nám poradila a vysvětlila.

Pláž
Pláž čistá,voda v oceánu také čistá 19 stupňů, kdyby byla teplejší,bylo by to lepší. Na pláž od našeho pokoje tak necelých 400m, pak jsou pláže hezčí po promenádě až do 5 km.

Drahuše, 09.05.2022, Dátum pobytu: 27.4. - 4.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Aequora Lanzarote Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.4 Po příletu na letiště, ma nás nečekal nikde žádný delegát. Nebyli jsme jediný, kdo se s delegátem nesetkal. Za celou dovolenou jsme se s...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Po příletu na letiště, ma nás nečekal nikde žádný delegát. Nebyli jsme jediný, kdo se s delegátem nesetkal. Za celou dovolenou jsme se s ním neviděli ani jednou. Cesta z letiště na hotel, která měla 40 km, trvala 2,5 hodiny. Cestu zpět jsme si raději zařídili po svém, jeli jsme taxíkem.

Místo není nejvhodnější na koupání v moři s dětmi, jak je v nabídce psáno. Zobraziť celú recenziu

Strava
Strava na hotelu super

Pavel Vavra, 09.05.2022, Dátum pobytu: 30.4. - 6.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Landmar Costa Los Gigantes

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.4 Velmi pěkné, čisté a komfortní ubytování. Jídlo rozmanité, myslím, že si každý vybere. Byli jsme v dubnu a dalo se i v pohodě vykoupat....

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkné, čisté a komfortní ubytování. Jídlo rozmanité, myslím, že si každý vybere. Byli jsme v dubnu a dalo se i v pohodě vykoupat. Sluníčko mělo sílu. Pláž má jemný černý písek (může být velmi rozpálený), často vlny, takže to není úplně pro malé děti. Okolí čisté, pěkné na procházky. S kočárkem trochu náročnější, ale dá se to. Jediný mínus je transfer z/na letiště, kdy se 30 km táhne hodinu a půl. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velký prostorný pokoj, pěkná terasa, výhled z části na moře a bazén. Super matrace, jen postele se rozjíždí. Sprcha, vana i bidet. Všude čisto.

Strava
Myslím, že si každý vybere. Víno z láhve, pivo dobré, zbytek místní výroby. Dá se ale udělat upgrade na premium, kde jsou lepší služby.

Lenka Šimečková, 07.05.2022, Dátum pobytu: 20.4. - 27.4.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Landmar Playa La Arena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4.4 první dojem nebyl moc pozitivní, kvůli opilým hostům na recepci. Paní recepční byla ale milá. Je to resort nižší kvality na nižší cenu...

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
první dojem nebyl moc pozitivní, kvůli opilým hostům na recepci. Paní recepční byla ale milá. Je to resort nižší kvality na nižší cenu čemuž rozumím, ale zpětně to hodnotím tak, že bych si připlatila za vyšší kvalitu ubytování. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
jeli jsme na dovolenou s dvouletým dítětem, předpokládali jsme, že kuchyňka bude vybavená, abychom mu mohli připravovat jídla. to se bohužel nekonalo, v kuchyni nebylo nic, ani varná konvice, ani hrnky, talíře, příbory... Na recepci nám řekli, že přece nádobí nepotřebujeme, když máme all inclusive a že je kuchyň kompletně odpojená. Což na jednu stranu chápu, na druhou stranu v případě že v inzerátu je uvedený kuchyňský kout, předpokládala bych že bude funkční. Personál hotelu byl vstřícný, avšak švábi na pokoji nás dorazili. V tomto rozlehlém areálu budou určitě atraktivnější pokoje, než jsme měli my. Náš pocit je takový, že jsme do této části byli s dítětem umístěni zejména proto, že tam byl v noci opravdu klid. nejednalo se o naši první návštěvu na Tenerife, i dříve jsme byli v 3hvězdičnových resortech, možná covidová krize kvalitu služeb v resortu mohla snížit. Ložnice je bez otevíratelných oken.

Strava
strava byla OK, dostatečný výběr, personál opět milý a vstřícný

Služby hotela
průměr

Pláž
5 minut chůze na pláž, pláž veliká, čistá a udržovaná. Množství lidí bylo na přelomu duben/květen malé. Opravdu pozitivní dojem. Voda sice trochu studená na můj vkus, ale přítelovi třeba teplota vody vyhovovala.

Lenka Kuhejdová, 06.05.2022, Dátum pobytu: 26.4. - 3.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Labranda Bahía Fañabé Villas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)