Recenzie hotelov
Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 V době pandemie koronaviru byl hotel obsazen asi z jedné třetiny. Řada okolních hotelů byla zcela zavřená. Tento hotel má výhodu, že z...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V době pandemie koronaviru byl hotel obsazen asi z jedné třetiny. Řada okolních hotelů byla zcela zavřená. Tento hotel má výhodu, že z pokojů od 3. patra výše je vždy krásný výhled na bazén a na moře. Ubytování proběhlo velice rychle a během několika minut jsme byli na pokoji. Ubytování, stravování, úklid pokoje a ochotu personálu hodnotím velice kladně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl dostatečně prostorný s balkonem a výhledem na moře. Pokoj má samostatnou, dostatečně velkou šatnu.

Strava
Strava byla výborná, zaměřená na ryby, ale vždy bylo k dispozici i maso vepřové, hovězí, kuřecí atd. Kuchař připravoval maso každému dle jeho přání. Vždy množství ovoce a zeleniny.

Služby hotela
K dispozici byl bar u bazénu a v jídelně. Obsluha byla velice ochotná a bylo možné vybírat pití z velkého množství nápojů, ne pouze španělských. Víno se podávalo lahvové a netočilo se za sudů, jak bývá obvyklé. Bylo velice chutné.

Pláž
Pláž se nachází asi 5 minut od hotelu. Je dlouhá několik kilometrů a je zde krásný a jemný bílý písek. Ideální ke koupání i dlouhým procházkám.

Václav P., 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Seaside Sandy Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 líbilo moc,určitě se vrátíme,ale až pomine doba roušková.....bylo to omezující a jediné mínus

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
líbilo moc,určitě se vrátíme,ale až pomine doba roušková.....bylo to omezující a jediné mínus Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
naprostá spokojenost,hygiena na vysoké úrovni

Strava
Španělská kuchyně je výborná....mám 3 kila nahoře

Služby hotela
super

Pláž
pláže jsou s kameny a velkými vlnami,ale já to mám ráda.....

Petra R., 14.09.2020, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: H10 Tenerife Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 2,8 Uklid je katastrofa, skoro žádný. Obsluha kdekoliv pomalá, všude se čeká dlouho a někdy dělají že vám nerozumí. Na hotelu není klid na...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 3 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Uklid je katastrofa, skoro žádný. Obsluha kdekoliv pomalá, všude se čeká dlouho a někdy dělají že vám nerozumí. Na hotelu není klid na spaní, řev v pokojích i na chodbách, recepce je na to laxní. Půjčovně aut je docela levne. Ceny lehatek na pláži jsou docela drahé. Ostrov nemá moc co nabidnout. Srovnání s Fuertaventurou je:na Fuertaventure jsou krásné pláže, okolí,lide, jídlo.

Sem už nikdy,hrozba dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou vybaveny starým a místy i rozbitím nábytkem.

Strava
Jídlo stále dokola, vždy jen jedna ryba, maso, příloha jen hranolky, občas Kanárské brambory. Pro děti jeden den špagety s červenou omackou, druhý den se syrovou, obměna jen v druhu. Snídaně a snack je velmi chudý a ovoce málo a jen to běžné( jablko, banán, meloun).

Služby hotela
Úklid byl katastrofa: výměna za 14 dní povlečení na polštář žádná!. Ručníky ikdyž hodíte na zem, jak je psáno tak vám vymění jen ty co uvážit že jsou špinavé. Zametou jeden den na balkoně a dal je nic nezajímá. To že je jinde nepořádek tak ho nezametou. Je asi podle rozpisu na jiný den či co. Prostor na chodbách se též moc neuklízí, pohozený cigarety aj.. je tam víc než den. Společenská místnost u bazénu kde jsou večery pro děti a pak pro dospělé je katastrofa: záchody se neuklízí, tudíž chybí papír a je tam bordel jak bůhví kde. Obsluha na baru jen jedna a té je úplně fuk že je fronta na pití až do p.... e., pomalá a pořád chodí pro nic dozadu. Uklid stolu nula

Pláž
Malá pláž u hotelu jak píší je opravdu malá a když přijde příliv tak ještě menší. Dostal se kni musíte obejít hotel.

Eva Šimková, 06.09.2020, Dátum pobytu: 14.8. - 28.8.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Annapurna Tenerife (ex. Alborada Beach Club)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

WC u bazénu 2 fotografie

Celkom: 9,2 super dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalov odpovídal ceně

Strava
Naprosto vynikající, skvělý výběr

Služby hotela
Drobný problém se zámkem byl do 5 minut vyřešeny

Pláž
Lehátka za poplatek, chodili jsme přímo od bazénu, doporučuji boty do vody

Anonym, 26.08.2020, Dátum pobytu: 16.8. - 23.8.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Castillo Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Všechno bylo v pořádku, počasí bylo dobré, pláže široké a čisté, voda byla teplá, hotel velký, měl dostatek prostoru pro všechny)))),...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno bylo v pořádku, počasí bylo dobré, pláže široké a čisté, voda byla teplá, hotel velký, měl dostatek prostoru pro všechny)))), byli jsme v klidu, nebylo nic špatného, ​​co by mohlo zničit náš odpočinek! Zobraziť celú recenziu

Yuliia Bushnyeva, 26.08.2020, Dátum pobytu: 16.8. - 23.8.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pájara Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný hotel, krásné prostředí , blízko letiště , pláž skoro u hotelu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel, krásné prostředí , blízko letiště , pláž skoro u hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pokoje, úklid a výměna ručníků denně

Strava
Naprosto jsem spokojena s jídlem

Pláž
Pláž čistá , průhledná voda. U hotelu s černým pískem ale kousicek dal mate pláž s bílým pískem . Lehátka a desniky za poplatek . Můžete koupit tam desnik nebo přivést s sebou .

Anna Oszeldová, 24.08.2020, Dátum pobytu: 14.8. - 21.8.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Gala Tenerife

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Nejprve nás zklamal pokoj, ale po přestěhování se nám dovolená velice líbila. Hotel bych určitě doporučil, jen si to chce rezervovat...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Nejprve nás zklamal pokoj, ale po přestěhování se nám dovolená velice líbila. Hotel bych určitě doporučil, jen si to chce rezervovat pokoj ve vyšších patrech. Zároveň bych doporučil výlet po ostrově, zvlášť na sopku El Teide. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme objednaný pokoj Deluxe s výhledem na moře a s hydromasážní vanou. Nejprve jsme dostali pokoj úplně v nejnižším patře, kde byla venku terasa s vanou a lehátky, bohužel zde nebylo žádné soukromí. Hned na konci terasy byl plot a za ním cesta, takže tam chodili cizí lidi kolem hotelu. Výhled na moře odtud též nebyl. Po žádosti na recepci nás 2. den ubytování přesunuli do vyššího patra, kde jsme dostali opravdu nádherný pokoj se 2 balkóny a překrásným výhledem na útesy.

Strava
Nic extra, ale vždy se dalo něco vybrat. Akorát výběr ovoce byl menší kromě melounů, ananasů a banánů nic jiné v podstatě neměli.

Služby hotela
Hodně čistý hotel, uklízečky byly opravdu pečlivé.

Pláž
Hned u hotelu byly 2 kamenité pláže, kde je ovšem varování, že koupání se nedoporučuje. Opravdu nevypadali moc bezpečně na koupání. Naštěstí tak 5 minut od hotelu je malá písečná pláž, kde se dá dobře vykoupat.

Michal T., 24.08.2020, Dátum pobytu: 14.8. - 21.8.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Barceló Santiago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Velmi hezká dovolená, určitě se sem vrátíme, doporučuji!

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi hezká dovolená, určitě se sem vrátíme, doporučuji! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování hezké, čisté, pravidelný- důkladný úklid pokojů, velmi příjemný a usměvavý personál, pyžamo- tričko na spaní důkladně složeno a zasunuto pod polštář každý den :D. Na pokoji jsme vůbec neměli minibar, který měl být - prázdný, žádná varná konvice ani možnost uvařit si na pokoji kafe, čaj. Trezor za poplatek 30 euro. Všechny pokoje mají balkon. Ubytování je v horní části hotelu (6 patro a výš), zaplatili jsme si přímý výhled na moře, dostali jsme boční (moře sotva 30% z celkového výhledu! Pokoj nám nebyl vyměněn s tím ze hotel přímý nebo boční výhled nerozlišuje. CK ovšem ano. Přímý výhled stal 7 tis a boční cca 3 tis. Bylo nám řečeno, že výhled na moře je pouze jeden a ostatní pokoje jsou otočeny do dvora. Měli jsme možnost nahlédnout do více pokojů cestou k výtahu, kdyz probíhal úklid a pokoje měly opravdu přímý výhled, kromě našeho.

V 5 patře je venkovní bazén, bary, recepce, restaurace. Od 5 patra níže ubytování pouze pro Star Prestige, kde je další bazén, vířivky, soukromí, klid. Přístup máte pouze když si připlatíte změnu pokoje za star prestige- jinak ne.

Strava
Strava dobrá, chutná, rozmanitá, tématické večery, jednou v týdnu sushi, mořské plody... dostatek sýrů, mlék (bez laktozy, mandlové, kokosové, polo i plnotučné... což není úplně běžné). Postrádali jsme pouze kuřecí maso, které bylo snad jen 1x v tydnu.

První polovinu pobytu se tvořily všude fronty kvůli nemoznosti vzít si jídlo sám, bylo podáváno kuchaři, těch bylo velmi málo, jeden kuchař obsluhoval tři fronty na více stranách. V druhé polovině pobytu z ničeho nic rozvolnění těchto opatření, normální průběh stravování a možnost vzít si sám jakékoli jídlo. Kromě steaků, volích ok, slaniny a pečiva, které podávali kuchaři jelikož je i připravovali. Zmrzlina každý den, dezertů velmi mnoho ovšem téměř žádný nám moc nechutnal a to jsme milovníci všeho sladkého. V jídelně i v areálů hotelu pohyb v rouškách, u bazénu, na pláži, po dosednutí ke stolu možno sundat. Různé druhy pizzy každý den. Překvapilo nás, že během oběda byl zakázán pohyb v restauraci i v plážovém baru pouze v kratasech a v horním dílu plavek. Zatím co ženy v plavkách v pruhledném šátku nebo ve spodním dílu plavek a krátkém tricku pod prsa byly v pořádku. Takže od pasu dolů můžete přijít v plavkách ale od pasu nahoru ne ???? budete požádáni o obléknutí ???? Na večeři každý šel jak chtěl, opět i paní v šátku byla v pořádku. Nevím - třeba ji odcizili kufr a měla udělenu vyjímku ????

Různé alko i nealko nápoje v průběhu celého dne formou samoobsluhy v bazénovém baru ... jinde s obsluhou.

Služby hotela
Velmi kvalitní, vstřícný a usměvavý personál ????

Pláž
Nádherná, čistá, písčitá... s pozvolným vstupem do moře, vhodná pro rodiny s dětmi. Na ostrově často velmi fouká- velké vlny, Vy, Vaše děti i větší puberťáci si přijdou na své. Sluníčko je zrádné. Natírejte se pouze 50, i kdyby Vám bylo právě chladno. Nikdy jsem se nespálila a stačily dvě hodiny v zataženém počasí a druhý den jsme museli zůstat na pokoji. Totálně jsme shořeli ???? a to jsme byli natření třicítkou. Přístup na pláž lehce z kopce nebo druhou stranou po schůdkách kolem vedlejšího hotelu Iberostar Palace :)

Žaneta M., 22.08.2020, Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Iberostar Playa Gaviotas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Asi nejlepší dovolená. Sympatický hotel v krásné zahradě s čistým hezkým bazénem (jsou tam vlastně 2), výborným jídlem a dobrým umístěním...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Asi nejlepší dovolená. Sympatický hotel v krásné zahradě s čistým hezkým bazénem (jsou tam vlastně 2), výborným jídlem a dobrým umístěním ve městě. Německy mluvící delegátka také uměla anglicky, nicméně pokynu k odletu a k transportům si musíte přeložit. Lze si za dobrou cenu půjčit auto a jezdit na výlety v okolí s hezkou přírodou. Doporučuju výlet na sopku, horu El teide na stezku kolem Roquez a vidět tisíciletý strom Drago (dělají ze stejného typu stromu i alkohol :)).

Koronavirus tam berou hodně vážně, takže jsem se vůbec nebál, že se nakazím (vlastně na celém Tenerife). Na každém rohu tam mají dávkovač s dezinfekcí. Bylo třeba mít roušku. Na cestě z Kanárů byl volný průchod letišti ve Švýcarsku i ve Vídni bez nutnosti se testovat nebo být v karanténě. Z pevninského Španělska byste si museli zaplatit test. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj v pohodě. S balkonem a pěkným výhledem na bazén, popř moře. V pokoji je televize, kdyby si někdo chtěl přinést třeba playstation. Myslím, že jsme měli ve středu druhého patra štěstí na wifi. Signál slabší, rychlost také, ale když něco potřebujete, zařídíte si to, popř jde zaplatit rychlejší internet. Koupelna pěkná.

Strava
Parádní. Velký výběr jídel z masa, mořských potvor, zeleniny, dresigů, sýrů, pečiva, těstovin, ovoce. Dezerty a zmrzlinu tam dělá nějaký polobůh. U snídaně taky velký výběr. Jediná nevýhoda byla, že jsme dostali čas snídaně na dost brzo 7:30-8:30, ale dalo se to.

Pití je zahrnuto jen pro all inclusive (včetně sangrie, piva, vína).

Služby hotela
Personál umí téměř vždy anglicky. Personál je velice milý. Je zde bar u bazénů a ve společenském prostoru. Téměř každý den se tam staral o zábavu sympatický černoch, který je Čech (měl českou občanku) :) Většinou hraje latinskou hudbu, takže na tančení Salsy, Bachaty, aj ideální. Je tam i nějaký welness, který jsme ale nenavštívili. Pokud tam je posilovna, tak jsme ji nenašli.

Pláž
My jsme si z 90% vystačili s bazénem, který byl podstatně teplejší než oceán. V bazénu 27-28°C a v moři cca 23°C. Pláž je středně daleko, něco přes 500m dolů po schodech. Jsou tam menší vlny - lze surfovat. Do moře jsem šel jen jednou + párkrát si namočit nohy. Je tam i pěkný vodní park Lago za 5,5 EUR, ale přišlo mi to docela zbytečné.

Anonym, 21.08.2020, Dátum pobytu: 9.8. - 19.8.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Puerto De La Cruz

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)