Recenzie hotelov
Fuerteventura - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Byli jsme moc spokojení, jediné, co se nepovedlo bylo počasí.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme moc spokojení, jediné, co se nepovedlo bylo počasí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše v nejlepším pořádku.

Strava
Jídlo trochu horší, nežli v hotelu R v jiné části ostrova.

Služby hotela
Vše v pořádku.

Pláž
Pláž pár metrů, oceán nádherný, ale nebylo počasí.

Jiřina Koštálová, 21.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená se mi líbila cena určitě odpovídá kvalitě určitě bych hotel doporučila

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se mi líbila cena určitě odpovídá kvalitě určitě bych hotel doporučila Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo též ceně i když jsme požádali o výměnu pokoje proto že jsme měli dost proleželé matrace bylo nám bez problému vyhověno

Strava
Strava byla na 3hvězdičkový hotel naprosto dokonalá všeho bylo dostatek vše bylo čerstvé a chutné

Služby hotela
Hotelová služba a personál byl vstřícný a ochotný

Pláž
Pláž sice nebyla hned u hotelu ale na pláž nebylo daleko a byla to příjemná procházka pláž byla čistá a pěkná

Věra Laibnerová, 21.01.2020, Dátum pobytu: 9.1. - 16.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená krásná

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená krásná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté

Strava
Velký výběr jídla

Služby hotela
Animační program slabší ale jinak ok

Pláž
Dlouhá písečná akorad lehátka za poplatek

Vaclav Kalous, 20.01.2020, Dátum pobytu: 9.1. - 16.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Monica Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Bylo to příjemné prostředí ,spoustu jídla a spoustu milých lidí . Určitě pojedu zase.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to příjemné prostředí ,spoustu jídla a spoustu milých lidí . Určitě pojedu zase. Zobraziť celú recenziu

Služby hotela
Velmi dobré

Michal Šnebergr, 20.01.2020, Dátum pobytu: 9.1. - 16.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 dovolená v zásadě splnila naše očekávání

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená v zásadě splnila naše očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj ok, pěkné místo v rámci hotelu, některé věci opotřebované

špatný polštář

Strava
strava standardní

velké mínus za nádobí - velmi často špatně umyté, špinavé talíře, hrnky i příbory

Služby hotela
personál milý a ochotný

Pláž
pláže nádherné

Lucie K., 13.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Velká spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající, čisté

Strava
Pestrá, stále doplněná

Služby hotela
Recepce i delegát vše vyřešili,poradili, příjemní

Pláž
Čistá pláž přímo u hotelu, okolí čisté, udržované, oceán nádherný

Anonym, 13.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Riu Oliva Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,6 Hotel celkem pěkný

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel celkem pěkný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování daleko od recepce,ale jinak v pohodě.Jen ty postele mohly být lepší,už asi něco pamatují

Strava
Strava výborná,i když už jsme zažili pestřejší.Ale vždy jsme našli něco - na čem jsme si pochutnali.

Služby hotela
Až na tu placenou wifi - v pohodě. Myslím,že v dnešní době to už je standart mít internet v ceně!

Pláž
Pláž celkem čistá - jen tam děsně zapáchal odpad - který ústil přímo do písku před pláží

Dana Prášková, 13.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Monica Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vše ok. Hotel je 80 km od letiště a tak cesta je dost unavná. Výborné, že to bylo pro 16+, tedy bez uřvaných děcek. Plno Němců, češi...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše ok.

Hotel je 80 km od letiště a tak cesta je dost unavná.

Výborné, že to bylo pro 16+, tedy bez uřvaných děcek. Plno Němců, češi jen dva páry (drahá dovolená). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je 80 km od letiště a tak cesta je dost unavná. Exkluzivní ubytování.

Strava
Jídlo super, vše velmi dobré. Nejlepší mořské plody.

Služby hotela
bez problémů.

Pláž
Pláž daleko od hotelu a do kopce, ale v tuto dobu stejně je moře studené a proto se dá koupat jen ve vyhřívaném bazénu. Hodně větrno, 18 st. bylo málo, ale na sluníčku celkem dobré.

Ing. Petr M., 13.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: IBEROSTAR Fuerteventura Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Ubytování a stravování hotel jako takový výborný, personál perfektní večerní programy - trvající max. hodinu - podprůměrné

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování a stravování hotel jako takový výborný, personál perfektní

večerní programy - trvající max. hodinu - podprůměrné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bez chyb, výborné

Strava
velká rozmanitost , velká nabídka i ryb - i pro diabetiky , výborné

Služby hotela
bez připomínek - na výborné úrovni

Pláž
velmi špatná - úrověň 70. let minulého století

Irena Spirová, 13.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Monica Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)