Recenzie hotelov
Fuerteventura - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Hotel 100% doporučuji. Do města Morro Jable jezdíme pravidelně a tento hotel nás mile překvapil. Poloha hotelu je blízko k pláži (přes...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel 100% doporučuji. Do města Morro Jable jezdíme pravidelně a tento hotel nás mile překvapil. Poloha hotelu je blízko k pláži (přes ulici). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou vždy čisté, prostorné. Je viditelné, že hotel je nově zrekonstruovaný, protože nábytek a vybavení jaou nová.

Strava
Jídlo je z celého hotelu nejlepší. Obrovská rozmanitost typů jídel, od mořských plodů, těstovin, předkrmů a desertů.

Pláž
Pláž je písčitá, dlouhá. Lehátka a dešníky jsou placené, jeden den pro tři lehátka a jeden dešník vyjde kolem 13€.

Magdalena N., 01.12.2021, Dátum pobytu: 21.11. - 28.11.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Sol Fuerteventura Jandia - All Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

10 fotografií

Celkom: 4,6 Dovolena byla fajn, pocasi super, krasne plaze i okoli, ale priste bych si rozhodne vybrala jiny hotel, jelikoz za tu cenu existuji lepsi...

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla fajn, pocasi super, krasne plaze i okoli, ale priste bych si rozhodne vybrala jiny hotel, jelikoz za tu cenu existuji lepsi alternativy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel jako takovy by si zaslouzil renovaci, na ubytovani bylo videt opotrebeni. Pokoje ale byly ciste, vymena rucniku na pozadani kdykoli.

Strava
Jidlo bylo rozhodne velke zklamani. Sice bylo vseho relativne dost, ale vzhledem k tomu, ze do hotelu jezdi hlavne nemecka klientela, byla strava prizpusobena primarne jim, takze temer nic lokalniho. Nejvetsi minus byla naprosta absence jakehokoli koreni, jidlo bylo mdle a nedosolene. Je sice mozne si pridat nejakou omacku, ale neni to ono. Obedy a vecere se moc nelisily, vyber nebyl pestry. Mimo dobu snidane, obeda a vecere bylo dostupne jen nejake sladke pecivo na baru. Na teple napoje meli automat, kava nebyla vubec dobra.

Služby hotela
Zamestnanci hotelu byli velmi mili a pozorni, delali vse pro udrzeni cistoty. Fitness bylo dostupne jen po rezervaci, jelikoz po kazdem hostovi musel byt prostor vydezinfikovan, proto jsme jej nakonec nevyuzili.

Pláž
Na plaz se slo pesky skrz hotel a ulici pod nim asi pet minut. Je to z kopce, takze malicko narocnejsi pro mene pohyblive hosty. Plaz je ale krasna a cista a v teto oblasti je more prevazne klidne bez vetsich vln. Na plazi je sprcha.

Anonym, 24.11.2021, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Golden Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Pěkný pobyt na krásné pláži.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný pobyt na krásné pláži. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmánový hotel, nedávno renovovaný. Ve třídě Best Price dvoulůžková ložnička s oknem na pavlačovou chodbu, koupelna s WC, obývák s kuchyňským koutem a dvěma přistýlkovými gauči. Plus terasa do ulice, ze které se dá zahlédnout moře. Talíře, skleničky, příbory pro 4, sada hrnců a pánví, překapávací kávovar. Dvouplotýnkový el vařič. Žádná varná konvice. Ostrý nůž, naběračku a ovládání k televizi půjčují na zálohu. Všechno funční a dostatečně prostorné, koupelna jen se sprchou. Pokud se zavře okno, není hluk z ulice (malý provoz).

Strava
Polopenze je jednoduchá, ale zcela vyhovující, všechny suroviny kvalitní, dobře připravené. Snídaně: vajíčka na několik způsobů, fazole v tomatě, slanina, šunka, sýr. Chleba našeho typu a žemle. Jogurt, ovoce 2-3 druhy, müsli. Káva, kakao z automatu, postmixové šťávy. Večeře: kolem čtyř hlavních teplých jídel - hovězí, vepřové, mleté, ryby. Dvě přílohy, dvě zeleniny. Ovoce, moučník (většinou pudink), zmrzlina. Káva,voda, pivo, víno placené, ale nenutí vám to.

V okolí je velký počet bufetů a restaurací, kde se lze najíst asi tak za německé ceny, také jsou v okruhu 100m tři samoobsluhy, trochu dražší, než u nás.

Služby hotela
Wi-fi placená a nesmyslně drahá, ale data přes roaming fungují.

Pláž
Pláž krásná, široká, dá se po ní jít několik kilometrů. Čistá, udržovaná, funkční WC a sprch, krásné cestčky. Od hotelu 5 min, překračujete hlavní silnici, všichni dávají chodcům zdaleka přednost.

Zdeněk, 24.11.2021, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Alameda de Jandia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 krajina krasna, ak viete ze idete za plazami - priroda ziadna, len same skaly ... rezort pekny, da sa ist prechadzat, pripadne nakupit...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
krajina krasna, ak viete ze idete za plazami - priroda ziadna, len same skaly ... rezort pekny, da sa ist prechadzat, pripadne nakupit poblizku ... hotel jeden z top v tomto rezorte ... jedlo genialne ... obrovska plaz priamo pri hoteli ... moznosti na vylety su obmedzene - skor je to o pozicani auta, alebo vybavit si externe cez ine stranky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovanie slusne, nenadchne, nesklame

Strava
Jedlo svele a chutne, bohaty vyber, profesionalna uroven, kuchari varia priamo pred hostami a beriete si priamo z pultu horuce jedlo

Služby hotela
Zial neviem relevantne ohodnotit, kedze sme boli v hoteli pocas pandemie, tak viacere veci nefungovali, co je pochopitelne.

Snad jedina relevantna vytka je to, ze personal vie skor nemecky ako anglicky - a s niektorymi recepcnymi bolo tazke sa dorozumiet.

Pláž
plaz krasna, pozvolny vstup do mora, plytka voda, male az ziadne vlny ...sem tam boli veternejsie dni a jemny piesok sfukavalo neprijemne do tvare a na deku

Peter, 18.11.2021, Dátum pobytu: 7.10. - 14.10.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 plážová lehátka nebyla,jenom souhromá za 13Eur v Resortu jste nesehnal lehátko,a tak tam bylo přeplněno hosty a hlučnou animací

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
plážová lehátka nebyla,jenom souhromá za 13Eur v Resortu jste nesehnal lehátko,a tak tam bylo přeplněno hosty a hlučnou animací Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
starobylé

Strava
velmi dobrá s velkým výběrem

Služby hotela
kvalitní

Pláž
suprová pláž

Ottomar Surmak, 17.11.2021, Dátum pobytu: 4.11. - 14.11.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Riu Oliva Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Perfektni ubytování, perfejtni uklid, cisto, klid, super jidla na vyber. Proste fajn! Obsluha super!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektni ubytování, perfejtni uklid, cisto, klid, super jidla na vyber. Proste fajn! Obsluha super! Zobraziť celú recenziu

Pláž
Plaz je trosku dal, ale to mi prave vyhledavame.

Vendula K., 17.11.2021, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Royal Suite

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Celkový dojem je výborný, jen nás mrzí, že zájezd se nabízí na 8 nebo 15 dni, nic mezi. Jezdíme do téhož hotelu již několik let, ale s...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem je výborný, jen nás mrzí, že zájezd se nabízí na 8 nebo 15 dni, nic mezi. Jezdíme do téhož hotelu již několik let, ale s německou cestovní kanceláří, která má nabitka 9-10-11-12-...atd dní. 8 malo a 15 moc ????. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování perfektní

Strava
Perfektní

Služby hotela
Perfektní

Pláž
Pláž nepoužíváme, chodíme do zátoky... Ale moc hezky nevypadala.

Eva Hyblerová, 10.11.2021, Dátum pobytu: 31.10. - 7.11.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 klidný hotel bez dětí.. odpočinete si, ale pozor - hotel nemá lehátka u pláže.. to je trochu nevýhoda, ale jinak fakt super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
klidný hotel bez dětí.. odpočinete si, ale pozor - hotel nemá lehátka u pláže.. to je trochu nevýhoda, ale jinak fakt super Zobraziť celú recenziu

Vladana P., 04.11.2021, Dátum pobytu: 24.10. - 31.10.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Moc pěkné ubytování ve vilkách, žádný obrovský komplex, dva bazény, konec října voda studenější, ale ve vedru osvěžující, dostatek jídla,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc pěkné ubytování ve vilkách, žádný obrovský komplex, dva bazény, konec října voda studenější, ale ve vedru osvěžující, dostatek jídla, pití, vše čisté, personál ochotný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dvoupatrové prostorné vilky, čisté, moderně zařízené.

Strava
Vše výborné

Pláž
Městská pláž cca600 m od hotelu, ale procházkou či na kole, koloběžkách(byly všude, nutná aplikace) se přiblížíte vzdálenější úžasné pláži.

Naďa J., 04.11.2021, Dátum pobytu: 25.10. - 1.11.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Labranda Bahia de Lobos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií