Recenzie hotelov
Fuerteventura - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Nádherná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel hned u pláže, Costa Calma má krásné pláže a možnost dlouhých procházek podél moře.

Strava
Výborná, pestrá

Služby hotela
Milý personál, všude perfektně čisto.

Pláž
S jemným pískem, lehátka zdarma, i v prosinci jsme se denně koupali.

Irena J., 10.12.2018, Dátum pobytu: 29.11. - 6.12.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Super dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klasika

Strava
Výborná,nevěříte tomu,kdo napíše že mu nechutná- neumí si vybrat

Služby hotela
Vše v pohodě, bez problémů

Pláž
Pod hotelem malá ale útulná, po stranách hotelu větší s pozvolným vstupem do vody ale bez občerstvení

Milan L., 10.12.2018, Dátum pobytu: 29.11. - 6.12.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Děkuji za rychlé vyřízení zájezdu dle mého požadavku. Váš tým vše dokázal operativně rychle vyřešit za pouhé dva dny a stačil mi poslat...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Děkuji za rychlé vyřízení zájezdu dle mého požadavku. Váš tým vše dokázal operativně rychle vyřešit za pouhé dva dny a stačil mi poslat veškeré potřebné dokumenty a instrukce k odcestování. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vkusně a účelně zařízený apartmán splnil moje očekávání.

Strava
Pestrá i zdraví strava, ze které si každý vybere co má rád.

Služby hotela
Úklid pokoje byl zajištěn a pravidelně prováděn k mojí spokojenosti.

Pláž
Vyhovující pláž byla vzdálena asi 2 km od hotelu, což nebyl ale pro mne žádný problém, protože zdravá vycházka mi vyhovuje.

Lubomír Klobušník, 04.12.2018, Dátum pobytu: 22.11. - 29.11.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Royal Suite

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 perfrktní dovolena Krásná dovolená bez problémú.Vynikající delegát pan Jan Záluzský.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
perfrktní dovolena

Krásná dovolená bez problémú.Vynikající delegát pan Jan Záluzský. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hotel se nám líbil,pokoj prostorný,čistý.Jen tento konkrétní pokoj měl terasu do vnitrobloku,tudíž pokoj tmavý a chladný.

Strava
Výborná, rozmanitá,,

Služby hotela
Milý,pohodový,stále se usmívající perzonál.

Pláž
dostačující

Irena Z., 03.12.2018, Dátum pobytu: 22.11. - 29.11.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Letos jsem byla na Kanárských ostrovech se syny poprvé. Nevěděli jsme do čeho tak letíme, neboť dosud jsme cestovali hlavně po řeckých...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Letos jsem byla na Kanárských ostrovech se syny poprvé. Nevěděli jsme do čeho tak letíme, neboť dosud jsme cestovali hlavně po řeckých ostrovech. Fuerteventura nás však dostala natolik, že se budeme muset vrátit. Nejkrásnější ostrov jaký jsem zatím viděla . Jeho fauna, flora, hory,oceán, chipmánkové, milí lidé, doprava, jídlo, všude čisto, klid a pohoda, počasí a podnebí, prostě není co vytknout. A jako skvělého delegáta ck jsme měli pana Jana Zálužského. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
krásný pokoj, byli jsme 3, ale dostali jsme apartmán se dvěma pokoji, v jednom manželská postel,noční stolky, stůl a 2 křesla, v druhé části dvě postele,noční stolky , v každé části Tv s mnoha programy, terasa, koupelna s vanou, WC, v chodbičce vestavné skříně, úklid každý den

Strava
stravování uvnitř i možnost venkovního posezení,bezkonkurenční,obrovský výběr formou bohatého bufetu , s výběrem teplých a studených jídel,polévky,předkrmy, saláty, ovoce, zelenina,sýry, zmrzliny,pudinky, dezerty, pouze pití za poplatek

Služby hotela
skvělé, milí a ochotný personál na recepci i v jídelně, každý den několikrát animační programy i večerní zábava , krásně udržované venkovní bazény 21 st a 28, vířivka, pouze nefunguje , jinak jistě krásná, laguna blízko moře a kamenité pláže, minigolf, multifukční hřiště, dětské hřiště. je zde vše pro všechny věkové kategorie i s přístupem pro vozíčkáře a lidé s pohybovým omezením

Pláž
kamenitá u hotelu, kousek od hotelu písčitá

Irena Toušková, 01.12.2018, Dátum pobytu: 22.11. - 29.11.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

12 fotografií

Celkom: 7,6 Pěkné.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné.

Strava
Výběr veliký, ale stalo se, že mi některá jídla nechutnala.

Služby hotela
Odpovídají ceně.

Pláž
Pláž čistá, voda také. Hotel vcelku daleko od pláže. Sprcha na pláži by také neuškodila.

Jan Valenta, 28.11.2018, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Jandia Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Byli jsme velmi spokojeni a doporučujeme. Nádherný hotel.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni a doporučujeme. Nádherný hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zpočátku je nezvyklé opačné číslování pater. Nejnižší je 9 a nejvyšší 1. Hotel je velký a některé výtahy nejedou do Vašeho patra. Ale člověk si rychle najde nejkratší cestu.

Bydleli jsme v pokoji 2840, tedy 8p, s pohledem do zahrady komplexu a malou terasou. Vše čisté, pohodlné, zejména postele - výborně jsme se vyspali a i přistýlka byla s vysokou 20cm matrací. Žádný hluk z baru, opravdu klid.

Hotelový komplex rozsáhlý, ale rychle se zorientujete. Nádherné zahrady s palmami, bazény, všude vše upravené, žádný nepořádek. Bazény v listopadu nevyhrivane, provoz 10-18. Žádné skluzavky, pouze malé dětské brouzdaliště. Komplex je vzdušný, u bazénu bar, další bar a jídelna v hlavní budově. Recepční ochotní, především Slovenka Tania, vždy pomohla (hlavně dobře vysvětlila cestu do pokoje). Personál je milý, usluzný, potkáte i Čechy (obsluha v jídelně). Hotel hojně navštěvují němečtí důchodci. Pokud zaprsi, pozor na klouzajici dlažbu (ale se vždy to tam rychle snaží vytrit). Úklid pokoje na jedničku (ručníky, co chcete vyměnit, hoďte do vany). Na pokoji dve malé lahve vody, ale už je znovu nedoplni. Přístup všude na čipové karty.

U bazénů platí zákaz rezervace lehátek, ale nikdo to nekontroloval a my, co vyspavame, jsme měli smůlu :) Po 9 nebylo volno nikde.

Strava
All inclusive super, alkoholické drinky jsou silné, v nabídce asi 7 základních koktejlů (Pina colada, daiquiri, cosmopolitan, sex on the beach...) , 10 Long drinků (Cuba Libre, lumumba...), limonády od schwappes, výborná káva a místní točené pivo Tropical, víno nám nechutnalo (v nabídce červené, bílé i růžové).

Snídaně/obedy/večeře v hlavní jídelně na 6p, občas fronty a občas všechna místa obsazena, ale chodili jsme později a ok. Občas si musíte říct o hrneček na kávu či příbor, personálu je málo a nestíhají. Nápoje si nejlépe natočit sami, obsluha nestíhá. Ale jsou ochotni a usměvaví.

Jídlo výborné, všeho dostatek, sice se jídla opakují, ale snad každý si vybere. Pořádají se tématické večeře (italská kuchyně, Čína, sushi). V baru u bazénu odpolední snack. Zakusky krémové a sladké, ale spousta výborných melounu a papaja k dispozici. Mají i omezenou nabídku bezlepkový ho jídel a k snídani i sójové a mandlové mléko. Co nám nechutnalo byly polévky, ale to je o preferencích (žádné vývary). K snídani doporučujeme palačinky (s kakaem, cukrem a ovocným prelivem - nebe) :)

Služby hotela
Dětské hřiště, dva bazény plus dětský, vše na jedničku. Nevyužívají jsme dětský klub ani animační programy (moc už toho v listopadu nebylo) ale moc na to nejsme. Ubytování jsme byli hned po příletu odpoledne a v ceně byla už večeře. Odjezd tranferu byl 13.30, v ceně i snídaně a oběd. Check out do 12.00, do odjezdu na letiště lze kufry uzamknout v "luggage room" vedle recepce. V areálu jsou obchody se standardními cetkami, oblečením, produkty z kanárskych ostrovů (doporučujeme cokoliv s Aloe Vera), pokud sbíráte magnetky z cest, doporučuji koupit spíš na letišti, kde mají neuvěřitelný výběr (kus za 3.99, 3 kusy za 10€).

Pujcovali jsme si auto s dětskou sedačkou, vše šlo přes terminál v lobby objednat, ale samosebou lze přes delegáta nebo zaměstnance půjčovny. Měli jsme VW pólo, 2 dny, cena 103 € - dráhy poplatek byl za dětskou sedačku (10€ na den). Benzín stojí cca 1.180€/l.

Rada bych vyzdvihla práci delegáta CK pana Jana , opravdu třída. Děkujeme.

Pláž
Hotel má malou plážičku, lepší je jít na veřejnou cca 500 - 700m dál. Jsou čisté, dlouhé, po obou stranách hotelu, s bílým piskem. Lehátka a slunečníky za poplatek (13.50€ na den). My měli plážový stan a stačilo. Velmi pozvolný vstup do vody, když fouká, tak pozor na vlny, ale vhodné i pro děti. Černá pláž pak spíš na severu ostrova (Ajuy, Corallejo). Vstup na pláž skrz hotelový komplex na čipovou kartu.

Pozor, pokud vám vadí nudiste - pláže jsou plné německých důchodců nudistů, nikdo to tam moc neřeší a místní jsou shovívaví.

Štěpánka L., 27.11.2018, Dátum pobytu: 15.11. - 22.11.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velmi spokojeni s hotelem a službami. Příjemně překvapila dokonale upravená hotelová zahrada, pravidelně denně uklízená. Velikost a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi spokojeni s hotelem a službami. Příjemně překvapila dokonale upravená hotelová zahrada, pravidelně denně uklízená. Velikost a rozmanitost zahrady je ohromující. Do takového hotelu se budeme velice rádi vracet. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré, čisté. Vybavení neopotřebované. Pravidelný a důsledný úklid pokoje, pravidelná výměna prádla.

Velmi vysoká a profesionální úroveň tehoto servisu.

Strava
Velmi dobrá, rozmanitá, čerstvá, ... prostě perfektní.

Služby hotela
V podstatě bez výhrad a na velmi vysoké úrovni. Pouze zamrzí když přijedete s českou CK, taháte zavazadla od recepce do pokoje sami, pokud přijedete s německou CK je u vás bagážista s vozíkem a ihned vám nakládá a odváží zavazadla do pokoje. Je otázkou zda jde o nedostatek hotelové recepce, a nebo si CK tuto službu vyžádala / nevyžádala.

Pláž
Pláž u hotelu není, velmi dobré pláže jsou v docházkové vzdálenosti od hotelu. Hotel sám disponuje skvělými velkými bazény s různou teplotou vody.

Jiří P., 27.11.2018, Dátum pobytu: 15.11. - 22.11.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,6 Spokojenost

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování kvalitní, jenom nevybírat pokoje nad recepcí a barem s restaurací. Večer příliš živo a ráno je již brzo slyšet přípravu restaurace na snídaně

Strava
Strava výborná.

Služby hotela
Odpovídající

Pláž
Pláž slušná

Jan J., 26.11.2018, Dátum pobytu: 15.11. - 22.11.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)