Recenzie hotelov
Fuerteventura - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Báječná dovolena, jako vždy na Fuerteventuře.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Báječná dovolena, jako vždy na Fuerteventuře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Sice starší a trochu opotřebený hotel, ale čistý. Mohlo by se dle mého názoru a v porovnání s jinými hotely dbát více na čistotu bazénu a opravit některé nefunkční sprchy.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Na jedničku.

Pláž
Vzhledem k malému počtu hostů nejsou na pláži slunečníky a lehatka, ale mě to nevadilo. Jen nebylo kam si odskočit, museli byste asi 2 km k majáku, kde fungovalo bistro. Sprcha taky nebyla nikde k dispozici. Pláž ale byla čistá, moře také.

Ivana Maršálková, 14.04.2021, Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Hotel je velmi pěkný a zajímavě architektonicky řešený. Kapacita hostů je veliká, ale kvůli Covid situaci bylo vše dostačující a akorát....

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je velmi pěkný a zajímavě architektonicky řešený. Kapacita hostů je veliká, ale kvůli Covid situaci bylo vše dostačující a akorát. Zaměstnanci hotelu jsou vstřícní a usměvaví. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné a jednoduché ubytování. Nic nám nechybělo.

Strava
Strava byla rozmanitá, každý den jiné ryby a mořské plody. Vždy se dalo vybrat něco jiného. Nic mi nechybělo.

Služby hotela
Zaměstnanci jsou vstřícní a usměvaví. Až na jednoho barmana, který se celou dobu tvářil kysele. Musím však vyzdvihnout barmana Oscara, který jde člověk na svém místě. Milý, usměvavý, ochotný.

Pláž
Na pláži jsme byli v nedaleké Costa Calme. Moře bylo klidné, dalo se koupat. Pláž čistá s bílým pískem.

Monika Štusáková, 11.04.2021, Dátum pobytu: 28.3. - 4.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

8 fotografií

Celkom: 8 Krásné místo s dokonalou pláží.

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné místo s dokonalou pláží. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké uklizené pokoje.

Strava
Po pár dnech se přejí. Chutné ale stereotypní.

Pláž
Krásná velká pláž hned u hotelu

Kateřina K., 24.03.2021, Dátum pobytu: 14.3. - 21.3.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Riu Palace Tres Islas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Z okolí hotelu, areálu, pláže i bungalovu jsme byli mile překvapení. Vše naprosto úžasné a skvělé.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Z okolí hotelu, areálu, pláže i bungalovu jsme byli mile překvapení. Vše naprosto úžasné a skvělé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování byla více než dobrá.

Strava
Vzhledem k opatřením se v resortu Barceló dalo stravovat formou bufetu jen večer, snídaně byla podávána přes plexisklo a oběd formou jidelního lístku. Musím tedy uznat, že kvalita bufetových večeří byla nadstandartní.

Služby hotela
Od příchodu na recepci až po pokojskou službu přes obsluhu okolo jídla a pití nám vše přišlo v pořádku. Všichni vstřícní.

Pláž
Pláž hlídaná plavčíky, přístupná, blízko hotelu. Čistá a příjemná. Dokonce rozdělená pásky na odstup 2m.

Monika Krupková, 03.03.2021, Dátum pobytu: 21.2. - 28.2.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Castillo Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 8,4 Hotel je opravdu pěkný, personál ochotný a milý. Pláž před hotelem je bohužel kamenitá, je proto nutné chodit cca 10 min pěšky jinam....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je opravdu pěkný, personál ochotný a milý. Pláž před hotelem je bohužel kamenitá, je proto nutné chodit cca 10 min pěšky jinam. Hotel je umístěný uprostřed ničeho, do centra města Costa Calma je to cca 2,5 km pěšky. V době odlivu je možné dostat se tam podél moře. Zobraziť celú recenziu

Jarmila Semencová, 03.03.2021, Dátum pobytu: 21.2. - 28.2.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Ze zájezdu jsme byli nadšení, protože to byla příjemná změna po celkové situaci u nás. Veliký stres před odletem z neustálých změn a...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Ze zájezdu jsme byli nadšení, protože to byla příjemná změna po celkové situaci u nás. Veliký stres před odletem z neustálých změn a dalších velkých nákladů na testování. Celkově se částka za testy před odletem na dovolenou, před návratem z dovolené a po návratu do Čech pro 4členou rodinu vyšplhala na cenu další osoby, která mohla jet na zájezd (18.000,-). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo průměrné, pozitivní bylo málo lidí a klid. Žádné fronty u jídla a volná lehátka u bazénu. Hotel je bohužel dál od pláže. Příště bychom volili kvůli tomuto ubytování jinde.

Strava
Nabídka stravy byla široká, dostatek ovoce a zeleniny. Chuťově bylo vše neslaně nemastné. Pro malé děti asi ok, ale těch tam moc nebylo.

Služby hotela
V pořádku.

Pláž
Daleko, bohužel.

Petra Kinclová Vondrušková, 03.03.2021, Dátum pobytu: 21.2. - 28.2.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Perfektní - dovolená splnila naše očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní - dovolená splnila naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super.

Strava
Rozmanitá a kvalitní strava - naprosto bez výhrad.

Služby hotela
Čistota a maximální vstřícnost personálu.

Pláž
Krásná dlouhá a čistá pláž. Jeli jsme na windsurfing a na pláži je přímo středisko René Egli, takže naše potřeby byly maximálně saturovány.

Lucie Kozlová, 30.12.2020, Dátum pobytu: 20.12. - 27.12.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Meliá Fuerteventura (Playa Barca)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)