Recenzie hotelov
Fuerteventura - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 3,2 Cena neodpovídala kvalitě

  • 5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 3 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Cena neodpovídala kvalitě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování max 3*

Strava
Jídlo malý výběr

Služby hotela
Služby hotelu průměrné

Pláž
Pláž oblasková , špatný vstup do moře .

Milan S., 18.09.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Fuerteventura Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Ubytování bylo naprosto v pořádku, pokoje čisté. U venkovních bazénů všude dostatek místa, nabídka All Inclusive nápojů i jídla byla...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování bylo naprosto v pořádku, pokoje čisté. U venkovních bazénů všude dostatek místa, nabídka All Inclusive nápojů i jídla byla naprosto dostačující a dle mě si musel vybrat naprosto každý. Pláž je opravdu skoro až u hotelu, stačí sejít po schodech a jste na nádherné písečné pláži. Hotel rozhodně doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 18.09.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: H10 Tindaya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel se nachází na dobrém místě, transfer z letiště trvá asi 20 minut a pokud máte půjčené auto, tak Caleta de Fuste je skvělý výchozí...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel se nachází na dobrém místě, transfer z letiště trvá asi 20 minut a pokud máte půjčené auto, tak Caleta de Fuste je skvělý výchozí bod na výlety po celém ostrově. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá uvedeným fotografiím. V celém hotelu bylo čisto, úklid pokoje probíhal každý den kromě čtvrtku a neděle. Vše bylo v naprostém pořádku a není co hotelu vyčíst, o své klienty pečují, personál je milý a v hotelu se díky tomu cítíte dobře.

Strava
Jídlo nám chutnalo. Každý den byla široká nabídka ze studených i teplých pokrmů, jak na snídaně, obědy i večeře. Velký výběr byl i z nápojů.

Pláž
Pláž je asi 5 minut chůze od hotelu. Na pláží jsme však byli pouze jednou, jelikož jsme po celý pobyt měli půjčené auto a navštívili spoustu jiných pláží, které jsou mnohem krásnější a klidnější než ta v Caleta de Fuste.

Anonym, 18.09.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Klidná a pohodová dovolená, ideální pro odpočinek.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Klidná a pohodová dovolená, ideální pro odpočinek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídající, čisto, vše fungovalo

Strava
Se stravou spokojenost. Jen bych uvítal větší nabídku mořských plodů a vícero druhů ryb.

Služby hotela
Hotelové služby standartní, co bylo napsáno, to platilo.

Pláž
Costa Calma - Pláž skvělá. Jemný písek, pozvolný vstup do moře, čistá jak voda, tak i okolí. Žádné davy lidí, velmi příjemné.

Martin Pospíšil, 18.09.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Taro Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Pocit průměrný. Za tolik peněz čekáte něco určitě jiného. Mrzí nás to

  • 4 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 1 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Pocit průměrný. Za tolik peněz čekáte něco určitě jiného. Mrzí nás to Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj hrozny. Postele jsou na kolečkách které nejdou zabrzdit. Tudíž celou noc jezdíte po celém pokoji...Strašný hluk dělají pokojské v 5 hodin ráno. Když jim začne všechno padat. Koupelna staré slarede spáry. Ručníky nemenily!!

Strava
Strava výborná. Připravily i lehkou svačinu na výlet.

Služby hotela
Služby hotelu na bodu mrazu. Nejhorší utrpení pro všechny byl zábavný program jestli se tomu tak dalo říct chlap co za to byl placeny byl tak na facku nikdo se nebavil za vsema chodil a otravoval nikdo se s nim bavit nechtěl a doufal ze zrovna za nim nedojde ale chodil za vsema otravovat.

Pláž
Pláž u hotelu jedna velká katastrofa. Voda zelená smrdela rybynou. Pláž celkem pěkná z drti muslicek lehatko stojí přes 10 euro. Při pujceni auta jsme projížděli krásné pláže.

Anonym, 12.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená splnila naše očekávání, mohu všem doporučit.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání, mohu všem doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj odpovídal očekávání

Strava
Rozmanité jídlo, každý si může vybrat

Pláž
Dobrýy přístup na pláž.

Martin, 11.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Elba Carlota

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 9,2 Skvělá dovolená

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší pokoje. Úklid každý den. Úplná spokojenost.

Strava
Luxusní. Vybere si opravdu každý. Bez chyby.

Služby hotela
Plná spokojenost.

Pláž
Pláž hned u hotelu. Lehátka na pláži nebyla potřeba. Krásná dlouhá písčitá pláž, nádherné moře. Velké vlny skoro každý den. Velký vítr.

Helena K., 08.09.2019, Dátum pobytu: 28.7. - 4.8.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: ClubHotel Riu Oliva Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Jedním slovem NÁDHERA

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jedním slovem NÁDHERA Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
VELKÝ POKOJ PRO 2 OSOBY NAPROSTO DOSTAČUJÍCÍ, KAŽDÝ DEN UKLIZENO A TEN VÝHLED JE NEZAPOMENUTELNÝ

Strava
Neskutečný výběr jídla pití ať už alko nebo nealko myslím že si každý přijde na své !!!!!

Služby hotela
Animace jsme nesledovali přes den byly u bazénu kdežto my se zdržovali na pláži a večer jsme šli bud do města nebo jen na drink takže o animacích toho moc nevím

Pláž
Neskutečně dlouhá a nádherná ! Spousta lehátek ikdyž placených ale taky spousta místa pro ty kteří si lehli čistě jen na písek :-D Uklizena a opravdu nádherná s úžasným jemným pískem který ani přes odpolední horko nebyl horký dalo se chodit bez bot celý den :-D Plavčíci byli celý den na pláži

Martina Lišková, 05.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: ClubHotel Riu Oliva Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)