Invia sleduje Vaše správanie na webe, vykonáva personalizáciu obsahu a zobrazuje Vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo "Rozumiem" alebo kamkoľvek mimo tohto oznámenia bez zmeny nastavenia vnímame ako udelenie súhlasu s využívaním cookies a odovzdaním údajov o Vašom správaní na webe reklamným a sociálnym sieťam pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu, cookies a odovzdávanie môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia. Zistiť viac informácií o ochrane súkromia.

Rozumiem

Recenzie hotelov
Fuerteventura - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Super

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super klidné částečný výhled na moře

Strava
Výborné všeho spousta

Služby hotela
Personál ochotný všichni milý

Pláž
Pláž super čistá pěkná akorát vysoký kopec k hotelu ale když si člověk najde svoje tempo tak se to dá zvládnout v pohodě

Veronika H., 04.09.2018, Dátum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Jandia Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Chtěli jsme odpočinkovou dovolenou a představa se nám splnila. Opravdu doporučuji.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Chtěli jsme odpočinkovou dovolenou a představa se nám splnila.

Opravdu doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel hezký, čistý a úklid každý den

Strava
výborná a pestrá strava

Služby hotela
Recepce fungovala 24 hodin, nebyl vůbec žádný problém

Pláž
Pláž - písek, velká prostorná

Dana S., 03.09.2018, Dátum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Iberostar Playa Gaviotas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel umístěn na dobrém místě, blízko do Centra, na konci pláže a v závětří v případě severního větru. Výborné jídlo a obsluha v celém...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel umístěn na dobrém místě, blízko do Centra, na konci pláže a v závětří v případě severního větru. Výborné jídlo a obsluha v celém hotelu usměvavá a příjemná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, každý den měněny ručníky 1x za týden i ložní prádlo, každý den uklizeno.

Strava
jídlo velmi rozmanité, byla i dietní jídla včetně bezlepku.

Pláž
čistá, upravená dost lehátek, není plavčík, voda od 23 do 26 st C. Na ostrovech jsou všechny pláže veřejné a tak i zde jsou lidé mimo hotel

Zdeněk M., 03.09.2018, Dátum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Báječná dovolená, ochotný personal, čisté pláže, all inclusive něco úžasného

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Báječná dovolená, ochotný personal, čisté pláže, all inclusive něco úžasného Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
3x denně úklid pokoje, denně doplňován minibar, chytrá televize s rozvrhnem akcí hotelu

Strava
Báječná, all inclusive zahrnoval naprosto vše

Služby hotela
Splní veškeré přání, když můžou

Pláž
pláž byla čistá, jen oceán plný řas :)

Jana R., 31.08.2018, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: IBEROSTAR Fuerteventura Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9 Skvělé, čisté.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé, čisté. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistota, jednoduché praktické ubytování, prostorné pokoje.

Strava
Strava velice kvalitní, čerstvé, rozmanité.

Služby hotela
V hotelu čistota, každý den výměna ručníků úklid pokoje, příjemní, milý lidé jak v jídelně tak i ostatní personál hotelu.

Pláž
Pláž asi tak 250-300m, po kvalitní cestě, jsou zde běžecké a cyklistické trasy, čistá, krásná pláž, vhodná i pro rodiny s dětmi, byla jsem velice spokojená s celkovou čistotou prostředí velice dobrou dostupností WC na pláži a též jeho čistotou.Doporučuji návštěvu zdejší ZOO, krásné prostředí a mnoho atrakci.

Marie Gájová, 30.08.2018, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Palm Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Úžasná dovolená :) Krásné výlety: OASIS park (krásné představení s lachtánky), pláž Cofeta (autobusem), výlet lodí s možností pozorovat...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená :)

Krásné výlety: OASIS park (krásné představení s lachtánky), pláž Cofeta (autobusem), výlet lodí s možností pozorovat delfíny a cesta po celém ostrově :))))) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné (velká koupelna), dva velké balkony s výhledem na moře, SUPER :)

Strava
Strava velmi chutná a bohatá....opravdu si musí vybrat každý....palačinky, zákusky, ovoce, krevety, mušle, vše na co si jen člověk vzpomene :))))))

Služby hotela
Vše bylo super, jen mě zarazil poplatek za wifi v ceně 25EURO/7DNÍ :(

Pláž
Spokojenost, určitě je dobré navštívit pláž Cofeta :)

Kristýna S., 29.08.2018, Dátum pobytu: 16.8. - 23.8.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená perfektní,všem doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená perfektní,všem doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje velmi pěkné,čisté, hotel nádherný,vše odpovídalo zobrazením z nabídky. Nejvíce nás překvapila nádherná vůně v celém společném prostoru hotelu. Krása!

Strava
Pestrost,pestrost, nepřeberné množství chutí a barev,vše velmi chutné, rychlost a ochota personálu neuvěřitelná a vše s úsměvem.

Služby hotela
Personál milý, příjemný, velmi ochotný a profesionální. Nemám jedinou výtku. Úžasné programy pro děti i dospělé, prodejní akce, obchod, výlety, vždy perfektní organizace.

Pláž
Zde trochu zklamání, nebyly vlny:), pláž chráněna vlnolamy, ale zase perfektní pro neplavce a malé děti, Pláže čisté, voda prúzračná, píseček jemný, ale často díky větru všudypřítomný-to mi ale nevadilo:)

Zuzana J., 29.08.2018, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Elba Sara

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Hotel působí slušně, čiště prvních pár dní, pak jsou tam nedostatky, ale to je především kvůli "prasáctví" určitých národností (odhozené...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel působí slušně, čiště prvních pár dní, pak jsou tam nedostatky, ale to je především kvůli "prasáctví" určitých národností (odhozené vajgly apod.), ale personál se snaží vše uklidit. Neskutečný výběr jídel, pořád bylo co jíst. Dovolená na Fuerteventuře je krásná, sice nám prvních pár dní foukalo, ale pak už to bylo super. Rozhodně doporučuji nesedět jenom na hotelu, ale podívat se kolem, třeba do přístavu či si zaplatit výlet s delegátkou. Pláž je sice dál (a ten kopec!), ale stojí to za to, pokud se Vám nechce chodit, jezdí poměrně často busy přímo od hotelu na pláž (3 denně tam i zpět). Určitě stojí za výlet i Oasis Park. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pohodě i když mohli kvalitu udržet celou dovolenou. Vždy čisté ručníky, voda na stole pouze první dva dny. Balkóny by nemusely mít tak vysokou zeď, aby šlo při sezení vidět na ten ocená, ale jinak spokojenost.

Strava
Bez výhrad, super.

Služby hotela
Na půjčení ručníky za 10Eur jeden, které Vám pak vrátí zpět. Jinak ok.

Pláž
Nádherná. I když mne už štval ten písek když zafučelo, ale poslední dny byly jak vystřižené z pohádky, bezvětří, slunce, skoro nikdo na pláži - vždy si najdete místo jen pro sebe ;) Voda krásně čistá, ale mrtvá (rybičky apod. nečekejte). Celkově spokojenost s pláží - berte však botky - písek neskutečně pálí, když je vyhřátý ;)

Sandra Mitášová, 27.08.2018, Dátum pobytu: 16.8. - 23.8.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Jandia Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9,6 Krásná dovolená, která splnila veškerá očekávání. Počasí nebylo úplně ideální, první tři dny zataženo, 22 stupňů a studený vítr. Proto...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, která splnila veškerá očekávání. Počasí nebylo úplně ideální, první tři dny zataženo, 22 stupňů a studený vítr. Proto doporučuji si vzít s sebou i teplejší oblečení. V hotelu jsou převážně turisté z Německa, Španělska, méně pak z Francie a Polska. Žádní rusové a čechů minimálně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou starší, menší, ale čisté, s terasou či balkonem. Náš pokoj byl v první řadě od bazénu v přízemí. Vzhledem k umístění v přízemí se v pokoji objevovali mouchy, komáři a dokonce i šváb, ale tomu se nedá zabránit. Lepší jsou pokoje v hlavní budově ve vyšších patrech. Pokoje byly denně uklizené, pokud jste chtěli vyměnit ručníky, bylo nutné je hodit do vany. Pokoje se otvírají na kartu, každý pokoj má k dispozici 2 karty. Celkově byl hotel nádherný, čistý a udržovaný. Voda v bazénech byla denně kontrolovaná, toalety vždy čisté, wifi veřejná pouze v lobby baru nebo bylo možné zakoupit za poplatek wifi pro celý areál hotelu. Při odjezdu je pokoj nutné opustit v daný den do 12h.

Strava
Opravdu bohatý výběr jídla a pití k snídani (7:30-10:30h), obědu (13:00-14:30h) i večeři (18:30 - 21:30). Od 11h do 18h je k dispozici občerstvení v baru u bazénů. Jídelna má dostatečnou kapacitu, což je velké plus.

Služby hotela
Personál milý a ochotný. Na recepci je slovensky mluvící recepční Tatiana, jinak se bez problémů domluvíte anglicky. Bohatý program pro děti i pro dospělé. Animátoři fungují celý týden kromě pondělí. Nafukovací skluzovka pro děti (1x za týden), pěna v bazénu (1x týden). Krásné bazény, lehátek je dostatek, ale i tak jsou většinou všechna obsazená. Nabídka hotelu na focení v areálu hotelu (my využili a fotky jsou krásné). O hotel se denně stará mnoho zaměstnanců, což se odráží na krásném prostředí hotelu. Ve vedlejším hotelu je možnost vypůjčit si auto (od 30 EUR/den) nebo možnost zařídit přes paní delegátku, která byla velmi ochotná.

Pláž
Nádherné pláže přímo u hotelu, kde nejsou velké vlny a pozvolný vstup do moře se světlým pískem. Pěšky po pláži se dá dojít na krásnou pláž Sotavento (ráj pro surfaře a kiting). Doporučuji se jet podívat a vykoupat do Morro Jable k majáku, kde je úžasná dlouhá pláž s velkými vlnami. Na severní straně ostrova je pláž s černým pískem (Ajuy beach). Při krásném počasí doporučuji podívat se na Coffete pláž.

Leona B., 27.08.2018, Dátum pobytu: 16.8. - 23.8.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolená se nám velmi líbila, ostrov je nádherný. Půjčili jsme si auto a objeli ho celý.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velmi líbila, ostrov je nádherný. Půjčili jsme si auto a objeli ho celý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Chyběla nám klimatizace,apartmán byl v přízemí,nedalo sem v noci pořádně větrat.Jinak žádná výtka ,chodili jsme se tam jen vyspat.

Strava
Forma švédských stolů byla fajn, ale pořád se opakovala stejná jídla.

Služby hotela
Vzhledem k tomu, že moc neovládáme cizí jazyky a personál hotelu taky ne ,domluva byla všemi možnými způsoby.Ale lidé jsou to vstřícní a ochotní. :-D

Pláž
Pláž blízko,krásná ,čistá,voda perfektní.Naprostá spokojenost.

Zuzana B., 26.08.2018, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Sol Jandía Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220