Recenzie hotelov
Fuerteventura - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Velká spokojenost, příští rok se sem vrátíme. Dlouhá písečná pláž je super. Ideální pro rodiny s dětmi. Strava výborná. Jediná věc,...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost, příští rok se sem vrátíme. Dlouhá písečná pláž je super. Ideální pro rodiny s dětmi.

Strava výborná. Jediná věc, která mám scházela bylo venkovní posezení večer v areálu hotelu. Zobraziť celú recenziu

Hana K., 16.10.2017, Dátum pobytu: 27.9. - 4.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Sol Jandía Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 10 Fantastické místo ...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastické místo ... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisto, krásné pokoje ...

Strava
Vynikající strava

Služby hotela
Velmi dobré

Pláž
Úžasná pláž

Norbert P., 10.10.2017, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: ClubHotel Riu Oliva Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Jezdíme sem už 15 let, letos poprvé jsme nebyli úplně spokojeni. Změnila se klientela hotelu a tím zmizel dojem klidné dovolené. Spousta...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jezdíme sem už 15 let, letos poprvé jsme nebyli úplně spokojeni. Změnila se klientela hotelu a tím zmizel dojem klidné dovolené. Spousta malých dětí, hluk celý den, při obědě, při večeři a v prostorách mezi budoivami Zobraziť celú recenziu

Strava
Strava nejhorší za posledních 15 let, ale najíst se dá :-)

Helena Melounová, 10.10.2017, Dátum pobytu: 23.9. - 7.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Magic Life Fuerteventura Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 V tomto hotelu lze prožít příjemnou dovolenou, když zapomenete na reklamní popis cestovní kanceláře. Klientela je ze 70% německá, z 20%...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu lze prožít příjemnou dovolenou, když zapomenete na reklamní popis cestovní kanceláře. Klientela je ze 70% německá, z 20% anglická, zbytek je směs zbytku Evropy. Většinou důchodci a rodiny s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduchý turistický hotel. Vše potřebné - nic navíc. Rozhodně to nejsou 4*. Po stole lezli mravenci a v koupelně se mnou bydlel šváb. Úklid dostatečný (ve středu a v neděli se neuklízí). Hotel je bezbariérový. Nepříjemné jsou ale dlouhé cesty nekonečnými chodbami.

Strava
Vynikající. Velký výběr ryb a mořských plodů. Známku jsem snížil kvůli polévkám. Byla pouze jedna a prakticky vždy vývar, lišily se pouze druhem zeleniny. Bar u bazénu otevírá v 10.30. V 18 hod. zavře a otevře se bar v hlavní budově. Pivo Amstel, víno na úrovni lepší krabičky, velký výběr drinků. All inclusive do 23 hod. Pak se vše platí!

Služby hotela
Obsluha milá, srdečná (někdy až přehnaně). Lze si půjčit kolo, na recepci zařídí půjčení auta. Animátoři fungují, ale nevnucují se. U bazénu dostatek lehátek, mnoho volných míst je také u stolků okolo baru. Pozor! V lednici na pokoji nic není. Ačkoliv všude teče alkohol proudem, vodu v lahvi si musíte koupit (na recepci za 0,50 € nebo v supermarketu přes ulici - otevřen do 22 hod.)

Pláž
Před hotelem se do vody musí přes kameny. Ne někdy (jak uvádí reklama), ale vždy! Cca 200m od hotelu na obě strany jsou menší písečné pláže a cca 500m vpravo je nádherná široká pláž typu "riviéra". Pozor na vysoký příliv. Každou chvíli pláž vypadá jinak. U hotelové pláže je 12 deštníčků za nekřesťanský poplatek 12€ (slunečník + 2 lehátka). To je ale zbytečné platit, neboť hned vedle za plotem jsem hotelová lehátka zdarma.

Tomáš P., 10.10.2017, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Fuerteventura Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž před hotelem 1 fotografia

Celkom: 9,6 Na hotel a jídlo jsme měli s přítelkyní dle recenzí velmi vysoká očekávání která rozhodně byla naplněna.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na hotel a jídlo jsme měli s přítelkyní dle recenzí velmi vysoká očekávání která rozhodně byla naplněna. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný pokoj, výhled a hlavně klid na celém hotelu a okolí

Strava
Výborná, velmi pestrá, tématické večeře. Určitě si zde vybral jídlo každý dle své chuti.

Služby hotela
Služby byli v pořádku

Pláž
Na pláži černý písek. Při odlivu byli vidět kameny a láva. Na vstup do vody byli potřeba koupací boty. Na pláži skoro nikdo nebyl. Na koupání jsou totiž na Fuerteventuře vhodnější pláže.

Marek Dobiáš, 08.10.2017, Dátum pobytu: 27.9. - 4.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Super krásná dovolena

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super krásná dovolena Zobraziť celú recenziu

Miroslav Strnad, 06.10.2017, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Fuerteventura je sopečný ostrov - krajina jak na Marsu. U pobřeží a u hotelů však ráj. Krásná dovolená, v pěkném hotelu. Hotel velice...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fuerteventura je sopečný ostrov - krajina jak na Marsu. U pobřeží a u hotelů však ráj. Krásná dovolená, v pěkném hotelu. Hotel velice slušně funguje. Počasí v tomto termínu polojasné, někdy vítr (i silnější), někdy bezvětří. Teplota moře kolem 24 st., bazény o něco teplejší, teplota vzduchu přes den kolem 25 st., večer a přes noc kolem 20 st.

Tento hotel doporučuji!!

Delegátka z CK SUPER, zařídí, co je potřeba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytováni v přízemí s výhledem na zahradu. Velký klid. Pokoj slušný, i když některé části by potřebovaly již ruku řemeslníka (dveře, skříně a podobně). Postele tvrdší, ale pohodlné. Místo polštářů spíš válce naplněné jako by tvrdým molitanem. Jinak ale čisto, každý den výměna ručníků. Televizor s německými a italskými, francouzskými a polskými programy, české 0.

Strava
Vynikající. Je zde skutečně velký výběr, i když některá masa jsou dost tvrdá a ne moc okořeněná. Ráno několik druhů tvrdé uzeniny, několik druhů šunky, paštiky, saláty, kompoty, výborné pečivo ( sladké i slané) Obědy: ryby, skopové, vepřové, omáčky a podobně. Stejné, ale ještě rozmanitější jsou i večeře. U všech jídel ovoce ( jablka, banány, mandarinky, hrušky, švestky, hroznové víno) Personál rychle reaguje, nikdy se nestalo, že bychom nenašli připravený čistý stůl a to i v největším náporu. Jídelna i bary fungují prostě perfektně. Velké množství drinků, dobré šumivé víno " kava", které se podává již od snídaně ( chutná jako Bohemia sekt)

Služby hotela
Služby na vysoké úrovni. Hotel se pořád uklízí. Personál je propojen vysílačkami a sebemenší závady jsou okamžitě řešeny. Check aut je do 12 hodin, pro kufry připravená místnost. Vše bez problémů. Bary fungují perfektně ( rychlá obsluha). Osušky se půjčují na recepci na za kauci 10 Eur. Pokud je chcete vyměnit, zaplatíte 1 Eur za výměnu. Měli jsme svoje a bez problémů. Ačkoliv je všude na hotelu upozornění, že se nemají obsazovat lehátka, nikdo na to nedbá. Kolem 8 hodiny je již prakticky vše obsazeno. Tak že klasika, před snídaní šup s ručníkem na lehátko ( pokud nechcete ležet na písku na pláži)

Pláž
Pláž je písčitá, přístupná po schodech. Na koupání zcela postačuje. Dá se ale volně přejít přes skaliska, nebo po cestě na vedlejší velké písčité a dlouhé pláže na procházky. Zde koupání perfektní. Jen je třeba si zvyknout na nudisty, kteří se tu volně potulují a povalují. Většinou jde o německé turisty 65+ a je jich tu opravdu spousta.

Karel B., 05.10.2017, Dátum pobytu: 27.9. - 4.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,8 Fajn místo.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fajn místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídal očekávání.

Strava
Byli jsme bez stravy.

Služby hotela
Ok.

Pláž
Super.

Anonym, 04.10.2017, Dátum pobytu: 16.9. - 30.9.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Esquinzo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Naprostá spokojenost s ubytováním , stravováním a ochotou personálu.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost s ubytováním , stravováním a ochotou personálu. Zobraziť celú recenziu

Jiří Karásek, 03.10.2017, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: ClubHotel Riu Oliva Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7 Dovolená se vydařila.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se vydařila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pěkný.,čistý,prostorný, boční výhled na moře

Strava
Spokojenost

Služby hotela
Dobré,jen bary chudé

Pláž
Pláž se nám moc nelíbila, jezdili jsme se koupat jinám,voda u hotelu také nic moc

Irena Chylová, 03.10.2017, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Geranios Suites & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220