Recenzie hotelov
Fuerteventura - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 S dovolenkou sme boli velmi spokojni.Zvlašť sa chceme podakovať fantastickej delegatke .

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou sme boli velmi spokojni.Zvlašť sa chceme podakovať fantastickej delegatke . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie vyborne. Každy den upratovanie,vymena uterakov a osušiek.

Strava
Strava v hotely a aj v inych reštauračnych zariadeniach, bola vyborna.

Služby hotela
V hotely všetko čo sme potrebovali, bolo k dispozicii.

Pláž
Na ostrove su nadherne plaže.

Peter L., 18.11.2019, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 hotel , pěkný až na nějaké chyby kladný dojem.

  • 3 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
hotel , pěkný až na nějaké chyby kladný dojem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokojové vybavení zastaralé, výhled do zdi

Strava
strava bez problému, jídlo chutné, velmi velký výběr

Služby hotela
wifi za poplatek? jako vážně? jsme v pravěku?

Pláž
pláž nedostupná, nám to nevadilo, jezdili jsme stejně jinam

David Čermák, 18.11.2019, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Určitě jsme zde nebyli naposledy, neodradil nás ani silný vítr, který na Fuerteventure panuje. Jen zdejší obchodníčci jsou zde trošku...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Určitě jsme zde nebyli naposledy, neodradil nás ani silný vítr, který na Fuerteventure panuje.

Jen zdejší obchodníčci jsou zde trošku naštvaní, když jdete k nim do obchůdku a nakonec si nic nekoupíte :D Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, pokoje čistě a vše fungovala jak má. Jediné co bych vytknul je, že by mohlo být číslování pokojů i z druhé strany pokoje, což je terasa, né jednou se k nám chtěl někdo podívat omylem do pokoje :D

Strava
Strava super, velký výběr, vše čerstvé, obsluha příjemná, až na jakéhosišéfika, co každěho kontroloval očima a snad ani jeden den za celý týden nebyl schopný odpovědět na pozdrav, což jeho personál byl přesný opak - příjemný, usměvavý a vyšel vstříc

Služby hotela
Hotel byl celkově čistý, krásné bazény, velké vyžití, i když by nebylo požadujícího počasí. Lide na hotelovém baru úžasní, živá muzika v baru nahoře a zábava o patro níže.

fitness krásné, čisté, dostačující- na hotelové fitness vážně super. Vnitřní bazén hezký, asi se nedá co vytknout.

Recepční také paráda, se vším poradí, neustále usměvavé a nápomocné.

Pláž
Pláže krásné, až na velké množství nudistů a k naší smůle vyvěšených červených vlajek po celý týden, ale i tak užito a podle mě asi zatím nejhezčí pláže co jsem kdy viděl.

Jiří, 18.11.2019, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Hezká dovolená ve velmi dobrém hotelu, příjemný personál, i když občas příliš orientovaný na německou klientelu. Strava naprosto...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká dovolená ve velmi dobrém hotelu, příjemný personál, i když občas příliš orientovaný na německou klientelu. Strava naprosto excelentní, nedá se prakticky nic vytknout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
I přestože je to 5* hotel, je třeba být připraven na to, že vás ubytují tam, kde jste ubytováni být neměli; stojí to pak zbytečné dohadování, nervy a čas při domáhání se nápravy...

Strava
Naprosto dokonalá, vysoká kvalita, široký výběr pro všechny.

Služby hotela
Ochotný personál = poradí, pomohou, zajistí; speciální služby (SPA, GYM) jsme nevyužili, bylo příliš hezky na to být zavřen někde uvnitř

Pláž
Hezká dlouhá široká pláž, kde se můžete nachodit desítky kilometrů za zdravím; oceán na začátku listopadu chladný, nejlépe tak na neoprenové oblečení...

Zbyněk M., 16.11.2019, Dátum pobytu: 31.10. - 7.11.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: IBEROSTAR Fuerteventura Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Skvělá odpočinková dovolená. Výborná delegátka CK na které je vidět, že to tam miluje a díky ní se do Fuerteventury zamilujete i vy:-).

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá odpočinková dovolená. Výborná delegátka CK na které je vidět, že to tam miluje a díky ní se do Fuerteventury zamilujete i vy:-). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje krásné, velké, čisté. My jsme sice neměli z balkonu výhled na moře, ale po počátečním zklamání nám to ani nevadilo. Výhled do zeleně byl také fajn - zelená uklidňuje :-). Lednička a televize je součástí všech pokojů, vítaným bonusem pro mě byla vana v koupelně.

Strava
Stravě se nedá nic vytknout, byla výborná. Každý den zaměřená na jinou kuchyni, rozmanitý výběr, vše doplňováno, Snídaně sice bez větších obměn, ale je tak široký výběr, že ani nestíháte vše ochutnat. Čerstvé džusy, spousta ovoce, zeleniny, pečiva, syrů i uzenn každý den. Potraviny kvalitní, žádný "junior" na 3 způsoby. Večeře skvělé, pití k dokoupení cca 5 eur karafa vína. Obsluha milá, jídelna čistá. Ocenili jsme možnost jíst venku. Jen tu riskujete, že v nestřeženém okamžiku přiletí hrdličky a začnou hodovat na vaší snídani.

Služby hotela
Super, vše fungovalo, jak mělo. Na recepci ochotní a vstřícní. Hotel zajišťuje zapůjčení auta, zdrama autobus do Morro Jable za nákupy. Spa je za poplatek, ale v pátek je volný vstup, čas je potřeba domluvit na recepci. Večerní programy na více místech v hotelu, např. vystoupení tanečníků Flamengo, diskotéka, klavírista.... V 11 už ale všude klid. Za noční zábavou se musí do města.

Pláž
Hotel nemá vlastní pláž, ale pláže jsou v docházkové vzdálenosti, nejbližší cca 10 minut chůze. Směrem k městu organizované pláže s lehátky a slunečníky, na druhou stranu divoké pláže bez zázemí, kde to víc fouká, ale zase máte dostatek volného prostoru a soukromí. Voda začátkem listopadu 22-24 C. Umělá laguna u hotelu je dlouhodobě vypuštěná, což je velká škoda. Bazény byly super, jeden vyhřívaný. Sice jsou dost obležené lidmi, ale ve vodě jich bylo málo.

Anonym, 12.11.2019, Dátum pobytu: 31.10. - 7.11.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celkově se nám s ženou pobyt líbil. Blízko hotelu ( cca 300m) začíná krásná písčitá pláž s lehátky a slunečníky (cena 9 euro pro pár)....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám s ženou pobyt líbil.

Blízko hotelu ( cca 300m) začíná krásná písčitá pláž s lehátky a slunečníky (cena 9 euro pro pár).

Costa Calma je klidné středisko a na večerní procházce toho moc neuvidíte.

Jídla a pití bylo dost a bylo vše výborné. Velký výběr masa, příloh, zeleniny, ovoce...(včetně ryb a jiné havěti z moře :).

Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení postarší, ale vyhovující našim požadavkům.

Byli jsme ubytování v hotelu Nautilus, který nejspíše spadá pod hotel SBH.

U bazénu Nautilu nebyl funkční bar nejspíše kvůli nízké obsazenosti.

Co bych vytknul je kapající klimatizace, ikdyž jsme ji nezapínali my! , ale poradili jsme si.

Strava
Výborná (viz výše).

Služby hotela
Když jsme chtěli uklidit a vyměnit ručníky, tak vše proběhlo v pořádku.

Pláž
Pláž u hotelu nic moc, ale stačí popojít kousek vedle a nádhera.

Miloš D., 11.11.2019, Dátum pobytu: 31.10. - 7.11.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Dovolená pěkná. Za tu cenu bychom očekávali lepší kvalitu hotelu i služeb.

  • 6 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pěkná. Za tu cenu bychom očekávali lepší kvalitu hotelu i služeb. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovací zařízení vcelku zastaralé ( pr. Dveře do koupelny nesly zavřít, popraskaná podlaha v jídelně).

Strava
Jídlo neochucene, pití nebylo dobre. Z toho velkého množství jídla jsme se dobre najedli jen dvakrát.

Služby hotela
Úklid pokoje byl v pořádku. All inclusive take dobre. Akorát jsme si museli koupit vlastní vodu, protože nedovolují si doplnit do lahve.

Pláž
Pláže byly hezké. Okolo nebylo moc lidi a díky velkému množství plazi se lidi rozptyli. Dostupnost k plazi složitější, ale dá se. Veliké vlny, takže není moc dobre pro děti. Kvůli velkému větru se nedalo jen tak ležet na ručníků, protože byl člověk cely od pisku. Celkem ok to bylo na lehátkach, které byly ale placené bohužel.

Nikola H., 11.11.2019, Dátum pobytu: 31.10. - 7.11.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Velmi krásný a prostorný komplex

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi krásný a prostorný komplex Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Neni zrovna nejnovější, ale skvělá vybavenost apartmánu stačí k prožití krásné dovolené

Strava
Velmi pestrá a chutná! Rozhodně doporučuji.

Služby hotela
Velký rozsah služeb a ochotný, milý personál.

Pláž
Úžasné nádherné široké písečné pláže. Pozvolný vstup do moře. Prostě nejlepší co jsme kdy zažili.

Simona G., 11.11.2019, Dátum pobytu: 3.11. - 7.11.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Oasis Papagayo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,4 Celkový pozitivní dojem kromě studeného bazénu.Doporučuji pronajmout auto,kola atd. Ceny vcelku přijatelné.

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový pozitivní dojem kromě studeného bazénu.Doporučuji pronajmout auto,kola atd. Ceny vcelku přijatelné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc toho není co vytknout.

Strava
Velký výběr-chuť stále stejná-fajnšmekra nenadchnete.Plastové kelímky vévodily i mimo okolí bazénu.

Služby hotela
Vše OK.

Pláž
Dostupná,čistá a říjnu málo lidí.

Alena U., 09.11.2019, Dátum pobytu: 20.10. - 27.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)