Recenzie hotelov
Fuerteventura - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8.8 Absolutní čistota, ochotný personál, skvělé jídlo, krásná pláž.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Absolutní čistota, ochotný personál, skvělé jídlo, krásná pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké

Strava
Velmi bohaté a pestré all inclusive.

Služby hotela
Milý a ochotný personál

Pláž
300m široká pláž s absolutně čistým okolím a biotopem

Filip K., 11.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Za celý pobyt jsme nenarazili na jediný negativ.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za celý pobyt jsme nenarazili na jediný negativ. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme mile překvapeni jak velikostí, tak vybavením pokoje. Plus každodenním úklidem.

Strava
Jeden velký hřích obžerství. Vše vás vábí vůní, pak i pohledem a chutí nás to nikdy nezklamalo. K tomu je k dispozici milý a přátelský personál.

Služby hotela
Ne jen u stravování, ale i všechen personál byl milý a ochotný.

Pláž
Přímo u hotelu je čistá prostorná pláž. Nejen že na pláži nebyli žádné odpadky, ale i ve vodě nebyli žádné řasy a medúzy, či jiná nepříjemná havěť. Jediného čeho se člověk ve vodě mohl bát, byl nešikovný student školy serfu, která byla na pláži nedaleko hotelu.

Michal C., 11.05.2022, Dátum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Monica Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená super,hotel bomba

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super,hotel bomba Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel čistý,pokoje luxus,,,

Strava
Obrovský výběr ,jídlo super

Služby hotela
Hotel celkove včetne služeb a personálu hodnotim na 1,

Pláž
Pláž u hotelu,,s výhledem na moře,přístup po písku????

Martina Bráchová, 04.05.2022, Dátum pobytu: 24.4. - 1.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Monica Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8.2 Pěkná dovolená ,příjemný personál ,pěkný čistý hotel

  • 8.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená ,příjemný personál ,pěkný čistý hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný čistý hotel

Služby hotela
Příjemný ochotný personál

Simona Čepková, 28.04.2022, Dátum pobytu: 17.4. - 24.4.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9.2 S dovolenou jsme byli spokojeni, restaurace s dobrým jídlem, přímý přístup na pláž.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli spokojeni, restaurace s dobrým jídlem, přímý přístup na pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Poměrně velký resort s pokoji i rodinnými apartmány. Pokoje jsou standardně vybavené, úklid na denní bázi. Apartmány jsou v odlehlejší části areálu, přes se den se docela nachodíte.

Strava
Restaurace formou švédských stolů, velký výběr jídel, dobrá zelenina, dezerty, vždy je možné si vybrat. Alko i nealko nápoje, svačinky.

Služby hotela
Hotel má 3 bazény, včetně 2 tobogánů a brouzdaliště. U bazénů jsou bary.

Pláž
Přímý přístup na pláž, na pláži jsou lehátka za poplatek, pláž je soukromá. Ráno se dá po pláži běhat. Postupný vstup do moře, vlny každý den.

Ondřej Kubeček, 27.04.2022, Dátum pobytu: 17.4. - 24.4.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Monica Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

SBH 8 fotografií

Celkom: 6 Mali sme požičané auto, takže sme si dovolenku užívali aj mimo hotela

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Mali sme požičané auto, takže sme si dovolenku užívali aj mimo hotela Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytovaním, resp.s izbou, ktorá nám bola pridelená sme neboli vôbec spokojne. Od hotela uvedenej kategórie som očakávala o veľa viac.

Strava
Rovnako ako s hotelom Ak porovnám s hotelom 3☆☆☆ na Lanzarote, je mi až smutno

Služby hotela
Ideálny pre rodiny s deťmi. Skutočne dobré

Pláž
Super, len nechápem prečo sú spoplatnené slnečníky a lehátka, keďže pláž patri k hotelu. Takže opäť veľké minus

Livia A., 26.04.2022, Dátum pobytu: 16.4. - 23.4.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: H10 Tindaya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté a dostatečně velké pokoje,každý den probíhal úklid.

Strava
Lepší jsem na dovolené neměla. Velký výběr.

Služby hotela
Animační program každý večer,program pro děti, recepce 24hodin

Pláž
Široká, čistá písčitá, vhodná pro děti

Radka P., 26.04.2022, Dátum pobytu: 14.4. - 21.4.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Maxorata Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Objednali jsme a zaplatili hotel SBH Fuerteventura Playa. Po příletu nám bylo řečeno, že hotel je zavřený a jedeme do hotelu SBH Taro...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Objednali jsme a zaplatili hotel SBH Fuerteventura Playa. Po příletu nám bylo řečeno, že hotel je zavřený a jedeme do hotelu SBH Taro Beach (hotel o pár hotelů vedle - docházková vzdálenost ani ne 10 minut). Bohužel po příjezdu na hotel nás chtěli poslat dál, že o nás neví a pokoje nemají připravené, ať jdeme do SBH Costa Calma Beach Resort. Po telefonickém řešení s delegátem jsme mohli zůstat v SBH TB. Co se týče SBH TB není co vytknout. Z jídla si vybere každý, animační program hodnotit nebudu, hlavní zde byl ping pong a večer v baru skoro pořád jen poznávání písní podle ukázek. Bazén i pláž udržované a čisté. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jeli jsme ve třech. Pokoj jsme měli u bazénu (512). Pokoj byl prostorný, terasa plně dostačující i pro více lidí. V koupelně 2 umyvadla, vana se sprchovou zástěnou a toaletou. U bazénu byl snack bar a druhý bar, který fungoval od 18.00 a probíhaly zde animační programy/dětské diskotéky. Nad pláží další bar, který otvíral ve 12.00. V recepci obchůdky. Možnost koupě magnetek i na recepci.

Strava
Jídlo není skoro ani třeba komentovat :-) Pult s ovocem (jak čerstvé, tak krájené), se zeleninou, se saláty, se sladkými dezerty (zákusky, kaše, pudingy, horké jahody/rybíz/třešně, včetně zmrzliny - jahoda, vanilka, čokoláda, smetana), čokoládové fondue (u něho nakrájené ovoce, maršmelou, masa (grilovaná/pečená)dokonce pult i pro vegetariány. Co se týče pití, byla možnost vína (červené/bílé), piva, džusů, kávy/kapučíno/čoko, nealko pití (fanta, sprite apod.). Vzhledem k situaci byl pohyb po prostorách v rouškách, ovšem jídlo si každý nandával sám.

Služby hotela
Ručníky za vratnou zálohu (10 euro/pobyt/osoba).

Pláž
Pláž byla přímo pod hotelem. Pokud byl odliv byla pláž široká, při přílivu to bylo jen tak tak :-) Lehátka za poplatek (13,5 euro/den) obchází to pán. Na pláž se jde kolem přímořských křovisek či jak to nazvat :-) pak již navazuje čistá písečná pláž. Voda krásně čistá a průzračná.

Silvie Levorová, 25.04.2022, Dátum pobytu: 14.4. - 21.4.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Fuerteventura Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Bazén 9 fotografií