Recenzie hotelov
Gran Canaria - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 V době pandemie koronaviru byl hotel obsazen asi z jedné třetiny. Řada okolních hotelů byla zcela zavřená. Tento hotel má výhodu, že z...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V době pandemie koronaviru byl hotel obsazen asi z jedné třetiny. Řada okolních hotelů byla zcela zavřená. Tento hotel má výhodu, že z pokojů od 3. patra výše je vždy krásný výhled na bazén a na moře. Ubytování proběhlo velice rychle a během několika minut jsme byli na pokoji. Ubytování, stravování, úklid pokoje a ochotu personálu hodnotím velice kladně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl dostatečně prostorný s balkonem a výhledem na moře. Pokoj má samostatnou, dostatečně velkou šatnu.

Strava
Strava byla výborná, zaměřená na ryby, ale vždy bylo k dispozici i maso vepřové, hovězí, kuřecí atd. Kuchař připravoval maso každému dle jeho přání. Vždy množství ovoce a zeleniny.

Služby hotela
K dispozici byl bar u bazénu a v jídelně. Obsluha byla velice ochotná a bylo možné vybírat pití z velkého množství nápojů, ne pouze španělských. Víno se podávalo lahvové a netočilo se za sudů, jak bývá obvyklé. Bylo velice chutné.

Pláž
Pláž se nachází asi 5 minut od hotelu. Je dlouhá několik kilometrů a je zde krásný a jemný bílý písek. Ideální ke koupání i dlouhým procházkám.

Václav P., 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Seaside Sandy Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Nejezděte sem!

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Nejezděte sem! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nádherné místo plný zeleně na to že hotel má 2* kdyby mně někdo řekl že jsem ve 4* věřil bych. Ale pozor!!! Když nastane večer vylezou a je jich hodně lezou všude i do posteli k vám jmenuji se šváby. Každou noc jsem jich viděl do slova desítky. Šíleně smrdí mastnotu už nikdy bych na to samé místo nejel ani zadarmo!

Strava
Stravu jsem si zajišťovali sami. V marcadoně nebo cerfuru si nakoupíte vše ryby hovězí kuřecí různé dobroty které ani neznáte a za daleko menší cenu jak u nás. V bungalovů jsou celkem dobře vybavené kuchyně takže uvařit jaké koliv jídlo není problém.

Služby hotela
Nic jsme nevyužívali . Ráno jsem většinou na celý den odjeli vypůjčeným vozem buď na pláž nebo na výlety.

Pláž
Pláž je daleko. Půjčte si auto a odjíždějte pláže po celém ostrově. Ke jich mraky ale ty nejkrásnější jsou stejné na fuerteventure

Pavel Kratochvíl, 18.08.2020, Dátum pobytu: 1.8. - 15.8.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Cordial Green Golf

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Skvělá dovolená načasovaná tak, tak vzhledem k následným událostem s koronavirem. Vše proběhlo hladce a rádi bychom se sem vrátili.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená načasovaná tak, tak vzhledem k následným událostem s koronavirem. Vše proběhlo hladce a rádi bychom se sem vrátili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování s výhledem na moře, nemělo to chybu.

Strava
Strava dokonalá, rozmanitá, 2 kila navíc za týden to jen dokreslují.

Služby hotela
Služby hotelu - nedá se nic vytknout, jen slova chvály.

Pláž
Pláž je pro některé hosty hůře dostupná než hotelové bazény. Hotelový komplex je ve svažitém terénu vzdálený cca 20 minut chůze, často jezdí do hotelu na pláž autobus zdarma. Lidí na pláži přijatelné množství, lehátka a slunečníky volné ( 5 EURo /den), plážový bar s WC až do večera k plné spokojenosti. Voda příjemně osvěžující, čistá, skvělé koupání.

Lubor Šnajdr, 14.04.2020, Dátum pobytu: 26.2. - 5.3.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Mogan Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,8 Naprostá spokojenost.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel čistý - úklid pokoje bez připomínek, k dispozici fén, konvice, káva, čaj, voda, dostatek přístupných zásuvek a čistých ručníků, papírové kapesníky; na rozdíl od ostatních hotelů na Kanárských ostrovech klasické povlečení, ne hnusné deky a prostěradlo.

Strava
Velký výběr, tematické večery, různá překvapení - ochutnávka medového rumu, sklenka sektu, velký dort; vegetariánská i bezlepková alternativa.

Skvělá organizace stolování - jeden stolek pro dva - dostatek místa; možnost variability sražením stolků; po každém strávníkovi čistý ubrus; pozorný a usměvavý personál; žádné čekání na nápoje, žádné špinavé nádobí na stolech,

čistota v jídelně, neustálá kontrola a doplňování.

Služby hotela
Výborná organizace; široká nabídka sportů a aktivit v tělocvičně i v bazénu; módní přehlídka; taneční a hudební večery a vystoupení.

Dostatek lehátek u bazénu, každodenní čištění a mytí.

Navíc bazén a restaurace na střeše.

2x týdně autobus do Puerta Rica - nákupní a turistické centrum.

Pláž
Několik kilometrů písčité pláže, místy kamenné vlnolamy, dobrá možnost koupání, na pláž z kopce kolem nákupního centra, nenáročné; 3x denně zdarma autobus k pláži a zpět. Podél pláže pohodlná promenáda.

Lenka B., 10.03.2020, Dátum pobytu: 29.2. - 7.3.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Jelikož na Cran canarii létám už léta,nikdy jsem nebyla zklamaná.Vždy jsem měla hotel bez jídlo.Až tentokrát mne muž přemluvil a vzali...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jelikož na Cran canarii létám už léta,nikdy jsem nebyla zklamaná.Vždy jsem měla hotel bez jídlo.Až tentokrát mne muž přemluvil a vzali jsme alliclusiv.A byla jsem mile překvapena.Velká spokojenost.Také jsme meli půjčené auto.A zajištění vozidlabylo přes delegátku perfektní.Vše zařídila,mohli jsme si vybrat typ vozu,čas kdy chceme vozidlo.A vše klaplo na jednicku.Velká pochvala.Sorganizací zájezdu jsme byli velmi spokojeni.A vždy budu doporučovat.Jste úžasní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováníjsme měli moc pěkné.Pokoj nebyl moc velký,ale čistý.Krasná koupelna.Mycí prostredky,tělové mleko.Prostě vše.opět velká spokojenost.Pokoj jsme měli do ulice a s výjezdem na dálnici.Přes den jsme na pokoji nebyli a v noci byl klid.Jelikož jsme byli ve druhém patře měli jsme celou noc otevřenédveře na balkon.Ten byl velký se stolem a židlemi.Dokonce i sušák nao´prádlo.Velké plus.

Strava
Jak jsem již psala poprvé jsme měli allinklusiv.Strava pestrá,každý den jiná kuchyně.A piti bylo v ceně.Od piva až po víno.A už ina snídani.Výborné ragú atěstoviny.Výborná káva.Y naší strany spokojenost.

Služby hotela
Služby hotelu jsme moc nevyužívali.Alemyslím,že byli též na vysokéúrovni.V recepci vždy někdo byl.Po příjezdu jsme ihned dostali klíče od pokoje.Což bylo úžasný.Při odjezdu jsme si mohli dát kufry do úschovny a ještěsi užívat bazén.A mohli jsme se ještě i najíst.Což bylo perfektní pro rodiny s dětmi.O dovolené jsme podnikli výlet po ostově a na doporučení delegatky jsme obdrželi při odjezdu balícek sjídlem.

Pláž
Pláž u hotelu není.Ale každou hodinu jezdí hotelový bus na pláž.Ano je plný,ale tech parminut se da vydržet.Skoda že zpet jezdí naposledy ve 14.hod.Což senam zdálo brzy,tak jsme jezdili taxikem.Cena kolem 5euro.Ale stálo to za to zůstat na pláži co nejdele.Jelikož pláž je dlouhá máte hodně soukromí.Krasné procházky po pláži a more cisté a teplé.Kdo chce mít jistotu teplého počasí at jezdí na Cran canarii.NIkdy nam nepršelo.At jsme jeli kdykoliv. Strasně se těším na spolupraci s Vaší CA Invia pro další dovolenou.

Lenka Havranová, 06.03.2020, Dátum pobytu: 30.10. - 7.11.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Dunas Mirador Maspalomas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 Postrádal jsem lepší informování v recepci, např.: - nikdo nám neřekl, že je možné si půjčit ručníky, - nedostali jsme informaci o...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Postrádal jsem lepší informování v recepci, např.:

- nikdo nám neřekl, že je možné si půjčit ručníky,

- nedostali jsme informaci o použití sauny,

- nikdo nás neinformoval jak se používá klimatizace,

- v recepci byli ochotní, ale všechny informace o okolí (plánky, pamětihodnosti) , půjčení auta, atd., jsem si musel vyžádat.

V pokoji nám celý pobyt nesvítila bodová světla u postelí a světlo nad stolem, i kyž jsem to reklamoval hned první den. Elektrikář sice přišel, ale nic nespravil. Příliš to nevadilo, ale pokoj byl poněkud tmavý i na čtení v posteli. U čtyřhvězdičkového hotelu by se to stát nemělo.

JInak žádné stížnosti, čisto, uklízeno, personál příjemný, Zobraziť celú recenziu

Anonym, 03.03.2020, Dátum pobytu: 22.2. - 29.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Caserio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme velmi spokojeni, dovolená zcela splnila naše očekávání. Velké díky prodejkyni z CA Invia která nám ji doporucila.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni, dovolená zcela splnila naše očekávání. Velké díky prodejkyni z CA Invia která nám ji doporucila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi spokojení, jak umístěním pokoje v hotelu, tak s hotelem.

Strava
Stravování bylo naprosto nepředstavitelné jak výběrem, tak kvalitou.

Služby hotela
Vzhledem k tomu, že dovolená byla krátká, nestihli jsme využít ani 1/2 nabízených služeb. Tak snad někdy příště.

Pláž
Pláže dvě - obě v dosahu pěšky, příjemná procházka po pobřeží.

Dana R., 26.02.2020, Dátum pobytu: 1.2. - 8.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)