Recenzie hotelov
Gran Canaria - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Dovolená se mi vemlmi líbyla.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se mi vemlmi líbyla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní

Strava
Výborná

Služby hotela
Perfektní

Pláž
V pohodě

Karol Mrázek, 10.10.2017, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Krásně jsme si odpočinuli.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásně jsme si odpočinuli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bez chyb, odpovídalo ceně.

Strava
Dobrá, byl i výběr. U něčeho chyběly popisky, co to je.

Služby hotela
Služby hotelu byly dokonalé, personál ochotný.

Pláž
Pláž u hotelu, poměrně čistá, kvalita vody dobrá.

Lubomír P., 08.10.2017, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Meliá Tamarindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolená se nám celkem líbila,až na nějaké drobnosti.Výlet busem do hlavního města bylo zklamáním.Oproti Mallorce se to nedá...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám celkem líbila,až na nějaké drobnosti.Výlet busem do hlavního města bylo zklamáním.Oproti Mallorce se to nedá srovnat.Jinak hezká procházka po promenádě až k písečným dunám.Dále se může pokračovat až k majáku,ale je to pěšky daleko.Za 1,40 euro Vás tam doveze bus nebo taxi za 7 euro.Plno lidí si půjčilo auto a procestovali ostrov a našli i hezká místa.Příště ,ale tento hotel už ne.Jednou to stačilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jednoduché a ty nejlepší doby už má hotel za sebou.Měli jsme výhled na moře.Dali nám boční,ale rámus z klimatizací pod námi se nedal....O výměnu jsme zažádali ihned a vyhověli po dlouhém dohadováni za tři dny.Dali nám přímý výhled na moře ve 4 patře.Takže spokojenost.V hotelu je hodně důchodců,ale nám to nevadilo. Aspon byl klid.

Strava
Strava je výborná a je z čeho vybírat.Až na moučníky.To je jen sladká hmota.Ale ovoce to vynahradilo.

Služby hotela
Nejhorší je zaveden systém karet.Máte sice pásku na ruce,ale bez karty Vám stejně nic nedají.Začínali jsme večeří a měli končit obědem,což se nestalo.Do 12 hod.musíte opustit pokoj,což chápu,ale vezmou Vám kartu i pásku,aby jste náhodou už nevyužívali inclusive.I když odjezd z hotelu byl až ve 14.30 a oběd je ve 13 hod.Divný systém.Mají na každého jiné měřítko.Na oběd některé ženy pustí v plážovém oblečení a některé ne.Pozor na ručníky.Jakmile ho ušpiníte od barvy na vlasy nebo od líčidel,tak Vám ho dají k úhradě.Nám se to nestalo,ale jiným ano.Večerní program se nám nelíbil.Radši jsme chodili na procházku.

Pláž
Pláž je sice menší,ale dostačující.Lidi se rozprostřeli a bylo to fajn.Písek je tmavší.Vstup do moře pozvolný,ale moře studené i když jsme chytli v tomto období přes den 34 a večer 25 stupnů. Což tam prý nebývá zvykem.

Gabriela P., 06.10.2017, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Beverly Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Krásná dovolená. Hotel je super, i tak stojí za to půjčit si auto a procestovat ostrov.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. Hotel je super, i tak stojí za to půjčit si auto a procestovat ostrov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Určitě jeden z nejlepších hotelů v oblasti Maspalomas. Kultivovaná klientela, výborný servis. Vše superčisté, udržované. Krásná zahrada, velký vyhřívaný bazén. V hotelu je poměrně málo dětí, nejsou zde ani žádné atrakce pro ně. Na večerní minidisko chodilo jen cca 5 capartů.

Strava
V hotelu strava v rámci polopenze vynikající. Máme zkušenosti z pětihvězdičkových hotelů v různých destinacích, ale toto byl opravdu luxus - u snídaně např. výběr z čerstvě lisovaných šťáv, u večeře např. kromě bohatého bufetu vždy možnost nechat si připravit vybraný kus masa/ mořských plodů přímo před očima kuchařem u grilu.

Bohatý výběr, vše čerstvé, vše se stále doplňuje. Bufet v restauraci je rozložený po celém prostoru - nikde se netvoří zácpy a fronty.

Dražší pití (0,5l vody - 2,2EUR, 0,4l vína - 11 EUR).

Služby hotela
Hotel nabízí i lázeňské centrum, které jsme nevyužili. Recepce ochotná, číšníci mimořádně přívětiví. Úklid pokojů diskrétní a pečlivý. Na terasách / bazénech jsou i sušáky na prádlo, v pokoji župany a plážová taška. Vždy dostatek lehátek a slunečníků kolem bazénů. Super byl venkovní vyhřívaný bazén (tipuju tak 31°C), bylo příjemné jít si zaplavat i před snídaní, když vzduch byl venku ještě chladnější.

Pláž
Nejbližší pláž Meloneras je přístupná pěšky po pobřežní promenádě - cca 10 minut chůze. Pláž je čistá a relativně klidná. V moři semtam kameny, mírný příboj, je potřeba dávat trochu pozor. Čtyřleté dítě jsme do vody vždy přenesli. Přímo za pláží dostatek restaurací i malý supermarket.

Směrem na druhou stranu jsou duny Maspalomas a za nimi slavná Playa del Inglés - obrovská pláž, hromady lidí, hromady obchodů, veliký mumraj.

Anonym, 03.10.2017, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla perfektní podle našich představ.Hotel byl skvěle umístěný s nádherným výhledem kousek od nádherné pláže s příjemným jemným...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla perfektní podle našich představ.Hotel byl skvěle umístěný s nádherným výhledem kousek od nádherné pláže s příjemným jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo podle našeho přání.Dobře vybavené pokoje s pěkným balkonem.

Strava
Strava byla výborná a pestrá.Spousta místních pochutin a samozřejmě mořských ryb upravených různým způsobem.

Služby hotela
Služby hotelu byly perfektní.

Pláž
Pláže byly dvě jen pár metrů od hotelu.Obě s příjemným jemným pískem a pozvolným vstupem do moře.Všude i spousta atrakcí pro menší děti.

Monika H., 02.10.2017, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Prostředí hezké, v dnešní době zbytečně zpoplatnen internet a vířivka večer nefunkční.

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Prostředí hezké, v dnešní době zbytečně zpoplatnen internet a vířivka večer nefunkční. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Recepce v podstatě k nícemu pouze aby nabídla předražené půjčení auta

Strava
Bez stravy.chybí trouba na pečení a pračka.

Pláž
Pláž dobra vedle krásná pláž s bílým piskem

Zdenka C., 01.10.2017, Dátum pobytu: 15.9. - 26.9.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Cura Sol

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Bolo fantasticky

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bolo fantasticky Zobraziť celú recenziu

Strava
Výborné jedlo

Miriama, 27.09.2017, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Playa Bonita LPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Bol som spokojný

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Bol som spokojný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola v poriadku, kúpeľňa sa rozpadávala _ odpadol kus mramoru zo spodu umývadla...

Strava
Množstvo a výber stravy bolo velmi dobré.

Služby hotela
Služby boli dobré, ale internet na izbe nešiel.

Pláž
Dostupnosť pláži bola dobrá, ale pláže, nakoľko sú štátne neboli vybavené. Voda je čistá.

Viktor Drobňák, 27.09.2017, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Cura Martina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Celá dovolenka dopadla nad naše očakávania.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celá dovolenka dopadla nad naše očakávania. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo super, izby čisté a ten výhľad na more na nezaplatenie.

Strava
Strava bola dobrá, výber jedla bol dostatočný, na výber bolo jedlo blízke našej krajine aj rôzne ich špeciality, takže si každý vedel prísť na svoje.

Služby hotela
Služby hotela boli na úrovni, každý z personálu hotela s ktorým sme prišli do kontaktu bol ochotný nám pomôcť alebo poradiť.

Pláž
Pláž bola super, piesok čierny, o čistotu postarané. Z hotela celý deň premával zdarma hotelový autobus na pláž a späť takže tiež nemáme čo vytknúť.

Natália J., 22.09.2017, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Mogan Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Spokojný

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľká priestranná izba. Moderná, čistá...

Strava
Pestrá a rozmanitá, bohatý výber. Super

Služby hotela
Pohotový personál, príjmené vystupovanie.

Pláž
Voda ok, pláž trošku daleko

Ondrej Vašš, 20.09.2017, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Playa Bonita LPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220