Recenzie hotelov
Gran Canaria - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Vše bylo fantastické, nejlepší byl ale servis CA :) CK... je nejlepší a budeme všechny dovolené řešit jen s ním :)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo fantastické, nejlepší byl ale servis CA :) CK... je nejlepší a budeme všechny dovolené řešit jen s ním :) Zobraziť celú recenziu

Strava
Naprosto famózní

Martina Bauerová, 14.01.2020, Dátum pobytu: 4.1. - 11.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Riu Waikiki

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hotel Beverly Park se nachází na perfektním místě 50 m od moře.Má několik bazénú i jeden s ohřívanou mořskou vodou, výřivkami. Služby...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Beverly Park se nachází na perfektním místě 50 m od moře.Má několik bazénú i jeden

s ohřívanou mořskou vodou, výřivkami. Služby hotelu na vyžití v areálu,střelby,tanec, joga,stolní tenis

atd. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je hotelové, čisté perfektní.

Strava
HOTEL JE V KATEGORII 3 ALE STRAVOVÁNÍ JE NA VELMI DOBRÉ UROVNI.

Služby hotela
sLUŽBY HOTELU JSOU VELMI DOBRÉ, PERFEKTNÍ DĚVČATA NA RECEPCI

Pláž
Pláží je před hotelem několik a velké možnosti výběru blízké a vzdálenější.

Anna Brokešová, 07.01.2020, Dátum pobytu: 25.12.2019 - 4.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Beverly Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 10 Dovolená byla velmi příjemná a pohodová. Vřele všem doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla velmi příjemná a pohodová.

Vřele všem doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc hezký a útulný hotel i pokoj.

Strava
Velmi pestrá a rozmanitá. Každý si přišel na své.

Velký výběr různého jídla a pití.

Služby hotela
V naprostém pořádku. Milí a vstřícní zaměstnanci hotelu.

Pláž
Super.

Ondrej Konečný, 07.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 4.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Taurito Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Velmi prijemne straveni zaveru roku, pekna zahrada, bazeny, vyrivky, velmi blizko na plaz. Jidlo vynikajici.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi prijemne straveni zaveru roku, pekna zahrada, bazeny, vyrivky, velmi blizko na plaz. Jidlo vynikajici. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pravidelny uklid, pokoje a vybaveni odpovida uvadene 3★

Strava
Velky vyber vseho, vzdy bylo z ceho vybrat a pochutnat si.

Služby hotela
Kazdy den po veceri predstaveni, animatori pres den poradaji ruznou zabavu, souteze, strelba z luku aj., cviceni, joga atd...

Pláž
V blizkosti hotelu, dlouha krasna piscita plaz, pekna upravena promenada nekolik km podel more.

Jitka Nejezchlebová, 07.01.2020, Dátum pobytu: 25.12.2019 - 4.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Beverly Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8 Klidné a čisté prostředí, bez výhrad

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Klidné a čisté prostředí, bez výhrad Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduché, pro 2 prostorné, čisté.

Strava
bez

Služby hotela
Nevyužívali jsme, šlo nám o cestování.

Pláž
Maspalomas super, pěšky cca 40 minut, to jsme ale věděli. Měli jsme po dobu pobytu zapůjčené auto.

Jiří Kašpar, 06.01.2020, Dátum pobytu: 25.12.2019 - 1.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Tisalaya Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Celkový zájezd proběhl jak bylo naplánováno - bez problémů.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový zájezd proběhl jak bylo naplánováno - bez problémů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli naprosto spokojeni, čistota, každodenní vzorný úklid. Pokoj byl ale otočen k silnému provozu akrásný balkon se proto na večerní posezení nemohl využívat.

Strava
strava byla naprosto výtečná. Veškerá zelenina,ovoce, všechny druhy jídel, pečiva, dortú, snad každý si mohl vybrat podle chutě. Už jsem procestoval mnoho destinací, ale tady to nemělo chybu.

Služby hotela
Myslím, že jak pokojské, tak všude jinde jsme se setkávali s ochotou, vše bez problémů.

Pláž
Pláž daleko od hotelu, hotelovým autobusem nebo taxi dostupnost dobrá, na pláži je však silný vítr který vytváří vlny,které přináší i nečistoty. Silný vítr zvedá i prach, deštníky neslouží proti slunci, ale proti větru. Byli jsme tam 2 x, pak jsme jezdili na pláž Amadores, kde bylo nádherné i koupání.

Jan Kavalíř, 06.01.2020, Dátum pobytu: 25.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Dunas Mirador Maspalomas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Super

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší vybavení, ale dostačující. Super výhled...

Strava
Super

Pláž
Čistá pláž, vlny, all inclusive bufet.

Kateřina M., 06.01.2020, Dátum pobytu: 25.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Mogan Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Hotel odpovídá evropské 4*, ne-li v některých parametrech 5*. Hotel je cca 30 min od letiště, situovaný přímo na promenádě letoviska,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel odpovídá evropské 4*, ne-li v některých parametrech 5*. Hotel je cca 30 min od letiště, situovaný přímo na promenádě letoviska, která má několik km kolem oceánu. Ideální na běhání nebo kolo. Hotel má 5 bazénů, z čehož je jeden vyhrazen pouze pro straší 16 let. Dětský bazén je poměrně velký, zábava pro děti tak max. do 8 let. Hotelové 4 restaurace jsou rozmanité, není to každý den to stejné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Různé možnosti ubytování. My jsme byli ubytování v pokoji přímo u bazénu, ideální pro rodiny s dětmi. Každé dítě mělo svoji postel, pokoj velký a každý den důkladně uklizený. V lednici zdarma plechovky piva, značkových softdrinků, voda. Personál respektoval soukromí a uklízel a doplňoval lednici vždy, když jsme byli mimo pokoj.

Strava
Především na vánoční večeři a novoroční večeři jsme byli mile překvapení výběrem hovězých steaků, mořských plodů, ryb. Vynikající. Denně spousta čerstvé zeleniny, ovoce. Hlavně děti ocenily 4 druhy zmrzliny. Nebyl okamžik, kdy by člověk neměl možnost zajít si do restaurace na jídlo. V barech nalívají značkový alkohol, žádné lokální náhražky. Jediné, co by bylo k zlepšení, je káva v snídaňových automatech, nejlepší kávu jsme objevili v Purple baru s výhledem na oceán.

Služby hotela
Bez výhrad, ochotní, milí, tak akorát.

Pláž
Nejedná se o hotel přímo na pláži. K pěkné pláži je to po promenádě cca 10 min lehkou chůzí. Pláž je s jemným pískem. Lehátka za poplatek. Vlny byly některý den obrovské, jiný den zase úplně v pohodě na koupání. Voda byla studená, ale dalo se do ni vlézt.

Pavla K., 06.01.2020, Dátum pobytu: 25.12.2019 - 1.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: ClubHotel Riu Gran Canaria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Z hotelu jsme byli vcelku nadšení. Personál byl milý a vstřícný. Určitě tento hotel doporučujeme bezdětným párům. Nebo těm, kteří si...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Z hotelu jsme byli vcelku nadšení. Personál byl milý a vstřícný. Určitě tento hotel doporučujeme bezdětným párům. Nebo těm, kteří si prostě jen chtějí v klidu odpočinout. Zobraziť celú recenziu

Olga M., 03.01.2020, Dátum pobytu: 19.6. - 26.6.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Occidental Margaritas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Na Kanárských ostrovech jsme již byli.Jak na Grand Canari ( před 15 léty ),tak na Tenerife a Fojaventuře a dle mého je Grand Canari...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Na Kanárských ostrovech jsme již byli.Jak na Grand Canari ( před 15 léty ),tak na Tenerife a Fojaventuře a dle mého je Grand Canari nejhezčí z nich.Nyní jsme zde trávili Vánoce 2019 a počasí bylo jako na objednávku,neustále modrá obloha a příjemný vánek.Teplota vody v oceánu cca 20 st. a v hotelu je příjemně čistý a vyhřívaný bazén ( jsou tam dva ).V recepci sedí slečna a přes ní si lze půjčit auto,což jsme také udělali a vyrazili na výlet do městečka Teror a potom do hor na terasu El Balcono odkud je krásná vyhlídka na Tenerife a tamní sopku Pico del Teide Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celý hotelový resort se skládá z pěkně situovaných bungalovů,které jsou každý den pěkně uklizené a čisté.Recepce i bazén jsme měli na dosah.

Strava
Španielé mají výjimečně dobré stravování.Před jídelnou stál uvaděč,který nás vždy dovedl k čistému a uklizenému stolu a potom jsme si již vybírali jídlo ze švédských stolů.Vše bylo dobře oraganizované,takže nádobí bylo pořád k dispozici a nic nechybělo.

Služby hotela
Služeb hotelu jsme nijak nad rámec nevyužívali.Personál byl velmi příjemný a ochotný

Pláž
Na pláž jezdí v dost krátkých časových termínech autobus,nicméně dá se tam v pohodě dojít i pěšky nebo i poměrně laciným taxíkem za 3 eura.Taxikem se dá přemisťovat všude,jsou na naše poměry levné.Pláž je velmi rozlehlá a všude je spousta volných lehátek.Cena kompaktu,t.j.dvě lehátka a slunečník 7,5 eura.Je tam vše čisté a uklizené a pozvolný vstup do oceánu.

Jan S., 30.12.2019, Dátum pobytu: 18.12. - 26.12.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Dunas Maspalomas Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

městečko z bungalovů 13 fotografií