Recenzie hotelov
Gran Canaria - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Měli jsme konkrétní představu a podle té jsme vybírali. Byli jsme celkově spokojení.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Měli jsme konkrétní představu a podle té jsme vybírali. Byli jsme celkově spokojení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je umístěn ve svahu, má výborný výhled na údolí pod sebou a na moře. Lokalita je klidná, vhodná pro rodiny

s dětmi, ale i pro ostatní co tuto skutečnost upřednostňují před bouřlivým nočním životem. Relativní nevýhoda je

vzdálenost od eventuálních výletních cílů. Do autobusu nastupujete jako první a jako poslední vystupujete.

Hotel je starší a to je vidět na stěnách chodeb,na spárách ve sprchovém koutě,na nejistých rámech dveří.....

Strava
All inclusive zde platí v plné míře. Skutečně výborná kuchyně jak výběrem tak kvalitou o množství je na místě poznamenat - když neodoláte, pojedete domů o pár kilo těžší.

Služby hotela
Personál hotelu je vstřícný a trpělivý, pozitivně naladěný. Denně uklizené pokoje, vyměněné ručníky. V jídelně vás

zavedou od dveří až ke stolu, který pro vás momentálně sami zvolí. Na pláž vás zaveze hotelový autobus - má svůj

jízdní řád, který je předán na recepci v písemné formě při příjezdu spolu s plánkem cesty kudy se dostat do pokoje,

s klíčem od pokoje ve formě karty,která též spouští klimatizaci a osvětlení, odemyká a zamyká pokojový trezor, s kartičkami na výměnu plážových ručníku, s rozpisem časů kdy se podává jídlo a kdy je otevřený který bar v hotelu.

kdy se podává

Pláž
Využívali jsme hotelové bazény - čisto, pořádek, klid.

Marie Šindelářová, 18.11.2019, Dátum pobytu: 6.11. - 14.11.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Mogan Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 pohoda a spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
pohoda a spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vyhovující, bez významnějších závad nebo připomínek

Strava
Spokojenost s pestrostí a kvalitou

Služby hotela
bez připomínek

Pláž
v souladu s informacemi v podkladech, navíc vyšlo i počasí

Miloslav B., 11.11.2019, Dátum pobytu: 23.10. - 6.11.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

promenáda pod hotelem 4 fotografie

Celkom: 10 Cena naprosto odpovídala kvalitě hotelu po všech stránkách. Moc pěkná dovolená na konci října.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Cena naprosto odpovídala kvalitě hotelu po všech stránkách. Moc pěkná dovolená na konci října. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo naprosto skvělé. Jedná se o velmi velký hotel s mnoha hosty. K dispozici je rušnější i klidnější část hotelu. Pokoje jsou prostorné s kvalitním nábytkem a pěknou koupelnou s očividně rekonstruovaným sprchovým koutem.

Strava
Měli jsme pouze polopenzi, ale naprosto postačila. K dipozici je velká jídelna, kde se jídlo servíruje formou bufetu. Personál zde byl vždy vynikající. Vše stíhal uklízet a připravovat za pochodu (pouze v době velkého návalu zejména při večeřích nebylo hned nové prostírání na stolech, ale vždy bylo okolo spoustu jiných volných čistých míst. Druhů jídla bylo vždy velmi hodně. Každý si vybral. Různé druhy masa, typy příloh, saláty, pizza, mořské plody, zelenina, ovoce, studená kuchyně, dezerty, zmrzlina atd. Různé druhy nápojů (džusy, sladké nápoje, káva, čaj, voda, víno...) Strava vskutku perfektní.

Služby hotela
Služby byly také vynikající. Domluva na recepci pohodová, rychlá a bez problému. Každý den byl uklizený pokoj + nové ručníky a toaletní potřeby.

Pláž
Chodili jsme na pláž vždy pěšky, není to daleko na nejbližší pláž Playa de Inglés. Jsou zde k dispozici deštníky s lehátky + místo pro vlastní ležení. Lehátky jsme nezakupovali. Pláž byla čistá a i v tomto období celkem hodně lidí, ale místo se vždy našlo. Lepší by bylo možná popojít směrem doprava na jiné odlehlejší části pobřeží. Směrem k dunám Dunas de Maspalomas se zvyšuje počet nudistických návštěvníků.

Simona Vaverková, 06.11.2019, Dátum pobytu: 27.10. - 2.11.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Ifa Buenaventura

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Hotel je čistý, stále uklizený, prádlo čisté, personál ochotný. Jenom obsazení hotelu se skládá z 80% klientů důchodového věku, tak i...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je čistý, stále uklizený, prádlo čisté, personál ochotný. Jenom obsazení hotelu se skládá z 80% klientů důchodového věku, tak i program je uzpůsobený opravdu hodně usedle a stále se opakující. Bingo, klavírní muzika. Opravdu pro starší věkovou klientelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klasika, malý pokoj s postelí, skřín, toaletka. Pokud si nepřiplatíte, budete koukat na dálnici, což je děs.

Strava
Jídlo výborné, gril bezva.

Služby hotela
Personál ochotný, jenom díky kartám všude fronty.

Pláž
Pláž čistá, upravená, krásná. Jako každý rok.

Ivana M., 01.11.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 26.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Beverly Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená podle našich představ

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená podle našich představ Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi pohodlné, příjemné, relativně klidnější destinace, hotel je pro 15+, tedy poměrně klidný

Strava
Široký výběr klasické, ale i místní kuchyně

Služby hotela
Nic nám nechybělo, v podstatě téměř v areálu je i obchůdek, který sjme využívali hlavně pro nákup pitné vody na pokoj

Pláž
Klidnější místo, pláž čistá, udržovaná s tmavším pískem, vstup do vody velmi pozvolný

Vladimir K., 31.10.2019, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: IFA Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená naplnila všechna naše očekávání.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená naplnila všechna naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel po rekonstrukci, pěkně uspořádané a čisté pokoje i ostatní prostory hotelu.

Zdeněk Švanda, 29.10.2019, Dátum pobytu: 16.10. - 26.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Ifa Buenaventura

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Velmi pohodová dovolená, personál skvělý.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pohodová dovolená, personál skvělý. Zobraziť celú recenziu

Strava
Neskutečně dobré jídlo, výběr všeho.

Marcela, 28.10.2019, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Mogan Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 byli jsme již podruhé, skvělý hotel

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
byli jsme již podruhé, skvělý hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super

Strava
výborná

Služby hotela
super

Pláž
krásná

Kamil Kroulík, 23.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: IFA Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)