Recenzie hotelov
Gran Canaria - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Byly jsme maximálně spokojeni s hotelem , dovolenou a příjemným personálem

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byly jsme maximálně spokojeni s hotelem , dovolenou a příjemným personálem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s balkonem a výhledem na oceán neměl chybu

Strava
Při polopenzi jsme se cítili "přejezeni"

Jídlo formou bufetu, ale velký výběr, vše čerstvé, krásná restaurace s výhledem na oceán.

K snídaní si můžete dát třeba šampaňské a lososa

Služby hotela
Spa -kvalifikovaný personál, nádherné prostředí. Do bazénů s teplou mořskou vodou jsme vzhledem k 30 stupňovému počasí ani nešli.

Pláž
Výtahem sjedete na pláž. Pláž je čistá, voda čistá, plavčík na věži

Šárka Kheilová, 04.12.2017, Dátum pobytu: 24.11. - 1.12.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Bylo to fajn. Noblesni, trochu konzervativni ale pohodove. Bohuzel struktura hosti mi nevyhovovala jelikoz az prilis dominantne...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to fajn. Noblesni, trochu konzervativni ale pohodove.

Bohuzel struktura hosti mi nevyhovovala jelikoz az prilis dominantne prevazovala skupina nemeckych duchodcu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Doporucuji jenom pokoje sea front view. Pohled na ulici uplne deformuje pohodu z dovolene.

Strava
V pohode. Siroky vyber. Vseho dostatek. Obsluha OK.

Služby hotela
Sluzby vesmes OK, personal vstricny, mily, profesionalni.

Vecerni program slabsi ale to partne souviselo s dominantni skupinou hosti - duchodcu.

Nabidka obchudku a butiku v hotelu a arealu avsak slaba.

Pláž
Moc pekna, verejna. Nezavisla na hotelu. Primarne se vyuziva areal, park a hotelovy bazen. U vetrneho pocasi plaz ne uplne vhodna pro male deti z duvodu vln. Plaz take lemovana kvalitne vystavenou pesi stezkou a serii stylovych bungalovu, apartmanu v vlastni zahradou ci bazenkem. Stalo by za hlubsi prozkumani jelikoz to neni videt v nabidkach CK.

Michal P., 27.11.2017, Dátum pobytu: 17.11. - 24.11.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Meliá Tamarindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Pěkná dovolená dle očekávání.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená dle očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pohodlné, kvalitní.

Strava
Stravovali jsme se jen v hotelu, a byli jsme naprosto spokojeni.

Služby hotela
Standardní, kvalitní- plná spokojenost.

Pláž
Pláž u hotelu je pěkná, ale vzhledem k vlnám a chladnému moři jsme dávali přednost hotelovému bazénu.

Ladislav Majer, 27.11.2017, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Riu Grand Palace Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Pěkné

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné

Strava
Dobrá

Služby hotela
Dobré

Pláž
Pěkná

Marek Kalousek, 15.11.2017, Dátum pobytu: 31.10. - 7.11.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Paradise Lago Taurito

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Dovolená neměla chybu! :)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená neměla chybu! :) Zobraziť celú recenziu

Milena P., 23.10.2017, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Taurito Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,6 příjemné prostředí, celkově jsme s pobytem velmi spokojeni, příjemná dostupnost od letiště, delegát na úrovni, dostatek možností vyžití a...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
příjemné prostředí, celkově jsme s pobytem velmi spokojeni, příjemná dostupnost od letiště, delegát na úrovni, dostatek možností vyžití a výletů, lze doporučit i pro rodiny s dětmi. Složitější dostupnost pláže Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoje čisté, denně stlané a výměna osušek a ručníků bezchybná

Strava
Dostatek výborné regionální stravy, místo v jídelně uspokojovaly všechny ubytované, personál na velmi vysoké úrovni, vždy připraven reagovat na potřeby hostů

Služby hotela
denně animační programy, vstup do hotelového bazénu, výpůjčka osušek k bazénu, vše bezplatně, u bazénu celý den lobby bar

Pláž
vzhledem k mnoha ubytovacím komplexům velmi mnoho lidí, vzdálenost větší, doprava možná od hotelu bezplatně autobusem

Jiří Vejmělek, 15.10.2017, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Abora Catarina ex. Ifa Catarina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená se mi vemlmi líbyla.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se mi vemlmi líbyla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní

Strava
Výborná

Služby hotela
Perfektní

Pláž
V pohodě

Karol Mrázek, 10.10.2017, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Krásně jsme si odpočinuli.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásně jsme si odpočinuli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bez chyb, odpovídalo ceně.

Strava
Dobrá, byl i výběr. U něčeho chyběly popisky, co to je.

Služby hotela
Služby hotelu byly dokonalé, personál ochotný.

Pláž
Pláž u hotelu, poměrně čistá, kvalita vody dobrá.

Lubomír P., 08.10.2017, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Meliá Tamarindos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolená se nám celkem líbila,až na nějaké drobnosti.Výlet busem do hlavního města bylo zklamáním.Oproti Mallorce se to nedá...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám celkem líbila,až na nějaké drobnosti.Výlet busem do hlavního města bylo zklamáním.Oproti Mallorce se to nedá srovnat.Jinak hezká procházka po promenádě až k písečným dunám.Dále se může pokračovat až k majáku,ale je to pěšky daleko.Za 1,40 euro Vás tam doveze bus nebo taxi za 7 euro.Plno lidí si půjčilo auto a procestovali ostrov a našli i hezká místa.Příště ,ale tento hotel už ne.Jednou to stačilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jednoduché a ty nejlepší doby už má hotel za sebou.Měli jsme výhled na moře.Dali nám boční,ale rámus z klimatizací pod námi se nedal....O výměnu jsme zažádali ihned a vyhověli po dlouhém dohadováni za tři dny.Dali nám přímý výhled na moře ve 4 patře.Takže spokojenost.V hotelu je hodně důchodců,ale nám to nevadilo. Aspon byl klid.

Strava
Strava je výborná a je z čeho vybírat.Až na moučníky.To je jen sladká hmota.Ale ovoce to vynahradilo.

Služby hotela
Nejhorší je zaveden systém karet.Máte sice pásku na ruce,ale bez karty Vám stejně nic nedají.Začínali jsme večeří a měli končit obědem,což se nestalo.Do 12 hod.musíte opustit pokoj,což chápu,ale vezmou Vám kartu i pásku,aby jste náhodou už nevyužívali inclusive.I když odjezd z hotelu byl až ve 14.30 a oběd je ve 13 hod.Divný systém.Mají na každého jiné měřítko.Na oběd některé ženy pustí v plážovém oblečení a některé ne.Pozor na ručníky.Jakmile ho ušpiníte od barvy na vlasy nebo od líčidel,tak Vám ho dají k úhradě.Nám se to nestalo,ale jiným ano.Večerní program se nám nelíbil.Radši jsme chodili na procházku.

Pláž
Pláž je sice menší,ale dostačující.Lidi se rozprostřeli a bylo to fajn.Písek je tmavší.Vstup do moře pozvolný,ale moře studené i když jsme chytli v tomto období přes den 34 a večer 25 stupnů. Což tam prý nebývá zvykem.

Gabriela P., 06.10.2017, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Beverly Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,6 Krásná dovolená. Hotel je super, i tak stojí za to půjčit si auto a procestovat ostrov.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. Hotel je super, i tak stojí za to půjčit si auto a procestovat ostrov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Určitě jeden z nejlepších hotelů v oblasti Maspalomas. Kultivovaná klientela, výborný servis. Vše superčisté, udržované. Krásná zahrada, velký vyhřívaný bazén. V hotelu je poměrně málo dětí, nejsou zde ani žádné atrakce pro ně. Na večerní minidisko chodilo jen cca 5 capartů.

Strava
V hotelu strava v rámci polopenze vynikající. Máme zkušenosti z pětihvězdičkových hotelů v různých destinacích, ale toto byl opravdu luxus - u snídaně např. výběr z čerstvě lisovaných šťáv, u večeře např. kromě bohatého bufetu vždy možnost nechat si připravit vybraný kus masa/ mořských plodů přímo před očima kuchařem u grilu.

Bohatý výběr, vše čerstvé, vše se stále doplňuje. Bufet v restauraci je rozložený po celém prostoru - nikde se netvoří zácpy a fronty.

Dražší pití (0,5l vody - 2,2EUR, 0,4l vína - 11 EUR).

Služby hotela
Hotel nabízí i lázeňské centrum, které jsme nevyužili. Recepce ochotná, číšníci mimořádně přívětiví. Úklid pokojů diskrétní a pečlivý. Na terasách / bazénech jsou i sušáky na prádlo, v pokoji župany a plážová taška. Vždy dostatek lehátek a slunečníků kolem bazénů. Super byl venkovní vyhřívaný bazén (tipuju tak 31°C), bylo příjemné jít si zaplavat i před snídaní, když vzduch byl venku ještě chladnější.

Pláž
Nejbližší pláž Meloneras je přístupná pěšky po pobřežní promenádě - cca 10 minut chůze. Pláž je čistá a relativně klidná. V moři semtam kameny, mírný příboj, je potřeba dávat trochu pozor. Čtyřleté dítě jsme do vody vždy přenesli. Přímo za pláží dostatek restaurací i malý supermarket.

Směrem na druhou stranu jsou duny Maspalomas a za nimi slavná Playa del Inglés - obrovská pláž, hromady lidí, hromady obchodů, veliký mumraj.

Anonym, 03.10.2017, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220

Teraz viete celkovú cenu hneď!

Už sa nemusíte báť, o koľko sa vaša dovolenka zase navýši.
Od teraz vidíte celkovú cenu zahŕňajúcu všetky poplatky.