Recenzie hotelov
Gran Canaria - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolená byla super, předčila naše očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super, předčila naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné pokoje s výhledem na moře.

Strava
Absolutní spokojenost.

Služby hotela
Odpovídal 5ti *.

Alice M., 28.06.2022, Dátum pobytu: 18.6. - 25.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.5 Moře nepřístupné u hotelu. Vzdálená pláž.

  • 6.5 Ubytovanie
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Moře nepřístupné u hotelu. Vzdálená pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku . Kuchyně nedostatečná. Pěkný výhled.

Strava
Bez.

Služby hotela
Pro nás bez delegáta.Recepce ok.

Pláž
Pláž čistá ,nákupy občerstvení blízko bez front levné. Chybí stromy a stín.Slunce ostré slunečníky jsou nutné.

Bernard Orel, 27.06.2022, Dátum pobytu: 11.6. - 22.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Marina Elite Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 Celkový dojem vynikající nad očekávání. všechno super luxusní.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem vynikající nad očekávání. všechno super luxusní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování nadstardní s výhledem na moře, za který jsme si však připlatili, ale vyplatilo se a nelitovali jsme. Pokoj velky čistý, koupelna také, doplnky jako mýdla šampony osušky papírové kapesníky pletové mléko a další. Ve skříni v pokoji župany plážová taška a plážové osušky. Pravidlný úklid.

Strava
Velmi rozmanitá maso přílohy studená kuchyne pro vegetariány spousta ovoce a zeleniny ovoce již nakrájené. Dezerty a zmrzlina, nápoje vína a další na objednání přinesou přímo ke stolu. Každý den různě upravené ryby. |K snídani vajíčka slanina šunka teplé palačinky a různé druhy pečiva.

Služby hotela
Dva bazény s třemi vířivkami, okolo bazenů vkusně osázeno palmami a oleandry. Ocenili jsme po celém hotelu klidné prostředí sloužící poklidnému odpočinku. Hotel slouží pouze dospělým klientům. Večer bar u bazénu s živou hudbou a velkým výběrem koktejlů.

Pláž
Pláž 100 m od hotelu přímo pod bazénem ani není třeba na ní ležet, vrátili jsme se po plavání zpět k bazénu. Pláž čistá každý den ráno upravená.

Karel H., 21.06.2022, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Corallium Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.4 Dovolená předčila naše očekávání. Výletem do vnitrozemí jsme poznaly krásu Gran Canaria. Jen škoda, že nebyl k dispozici česky mluvící...

  • 8.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená předčila naše očekávání. Výletem do vnitrozemí jsme poznaly krásu Gran Canaria. Jen škoda, že nebyl k dispozici česky mluvící průvodce, angličtinou se běžně domluvíme, ale ne všemu jsme rozumněly. Provázel nás Švéd. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo příjemné, jen jsme byly překvapené, že jsme neměly výhled na moře, ale do vnitrobloku. Pouze při vyjití z chodbičky pokoje jsme na dlouhé pavlači viděly moře. Tak nevím, jak to bylo s tím výhledem myšlené.

Strava
Měly jsme pouze snídaně, naprosto dostačující a chutné. Šampaňské k snídani velká paráda.

Služby hotela
Vždy bylo uklizeno, pouze podlaha v koupelně nebyla patrně každý den mytá, dle zůstávající nečistoty v rozích.

Pláž
Plážování bylo v pořádku, v konci dovolené přibývajících lidí a ubývajících lehátek, stalo se, že kolem 11 bylo plno. Voda byla příjemná, kolem 20 - 21st., poslední dva dny poměrně vysoké vlny. Jinak na pláži služby - nabídky masáží, pití, občerstvení. Sprchy i baterie na mytí byly funkční.

Jana G., 21.06.2022, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Seaside Sandy Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.6 Ubytování bylo blízko pláže, obchod a restaurace byly i v hotelu. Pláž čistá, možnost využití různých služeb. Delegátka na ostrově byla...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování bylo blízko pláže, obchod a restaurace byly i v hotelu. Pláž čistá, možnost využití různých služeb. Delegátka na ostrově byla super, zajistila výlety po okolí i na jiný ostrov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly ve skutečnosti poměrně malé, pouze dvouplotýnkový vařič, málo úložného prostoru.

Na druhou stranu bylo možné využít prostor okolo hotelu, kde byly tři bazény a brouzdaliště

Strava
Potraviny i stravování bylo dražší

Služby hotela
Ok

Pláž
Nevýhodou bylo hodně schodů na pláž. Pláž byla čistá, prostorná. U schodů tekla voda na omytí

Marcela V., 21.06.2022, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Jardin del Atlantico

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7.8 Krásné počasí i na začátku června. Nerad jezdím dvakrát na stejné místo, ale v tomto případě bych udělal výjimku. Celkově skvělý dojem z...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné počasí i na začátku června. Nerad jezdím dvakrát na stejné místo, ale v tomto případě bych udělal výjimku. Celkově skvělý dojem z dovolené kalí cesta letadlem. Pět hodin ve stísněných sedačkách a bez náležitého obnosu vám dají akorát dva kalíšky vody. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, denně uklizené, pravidelně vyměněné ručníky. Žádný hmyz, ani komáři a jiné létající potvory. Navíc příjemně klimatizováno.

Strava
Úžasná španělská kuchyně i když lehce přizpůsobena převládající německé skupině hostů. Tedy nechybí hranolky a buřty. Hodně zeleniny, ovoce a mořských plodů. Výborné bílé i červené víno. Pivo a ostatní "alko" podprůměr, ale proto se na dovolenou nejezdí.

Služby hotela
Standard, vše je transparentní, snadno zapamatovatelné a kdykoliv je tam někdo kompetentní věci řešit.

Pláž
Sice veřejná, ale velká, čistá, písčitá. Hned pod hotelem. Lehátka se slunečníkem za poplatek místnímu "výběrčímu".

Zbyněk H., 21.06.2022, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Corallium Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 Úžasná relaxační, klidná dovolená, se skvělým jídlem a naprosto fantastickým personálem. Vsichni usměvaví, a je vidět, že od srdce. Hotel...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná relaxační, klidná dovolená, se skvělým jídlem a naprosto fantastickým personálem. Vsichni usměvaví, a je vidět, že od srdce. Hotel plný turistů spíše z Německa nebo Švýcarska, Čechy jsme nepotkali, a tím pádem velmi kultivovaní hosté zvyklí na vysoký standard a dokonalý servis :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Fotografie u zájezdu mi přišly trochu zavádějící, je jich tam málo a v reálu pokoje vypadají mnohem lépe. Mají televizi, prostorné skříně a dokonce menší šatnu s lednicí a trezorem, kam se perfektně ukládají i velké kufry. My jsme byli s dětmi v dvoulůžkovém pokoji, po příjezdu nás čekal pokoj s dvěma velkými postelemi a ještě rozložený gauč, na kterém se spalo pohodlně (pro lehčí osoby) a v pokoji bylo stále dost místa, nijak jsme o sebe nezakopavali :-) venku jsme měli terasku s výhledem na bar a bazén, se susakem na plavky a ručníky, člověk na ní měl soukromí. I s čistotou ubytování a pravidelným úklidem jsme byli moc spokojení.

Strava
Polopenze byla skvělá volba. Snídaně i večeře bohaté, na výběr ze všech slaných i sladkých možností, speciální produkty pro vegetariány, vegany, bez lepku, s jakýmikoli omezeními byli ochotni vyjít vstříc. Všechno neustále doplňovali, nikdy se nestalo, že by něco došlo! Snídaně také obměňovali, buď byly třeba na grilu palačinky, nebo omelety, wafle apod... Na večeře si vybíráte časové pásmo, které preferujete, chodí se ve slusnejsim oblečení. Pití je u večeře na objednávku, ale všechno je za rozumné ceny, a to i ve snack baru. Úžasné pestré večeře plně čerstvých ryb, zeleniny, všech možných druhů příloh, salátů tolik možností, že oči přecházejí... Navíc denně byl přítomen šéfkuchař, který chodil mezi lidmi a vyptával se, jak jsou spokojení, co komu chutná... Úžasné večeře, neměli jsme vůbec důvod chodit jíst někam ven. A přes oběd je k dispozici snack bar, kde jsou opět možnosti pro všechny - burgery i z veganskeho masa, dezerty, úžasné alko i nealko koktejly, a vše za dobré ceny, žádná hotelová přirážka, jak by to bylo asi u nás. Nealko koktejly cca za 3.5 euro, alkoholické od 5.5 euro. Velmi ochotní, nikdy nebyl problém ani s dětskou židličkou.

Služby hotela
Kadeřnictví, masáže apod. jsme nevyužili, takže nemůžeme soudit. V hotelu bylo méně dětí, ale bylo k dispozici i brouzdaliště pro děti, bazén s postupným vstupem do vody, za naším pokojem bylo i dětské hřiště se skluzavkou, houpačkami apod. Každý den byl animační program, který byl předem vyvěšený u recepce. Hrály se různé hry, byl dětský program pro děti (my jsme například malovali na trička), a večerní program byly různé show - kouzelníci, tanečníci, zpěváci... Obvykle to končilo nejpozději v 23 hodin. Výborně jsme se bavili

Pláž
Pláž byla přístupná po schodech, hotely jsou víceméně nahoře nad útesem. Pláž ale široká a dlouhá, oddělená vlnolamy, takže to dělalo dojem menších pláži. Všude velmi čisto. Jediné na co myslet - písek je částečně černý, ostrovy jsou sopečné, takže pláže jsou tmavší. Voda také průzračné a vlny snesitelné :-) teplota moře byla taková variabilní, dopoledne mi přišlo studenější, ale odpoledne už pohoda. Co mi přišlo ještě nepraktické byly toalety, na ty jsem tam nějak nenarazila, ale nepotřebovali jsme naštěstí využít, k moři jsme chodili jen cca na dvě hodiny. A taky v této části nejsou promenády s bary, ty by někomu mohly chybět :-)

Ivana R., 14.06.2022, Dátum pobytu: 4.6. - 11.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Parque Tropical

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprosto spokojena nad očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto spokojena nad očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý krásný a s terasou s výhledem na oceán.

Strava
Vynikající různé druhy pokrmů široký výběr.

Služby hotela
Recepce výborná komunikace

Zábava - animátoři skvělí

Pláž
Krásná čistá klidná.

Renáta Hudec, 14.06.2022, Dátum pobytu: 4.6. - 11.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Paradise Valle Taurito

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 Perfektní dovolená, dcerka si užila jak bazény tak oceán (slaný, brr). Jídlo a služby super, jen matrace v posteli trochu proleželá.

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní dovolená, dcerka si užila jak bazény tak oceán (slaný, brr). Jídlo a služby super, jen matrace v posteli trochu proleželá. Zobraziť celú recenziu

Pavel B., 14.06.2022, Dátum pobytu: 4.6. - 11.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Taurito Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)