Recenzie hotelov
Lanzarote - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 pohodová podzimní dovolená s možností aktivního pobytu, nebo i pouze relax. Počasí bylo slunečné s teplotami k 30 st.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
pohodová podzimní dovolená s možností aktivního pobytu, nebo i pouze relax. Počasí bylo slunečné s teplotami k 30 st. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hezký, čistý hotel v blízkosti pláže

Strava
bohatá nabídka jídel, velmi dobrá kuchyně

Služby hotela
člověk toho moc nepotřebuje, ale když ano, tak vše bylo vyřízeno profesionálně

Pláž
cca 200 m od hotelu, příjemná, trochu řasy, ale pouze na pláži a na začátku moře, bylo ale možné najít i vstup do moře téměř bez řas

Milan Kajtman, 11.10.2019, Dátum pobytu: 1.10. - 8.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Be Live Experience Lanzarote Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 výborné

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
výborné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vyhovující

Strava
výborná-značná rozmanitost jak pokrmů tak nápojů. V zákuscích trochu streotyp.

Služby hotela
Dojem vyhovující

Pláž
na běžné koupání je pláž vhodná, šnorchlování zde je bezpředmětné. Někomu zde může chybět nabídka sportovního vybavení,záleží na klientovi. Zde je možnost serfování,

Libuše Písaříčková, 05.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Los Zocos Club Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Lanzarote je krásný ostrov , moc se nám líbil.

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Lanzarote je krásný ostrov , moc se nám líbil. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je již starý a hodně opotřebovaný ale personál dělá co může , všude je čisto a všichni jsou milí a ochotní.Z našeho pohledu byl jeden velký problém , a to blízkost letiště . Začátek přistávací i startovací dráhy je od hotelu vzdálený max. 1000 metrů a pokud dostanete pokoj situovaný k letišti , hluk je veliký.Letadla startují a přistávají každých 5-7 minut, od 7 hodin ráno zhruba do půlnoci, v noci je klid . Je to i naše chyba , měli jsme si lépe ověřit infomace CK i recenze ostatních návštěvníků ( letiště je vzdálené 6 km , občasný hluk z letadel , atd.)

Strava
V pohodě , jídlo bylo vždy dobré a poměrně pestré.

Služby hotela
Nebyl problém.

Pláž
Pláž je nádherná , dlouhá , místy kamenitá, krásné moře,dá se chodit kilometry a kilometry na obě strany od hotelu.

Anonym, 19.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Velmi spokojeni, úroveň hotelu, umístění, služby, personál. Hodně zajímavý poznávací výlet a poutavé informace delegátky.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi spokojeni, úroveň hotelu, umístění, služby, personál. Hodně zajímavý poznávací výlet a poutavé informace delegátky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vit Výše.

Strava
Bohatá nabídka, chutná úprava. Jediná výtka je k možné nabídce kávy až po 10-té hodině dopoledne, a ne dříve.

Automaty byly připojeny, ale nespuštěny.

Pláž
Písčitá pláž s dobrým přístupem do moře, dtto téměř u vstupu hotelové zahrady.

Jiří Hojgr, 14.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolenou jsme si užili dle našich očekávání.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili dle našich očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorný apartmán se samostatnou ložnicí, kombinace staršího a novějšího vybavení, žádný luxus, ale celkově pohodlný, nic nám nechybělo. Pro dítě poskytnuta postýlka aniž bychom si ji vyžádali. Pravidelně úklid, čisté osušky atd.

Strava
Bohaté snídaně i večeře, kromě předem připraveného jídla na švédských stolech i čerstvě připravené (na snídaní vajíčka, palačinky, na večeři grilované maso a ryby), vynikající paella. Večeře a snídaně se podávají v útulné restauraci, jejíž služby ale (alespoň během našeho pobytu), využíval jen zlomek hostů, tudíž žádné fronty a čekání. Za zmínku stojí i úžasný personál, velmi pozorný a přátelský, zvlášť k našemu malému a ne vždy vzorně se chovajícímu :) synovi.

Služby hotela
Kromě restaurace a bazénu jsme služby hotelu příliš nevyužívali, ale nabízí kromě jiného i bohatý sportovní/fitness program, většinou tedy v hodinách, kdy jsme byli mimo hotel.

Pláž
Pláž u hotelu je menší, hezká a čístá, ale na Lanzarote se dají najít mnohem hezčí a zajímavější a malebnější pláže. Přímo v resortu je také plážička u uměle vytvořené laguny. Vzhledem k tomu, že na ostrově lze velmi levně zapůjčit auto, pláže u hotelu jsme téměř nevyužívali.

Eliška H., 13.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Sands Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nadhera super krasa uzasna dovolena

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nadhera super krasa uzasna dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vse ok super luxus

Strava
Chutne cerstve vyborne

Služby hotela
Perfektni mili usmevavi pozitivni lide bomba

Pláž
V pohode

Hana Chvojková, 11.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 8.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: HL Rio Playa Blanca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel úžasný. Personál milý, apartmán super, jídlo opravdu výborné. Ocenili jsme i dětský koutek s jídlem pro nejmensi, kde si samy mohly...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel úžasný. Personál milý, apartmán super, jídlo opravdu výborné. Ocenili jsme i dětský koutek s jídlem pro nejmensi, kde si samy mohly děti nandavat. Skvělé hodnotíme také animační programy.

Měli jsme bohužel velký vítr, synové museli nosit čepice přes uši a často dlouhý rukáv. Vítr byl opravdu obrovský. Pláž na koupání byla až cca 10 minut chůze (s dětmi déle). Hotel leží přímo u moře, ale jsou zde velké kameny. Nicméně pro lovení rybek super.

Super je v blízkosti akvárium s mořskými tvory a ranč s delfíny a zoo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super, nemám co vytknout

Strava
Výborné jídlo, dětský koutek s plastovym nádobím, nikdy nic nechybelo.

Služby hotela
Hotel krásný, personál super, úžasné animační programy. Děti (4 a 2 roky) byly nadšené.

Pláž
Pláž nás nejprve zklamala, před hotelem se vůbec koupat nedá. Musí se jít o kus dál, což dětmi bylo trošku náročnější. O této pláži jsme se dozvěděli až třetí den.

Adriana Krupicová, 30.08.2019, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: HD Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9,8 super

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dle očekávání - v pořádku

Strava
strava naprosto úžasná :-)

Služby hotela
Služby odpovídají počtu hvězdiček, personál milý, vstřícný, ochotný, stále v pohotovosti - mohli by s přehledem školit naše hotelové zaměstnance.

Pláž
Pláž skvělá, písečná, vlny v tomto období (srpen) akorát na blbnutí. Je dobré si hlídat nafukovací kruhy a pod., protože tam prostě DOST fouká.. viděli jsme během pár dnů několik nafukovaček velice rychle mizet daleko ve vlnách :-) Pokud s neustálým teplým větrem počítáte, může Vás mile překvapit, když jeden večer za týden třeba nefouká, je to fajn. Pokud ovšem s větrem nepočítáte, tak Vás asi trochu zaskočí. Bazén u hotelu je chráněn, tam na Vás vítr nemůže, ale oceán je oceán.. Kdo má rád romantické dlouhé procházky po písečné pláži, tak si přijde na své v jakoukoli denní či noční dobu :-)

Petra S., 26.08.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Las Costas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Krátce-velká spokojenost

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krátce-velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokoje, čistota, uspokojivé, co bylo naprosto negativní - neskutečný zápach v koupelně, přes oznámení na recepci a za pomoci delegáta bylo řešení takové, že přišel údržbář, pět minut se vrtal v odpadech a odešel se sdělením OK. Dále jsme věc neřešili, koupelnu jsme zavírali a zdržovali se tam co nejméně.

Strava
Strava naprosto dokonalé, velký výběr, chutně upravené.

Služby hotela
Služby odpovídaly našim očekáváním, až na tu koupelnu...

Pláž
Hotelový bazén byl každý den čištěn, dojem dobrý

Jiří L., 23.08.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Club Siroco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)