Recenzie hotelov
Lanzarote - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7.2 Vše bylo v pořádku, krásný hotel

  • 9 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo v pořádku, krásný hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný hotel, hodně zeleně

Strava
V poledne nefunkční bufety, káva nic moc, jídlo hodně, ale opakovalo se stále stejné

Služby hotela
v pořádku, v neděli nebylo možné půjčit si auto

Pláž
přes plot na kartu, komplikace. Pláž s kameny - vhodné boty do vody.

Maria Wohlrabová, 20.06.2022, Dátum pobytu: 8.6. - 15.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 Krásná dovolená, Lanzarote je úžasný sopečný ostrov. Půjčili jsme si auto na tři dny a projeli ho po vlastní ose, klidně bychom jezdili i...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, Lanzarote je úžasný sopečný ostrov. Půjčili jsme si auto na tři dny a projeli ho po vlastní ose, klidně bychom jezdili i další dny, pořád bylo co objevovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný, moderní a čistý hotel. 4 bazény, spousta možností pro relaxaci, část jen pro dospělé, bazén a dětské hřiště pro děti, Pokoje luxusní, denní úklid, ručníky i k bazénu.

Strava
Strava velmi pestrá, chutná.. až jsme nevěděli co si vybrat.Výborné ryby a sýry. Spousta ovoce, zeleniny, zákusků, zmrzliny. Prostě na jedničku.

Služby hotela
Vše fungovalo, milý a ochotný personál. Na recepci navíc úžasně milá a ochotná slečna z Čech, takže pro lidi, kteří nejsou moc dobří v cizích jazycích bonus. Denně probíhaly animační programy přes den i večer, každý si mohl vybrat.

Pláž
Pláž u hotelu krásná, dlouhá, písčitá a nádherné moře. Podel moře dlouhá, snad 15km douhá promenáda. Daly se půjčit i kola a koloběžky.

Yveta O., 16.06.2022, Dátum pobytu: 18.5. - 25.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Aequora Lanzarote Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.4 Čistota a kvalita jídla hotelu na vysoké úrovni. Určitě můžu jen doporučit!

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Čistota a kvalita jídla hotelu na vysoké úrovni. Určitě můžu jen doporučit! Zobraziť celú recenziu

Petr Tesař, 13.06.2022, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Aequora Lanzarote Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.4 Hezká dovolená na klidném místě, přitom blízko letiště. Hotel je pouze pro dospělé, takže ideální místo pro páry. Pod hotelem půjčovna...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká dovolená na klidném místě, přitom blízko letiště.

Hotel je pouze pro dospělé, takže ideální místo pro páry.

Pod hotelem půjčovna kol a skvělá cyklostezka podél pobřeží.

V blízkosti také půjčovna aut, kterou jsme využili a prozkoumali ostrov po vlastní ose. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi čisté ubytování i bazén.

Denně probíhal pečlivý úklid.

Strava
Výborná, rozmanitá.

Stravujeme se zdravě, takže nám vyhovovalo hodně čerstvého ovoce a zeleniny.

V live cooking sekci každý večer jiná nabídka masa a ryb.

Personál stále doplňuje zásoby, i když přijdete na večeři i v pozdější čas.

Služby hotela
Ze služeb hotelu jsme využili místní SPA, bylo menší, ale velmi příjemné.

V hotelu je malé fitness, z části i venkovní.

Také jsme využili úschovnu kol.

Pláž
Část byla čistá a udržovaná, písčitá.

V době po příletu byly větší vlny, ale následující dny bylo již vše v pořádku.

Je možné využít i jiné hezké pláže v rámci celé Costa Teguise.

Kateřina M., 09.06.2022, Dátum pobytu: 20.4. - 27.4.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Barceló Teguise Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.4 Za poměrně dost peněz až zas tak moc muziky nebylo.

  • 7.5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Za poměrně dost peněz až zas tak moc muziky nebylo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Rozlehlý k zabloudění, neosobní hotel. Čistý.

Strava
Nepříliš nápaditá strava, pokud jste zvyklí na středomořské chutě, zde je nenajdete. Kvantita převažuje nad kvalitou. Po týdnu zjistíte, že se vše opakuje, byť se zdá zpočátku nabídka rozmanitá. Ale všeho je dostatek, i nápojů, čisto. Úsměvy zaměstnanců nechybí.

Služby hotela
Nevím. Nic jsme zřejmě nevyužívali. Pokojská? Každý den ustláno a vytřeno. Bazén? Křičící děti, řev reproduktorů, lehátka jedno vedle druhého a i tak nedostačující počet. Chodili jsme raději k oceánu.

Pláž
Pohoda.

Miluše Benešová, 09.06.2022, Dátum pobytu: 25.5. - 1.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.2 Hotel viac než zodpovedá cene, je to starší hotel, ale za to veľmi dobrý servis, vybavenie izby a aj resortu je vynikajúce, má výbornú...

  • 7.5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel viac než zodpovedá cene, je to starší hotel, ale za to veľmi dobrý servis, vybavenie izby a aj resortu je vynikajúce, má výbornú polohu pri pláži, od promenády s reštauráciami je asi 10 min pešo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola úžasná za tú cenu, mali sme 2 izby: obyv. s kuchynkou a spálňa+ kúpelňa.

Strava
Stravu hotela sme nemali, ale v okolí nie je problém sa prestravovať, či už uvariť si na apartmáne alebo reštaurácia

Služby hotela
V zálivčeku bola možnosť požičania paddleboardov aj canoe, viac bazénikov bolo, fitko zadarmo, nemám čo vytknúť.

Pláž
Hotelová pláž bola z umelo vytvoreného “jazierka”, teplá voda, ale je tam veľa rias a nie je vhodne moc na kúpanie, pláž s oceánom asi 8min pešo vzdialená

Júlia L., 07.06.2022, Dátum pobytu: 31.5. - 4.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Sands Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 Za celou dobu pobytu jsem nenašel jediné mínus. Vše co jsme potřebovali bylo po ruce, obchody, restaurace, pláž, půjčovny. Skvělá dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za celou dobu pobytu jsem nenašel jediné mínus. Vše co jsme potřebovali bylo po ruce, obchody, restaurace, pláž, půjčovny. Skvělá dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Obrovský apartmán, kuchyň vybavená tak akorát, krásná koupelna, prostorná terasa a úchvatný výhled z ložnice i obýváku

Strava
Jídlo na hotelu bylo dobré a v okolních restauracích také. Ale nejvíce jsme si vařili sami a to bylo moc chutné.

Služby hotela
Příjemný personál, hezké bazény, dobré kafe.

Pláž
Pláž byla vzdálená asi 250 metrů. Úplný ideál.

Josef H., 03.06.2022, Dátum pobytu: 24.5. - 31.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Apartamentos The Las Gaviotas (Playa Matagorda)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)