Recenzie hotelov
Lanzarote - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Krásně, čisté místo, dobrá dostupnost do města i k pláži.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásně, čisté místo, dobrá dostupnost do města i k pláži. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pokoje, skvělý servis (úklid), ochotní zaměstnanci.

Strava
Rozmanité, chutné.

Anonym, 03.03.2020, Dátum pobytu: 22.2. - 29.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: HL Rio Playa Blanca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená splnila naše očekávání, mohu jen doporučit, neboť ostrov Lanzarote je ideální k poznávání NP Timanfaya i k odpočinku s příjemným...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání, mohu jen doporučit, neboť ostrov Lanzarote je ideální k poznávání NP Timanfaya i k odpočinku s příjemným počasím a klimatem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v moderně zařízených apartmánech s kuchyňkou a obývací části, ložnici a sociálním zařízením nám plně vyhovovalo. Bonusem ubytování byla prostorná terasa a skoro přímý vstup do vyhřívaného bazénu s čistou vodou, který byl denně udržován personálem.

Strava
Volili jsme polopenzi, která byla rautovou formou a každý si vybral to své, oblíbené jídlo, s možnosti přídavku i doplněného o ovoce a skvělých moučníků. Sortiment jídel byl denně obměňován a bylo ho dostatek pro všechny klienty.

Služby hotela
Úklid apartmánu probíhal denně , včetně výměny ručníků a osušek. Personál hotelu byl milý, usměvavý a vstřícný a snažil se vyhovět všem přáním klientů. V hotelu byly denně avizovány nejen sportovní, ale i kulturní aktivity, kterých se mohli hosté dle libosti účastnit. Rovněž nabídka poznávacích výletů po ostrově byla široká a personál hovoří anglicky a jedna recepční i německy.

Pláž
Pláž od hotelu vzdálená jen asi 10 minut chůze, s lehátky na pláži za poplatek 10 Eur. Oceán pro koupání chladnější, ale i v únoru se turisté a místní koupou. Pláž široká s jemným pískem, ale i kamenitá s molem, vhodná pro rybolov. Kolem pláží stezky vhodné pro cyklistiku i běh a procházky.

Marcela Schullová, 11.02.2020, Dátum pobytu: 1.2. - 8.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Club Siroco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Pěkné místo, navštívíme klidně znovu.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkné místo, navštívíme klidně znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velké pokoje, čisté, udržované.

Strava
Není co vytknout, pestrá strava i nápoje.

Služby hotela
Ochotný personál.

Pláž
Atlantik studený, ale krásné, dlouhé, čisté pláže. Velmi vhodné na dlouhé procházky v jemném písku.

Irena Velikovská, 03.02.2020, Dátum pobytu: 16.1. - 30.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Sol Lanzarote

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená -Leden 2020- celkové shrnutí výborné. Hotel krásný, ostrov krásný, půjčené auto na jeden den-lze projet celé.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená -Leden 2020- celkové shrnutí výborné. Hotel krásný, ostrov krásný, půjčené auto na jeden den-lze projet celé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velký, prostorný, čistý. úklid probíhal denně, vše v pořádku.

Strava
Měli jsme polopenzi, jídlo opravdu výborné, velký výběr. Ovoce, dorty, u snídaně sekt :-)

Služby hotela
Hotel pěkný , čistý, dostatek lehátek u bazénu, bazény čisté a vyhřívané- využili jsme.

Pláž
Pláž hned u hotelu, velká , čistá. Kousek od přistávací dráhy letadel- nádherná podívaná.

Anonym, 24.01.2020, Dátum pobytu: 10.1. - 17.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,2 Pobyt se velmi vydařil, vše k naší spokojenosti.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt se velmi vydařil, vše k naší spokojenosti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj v hlavní budově byl příjemný a prostorný.

Strava
Vynikající, personál ochotný, usměvavý.

Služby hotela
Úklid pečlivý, denně, služby animátorů nám vyhovovaly. Bazén čistý, voda studená, předpokládali jsme teplejší. To byla jediná malá "vada na kráse" naší dovolené.

Pláž
Pláž dostupná, čistá, prostorná, nepřelidněná, slunečníky a lehátka k dispozici za poplatek. Oceán krásný, čistý.

Anonym, 06.01.2020, Dátum pobytu: 18.12.2019 - 1.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Olé Olivina Lanzarote

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,8 Krásný ostrov, skvělá zimní dovolená, měli jsme krásné , slunečné počasí bez větru. Doporučuji Grand tour po ostrově s paní průvodkyní .

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný ostrov, skvělá zimní dovolená, měli jsme krásné , slunečné počasí bez větru. Doporučuji Grand tour po ostrově s paní průvodkyní . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi rozsáhlý resort, který vznikl spojením 2 hotelů, pokoje velké,čisté. Mohlo by být více míst u venkovního posezení, hlavně při večerních programech se těžko hledal volný stůl. Skvělé galavečeře a večerní program, živá hudba.

Strava
Vynikající kuchyně, snídaně, obědy i večeře. Skvělá a autentická asijská restaurace na objednání,doporučuji.

Služby hotela
Dostatek lehátek u bazénů, 2 bazény vyhřívané na příjemných 26 stupňů,osušky k bazénu, občerstvení u bazénu.

Pláž
Pláž u hotelu je velmi široká a dlouhá, musí se ovšem přes místní komunikaci a přes celý areál, takže je od hotelu cca 200 m. Využívali jsme k procházkám po pláži.

Marcel B., 06.01.2020, Dátum pobytu: 25.12.2019 - 1.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Riu Paraiso Lanzarote Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Hotel je moc pěkný. V sezóně, kdy jsou dostupné i bazény a aktivity pro děti, to bude dobrá volba pro rodinnou dovolenou.

  • 9 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je moc pěkný. V sezóně, kdy jsou dostupné i bazény a aktivity pro děti, to bude dobrá volba pro rodinnou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování, které jsme měli zaplaceno bylo nejnižší že 4 možností ubytování, která hotel nabízí. Hned po příjezdu jsme si doplatili lepší variantu ubytování a tím pádem jsme byli spokojeni.

Strava
Starava byla asi ovlivněna tím, že je prosinec a hotel je ze 2/3 prázdný. Nemůžu říct, zy byla vyloženě špatná, ale s manželem jsme se shodli že za našich 10 let na cestách asi nejslabší. Tématická Italská restaurace která je k dispozici, to byla katastrofa.

Služby hotela
Vybavení hotelu je fajn, je k dispozici vše vč. prádelny. Na recepci vždy někdo je, úklid denně.

Denně funguje několik animátorů, ale teď v zimě je denně stejný program s výjimkou večerního pro dospělé.

Pláž
Pláž je cca 10 minut lehkou chůzi. Je to Flamingo Beach a je moc pěkná i teď v zimě. U pláže je začátek promenády do města a samozřejmě bary a menší obchod se vším.

Radka D., 28.12.2019, Dátum pobytu: 14.12. - 21.12.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: HL Rio Playa Blanca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Rozhodně nejhezčí z Kanárských ostrovů. Díky architektu Manriquovi nabízí nejen krásnou architekturu, sochy a nulový reklamní balast na...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Rozhodně nejhezčí z Kanárských ostrovů. Díky architektu Manriquovi nabízí nejen krásnou architekturu, sochy a nulový reklamní balast na každém rohu, ale také žádné obludné vysoké hotely panelákového typu. Pastva pro oči i duši. A příroda dechberoucí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc příjemné ubytování v centru turistického městečka na pobřeží. Hotel je rozdělen do tří sekcí, každá má svůj bazén. Příjemný klid a milé přítulné hotelové kočky.

Strava
Snídaně i večeře byly bohaté a skutečně vynikající. Hlavně ryby jsme si užili moc! Jídla se sice opakovala, ale při týdenním pobytu tu vůbec nevadilo. Navíc, na pokoji je kuchyňka i lednice, takže se každý může zařídit případně podle sebe.

Služby hotela
Úklid byl dostačující. Každý všední den nám navíc kdosi každé ráno nechal na klice u dveří tašku s čerstvými bagetami. Bohužel jsme je moc nepotřebovali, ale bylo to rozhodně milé.

Anonym, 27.12.2019, Dátum pobytu: 11.12. - 18.12.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Mansion Nazaret

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 V uvedeném hotelu jsme byli již opakovaně a vždy jsme byli spokojeni. je určen především pro maximální klidovou relaxaci - žádné...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V uvedeném hotelu jsme byli již opakovaně a vždy jsme byli spokojeni.

je určen především pro maximální klidovou relaxaci - žádné děti,žádná zvířata, a naopak: jen pár kroků z hotelu na pláž či do restauračního a obchodního centra Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jakmile jsme tentokráte při přidělování pokoje v recepci sdělil, že jsme zde hosty již opakovaně, bylo nám přiděleno nadstandardní ubytování - nejméně o jednu kategorii výše něž byla naše uhrazená třída a to bez jakéhokoli požadavku na dodatečnou platbu (apartmán s dvěma místnostmi, vířivka na balkoně, dvě TV, vybavená kuchyňská linka…)

Strava
Při předchozím pobytu jsme využili polopenzi - nyní jsme se rozhodli jen pro snídaně. Obě varianty bezchybné - výběr jídel velmi bohatý,vybere si každý - "stejkař" stejně jako vegetarián, snad jen po dva dny mohly být palačinky méně vypečené,jinak těžko najít chybu při sektu a kaviáru (možnost výběru jak černého tak růžového) k snídani....

Služby hotela
v námi přidělených apartmánech ( zda je to tak i ve standardních pokojích nevím) 2x denně : "ručníkový"servis, ustlání lůžka, čokoládičky do ledničky, doplnění baru ( z baru vypité minerálky nám nebyly při koncovém doúčtování pobytu dány k úhradě - placena pouze spotřeba z baru u venkovního bazénu

Pláž
uvedený hotel si cíleně opakovaně vybíráme z důvodů variabilní možnosti výběru koupání - bazén se slanou vodou v perfektním stavu u hotelu nebo hned "za plotem" písčitá pláž se vstupem oceánu

(lehátka u bazénu samozřejmě "v ceně", lehátka na veřejné pláži s nutnou úhradou)

Tomáš J., 09.12.2019, Dátum pobytu: 27.11. - 4.12.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Gran Melia Salinas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Hotel je dobrý

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 3 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
No čistota sprochového koutu by mohla být lepší, ale jinak dobré.

Strava
Strava je v pořádku ale měli jsme jen snídaně.

Služby hotela
Nevím využívali jsme jen bazen a ten byl čístý a celkově v pořádku...

Pláž
Naprosto neodpovídá popisu. Pláž je kamenita, v podstatě se tam nedá koupat, a jediné jak se tam dá dostat, tak z těch větrolamů, ale potom už se dostáváte na volný oceán, kde jsou vlny. Neudržované, prostě v blízkosti hotelu se koupat nedá, leda až cca km od hotelu...

Martin Smělý, 09.12.2019, Dátum pobytu: 27.11. - 4.12.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Club Siroco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)