Recenzie hotelov
Lanzarote - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Velmi spokojeni, úroveň hotelu, umístění, služby, personál. Hodně zajímavý poznávací výlet a poutavé informace delegátky.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi spokojeni, úroveň hotelu, umístění, služby, personál. Hodně zajímavý poznávací výlet a poutavé informace delegátky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vit Výše.

Strava
Bohatá nabídka, chutná úprava. Jediná výtka je k možné nabídce kávy až po 10-té hodině dopoledne, a ne dříve.

Automaty byly připojeny, ale nespuštěny.

Pláž
Písčitá pláž s dobrým přístupem do moře, dtto téměř u vstupu hotelové zahrady.

Jiří Hojgr, 14.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolenou jsme si užili dle našich očekávání.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili dle našich očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorný apartmán se samostatnou ložnicí, kombinace staršího a novějšího vybavení, žádný luxus, ale celkově pohodlný, nic nám nechybělo. Pro dítě poskytnuta postýlka aniž bychom si ji vyžádali. Pravidelně úklid, čisté osušky atd.

Strava
Bohaté snídaně i večeře, kromě předem připraveného jídla na švédských stolech i čerstvě připravené (na snídaní vajíčka, palačinky, na večeři grilované maso a ryby), vynikající paella. Večeře a snídaně se podávají v útulné restauraci, jejíž služby ale (alespoň během našeho pobytu), využíval jen zlomek hostů, tudíž žádné fronty a čekání. Za zmínku stojí i úžasný personál, velmi pozorný a přátelský, zvlášť k našemu malému a ne vždy vzorně se chovajícímu :) synovi.

Služby hotela
Kromě restaurace a bazénu jsme služby hotelu příliš nevyužívali, ale nabízí kromě jiného i bohatý sportovní/fitness program, většinou tedy v hodinách, kdy jsme byli mimo hotel.

Pláž
Pláž u hotelu je menší, hezká a čístá, ale na Lanzarote se dají najít mnohem hezčí a zajímavější a malebnější pláže. Přímo v resortu je také plážička u uměle vytvořené laguny. Vzhledem k tomu, že na ostrově lze velmi levně zapůjčit auto, pláže u hotelu jsme téměř nevyužívali.

Eliška H., 13.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Sands Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nadhera super krasa uzasna dovolena

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nadhera super krasa uzasna dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vse ok super luxus

Strava
Chutne cerstve vyborne

Služby hotela
Perfektni mili usmevavi pozitivni lide bomba

Pláž
V pohode

Hana Chvojková, 11.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 8.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: HL Rio Playa Blanca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel úžasný. Personál milý, apartmán super, jídlo opravdu výborné. Ocenili jsme i dětský koutek s jídlem pro nejmensi, kde si samy mohly...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel úžasný. Personál milý, apartmán super, jídlo opravdu výborné. Ocenili jsme i dětský koutek s jídlem pro nejmensi, kde si samy mohly děti nandavat. Skvělé hodnotíme také animační programy.

Měli jsme bohužel velký vítr, synové museli nosit čepice přes uši a často dlouhý rukáv. Vítr byl opravdu obrovský. Pláž na koupání byla až cca 10 minut chůze (s dětmi déle). Hotel leží přímo u moře, ale jsou zde velké kameny. Nicméně pro lovení rybek super.

Super je v blízkosti akvárium s mořskými tvory a ranč s delfíny a zoo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super, nemám co vytknout

Strava
Výborné jídlo, dětský koutek s plastovym nádobím, nikdy nic nechybelo.

Služby hotela
Hotel krásný, personál super, úžasné animační programy. Děti (4 a 2 roky) byly nadšené.

Pláž
Pláž nás nejprve zklamala, před hotelem se vůbec koupat nedá. Musí se jít o kus dál, což dětmi bylo trošku náročnější. O této pláži jsme se dozvěděli až třetí den.

Adriana Krupicová, 30.08.2019, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: HD Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9,8 super

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dle očekávání - v pořádku

Strava
strava naprosto úžasná :-)

Služby hotela
Služby odpovídají počtu hvězdiček, personál milý, vstřícný, ochotný, stále v pohotovosti - mohli by s přehledem školit naše hotelové zaměstnance.

Pláž
Pláž skvělá, písečná, vlny v tomto období (srpen) akorát na blbnutí. Je dobré si hlídat nafukovací kruhy a pod., protože tam prostě DOST fouká.. viděli jsme během pár dnů několik nafukovaček velice rychle mizet daleko ve vlnách :-) Pokud s neustálým teplým větrem počítáte, může Vás mile překvapit, když jeden večer za týden třeba nefouká, je to fajn. Pokud ovšem s větrem nepočítáte, tak Vás asi trochu zaskočí. Bazén u hotelu je chráněn, tam na Vás vítr nemůže, ale oceán je oceán.. Kdo má rád romantické dlouhé procházky po písečné pláži, tak si přijde na své v jakoukoli denní či noční dobu :-)

Petra S., 26.08.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Las Costas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Krátce-velká spokojenost

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krátce-velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokoje, čistota, uspokojivé, co bylo naprosto negativní - neskutečný zápach v koupelně, přes oznámení na recepci a za pomoci delegáta bylo řešení takové, že přišel údržbář, pět minut se vrtal v odpadech a odešel se sdělením OK. Dále jsme věc neřešili, koupelnu jsme zavírali a zdržovali se tam co nejméně.

Strava
Strava naprosto dokonalé, velký výběr, chutně upravené.

Služby hotela
Služby odpovídaly našim očekáváním, až na tu koupelnu...

Pláž
Hotelový bazén byl každý den čištěn, dojem dobrý

Jiří L., 23.08.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Club Siroco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Celkový dojem z dovolené byl kladný, začátkem srpna již byl hotel přeplněný (téměř na každém pokoji byla využita přistýlka), tím bylo...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl kladný, začátkem srpna již byl hotel přeplněný (téměř na každém pokoji byla využita přistýlka), tím bylo hodně lidí u snídaně, večeře ( nebylo, kde sednout), ráno do 9hodin jsme museli si jít dát ručník na lehátko k bazénu, jinak bychom si celý den k bazénu nelehli. Jinak tam byla nadmíru hodně rodin s dětmi a hlavně malými dětmi, nedoporučovala bych tento hotel pro klidnou dovolenou. Po celý zpáteční let pobíhali děti po letadlu a byly nadměrně hlučné, ( rodiče nereagovaly). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné, měli jsme přistýlku, byla sleva, což odpovídalo na kvalitě ubytování.

Strava
Strava byla pestrá, po pár dnech jednotvárná, ve vajíčkách jsme bohužel našli skořápky.

Služby hotela
Služby hotelu průměrné, občas se stalo, že nevyměnili čisté ručníky.

Pláž
Pláž byla přímo za hotelem, ale ani lehátka a slunečníky tam nebyly. Jinak lehátek u bazénu absolutní nedostatek, denně jsme museli brzy ráno si lehátka zarezervovat ručníky, což z velké části pokazil dojem z dovolené.

Jana Z., 14.08.2019, Dátum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 krasna dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
krasna dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velký apartmán,skvělé

Strava
rozmanitá,vše možné,na co máte chuť

Služby hotela
tady trošku by bylo dobré zlepšení,omezene pití v určitou dobu ,atd

Pláž
příliv,odliv,pláž krásná ,čistá

Lenka K., 09.08.2019, Dátum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byla to jedna z nejlepších dovolených na jaké jsme kdy byli.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to jedna z nejlepších dovolených na jaké jsme kdy byli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou velmi prostorné. Každý má i svou vlastní "předzahrádku" s lehátky, křesly a sušákem na prádlo. Všude v hotelu je tedy všechno blízko k dosažení, ale zároveň máte i pocit soukromí. Vybavení hotelového pokoje je na výborné úrovni - TV, lednička, klimatizace, mikrovlnná trouba, minitrezor atp.

Strava
Strava skvělá, velmi pestrá - ani jsme za ten týden nestihli všechno ochutnat. Každý den je nějak tématicky zaměřený - čínská kuchyně, mexická, italská etc. Kromě obvyklé nabídky jsou tedy nabízena i jídla typická pro danou národní kuchyni.

Služby hotela
Personál v jídelně je velmi příjemný, usměvavý, ochotný a zároveň na place neustále kmitá. Na objednané nápoje nikdy nečekáte víc než minutu nebo dvě. Všude čisto a upraveno. Hotel nabízí kromě obvyklých animačních programů i večerní zábavu v podobě vystoupení místních hudebníků a umělců. Na rozdíl od některých hotelů, které jsem zažil v jiných lokalitách je ale akustika natolik vyladěná, že o pár desítek metrů dál můžete klidně vyspávat a neruší vás hluk. K dispozici jsou herna pro děti, sauna, vířivka, beauty salón a další. Přímo naproti hotelu je půjčovna kol - denní půjčovné začíná na 15 EUR podle typu kola.

Pláž
Pláž je opravdu "grande" - veliká. A vzhledem k té velikosti se na ní těch pár lidí téměř ztrácelo, protože většina hotelových hostů využívala možnost slunit se na lehátkách u bazénu (jsou zdarma) a k oceánu se šli jen čas od času vykoupat. Z pláže na hotel se prochází dveřmi na kód (ten dostanete při ubytování na recepci) a k moři je to cca 150 - 200 m.

Karel Červenka, 05.08.2019, Dátum pobytu: 23.7. - 30.7.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Las Costas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Z dovolené jsem naprosto nadšená. Jen nás zaskočilo,jak je tam neustále větrno. Je pravda,že kdyby zase nefoukalo,tak by to vedro bylo...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Z dovolené jsem naprosto nadšená. Jen nás zaskočilo,jak je tam neustále větrno. Je pravda,že kdyby zase nefoukalo,tak by to vedro bylo příliš veliké. Doporučuji výlet na vulkány. Letiště je skutečně pět minut od hotelu a neustále létají letadla což nám nevadilo a moc se nám libilo je pozorovat z takové blízkosti. V noci tedy nelétá nic. Stojí za to se jít ten kousek projít k letišti a pozorovat letadla z takové blízkosti :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo perfektní přesně dle našeho očekávání. Rozložení hotelu atopické,exotické s moc hezké.

Strava
Co se týče stravy též nelze nic vytknout. Veliký výběr úplně všeho,vše vyborne,nikdy nic nedošlo a vše bylo stále doplnovano. Kazdy si zde najde svoje a i děti se mají na co těšit :)

Služby hotela
Byla jsem překvapená čistotou a usluznosti zaměstnanců. To jak se o Vás starají a jsou neustále příjemní . Opravdu Vám chtějí udělat dovolenou krásnou a odpočinkovou. Hezké animační programy,věnování i dětem.

Pláž
Pláže jsou hezké. Doporučuji ležet u kamenů,aby na Vás nefoukal tolik neustále písek. Je tam opravdu větrno díky Atlantiku ;). Nádherná promenáda.

Anna Jelinkova, 02.08.2019, Dátum pobytu: 23.7. - 30.7.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)