Recenzie hotelov
Tenerife - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,2 Hezké ale krátké

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hezké ale krátké Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj stačil, akorát voda není pitná

Strava
Strava výborná, nejlepší

Služby hotela
jsou hodný , rozumí lidem i když neumí španělsky

Pláž
pláž daleko, protože hotel je na skále a tunel se opravoval .Samotná pláž mě se líbila, větší vlny a studenější moře v prosinci se mi líbí. Netřeba opalovací faktory.

Dana Ondrašíková, 10.12.2017, Dátum pobytu: 30.11. - 7.12.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Semiramis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Dobre

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dobre Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojen-tv prijimace stare

Strava
velmi dobra-ale k plti jen voda a vino

Služby hotela
spokojen

Pláž
dostupnost na malou plaz pro horolezce-na vetsich plazich nejsou wc nebo 1 wc

na kilometry-katastrofa

Petr K., 06.12.2017, Dátum pobytu: 26.11. - 3.12.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Palia Don Pedro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3 Ostrov je krásný, díky pronajaté moterce jsme ho projeli, poznali krasná místa, počasí úžasné.Hotel podprůměrný, jako pár jsme měli...

  • 3 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Ostrov je krásný, díky pronajaté moterce jsme ho projeli, poznali krasná místa, počasí úžasné.Hotel podprůměrný, jako pár jsme měli rozdělené postele, které vrzali při menším pohybu. Wifi za příplatek s min. signálem a rychlostí. Balkón na straně kde měli zaměstnanci kontejnery s odpadkem, pravidelný hluk. Okolí hotelu: restaurace pro němce s německým jídelníček, pláž daleko od hotelu a ta bližší není ideální pro koupání. Bazén nebyl vyhřívaný, jak se uvádělo. Zobraziť celú recenziu

Jaroslav F., 29.11.2017, Dátum pobytu: 12.11. - 26.11.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Teide Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Velmi vydařená dovolená, byli jsme moc spokojeni.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi vydařená dovolená, byli jsme moc spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jednoduché, ale pohodlné a plně dostačující. Dvoulůžkový pokoj s prostornou koupelnou a WC a s malým balkónkem, výhled na bazén. Byli jsme rádi, že nemáme okna směrem k rušné silnici, ve městě je ve dne v noci dost velký provoz. Úklid denně.

Strava
Strava výborná, pestrá, mnoho ovoce a zeleniny, výborné moučníky a sladkosti, maso a ryby z grilu a mnoho dalších dobrot...Jako přílohu jsme si oblíbili kanárské brambory, vyzkoušeli jsme všechny chutě...Nápoje u večeře na objednání, nejsou v ceně, účet je možno zaplatit až ke konci pobytu na recepci.

Služby hotela
Pravidelný úklid, kromě neděle jezdí do centra od hotelu pravidelně autobus, bohužel do nákupního centra, takže na nejkrásnější pláž Playa Jardín je lepší se vydat pěšky nebo taxíkem (cca 3 Eur).

Pláž
U hotelu bazén, příliš jsme nevyužívali, ale je krásný. Pláž s černým pískem jsem již zmínila, velké vlny, plavání pro odvážlivce. Jezdili jsme na výlety místní dopravou (bohužel výlet ostrovem se slovensky mluvícím průvodcem se neuskutečnil pro nedostatečný zájem), v samotném městě je možné navštívit Loro Parque (nevšední zážitek i pro dospělého, zejména vystoupení se cvičenými delfíny, kosatkami a lachtany), botanickou zahradu (trochu zklamání), soustavu přírodních bazénů s mořskou vodou...Dále jsme navštívili nejvyšší horu Španělska El Teide a hlavní město Santa Cruz s překrásnou pláží s pískem přivezeným ze Sahary...Jistě by se dalo cestovat na další místa, ale čas už nám to nedovolil...

Dana Kulhánková, 26.11.2017, Dátum pobytu: 12.11. - 19.11.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Sol Parque San Antonio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 skvělá dovolená, Tenerife je zajímavý ostrov, vhodné je půjčit si auto, neboť toto pobřeží nabízí méně než jiné části ostrova. Doporučuji...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
skvělá dovolená, Tenerife je zajímavý ostrov, vhodné je půjčit si auto, neboť toto pobřeží nabízí méně než jiné části ostrova. Doporučuji Jungle park, Monkey zoo, výlet na nejvyšší sopku i Loro Park. V okolí hotelu se nedá příliš běhat - jen po betonu a ne ideálně, to je v jiných lokalitách nebo ostrovech lepší. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovali nás v lepším prostoru než jsme měli ve smlouvě, byl to obrovský apartmán ve vile, který jsme ani nevyužili. Zařízení je trochu zašlé, ale byla tam vířivka. 2x jsme lovili švába, ale jinak to bylo velmi čisté a příjemné.

Strava
Největší slabina hotelu. Všechna jídla chutnala stejně. Začnu snídaní - nedostatek ovoce, pouze meloun a pomeranč, celý týden. šunku jsem za celý pobyt ani jednou neviděl, levnější salámy, několik druhů sýrů podobné chuti.

oběd - velmi slabé, nekvalitní potraviny, ne zkažené, to určitě ne, ale ani ne chutné. Bylo vidět, že to kupují levně v Kauflandu nebo jiném obchodě. Většina zeleniny z mražených polotovarů, losos opravdu mdlé chuti, horší krevety jsem v životě nejedl.

večeře, - zde se dá vybrat zejmna z grilovaných věcí ( výborná pečínka, vepřové, kachna), ale ostatní opět velmi slabé až ne dobré.

Pobyt v tomto hotelu rozhodně není kulinářský zážitek, něco se vybrat dá, ale na jídlo se člověk netěší. Je tam ještě jedna restaurace, rádoby lepší, ale jídlo je podobné, navíc bez večerního grilu. Horší curry nebo sushi jsem v životě nejedl. Opět - není to zkažené, ale ani dobré.

all inclusive - pivo je Amstel, to je dobré. Koktejly jsou některé únosné - např. Mojito.

Služby hotela
Největší výhodou hotelu je skvělý animační program, spousta kurzů, soutěží cvičení, diskotéka pro děti v 20 hod a večerní show ( komendie, hudba, černé divadlo, atraktivní představení) každý den od 21 hod.

Pláž
Velmi pěkná, 2 min od hotelu, klidná zátoka, příjemný vstup i bosou nohou. V písku na pláži je ale překvapivě hodně vajglů, i tak se děti cítili skvěle.

Jakub H., 26.11.2017, Dátum pobytu: 9.11. - 16.11.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Club Hotel Riu Buena Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Skvělé

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé

Strava
skvělé

Služby hotela
Skvělé

Pláž
Skvělé

Anonym, 22.11.2017, Dátum pobytu: 9.11. - 19.11.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Gala Tenerife

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Spokojenost

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V hotelu probíhá renovace ale ne na úkor hostů

Strava
Strava dobrá

Služby hotela
Tradice jako obvykle výborná

Pláž
Oblázková pláž pro dobré plavce, ostatní pláže se upravují

Zora P., 20.11.2017, Dátum pobytu: 2.11. - 16.11.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Jardin Caleta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Hotel byl na úrovni **, ubytování - pokoj velmi slabé, alinclusiv slabší Jinak bylo vše jak má být až na maličkosti spokojenost....

  • 4 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl na úrovni **, ubytování - pokoj velmi slabé,

alinclusiv slabší

Jinak bylo vše jak má být

až na maličkosti spokojenost. Nepřijeli jsme pobývat na hotelovém pokoji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj špatný - podkrovní

Obsahoval dvoupostel, stolek 3 židle, ledničku a pracovnístolek.

Klimatizace hučela a pískala

Strava
Strava neuškodila ani nenadchla na úrovni **

Služby hotela
Spokojenost, personál velmi milý

Pláž
Pláž u hotelu není a v městečku Puerto del Santiago je jen malá,

ale to jsme věděli a nevadilo nám to. Měli jsme půjčeno auto a dělali jsme

výlety mimo jiné i na pěkné pláže

Alois Szemla, 15.11.2017, Dátum pobytu: 5.11. - 12.11.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Globales Tamaimo Tropical

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Úžasná dovolená,včetně okružního zájezdu ostrovem a vyjížďky na moře.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená,včetně okružního zájezdu ostrovem a vyjížďky na moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Už při vstupu hotel působil velmi čistě a nebyli jsme zklamáni ani vybavením a čistotou pokojů.

Strava
Stravování se nedá nic vytknout. Opravdu pestrý výběr, úprava a kvalita jídel. Nadmíru ochotný personál.

Pláž
Pláže jsou čisté a dostatečně prostorné. Přístup do moře pozvolný a příjemný i pro neplavce.

Irena Z., 10.11.2017, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live La Niña

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Protože víme, že sever Tenerife je o něco málo chladnější než jih, častěji tam sprchne, byla jsem nadšená, protože to byl týden zalitý...

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Protože víme, že sever Tenerife je o něco málo chladnější než jih, častěji tam sprchne, byla jsem nadšená, protože to byl týden zalitý sluncem, teplota kolem 30 stupňů, co si víc přát!

Puerto de la Cruz mohu jen doporučit.Je to krásné městečko plné zeleně, obchůdků, s botanickou zahradou, menším přístavem a hlavně se super soustavou Lago Martianez s mořskou vodou, prostě paráda!Nachází se zde veškeré zázemí pro mladé, rodiny s dětmi i starší generaci.

Celý 1 den jsme si vyhradili pro Loro park, něco úžasného, mohu jen doporučit!

Krásný výhled na Pico de Teide, spokojenost.

Loni jsme navštívili jih ostrova, Tenerife byla prostě správná volba! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo námi zvolenému hotelu, 3 hvězdičky nám stačily.

Strava
Strava nebyla tak rozmanitá, ale vždy se dalo dobře najíst.

Služby hotela
Nemohu posoudit, protože jsme je nevyužívali.

Pláž
Bohužel pláž jsme nemohli využívat, nevzali jsme boty do vody, které se sem hodily.Vzdálenější pláž Jardin byla sice písčitá, ale byly velké vlny, nedalo se koupat.Byli jsme také na pláži Bolulo, krásná, ale opět velké vlny.Celkově mohu říci, že sever je více otevřený, musí se počítat s velkými vlnami.Voda byla na oceán teplá a příjemná.Krásné koupání nám nahradila soustava Lago Martianez s mořskou vodou.

Jitka P., 08.11.2017, Dátum pobytu: 22.10. - 29.10.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Teide Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220

Teraz viete celkovú cenu hneď!

Už sa nemusíte báť, o koľko sa vaša dovolenka zase navýši.
Od teraz vidíte celkovú cenu zahŕňajúcu všetky poplatky.