Recenzie hotelov
Tenerife - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 výborná poloha, dostupnost pláže, MHD

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
výborná poloha, dostupnost pláže, MHD Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi dobré, čistota

Strava
vynikajicí, bez chyby,

Služby hotela
výborné

Pláž
přístup výborný jak na pláž, tak k bazénu, čistota taky bez chyb,

Zdeńka Jelínková, 17.03.2020, Dátum pobytu: 6.3. - 13.3.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Annapurna Tenerife (ex. Alborada Beach Club)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel vhodný pro starší lidi, hledající relax u bazénu s jídlem a pitím téměř po celý den. Vhodné i pro rodinu s dětmi od 3 do 7let.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel vhodný pro starší lidi, hledající relax u bazénu s jídlem a pitím téměř po celý den. Vhodné i pro rodinu s dětmi od 3 do 7let. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zařízení pokojů poněkud zastaralé, potřebovali by vyměnit závěsy a matrace. Vše však čisté pečlivě uklízené.

Strava
Strava formou švédských stolů pestrá, dostatečný výběr.

Služby hotela
Programy vhodné pro důchodce. Pro děti brouzdaliště a dětský koutek. Mhoho času jsme v hotelu netrávili a raději hledali krásy ostrova.

Pláž
Bazény hotelu perfektní, pláž malá, nevybavená.

Pavel Brzobohatý, 12.03.2020, Dátum pobytu: 2.3. - 9.3.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Club Hotel Riu Buena Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6,4 Protože jsem byla v Puertu počtvrté, věděla jsem, co od dovolené očekàvat a byla jsem naprosto spokojená. Městečko je velmi příjemné, s...

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Protože jsem byla v Puertu počtvrté, věděla jsem, co od dovolené očekàvat a byla jsem naprosto spokojená. Městečko je velmi příjemné, s obchůdky a hospůdkami, krásné procházky i po okolí, vřele doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Aquario je nižšī kategorie, ale má rozdílné možnosti ubytování. Od poměrnè luxusních, přes průměrné až po zcela nevyhovující. Nám se, bohužel, stalo, že nám byl přidělen pokoj v otřesné kvalitě. Malá tmavá ledová kobka, ušmudlané horní deky i přehozy, nechutná koupelna. Ihned jsme to na recepci reklamovali, bylo nám řečeno, že až druhý den nám pokoj vymění. Nechtěli jsme se nechat odbýt, ale bylo to neprűstřelné. A tak jsme strávily jednu z nejhorších nocí. Jednak nám byla strašná zima, nebyly tam náhradní deky, jednak jsme měly obavy, jak to druhý den dopadne, zkrátka jsme vūbec nespaly, navlečené v bundách. Druhý den ve 12 hodin jsme dostaly nový pokoj, se kterým jsme byly spokojené. I když žádný luxus, ale slušný průměr. Mám poněkud problém spát pod sice čistým prostěradlem, ale horní deky samozřejmè jsou použité. Úklid byl taky průměrný, spíše jen bylo ustláno, vynesený koš a občas vyměnėnē ručníky.To nám však nevadilo, v hotelu jsme trávily minimum času. Poučení, nenechat se odbýt, trvat na výměně pokoje, jinak kontaktovat delegáty. Náš delegát byl ochoten nám pomoci, pokud by to nedopadlo.

Strava
Měly jsme pouze snídani, nemám zájem se večer nacpávat. Snídaně byly velmi dobré, bohaté, párky, vejce na všechny způsoby, šunka, sýry, zelenina, ovoce, jogurty atd...Automaty na kávu, sladké pečivo, bez výhrad.

Služby hotela
Viz ubytování

Pláž
Hotel je v kopci, nám to však vyhovovalo, hned dopoledne jsme měly příjemnou procházku asi 2 km na pláž.. Pro imobilní lidi nevhodné. Pláž se sopečným pískem nám vyhovuje, neulpívá tak na těle, nemáte ho všude jako klasický žlutý. Jsou to vlastně drobounké kamínky. Voda v Atlantiku je vždy chladná, na delší plavání jen pro otrlé povahy. Občas jsme pro plavání využily příjemný hotelový bazén.

Soňa Grundová, 05.03.2020, Dátum pobytu: 21.2. - 2.3.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Globales Acuario

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Luxusní dovolená na krásném místě,

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Luxusní dovolená na krásném místě, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj v 9 patře měl skvělý výhled. v rezortu je vyhřívaný bazén.

Strava
Opravdu velký výběr, každý den jiný druh kuchyně, španělská,indická, mexická, atd.

Služby hotela
Milý, usměvavý a nápomocný perzonál. Barmani byli skvělí.

Pláž
Pláž vzdálená 200m od hotelu je menší , ale o 200m dále je krásná prostorná pláž dlouhá přes kilometr.

Skvelá na běhání a procházky. Lidí na ní bylo málo.

Martin L., 05.03.2020, Dátum pobytu: 24.2. - 2.3.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live La Niña

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Pozitivní dojem z hotelu a personálu převažuje. Hezké pláže v okolí nečekejte, ale vynahradí to přírodní bazének v blízkosti hotelu,...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pozitivní dojem z hotelu a personálu převažuje. Hezké pláže v okolí nečekejte, ale vynahradí to přírodní bazének v blízkosti hotelu, který plní voda z oceánu. Krásný výhled na útesy vám zvedne náladu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jde vidět, že byly pokoje zrekonstruovány. Moderní vybavení ložnice i obývacího pokoje. Koupelna by zasloužila více péče. Co nám opravdu vadilo, byli pro nás neznámí, malí brouci (něco jako naše mušky, ale nelétali), kteří semtam lozili v obývacím pokoji (po podlaze, stolech) a koupelně. Na žádost pokojské za nějaké to všimné, nám podlahu vytřela saponátem, ale za dva dny tam byli zase:/...stačilo by se možná věnovat pečlivěji úklidu (již jsme psali hodnocení přímo do hotelu).

V neděli se pokoje neuklízí, pouze po hostech, kteří odjeli. V případě potřeby čehokoliv, Vám ráda pomůže recepce.

Strava
Využili jsme all inclusive a strava byla na hotelu to nejlepší. Pestrý výběr různých jídel, tématické večeře (přidali ke klasické rautové večeři Fondue, různé druhy připravených tapas,...). Nepodařilo se nám za ten týden ochutnat všechno. Vegetariáni měli také svůj koutek s těstovinami, paellou, různé druhy ryb, čerstvá zelenina.....Kuchaři před Vámi chystali některé pokrmy (ráno vajíčka dle libosti, sendviče, lívance, na oběd a večeře různé druhy mas a ryb). Z nápojů bylo na výběr od piva, přes nealko točené limonády, džusy až po výbornou sangríu, což Vám také natočili na jednom z barů u bazénu.

Služby hotela
Využili jsme pouze trezor ze služeb v hotelu za 10 eurový depozit.

Pláž
Byli jsme v místě, které nebylo až tak frekventované turisty, únor to možná podtrhl, ale ani v našem městě nebylo moc možností zajít si na pláž (byly tam dvě menší), což nám nevadilo, půjčili jsme si auto a měli možnost si zajet kamkoli...

František P., 02.03.2020, Dátum pobytu: 20.2. - 28.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Globales Tamaimo Tropical

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená OK. I když jsme zažili písečnou bouři s devastujícími vlivy na přírodu a první případ koronaviru na Tenerife ( ne v našem...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená OK. I když jsme zažili písečnou bouři s devastujícími vlivy na přírodu a první případ koronaviru na Tenerife ( ne v našem hotelu), vše jsme zvládli a pobyt byl pro nás i děti velmi hezký. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V tomto hotelu jsme byli již potřetí, ubytování dobré, pokoje čisté, denní úklid. K dispozici za poplatek tresor a WIFI. Myslím si, že zrovna poplatek za WIFI s využitím na pokoji je už trochu mimo reál, v době boomu IT.

Strava
Strava chutná, rozmanitá. Dostatek ovoce i zeleninových salátů. No a "sladké tečky" po jídle..... to byla mńamka.

Služby hotela
Vzhledem k počasí jsme v hotelu využili skoro denně i vnitřní bazén a výřivku. Dobré je zaplatit si vstup na celou dobu pobytu, je to výhodnější než jednotlivé vstupy a navštívit vnitřní bazén pak můžete kdykoliv.

Pláž
Pláž byla cca 2 minuty od hotelu. Krásná, pro nás nezvyklá pláž s lávovým černým pískem.

Hana Klempová, 02.03.2020, Dátum pobytu: 21.2. - 28.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Gran Hotel Turquesa Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená se nám líbila, ale koupání v oceánu nás zklamalo. Arogance plavčíků. Pokud neumíte anglicky, tak Vám vyhrožuje policií. Ale...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila, ale koupání v oceánu nás zklamalo. Arogance plavčíků. Pokud neumíte anglicky, tak Vám vyhrožuje policií. Ale pořádané výlety na La Gomeru a do vnitrozemí prostě úžasné. Zvlášť Pico del Teide. Prostě zážitek, na který se nezapomíná. Hodně jsme se o těchto ostrovech dověděli. Určitě si tuto dovolenou ještě zopakujeme, ale budeme si pečlivěji vybírat možnost koupání. Hotel se nám taky líbil a strava byla vynikající. Co se týká koupání, tak nakonec jsme skončili u hotelového bazénu. A kvůli tomu na dovolenou nejezdíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré

Strava
Vynikající

Služby hotela
Dobré

Pláž
Celkový dojem špatný. V blízkosti hotelu jedna pláž.

Luboš Hejl, 29.02.2020, Dátum pobytu: 14.10. - 21.10.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Lagos de Cesar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Vše bylo přesně jako jsme očekávali. Spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo přesně jako jsme očekávali. Spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj naprosto dostačující, čistý, jednoduchý, ale příjemný. Hotel je částečně rekonstruován, nové části se moc povedly a staré klasika, která neurazí. Venkovní část okolo bazénu pěkná, voda vyhřívaná. Celkově není co vytknout.

Strava
Standard. Dá se zde dobře najíst, ale zase jsou i lepší hotely, co se jídla týče. Nicméně každý si určitě vybere, strava je rozmanitá, jen cocktaily jsou slabší. Potěšila místní papaya, banány, sýr, dobré pečivo a příjemný tapas bar v ceně all inclusive.

Služby hotela
Personál v hotelu je skvělý. Všichni moc milí a hlavně skvělý tým animatorů, který umí dělat show a zabavit děti.

Johana T., 28.02.2020, Dátum pobytu: 10.2. - 24.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Playa la Arena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 celkový dojem je spokojenost s dovolenou.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
celkový dojem je spokojenost s dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V apartmánu bylo zařízení starší ale zachovalé téměř jako nepoužívané.V kuchyni byly základní věci k vaření ale vzhledem k all inclusive ,námi nepoužité.Z bojleru trochu kapala voda cca deci za den.Největší problém byl se skříní v ložnici (vestavěná ve zdi) kde byla velmi cítit plíseň tak jsme ji nepoužívaly.TV za poplatek 1 euro na hodinu my přijde trochu divné.Vchodové dveře při otvírán drhly a stejně tak dveře na terasu.

Strava
Jídlo bylo v průměru dobré ale ne výborné nebo extra.K dispozici vždy tři druhy masa těstoviny,rýže a brambory , dostatek zeleniny.Snídaně v celku stejné každé ráno ale šlo to kombinovat.Jídlo průměr jen taktak.

Služby hotela
Služby hotelu se smrskly na požadavek jídla sebou na výlet.Jednotvárné voda, jablko a toustový chléb s plátkem sýra a plátkem salámu.Na třetí den jsme nechtěly radši nic a koupily si jídlo v restauraci a bylo výborné.Menu kuře s hranolky pro dva za 6 euro je přece super.(rest.Othelo I)2x káva a 1,5l vody za 3 eura je super.

Pláž
K pláži se šlo procházkou asi 7 minut.Vzhledem k tomu že jsme spíše chodci po tůrách než plážový povaleči nedokážu posoudit.Byly jsme jen při příjezdu se projít i k pláži ale jinak jsme byly někde po ostrově a stále v pohybu.

Petr Datel, 28.02.2020, Dátum pobytu: 17.2. - 24.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Callao Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Tenerrife je krásné , tak jako další ostrovy kanárského souostroví. Služby, čistota a jídlo na vysoké úrovni. Delegátka se o vše...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 3 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tenerrife je krásné , tak jako další ostrovy kanárského souostroví.

Služby, čistota a jídlo na vysoké úrovni.

Delegátka se o vše postarala. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s výhledem na moře krásný. Jediná výtka byla jen snad ta, že jsme byli ubytování v 5. patře a nad pokojem byla velká terasa s barem. V noci se nedalo spát dříve než kolem 1 hodiny ráno, protože jak lidé usedali na židle a tahali je po zemi, mysleli jsme, že je zemětřesení.

Strava
Strava výbornááááááááá. Takové množství ryb jsme nikde nezažili.

Personál usměvavý a ochotný.

Služby hotela
Každý den taneční večer, během dne sportovní aktivity, fitness centrum.

Pláž
Bohužel u tohoto hotelu není pláž, tak jak je uvedeno v popisu. Kolem dokola jsou nádherné skály, ale bohužel bez přístupu do moře. Pokud by se chtěl někdo koupat v oceánu, musel by jít 2-3 km nebo jet cca 30 km na dlouhé písečné pláže.

My jsme si pro tentokrát vystačili s bazény, které byly úžasné.

Dana S., 27.02.2020, Dátum pobytu: 17.2. - 24.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Barceló Santiago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)