Recenzie hotelov
Tenerife - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8.8 Super, jedna z našich nejlepších dovolených

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super, jedna z našich nejlepších dovolených Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super, prostorné, čisté. Jediný problém byl s páchnoucím odpadem v koupelně, i přes urgenci přes delegátkou zápach přetrvával, naštěstí jsme tam travili minimum času, silným větráním se zápach minimalizoval, při uzavření aoartmanu se opet nashromaždil

Strava
Luxusní, různorodá, všeho dostatek, velký výběr

Služby hotela
Na dobré úrovni, úklid prováděný ob den, plačíci, číšníci a obsluhujici personál příjemný, milý

Pláž
Pláž blízko hotelu cca 600m,možnost zakoupení lehátek a slunečníku, ale dá se i ležet na pisku, krásně to prohřívá tělo. More čisté. V okoli možnost občerstvení, nákupů

Eva L., 23.06.2022, Dátum pobytu: 13.6. - 20.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Labranda Bahía Fañabé Villas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.4 dovolená byla skvělá. Hotel splnil očekávání. Město je také velmi krásné. Lidé se usmívají a říkají ahoj. Mnoho obchodů, kde si můžete...

  • 7.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená byla skvělá. Hotel splnil očekávání. Město je také velmi krásné. Lidé se usmívají a říkají ahoj. Mnoho obchodů, kde si můžete koupit suvenýry a společnosti na výlety. Kousek od hotelu, cca 10-15 minut pěšky, zastávka do Loro parku, je fajn, že vás tato doprava doveze zdarma tam i zpět☺️ Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po příjezdu byl autobus, který jel k hotelu a také v opačném směru. Hotel je nový. Na recepci vás přivítají koktejlem zdarma.

Strava
Jídlo bylo chutné, ale přál bych si větší rozmanitost. Večer můžete jíst jen jídlo, pokud chcete vodu, tak musíte zaplatit a není to moc příjemné, souhlasím, když se platí za alkoholické nápoje, ale voda by mohla být zdarma, za takovou cenu.

Služby hotela
Pokoje jsou čisté, ale sklo a zrcadla by mohly být lepší. Na této dovolené jsem slavila narozeniny a v hotelu jsme měli nepříliš příjemnou situaci. Den před narozeninami jsme nafoukli balónky a čísla, nechali je na pokoji a šli se sami projít po městě, po návratu jsme chtěli natočit video s balónkamy, ale jedno číslo na pokoji nebylo a tohle zkazilo náladu. Obrátili jsme se na recepci, protože pokoj byl uklízen, když jsme byli pryč, bylo nám řečeno, abychom se lépe podívali na pokoj, řekla jsem, že jsme se podívali všude a balkon byl zavřený. Ale druhý den přinesli láhev vína a blahopřáli nám k narozeninám, ale pak jsme ztratili i gel na mytí obličeje. Je tedy lepší hlídat si své věci v hotelu.

Pláž
U hotelu není pláž. Pláž je 10-15 minut pěšky, ale jsou tam kameny, pokud půjdete ještě dál po městě, můžete narazit na nádherný pláž s černým pískem, voda je chladná a vždy jsou vlny, je plažova sprcha , ale není tam šatna, chůze od hotelu 30-40 min

Iryna D., 23.06.2022, Dátum pobytu: 14.6. - 20.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Atlantic Mirage Suites & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásné ubytování. Naprostá čistota. Klidné prostředí. Dovolená snů.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné ubytování. Naprostá čistota. Klidné prostředí.

Dovolená snů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprostá spokojenost.

Strava
Naprostá spokojenost

Služby hotela
Naprostá spokojenost

Pláž
Pláž Plaja Aréna. Asi 600m od hotelu. Naprostá čistota.

Trochu větší vlny.

Alena Soudná, 23.06.2022, Dátum pobytu: 13.6. - 20.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Bahia Flamingo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Super dovolená :) . Hotel pěkný a čistý, obsluha příjemná a ochotná. Strava formou švédských stolů, každý si vybere. Pláž 5 minut chůze...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená :) . Hotel pěkný a čistý, obsluha příjemná a ochotná. Strava formou švédských stolů, každý si vybere. Pláž 5 minut chůze od hotelu, bazén v hotelu menší, ale čístý a dostačující. Město celkově velmi hezké, je zde rušné centrum s mnoha restauracemi a možnostmi posezení (10-15 minut chůze). Počasí na severu ostrova je oblačné a teplota termínu 13.-20.6. byla celou dobu stabilně 25 stupnů přes den a 20 stupnů v noci, bez silnějšího větru nebo deště. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování hodnotím velmi pozitivně, jsou zde příjemné recepční, na které se člověk nebojí obrátit (umějí všechny dobře anglicky, takže se domluvíte), také obsluha u baru a při stravování je velmi vstřícná, ale s angličtinou je to už horší, ale nikdy nebyl žádný problém. Pokoj hotelu s výhledem na oceán (za příplatek) byl vkusně a jednoduše zařízený, na balkóně je i možnost posezení, jedině funkčnost sprchy byla trochu vachrlatá, ale to může být v jiném pokoji bez problému a i tak nebyl problém se osprchovat .

Hotelový bazén je menší ale čístý a pro potřeby plavání dostatečný, dokonce je i dost hluboký, druhé bazének je spíš taková napůl výřivka, napůl brouzdaliště.

Je nutné říct, že hotel je 18+, takže žádné hlasité a všude běhajicí děti vás nebudou rušit (což jsme s přítelkyní velmi ocenili), samozřejmě osazenstvo hotelu jsou spíše starší páry, ale ne všichni samozřejmě.

Lokalita ubytování byla taktéž fajn. Pláž Jardin, co by kamenem dohodil. Centrum města 10-15 minut chůze, je zde velmi příjemná atmosféra a spousta podniků, kde se dá sednout na vínko nebo jídlo. Dokonce je zde i jeden "mekáč". Ohledně diskoték a podobných podniků bohužel moc nevím, mladí lidé vypadající, že mají do takového podniku namířeno jsme viděli mockrát, ale nevíme kam chodili - asi by se stačilo zeptat :D .

Obchody s potravinami (2x HyperDino - ano, název tohoto obchodu je super, protože mají ve znaku dinosaura :D ) jsou také v rozsahu 5ti minut chůze, otevřeno bývá do 21-22 hodin.

Strava
Strava probíhá formou švédských stolů. My měli zaplacenou polopenzi, takže snídaně a večeře, ale nebyl problém si vyměnit jeden den večeři za oběd, což velmi chválím.

Ke snídani byla klasika - sýry, šunky, párky, vajíčka na všechny způsoby, Čuros, zelenina, ovoce, pečivo, všeho dostatek a v dobré kvalitě - ovoce samozřejmě trochu ztrácí kvalitu, když leží hodinu ladem, ale s tím se nedá nic moc dělat, takže to neberu nějak negativně. Personál se snažil vše doplňovat dle potřeby. Káva, džusy a voda byli zadarmo.

K večeři si však musíte za nápoj zaplatit, alespoň my, co jsme neměli All Inclusive (my si dávali 0,5 vody za 1 euro, ale šlo si dát víno, pivo, džus, cokoliv). Jidla k večeři byla rozmanitá, vždy nějaká ryba nebo mořská potvora, ale pro konzervativce se vždy našlo nějaké kuřecí nebo vepřové maso a brambory nebo hranolky. Kvalita by asi mohla být lepší, ale my se vždy najedli dobře, spíše až moc :D a neměli jsme důvody ke stížnostem.

Možnosti drinků v baru byly klasické, od piva, po drinky. Doporučil bych sklenici super sangrie (s ledem a citronem) za 1 euro - s přítelkyní jsme to tam pili snad každý den :D . Pro All inclusiv jsou samozřejmě piva a vína zadarmo a pro zbytek nápojů lepší cena. Pro nás bez ALL INC bylo například pivo za necelá 3 eura - takže sangrie za euro byla po pár pivech jasná volba :D .

Služby hotela
Úklid probíhal každý den, plus jsme dostali každý den nějaké malé dortíky a denní tisk (nutno podotknout, že dortíky po celém dni, co stáli na pokojovém stolku, nebyly úplně v super kondici, když jsme večer přišli, ale oceňuji to i tak). S úklidem tedy nebyl žádný problém - ručníky vždy nové a čísté a podlaha vytřena minimálně ob den. Animační programy probíhaly každý den od ranní rozcvičky, přes vodní aerobik, až po diskotéku / pěveckou skupinu / bingo večer. Většinu programů měl na starosti místní mladík, který byl velmi sympatický a příjemný (dokonce i ukázal něco z akrobacie s fotbalovým míčem, čímž mne jako fotbalového fanouška úplně dostal :D ).

Je potřeba podotknout, že jsme měli připlaceno za tzv: Adults club, díky čemuž jsme dostali pokoj s výhledem na oceán, klidnější místa k jídlu v rohu jídelny, lepší místa u bazénu na trávě, pod palmou, denní tisk a asi i trezor, který jsme ale nevyužili vůbec a nic se nám neztratilo :) . Cena tohoto "klubu" byla myslím +- 1500 za jednoho, ale to is už nejsem jistý - určitě to uvidíte přímo v nabídce hotelu.

Pláž
Pláž Jardin s čeným sopečným pískem byla 5 minut chůze od hotelu, má však více částí a ta nejblížší byla samá chaluha, ale hlavní pláž byla krásná a čístá a dostatečně velká, takže žádné tlačenice. Vstup do moře po písku v pohodě. Jenom vlny byly celkem velké a tak jsme se báli trochu, ale plavčíci zde byli připraveni, takže nebyl pravděpodobně důvod k obavám. Teplota vody byla asi trošku nižší, ale adrenalin z vln to nahradil a určitě jsme nemrzli.

Další super možnost koupání jsou umělé bazény s vodou z oceánu Lago Martianez, vzdálené 20 minut chůze a za cenu 5 euro za vstup za jednoho, což ale za tak super věc je boží cena. Bylo to tam fakt krásné a každý si mohl půjčit lehátko, jak se mu zachtělo, ale slunečník asi byl za příplatek. U vstupu do tohoto areálu byl již zmíněný "mekáč".

Byli jsme i na výletu na severu ostrova na pláž Las Terezitas, hodinová cesta busem z Puerto de la Cruz do Santa Cruz a pak městským autobusem 30 minut. (Autobusové nádraží je 5 minut chůze od hotelu a lidé na informacích na nádraží uměli dobře anglicky, takže nám poradili ve všem, co jsme potřeovali vědět.) Las Terezitas bych doporučil, je zde kársná pláž se žlutým pískem ze Sahary, není zde jediný kamínek a vstup do čístého moře je krásně postupný a kldiný bez vln. Jen vítr byl trochu otravný, ale nic co by se nedalo přežít, bary na pláži ucházející.

Anonym, 23.06.2022, Dátum pobytu: 13.6. - 20.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Adults Only Tenerife

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.3 Pro naši potřebu výborná volba (komfortní ubytování s polopenzí, poloha hotelu, možnost zapůjčení auta a cestování po okolí). Do Bohužel...

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pro naši potřebu výborná volba (komfortní ubytování s polopenzí, poloha hotelu, možnost zapůjčení auta a cestování po okolí). Do Bohužel v dobu našeho pobytu byly koupací laguny, na které jsme se obzvlášť těšily, zavřeny pro technickou údržbu.

Nepří jemné je, že hotel nemá parkoviště pro hosty. Měly jsme na 3 dny auto z půjčovny a každý večer to byl "bojovka", kde zaparkovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pořádku, pár drobností (ale všude je něco, že...). Ideální poloha pokoje: výhled na korzo přes pruh "tropické zahrady" se vzrostlými streliciemi a banánovníky, pozorování ptáků přímo z balkonu.

Trochu nám vadilo, že lodžie jednotlivých balkonů jsou odděleny stěnou cihla - otvor - cihla - nikoliv snad pro menší intimitu (no i tak...), ale když sousedi na balkoně kouřili, natáhlo se to k nám na balkon i do pokoje (nedokonalé těsnění dveří). Podobně při hlasitých hovorů přes skype od sousedů. Ale nic zásadního!

Strava
Za mě zcela vyhovující, bohatá nabídka.

Služby hotela
V pořádku. Personám velmi milý a ochotný, vstřícný k naší nejmladší účastnici (čtyřletá). Oceňuji - i když to nebyl náš případ - bezbariérovost hotelu a pozorný přístup k handikopovaným nebo starým hostům.

Pláž
Městská pláž asi 10 minut od hotelu po promenádě (s dítětem to samozřejmě vezme půl hodiny), pláž přímo pod hotelem je typická "kanárská" kamenitá, nevhodná pro děti. Laguny viz výše (technická údržba), otevřeny byly jen malé laguny, o ty jsme neměly zájem. Využily jsme jiné pláže při cestování.

Olga Lepšová, 22.06.2022, Dátum pobytu: 16.5. - 23.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: H10 Tenerife Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8.4 Naprostá spokojenost, od začátku do konce. Hotel je zrenovovaný, takže k pokoji nemám žádnou výtku. Oddělený bazén pro dospělé byla...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost, od začátku do konce. Hotel je zrenovovaný, takže k pokoji nemám žádnou výtku. Oddělený bazén pro dospělé byla příjemná věc. Stravování bez problému, člověk se toho sice po týdnu přejí, protože tam většinou naráží na stejné věci, ale tak to je, to neberu jako mínus. Po pár dnech si člověk vybere co mu chutná a toho se drží. Příjemná promenáda v okolí hotelu na večerní procházku. Zobraziť celú recenziu

Daniel Kolář, 22.06.2022, Dátum pobytu: 26.4. - 3.5.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Riu Buena Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Menší hotel rodinného typu. Velice příjemný personál. Výborné jídlo formou švédských stolů. Pláž 5min chůze od hotelu. Ideální dovolená i...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Menší hotel rodinného typu. Velice příjemný personál. Výborné jídlo formou švédských stolů. Pláž 5min chůze od hotelu. Ideální dovolená i pro děti. Dětský bazén a plno hraček. Zobraziť celú recenziu

Strava
Výborná. Pestrý výběr jídla. Čerstvé ovoce, zelenina, ryby, býborné minidezerty, zmrzlina. Prostě perfektní.

Služby hotela
Perfektní

Pláž
5min chůze od hotelu

Michaela Davidová, 21.06.2022, Dátum pobytu: 6.6. - 17.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Apartmány Parque del Sol

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Krásný hotel s velmi dobrým vybavením. Každý pokoj měl lodžii se stolkem a židličkami. My jsme bydleli v přízemí, takže jsme měli trochu...

  • 6 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel s velmi dobrým vybavením. Každý pokoj měl lodžii se stolkem a židličkami. My jsme bydleli v přízemí, takže jsme měli trochu obavy z neoprávněného vstupu do pokoje z ulice, ale obavy se nenaplnili. Vstup do pokoje byl na hotelovou kartu, nicméně vstup vyžadoval někdy hodně vícenásobných pokusů. Recepce plnila jen základní hotelové funkce, jako vydání vstupní karty, označení hostů páskem na zápěstí, ale spolupráci s gastrem nezvládala Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl velký, čistý, koupelna se společným WC byla velká a čistá s velkým zrcadlem. Úklid byl pravidelný, někdy až nadbytečný. Pokoj se dal dobře zatemnit závěsem i při otevřených dveřích do lodžie. V koupelně bylo jen centrální osvětlení, nad umyvadlem chybělo, což mi vadilo hlavně při holení a partnerce při zkrášlování obličeje hlavně obočenkou. Ručníky na ruce, osušky a ručník na nohy byl(y) k dispozici a pravidelně se měnily (až moc často). Vana byla nízká, chráněná jen závěsem, takže při sprchování a mytí vlasů se často dost nacákalo a pok ručník na nohy sloužil jako hadr na podlahu. Já měl jednu u postele kratší, takže jsem měl postel s funkcí navíc, sloužila i jako houpačka, partnerka tuto funkci postele neměla. Pro mé klidné spaní a další činosti, pro které postele slouží jsme (jsem) činil(i) na její polovině. Německý způsob zhasínání osvětlení od nočního stolku i od dveří pokoje měl oproti německéhu originálu a při určitých kombinacích se nedalo světlo v pokoji od dveří rozsvítit a dokonce se daly u partnerky vypnout zásuvky, tím se zrušilo nabíjení mobilu a zážitek pořizování fotodokumentace na vrcholu sopky Teide s vybitým mobilem byl úžasný, neopakovatelný a nereklamovatelný. Prostě ten německý komfort nebyl španělským technikem a personálem dotažen do dokonalosti. V koupelně občas tekla teplá voda i z potrubí pro studenou vodu.

Strava
Na první pohled nádherný švédský bufet (měli jsme polopenzi) s širokým výběrem jídla, zákusků, nápojů, ovoce, zeleniny, ovoce i dochucovadel s vnitřní jídelnou i jídelnou venkovní. Nenastudoval jsem si, že nápojové automaty na džusy pracují při snídani v režimu all inclusive a při večeři taky, ale až po zaplacení první jedenapůldecové skleničky za 3€ u pokladny, kde občas pokladní stál, občas uklízel stoly a občas zmizel do kuchyně. Ale hlídal to pečlivě. Jednou mi za večerní pití naúčtoval 6€ a v zápětí ještě vyslal kolegu, aby ode mě vybral další 3€. Takže bouchly saze, konflikt se řešil až na recepci, kolega vydřiduch byl odeslán s prázdnou ke své práci a šéf pokladny 3€ musel vrátit. Jídelna byl vybavena 4 automaty na výdej kávy espresso, cappuccino, americano, horkého mléka, horké vody (pro 3 druhy černého čaje ze sáčku, ovocný ani zelený nebyl k dispozici). Množství tekutiny z automatu bylo nastaveno na polovinu jednodecového šálku (kafe espresso) nebo celého šálku (americano). Výdej americana trval cca 2 minuty a automaty byly 4 (a byla vzácnost, když fungovaly současně všechny, hlavní disfunkcí bylo, že 5 litrový kanystr v automatu se vyprázdnil a obsluha nestíhala pitnou vodu dolít), takže za 2 minuty bylo kávou americano obslouženi 4 hosté, kávou espresso 8 hostů. Ještě, že děti kafe moc nepijí. Studeného mléka bylo dost. Jídla měla charakter německé kuchyně, tedy buřty (wurst) ryby (fish hlavně heik), hranolky (pomes), neoloupané brambory ve šlupce šunka, salámy, slanina, sekaná, játra v omáčce, někdy i vepřové v omáčce a někdy i pečené kuře, plátkový sýr byl vzácností, měkké sýry, mozzarella. Ze zeleniny byla nakrájená okurka, cibule, byla i rajčata, paprika byla, ale jen jako ozdoba míst s masem, sleninou a vnitřnostmi. Tento druh ozdoby jsem bezohledně likvidoval, jsem závislák na sladké paprice. Nabídka ovoce byla širokáááá. Odpovídala nabídce ovoce na Rujáně s dovozem pomerančů a banánů zbteplejších oblastí světa. Jablka a hrušky byly úzký sortiment. Nebylo kiwi, kaki, meloun, pomelo, hrozny, mang

Služby hotela
Ubytování dobré, čistota dobrá, stravování kvalitní, jednotvárné s příliš německou kuchyní, co do objemu málo nápojů, večer nenabízeli teplé nápoje, bazény patřící k hotelu začínaly v deset a končily v 18 hodiny a nedostatek lehátek. Obsazovaly je osoby s nadváhou, aktivní člověk neměl na legátko po 11 hodině nárok, jedině omylem

Zdeněk Gryc, 21.06.2022, Dátum pobytu: 2.6. - 16.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Puerto Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Na dovolené jsem poprvé byla sama a přes všechny obavy byla dovolená jednoduše dokonalá. Všem mohu zájezd doporučit.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolené jsem poprvé byla sama a přes všechny obavy byla dovolená jednoduše dokonalá. Všem mohu zájezd doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl krásně vybaven, moderní zařízení samozřejmostí, čistota, dokonalé bazény s výhledem na oceán a skalní útvary Los Gigantes.

Strava
Není co vytknout, jídlo bylo výtečné.

Služby hotela
Velice slušný personál, jazykově vybavený a ochotný

Pláž
Plážemi tato oblast neoplývá, avšak nedaleko hotelu se nachází velká písčitá pláž s lehátky, plavčíkem.

Laura F., 20.06.2022, Dátum pobytu: 9.6. - 16.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Barceló Santiago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 Vše v pořádku, paradni dovolená podle očekávání. Jediné menší zklamání byla špatná organizace odvozu z letiště na hotel, je potřeba se...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše v pořádku, paradni dovolená podle očekávání. Jediné menší zklamání byla špatná organizace odvozu z letiště na hotel, je potřeba se nahlásit na informacích letiště, cestovka to vůbec neřeší.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Extrémně čisté pokoje a velice důkladny úklid. Uklízečka každý den odsunula I postel a vytirala pod ní.

Strava
Jídlo perfektní, trošku slabší zákusky a drinky v rámci all inclusive téměř neviděly alkohol. Self service bar to řeší.

Pláž
Dražší lehátka ale spousta místa pro vlastní deku s případně vlastním slunečníkem, plaz cca 7 min od hotelu. Pláž na vlnolamy takže i za větru jsou tam minimální vlny. Čistá.

Jiří W., 20.06.2022, Dátum pobytu: 7.6. - 16.6.2022
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Best Jacaranda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)