Recenzie hotelov
Tenerife - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Dovolenka bola vyborna, skoda len, ze dopravu lietadlom zabezpecovala nizkonakladova spolocnost , co znacne komplikovalo prepravu batoziny.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola vyborna, skoda len, ze dopravu lietadlom zabezpecovala nizkonakladova spolocnost , co znacne komplikovalo prepravu batoziny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v pohode, hotel pekny, cisty, ale uz trochu vybyvany, postele by potrebovali vymenit matrace, inac vsetko ok. V noci bolo pocut silnu hudbu z nedalekej diskoteky, ktora koncila o 5:00 rano.

Strava
Strava vyborna, roznoroda, vela druhov masa, zeleniny , cestovin, a hlavne vyborneho ovocia

Služby hotela
Sluzby hotela v poriadku, personal mily a ochotny

Pláž
Plaz verejna, jemny piesok, voda v oceane dost studena, co je vzhladom na rocne obdobie normalne, nasli sa aj otuzilci, co sa kupali, viac bolo surfistov

Anonym, 25.02.2020, Dátum pobytu: 15.2. - 22.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Sol Tenerife

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Pokud člověku nevadí, že se prakticky výlučně ocitne ve společnosti německých důchodců, pak dobré a klidné místo. Zahrada vypadá na...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pokud člověku nevadí, že se prakticky výlučně ocitne ve společnosti německých důchodců, pak dobré a klidné místo.

Zahrada vypadá na fotkách velká - prakticky jde o okolí jednoho bazénu. Naštěstí je v okolí spousta zajímavějších míst, navíc počasí na severu Tenerife v únoru ani polehávání u bazénu nepřeje... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi slušný standard, čisto, pravidelný úklid, poměrně prostorné pokoje, balkon i koupelna.

Strava
Vcelku široký výběr, ale kvalita jídla průměrná. Občas špatně umyté talíře a hrnky. Velmi mizerná obsluha u jídel na objednávku - gril, omelety k snídani apod. (lépe vynechat a vybírat z hotových pokrmů)

Služby hotela
Skvělá recepce, přátelská, vstřícná.

Pláž
Pláž je vzdálena cca 20 minut pěšky, ale v únoru se tam koupat nedá - velké vlny, studená voda. Velmi hezký je trochu vzdálenější placený park Martinaez s bazény s mořskou vodou.

Barbora K., 24.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 21.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Sol Parque San Antonio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 S úrovní hotelu jsme byli velmi spokojeni.Velice milý a ochotný personál,služby na vysoké úrovni.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
S úrovní hotelu jsme byli velmi spokojeni.Velice milý a ochotný personál,služby na vysoké úrovni. Zobraziť celú recenziu

Ilona Šauerová, 20.02.2020, Dátum pobytu: 10.2. - 17.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Playa la Arena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 byla jsem spokojena

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
byla jsem spokojena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
kvalita ubytování odpovídala recenzím,opravdu nevhodné pro málo pohyblivé osoby,

Strava
výborná,pestrá,červené i bílé víno -zklamání,víno u baru se téměř nedalo pít.

Služby hotela
ovladač na TV pouze na vyžádání,bez placení byla TV pouze ve španělštině, pokud byste chtěli sledovat jiné programy tak to stojí 1 euro -jedna hodina, gauč totálně rozpadlý,ač byl slíben jeden bazén v zimě vyhřívaný- tak žádný vyhřívaný bazén nebyl...

Pláž
poměrně velké vlny, voda ještě studená -únor 2020.

Lenka Veselá, 20.02.2020, Dátum pobytu: 10.2. - 17.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Callao Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolená splnila moje očekávaní. Vše bylo tak , jak bylo popsáno od CK . V severní části Tenerife vice fouká, ale je zde rozmanitejsi...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila moje očekávaní. Vše bylo tak , jak bylo popsáno od CK . V severní části Tenerife vice fouká, ale je zde rozmanitejsi příroda , botanické zahrady, národní park a hlavně krásná ZOO - Loro Park s výcvikem delfinů ,velryb, papoušků atd. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel odpovídá 4 hvezdickovemu ubytování. Blízko promenady, pláže, obchodům , restauracim.

Strava
Strava byla výborná. Denně čerstvé ryby, maso, ovoce, zelenina a lokální pochoutky. Každý si vybere.

Služby hotela
V hotelu příjemný personál, v recepci ochotní poradit, denní úklid a výměna ručníku. Každý pokoj ma prostorný balkón.

Pouze pokoje nad vchodem jsou obracene do ulice a jsou hlučné.

Pláž
Na severu více fouká, v únoru voda chladná a vlny. Pro koupání je nejlepší využít bazény s mořskou vodou Lago Martianez v dostupnosti 5 minut chůze od hotelu. Výborně podmínky při surfování. Pláže a lavovym pískem, čisté.

Eva G., 20.02.2020, Dátum pobytu: 7.2. - 17.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Orotava

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená opravdu nádherná.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 2 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená opravdu nádherná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj plně vyhovoval a jako bonus nádherný výhled na moře a skály.

Strava
Strava výborná a rozmanitá. Proseco i k snídani. Navíc spousta čerstvého ovoce.

Služby hotela
Služby hotelu opravdu úžasné. Klid. Klientela hotelu - většinou starší lidé.

Pláž
Pláž prakticky nebyla. V celé lokalitě po bouři 2018 se ještě neopravily chodníčky kolem hotelu a přístupy na pláž. A tak k hotelové pláži se nešlo dostat. U hotelu jsou vyhřívané bazény. Půjčovny aut takřka zadarmo. Na pláž jsme tedy dojížděli autem celkem daleko. Ale dalo se. To bylo jediné mínus naší krásné dovolené.

Eva K., 20.02.2020, Dátum pobytu: 10.2. - 17.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Barceló Santiago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Velmi dobré. Očekávání splněna. Bylo tepleji, než je na únor obvyklé, ale pro turistiku dobré.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobré. Očekávání splněna. Bylo tepleji, než je na únor obvyklé, ale pro turistiku dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokojská nedoplňovala sprchový gel a šampon. Jinak bez závad. Náhodné vniknutí jednoho exempláře švába amerického (Periplanetta americana) je asi v této oblasti očekávatelné.

Strava
Snídaně i večeře chutné a velmi bohaté.

Služby hotela
Vše probíhalo bez závad. Recepční měli potřebné informace.

Pláž
Pláž blízko. Typická pro destinaci, tedy docela malá s černým pískem, nebylo plno (únor). Nevyužívali jsme, jeli jsme hlavně za turistikou po horách. Koupali jsme se jinde.

Jan P., 18.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 15.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Callao Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,2 Veliký komplex s dobrou organizací

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Veliký komplex s dobrou organizací Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající fotkám, sektor F můžu vřele doporučit. Nejdál od restaurace a barů, v noci klid

Strava
Velice chutná nabídka odpovídající vyššímu standardu

Služby hotela
Nevyužili jsme

Pláž
Pláž s černým pískem v dosahu, nevyužili jsme a nedovedu si představit, jak se v plné sezoně všichni zájemci z komplexů vejdou na tak malou pláž

Hana V., 16.02.2020, Dátum pobytu: 3.2. - 10.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Allegro Isora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Ostrov Tenerife je opravdu nádherný a stojí rozhodně za návštěvu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ostrov Tenerife je opravdu nádherný a stojí rozhodně za návštěvu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel splnil veškeré požadavky, všude bylo velmi čisto a celkový dojem je naprosto vynikají.

Strava
Během ubytování jsem měl polopenzi, snídaně jsou v hotelu velmi bohaté a široké a vybere si zde opravdu každý. Večeře jsou taktéž fantastické a byly zde ve velké míře zastouoeny i mořské plody, coz jsem velmi ocenil.

Miroslav N., 13.02.2020, Dátum pobytu: 3.2. - 10.2.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Gran Melia Palacio de Isora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)