Recenzie hotelov
Tenerife - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Byla jsem s vnučkami. Dovolená byla velmi pěkná. Počasí nám přálo, měly jsme pořád okolo 30°C. Oceán měl příjemnou osvěžující teplotu....

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem s vnučkami. Dovolená byla velmi pěkná. Počasí nám přálo, měly jsme pořád okolo 30°C. Oceán měl příjemnou osvěžující teplotu. Pláž je oblázková, doporučuji boty do vody, zvláště pro děti. Písek občas hodně pálil. U hotelu jsou 3 bazény, příjemné koupání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkový dojem z hotelového komplexu je výborný. Hodně zeleně. Voda zde není pitná. Tak při první vycházce koupit vodu do apartmánu.

Strava
Strava byla chutná, vždy jsme si vybraly. Jídla bylo dost, takže jsme jinam nechodily. Pití bylo také dost a výběr uspokojivý.

Služby hotela
Služby hotelu byly dobré. Jenom v kuchyni v apartmá mi chyběl jar, hadřík , písek na nádobí a utěrka.Jsem zvyklá na tureckou kávu, takže si ji uvařit v hrnku, který nebyl nejčistčí taktéž lžička se mi nezamlouvalo a nebylo čím umýt. Tak si radši něco malého na umytí nádobí vzít sebou, ať nemusíte kupovat klasické balení v obchodě. Na přístýlce, která je skládací lehátko s pružinovou matrací se dalo spát jen tehdy, když jsem si pod prostěradlo zastlala náhradní deky, které byly ve skříni.

Pláž
Jít na pláž byla vcelku dobrá procházka okolo obchodů a restaurací. Na pláž se šlo pouze po schodech. Čistota ucházející. Celkově jsme byly spokojené.

Iva J., 18.07.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Callao Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Celkový dojem byl moc dobrý! Hotel nás na dvě * překvapil. Vytkla bych však to, že nebylo dopředu avizováno, že hotel je umístěn v kopci....

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem byl moc dobrý! Hotel nás na dvě * překvapil. Vytkla bych však to, že nebylo dopředu avizováno, že hotel je umístěn v kopci. Takže 1,5 km si rozmyslíte, jestli půjdete 2x denně (bez hotelového busu)! Pro malé děti a staré lidi dřina! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dveře od balkonu nedostatečně zajištěné, viditelné známky po snaze vniknout dovnitř. Zaplatili jsme si sejf na 1. týden, 2. týden bez něj a nic se nestalo. WC mělo nepříjemný odér. Jinak velmi čisto, útulno, pokojík malý, ale to na dovolené stačí, když tam člověk vůbec není. Koupelna a wc moc pěkné!

Strava
Snídaně byly super, večeře o trošku míň, ale byla vidět snaha měnit jídla! Každý si došel na své + ovoce a zmrzlina včetně. Líbilo se nám, že zde bylo i několik druhů mísních specialit - churros, kanárské omáčky... U večeří nebylo v ceně pití a bylo dost drahé na to, abych si jej tam každý den kupovali. Chodili jsme do místního baru/kafeterie večer, asi 10m od hotelu. Super posezení s místními, skvělé ceny, dobré jídlo (toasty apod)!

Kousek od hotelu také minimarket, kde byly velmi přijatelné ceny!!

Služby hotela
Služby hotelu super. Číšníci moc milý, ale i vtipní - člověk si na to zvykne :D

Pláž
Docela náročné návraty zpět (1,5km do kopce), ale cesta tam fajn. Velmi vhodné by bylo, kdyby hotel poskytoval službu minibusu ráno a večer. Jinak lístek na bus cca 1,80e, taxi 4-5e.

Pláže krásné, pozitivní byla dostupnost toalet. Nejvíce se nám líbila pláž Jardín (plaja Chardýn) - a to ta nejvíce nalevo - tam je písek a divoké vlny, střední pláž - mírnější voda, hrubší písek, pláž napravo - voda docela klidná, velmi miniaturní kamínky, spíše větší zrna písku). Voda čistá a studenější, což se od oceánu musí očekávat.

Petra F., 18.07.2019, Dátum pobytu: 1.7. - 15.7.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Globales Acuario

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolenka bola super. Tenerife je krásna krajina, treba pochodit po celom ostrove aj ísť na výlety a nesediet iba na hoteli.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola super. Tenerife je krásna krajina, treba pochodit po celom ostrove aj ísť na výlety a nesediet iba na hoteli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie pekne, čisté ako na foto. Upratovanie každý deň vymieňanie uterákov a vždy vyčistená kúpeľňa, čo bolo super. Hotel je skôr pre páry a starších ľudí. My sme boli ako partia a mysleli sme si, že bude viac mladých ľudí.

Strava
Strava bola fajn dalo sa vybrať z kadečoho. A keď sme boli na výletoch ochutnali sme jedlo aj inde a bolo teda výborne a zmrzlina tiež :)

Služby hotela
Služby ako také boli fajn nič extra sme nepotrebovali. Animácie boli veľmi biedne, takže na hoteli asi len prespávať a jesť :)

Pláž
Pláž bola blízko, pekna, čistá, čierny piesok troška hrubší ale pekny. Oceán čistý ale studený poriadne, veľké vlny takže na plávanie moc nie ale na surf ako vyšité :)

Eva M., 18.07.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Tenerife

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Pěkná dovolená, užili jsme si jí.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená, užili jsme si jí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel i pokoj čistý, s pravidelným úklidem. Na dovolenouterou jsme měli my, typu, po snídani ven a na večeři zpátky, mnohem více než dostačující.

Strava
Samoobslužlužný pult, s drobnými změnami každý den. Každý den si vyberete a každý den můžete ochutnat něco jiného. Jídlo dobré. Dražší nápoje k večeři, při polopenzi.

Pláž
Pláž asi 500 metrů od hotelu. Pěkná velká.

Na sever po promenádě a zčásti i městem se dá dojít do přístavu Loc Gigantes, asi 5 kilometrů. Tam odtud výlety lodí za delfíny, možno i s občerstvením na lodi a s koupáním z lodi v zátoce. Moc pěkné.

Po cestě do Los Gigantes pár plážiček a jedno přírodní koupaliště a jedna velká pláž u přístavu.

Na jih promenáda až do vedlejšího městečka,asi 3 kilometry , tam tři malé pláže a dvě přírodní koupaliště. Pokračovat se dá po pěšině podél pobřeží až do dalšího městečka, další asi 4 kilometry.

Stanislav R., 16.07.2019, Dátum pobytu: 14.6. - 21.6.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Bahia Flamingo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Hotel byl výborný, jídlo skvělé, ale písčitá pláž byla plná kamenů a obrovské vlny neumožnily koupání.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl výborný, jídlo skvělé, ale písčitá pláž byla plná kamenů a obrovské vlny neumožnily koupání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj malý, ale čistý a dobře vybavený. Musela jsem zažádat o druhou deku, protože byla pro dva lidi jen jedna a to není pohodlné.

Strava
Strava výborná.

Služby hotela
Každodenní úklid, ochotný personál.

Pláž
Písčitá pláž je plná kamenů, byly vlny, takže koupání a šnorchlování nebylo možné. Využívala jsem mořské bazény.

Věra R., 15.07.2019, Dátum pobytu: 1.7. - 12.7.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: H10 Tenerife Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 Přílet na Tenerife první prekvapk na letišti nás nikdo nečekal. Vydal jsem se do stánku CK, jejich zástupkyně se tedy dohodla s jedním...

  • 6 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Přílet na Tenerife první prekvapk na letišti nás nikdo nečekal. Vydal jsem se do stánku CK, jejich zástupkyně se tedy dohodla s jedním řidičem autobusu aby nás odvezl na nás hotel i když to původně nedostal v rozpisu. Tento přístup byl i co se týkalo odjezdu co si klient nezjistí ck neřekne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jelikož jsme si připlatil za club pokoj s vyhledem na more,toto bylo v pořádku

Strava
Co se týká tak velké zklamání pestrost žádná já se najedl skoro vždy ale partnerka zazivala velké dilema co jíst jelikož mořské plody a ryby nejí a toto bylo více než půlku nabídky obědu a veceri. Mimo tohle po celou dobu host musel dobře koukat zda si bere čistý talíř to bylo další zklamání a na tuto okolnost jsem v hotelu dvakrát upozorňoval přičemž obsluha z jednoho sloupce talířů vybrala 12ks špinavých talířů.

Služby hotela
Služby: jeden střední bazen lehátka a deštníky nedostatečné množství. Animace jen pro 60+ jinak nuda pokud zůstanete v hotelu.p

Pláž
Černá jak sme čekali.

Roman S., 15.07.2019, Dátum pobytu: 1.7. - 12.7.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Tenerife

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Velká spokojenost s cestou i hotelem, skvělá destinace, doporučuji v případě, že si po příletu půjčíte auto a cestujete po ostrově, kde...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost s cestou i hotelem, skvělá destinace, doporučuji v případě, že si po příletu půjčíte auto a cestujete po ostrově, kde je vážně co vidět a navštívit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dle očekávání, čisté, personál vstřícný, příjemný a usměvavý a není co vytknout.

Strava
Poměrně široká nabídka, jídlo chutné a vzhledem k "all inclusive" v nadměrném množství :-) Jen lehký chaos vzhledem k faktu, že doplňování i odběr jídel probíhá často pouze z jedné strany. Kromě toho kávovary umístěny ve frekventovaných místech, čímž vznikala úzká místa pro průchod personálu a hotelových hostů. Obsluhující personál opět velice vstřícný ochotný připravit i bezlepkový pokrm apod. (info od ubytovaných ve stejnou dobu). Obecně se stravou opět velká spokojenost.

Služby hotela
Průběžný úklid, k dispozici lehátka se slunečníky, posilovna a další zařízení. Večer animační programy většinou pro zabavení dětí končící ve 23:00 hod., což bylo občas lehce nepříjemné, pokud máte v úmysly ráno přivstat kvůli plánovanému výletu.

Pláž
Nemohu hodnotit, cestoval jsem mimo okolí hotelu.

Martin S., 15.07.2019, Dátum pobytu: 1.7. - 8.7.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Barceló Varadero

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolenou jsme měli pořádanou přes CK. Veškerá dokumentace k cestě byla přehledná. Na letišti na Tenerife nás čekala delegátka s obálkou...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme měli pořádanou přes CK. Veškerá dokumentace k cestě byla přehledná. Na letišti na Tenerife nás čekala delegátka s obálkou s instrukcemi. Vše potřebné nám vysvětlila hned na letišti v dostatečné míře. Rozvoz do hotelů byl zajištěn místními autobusy, bez problémů. Delegátka Marie nás dle rozpisu navštěvovala v hotelu, kde jsme doladili výlety po ostrově, na poslední schůzce instrukce k odletu domů. Z výletů jsme si vybrali návštěvu národního parku – Nacional del Teide, lanovkou jsme vyjeli na nejvyšší vrchol Španělska Pico del Teide, Poté jsme navštívili Puerto de la Cruz na severu ostrova a další zajímavá místa. Průvodcem byl skvělý vypravěč, bavič a znalec ostrova Boris. Dovolenou s touhle CK mohu doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli ve tří hvězdičkovém hotelu, Komfort ubytování odpovídal počtu hvězdiček. Vše bylo čisté, pravidelně uklízené.

Strava
Strava byla pestrá, plná čerstvého ovoce zeleniny, pravidelně byly ryby, které bylo nutno dochutit dle svého. Občas se střídalo kuřecí maso s vepřovým, pravidelně byla opékaná slanina, vejce na mnoho způsobů, salámy, sýry, slušný výběr pečiva. Vše bylo včas doplňováno po celou dobu. Milovníci řízků a svíčkové si na své nepřijdou. Nám místní strava chutnala.

Služby hotela
Hotel vybaven barem u bazénu, večer je v provozu bar u recepce, kde je každý večer zábavné vystoupení. Přes den jsou hotelem pořádány různé akce sportovní či jiné, rozpis je hned vedle recepce. Obsluha hotelu, počínaje uklizečkami, přes servírky, barmany, recepční,..., byla vždy usměvavá milá a vstřícná.

Pláž
Nejbližší pláž se nachází 10-15 min od hotelu, (Playa de la Arena). Dobře udržovaná pláž, možno zapůjčit lehátka, slunečník, na břehu neustále dohlížející plavčíci. Další hezké pláže jsou asi ¾ hodiny až hodinu pěšky podél pobřeží nebo 10 min autobusem v městečku Alcala. Všude je černý lávový písek.

Ivan Stehlíček, 12.07.2019, Dátum pobytu: 1.7. - 8.7.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Bahia Flamingo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Hotel 2 fotografie

Celkom: 6,8 Poměr cena výkon - skvělé!

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Poměr cena výkon - skvělé! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly moc hezké, útulné a čisté.

Strava
Strava nebyla taková, jakou jsme si představovali. Po 7 dnech vás už nebaví furt ta samá snídaně, žádné mořské plody, jen jednou za ten týden byla paella. Co se týká chuti, bylo jídlo většinou dobré.

Pláž
Pláž inzerovaná jako 600m od hotelu opravdu byla, ale velmi špinavá. Plavali jsme tam v odpadcích.. další pláž byla v nedalekém Los Cristianos, kde bohužel připomínala Bibione, díky počtu lidí. Jinak se dalo podél pobřeží najít skrytou pláž, cca 8km daleko, kde byly jen místní a pláž byla velmi čistá a krásná.

Tereza Drexlerová, 11.07.2019, Dátum pobytu: 1.7. - 8.7.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Callao Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,8 Dovolená super, delegatka se o nás super starala a to i v případě kdy jsme potřebovali pohotovost, velké díky patří Lence Bartunkove z...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super, delegatka se o nás super starala a to i v případě kdy jsme potřebovali pohotovost, velké díky patří Lence Bartunkove z Canaria travel, nabídka úžasných výletu, vše proběhlo bez komplikaci , byli jsme moc spokojeni, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pekne, maminky určitě ocení pracku na pokoji, denně úklid vždy cisto , servis super

Strava
Strava klasická all inclusiv , dobra po týdnu už se vám vše stejne, ale i tak spokojenost .

Služby hotela
Hotel a personal vždy super chování , možná jen nějaký lepší noční program , než unaveneho Dj:-)

Pláž
Pláž celkem daleko od hotelu zpět na hotel je to poradny vyslap, pláže černé většinou čisté určitě nutné boty do vody , ale pekne

Jaroslav H., 11.07.2019, Dátum pobytu: 28.6. - 8.7.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Diamante Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)