Recenzie hotelov
Tenerife - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Naprostá spokojenost. Čistý hotel s příjemným personálem, skvělou kuchyni. Delegátka - skvělá paní Lenka. Určitě se na Tenerife podíváme...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Čistý hotel s příjemným personálem, skvělou kuchyni. Delegátka - skvělá paní Lenka. Určitě se na Tenerife podíváme znovu, byla to nejlepší dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý hotel v blízkosti pláže i centra

Strava
Rozmanitý výběr pokrmů a nápojů v dostatečném množství. Personál se vždy snažil doplňovat jídlo i uklízet špinavé nádobí.

Služby hotela
Mimo jídelnu a bar jsme služby nevyužívali.

Pláž
Pláž s černým pískem v blízkém okolí. Moc jsme nevyužívali. Velké vlny, na plavání nevhodné. Vzhledem k tomu, že jsme pobyt trávili spíše poznáváním, tak jsme se koupali i na jižní části ostrova, která je na koupání skvělá, ale zase příliš turistická. Hotelový bazén dobře udržovaný a velkým počtem lehátek.

Hana K., 16.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Tenerife

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolená báječná, apartmány mohu vřele doporučit. Možnost zapůjčení auta a pořádat skvělé výlety po ostrově. Rádi se sem někdy vrátíme.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená báječná, apartmány mohu vřele doporučit. Možnost zapůjčení auta a pořádat skvělé výlety po ostrově. Rádi se sem někdy vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo čisté, s výhledem na oceán. Jen chyběla wi-fi (možnost si jí zaplatit na recepci). Postele dost vrzali, ale jinak pohodlné.

Strava
Jídlo velmi dobré, dalo se vybrat z mnoha druhů. Součástí večeří nebylo pití, muselo se platit.

Služby hotela
Služby hotelu fungovaly dobře. Každý den úklid pokojů. Všude čisto.

Pláž
Pláž čistá, jen velké vlny. Není vhodná pro neplavce a malé děti. Je 5 minut od ubytování. Možnost se zde i občerstvit u místní restaurace. Pěkná pláž je u Los Christianos, je zde bílý písek a pozvolný vstup.

Danuše R., 12.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Apartmány Turquesa Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Hotel pěkný, pokoje čisté a personál je moc milý. Pláž nás nenadchla. Celkem daleko od hotelu a opravdu malá. Každopádně se nám na...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pěkný, pokoje čisté a personál je moc milý.

Pláž nás nenadchla. Celkem daleko od hotelu a opravdu malá.

Každopádně se nám na ostrově moc líbilo.

Doporučuji výlet lodí (Blue Dream Sailing)- to byl opravdu skvělý zážitek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je pěkný a pokoje čisté.

Strava
Strava nebyla ničím zajímavá, nebyl moc velký výběr. Neurazí ani nenadchne.

Služby hotela
Personál moc milý.

Pláž
Pláž je daleko, je tam černý písek a při vstupu do vody jsou velké ostré kameny, které vstup do vody komplikují. Pláž je malá a rozhodně jsme čekali lepší.

Jaroslava H., 12.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Lagos de Cesar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost. Chtěla bych připojit velké poděkování delegátce Lence , která nám nad rámec svých povinností pomohla při řešení...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost.

Chtěla bych připojit velké poděkování delegátce Lence , která nám nad rámec svých povinností pomohla při řešení akutního onemocnění, pomáhala nám ve svém volném čase. Ještě jednou velmi děkujeme. Díky ní jsme všechno zvládli bez problémů.. Zobraziť celú recenziu

Jana Dolejšová, 12.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 9.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Tenerife

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Očekával bych, že v polopenzi je zahrnuto i obyčejná voda k večeři a né že k večeři jsou všechny nápoje placené včetně vody.

  • 10 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Očekával bych, že v polopenzi je zahrnuto i obyčejná voda k večeři a né že k večeři jsou všechny nápoje placené včetně vody. Zobraziť celú recenziu

Strava
Očekával bych, že v polopenzi je zahrnuto i obyčejná voda k večeři a né že k večeři jsou všechny nápoje placené.

Tomáš Smutek, 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Globales Acuario

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Hezká dovolená, ochotný personal na hotelu (hlavně když jsme měli na pokoji švába, zapojili se lidé z recepce i z uklidu:) každy vecer...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká dovolená, ochotný personal na hotelu (hlavně když jsme měli na pokoji švába, zapojili se lidé z recepce i z uklidu:) každy vecer show, vše víceméně v pohodě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pohodové ubytovani pro nenáročné, vybavení je staršího typu, hotel by si zasloužil rekonstrukci. Prostorný apartmán. Výhled na moře, který jsme si zaplatili, nebyl úplně podle našich představ, priste asi nepriplatíme.

Pláž
Voda v oceánu bezvadná a čistá, teplota akorát. U hotelu jen malinka plazicka, kde jsme ani jednou nebyli, na větší a hezčí se musí kousek dojít nebo dojet.

Anonym, 09.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 6.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Annapurna Tenerife (ex. Alborada Beach Club)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Celkem pozitivní dojem , velice hezké okolí a město , obzvlašt historické centrum, promenáda.

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkem pozitivní dojem , velice hezké okolí a město , obzvlašt historické centrum, promenáda. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel celkem funkční ale "už něco pamatuje" - asi potřebuje renovaci, bazén menší - dopoledne ve stínu.

Strava
Jídelna v suterénu, kapacita stačí jen s velkou námahou personálu. Jídlo uspokojivé, zdá se mi málo vegetariánského jídla a příloh.

Služby hotela
Personál ochotný a usměvavý - tím kompenzuje do značné míry optické defekty interiéru. Dodatečné služby nepotřeboval jsem.

Pláž
Pláž oceánická - jen pro velmi zdatné plavce, pro "slabší jedince" jsou vhodné 2 menší (v přístavu a u kostela na promenádě) . Asi 100m od hotelu velké bazénové koupaliště.

Anonym, 09.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 6.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Checkin Concordia Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Tenerife je moc krásný ostrov a bohužel za týden toho člověk moc nestihne a to jsme měli 3 dny půjčené auto, stihli jsme klasika Loro...

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Tenerife je moc krásný ostrov a bohužel za týden toho člověk moc nestihne a to jsme měli 3 dny půjčené auto, stihli jsme klasika Loro Park, Pico del Teide, horská vesnička Masca, los Gigantes pár znamých pláží Los Cristianos, Las Americas či pláže kolem Montana Roja, ale celkově dovolená spokojenost. Hotel se nachází v rušné turistické části v Costa Adeje, každopádně přímo kolem hotelu není žádná rušná silnice i nějaký větší ruch. Přes noc byl naprostý klid, žádné randály jak někteří zmiňují, ale pokud jde někdo spát ve 22 tak to možná ještě úplně ticho není. Zajímavost je Orange Bar - česká restaurace cca 3 minuty od recepce, kde mi na požádání pustili český fotbal a můžete si dát Plzeňské za 3 eura či české klasiky na jídlo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Rozhodně doporučuji apartmán Gold, četli jsme předtím horší recenze na spodní patro (Silver) a proto jsme šli do Gold a apartmán byl v pořádku, vybavení nebyl zastaralé, uklizeno slušně, žádný hmyz či ještěrky, dvě jednotky klimatizace v obýváku i v ložnici. Terasa se sprchnou a lehátky a výhledem na moře parádní. Ubytování v Los Olivos rozhodně není pro lidi co neradi chodí větší vzdálenosti a po schodech, měli jsme apartmán v rohu resortu takže přijezd/odjezd s kufry trochu náročnější + cesty na jídlo taky zabraly par minut, ale aspoň si člověk trochu zasportuje při tom all inclusive.

Strava
Snídaně slušné, velký výběr. Obědy trochu slabší, menší výběr masa, ale většinou dobrý výběr ryb a mořských plodů. Večeře v pořádku, tématicky laděné večery, bylo i sushi či mexické tortilly. Pivaře poteší že si můžou dát velké pivo. Velké negativum vidím v malém prostoru restaurace, občas to byla dost tlačenice a na snídani pokud si člověk nepřivstane trochu dřív tak si musel třeba i počkat na místo.

Služby hotela
Úklid v pořádku, vyhřívaný bazén taky dobrý, i když dost přecpaný hosty, zvláště Španěli, kterým se asi nechce k moři... Když člověk přijde poprvé do hotelu, možná by ho mohl někdo zavést k pokoji, protože dle mapky je to poprvé celkem divočina :D

Pláž
Pláž v pohodě, pár větších kamenů které jdou či nejdou vidět dle odlivu/přílivu. Velké pozitivum je bar a lehátka se slunečníky v rámci all inclusive. Jinak cca 10min je krásná pláž čistě písčitá del Duque. Směrem k ní si večer můžete užít opravdu nádherné západy slunce.

Tomáš B., 06.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Los Olivos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

směr playa del duque 4 fotografie

Celkom: 5,8 U Invie uz nikdy,protože uvádíte 150m moře od hotelu a jeto nejméně 300m.Já mám brondychytu a žena astma,jít 300m do kopce je pro nás...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 1 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
U Invie uz nikdy,protože uvádíte 150m moře od hotelu a jeto nejméně 300m.Já mám brondychytu a žena astma,jít 300m do kopce je pro nás velký problém,proto jsme si vybírak=li co nejblíže k moří,ale Vaše klamná reklam nám ztoho udělala jenom problém,Dávám to svému právnikovjí a budu žádat kompenzaci, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobré

Strava
dobrá

Služby hotela
dobré

Pláž
Hrůza!

Emil Štefulík, 05.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2019
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: GF Faňabé

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)