Invia sleduje Vaše správanie na webe, vykonáva personalizáciu obsahu a zobrazuje Vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo "Rozumiem" alebo kamkoľvek mimo tohto oznámenia bez zmeny nastavenia vnímame ako udelenie súhlasu s využívaním cookies a odovzdaním údajov o Vašom správaní na webe reklamným a sociálnym sieťam pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu, cookies a odovzdávanie môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia. Zistiť viac informácií o ochrane súkromia.

Rozumiem

Recenzie hotelov
Tenerife - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 až na hrozné kopce :D to byla skvělá dovolená :)

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
až na hrozné kopce :D to byla skvělá dovolená :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hotel byl skvělý, každý večer hudební doprovodný program u bazénu

Strava
stravu jsme měli formou bufetu, ale i tak se mi nejednou stalo, že jsem nevěděl, co si mám z jejich kolikrát omezené nabídky vybrat. Mimo hotel je veliká spousta restaurací a barů, které je možné navštívit.

Služby hotela
Na pokoji byla klimatizace zdarma, což se rozhodně hodilo, v popisu se psalo, že je wifi placená, ale nebyla, fungovala i na pokoji.

Pláž
Pláž byla poměrně daleko a z velkého kopce, ale to jsme věděli při koupi zájezdu. Lidí bylo celkem dost, jelikož bylo velice horko v době, co jsme tam byli. Jinak pláže byly čisté, taktéž i moře.

Vitalij B., 19.07.2018, Dátum pobytu: 9.7. - 16.7.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Sol Parque San Antonio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Jezdíme do tohoto hotelu již několik let a jsme zde nadmíru spokojeni. Za poslední rok zde došlo k rekonstrukci bazénu a ke zlepšení...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Jezdíme do tohoto hotelu již několik let a jsme zde nadmíru spokojeni. Za poslední rok zde došlo k rekonstrukci bazénu a ke zlepšení služeb, takže za mě velká spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel není nový, ale je vidět, že se o vše starají a za poslední rok došlo k menší, ale viditelné rekonstrukci.

Strava
Vynikající

Služby hotela
vše, co jsme chtěli, jsme dostali

Pláž
Výborně dostupná a hezký pláž s tmavým pískem Playa de Jardin, která je z hotelu vzdálená 5 min volnou procházkou.

Zdeněk C., 19.07.2018, Dátum pobytu: 5.7. - 16.7.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Apartmány Turquesa Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Dovolená =krása, okoli nadhera.

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená =krása, okoli nadhera. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl čistý, personal samý úsměv.

Strava
Velmi průměrná, kazdy den ryba jen jednou kuře a kralik,stale se opakujici menu. Pro manželku dobrý, ale ja jsem na maso takže na steaky do jinych restauraci.

Služby hotela
Spokojenost.

Pláž
Pláž byla skvělá, voda čistá a nadherne vlny.

Miloš Rak, 17.07.2018, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Bahia Flamingo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,2 Hotel byl fajn, horší kvalita matrací a kvality koupelen.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl fajn, horší kvalita matrací a kvality koupelen. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje směřované do spodní části hotelu nemají dostatečný klid z ulice.

Strava
stravování bylo perfektní.

Služby hotela
ok

Pláž
bezvadná, kousek od hotelu....200m.

Josef M., 16.07.2018, Dátum pobytu: 2.7. - 13.7.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Tenerife

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Super.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné.

Strava
Velmi uspokojivá.

Služby hotela
Tak akorát.

Pláž
Krásná.

Anonym, 13.07.2018, Dátum pobytu: 29.6. - 6.7.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Tenerife

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Patří k těm nejlepším dovoleným.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Patří k těm nejlepším dovoleným. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré. Až na kokrhající kohouty a občasný hluk z ulice. Jinak krásný výhled na moře. Vždy dobře uklizeno.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Výborné.

Pláž
Horší přístup do moře a pak návrat z něj, ale jinak dobré.

Lubomír, 12.07.2018, Dátum pobytu: 2.7. - 9.7.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Gran Hotel Turquesa Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Ubytovna pro přespání. Dovolenou jsme pak také tak organizovali - půjčené auto a cestování po plážích a po ostrově - nádhera. A návrat do...

  • 4 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytovna pro přespání. Dovolenou jsme pak také tak organizovali - půjčené auto a cestování po plážích a po ostrově - nádhera. A návrat do hotelu jenom na přespání a snídani. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel už má nejlepší roky asi 20 let za sebou. Společné prostory nejsou špatné, vlastní pokoj ale za moc nestojí. Pokoj 20 m2, doulůžkový, nacpali ještě jednou postelí a nazvali Triple. Bohužel se pak v něm neotočíte, na balkoně se sotva protáhnete kolem dvou židliček (sem ten Triple nezasáhl) bez stolečku. Zdi plné šmouh (vymalovat bylo třeba před těmi 20 lety), v koupelně světlo připojené přetrženou a zaizolovanou šňůrou (viz foto).

Ale shrnuto: Pro přespání to stačí. A pokud by někdo namítl, že za malé peníze odpovídající kvalita - za stejnou cenu lze sehnat na booking.com čtyřhvězdičkový apartmán. Poučení pro příště.

Strava
Chutná, typu "english breakfast" (vejce, fazole v tomatě, opečená angl. slanina, tousty). Každý den stejná, ale nevadilo (10 dní). Jen kafe z automatu a z rozpustné kávy bylo nic moc, pili jsme tedy čaj.

Služby hotela
Personál velmi příjemný, vstřícný - jak na recepci, tak v restauraci. Velice zvyšují dojem z hotelu.

Pláž
Asi 15 min. k Playa de Jardin - příjemná procházka, příjemná pláž s vlnami Atlantiku. Další dvě pláže v pěším dosahu. Nejlepší ale půjčit auto a objet vyhlášené pláže na ostrově.

Petr V., 12.07.2018, Dátum pobytu: 29.6. - 9.7.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Globales Acuario

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8,8 Ostrov Tenerife je překrásný, určitě se sem plánuji vrátit a spolu s Tenerife projet ještě ostatní Kanárské ostrovy. Pláž v okolí města...

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ostrov Tenerife je překrásný, určitě se sem plánuji vrátit a spolu s Tenerife projet ještě ostatní Kanárské ostrovy. Pláž v okolí města Puerto Santiago je jedna (La Arena), na kterou se dá i dětmi. Jinak je většina skalnatých, či nehezkých. Další pláže (s bílým pískem, přivezeným ze Sahary) jsou ve městě Los Christianos. Na sever ostrova jsem se nestihla podívat, proto se na ostrov rozhodně plánuji vrátit.

Počasí bylo nádherné!

Na ostrově lze využít cestování autobusy - jezdí na čas a skrz celý ostrov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v hotelu Bahía Flamingo odpovídalo mým představám. V hotelu se pořád uklízelo, několikrát denně. Takže čistota na vysoké úrovni. Pokoje prostorné, čisté, s balkonem. Jediné co mi nevyhovovalo byly balkony (v podstatě se dalo přelézt k sousedním návštěvníkům hotelu).

Strava
Strava taktéž v pořádku - v podstatě taková klasika, která se drží ve všech hotelech. Velký výběr, ale každý den to samé akorát obměněno jiným kořením. Nápoje - víno, pivo, nealko (džusy - šíleně přeslazené, cola, sprite, fanta, tonic, voda...), teplé nápoje káva, čaj, čokoláda...

Služby hotela
V hotelu byl velmi ochotný personál. Akorát někteří zaměstnanci neuměli ani trochu anglicky - rukama, nohama se domluvíte vždycky. :)

Pláž
Kousek od hotelu - nádherná s černým pískem. V odpoledních hodinách se malinko zvedali vlny. Ale v letních měsících , v rozmezí 10:00-18:00 a v zimních 11:00 - 17:00 pláž hlídaná plavčíky. Na levé straně pláže - kameny a skály.

Nikola R., 12.07.2018, Dátum pobytu: 22.6. - 29.6.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Bahia Flamingo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 S dovolenou jsme letos byli moc spokojeni. Měli jsme all inclusive - vše formou bufetu. Bohatý výběr jídel, zeleniny, ovoce, dezertů,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme letos byli moc spokojeni. Měli jsme all inclusive - vše formou bufetu. Bohatý výběr jídel, zeleniny, ovoce, dezertů, několik druhů mas i příloh, alko i nealko drinky. Hotel je blízko písečné pláže, blízko do centra, kde jsou restaurace a obchůdky. Jeden den jsme měli problém s nedostupností ručníků, jinak bylo vše v naprostém pořádku. Personál byl víceméně ochotný. Zobraziť celú recenziu

Petra, 12.07.2018, Dátum pobytu: 29.6. - 9.7.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Tenerife

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Tenerife báječné - je tam stále co objevovat

  • 2 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Tenerife báječné - je tam stále co objevovat Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj byl katastrofální, neodpovídal nabídce, žádné úložné prostory na kufr, žádná police - to bylo velké zklamání, toaleta namáčknutá na umývadlo, nábytek starý omlácený - příště ne !

Strava
strava - dobrá

Pláž
místní pláž využitá pouze jednou, měli jsme pronajaté auto - cestování po ostrově

Alice P., 10.07.2018, Dátum pobytu: 29.6. - 6.7.2018
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Bahia Flamingo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220