Recenzie hotelov
Tenerife - Kanárske ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Odpovídá hotelu uprostřed rušného turistického resortu.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Odpovídá hotelu uprostřed rušného turistického resortu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bez chyby, kromě jejich záliby v nesmyslné klimatizaci.

Strava
Nic špatného jsme nedostali, ale v porovnání s Iberostarem na Fuerteventuře bez chuti.

Služby hotela
Čistý, nově zrekonstruovaný hotel s velmi ochotným a příjemným personálem, obsluha v jídelně bez chyby.

Pláž
Několik čistých udržovaných pláží v blízkém okolí, bez negativních dojmů.

Jiří, 13.09.2021, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Iberostar Sábila

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vynikající dovolená, byli jsme naprosto spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající dovolená, byli jsme naprosto spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl velmi útulný s balkónem, samozřejmě koupelna a WC. Vše precizně čisté.

Strava
Velmi pestrá strava. Vše čerstvé a velmi chutné.

Služby hotela
Ochotný, pozorný a usměvavý personál.

Pláž
Pláž s černým pískem od hotelu vzdálena cca 400 m. Pláž se světlým pískem od hotelu vzdálena cca 600 m. Obě námi navštívené pláže čisté a nepřeplněné. Nádhera.

Josef Pol, 13.09.2021, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: GF Faňabé

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolená byla naprosto skvělá. Tenerife byla správná volba a rádi bychom se tam znovu vrátili. Celá organizace zájezdu byla bezchybná a...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla naprosto skvělá. Tenerife byla správná volba a rádi bychom se tam znovu vrátili. Celá organizace zájezdu byla bezchybná a doporučuji na 100% Zobraziť celú recenziu

Monika P., 09.09.2021, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Orotava

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 3 Když vynechám hotel tak dovolená super úchvatný kus země určitě stojí za to sem letět, ale určitě do jiného hotelu, tohle byl dům hrůzy....

  • 3 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 7 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Když vynechám hotel tak dovolená super úchvatný kus země určitě stojí za to sem letět, ale určitě do jiného hotelu, tohle byl dům hrůzy. Puerto Cruz je úžasné nádherné město a vůbec, kterýkoliv kousek této země má svůj půvab, kouzlo a je něčím zajímavý a úchvatný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování obyčejné pokoje vybavené retro nábytkem, klimatizací, kterou vám neustále pokojská vypíná takže doporučuji mít na dveřích neustále cedulku nerušit a nepoštět je tam, protože jen uškodí vypnutou lednicí a elektrikou takže ani klimatizace nešla, ale odpadky zůstaly a pod prostěradlo vám nezapoměli natáhnout igelit hrůza. V pokoji je televize, světlo s těmi nejslabšími žárovkami, takže skoro nebylo vidět asi jsme zaplatili málo. Trezor na pokoji za poplatek a depozit.

Strava
Noooo tak to bych já se styděla předložit svým hostům, v jakémkoliv malinkém zapadlém bufetu po celém ostrově jsme se najedli královsky a velice chutně a za pár euro, do hotelové restaurace jsme chodili raději jen na snídaně a večeře a i tak jsme kolikrát ještě navštívili restauraci, protože jídla nebylo na výběr a ještě nebylo ani chutné, celých 14 dní úplně stejné takové základní potraviny a míchanice pro mědvědy z ovoce jen jablka, banány a pomeranče a melouny, v přitom v každé tržnici kolem výběr min. ze 20 druhů. Skoro žádné ryby ani něco krajového či mořského, jak by každý očekával, dle nabídky ostatních hotelů a restaurací. Kávu jsme si mohli dát jen ke snídani a k pití jen ovocné přeslazené džusy z koncentátu vše ostatní jako kola fanta perlivá voda atd, vypnuté. Pečivo stále stejné dva druhy, sladké pečivo stále stejné 3 druhy z jednoho těsta, deserty přeslazené stále stejné ne příliš dobré a hlavně málo a jen samé pudinky a želé. Personál nestíhal, špinavé stoly všade, neustále chyběly příbory, talíře a skleničky. Personál se sice snažil, ale měli naprosto nezvládnutý servis zřejmě špatnou koordinací ze strany vedení hotelu. Hodně hotelů jsme už navštívili po všech koutech světa, ale zde jsme si připadali jako "MÁTE PLACENO TAK VYPADNĚTE!!!

Služby hotela
Bazén v prostoru něco jako oploceného dvora mezi dvěma hotely nic moc velký, čistý, ale neudržovaný(oloupané a omlácené obložení žádné vyžití pro děti nic. Hotel měl jen recepci, žádné obchůdky, vše strohé a retro. V hotelu byl jeden bar se zahrádkou na ulici, ale ne pro alinclusive pouze placené. Takže na celý hotel byl pouze jeden bar(stáneček) u bazénu, kde na tolik lidí byli jen dva barmani takže se tvořili dlouhé fronty u neochotného personálu, kteří nám dávali jasně najevo svou neochotou jak so váží zákazníků, neměli, ani žádné nápojové lístky, kde by bylo jasně stanoveno co si můžeme dát a nemůžeme, personál zcela neprofesionální, ani neuměli namíchat Mojito či piňakoládu byla to hrůza chutnalo to děsně jak šťáva s trochou vody. Káva jen po dně kelímku a podání hostům s opovržením připadali jsme si jako, když je obtěžujeme. Často nebylo kam sednout a těm kdo by si ke své kávě jak o dovolené bývá zvykem dal rád cigaretku byl vyhnán na schody ke hříšti, kde nebyl ani popelník ani posezení. A ještě chtěli 1euro za každý kelímek z pvc jako depozit s tímto jsem se opravdu ještě nikde jinde ve světě nesetkala.

Pláž
Pláž jen pár km na dojezd autem či taxi s černým jemným pískem moře čisté jen díky podkladu nečekejte azurové, ale super vlny a čistota. Doporučuji půjčit si auto a jezdit každý den jinám pláží je na ostrově spousta a každý si vybere tu svou.

Dana Trojáčková, 09.09.2021, Dátum pobytu: 23.8. - 6.9.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Puerto Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Tenerife 1 fotografia

Celkom: 7,8 Vyborné ubytovanie, strava tiež super, poloha výborná ale v danej lokalite je veľký problém s parkovaním.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vyborné ubytovanie, strava tiež super, poloha výborná ale v danej lokalite je veľký problém s parkovaním. Zobraziť celú recenziu

Strava
Strava allinclusive- vyborne jedlo ale počet ludi presahoval kapacitu reštauracie. V čase obeda a večerí sa pred reštauraciou tvorili fronty, Španieli si radi vzali príbor a obsadzovali si prázdne stoly a potom čakali 0,5h vo fronte a tí ktorí už mali jedlo si defakto nemali kam sadnúť…

Michal S., 09.09.2021, Dátum pobytu: 27.8. - 6.9.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Labranda Bahía Fañabé Villas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Nezabudnutelná dovolenka na krásnkm mieste, jedlo, programy pre deti aj pre dospelých.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nezabudnutelná dovolenka na krásnkm mieste, jedlo, programy pre deti aj pre dospelých. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Najslabším článkom hotela bola asi izba, kde sme sa zdržiavali iba minimum. Výhľad sme mali na Los Gigantes, ale výhlľad kus kazila vedľajšia stavba, za príplatok 20€ na deň by bola izba s výhľadom na more, kedže sme boli 11 dní, 220€ sme minulo radšej na niečo iné ...

Strava
Z dovolenky pôjdete min. o 5 kíl tažší hehe. Jedlá výborné.

Služby hotela
Programy pre deti pre dospelých počas dňa a aj večer.

Pláž
Pláž playa la arena s čiernym pieskom priamo za hotelom, cez zadný vchod hotela menej než 5mimut chôdze. Autom sme pochodili viac pláží na ostrove, vrelo odporúčame Playa las teresitas.

Zsolt S., 09.09.2021, Dátum pobytu: 27.8. - 6.9.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Landmar Costa Los Gigantes

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená rozhodně stojí za to. Tenerife je krásná lokalita a je velmi rozmanitá. Najdou si tam své jak milovníci plážové dovolené, tak i...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená rozhodně stojí za to. Tenerife je krásná lokalita a je velmi rozmanitá. Najdou si tam své jak milovníci plážové dovolené, tak i cestovatelé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel La Niňa se nachází na hezkém místě na jihu ostrova. Je kousek od pláže a zároveň kolem je dost zábavy v podobě podniků a restaurací. Pokoje jsou čisté a příjemné. Nábytek sice není nejnovější ale celkový dojem to nezkazí.

Strava
Strava v hotelu je velmi bohatá a pestrá. Každý den je v nabídce kromě standardní nabídky i vždy něco nového. Spousta ryb a ovoce je samozřejmostí. Všechno vždy naprosto čerstvé a chutné.

Služby hotela
Služby hotelu jsou v kovidove době poněkud omezené, ale rozhodne i tak je k dispozici krásný venkovní bazén, snack bar a restaurace.

Pláž
U hotelu je hned několik pláži v různé vzdálenosti. Nejbližší je hned cca 100 m od hotelu. Nicméně doporučuji zkusit i další pláže v okolí, kdy každá je trochu jiná a nabídne nové zážitky. Skoro všude je tmavý sopečný písek ale dají se najít i kamenité pláže. Voda je krásně čistá a teplá.

Anton K., 09.09.2021, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live La Niña

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Ako krajina a miesto krásne, pochodili sme celý ostrov dookola ... super ... mali sme auto požičané.

  • 10 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Ako krajina a miesto krásne, pochodili sme celý ostrov dookola ... super ... mali sme auto požičané. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Úplne v pohode, spokojní...

Strava
Strava : otras !!! bolo na výber : 50% morských potvor a rybacín a 50% klasickej stravy ...

Nakoľko rybaciny ani morské potvory nekonzujeme, tak zostávala nám len klasická strava a tá bola katastrofa !!!

všetko bez chuti, nič nebolo ochutené, mäso tvrdé, žuvacie, ani obraz, ani zvuk !!!

Stačilo by len tak málo : iba s chuťami sa pohrať ... použiť správne korenia a ináč spracovať jedlo ... po 8 dňoch sme sa tešili, ako malé deti domov, na konečne našu kvalitnú a chutnú stravu. A tu sa nejedná teraz len o stravu hotela: pochodili sme 2 dni ostrov dookola, jedli sme na viacerých miestach a strava rovnaká - otras !!!

Nahnal by som všetkých kuchárov odtiaľ k nám na povinné školenie o varení, hlavne do maďarských reštaurácii !!! nech sa naučia, čo sú chute a dobré jedlo !

Služby hotela
V pohode ...

Pláž
Pláž ?? A akú pláž ?? šak sme žiadnu nemali, iba bazény !

Kristián Pragai, 08.09.2021, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Riu Buena Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost, hotel byl ve výborném stavu, dostupný bazén i vířivky na střeše. Designové a čisté pokoje s balkonem s výhledem na...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost, hotel byl ve výborném stavu, dostupný bazén i vířivky na střeše. Designové a čisté pokoje s balkonem s výhledem na moře. Polopenze formou bufetu byla velmi rozmanitá a chutná. Obsluha velmi milá. Zobraziť celú recenziu

Melanie Phamová, 06.09.2021, Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Atlantic Mirage Suites & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)