Recenzie hotelov
Kapverdské ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolená byla báječná od začátku až do konce

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla báječná od začátku až do konce Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je čisté, prostorné a jelikož jsme měli mít výhled na moře, měli jsme doopravdy i výhled na moře, tedy v tomto případě oceán

Strava
Ta se ani nedá pospat, to byl zážitek, každý den změna a to množství a bohatý výběr, nadto od rána servírovali "vitamina"

Služby hotela
všichni byli velmi vstřícní, úslužní a věčně usměvaví

Pláž
pláž byla ten nej nej nej zážitek, na pláži před hotelem lehátka s matracemi, úžasné vlny, ale hlavně nekonečné kilometry čisté písčité pláže lemované dunami

Anonym, 21.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 11.10.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8 Nejkrásnější dovolená na které jsme byli!

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nejkrásnější dovolená na které jsme byli! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduché, ale člověk na pokoji stejně jen přespí :) Úklid a výměna ručníků každý den.

Strava
Pokaždé si člověk vybral něco co mu chutnalo.

Služby hotela
Skvělý animátoři!

Pláž
Nádherná pláž! :)

Kateřina B., 21.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 18.10.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,2 Jedna z nejlepších dovolených, vše bylo skvělé.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jedna z nejlepších dovolených, vše bylo skvělé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje takové obyčejné, ale člověk se tam jde jen vyspat, takže naprosto dostačující. Připlatili jsme si 2000 z výhled do zahrady, to je ale naprosto zbytečné... snad ani jiný výhled není. Takže jsou to vyhozené peníze. Čistota perfektní.

Strava
Jídlo a pití bylo naprosto perfektní. Takový výběr jen tak nikde nemají a vše výborné. :) Občas mají i tématické večery atd.

Služby hotela
Personál strasně ochotný, je na nich vidět, že jsou vděční :). Doporučuji využít degustační restauraci.

Pláž
Pláž nádherná, málo lidí. Jen POZOR NA VLNY. Voda má větší sílu než se zdá a jsou zde i zpětné proudy, takže nepodceňovat.

Anonym, 21.10.2019, Dátum pobytu: 8.10. - 16.10.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Úžasná dovolená.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Denně výměna ručníků i osušek, doplněna voda, uklizený pokoj.

Strava
Velmi bohatý výběr - ryby - losos, tuňák, žralok, mořské plody, sushi, spousty druhů masa,

přílohy - brambory, krokety, hranolky, těstoviny, rýže, batáty, několik druhů ovoce a zeleninových salátů, vařená a syrová zelenina, zákusky, poháry, zmrzliny, džusy z ovoce a velké množství alkoholických nápojů, šampaňské, portské víno i míchaných koktejlů.

Služby hotela
Všichni se řídí větou no stress. Pro spokojenost hostů by se personál rozkrájel. Nic pro ně není problém. Svým hostům se snaží vytvořit co nejdokonalejší dovolenou, což se jim daří. Příjemní s neustálým úsměvem na tváři. Spousta hotelů by se od nich mohla učit!

Pláž
Pláž čistá s bílým pískem, teplým tyrkysovým oceánem a dostatkem lehátek. Jedinou nevýhodou jsou velké vlny a nebezpečné proudy ve kterých si nezaplavete. Každý den červená vlajka a byli jsme i svědky rychlé záchranné akce mladého páru. Když jsme si chtěli v oceánu zaplavat, chodili jsme podél pláže ( pár kroků navíc nám nevadilo ), kde je žlutá vlajka a koupání bez problémů nebo se jezdili koupat do Sal Rei. Navštívili jsme i nejkrásnější pláž Santa Monicu.

Věrča V., 19.10.2019, Dátum pobytu: 8.10. - 16.10.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Jedním slovem - BOMBA !!!! Jedna z nejkrásnějších dovolených !!!!! Naprostá spokojenost .Neni co vytknout a neni jediné malinke minus....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jedním slovem - BOMBA !!!! Jedna z nejkrásnějších dovolených !!!!! Naprostá spokojenost .Neni co vytknout a neni jediné malinke minus. Počasí bylo úžasné , teplicko a moře také teple. Jeden den nám nečekaně sprchlo, což překvapilo i místní ale odpoledne už jsme se opět radovali ve vlnách . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný hotel ,pokoje hezké , čisté , každý den uklizene , každý den čisté ručníky , sprchový gel k dispozici . Lednice ,televize, fén, balkon .

Strava
Strava pestrá od snídani po večeře . Pro každého něco .Brambory,ryze,br.kase,hranolky ,maso vseho druhu,včetně ryb , velké množství zeleniny, drezingu, omáček ,pizza,,,,,, moučníky , zákusky , pudingy ,,,, proste každý si najde na co má chuť

Služby hotela
Recepce 24h, velmi příjemný a vstřícný personal , jak na recepci , tak na barech , tak na pokojích , na zahradě , na plazi ..... česky delegát i Slovenska delegátka naprosto super !!!! Dokázali lidsky poradit , pomoci a vždy byli velice příjemní a vstřícní . Absolvovali jsme výlet s touto slovenskou delegatkou a bylo to naprosto úžasné !!!!! Česky delegát nám uměl poradit co je pro nás opravdu to nejlepší .

Pláž
Krásná dlouhá písčitá pláž hned u hotelu s lehátky a slunečníky zdarma . Na plazi je plavčík který dohlíží na pořádek . Pláž je čistá , vstup do moře pozvolný .Mistni lidé jsou skvělí, milí,,,,

Lena, 18.10.2019, Dátum pobytu: 7.10. - 15.10.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolená. Taková válecí, ale s možností na výletů, procházek, sportu. Příroda na první pohled chudá a památky skoro žádné. Kdo to...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená. Taková válecí, ale s možností na výletů, procházek, sportu. Příroda na první pohled chudá a památky skoro žádné. Kdo to vyhledává, tak by byl zklamaný. Poloha hotelů výborná a velká výhoda, že je hotel pár metrů od města. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V bungalovech a naprostá spokojenost. Čisté a útulné.

Strava
Výborná!!! Možnost si zajít do města na langustu, případně hamburgr bylo příjemné zpestření. Pití výborné a kdo má chuť na něco lepšího ...... ve městě je velké množství restaurací.

Služby hotela
Naprosto úžasné.

Pláž
Nádherná, to se jen tak nevidí!!!! Fotky na netu opravdu nelžou. Pláž dlouhá tak (15km) a široká (místy 1km), že si tam připadáte skoro sami. Tyrkysově modré moře s pozvolným vstupem do moře, vlny přiměřeně velké, takže žádný strach ani o děti. Šnorchlování běžné, ale vzhledem k tomu...., že pláž je opravdu písčitá až hooooodně daleko do moře, tak tam toho k vidění nic není :-). A šnorchlovat mimo písčitou pláž je lepší s průvodcem. Vodní sporty - skútr, katamaran, potápění s bombou, surf s padákem.

Vojtěch Bernard, 18.10.2019, Dátum pobytu: 30.9. - 15.10.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Fantastická dovolená.Až na 2 malé nepříjemnosti jsme si vše krásně užili.Vzhledem k tomu že to byla moje 1. dovolená u moře Kapverdy...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastická dovolená.Až na 2 malé nepříjemnosti jsme si vše krásně užili.Vzhledem k tomu že to byla moje 1. dovolená u moře Kapverdy nasadili laťku hodně vysoko.Vřele doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Požadovali jsme ubytování v bungalovu,ale dostali jsme pokoj v hlavní budově.Spokojenost.Pouze nedostatek byl švábi,ti jsou ale všude.Další nedostatek byl v tom, že jsme neměli na vedlejší posteli přikrývku pro dceru.Po domluvě s delegátkou jsme jí dostali.Bohužel po několika dnech jí dcera počůrala a už nebylo možné se k nové přikrývce dostat.Řešili jsme přes delegáta a poté co nám sebrali i prostěradlo, kterým jsme dceru přikrývali, jsme řešili i přes recepci. Neúspěšně. CCa po dvou dnech - opět na naléhání delegáta jsme pro dceru dostali nepěknou, kousavou deku.

Strava
Strava vynikající, velký výběr, 3 zaměřené večeře,jinak formou bufetu.

Služby hotela
Bary a restaurace fungovali dobře. Ostatní služby jsme nevyužili

Pláž
Pláž čistá,nádherné koupání.moře průzračné,krásně teplé,k dispozici neustále čisté osušky,lehátka.

Zuzana Šlechtová, 15.10.2019, Dátum pobytu: 30.9. - 11.10.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)