Recenzie hotelov
Kapverdské ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Skvělé místo na dovolenou, nádherná pláž, velké vlny, výborní animátoři

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé místo na dovolenou, nádherná pláž, velké vlny, výborní animátoři Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou starší, nicméně na přespání to bohatě stačí, v noci místy zápach podobný odpadům, zřejmě hnojili vegetaci. Nedalo se tak spát s otevřenými okny.

Strava
Jídlo bylo výborné, raut bohatý s variabilními prvky každý den (základ samozřejmě byl opakující se, nicméně míra variability nových prvků byla významná). Na snídani dělali čerstvé freshe z jahod apod., vajíčka dle preferencí atd. Nejlepší jídlo z dosavadních zájezdů (Egypt, Turecko, Řecko ...).

Služby hotela
Bohatý animátorský program

Pláž
krásná, čistá, dostatek lehátek. Trochu větrno, nicméně to patří k místnímu klimatu. Oceán trochu chladnější než červencové moře v Egyptě, ale je to oceán! Voda cca 25°C, což po chvilce vůbec nevadilo a vlny a čistota vody vše kompenzovaly.

Lukáš N., 11.03.2020, Dátum pobytu: 8.11. - 15.11.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 V pohodě.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V pohodě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na začátku zmatky jelikož jsme dostali špatný bugalov než jsme žádali. Po pár hodinách se vyřešilo.

Strava
V poho.

Služby hotela
V poho

Pláž
Nejlepší

Marek Tichý, 10.03.2020, Dátum pobytu: 29.11. - 6.12.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (5)

Celkom: 9,6 Nejlepsi dovolena, kde jsem byla. Uzasny personal, krasny hotel, skvele jidlo a tolik jidla jsme nikde nevidela. Tolik druhu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepsi dovolena, kde jsem byla. Uzasny personal, krasny hotel, skvele jidlo a tolik jidla jsme nikde nevidela. Tolik druhu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krasny pokoj, cisty, pokojske delaly z rucniku krasne veci

Strava
Neuskutecna pestrost a nabidka

Služby hotela
Mohlo by byt vic zabavy.. bowling, kulecnik, a obchodu vic

Pláž
Vic hlidat a zamezit aby vas otravovali prodejci ze senegalu a jini. Utikali jsme do arelu pred nima

Romana Chmelářová, 10.03.2020, Dátum pobytu: 3.12. - 13.12.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Riu Karamboa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 S hotelem jsme byli naprosto spokojení, všichni byli velmi milý, ochotní, usměvavý.. Každý den byl pokoj uklizený, čistý.Obsluha při...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S hotelem jsme byli naprosto spokojení, všichni byli velmi milý, ochotní, usměvavý.. Každý den byl pokoj uklizený, čistý.Obsluha při snídani, obědech i večeřích byla příjemná... Není co vytknout,za nás naprostá jednička ☺️????????A ještě by jsme chtěli zmínit paní delegátku Ivanku,je to člověk na svém místě, naprostý profesionál, skvělý přístup ????????Moc jí za vše děkujeme... Zobraziť celú recenziu

Strava
Výborná...????

Služby hotela
Naprostá profesionalita...za nás super..

Pláž
Pláž překrásná, čistá, málo lidí...

Jaroslava Nehasilová, 10.03.2020, Dátum pobytu: 25.2. - 6.3.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista ex.Royal Decameron

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 10 Zájezd do tohoto hotelu jsme si vybrali jako naší svatební cestu a shodli jsme se, že lepší dovolenou jsme nezažili. Byli jsme rádi, že...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd do tohoto hotelu jsme si vybrali jako naší svatební cestu a shodli jsme se, že lepší dovolenou jsme nezažili. Byli jsme rádi, že jsme se rozhodli vyrazit zrovna sem. Kapverdy jsou nádherné ostrovy, plné milých lidí, krásných pláží a dobrého jídla. Na Boa Vistě nečekejte večerní vyžití mimo hotel, ale pokud hledáte klidnou a krásnou dovolenou, určitě budete nadšeni. Ale pokud byste přeci jen chtěli nějakou akci, určitě můžete zkusit výlet na čtyřkolkách nebo večer na hotelu navštívit diskotéku a další programy. Co se týká hotelu, je to rozlehlý komplex, který působí jako malá vesnička, počet lidí se tu ale ztratí. Nemáme rádi velké hotely, kde se to hemží lidmi a to se nám tu rozhodně nestalo. Absolvovali jsme i několik zajímavých výletů, rozhodně můžeme doporučit noční výlet za karetami, i výlet po nejkrásnějších plážích Boa Visty, kde Vás svezou na korbách aut přes duny a to je opravdová horská dráha :-D Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Podle některých recenzí jsem nevěděla, co od ubytování čekat. Je možné, že záleží na tom, jaký pokoj dostanete, my jsme ale byli spokojení, pokoj byl hezký, velký a čistý. Koupelna možná nebyla ultra moderní, ale vzhledem k tomu, že nepatříme mezi lidi, co na dovolené tráví čas na pokoji, nám to bylo úplně jedno. Klimatizace i lednička fungovala, každý den jsme měli uklizeno, čisté povlečení, ručníky a vodu k pití, takže si určitě není na co stěžovat. Pokoj jsme neměli blízko recepce a přesto nám fungovala i Wi-Fi. Jediné co doporučuji je repelent, který jsme s sebou neměli a večerní nálety komárů cestou na večeři občas nebyly úplně příjemné.

Strava
Byli jsme překvapeni výběrem všech možných jídel, nic takového jsme nikdy nikde nezažili. Od všech možných druhů ovoce a zeleniny, až po různé druhy masa - vařených i grilovaných, pizzy, těstoviny, rýže, zákusky, mořské plody, burgery, našel si zde to svoje opravdu každý a ještě se jídla střídala. Pořádali se i různé večery a podle toho bylo uzpůsobeno jídlo, kdo chce ochutnat místní speciality, určitě si užije Kapverdský večer. Jídlo bylo k dispozici v podstatě celý den. Na jídlo je možné chodit do několika restaurací, do hlavní restaurace není vhodné chodit v plavkách, pokud by to někdo nepřekousl, může se najíst v barové restauraci u bazénu nebo zajít na grilovaní u pláže.

Služby hotela
Tak milý personál jsme nečekali, hned po příjezdu se na nás všichni usmívali, snaží se učit česky, tak nás i česky uvítali, ptali se jak se máme a vysvětlovali nám, co kde vyplnit a kde se podepsat. Animátoři byli vtipní, bylo vidět že je to baví a dělají svojí práci s nadšením. Součástí hotelu je i velké půlkruhové divadlo, kde se konají různé akce a nás to tak chytlo, že jsme si žádnou nenechali ujít, určitě stojí za to se jít alespoň jednou podívat. Je vidět, že jsou tam za práci vděční, cestovní ruch tam většinu obyvatel živí.

Pláž
Hotel se nachází u rozhlehlé pláže s nádherným jemným pískem, jsou zde k dispozici lehátka zdarma, vždy jsme našli volné místo, hodně lidí preferuje ležení u bazénu, které ale také není k zahození vzhledem k výhledu, jelikož hotel se nachází na skalisku, ze kterého se k pláží chodí po chodníku dolů. První polovinu dovolené jsme měli štěstí na naprosto klidný oceán, pomalu bez vlnky, ve kterém se krásně šnorchlovalo a voda byla průzračně čistá. Ve druhé polovině dovolené nás překvapily obrovské vlny, kvůli kterým se nemohlo do moře a není divu, byly opravdu několikametrové. Chodili jsme se jen trochu svlažit a i tak nás to občas smetlo :-D Plavčíci hlídali, jednou museli i zasahovat jelikož lidé si nedají říct a stejně plavou kam nemají a vrátit se pak zpátky na pláž byl pěkný oříšek i pro plavčíka. Nenechala bych se tím však zastrašit, je to prostě oceán a ten je nevyzpytatelný :-)

Tereza B., 10.03.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 13.9.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9 Celkově jsme byli spokojeni,až na jednu věc.Přednost před českými občany mají výrazně Francouzi.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli spokojeni,až na jednu věc.Přednost před českými občany mají výrazně Francouzi. Zobraziť celú recenziu

Jiří Nesrsta, 09.03.2020, Dátum pobytu: 18.2. - 28.2.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista ex.Royal Decameron

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Na dovolenou pořádanou CK...se již nevydám. Až po obdržení cestovních pokynů jsem se dozvěděla, že na letišti na nás má čekat místní taxi...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolenou pořádanou CK...se již nevydám. Až po obdržení cestovních pokynů jsem se dozvěděla, že na letišti na nás má čekat místní taxi (které tam samozřejmě nebylo) a v případě nějakých potíží mám já volat na místní telefonní číslo a domlouvat si to s nimi.

Totéž nazpět- dle instrukcí od CK jsme měli obdržet cca 24 hod před odletem potvrzení času transferu na letiště. Nic takového s nestalo. Zobraziť celú recenziu

Věra Abrahamová, 09.03.2020, Dátum pobytu: 28.2. - 6.3.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená byla úžasná. Přidávám několik rad na cestu. Opravdu jsem nepochopila služby CK. Směr Praha - Boa Vista (6,5 hod) let ČSA...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná. Přidávám několik rad na cestu.

Opravdu jsem nepochopila služby CK. Směr Praha - Boa Vista (6,5 hod) let ČSA několik volných míst, pití a oběd zdarma.

Směr Boa Vista - Praha let Travel Service se přistává ještě v Dakaru, kde přistupují cestující a tankuje se palivo. Jelikož foukal silný protivítr, bylo nám oznámeno, že budeme tankovat ještě na Kanárských ostrovech. Celkem tedy let trval místo 9 hodin 11. OPRAVDU VÁM RADÍM PŘIBALTE SI SVAČINU, PROTOŽE 2X CROISSANT A JEDNA TATRANKA BYL OPRAVDU VÝSMĚCH. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je opravdu obrovský. Nenechte se odstrčit někam bokem - připlaťte si boční výhled na moře (není to o tolik dražší) nebo požádejte na recepci přímo v hotelu.

Strava
Strava byla neskutečná !!! Široký výběr , skvělá chuť, tématické večery. Jediné mínus bylo, že obyčejná voda je neustále cítit chlórem. Naštěstí v lednici na pokoji byla v PET lahvích.

Služby hotela
Úklid pokojů každý den. Oddělený bazén pro děti - daleko od hlavního bazénu (pro nás výhoda, neboť u velkého bazénu byl opravdu klid) Animační programy každý večer - hodně slabé. Karaoke bar - vtipné. Disco každý večer

Pláž
DOKONALÁ !!! Pláž čistá, lehátka volná, moře neskutečně čisté.

TIP: Moře opravdu není moc na koupání. Vlny jsou opravdu silné, každý den visí červená vlajka. Z celkového počtu cca 1000 lidí bylo denně v moři tak 5. Pokud se ale chcete vyřádit jako my, je to skvělé ! (viz foto)

Rozhodně si kupte výlet na čtyřkolkách. My vybrali cestu s vraku a jízda po dunách je super.

Věra B., 09.03.2020, Dátum pobytu: 25.2. - 4.3.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Riu Touareg

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

vlny 1 4 fotografie

Celkom: 9 Dovolená na jedničku, ubytování, jídlo, prostředí hodnotíme kladně. Negativně hodnotíme cestu zejména zpět z dovolené.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na jedničku, ubytování, jídlo, prostředí hodnotíme kladně. Negativně hodnotíme cestu zejména zpět z dovolené. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, každý den uklízený, doplňován bar s vodou a dalším nealkem i alkem. Pouze občas v koupelně zapáchaly odpady, bylo třeba častěji splachovat čistou vodou.

Strava
Velký výběr ryb, masa, sýrů, uzenin, vegetariánských jídel. uvítali bychom ale také výběr např. bezlepkového občerstvení a bezlaktózových, popř. rostlinných variant mléčných výrobků, které dnes již považujeme v hotelech takové kategorie za standard. Každý den čerstvé ovoce, zelenina, dezerty byly lepší ty pečené, různé pěny a krémové pohárky nás chutí moc nenadchly. Oceňujeme také tematickou kuchyni jako např. sushi večeři nebo grilované speciality.

Služby hotela
Hotel byl obsazen především starší klientelou 50+, i přesto výběr aktivit byl velice pestrý. Nám by se líbilo o trochu větší fitness centrum, které bylo dle našeho na velikost hotelu poměrně malé (2 pásy, 2 elipticaly, pár posilovacích strojů a vše vměstnané na malém prostoru)

Pláž
přístup k pláži bezproblémový, čistá voda, žádné řasy ani kameny, pláž udržovaná i přes velký výskyt psů. Všude čisto.

Lubos Riha, 09.03.2020, Dátum pobytu: 25.2. - 4.3.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Riu Palace Boavista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Ostrov Boa Vista je místem pro klidnou dovolenou. Na ostrově je zatím jen velmi malý počet hotelů. Hotel Royal Horizons sousedí jen s...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ostrov Boa Vista je místem pro klidnou dovolenou. Na ostrově je zatím jen velmi malý počet hotelů. Hotel Royal Horizons sousedí jen s jedním hotelem a celá několik km dlouhá pláž je volná a nádherná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve dvoupatrový apartmánech, dostatečně vybavených. Bohužel jsem nebyly úplně spokojené s úklidem. Po příjezdu nám chyběl šampon a sprchový gel a druhý den dokonce zapomněli dodat ručníky, i když špinavé nám odnesli. Po zavolání na recepci, okamžitě vše doplnili. Situace s ručníky se bohužel opakovala asi 3x během týdenního pobytu????, vždy alespoň jeden chyběl.

Strava
Strava naprosto brilantní! Rozmanitá, chuťový zážitek!!

Služby hotela
Několik barů s příjemnou a ochotnou obsluhou, taktéž recepce a jídelna. Veškerý personál milý.

Pláž
Písčitá, dlouhá, čistá a celkově nádherná.

Barbora Jindřichová, 09.03.2020, Dátum pobytu: 25.2. - 4.3.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista ex.Royal Decameron

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)