Recenzie hotelov
Kapverdské ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Jeden z nejhezčích hotelů,menší a velmi příjemný!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jeden z nejhezčích hotelů,menší a velmi příjemný! Zobraziť celú recenziu

Jana Zhánělová, 22.09.2021, Dátum pobytu: 10.9. - 18.9.2021
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Morabeza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Krásná dovolená s proměnlivým počasím - velké vlhko a teplo střídá příjemný vítr a jednou i osvěžující déšť.

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená s proměnlivým počasím - velké vlhko a teplo střídá příjemný vítr a jednou i osvěžující déšť. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi malý pokoj pro tři dospělé a dítě 2 roky. Přestože nás CK ujišťovala, že je velký a dostačující. Nebylo možné, ani vybalit osobní věci. Vhodný tak pro dvě osoby.... Pokus o výměnu byl zbytečný, prý je to největší pokoj, který mohou nabídnout. V tomto směru musím podotknout, že delegátka CK Petra byla naprosto bez zájmu pomoci, takže jsme si museli sehnat překladatelku.

Strava
Výborná, od všeho něco, těstoviny, rýže, hranolky, ryby, kuřecí maso, vepřové, atd. Spousta ovoce, zeleniny, dezertů, zákusků. Několik barů a ochotný personál, který se snažil mluvit i česky :) V tomto směru není, co vytknout.

Služby hotela
Ochotný personál, ubytování ihned po příjezdu s odvozem zavazadel. Pokoje se uklízí denně a jsou čisté.Ručníky se mění dle potřeby. Prostěradla skoro denně. V komplexu jsou 3 bazény.

Pláž
Moře je krásné, čisté. Vlny jsou ostré, takže koupání pro malé děti, není ideální. Vzdálenost na pláž se uvádí 0 metrů, což je ale zavádějící, jelikož se jedná o velký komplex a pláž k prvním lehátkům je také dlouhá. My jsme to měli zhruba 800m.

Anonym, 18.09.2021, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2021
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,4 Celkově skvělá dovolená. Jen mi bylo líto, že jsem až poslední den dozvěděla o českém Reggae baru. Nebylo by od věci, kdyby na to...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově skvělá dovolená. Jen mi bylo líto, že jsem až poslední den dozvěděla o českém Reggae baru. Nebylo by od věci, kdyby na to delegátka více upozornila. Skvělé místo, všem doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 04.08.2021
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Salisland365 Holiday Apartment Melia Dunas Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 8,6 Celkově dovolena super, cestovka, ktera nas zajezd poradala se teda nenadřela. Nemeli jsme ani delegata, nikdo nas po prijezdu do...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově dovolena super, cestovka, ktera nas zajezd poradala se teda nenadřela. Nemeli jsme ani delegata, nikdo nas po prijezdu do destinace ani emailem nekontaktoval, zda je vse v poradku apod. Na recepci ne uplne mily personal, pri check outu se nikdo nezeptal, jak jsme byli s pobytem spokojeni apod. Personal vseobecne spis otraveny, az na nejake vyjimky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je krasny, novy, ale… pokoje od chodby absolutne neodhlucnene, slysite kazdy krok i slovo cloveka prochazejiciho kolem vaseho pokoje po chodbe. Jinak klima tichá, pokoje ciste, prekrasna koupelna, na pokoji stale doplnovana balena voda, čaje apod.

Strava
Strava absolutni top, od vseho neco kazdy den, vege, čína, hamburgery, mistni speciality, pizza, testoviny, ovoce, zelenina a spousta vybornych salatů a i coko fontana. Kazdy den navic nejake tema typu ryze, palacinky, mexico, barbecue… ruzne ochucene vody, dzusy, proste vse na co si vzpomenete.

Služby hotela
Zadne extra sluzby jsme nevyuzili, co se uklidu tyce, vse v naprostem poradku. Pro kuřaky info, ze budete ponizene kourit u chodnicku, kde je koš/popelnik. Nikde neni vyhrazeno misto pro kuraky a v hotelu se nenachazi jediny popelnik. Takze napr. venku u stolecku v restauraci si nezakourite, ani kdybyste tam sedeli sami. Check out v 11 hodin, my odjizdeli v pul 3, pasky na rukach nam nechali, takze jsme se mohli jeste normalne naobedvat. U bazenu bylo vzdy nekolik pracovniku security a vzdy i nejaky policista.

Pláž
Plaz je u hotelu obří a do more pujdete od bazenu docela dlouho:-) na plazi jsou lehatka zdarma, za naseho pobytu bylo dost mista, vetsina hostu je u bazenů. Na plazi pobihaji toulavi pejsci, milovnici zvirat, jako my jim obcas donesou neco na zub, coz se ne vsem hostum libi. Ochranka je odhani, ale hlad je silnejsi nez strach. Jinak plaz cista a kdyz dojdete tu dalku k mori, budete nadseni z uzasneho oceanu. Voda uzasne osvezujici, presto tepla, azurova barva. Kdo se boji vln jako ja, bude radsi u bazenu. Za me se ty vlny nedaji srovnat s morem. Maji vetsi silu. Muslicky tu nejsou zadne.

Kateřina K., 27.07.2021, Dátum pobytu: 9.7. - 24.7.2021
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Riu Palace Cabo Verde (Ponta Preta)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,8 Vše bylo opravdu perfektní, ovšem museli jsme o týden zkrátit náš pobyt z důvodu epidemie, hotel se pozvolna vylidnil, teď je už patrně...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo opravdu perfektní, ovšem museli jsme o týden zkrátit náš pobyt z důvodu epidemie, hotel se pozvolna vylidnil, teď je už patrně zavřený. Delegátka paní Iva zařídila předčasný odlet profesionálně. Rádi bychom si tuto dovolenou někdy ,až bude normální doba, zopakovali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Úžasné !!

Strava
Bez chyby.

Služby hotela
Perfektní.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, ovšem díky velkému příboji se nedalo plavat, šnorchlovat také ne. Pláž čistá.

Vladimír K., 30.03.2020, Dátum pobytu: 10.3. - 25.3.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Riu Karamboa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (12) Nie (5)

Celkom: 10 Velmi příjemná dovolená s dostatečným komfortem.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemná dovolená s dostatečným komfortem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Uspokojivé, vysoká míra udržované čistoty a pořádku. Až dojemná starostlivost o blaho klienta jak při úklidu pokojů, tak při obsluze na barech i v jídelně. Př.: vytváření výtvarných děl z povlečení ozdobené čerstvými květy. Úchvatné!

Strava
Vynikající a obsluha nesmírně příjemná. Na poměry v českých naprosto nevídaná. Velmi příjemné být obsluhován personálem, kterého práce těší a umí Vás potěšit úsměvem, milou konverzací.

Služby hotela
Vše výborné, kromě amatérských programů animátorů . Animátorské služby na velmi nízké úrovni, ani na školní besídkách jsem nezažila horší zábavu. Na místě byla laskavá shovívavost, abyste vydrželi a nenudili se. Výběr leadr teamu se nepovedl.... Ve srovnání s animátory z hotelu Salinas na Saalu, kteří uchvacovali svými naprosto profesionálními tanečními a choreografickými dovednostmi, byl zážitek s animátory na Iberostaru naprostý propadák.

Pláž
Příjemná, jeden z plavčíků byl občas otravný svou příliš aktivní starostlivostí o naše bezpečí.

Eva Nováková, 23.03.2020, Dátum pobytu: 10.3. - 18.3.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,6 blazinec okolo koronaviru nám dovolenou zkrátil o půlku,takže nadšení je poloviční. Když na ostrov Sal, minimálně na 14dní abyste jej užili.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
blazinec okolo koronaviru nám dovolenou zkrátil o půlku,takže nadšení je poloviční. Když na ostrov Sal, minimálně na 14dní abyste jej užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné ubytování v bungalovech, moc milý ochotný personál.

Strava
Velký výběr moc dobrých jídel. Jen umělé džusy bych v automatu odstranila. Polévky, masa, sladké, saláty, ovoce, vše výborné.

Služby hotela
Super, jen ta placená Wi-Fi je nic moc, vedlejší hotel stejného majitele ji má bezplatnou,dle infa lidí co jsme letěli spolu.

Pláž
Hezká pláž, dobra dostupnost z hotelového resortu, jen neustálý prodej čehokoliv na plazi to trochu hatil. Pravděpodobně Senegalci, nestačí říct 10x Ne děkuji :-) ale místní Kapverďani jsou úžasní. Oceán bomba.

Petra M., 23.03.2020, Dátum pobytu: 6.3. - 20.3.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (6)

Celkom: 8,8 Klidná dovolená v pohodovém prostředí pro klienty, kterým nevadí stálý vítr a silný příboj na moři. Voda v bazénech 26 - 28 st.C, slaná,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Klidná dovolená v pohodovém prostředí pro klienty, kterým nevadí stálý vítr a silný příboj na moři. Voda v bazénech 26 - 28 st.C, slaná, skvělé koupání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
odpovídá kategorii, přívětivý a ochotný personál

Strava
pestrá, rozmanitá, bez připomínek

Služby hotela
vyhovující, bez připomínek

Pláž
Mnoho kilometrů skvělých písečných pláží. Stálý příboj, obtížně se hledá místo pro klidnější koupání v moři. Příležitost pro velmi dlouhé procházky pro nádherných prázdných plážích a písečných dunách.

Miloslav B., 23.03.2020, Dátum pobytu: 3.3. - 18.3.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista ex.Royal Decameron

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Jedna z nejlepších dovolených, rádi se tam vrátíme

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jedna z nejlepších dovolených, rádi se tam vrátíme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
výborné

Strava
luxusní

Služby hotela
výborné

Pláž
pláž čistá trochu větší vlny

Edita Plíšková, 16.03.2020, Dátum pobytu: 3.3. - 11.3.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)