Recenzie hotelov
Kapverdské ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Mohli by tam mít lepší pivo :-)

Služby hotela
Uklizečky super

Pláž
Super a vítr byl fajne, naučil jsem jezdit ma kiteboardu

Tomáš B., 24.04.2019, Dátum pobytu: 12.4. - 20.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Riu Karamboa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme v tomto hotelu na Boa Vista již 2x a vždy velice spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme v tomto hotelu na Boa Vista již 2x a vždy velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vždy a všude čisto, personál vždy velice ochotný a přívětivý.

Strava
Kvalita a rozmanitost jídel nám vyhovovala, i když my nejsme nijak nároční. A o baru samozřejmě pějeme jen samou chválu. Jak o možnosti kdykoliv se něčeho napít, tak o obsluhujícím personálu. Byli skvělí!

Služby hotela
Neustále tam někdo pracoval a něco vylepšoval, což bylo na všem vidět. Nádhera!

Pláž
Pláž jsme si užili jako asi málokdo, protože jsme po ní chodili do hlavního města ostrova nebo na výběžek k horám. Milujeme pláž k chození, nikoliv k ležení. A o moři nelze mluvit jinak než kladně.

Iva Kamarádová, 24.04.2019, Dátum pobytu: 29.3. - 10.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Horizons 1 2 fotografie

Celkom: 10 Krome letu cestou tam tak i zpet byla dovolena vyborna. Co se tyka letu, naprosto hrozne. Spatna sedadla, nemohli jsme s pritekyni po...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krome letu cestou tam tak i zpet byla dovolena vyborna. Co se tyka letu, naprosto hrozne. Spatna sedadla, nemohli jsme s pritekyni po dobu 7hod. letu sedet spolu. Neochota personalu letadla, jakmile nastal problem, sli radsi do zadni casti letadla a lidi vyreste si to. Ale dovolenou jsme si tim nepokazili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vyborne

Strava
Bylo z ceho vybirat a vse chutnalo skvele.

Služby hotela
Vyborna ochota personalu, slo videt ze jim na nas opravdu zalezi.

Pláž
Plaz kousicek pod hotelem, krasny pristup. Plaz byla cista a pod stalym dozorem plavciku. Dostatek lehatek a bar v blizkosti plaze je pro me velke plus.

Jindřich B., 24.04.2019, Dátum pobytu: 12.4. - 20.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásná dovolená, ke všemu se rozepisuji níže, můžeme jen doporučit, jak hotel perfektní, pláž, delegátka, fakultativní výlety, prostě...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, ke všemu se rozepisuji níže, můžeme jen doporučit, jak hotel perfektní, pláž, delegátka, fakultativní výlety, prostě celkově. Let je delší, ale my měli klidný, tam jsme letěli 7:20h a zpět 5:50h. Transfer z letiště je do 20ti minut k hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování proběhlo rychle, dostali jsme ihned pásky all inclusive, poukázky na 3 al carte restaurace a kartičky na osušky. Byli jsme ubytování v bungalovech, které jsou přístupné po hezkých cestičkách, ze začátku je to trošku bludiště, ale člověk si pak najde svoji trasu a je to fajn. V bungalovu jsme měli manželskou postel, klimatizaci, tv, funkční ledničku, fén, celkově dostatek ukládacího místa, trezor je za poplatek, ale měli jsme na kufru zámeček, takže cennosti byly v něm. Ve sprchovém koutě akorát klouže podlaha, tak opatrně.

Strava
Jsou tu dvě restaurace – v hlavní se podávají snídaně obědy večeře a v menší restauraci jsou snídaně, snacky a tématický italský večer. Na snídani je výběr rozmanitější než třeba v muslimských zemích, z uzenin kvalitní šunky, vepřová i kuřecí, salám s olivami, herkules, párky, chorizo, dále 3 druhy sýrů, vajíčka vařená, volská oka, omelety, fazole v tomatové omáčce. Výběr zeleniny je menší, ale mají zde okurky, rajčata, olivy, zato výběr ovoce je větší – kompoty, melouny, hrušky, jablíčka, banány atd. Z pečiva bagetky a bulky. Ze sladkého jogurty, cornflakes, marmelády, džemy, sladké pečivo, palačinky, různé štrúdly, bábovky. Jsou zde automaty na kávu – čokoláda, presso, latté, horká voda na čaj. Džusy mají dobré, žádné přeslazené umělé, dále fanta, sprite, cola. Obědy a večeře všehochuť – kuřecí, vepřové, hovězí, ryby na různé úpravy, hranolky, kaše, rýže, těstoviny, pizzy, polévky, těstovinové a luštěninové saláty, celkově zeleniny opět trošku méně – saláty, olivy, rajčata, okurky, ale ovoce je dost, i sladkého. K večeři jsou také sýry, např. cheddar, hermelín, na posyp parmzán. Mají samovýčep na pivo a na 3 druhy vína. Je tu i koutek pro děti, kde je výška stolů nižší a mohou si pohodlně nabrat. V restauraci vždy čisto, uklizeno, vždy jsme našli volný stůl, možnost sedět i na velké terase. Bary fungují super, obsluha vždy milá, ochotná. Bar na pláži cca od 9h-17h, lobby bar od 9h-22h a bar vedle restaurace stejně tak. Mají výborné míchané drinky – např. cuba libre, sex on the beach, caiphirine, mají zde vermuty bianco a rosso, vína, čepované pivo strela, dostanete i kávu. Na pláži do kelímku, jinde do sklenice. Na pláži není možnost občerstvení, ale nám to nevadilo.

Služby hotela
Využili jsme 3 al carte restaurace – které byly skvělé, určitě doporučujeme. Na animačních programech jsme nebyli, ani jsme se neúčastnili programu přes den – ale animátoři se snaží, různá cvičení, fotbal, volejbal na pláži atd. Byli jsme na dvou výletech od delegátky, které byly super – určitě doporučujeme celodenní výlet, který je krásný. Dále jsme byli na půldenním, kde jsme viděli další část ostrova s pozorováním žraloků – také doporučujeme. Na doporučení delegátky jsme byli několikrát v městečku Santa Maria, které je kousek a je to fajn procházka – dají se zde nakoupit různé suvenýry, zajít do restaurace, zajímavé jsou také kostely.

Pláž
Pláž je písčitá, krásná, nikde žádné odpadky, vždy dostatek lehátek. Oceán je průzračný, boty do vody nejsou vůbec potřeba, ve vodě nejsou žádné kamínky, jen písek. Kromě jednoho dne jsme vždy měli zelenou vlajku a mírné vlnky, jeden den dopoledne byla žlutá a vlny trochu větší. Cca 10min procházkou po pláži se dostanete k molu, kde každý den kolem 11h přijíždí rybáři a vozí své úlovky. Čekají na ně jejich ženy, které na místě ryby zpracovávají – úžasný zážitek, doporučujeme jít víckrát. Na pláži Vás neobtěžují žádní prodejci.

Sabina Valder, 24.04.2019, Dátum pobytu: 30.3. - 10.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 10 Super dovolenka, naozaj sme boli spokojní. Treba spoznať ostrov, ísť sa okúpať do Sal Rel, kde je kľudné more, je to ľahko dostupné...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolenka, naozaj sme boli spokojní. Treba spoznať ostrov, ísť sa okúpať do Sal Rel, kde je kľudné more, je to ľahko dostupné taxíkom za pár minút, vyskúšať sandboarding. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v malých domčekoch, každý deň upratané, vyzdobené, doplnená voda, pekná záhrada.

Strava
Vynikajúca strava, naozaj si každý vyberie. Každý deň nejaké prekvapenie, šampanské a losos, čokoládová fontána, syrovy pult, ochutnavky miestneho alkoholu, zmrzlina, miešané nápoje, čerstvé ryby aj morské plody, veľa ovocia aj šalátov. Na baroch tiež možnosť najesť sa, takže určite nikto nebude hladný.

Služby hotela
Výborné služby, usmievavý personál, nič nie je problém, NO STRESS ????

Pláž
Pláž nekonečná a krásna. Boli vlny, takže nie je to na zaplávanie si. Ale aj vlny je možné si užiť.

Zuzana M., 24.04.2019, Dátum pobytu: 12.4. - 20.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolená splnila naše očekávání, i když některé fakultativní akce byly nesmyslně drahé.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání, i když některé fakultativní akce byly nesmyslně drahé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování poměrně příjemné - až na výhled na ulici. Jinak čisto, vše fungovalo, klid.

Strava
Spokojenost, vždy skvělý výběr.

Služby hotela
Jediná výtka - není volně přístupná WIFI, narozdíl např. od vedlejšího hotelu. Toto nám v dnešní době přijde až trochu nepatřičné(?) Jinak čisto, služby fungovaly (až na tuto výše zmíněnou), personál velice příjemný.

Pláž
Čistá voda, lehátka se slunečníkem, málo lidí - prostě paráda ...

Petr K., 23.04.2019, Dátum pobytu: 9.4. - 17.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Dovolená super , pouze CK už nepořádá některé výlety ,které jsou v nabídce zájezdu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super , pouze CK už nepořádá některé výlety ,které jsou v nabídce zájezdu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování slušné a čisté.

Strava
Výborná rozmanitost každý si najde to své.

Služby hotela
Využili jsme službu taxi OK. Oprava klimatizace byla opakovaně žádána a do odjezdu nebyla realizovaná

Pláž
Super pláž pouze velký vítr a velké vlny.

Josef Mareček, 23.04.2019, Dátum pobytu: 9.4. - 17.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 nadmieru spokojný, spravili sme si z toho aktívnu dovolenku. Každý deň sme mali dvojfázové tréningy + skvelé jedlo + regenerácia na...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
nadmieru spokojný, spravili sme si z toho aktívnu dovolenku. Každý deň sme mali dvojfázové tréningy + skvelé jedlo + regenerácia na nádhernej pláži s tyrkysovým, čistým morom a s dobrou knihou v ruke. Určite odporúčame. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Všetko čo sme potrebovali na izbe sme mali. Boli tam aj šampóny aj fén. Hlavne bolo čisto. Upratovať chodili každý deň, uteráky zvlášť Vám dali aj k bazénu, resp. k moru.

Strava
My sme si veľmi pochutili. Každý deň bola nejaká ryba, ovocie, zelenina a mnoho mnoho ďalšieho. Mali sme aj jednu večeru v Mexickom štýle a jednu v Ázijskom. Boli sme len na 7dní, takže určite sme toho ešte veľa prepásli =)

Služby hotela
Personál bol veľmi milý. Využívala som aj posilňovňu.

V ponuke boli aj fakultatívne výlety, nakoľko my sme si tento ostrov vybrali za zámerom aktívneho oddychu (šport+relax) a romantiky, tak sme sa ničoho nezúčastnili. Na spoznávanie kultúry a krajiny by som si vybrala iný ostrov.

Pláž
Nádherná pláž. Ráno sme chodili behávať a zhodnotili sme, že od hotela smerom k mestu naša pláž bola najčistejšia a najkrajšia. Smerom od hotela na opačnú stranu (ďalej od mesta) už nie je žiaden iný rezort a tam je to nádherné.

Dominika Kováčová, 23.04.2019, Dátum pobytu: 22.3. - 30.3.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolenou jsme si velice užili. Můžeme tento konkrétní zájezd jen doporučit dalším.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si velice užili. Můžeme tento konkrétní zájezd jen doporučit dalším. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný, vždy čistý. Personál obecně velmi příjemný a ochotný s čímkoliv pomoci. Prostředí plné rozkvetlých zahrad s kombinací šumějícího moře nás nadchla.

Strava
Strava naprosto dokonalá. Ohromný výběr na bufetových stolech. Pokaždé několik druhů mas, mořských plodů, zelenina studená i teplá, různé přílohy.Vyberou si zaručeně i vegetariáni. Sladká jídla snad ani popsat nejde, byla to božská mana. Za celou dovolenou jsme snad nenarazili na jídlo, které by nám v hotelu nechutnalo.

Služby hotela
Hotelový animátoři jsou velice akční. Pokud tedy člověk chce má na výběr spoustu animačních programů od hraní beach-volleyballu přes taneční lekce až po hraní binga a podobných her.

Pláž
Pláž hned kousek od pokojů, čistý krásně bílý písek. Škoda jen neustálého větru, který písek zavane i tam, kde by ho člověk nečekal. :D Ale tak s větrným počasím se zde musí počítat. V moři jsme se bohužel vykoupat nebyli kvůli opravdu hodně vysokým a prudkým vlnám.

Anonym, 23.04.2019, Dátum pobytu: 12.4. - 20.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nejlepší personál, s jakým jsem se kdy setkal. Usměvavý, milí a velice ochotni. Nádherné večerní programy.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší personál, s jakým jsem se kdy setkal. Usměvavý, milí a velice ochotni. Nádherné večerní programy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vynikající čistota, pouze jednu noc příšerný smrad (asi z čističky...)

Strava
Ta nejlepší kvalita a pestrost. Výborná chuť.

Služby hotela
Nemám jedinou výtku - vynikající.

Pláž
Čistota výborná. Prodejci mají vymezená místa, neobtěžují. Voda v moři je taková jako v oceánu v dubnu:-).

Milan Krsek, 23.04.2019, Dátum pobytu: 12.4. - 20.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)