Recenzie hotelov
Ostrov Boavista - Kapverdské ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,6 Hotel jsme navštívili podruhé po 2 letech. A přišlo velké zklamání. Před 2 lety tu zde byly perfektní služby,jídlo,animace,prostě vse....

  • 6,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 9 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel jsme navštívili podruhé po 2 letech. A přišlo velké zklamání. Před 2 lety tu zde byly perfektní služby,jídlo,animace,prostě vse. Byli jsme nadšeni a to jsme ti byli se dvěmi malými dětmi. Letos na první pohled vše stejně,ale je vidět,že se začalo hodně šetřit a to hlavně na stravě!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou stále stejne,měli jsme rodinný pokoj s oddělenou částí. Zde bez problémů, úklid probíhá pravidelně a důkladně.

Strava
Hodně velké zhoršení!!! Výrazně menší výběr jídla,neustále něco chybělo. Stejný výběr přes oběd převážně smažených jídel, u denního baru stejně jako v hlavní restauraci. Zmrzliny nepozivatelne,protože mrazaky nechladí a tím pádem vše roztekle. Při večeři masa dělána na grilu syrová!!!! Přestože chcete nechat na grilu déle,tak kuchař nereaguje. Pro děti velice nebezpečné!!!!

Celá rodina jsme to odnesli strevnimi problemy,takže více než polovina dovolene zkazena,na suché rýži a cernem caji a to nemluvim o stresu,aby to nase male deti zvládli bez zásahu lékařů!!!!

V restauraci nestihaji úklid špinavého nádobí a mytí není důkladně. Několikrát jsem vracela špinavý příbor nebo plesnivou konvicku na čaj!

Služby hotela
Animatori super, nevnucuji se,aktivitu jen nabídnou. Minidisco pro malé děti každý večer skvělá! Dětem se těch 15 minut věnují naplno.

Pláž
Nádherné dlouhé pláže s bílým pískem je top této destinace. Ideální na procházky. Větší vlny,takže pro malé děti je to spíš jen o cakani na kraji,ale to jsme věděli a počítali jsme s tim. Hodně fouká a pít a písek,což je někdy trochu nepříjemné.

Anonym, 11.11.2019, Dátum pobytu: 31.10. - 12.11.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 nespokojenost pouze se službami delegáta. Zranila jsem se velice vážně a i přes několikeré prosby o pomoc s tlumočením odmítli přijet....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
nespokojenost pouze se službami delegáta. Zranila jsem se velice vážně a i přes několikeré prosby o pomoc s tlumočením odmítli přijet.

Neposkytl žádné informace ohledně pobytu, rozdal jen leták na letišti v němž byly uvedeny chybné informace. Zobraziť celú recenziu

Monika Groborzova, 11.11.2019, Dátum pobytu: 29.10. - 6.11.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Riu Touareg

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla opravdu moc pěkná. Již jsme byli v hotelu poněkolikáté. Vždy všude čisto, velký výběr jídel, krásný bazén s barem. Opravdu...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla opravdu moc pěkná. Již jsme byli v hotelu poněkolikáté. Vždy všude čisto, velký výběr jídel, krásný bazén s barem. Opravdu absolutní odpočinek. Letos jsme zažili v oceánu jak obrovské vlny, kdy se koupat opravdu nedalo a vlny spláchly i první lehátka v řadě na pláži, tak i úplně malé vlnky bezvadné na koupání.

Rádi se sem vracíme.

Jen ta cesta na dovolenou byla trochu jinak. Tam jsme měli letět přímo z Prahy, bez mezipřistání, až na ostrov Boa Vista. Let pak pokračoval dále do dalších detinací. Vždy, když letíme s Travel servis, je nějaký problém nebo něco jinak.

Již v Praze na letišti nefungovalo odbavení pro tento let, údajně porucha v systému, takže byl začátek odbavení zpožděn více jak o půl hodiny a vytvořila se dlouhá fronta. Nikdo nechtěl z fronty odejít, protože nikdo neměl informace, kdy budou přepážky spuštěny. Letadlo mělo také zpoždění. V letadle se objevilo ještě před startem na obrazovkách letu jako cílová destinace Las Palmas na Kanárských ostrovech. Letušky říkali, že je to jen omyl způsobený tím technickým výpadkem u odbavení. A po cca hodině letu nám kapitán letadla sdělil, že kvůli síle větru máme velkou spotřebu paliva a budeme muset přistávat a dotankovat v Las Palmas. Takže další hodina strávená v letadle na letišti.

Věděli to už od začátku! Jen nás oblbují.

Chudáci ti cestující, kteří s námi tímto letem pokračovali na dovolenou až do Senegalu. Ti si užili neplánované mezipřistání v Las Palmas, plánované na Boa Vista, na ostrově Sal, kde museli vystoupit min. na hodinu z letadla a pak už konečně do Dakaru v Senegalu. Travel servis má letadlo jak autobus, jedni vystoupí, druzí přistoupí, třetí čekají v letadle až ostatní vystoupí a přistoupí a nevědí, zda budou muset taky ven z letadla nebo ne. To je tedy děsný komfort cestování na dovolenou.

Byla bych ráda, kdyby naše cestovní kanceláře spolupracovali také s jinými leteckými společnostmi. Protože s Travel servis nikdo cestovat nechce, ale při zakoupení zájezdu v české cestovní kanceláři nemá bohužel jinou šanci. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pěkné, čisté

Strava
chutná, velký výběr

Pláž
nádherné, široké a nekonečně dlouhé pláže

lehátka k dispozici zdarma, žádná hlava na hlavě :-)

Pavlína Hanáčková, 11.11.2019, Dátum pobytu: 28.10. - 6.11.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Riu Karamboa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dojem z dovolenky vynikajúci,až na rozbúrené more po celý čas. Červená vlajka. Voda teplá a riadne slaná ????.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem z dovolenky vynikajúci,až na rozbúrené more po celý čas. Červená vlajka. Voda teplá a riadne slaná ????. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie za mňa vynikajúce, keďže sme tam len spali a sprchovací sa. Zvyšok dňa sme trávili pri mori,v bazéne a na lehátku.

Strava
Nadmieru spokojná, keď že som celiatička. Výber jedál bol nad moje očakávania. Na vyžiadanie aj bezlepková bageta, všetko pekne vyznačené pri každom jedle.

Služby hotela
Milí a ústretový pracovníci. Nie je čo vytknúť.

Pláž
Krásna čistá s jemným bielym a žltým pieskom.

Silvia Borovska, 11.11.2019, Dátum pobytu: 31.10. - 8.11.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 9,8 S dovolenou jsem byla naprosto spokojená. Je to místo, kam se ráda vrátím. Uvítají klienti, kteří touží po relaxu a odpočinku.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsem byla naprosto spokojená. Je to místo, kam se ráda vrátím. Uvítají klienti, kteří touží po relaxu a odpočinku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vstupní hala s recepcí + přízemní domečky s terasou, které jsou rozloženy tak, že máte každý pocit soukromí. Ubytování je čisté a příjemné. Každý den úklid, doplnění hyg. pomůcek a čistých ručníků. Lednice, fén, tv a trezor samozřejmostí. Francouzská okna se zatemňovacím závěsem + posuvná síťka proti hmyzu. Na pokoji najdete jednu lahev s vodou, kterou si v rámci šetření plastů necháváte doplňovat na baru.

Strava
Pestrá strava od ovoce, zeleniny, pečiva, zákusků, jogurtů, až po grilovaného tuňáka, sushi, několik druhů mas, různorodost příloh, pizza, sušené ovoce... Káva, čaj, pivo, víno, voda, džus, limonády... Každý si jistě vybere. Vše je neustále doplňováno. Místa je v jídelně také dost. Příjemné posezení je i na terase. Personál je ochotný, milý a vždy při ruce. Ráda bych podotkla, že časově vše navazuje od snídaně, baru, plážového baru (možnost i jídla, komu se nechce převlékat na oběd do jídelny), večeře... Můžete jíst a pít vlastně nonstop. Není problém, odnést si cokoliv z jídelny. Samozřejmě to ale není potřeba, protože se můžete kdykoliv vrátit a v klidu posedět.

Služby hotela
Personál je milý a vstřícný. Nic pro ně není problém. Při příjezdu vás uvítají drinkem. Kufry rozvezou na pokoje. O kufry se nemusíte starat ani při odjezdu. Wifi signál není dostupný všude, ale ono to nikomu neuškodí. Fitko, bazény s mořskou vodou. Informační knihu od CK najdete u bazénu po levé straně (animátorská zóna). Najdete tam i obchůdek. Večer bývá krátký program. Spíše tady ale naleznete pohodu a klid.

Pláž
Je čistá. Lehátka a slunečníky v hojném počtu. Nemusíte se o ně prát. Plážové ručníky k vyzvednutí u bazénu. Na pláži je plavčík, který opravdu hlídá, aby se nikomu nic nestalo. Několikrát jsem byla svědkem, že pomáhal dostat se lidem z vln. Vlny jsou opravdu velké, ale dá se to. Určitě si moc nezaplavete. Na pláži můžete potkat i místní obyvatele, kteří nabízí své výrobky, výlety atd. Nemohu říct, že by tím někoho rušili a nebo obtěžovali. To vůbec ne. Chovají se slušně a nevtíravě.

Anonym, 09.11.2019, Dátum pobytu: 29.10. - 5.11.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista ex.Royal Decameron

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Krásný hotel,okolí kolem hotelu. Zaměstnanci vždy usměvavý a milý.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel,okolí kolem hotelu. Zaměstnanci vždy usměvavý a milý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalovi čisté a dobře vybavené. Chválim klimatizaci kterou mají na pokojích.

Strava
Jídla sice trochu mastná,ale myslím si ze si tam každý najde to svoje.Kazdy den se snažily aspon trochu pozměnit stravu.

Pláž
Pláž krásná písečná. Pláž hnedka poblíž hotelu.

Denisa Sekvardová, 05.11.2019, Dátum pobytu: 22.10. - 30.10.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista ex.Royal Decameron

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla nádherná, jen strašně krátká, utekl nám ten týden moc rychle. Kdyby to šlo jet na 9 dní, byli bychom pro. Jedna horší věc...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla nádherná, jen strašně krátká, utekl nám ten týden moc rychle. Kdyby to šlo jet na 9 dní, byli bychom pro.

Jedna horší věc se ale vyskytla - letadlo letí 7 - 8 hodin, s tím jsme počítali, dokonce se podávalo jídlo a nápoje během letu, to vše bylo výborné. Ale v boeingu byla sedadla narvaná tak těsně za sebou, aby se vešlo co nejvíce cestujících, že jsme se tam nemohli dost dobře vejít a kazilo to dojem z jinak moc a moc krásné dovolené!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo krásné. Nejde o hotel - jeden dům, ale areál mírně se svažující k Atlantiku s mnoha zděnými chatkami, obklopenými zelení - kvetoucí ibišky, azalky, palmy, tráva ( pod závlahou), kvetoucí popínavé keře až ke střeše, kaktusy. Každý pokoj má balkon směrem k moři a všichni jsme na moře viděli a také ho slyšeli. A Atlantik dělá pořádný rámus, bylo to skvělé.Z ostatních chatek a jejich balkónů k nám nebylo vidět, takže jsme měli dojem, že jsme tam sami, měli jsme soukromí.

Pokoje se uklízely každý den, jednou nám na posteli vytvořili labuť z osušky, ozdobenou červenými ibiškovými květy, nikdy jsme to neviděli.

Strava
Strava výborná, nejvíce jsme se vyřádili na mořských rybách, nejčastější ryby zde jsou tuňáci a je to delikatesa.

Nápoje ok, pivo mají dobré a míchají výborné nápoje s jejich grogem - je to pálenka z cukrové třtiny a má 46% alkoholu.

Služby hotela
Všechny nabídky jsme ani nestačili absolvovat, je tady i fitko, masáže, večerní programy...

Pod jídelnou je opravdu veliký bazén, dokonce s velikou vířivkou, která je puštěná celý den, kolem slunečníky a takové zastíněné baldachýny. Tady probíhá také vodní aerobic. To pro ty, co mají rádi pohodu u bazénu nebo když jsou velké vlny v moři. My jsme raději chodili řádit do Atlantiku a měli jsme 3 výlety, tak jsme ten bazén proplavali třeba jen cestou z pláže.

Také je v areálu další bazén, klidový, bez hudby, na místě, kde ubytování tvoří malé náměstíčko.

Plážové osušky vyměňují, jak často chcete, večer jsme je dali vyprat a ráno, cestou na pláž, jsme si nafasovali vyprané.

Pláž
Ostrov Boa Vista je málo obydlený a je tady jen několik hotelů, takže jsme byli na pláži jen my z hotelu Royal Horizons a v dálce jsme viděli slunečníky sousedního hotelu Iberostar.

Jinak pláž je velmi prostorná, bílý jemný písek a dobrý přístup do vody. Když svítí slunce, má Atlantik nádhernou azurovou barvu. Některé dny je voda poměrně klidná a dá se dobře plavat, zažili jsme ale 3 poslední dny obrovské vlny. Tak jsme se koupali před nimi, chvíli máte vodu po kolena a za chvíli nestojíte.

Šnorchlovali jsme u naší pláže, ale byly vidět veliká hejna různých ryb, jinak nic, je to písečná pláž. Zaplatili jsme si ale výlet, který je v nabídce - šnorchlování na korálových útesech a to bylo krásné.

Helena Dvořáková, 05.11.2019, Dátum pobytu: 22.10. - 30.10.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista ex.Royal Decameron

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 9 Pohodová dovolená na krásném místě

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová dovolená na krásném místě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má sice vybavení už trochu omšelé, ale vše naprosto funkční a bez problémů. Matrace zřejmě nová a velmi pohodlná.

Strava
Kuchyně mi velmi chutnala, bylo vždy z čeho vybírat. Každý den minimálně jedna ryba nebo mořské plody (krevety, sushi apod.). Spousta ovoce a zeleniny, zmrzlina bohužel jen jednou.

Služby hotela
Hotel má velkoryse dostatek místa v jídelně, na barech, lehátkách apod. Nikdy jsem nestála na nic frontu, personál povětšinou usměvavý, co bylo potřeba zařídil. Bar otevřen do 2 do rána a alkoholem se tu opravdu nešetří.

Pláž
Pláž naprosto nádherná, největší zážitek z celého hotelu. Je to dáno i tím, že na celé několikakilometrové pláži jsou vlastně jen dva hotely vedle sebe, takže velmi často byl člověk na pláži úplně sám. Voda teplá, průzračně modrá a písek jemný, bělavý.

Alžběta S., 29.10.2019, Dátum pobytu: 15.10. - 23.10.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista ex.Royal Decameron

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 6,8 Hotel a destinace jsou idealni pro rodiny s detmi ci starsi lidi. Plaz je pekna, okoli klidne. Typicke valeni se u vody bez moznosti...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel a destinace jsou idealni pro rodiny s detmi ci starsi lidi. Plaz je pekna, okoli klidne. Typicke valeni se u vody bez moznosti dalsi zabavy (krome fakultativnich vyletu), jelikoz v okoli nic neni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani pekne, ciste. My jsme mely vyhled na more, takze parada.

Strava
Strava nenadchla a ani neurazila. Vzdy se dalo celkem vybrat.

Služby hotela
Animatori se zamerili pouze na francouzskou ci nemeckou klientelu i pres to, ze hotel byl plny Cechu. Neusmivali se a ani se nesnazili vtahnout lidi do deje. Pouze si vytipovali par Francouzu a Nemcu a na ty se zamerili cely pobyt. Na tomto by opravdu mohli zapracovat. Jinak hotel nabizel a zajistoval taxi, coz se pri ceste do okoli hodi (chvalim).

Pláž
Dostupnost na plaz par set metru, takze vyborna lokalita hotelu. Krasna mensi, cista plaz. I kdyz velke vlny, coz se nam moc libilo, i pres to, ze snorchlovani nebylo mozne.

Anonym, 29.10.2019, Dátum pobytu: 19.9. - 27.9.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista ex.Royal Decameron

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byla to krásná dovolená ani se nám nechtělo domů a určitě se sem vrátíme.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to krásná dovolená ani se nám nechtělo domů a určitě se sem vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo super a to doslova.

Strava
Strava vynikající bylo z čeho vybírat.

Služby hotela
Služby dobré.

Pláž
Pláž v pořádku.

Jana Kuře Chovancová, 29.10.2019, Dátum pobytu: 17.10. - 25.10.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista ex.Royal Decameron

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)