Recenzie hotelov
Ostrov Boavista - Kapverdské ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Mohli by tam mít lepší pivo :-)

Služby hotela
Uklizečky super

Pláž
Super a vítr byl fajne, naučil jsem jezdit ma kiteboardu

Tomáš B., 24.04.2019, Dátum pobytu: 12.4. - 20.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Riu Karamboa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme v tomto hotelu na Boa Vista již 2x a vždy velice spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme v tomto hotelu na Boa Vista již 2x a vždy velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vždy a všude čisto, personál vždy velice ochotný a přívětivý.

Strava
Kvalita a rozmanitost jídel nám vyhovovala, i když my nejsme nijak nároční. A o baru samozřejmě pějeme jen samou chválu. Jak o možnosti kdykoliv se něčeho napít, tak o obsluhujícím personálu. Byli skvělí!

Služby hotela
Neustále tam někdo pracoval a něco vylepšoval, což bylo na všem vidět. Nádhera!

Pláž
Pláž jsme si užili jako asi málokdo, protože jsme po ní chodili do hlavního města ostrova nebo na výběžek k horám. Milujeme pláž k chození, nikoliv k ležení. A o moři nelze mluvit jinak než kladně.

Iva Kamarádová, 24.04.2019, Dátum pobytu: 29.3. - 10.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Horizons 1 2 fotografie

Celkom: 10 Krome letu cestou tam tak i zpet byla dovolena vyborna. Co se tyka letu, naprosto hrozne. Spatna sedadla, nemohli jsme s pritekyni po...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krome letu cestou tam tak i zpet byla dovolena vyborna. Co se tyka letu, naprosto hrozne. Spatna sedadla, nemohli jsme s pritekyni po dobu 7hod. letu sedet spolu. Neochota personalu letadla, jakmile nastal problem, sli radsi do zadni casti letadla a lidi vyreste si to. Ale dovolenou jsme si tim nepokazili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vyborne

Strava
Bylo z ceho vybirat a vse chutnalo skvele.

Služby hotela
Vyborna ochota personalu, slo videt ze jim na nas opravdu zalezi.

Pláž
Plaz kousicek pod hotelem, krasny pristup. Plaz byla cista a pod stalym dozorem plavciku. Dostatek lehatek a bar v blizkosti plaze je pro me velke plus.

Jindřich B., 24.04.2019, Dátum pobytu: 12.4. - 20.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolenka, naozaj sme boli spokojní. Treba spoznať ostrov, ísť sa okúpať do Sal Rel, kde je kľudné more, je to ľahko dostupné...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolenka, naozaj sme boli spokojní. Treba spoznať ostrov, ísť sa okúpať do Sal Rel, kde je kľudné more, je to ľahko dostupné taxíkom za pár minút, vyskúšať sandboarding. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v malých domčekoch, každý deň upratané, vyzdobené, doplnená voda, pekná záhrada.

Strava
Vynikajúca strava, naozaj si každý vyberie. Každý deň nejaké prekvapenie, šampanské a losos, čokoládová fontána, syrovy pult, ochutnavky miestneho alkoholu, zmrzlina, miešané nápoje, čerstvé ryby aj morské plody, veľa ovocia aj šalátov. Na baroch tiež možnosť najesť sa, takže určite nikto nebude hladný.

Služby hotela
Výborné služby, usmievavý personál, nič nie je problém, NO STRESS ????

Pláž
Pláž nekonečná a krásna. Boli vlny, takže nie je to na zaplávanie si. Ale aj vlny je možné si užiť.

Zuzana M., 24.04.2019, Dátum pobytu: 12.4. - 20.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená super , pouze CK už nepořádá některé výlety ,které jsou v nabídce zájezdu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super , pouze CK už nepořádá některé výlety ,které jsou v nabídce zájezdu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování slušné a čisté.

Strava
Výborná rozmanitost každý si najde to své.

Služby hotela
Využili jsme službu taxi OK. Oprava klimatizace byla opakovaně žádána a do odjezdu nebyla realizovaná

Pláž
Super pláž pouze velký vítr a velké vlny.

Josef Mareček, 23.04.2019, Dátum pobytu: 9.4. - 17.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 nadmieru spokojný, spravili sme si z toho aktívnu dovolenku. Každý deň sme mali dvojfázové tréningy + skvelé jedlo + regenerácia na...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
nadmieru spokojný, spravili sme si z toho aktívnu dovolenku. Každý deň sme mali dvojfázové tréningy + skvelé jedlo + regenerácia na nádhernej pláži s tyrkysovým, čistým morom a s dobrou knihou v ruke. Určite odporúčame. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Všetko čo sme potrebovali na izbe sme mali. Boli tam aj šampóny aj fén. Hlavne bolo čisto. Upratovať chodili každý deň, uteráky zvlášť Vám dali aj k bazénu, resp. k moru.

Strava
My sme si veľmi pochutili. Každý deň bola nejaká ryba, ovocie, zelenina a mnoho mnoho ďalšieho. Mali sme aj jednu večeru v Mexickom štýle a jednu v Ázijskom. Boli sme len na 7dní, takže určite sme toho ešte veľa prepásli =)

Služby hotela
Personál bol veľmi milý. Využívala som aj posilňovňu.

V ponuke boli aj fakultatívne výlety, nakoľko my sme si tento ostrov vybrali za zámerom aktívneho oddychu (šport+relax) a romantiky, tak sme sa ničoho nezúčastnili. Na spoznávanie kultúry a krajiny by som si vybrala iný ostrov.

Pláž
Nádherná pláž. Ráno sme chodili behávať a zhodnotili sme, že od hotela smerom k mestu naša pláž bola najčistejšia a najkrajšia. Smerom od hotela na opačnú stranu (ďalej od mesta) už nie je žiaden iný rezort a tam je to nádherné.

Dominika Kováčová, 23.04.2019, Dátum pobytu: 22.3. - 30.3.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolenou jsme si velice užili. Můžeme tento konkrétní zájezd jen doporučit dalším.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si velice užili. Můžeme tento konkrétní zájezd jen doporučit dalším. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný, vždy čistý. Personál obecně velmi příjemný a ochotný s čímkoliv pomoci. Prostředí plné rozkvetlých zahrad s kombinací šumějícího moře nás nadchla.

Strava
Strava naprosto dokonalá. Ohromný výběr na bufetových stolech. Pokaždé několik druhů mas, mořských plodů, zelenina studená i teplá, různé přílohy.Vyberou si zaručeně i vegetariáni. Sladká jídla snad ani popsat nejde, byla to božská mana. Za celou dovolenou jsme snad nenarazili na jídlo, které by nám v hotelu nechutnalo.

Služby hotela
Hotelový animátoři jsou velice akční. Pokud tedy člověk chce má na výběr spoustu animačních programů od hraní beach-volleyballu přes taneční lekce až po hraní binga a podobných her.

Pláž
Pláž hned kousek od pokojů, čistý krásně bílý písek. Škoda jen neustálého větru, který písek zavane i tam, kde by ho člověk nečekal. :D Ale tak s větrným počasím se zde musí počítat. V moři jsme se bohužel vykoupat nebyli kvůli opravdu hodně vysokým a prudkým vlnám.

Anonym, 23.04.2019, Dátum pobytu: 12.4. - 20.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nejlepší personál, s jakým jsem se kdy setkal. Usměvavý, milí a velice ochotni. Nádherné večerní programy.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší personál, s jakým jsem se kdy setkal. Usměvavý, milí a velice ochotni. Nádherné večerní programy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vynikající čistota, pouze jednu noc příšerný smrad (asi z čističky...)

Strava
Ta nejlepší kvalita a pestrost. Výborná chuť.

Služby hotela
Nemám jedinou výtku - vynikající.

Pláž
Čistota výborná. Prodejci mají vymezená místa, neobtěžují. Voda v moři je taková jako v oceánu v dubnu:-).

Milan Krsek, 23.04.2019, Dátum pobytu: 12.4. - 20.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Ideální dovolená, když si chcete odpočinout

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ideální dovolená, když si chcete odpočinout Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoje čisté, pravidelně uklízené

Strava
strava výborná, čersrvé potraviny, pestrá, každý den nějaká změna, opravdu vřele doporučuji

Služby hotela
hotelový personál byl velice ochotný, rádi pomohli, pokud bylo potřeba

Pláž
na pláži jsme moc nepobyli, nicméně byla blízko hotelu, v blízkosti plážový bar, slunečníků dostatek

Radek R., 23.04.2019, Dátum pobytu: 9.4. - 17.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Fantazie. Útulný hotel, plný zeleně, se spoustou uliček mezi jednopatrovými či přízemními vilkami.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantazie. Útulný hotel, plný zeleně, se spoustou uliček mezi jednopatrovými či přízemními vilkami. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje volají po rekonstrukci. Jinak jsou čisté a prostorné.

Strava
Byla rozmanitá a bylo vždy z čeho vybrat. A ty jejich minizakusky, ty byly. Jen mi chyběli samoobslužné postmixy či barely na pití.

Služby hotela
Milí nevtíraví animátoři vás přes den baví a večer postarají o bezva show (všichni krásně tančí a bylo na co koukat), na barech vás obsluhují milí barmani a barmanky , kteří umí pár českých slov.

Pláž
Pláž byla čistá, celý tyden byla červená vlajka (zákaz plavání), ale koupat, tedy spíš řádit ve vlnách se dalo. Dost na ostrově fouká a písek lítá a štípe, asi proto bylo na pláži málo lidí.

Lucie Kočí, 23.04.2019, Dátum pobytu: 9.4. - 17.4.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)