Recenzie hotelov
Ostrov Sal - Kapverdské ostrovy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 blazinec okolo koronaviru nám dovolenou zkrátil o půlku,takže nadšení je poloviční. Když na ostrov Sal, minimálně na 14dní abyste jej užili.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
blazinec okolo koronaviru nám dovolenou zkrátil o půlku,takže nadšení je poloviční. Když na ostrov Sal, minimálně na 14dní abyste jej užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné ubytování v bungalovech, moc milý ochotný personál.

Strava
Velký výběr moc dobrých jídel. Jen umělé džusy bych v automatu odstranila. Polévky, masa, sladké, saláty, ovoce, vše výborné.

Služby hotela
Super, jen ta placená Wi-Fi je nic moc, vedlejší hotel stejného majitele ji má bezplatnou,dle infa lidí co jsme letěli spolu.

Pláž
Hezká pláž, dobra dostupnost z hotelového resortu, jen neustálý prodej čehokoliv na plazi to trochu hatil. Pravděpodobně Senegalci, nestačí říct 10x Ne děkuji :-) ale místní Kapverďani jsou úžasní. Oceán bomba.

Petra M., 23.03.2020, Dátum pobytu: 6.3. - 20.3.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 V pohodě.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V pohodě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na začátku zmatky jelikož jsme dostali špatný bugalov než jsme žádali. Po pár hodinách se vyřešilo.

Strava
V poho.

Služby hotela
V poho

Pláž
Nejlepší

Marek Tichý, 10.03.2020, Dátum pobytu: 29.11. - 6.12.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (9)

Celkom: 10 Maximální spokojenost s hotelem a službami, atmosférou i polohou hotelu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Maximální spokojenost s hotelem a službami, atmosférou i polohou hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje moderní, dostatek prostoru, denně úklid, čistota.

Strava
Strava pestrá, hodně ryb a mořských plodů, zeleniny, dokonce i nabídka pečiva pro celiaky.

Služby hotela
spokojenost se službami -čistota hotelu, program u bazénu, dětský koutek, bary, atd.

Pláž
Krásná, nekonečná pláž, jemný, bílý písek, nádherně modrá barva moře - úžasné

Andrea Macháčková, 09.03.2020, Dátum pobytu: 21.2. - 28.2.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pláž 1 fotografia

Celkom: 10 Super dovolená, nemám žádné připomínky, moc jsme si to užili. Jediné doporučení, mít s sebou kreditní kartu (debetní na ostrově nejde,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená, nemám žádné připomínky, moc jsme si to užili.

Jediné doporučení, mít s sebou kreditní kartu (debetní na ostrově nejde, fakt jen asi v jednom případě to šlo) Zobraziť celú recenziu

Strava
3x ala carte za týden, tématické večeře...super

Pláž
na pláži jsme odpoledne byli skoro sami, příjemné vlny na zábavu

Andrea J., 09.03.2020, Dátum pobytu: 28.2. - 6.3.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)

Celkom: 9,4 Kapverdy - konkretne Santa Maria beach na ostrove Sal je nadherna a s dovolenkou sme boli nadmieru spokojni, wifi tam funguje za...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Kapverdy - konkretne Santa Maria beach na ostrove Sal je nadherna a s dovolenkou sme boli nadmieru spokojni, wifi tam funguje za poplatok, a treba si davat pozor na lad v koktejloch lebo sa mozu vyskytnut zazivacie problemy, inak vsetko hodnotim velmi pozitivne Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velky areal, my sme byvali v bungalove a spokojnost, kazdy den upratovali izby a nikdy nam nic nechybalo

Strava
Vyborna, bohata na vyber, rôznorodá

Služby hotela
Kazdy den bol animatorsky program - aquagym, yoga, volejbal, futbal, tance, hry, vecer bol vzdy na inu tematiku - vynikajuco prevedene, vzdy som sa tesila na kazdu aktivitu, animatori velmi zlati, priatelski s mottom "no stress"

Pláž
Vynikajuca, cista, s lehatkami a slnecnikmi zadarmo, s plazovym barom, krasne more (miestami velke vlny), animatorsky program kazdy den (volejbal, yoga, futbal) velke plus

Anonym, 05.03.2020, Dátum pobytu: 15.11. - 22.11.2019
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

10 fotografií

Celkom: 9 Velká spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídalo nabídce.

Strava
Bohatá a dostačující snídaně formou bufetu odpovídala nabídce.

Služby hotela
Nepožadovali jsme nic navíc.

Pláž
Nádherné pláže kousek od centrálního mola, báječné vlny.

Bohdan Lýsek, 02.03.2020, Dátum pobytu: 21.2. - 28.2.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Pontao

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pohled z mola 4 fotografie

Celkom: 9,8 Nejkrásnější dovolená, jakou jsme zatím zažili.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejkrásnější dovolená, jakou jsme zatím zažili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalovy byly vybaveny jednoduše, ale nic jiného navíc nepotřebujete, čisté a úklid každý den. Ručníky na pláž si vyzvednete kdykoli chcete čisté. Televize, lednička i klimatizace fungují bez problémů. Wifi si můžete na hotelu koupit anebo ve městě simkartu.

Strava
Stravování v resortu bylo na dobré úrovni, i když se to dost opakovalo. Přesto jídlo bylo vždy dobré a teplé.

Mimo resort jsme neměli potřebu se stravovat.

Služby hotela
Naprosto v pořádku a snaží se mluvit i česky.

Pláž
Pláž je krásně písčitá, voda čistá - nádhera. Kvůli větru jsou velké vlny, takže šnorchlování v moři není možné, pouze na určitých místech. Dávat do kufru šnorchlovací helmy je zbytečné, můžete si je v resortu půjčit.

Romana Skořepová, 25.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 21.2.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (1)

Pláž 4 fotografie

Celkom: 8,6 Krásná dovolená i přesto, že je únor na Kapferdech nejchladnější.Jen ten vítr by měl méně foukat.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená i přesto, že je únor na Kapferdech nejchladnější.Jen ten vítr by měl méně foukat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme zaplacené ubytování v malé chatičce. To bylo rozčarování. Zápach plísně z koupelny , která byla na pohled patrná a nešlo otevřít okno. Vzhledem k tomu, že trpím alergií na plísně to vážně nešlo. Delegátka Petra i pracovníci hotelu byly velice vstřícní a pokoj nám vyměnili do hlavní budovy. Pak již bylo vše v naprostém pořádku.Tímto jim velké díky

Strava
Výborná s velkým výběrem ryb a exotického ovoce

Služby hotela
Velice milý a vstřícný personál

Pláž
Nádherná, vlny sice velké ale velice jsme si je užili a dalo se v nich i plavat

Dagmar Rašínová, 24.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 21.2.2020
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)