Recenzie hotelov
Keňa

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8.8 Ten mám veľmi príjemný, keby sa nám nestratili na 4dni kufre tak by bola celá dovolenka super.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ten mám veľmi príjemný, keby sa nám nestratili na 4dni kufre tak by bola celá dovolenka super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo na úrovni hotela , čo viac očakávať od štvor hviezdičkoveho hotela v Keňi, Veľmi dobré. A ak aj nastal nejaký menší problém v izbe okamžite to riešili.

Strava
Strava mi veľmi chutila , boli tam aj niektoré veci čo som ochutnal po prvý krát, len jednu vec by som vytkol Veľa hlavných jedál sa opakovali aj dva tri dní..

Služby hotela
Tú by som to moc nenatahoval, Personál v hoteli bol veľmi milý a ochotný, dali ste im raz dva krát tringelt a pamätali si to po celú vašu dovolenku ????????

Pláž
Pláž bola veľmi príjemná z bielym pieskom pokrytá, prístup do Oceánu super kludne aj pre detí, keď bol príliv vlní boli aj troj metrové takže sranda zaručená..

Stanislav Fekete, 24.07.2022, Dátum pobytu: 4.7. - 14.7.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Diani Sea Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 6.8 Hotel kousek od centra, klidný hotel, čistý, bezpečný, ale vylepšení by to nějaké chtělo. WC u restaurace by určitě bylo dobré pečlivě...

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel kousek od centra, klidný hotel, čistý, bezpečný, ale vylepšení by to nějaké chtělo. WC u restaurace by určitě bylo dobré pečlivě uklidit a větrat. Zobraziť celú recenziu

Strava
První den jsme si museli hradit snídani, v All inclusive nebyl odpolední snack a opět se musel hradit. Za ty peníze co jsme zaplatili to bylo velmi špatné

Václav Kovář, 12.07.2022, Dátum pobytu: 1.7. - 9.7.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Leopard Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.6 Dovolenka sa nám veľmi páčila, očarujúca biela pláž, dostatočne možnosti výletov. Rezort je príjemným miestom na trávenie času,...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka sa nám veľmi páčila, očarujúca biela pláž, dostatočne možnosti výletov. Rezort je príjemným miestom na trávenie času, cestovanie na vlastnú päsť po okolí avšak už nie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní sme boli v comfort room, izba bola na pomerne vysokej úrovni, nachádza sa v nej všetko čo potrebujete. Okolie v rezorte je plne zelene, nachádzajú sa v ňom opice ktoré vám spríjemnia čas.

Strava
Strava bola podobná európskej, s prvkami indickej kuchyne, každodenné dostupne rôzne druhy mäsa, ako aj morské živočíchy, prevažne ryby. Raňajky skvelé, predovšetkým palacinky a lievance. Menším problémom je obcasne veľké množstvo múch v restauracii, keďže je otvorená.

Služby hotela
Hotel pôsobil príjemným dojmom, ako aj väčšina personálu, najmä pan ktorý sa stara o kondíciu tamojších kokosových palm a ponúka ľuďom kokosy. Menším negatívom je zvysena a evidentna žiadostivosť zamestnancov po tringeltoch.

Pláž
Pláž okamžite pri hoteli, lokalita je ideálna priam úžasná. Čistota plaze na dobrej úrovni, každodenná starostlivosť o odstraňovanie naplavenej trávy. Voda tepla, zdala sa byť cista. Kupalo sa však pomerne málo ľudí a aj ti co sa kupali, len do výšky hlavy, otázne je prečo. Negatívom je veľmi veľa beach boys na plazí, ktorí vám nedajú pokoj.

Anonym, 04.06.2022, Dátum pobytu: 4.5. - 14.5.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Diani Sea Lodge

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 5.6 Krásná dovolená, hezká pláž akorát vás otravují prodejci na pláži, což je někdy až nepříjemné.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, hezká pláž akorát vás otravují prodejci na pláži, což je někdy až nepříjemné. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 26.04.2022, Dátum pobytu: 13.4. - 23.4.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Diani Sea Lodge

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Dovolená předčila naše očekávání. Máme fantastické zážitky. Jak z místa ubytování tak i z výletů.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená předčila naše očekávání. Máme fantastické zážitky. Jak z místa ubytování tak i z výletů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dostatečné. Měly jsme třílůžkový pokoj, byly pevné postele, žádná vachrlatá přistýlka. Denně doplněné vody, každý den uklid pokoje, nádherný výhled na oceán. Na pokoji byl kávový set, lednička, klimatizace. Vše funkční.

Strava
Jídlo bylo fantastické, každý si vybral. Výběr jídla s masem, ryby, těstoviny, Indická kuchyně, vegetariánské jídlo, vždy dva druhy polévky, pult se zeleninovýmy saláty, výběr exotického ovoce, pult sladkých malých dortíků. Ráno ke snídani na vyžádání vaječná omeleta, vejce míchaná, čerstvé upecene vafle. Vše skvělé a dochucené.

Služby hotela
Úklid probíhal standardně, recepce reagovala skvěle a rychle vyřizovala požadavky které jsme měli, na baru to trochu skřípalo, ale nakonec také vše v pořádku, animátoři byli skvělí, na každý den na tabuly napsaný program na celý den. Všichni věděli co s kdy se bude dít. Večerní program každý den jiný. Super.

Pláž
Pláž nebyla úplně to, co jsme si představovali. Oceán byl neskutečně teplý, měl cca 40°C. A to nepřeháním. V něm se člověk neochladil, ale ani si moc nezaplaval. Bylo málo vody. Ale stejně jsme do něj chodily a rachali se tam. Boty do vody nebyly potřeba.

Hana, 18.04.2022, Dátum pobytu: 3.4. - 13.4.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Mombasa, Hotel: Bamburi Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

17 fotografií

Celkom: 7.2 Rezort bol udržiavaný, na dobrej úrovni. Personál bol priateľský.

  • 7.5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Rezort bol udržiavaný, na dobrej úrovni. Personál bol priateľský. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo na dobrej úrovni. Izby boli čisté, upravované každý deň.

Strava
Strava bola trochu iná ako sme zvyknutí ale dalo sa vždy vybrať.Rušivé boli opice a vrany ktoré v nestráženej chvíli kradli jedlo priamo s taniera.

Pláž
Pláž bola čistá. Rušivo pôsobili domáci ponúkajúci na pláži tovar a služby rôzneho druhu ktorý sprevádzali človeka až po vstup do mora. Pri odlive bolo možné prejsť ďaleko do mora

Peter Adamík, 26.03.2022, Dátum pobytu: 9.3. - 18.3.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Mombasa, Hotel: Neptune Village Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7.8 Hotel na podmínky života v Keni na velice dobré úrovni.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel na podmínky života v Keni na velice dobré úrovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na dobré úrovni.

Strava
Bohatá, každý si určitě vybere a bohatě se nají.

Služby hotela
Personál je velice snaživý, pokud jej o něco požádáte, vždy se Vám snaží vyhovět.

Pláž
Díky přílivu a odlivu velké množství chaluh, jinak na dobré úrovni.

Vlasta Z., 12.03.2022, Dátum pobytu: 20.2. - 4.3.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Malindi, Hotel: Sandies Tropical Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Poprvé jsme letěli s Německou CK a z Vídně. Vše proběhlo bez komplikací, CA nyní i nabízí překlad veškerých pokynů, takže to bude ještě...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Poprvé jsme letěli s Německou CK a z Vídně. Vše proběhlo bez komplikací, CA nyní i nabízí překlad veškerých pokynů, takže to bude ještě lepší. My si vše přeložili, zjistili, co je do Keni potřeba, vyřídili a nebyl problém (vízum, zdravotní formulář, vstupní formulář, vakcinace a pcr test). Všechny časy letů a organizace se obešla bez chyby. Měli jsme all inclusive a udělali jsme si individuální výlety - safari jsme si už domluvili už v ČR s Čechem na webu: Kenya-safari.net, můžu doporučit, cena cca 300 USD/os na dva dny, byli jsme v Tsavu. Sami jsme si dále zajeli Uberem do Haller park. + cestovka nabízí hodně dalších výletů, které pro představu dávám do přílohy. Dovolenou jsme si moc užili a tento hotel určitě doporučujeme. Na hotelu nás sice bylo ubytovaných asi 15 lidí, ale na kvalitu služeb se to neprojevilo, ba naopak. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na letišti nás přivítal delegát a autem jsme odjeli do hotelu, cca 40min. Ubytování proběhlo rychle, dostali jsme welcome drink. Vybavení standartní + je na pokoji lednice, trezor, klimatizace - vše v ceně. Balkony jsou situovány k moři. Uklízeli každý den, doplňovali vodu. Na hotelu je všude kousek, jak do restaurace, baru, k bazénu a nakonec k moři.

Strava
V restauraci si nabíráte vše sami, akorát musíte mít při vybírání roušku a také je k dispozici jednorázová rukavice. Na snídani klasika - vejce všeho druhu, párky, bulky, máslo, toasty na zapečení, zelenina, ovoce, musli, palačinky, marmelády, fazole. Nalijí Vám kávu a džus. Obědy polévky, těstoviny, grilovaná zelenina, kuřecí maso, mleté maso, hovězí maso, filé, hranolky, rýže, nudle, br. kaše, ovoce, saláty, deserty. Večeře to samé jak obědy, dva druhy polévky + za našeho pobytu byl i např. guláš nebo řízky + jednou týdně grilování, šašlik, kuřecí a hovězí špízy. Jak jsem psala měli jsme all inclusive, tak nápoje se objednávají u čišníka, který je u Vás hned, co se usadíte s nabraným jídlem. Čišníci ihned uklízejí použité nádobí, je to až neskutečné, jak jsou zde milý a úslužní v porovnání s jinými hotely. Přes den se chodilo také do restaurace pro pití, vždy byl všeho dostatek - pivo měli v plechu, protože bylo méně hostů, jinak klasika, sprite, fanta, voda v lahvi, cola, džus, víno, koktejly - viz fotka, jejich seznam, rum, vodka atd - alkohol kvalitní, ne jak třeba v Egyptě.

Služby hotela
My služby hotelu moc nevyužíváme, ale co jsme tak využili, byly zdarma osušky u bazénu. Všude dostatek lehátek, matrace také, slunečníky ok - vše v ceně. Bazén byl vždy čistý a voda příjemná. Večerní program hrál DJ a promítali klipy na plátno, v sobotu je barbeque a je k dispozici mikrofon a můžete si zazpívat. U večeře hrají místní na kytaru a baví hosty. Hotel má i vlastní směnárnu. V rámci all inclusive bylo veškeré alko a nealko nápoje přes den k dispozici, pokud se skamarádite i s nějakým čišníkem, tak Vám vše ochotně donese i na lehátko a chodí se během dne ptát, co potřebujete. Celkově jsou všichni zaměstnanci moc milý a snaží se Vám pobyt co nejlépe zpříjemnit.

Pláž
Pláž je pár kroků. Hotelové lehátka jsou v zahradě, protože je zde příliv a odliv, tak by nemohly být na pláži a navíc ta je veřejná. Díky odlivu a přílivu jsou zde ve větším množšví chaluhy, ale boty do vody nejsou potřeba. Časy odlivu zjistíte na netu - viz foto, můžete také vidět, jak odliv vypadá. Za našeho pobytu byl oceán krásně teplý a skoro nikdo se nekoupe, takže super. Podmořský život zde není. Jediné, co je zde hojně rozšířené jsou beach boys, kteří nabízí vše možné přes náramky, oblečení, výlety atd - ale pokud s nimi od příjezdu nezačnete komunikovat, tak Vám do pár dnů dají pokoj.

Sabina Valder, 10.03.2022, Dátum pobytu: 23.2. - 7.3.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Mombasa, Hotel: Kenya Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

ubytování 22 fotografií