Recenzie hotelov
Diani Beach - Keňa

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8.8 Ten mám veľmi príjemný, keby sa nám nestratili na 4dni kufre tak by bola celá dovolenka super.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ten mám veľmi príjemný, keby sa nám nestratili na 4dni kufre tak by bola celá dovolenka super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo na úrovni hotela , čo viac očakávať od štvor hviezdičkoveho hotela v Keňi, Veľmi dobré. A ak aj nastal nejaký menší problém v izbe okamžite to riešili.

Strava
Strava mi veľmi chutila , boli tam aj niektoré veci čo som ochutnal po prvý krát, len jednu vec by som vytkol Veľa hlavných jedál sa opakovali aj dva tri dní..

Služby hotela
Tú by som to moc nenatahoval, Personál v hoteli bol veľmi milý a ochotný, dali ste im raz dva krát tringelt a pamätali si to po celú vašu dovolenku ????????

Pláž
Pláž bola veľmi príjemná z bielym pieskom pokrytá, prístup do Oceánu super kludne aj pre detí, keď bol príliv vlní boli aj troj metrové takže sranda zaručená..

Stanislav Fekete, 24.07.2022, Dátum pobytu: 4.7. - 14.7.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Diani Sea Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 6.8 Hotel kousek od centra, klidný hotel, čistý, bezpečný, ale vylepšení by to nějaké chtělo. WC u restaurace by určitě bylo dobré pečlivě...

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel kousek od centra, klidný hotel, čistý, bezpečný, ale vylepšení by to nějaké chtělo. WC u restaurace by určitě bylo dobré pečlivě uklidit a větrat. Zobraziť celú recenziu

Strava
První den jsme si museli hradit snídani, v All inclusive nebyl odpolední snack a opět se musel hradit. Za ty peníze co jsme zaplatili to bylo velmi špatné

Václav Kovář, 12.07.2022, Dátum pobytu: 1.7. - 9.7.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Leopard Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.6 Dovolenka sa nám veľmi páčila, očarujúca biela pláž, dostatočne možnosti výletov. Rezort je príjemným miestom na trávenie času,...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka sa nám veľmi páčila, očarujúca biela pláž, dostatočne možnosti výletov. Rezort je príjemným miestom na trávenie času, cestovanie na vlastnú päsť po okolí avšak už nie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní sme boli v comfort room, izba bola na pomerne vysokej úrovni, nachádza sa v nej všetko čo potrebujete. Okolie v rezorte je plne zelene, nachádzajú sa v ňom opice ktoré vám spríjemnia čas.

Strava
Strava bola podobná európskej, s prvkami indickej kuchyne, každodenné dostupne rôzne druhy mäsa, ako aj morské živočíchy, prevažne ryby. Raňajky skvelé, predovšetkým palacinky a lievance. Menším problémom je obcasne veľké množstvo múch v restauracii, keďže je otvorená.

Služby hotela
Hotel pôsobil príjemným dojmom, ako aj väčšina personálu, najmä pan ktorý sa stara o kondíciu tamojších kokosových palm a ponúka ľuďom kokosy. Menším negatívom je zvysena a evidentna žiadostivosť zamestnancov po tringeltoch.

Pláž
Pláž okamžite pri hoteli, lokalita je ideálna priam úžasná. Čistota plaze na dobrej úrovni, každodenná starostlivosť o odstraňovanie naplavenej trávy. Voda tepla, zdala sa byť cista. Kupalo sa však pomerne málo ľudí a aj ti co sa kupali, len do výšky hlavy, otázne je prečo. Negatívom je veľmi veľa beach boys na plazí, ktorí vám nedajú pokoj.

Anonym, 04.06.2022, Dátum pobytu: 4.5. - 14.5.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Diani Sea Lodge

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 5.6 Krásná dovolená, hezká pláž akorát vás otravují prodejci na pláži, což je někdy až nepříjemné.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, hezká pláž akorát vás otravují prodejci na pláži, což je někdy až nepříjemné. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 26.04.2022, Dátum pobytu: 13.4. - 23.4.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Diani Sea Lodge

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Najkrajšia dovolenka, odporúčam, určite sa vrátime :)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Najkrajšia dovolenka, odporúčam, určite sa vrátime :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
izba s výhľadom na oceán stála za príplatok, nádhera

Strava
obrovské možnosti, viaceré reštaurácie, vyberie si naozaj každý

Služby hotela
krásny hotel, čistý, tichý, na úrovni, priateľskí a zároveň profesionálni zamestnanci

Pláž
biely piesok, pláž čistá, voda priezračná, teplá

Anonym, 28.02.2022, Dátum pobytu: 14.2. - 23.2.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Southern Palms Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 Velmi pěkný, čistý, udržovaný areál, skvělý personál.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkný, čistý, udržovaný areál, skvělý personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v rustikálním stylu, vkusně zařízený pokoj, čistota, výhled do pěkné zahrady

Strava
Strava nepříliš pestrá, ale v dobré kvalitě.

Služby hotela
Skvělý servis, okamžitě řeší veškeré požadavky.

Pláž
Pláž s bílým pískem, krásné prostředí, otravní prodejci.

Renata Prucklová, 17.02.2022, Dátum pobytu: 29.1. - 9.2.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Papillon Lagoon Reef

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Děkujeme CK za naší nejkrásnější dovolenou a jejich naprosto bezchybnou organizaci a péči.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Děkujeme CK za naší nejkrásnější dovolenou a jejich naprosto bezchybnou organizaci a péči. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování báječné, čisté, skvěle zařízené.

Strava
Strava byla famózní.

Služby hotela
Nad naše očekávání. Personál perfektní.

Pláž
Pláž čistá, jen občas nějaká tráva na pláži a v moři, ale to je příroda a nijak nenarušovala naší nádhernou dovolenou:

Václav V., 14.02.2022, Dátum pobytu: 23.1. - 11.2.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Diani Sea Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.6 V pořádku , personál ochotný, není jediná výtka, prostředí v pořádku.

  • 6.5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
V pořádku , personál ochotný, není jediná výtka, prostředí v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zclea v pořádku, úklid velmi dobrý, vše OK.

Strava
To byla největší slabina hotelu, kvalita jídla OK, výběr úměrný tomu, že jste v Keni . Obědy a večeře ještě byli v normě, ovšem velmi slabý výběr u snídaně, za celých 14 dnů nebyla jediná změna, kdyby aspoň udělali mírnou změnu v sýru, že by byl jiný, nebyla jediná pomazánka. Já jsem diabetik, takže nemohu sladké snídaně a to co bylo na hotelu tak špatný. Tuto připomínku jsem měl i na hotelu. Jídlo se servíruje a je tam problém ve chvíli kdy se tam koná nějaká místní konference , čeká se na jídlo nestíhají doplňovat......., opakuji kvalita jídla OK, ale jinak nezvládnutá logistika .

Služby hotela
V pořádku, bez výtky

Pláž
Výborný přístup na pláž, krásná zahrada- vše OK.

Jaroslav Strnad, 09.02.2022, Dátum pobytu: 22.1. - 6.2.2022
Oblasť: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Neptune Paradise Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)