Recenzie hotelov
Kuba

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,2 Koupání pláž ubytování super

  • 8,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Koupání pláž ubytování super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj čistý uklizeno každý den

Strava
Strašná stále stejná, malý výběr, několik dní nebyl chleba, housky a bagety je něco co vůbec na tomto hotelu neznají, zákusky těsto sražené, celkově strava na tomto hotelu byla otřesná

Služby hotela
Občas chyběly nealkoholické nápoje, ručníky na lehátka jediné co nechybí nikdy a čeho mají dost je rum

Pláž
Čistá, oceán super, akorát se po pláži moc neprojdete protože po 500 metrech vás zarazi ochranka že dál nesmite i když pláž pokračuje a není na ní ani noha, občas chybí ručníky na lehátka

Lenka H., 20.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 15.10.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Santa Maria, Hotel: Golden Tulip Aguas Claras

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Celková spokojenost až na dále uvedené detaily

  • 10 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost až na dále uvedené detaily Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel starší ,ale plně vyhovující

Strava
Bohatá ,ale založená hlavně na luštěninách. V nabídce salátů absolutně chybějící rajská jablíčka a papriky, získat citron do čaje utopie, černý čaj jen občas

Služby hotela
Program večerních představení s tanečníky skvělý

Pláž
Nejkrásnější pláž na světě, přístupná a čistá s jemným pískem, moře bez konkurence.

Moje hodnocení má základ ve skutečnosti ,že jezdím k moři do různých destinací také

4x do roka

Bohdan Dolinský, 12.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 8.10.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Occidental Arenas Blancas (ex. Barceló Solymar Arenas Blancas)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Arenas Blancas - Bílé Písky 2 fotografie

Celkom: 8,4 Hotel OK,bylo málo hostů,takže otevřena 1 a-la karte restaurace,jídlo výborné,pořád stejné..Úklid pokojů OK,necháte dolar a je to..Na...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel OK,bylo málo hostů,takže otevřena 1 a-la karte restaurace,jídlo výborné,pořád stejné..Úklid pokojů OK,necháte dolar a je to..Na krásné pláži vůbec nebyly nabízené služby typu beach volejbal,kajak,šlapadlo,katamaran !!!Hotel by potřeboval údržbu hlavně z hlediska oprýskaných nátěrů dřevěných konstrukcí,celkově hodnotím 4*,zlobilo nás výše uvedené.Na pláži jste mohli číst,opalovat se,plavat v teplém moři,navštěvovat bar(OK) a to je všechno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pořádku,každodenní úklid,příjemně tichá klima,bar.televize,2 patro,po dohodě výhled na moře bez příplatku....

Strava
Velmi slušná,pouze pořád stejná,denní doplňování ledničky vodou,pivem,kolou.

Služby hotela
Copacabana:tak 2*,snídaně perfektní,počet personálu převyšoval počet hostů.....Odpoledne jsme si dali pizzu, v restauraci bylo 18 míst u stolu,4 číšníci a 1 kuchař.......V tomto hotelu by měli být vstřícní v tom,když přijedete ve 23 hodin z Cayo Santa María,tak musíte vyklidit pokoj do 12 hodin.Při odjezdu na letiště v 19 hodin musíte poté rozbalovat kufry a potupně se převlékat a dobalovat na WC/jinak 30 CUC./

Labranda:4*,bez připomínek,kromě chybějících služeb na pláži,sousední hotel Casa del Mar je měl,jinak viz celkové shrnutí.

Pláž
Super,bílý písek,modrozelené moře,lehátka,slunečníky,ručníky,ochotný personál,skoro jako na Cayo Largo.

Jiří Pavlík, 11.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 8.10.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Santa Maria, Hotel: Labranda Cayo Santa Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená na Kubě byla velmi krásná. Kuba je země rozmanitá, má co nabídnout, jsme rádi, že jsme ji poznali. Využili jsme nabídky zájezdů,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na Kubě byla velmi krásná. Kuba je země rozmanitá, má co nabídnout, jsme rádi, že jsme ji poznali. Využili jsme nabídky zájezdů, se kterými jsme byli spokojeni. Na Varaderu jezdí autobus, takže jsme i sami jezdili a poznávali Varadero. Kubánci jsou velmi milí a usměvaví lidé, kteří si rádi povídají. Jsme rádi, že jsme tuto krásně slunečnou, horkou a nádherně zelenou zemi poznali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo uspokojivé, úklid pokoje každý den. Celý areál velmi klidný, krásná udržovaná zahrada, v areálu pořádek.

Strava
Se stravou jsme byli spokojení. Je co vybírat z mnoha jídel - polévky, ryby, hovězí a kuřecí maso, vepřové na grilu každý den, hamburgry, hodně zeleniny, saláty. Zákusky, zmrzlina, hodně druhů nápojů. Na snídani sýry, šunka.

Služby hotela
Uspokojivé, neměli jsme vůbec žádný problém.

Pláž
Pláž byla krásná, čistá, velká, s plážovaým barem, a úžasně teplý oceán.

Martin Adámek, 29.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 18.9.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Hotel doporučuji pro nenáročné klienty, prostředí hotelu a především pláž vše vynahrazují - kvůli pláži jsme tam jeli. Absolvovali jsme i...

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel doporučuji pro nenáročné klienty, prostředí hotelu a především pláž vše vynahrazují - kvůli pláži jsme tam jeli. Absolvovali jsme i denní výlet do Havany - největší zážitek projížďka v starých amerických autech. Cena pro dvě osoby 170 euro za celý výlet s obědem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo úplně v pohodě, žádný luxus, ale za ty peníze dostačující. Trošku byl problém s WC a s teplou vodou, ale nic katastrofického - po nahlášení závada okamžitě odstraněna. Každý den uklizeno, čisto. Ale něco má už hotel za sebou, výhodou je, že se nachází ve staré části Varadera. Tudíž na vás dýchá kouzlo město. Další hotely už se nachází v nové části Varadera a zde už nic není, pouze hotelové resorty.

Strava
Výběr průměrný, občas problémy s čekáním na čisté talíře, hrníčky atd. Jednou byly krevety.

Služby hotela
Zaměstnanci hotelu příjemní, ochotní. Žádný problém nenastal.

Pláž
Pláž dokonalá. K dispozici plážový bar. Na pláži si zdarma můžete půjčit kanoe, šlapadlo. Vyjížďka na katamaránu za poplatek.

Eliška S., 28.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 31.8.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 7,8 SUPER DOVOLENÁ A ZÁŽITEK. DOPURUČUJI VŠEM KTEŘÍ SE NEMOUHO ROZHODNOUT

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
SUPER DOVOLENÁ A ZÁŽITEK. DOPURUČUJI VŠEM KTEŘÍ SE NEMOUHO ROZHODNOUT Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
PRVNÍ DOJEM POKOJE, HROZNÝ VZDUCH. PO ZAPNUTÍ KLIMATIZACE DOBRÉ. JEN HODNĚ KOMÁRŮ NA POKOJI

Strava
MÁLO KOŘENĚNENÉ

Pláž
SUPER KOUPÁNÍ A PLÁŽ ČISTÁ

Petr Turek, 28.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 24.9.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Club Caribe Club Kawama

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,2 Hotel copacabana v Havane je čistučký priatelský starostlivo udržiavaný sem tam známky opotrebovania.Naša izba s novým dreveným nábytkom...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel copacabana v Havane je čistučký priatelský starostlivo udržiavaný sem tam známky opotrebovania.Naša izba s novým dreveným nábytkom a peknou kupelnou.Denne upratovanie a výmena uterákov.Personál milý priatelský všetci sa snažia aby ste sa citili dobre.Hotel má bazén v mori a vonkajši bazen .Rańajky formou švedskych stolov nás prekvapili rozmanitostou naozaj výborné.Pred hotelom zastávka autobusu ale doporučujem skôr taxi .Podvečer a večer kubánska hudba Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobrý dojem.Z izby vyhlad na more a bazén.Velmi čisto,na záver list od pani upratovačky s nadejou že sme boli spokojní a prianím všetkeho dobrého

Strava
Mali sme len rańajky .Čakali sme pečivo a parky ale zostali sme milo prekvapení.švedske stoly ovocie šťavy mlieko sojové obycajné jogurty omelety kolačiky udeniny syry čo vas len napadlo a k tomu pozornost starostlivých zamestnancov

Služby hotela
Ak sme požiadali o čokolvek vyhoveli nám.Zmenáreń, taxi,porada,všetci hovorili anglicky

Pláž
Pláž je aj pri hoteli,aj priamo v hoteli sa dá kupať v bazéne alebo v ohradenom morskom bazéne pri hoteli.My sme sa taxíkom odviezli na pláž Santa Maria vela miestnych ludí tam chodí s rodinami a uživali si krasny den s rodinami.Absolutny pokoj a pohoda.Na poriadok dohliadaju policajti v nažehlených uniformách-sem tam sa prejdu po lpáži

Emilia Modrava, 07.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 1.9.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Sol Palmeras

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Dovolenou jsme si moc uzili, Jibacoa je klidne misto a chteli jsme poznat Kubu mimo Varadero, coz se nam splnilo. V okoli je krasna...

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si moc uzili, Jibacoa je klidne misto a chteli jsme poznat Kubu mimo Varadero, coz se nam splnilo. V okoli je krasna priroda a muzete prozkoumavat a poznavat dle libosti. I kdyz se jedna o 4* hotel, nelze ocekavat evropsky standard a doporucuju nekazit si dovolenou srovnavanim. Ve spouste okamziku jsem se presunula o desitky let zpatky - nekdy to bylo usmevne, jindy smutne, ale celkove je Kuba moc krasna a lide uzasni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybaveni pokoju bylo uz starsi, nicmene zcela funkcni a ucel splnilo. Kazdy den se pokoje uklizely a doplnovala se balena voda v lednici. Urcite necekejte evropske 4*, ale taky nebylo na co si stezovat.

Strava
Poplatna lokalnim podminkam. V ramci moznosti se snazi o pestrost, je mozne si vybrat mezi nekolika druhy masa, vzdy jsou k dispozici ryby. Vynikajici cerstve ovoce, i kdyz nektere dny nebylo moc na vyber. Co se tyce zeleniny, vyber je omezeny.

Služby hotela
Prijemny personal, vsichni se snazili, abychom si pobyt uzili. Na sluzby je treba se divat v kontextu zeme, takze ne vse obvykle v 4* hotelu je zde standardem a ani nema smysl to pozadovat (sortiment v hotelovem obchodu, omezene placeni kartou na hotelu, apod.) a nijak to pobyt nekazi.

Pláž
Hotel nebyl preplneny, takze nebyl nikdy problem sehnat lehatko na plazi. Kazde rano plaz uklizeji a i kdyz je verejna (mistni nemohou na lehatka), byl tam klid a pohoda. Urcite doporucuji boty do vody, na nekterych mistech jsou pri vstupu kameny a ve vode pak pasy morske travy.

Anonym, 03.09.2019, Dátum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Hotel: Memories Jibacoa (ex. Breezes)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 8,2 Bylo to co jsem očekával,Kuba, ale prostředí super,okolí ,pláže,byl jsem spolojen,a stálo to za to navštívit.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to co jsem očekával,Kuba, ale prostředí super,okolí ,pláže,byl jsem spolojen,a stálo to za to navštívit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nic moc ,ale na Kubu je to asi dost přepych,zvykli jsme si,musel jsem pár věcí opravit,televize byla bez příjmu atd,ale celkem mi to nevadilo jelikož jsem jel na Kubu ne na televizi,jinak každý den uklizeno vše čistý.

Strava
Strava velký výběr,problém s příborama,talířema,sklenicema,s pitím atd,také žádné větráky a jídlo otevřené kde na něj sedali mouchy,také jsem něco takového očekával

Služby hotela
Služby hotelu velice dobré,a příjemné

Pláž
Bez námitek,dokonalý

Miroslav Henzl, 21.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 16.8.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Nádherně strávený čas ve velmi příjemném prostředí s kvalitními službami hotelu Iberostar Varadero.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherně strávený čas ve velmi příjemném prostředí s kvalitními službami hotelu Iberostar Varadero. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi kvalitní, velké pokoje standardně zařízené s balkonem. Vybavení starší, ale zcela vyhovující a funkční. Denně doplňovaný minibar, dobře uklizeno. Všechny pokoje ve velmi přijatelné vzdálenosti od restaurací i pláže.

Strava
Vynikající co do kvality i výběru. Velké množství ryb a mořských plodů, čerstvé ovoce (mango, papája, melouny, karambola). Velmi rychlá a příjemná obsluha, skoro vždy usměvavá :-). V barech množství koktejlů, kde rumem rozhodně nešetří....

Služby hotela
Na velmi vysoké úrovni, ochotný personál, který se Vám snaží vyhovět. Pouze problém s vypůjčením auta, je nutné ho rezervovat dostatečně dopředu, ideálně s objednáním zájezdu.

Pláž
Nádherná široká pláž, moře průzračné, stále dostatek slunečníků. Nikdo vás neobtěžuje s nabídkami suvenýrů či dalších služeb. Pozor: resorty dále na Varaderu směrem k přístavu již tak hezké pláže nemají (buď částečně kamenité či přeplněné).

Miroslav S., 10.08.2019, Dátum pobytu: 20.7. - 6.8.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Iberostar Varadero

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)