Recenzie hotelov
Cayo Largo - Kuba

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 1,6 Se zájezdem jsme hrubě nespokojení a jsme velmi zklamaní.Cena zájezdu v žádném případě neodpovídá realitě ani nabízeným službám. V roce...

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Se zájezdem jsme hrubě nespokojení a jsme velmi zklamaní.Cena zájezdu v žádném případě neodpovídá realitě ani nabízeným službám.

V roce 2016 jsme absolvovali zájezd do stejné destinace a proto bohudík/bohužel můžeme srovnávat.Jde o velmi strmý úpadek jak v kvalitě hotelů , tak i v jeho službách.Totéž lze říci také o prostředí na Kubě (v Havaně) a bohužel i na ostrově Cayo Largo.

Dovolenou v této destinaci jsme se rozhodli zopakovat k našemu 30.výročí svatby ,protože jsme zde v roce 2016 prožily nejkrásnější dovolenou ze všech a o to větší zklamání to bylo.

Tento zájezd za cenu ,kterou jsme zaplatili ,rozhodně nemůžu nikomu doporučit a naopak podávám reklamaci na kompenzaci jak služeb a servisu neodpovídajícím kategorii hotelů uvedených ve smlouvě ,tak na zkrácení pobytu na ostrově Cao Largo o dva dny ,tak i na celkové zkrácení celého pobytu.Rovněž požaduju uhrazení nákladů za ubytování v hotelech do doby odletu ,které jsem musel na místě hradit ,jinak jsme s manželkou zůstali na ulici v Havaně! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Copacabana neodpovídá hotelu kategorie 3 hvězdiček a ohodnotil bych to spíše jako lepší ubytovnu nebo max 1hvězda!

Hotel Sol Cayo Largo jsem dobře znal z pobytu v roce 2016 a z předchozích 4+ nyní dosahoval max kategorie 2+ hvězdiček.

Strava
Při přespání z 12.3. na 13.3.2020 v Copacabaně se předem připravená "snídaně" nedala jíst a kafe,které jediné jsme požadovali nám odmítli udělat.

Při pobytu v Sol Cyao Largo byla strava lepší ,ale dost omezená a neustále se to opakovalo a ryby nebyly vůbec a ovoce kromě melounu a občas ananasu bylo kompotované ,.....po týdnu se to již nedalo jíst a tak jsme obědy v podstatě vypustily.

Situace se ještě zhoršila v souvislosti s panikou Koronaviru ,kdy se uzavřela velká část resortu a strava se ještě omezila a zredukovala!Na většinu požadavků a objednávek byla odpověď : omlouváme se,není (např.brambory,bílé víno ,ryby atd...)

Nápoje nás úplně zklamaly!!Piňakoládu dělali z nějakého zmraženého polotovaru!!! a byla hrozná ,tak jsme si jí už vůbec nedali , a i ostatní nápoje za moc nestály.Mochito s bílím cukrem a bez limetek,které neměli k dispozici ,taky není k pití.Rum s kubánskou kolou se taky nedá nazvat Kube libre....

Služby hotela
Copacabana : pokoj byl cítit plísní ,klimatizace se nedala regulovat a buď šla příliš anebo vůbec ,balkon neudržovaný a silně znečištěný od výkalů ptáků , v noci netekla voda.Personál se přesto snažil a v krizové situaci kontaktoval Cubatour,aby pomohl vyřešit ubytování ,které někdo stornoval.Pomohl nakonec až konzulát CŘ,který pro nás vyjednal cenu na jednu noc.

Sol Cayo Largo : pokoj byl lépe vybavený ,ale nesvítily některé světla,protože neměly žárovky ,nešel větrák v koupelně s WC což byl problém ,protože tam bylo neotvírací okno! a tím možnost větrání jinam než do pokoje.Personál se snažil ,ale kde není co brát ,tak je to těžké zachovat aspoň nějakou úroveň.

Pláž
Copacabana : první přenocování ,jsme neměli čas na cokoliv ,vzhledem k odletu na Cayo Largo v 7:05 a vstávání v 02:30h.

Při druhém jsme se do bazénu nedostali ,protože jsme si zaplatili pouze přespání se snídaní....

Sol Cayo Largo : moře je nádherné a čisté ,bohužel jsme se mohli vykoupat pouze první den ,kdy byl žlutý praporek a vzhledem k větru a vlnám bylo možné koupání v moři na vlastní nebezpečí.Všecky ostatní dny pobytu byl červený praporek a tak bylo koupání v moři zakázáno!!Vítr byl trvalý ještě silnější a vlny velmi nebezpečné.

Na pláž jsme se těšili ,ale oproti roku 2016 jí větší část "zmizela" do moře a v tom zbytku bylo těžké najít místo pod zbylými slunečníky i při cca třetinové obsazenosti resortu!!Nakonec se dalo usadit mezi strmější kamennou částí břehu ,která dřív nebyla vůbec využívaná.Plážový bar,který byl dříve cca 15-20 metrů na překrásné písečné pláži nyní musel být na kůlech a i ty už omývaly vlny z moře!

Theodor Röhrl, 30.03.2020, Dátum pobytu: 12.3. - 25.3.2020
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Largo, Hotel: Sol Cayo Largo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Celkový dojem z pobytu je velmi rozporuplný. Kuba je nádherné místo a Kubánci jsou milí a báječní lidé. Bohužel však úroveň služeb...

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z pobytu je velmi rozporuplný. Kuba je nádherné místo a Kubánci jsou milí a báječní lidé. Bohužel však úroveň služeb zdaleka neodpovídá cenám, které jsou nám turistům účtovány. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je koncipován jako dvoupodlažní apartmány se dvěma pokoji na každém z podlaží. Pokoje jsou jednoduché a stroze zařízené, ale docela prostorné. Chybí uzavíratelná skříň, která je nahrazena jen výklenkem v chodbě. Na pokoji není kávovar, ani minibar, lednice byla úplně prázdná. Koupelna standardně vybavená a silně opotřebovaná. Celkový dojem z ubytování je špatný a úroveň subjektivně neodpovídá standardu 4*hotelu.

Strava
Stravování je formou bufetu v jedné ze dvou jídelen, nebo v některé La Carte restauraci. Přes den pak ještě v několika barech.

Snídaně byly co do kvality a sortimentu jídla asi nejlepší. Pak už to bylo jen horší. Standardní mísy s jídlem většinou nabízely pouze přílohy, případně kousky vepřového, či kuřecího ve vlastní šťávě a pro jiné hlavní jídlo (mořské plody, steaky, těstoviny ...) bylo nutné vystát menší či větší frontu u některého z minutkových stolů.

Většina zeleniny byla sterilizovaná, nebo jinak upravená. Čerstvá zelenina byla výjimkou.

Moučníky nám chutnaly, ale sortiment se v průběhu pobytu nijak zásadně neměnil.

Hlavní výhradu mám ke konceptu all inclusive, kdy za tuto službu připlácím kdoví kolik a v průběhu dne si pak mohu dopřát mizerné drinky v mizerných plastových kelímcích a nějaké to jídlo. O balenou vodu na pokoj jsme pak museli denně prosit extra. Standardně je příděl all inclusive 1,5l na dvě osoby a den.

Služby hotela
Hlavní aktivitou, pro kterou jsem se rozhodl jet na Cayo Largo bylo potápění. Bohužel jak jsem se dozvěděl při příjezdu hotel vlastní potápěčské centrum nemá a to jediné, které na Cayo Largo je má pouze jednu loď, kterou si při mé smůle zarezervovala skupina Italských potápěčů na celý týden. Doporučuji proto každému, kdo jede na Cayo Largo se potápět, zarezervovat si předem loď. Uskutečnil jsem pouze čtyři ponory. Cena jednoho ponoru s vlastním vybavením je €40. Nitrox k dispozici není.

Dále je možné si zakoupit některý ze "zájezdů", ale cena €80 na osobu za výlet mi přišla přehnaná.

V hotelu je možnost i jiných aktivit, jako je tenis, fitness, posilování, stolní tenis apod. Pravděpodobně zdarma.

Doporučuji si na jeden den vypůjčit čtyřkolku, nebo skútr (hned vedle recepce je půjčovna), projet si ostrov a navštívit všechny pláže. Cena za čtyřkolku je €35 na den včetně benzínu.

Pláž
Pláže jsou opravdu krásné s bílým korálovým pískem a blankytně modrým mořem.

Slunečníků na hotelové pláži je bohužel málo. Chodili jsme na nudistickou pláž, kde se vždy nějaké místečko našlo.

Daniel N., 13.03.2017, Dátum pobytu: 23.2. - 10.3.2017
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Largo, Hotel: Sol Cayo Largo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (2)

Celkom: 9,4 Věděli jsme do čeho jdeme, očekávámí se splnilo - skvělé. Celý ostrov je oasa klidu. Delegát Pavel je extra třída. Zatím není jiná...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Věděli jsme do čeho jdeme, očekávámí se splnilo - skvělé. Celý ostrov je oasa klidu. Delegát Pavel je extra třída.

Zatím není jiná nabídka než let do Havany a pak vnitrostátní přelet na Cayo Largo a to je kámen úrazu a zbytečná ztráta času. Až na poslední chvíli se dozvíte zda poletíte ráno nebo večer. Takže jak se stalo nám, odlet na Cayo večer a odlet z Caya ráno tak v podstatě přicházíme o 2 dny pobytu na Cayo Largo což byl náš hlavní cíl. Je pravda, že jeden den v Havaně jsme byly v kabaretu, ale 16 dní dovolené a z toho deset na Cayo Largu. Pro ty kteří nechtějí zastávku na hlavním ostrově již existuje přímí let Řím - Cayo Largo s Blue Panorama, cesta Praha - Cayo Largo se nechá zvládnout za jeden den. Možná zařadit do nabídky? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Cayo largo naprosto vyhovující z našeho pohledu bez připomínek.

Ale Copacabana v Havaně o kus, ale o kus horší.

Strava
Nabídka stravování je tak pestrá, že nebudete hledat nic jiného. Krom hlavní restaurace je možné zvolit rastauraci ala carte, ale zacelou dobu nebyl důvod ji navštívit.

Ale zase Copacabana v Havaně - radši jsme volili soukromé hospůdky v okolí.

Služby hotela
Sol Cayo Largo - bez připomínek.

Copacabana Havana - tady je to horší. V hotelu a nebo jako návštěva bazenu je spousta domorodců a personál někdy dělá, že Vás nevidí.

Pláž
Krásnější pláž než na Cayo Largu jsem neviděl. Dokonale bílý písek světle modrá voda, ale to se musí vidět, popsat to nejde. Hustota na pláži pod hotelem je i pro ty co nesnáší tlačenici. Když se vydáte po pláži na západ, můžete jít čtyři kilometry po panenské pláži s hustotou 2 lidi na 1 km. Dřív než člověka potkáte metrového leguána jak se vyhřívá na kameni. Pro příznivce nudismu je to jediná pláž na Kubě kde je to na vyhraženém úseku možné.

Jaroslav Vít, 24.02.2017, Dátum pobytu: 6.2. - 21.2.2017
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Largo, Hotel: Sol Cayo Largo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Pláž Sol Cayo Largo 3 fotografie

Celkom: 9 Tuto destinaci jsme zvolili kvůli odpočinku a krásnému prostředí a mohu jen doporučit, protože na ostrově je naprosto fascinující příroda...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Tuto destinaci jsme zvolili kvůli odpočinku a krásnému prostředí a mohu jen doporučit, protože na ostrově je naprosto fascinující příroda a pokud si zapůjčíte čtyřkolku nebo místní taxi a projedete se i po všech okolních místech, tak není snad hezčího místa jako na ostrově Cayo Largo. Dopručuji výletu na katamaran a celý den, výborný zážitek. Pláže u hotelu jsou neuvěřitelné, ale v případě dojezdu čtyřkolkou na pláž paradiso zažijete skutečně ráj na zemi !!!!! Na odpočinek nebo romantiku není lepšího místa než v tomto hotelu. Připadáte si chvílemi jako trosečník, prázdné a krásné tyrkysově modré pláže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje dostačující adekvátně ke Kubě, více nehodnotím, stejně jsme zde jen přespávali a zbytek dne jsme trávili na plážích, i přesto u hotelu bylo nádherně a všichni se starali o naše pohodlí.

Strava
Výběr jídla uspokojí každého, převažují kubánské speciality,ale nechybí ani jiná jídla .... opět jsme si nemohli na nic stěžovat. Doporučuji občas dát obsluze peso, jsou k Vám pak mnohem vstříčnější, ale i bez toho jsou příjemný.

Služby hotela
Wi-fi je za poplatek 1,5 pesa před recepcí, rozhodně to není na škodu, že není wi-fi na pokojích, protože by to zbytečně rušilo skvělý zážitek z okolí a hotelu.

Pláž
K tomu není co dodat, bavili jsme se s mnoha turisty z Kanady a ostatních zemí, kteří navštívili spoustu zemí, včetně jiných destinací na Kubě, Dominikánské republiky, Mexika, Thajska atd. a všichni jsme se shodli na tom, že na Cayo Largo je to neuvěřitelné !!!!!!

Petr J., 04.02.2017, Dátum pobytu: 26.1. - 2.2.2017
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Largo, Hotel: Sol Cayo Largo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 4,8 pro mne bylo nejhorší tahat kufry do patra kde nebyl výtah ,Celkový dojem z dovolené byl vcelku pozityvní,ale překvapil mně kurs mněny...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
pro mne bylo nejhorší tahat kufry do patra kde nebyl výtah ,Celkový dojem z dovolené byl vcelku pozityvní,ale překvapil mně kurs mněny při návštěvě Tropicana jelikož mně nikdo neupozornil a byla jsem nucena k výběru z bankomatu . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Copacabana nebyl zrovna to co jsem si představila při vstupu do recepce , neodpovídal jelikož, pokoj kde jsem ztravila prvni dva dny myslím nepatřil ani do druhé cenové skupiny . Objektyvně musím přiznat že pan Pavel se snažil sjednat nápravu a částečně se mu podařilo .Oproti tomu hotel ex sol Pelicano byl odpovídající a cítila jsem se v pokoji velmi příjemně.

Strava
Hotel Pelicano má několik možností výběru stravy tak že možnost výběru byla celkem dobrá bohužel mně scházelo ovoce kde kromně melounu a dosti kyselého ananasu bylo občas kompotované ovoce,

Služby hotela
Hotel Pelicano mněl velmi dobrou obslužnost a byla jsem velmi spokojena,.bohužel neumím žádný cizí jazyk a tak sem mněla velký problém se domlouvat

Pláž
Krásná dlouhá pláž, nádherný písek a moře ,bohužel první 2dny pobytu se dalo ještě koupat ale další dny již byli vlny veké a prudké tak že se do moře nedalo a vlnobytí uplně celou pláž zlikvidovalo tak že jsem byla většinou u bazenu ale zase to tolik nevadilo, protože voda v bazenu je slaná.

Anna Hamzová, 25.01.2017, Dátum pobytu: 9.1. - 20.1.2017
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Largo, Hotel: Sol Pelicano

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Cayo Largo je úžasná destinace, doporučuji si prohlédnout všechny pláže, každá má jiné kouzlo. Program v Havaně včetně návštěvy Tropicany...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Cayo Largo je úžasná destinace, doporučuji si prohlédnout všechny pláže, každá má jiné kouzlo. Program v Havaně včetně návštěvy Tropicany se nám velmi líbil, ale 4 dny v tomto městě byly až moc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl starší, nábytek na pokojích otlučený, ale vše udržovali v čistotě.

Strava
S kvalitou stravování jsme byli spokojeni, obsluha v lobby baru fungovala pouze za úplatek.

Služby hotela
Chválím animační a večerní programy v hotelu, stravování, pláž, ochotu personálu (až na zmíněný loby bar).

Pláž
Pláž byla upravená, čistá, velké vlny, šnorchlovat lze u vedlejšího hotelu Lindamar, ale až na pár rybiček tam není nic k vidění.

Helena Blohonová, 12.02.2016, Dátum pobytu: 25.1. - 9.2.2016
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Largo, Hotel: Sol Pelicano

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Nelze říct, že by zde bylo špatně, pozitivní dojmy převažují, ale ve srovnání s jinými "exotickými" destinacemi dle našich...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Nelze říct, že by zde bylo špatně, pozitivní dojmy převažují, ale ve srovnání s jinými "exotickými" destinacemi dle našich zkušeností, šlo o nejdražší a nejhorší dovolenou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Tejadillo v Havaně - starý hotel, dosti zanedbaný, ale snaha o čistotu zde byla. Některé pokoje bez oken.

Sol Cayo Largo - do pokojů často při lijáku teče, klimatizace nefunguje, zanedbané

Strava
Průměrná, a to jak co do výběru, tak do kvality

Služby hotela
Lidé ochotní, příjemní, snaha o animační programy apod, ale například internet naprosto nedostatečný, resp. jen v okolí lobby za poplatek a velmi pomalý

Pláž
Velmi pěkná, pouze asi my měli smůlu, že celý týden vyvěšena červená vlajka (vlny), zákaz koupání, resp jiných aktivit, tj. hlavní důvod - šnorchlování u korálů nešlo realizovat

Karel Pavel K., 26.11.2015, Dátum pobytu: 15.11. - 23.11.2015
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Largo, Hotel: Sol Cayo Largo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (2)

Celkom: 9,4 Odlet z Havany do Cayo Largo bal se zpožděním 5.5 hod. Poslední přesun z hotelu v Havaně na letiště v den odletu jsme řešili...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Odlet z Havany do Cayo Largo bal se zpožděním 5.5 hod.

Poslední přesun z hotelu v Havaně na letiště v den odletu jsme řešili telefonicky prostřednictvím delegáta na Varaderu. Ve stanovenou dobu nikdo nepřijel. Jsem si vědom, že za uvedené problémy nese vinu kubánská strana. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Personál se snažil. Řemeslné zpracování koupelny by v Čechách dostalo asi 3-.

Strava
Čerstvé ovoce a zelenina se na jídelníčku objevila až po stížnostech mnoha hostů.

Služby hotela
Bez problémů

Pláž
Jediným problémem byly vlny a zákaz koupání. Bylo nutné se přepravovat na pláž vzdálenou 6 km (vláček, taxi)

Michael Vrba, 16.03.2015, Dátum pobytu: 26.2. - 12.3.2015
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Largo, Hotel: Sol Cayo Largo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,6 Fantastická dovolenka. Relax a oddych v rajskom prostredí.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastická dovolenka. Relax a oddych v rajskom prostredí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zodpovedalo požiadavkám. Čistota. Primeraná starostlivosť personálu. Za "mierny bakšiš" až nadštandartná.

Strava
Vynikajúca. Každý by si vybral. Keďže sa jedná o ostrov mohlo byť viac rýb a plodov mora. Tiež výber ovocia by mohol byť pestrejší.

Služby hotela
Spokojnosť.

Pláž
Na pláži hotela, okrem jedného dňa, boli veľké vlny a viala červená vlajka ( zákaz vstupu do mora ). Preto sme chodili taxíkom ( 2 CUC na osobu ) alebo vláčikom ( ten bol zadarmo ) na Playa Paradiso a Playa Sirena, čo sú údajne najkrajšie pláže na Kube. A je to skutočne tak. Jedná sa o dlhé, široké pláže v panenskom prostredí neobývaného ostrova. Samozrejme so službami za ktoré sa platia prijateľné poplatky.

Ladislav Švejda, 18.04.2014, Dátum pobytu: 29.3. - 9.4.2014
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Largo, Hotel: Sol Cayo Largo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (17) Nie (0)

Celkom: Koncem března 2010 jsme se vydali na překrásný ostrov Cayo largo.Již při vybírání dovolené se zástupkyní Invia jsme byli velmi spokojeni....

Úvodné zhrnutie
Koncem března 2010 jsme se vydali na překrásný ostrov Cayo largo.Již při vybírání dovolené se zástupkyní Invia jsme byli velmi spokojeni. Přiletěli jsme do Varadera a druhý den jsme se vydali malým letadlem na ostrov. Cesta trvala asi 25 minut, na malém pěkném letišti nás přivítala kapela, bylo to příjemené, už teď jsme se ocitliv jiném světě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelový komplex Sol Cayo largo jsou vlastně finské domky. Při vchodu do hotelu je recepce a restaurace a pak se cesty rozdělují do jednotlivých domků. Pokoje jsou prostorné, s balkonem.Čistá koupelna s WC, vysoušeč vlasů.

Strava
Takto hodnotit stravu je vlastně nemožné, pokud sami neouchtnáte. Prostě jídlo úžasné, výběr snad ze všeho na co má člověk chuť. Dokonce tam byly i pražené mandle, české škvarky, italské taliány a hlavně mořské plody. Personál velmi příjemný, nabízeli různé druhy nealkohol. a alkohol. nápojů, včetně výborného šampaňského.

Služby hotela
Služby na vysoké, profesionální úrovni, pokoje denně uklizené, výměna ručníků každý den. Vždy jsme nechali na posteli nějaký cuc a uklizečky se opravdu snažili. Cucík jsme dávali i personálu v restauraci a u baru, nijak nás to nezatížilo a personál se " mohl přetrhnout ". Sami si však o nic neříkali, nevnucovali se, byli fajn.

U moře dostatek lehátek i slunečníků, to samé i u bazénu s mořskou vodou.

Pláž
Nádhera, nádhera, skoro žádní lidé. Kam se všichni rozprchli, to nám bylo záhadou. Bar na pláži, opět dostatek pití a výborného. Restauraci u pláže jsme nevyužili, bývalo tam dost lidí.

Jinak pláž udržovaná, čisťounká.

Celkový dojem
Pohádková dovolená, na kterou budeme dlouho vzpomínat. Trochu nám ji však pokazil poslední den, kdy jsme přiletěli z ostrova do Varadera a byli jsme na noc ubytováni v hotelu Sol Sirenas Coral. Dali nás do zadního traktu, který působil jako ubytovna a ne hotel 4 hvězd. Netekla teplá voda, nejezdil výtah. Tady bychom nechtěli trávit dovolenou. Prostě takhle by neměla končit dovolená. Údajně v tomto hotelu jsou pokoje lepší, asi jsme měli smůlu. Jinak ostrov Cayo largo doporučuji, je to odpočinková dovolená se vším všudy.

Zděnka Jakubova, 14.04.2010, Dátum pobytu: 27.3. - 8.4.2010
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Largo, Hotel: Sol Cayo Largo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (10) Nie (0)

8 fotografií