Recenzie hotelov
Cayo Santa Maria - Kuba

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Kuba zustane navzdy v mem srdci. Kubanci jsou laskaví,pracoviti.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Kuba zustane navzdy v mem srdci. Kubanci jsou laskaví,pracoviti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Konkretne hotel Valentin Perla Blanca byl luxusni.Cisty, evropsky,prispisoben evropskemu turistovi

Strava
Denne gril k obedu i veceri. 5 druhu mas,anglicka snidane a vsechny pokrmy z vajec. Desitky ovocnych stav,vody,kavy,pivo.

Služby hotela
Kuba mi zustala navzdy v srdci.

Pláž
Krasnejsi pisek a more jsem jeste nevidela

Monika P., 17.04.2020, Dátum pobytu: 25.2. - 8.3.2020
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Santa Maria, Hotel: Valentín Perla Blanca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

3 fotografie

Celkom: 9,2 Kuba je nádherná země, velice bezpečná, plná přátelských lidí. Na kubánských plážích si budete připadat jako v ráji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Kuba je nádherná země, velice bezpečná, plná přátelských lidí. Na kubánských plážích si budete připadat jako v ráji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nádherné, moderní hotel, udržovaný, všude čisto.

Strava
Stravy dostatek, ale v omezeném druhovém množství - ale to je bohužel Kuba.

Každopádně hlad mít nebudete, po hotelu mnoho barů, výborné koktejly, káva ale i pivo místní výroby.

Služby hotela
Na velice vysoké úrovni, internet omezen na 1 hod denně/osoba, za další čas si zaplatíte extra.

Pláž
Nádherné písečné pláže, nepotřebujete boty do vody, žádní ježci ani nebezpečná zvířata (krom zátoky sviní, kde chovají krokodýly)

Vladimír Palička, 16.12.2019, Dátum pobytu: 2.12. - 13.12.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Santa Maria, Hotel: Golden Tulip Aguas Claras

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,2 Kubu jsem navštívila poprvé, cestovala jsem sama a byla jsem jí uchvácená. Zatím nejkrásnější dovolená kterou jsem zažila. Milí usměvaví...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Kubu jsem navštívila poprvé, cestovala jsem sama a byla jsem jí uchvácená. Zatím nejkrásnější dovolená kterou jsem zažila. Milí usměvaví lidé, pohoda, klid, nádherná příroda, co víc si přát. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo čisté, příjemné a skýtalo vše potřebné.

Strava
Strava byla rozmanitá, překvapilo mě jak čerstvé,tak i kompotované ovoce. Velký výběr sýrů,uzenin. Z masa drůbež, skopové, vepřové. Zeleninové saláty, těstoviny, rýře. Na chuť si přišel každý, kdo co má rád. Žádné tlačenice v jídelnách,čisto a stále se doplňovalo. Nestalo se,že by něčeho pochybělo. Obědy jako jediné probíhaly v jídelně na pláži, což bylo super, že si člověk odskočil přímo z pláže a nemusel se převlékat. Někomu by to mohlo vadit, ale mi to přišlo velice praktické, nekrátit si pobyt nesmyslným pobíháním mezi pokojem a jídelnou.Plážový bar super.

Služby hotela
Služby hotelu kromě směnárny a předplacení WIFI jsem nevyužila. WIFI připojení bylo zdarma- na jeden den pobytu hodina, zbytek se dal dokoupit.

Pláž
Pláž byla nádherná. Čisto, dostatek lehátek, jemný písek no a Atlantik teplý, čistý, prostě nádherný.

Marcela K., 30.11.2019, Dátum pobytu: 24.7. - 4.8.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Santa Maria, Hotel: Golden Tulip Aguas Claras

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

35 fotografií

Celkom: 7,2 Koupání pláž ubytování super

  • 8,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Koupání pláž ubytování super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj čistý uklizeno každý den

Strava
Strašná stále stejná, malý výběr, několik dní nebyl chleba, housky a bagety je něco co vůbec na tomto hotelu neznají, zákusky těsto sražené, celkově strava na tomto hotelu byla otřesná

Služby hotela
Občas chyběly nealkoholické nápoje, ručníky na lehátka jediné co nechybí nikdy a čeho mají dost je rum

Pláž
Čistá, oceán super, akorát se po pláži moc neprojdete protože po 500 metrech vás zarazi ochranka že dál nesmite i když pláž pokračuje a není na ní ani noha, občas chybí ručníky na lehátka

Lenka H., 20.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 15.10.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Santa Maria, Hotel: Golden Tulip Aguas Claras

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel OK,bylo málo hostů,takže otevřena 1 a-la karte restaurace,jídlo výborné,pořád stejné..Úklid pokojů OK,necháte dolar a je to..Na...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel OK,bylo málo hostů,takže otevřena 1 a-la karte restaurace,jídlo výborné,pořád stejné..Úklid pokojů OK,necháte dolar a je to..Na krásné pláži vůbec nebyly nabízené služby typu beach volejbal,kajak,šlapadlo,katamaran !!!Hotel by potřeboval údržbu hlavně z hlediska oprýskaných nátěrů dřevěných konstrukcí,celkově hodnotím 4*,zlobilo nás výše uvedené.Na pláži jste mohli číst,opalovat se,plavat v teplém moři,navštěvovat bar(OK) a to je všechno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pořádku,každodenní úklid,příjemně tichá klima,bar.televize,2 patro,po dohodě výhled na moře bez příplatku....

Strava
Velmi slušná,pouze pořád stejná,denní doplňování ledničky vodou,pivem,kolou.

Služby hotela
Copacabana:tak 2*,snídaně perfektní,počet personálu převyšoval počet hostů.....Odpoledne jsme si dali pizzu, v restauraci bylo 18 míst u stolu,4 číšníci a 1 kuchař.......V tomto hotelu by měli být vstřícní v tom,když přijedete ve 23 hodin z Cayo Santa María,tak musíte vyklidit pokoj do 12 hodin.Při odjezdu na letiště v 19 hodin musíte poté rozbalovat kufry a potupně se převlékat a dobalovat na WC/jinak 30 CUC./

Labranda:4*,bez připomínek,kromě chybějících služeb na pláži,sousední hotel Casa del Mar je měl,jinak viz celkové shrnutí.

Pláž
Super,bílý písek,modrozelené moře,lehátka,slunečníky,ručníky,ochotný personál,skoro jako na Cayo Largo.

Jiří Pavlík, 11.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 8.10.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Santa Maria, Hotel: Labranda Cayo Santa Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Prvně Kuba, rozhodně ne naposledy. Nedá se popsat, kdo neviděl nepochopí.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prvně Kuba, rozhodně ne naposledy. Nedá se popsat, kdo neviděl nepochopí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jako na dovolené.

Strava
Dobrá, ale zde ale. Všechno chladné, neohřáté. Maso pečou před Vámi, ale neumí to, je tvrdé.

Služby hotela
Všude botanická zahrada

Pláž
Luxus

Jaroslav Frýda, 18.03.2019, Dátum pobytu: 4.3. - 15.3.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Santa Maria, Hotel: Starfish Cayo Santa Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 8,4 Pokud jde o zakoupenou dovolenou,byli jsme velice spokojeni jak s ubytovanim,tak s plazi,stravou,atd...Jediny dojem kazila nedostupna...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pokud jde o zakoupenou dovolenou,byli jsme velice spokojeni jak s ubytovanim,tak s plazi,stravou,atd...Jediny dojem kazila nedostupna mobilni sit,coz byl problem prakticky po celou dobu pobytu. Dovolenou jsme si uzili,odpocinuli jsme si,pouze "ztracene" kufry nam to trochu pokazily. Byly nam dodany az po peti dnech,ale to samozrejme cestovni kancelar neovlivni. Delegat Pavel byl velice prijemny a ochotny. Zobraziť celú recenziu

Petra K., 17.12.2018, Dátum pobytu: 16.11. - 28.11.2018
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Santa Maria, Hotel: Starfish Cayo Santa Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 10 v hotelu Iberostar Parque cetral jsme se moc dlouho nezdrželi, takže nemůžu moc soudit. Ale Ensenachos 100% doporučuji. Personál byl...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
v hotelu Iberostar Parque cetral jsme se moc dlouho nezdrželi, takže nemůžu moc soudit. Ale Ensenachos 100% doporučuji. Personál byl přátelský a vždycky se s nimi dalo bez problémů domluvit. Jídlo i pití bylo k dispozici neustále. Hotel nabízí spoustu zajímavých zájezdů a nebo se klidně můžete válet celý den na pláži. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl hezký, a i když jste bydleli trošku dál od jídelny, tak jste se nemuseli bát, protože tam jezdili s autíčky, které vás odvezli, kam jste jen potřebovali. Z pokoje jsme měli hezký výhled a ráno se dalo sedět na balkóně a relaxovat.

Strava
Nemám, co vytknout. Pestrý výběr od předkrmů, až po dezerty. O pití jste se nemuseli starat, jenom jste řekli, co si přejete a personál vám to donesl, až pod nos.

Služby hotela
Pokojová služba na jedničku, služebné se na vás vždycky usmívali a dokonce každý den vyrábí z ručníků všelijaké postavičky. Občas jsme narazili i na zahradníka, který vás pokaždé pozdravil. A kdykoliv jste něco potřebovali, tak jste se mohli spolehnout na recepci, kde byl vždy ochotný personál.

Pláž
Hezká, pokaždé se tam nacházel někdo, kdo vám připravil lehátko. Na pláži se nachází i bar, když jste náhodou dostali žízeň. Voda byla čistá a dokonce,když trošku foukalo, tak jste mohli zkusit windsurfing nebo si třeba půjčit šlapadlo.

Libor D., 17.11.2018, Dátum pobytu: 12.10. - 23.10.2018
Oblasť: Kuba Kuba, Cayo Santa Maria, Hotel: Iberostar Ensenachos (Cayo Ensenachos)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)