Recenzie hotelov
Varadero - Kuba

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Я довольно опытный путешественник. Раньше каждое лето ездил в какую нибудь Испанию, Францию на экскурсии, а потом в конце лета всегда на...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Я довольно опытный путешественник. Раньше каждое лето ездил в какую нибудь Испанию, Францию на экскурсии, а потом в конце лета всегда на три недельки в Турцию, тупо поваляться на пляже, поплавать в теплом море и отъесться. В общем ленивый отдых. В Турции был около 15ти раз, был в Китае, Тайланде, Египте, почти во всей Европе, поэтому сравнить есть с чем.

Так вот отдых на Кубе очень похож на отдых в Турции, только на мой взгляд гораздо круче. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
"IBEROSTAR Tainos" довольно хороший отель. Красивая территория, удобно расположены бары и рестораны. Большой бассейн (хотя я к бассейнам равнодушен, когда рядом океан или море).

Жил я один, комната мне досталась огромная с двумя двуспальными кроватями. В номере был душ, ванна, биде даже. Куча шкафов и камодов, плечиков очень много в шкафу, что удобно. Утюг с гладилкой и мини бар, который бесплатный. В минибаре 2 пива и местные газировки.

Strava
Качество еды, это такой критерий, который каждый оценит по своему, потому что вкусы в еде и предпочтения у всех очень разные.

Главный момент - в ресторане посуда не очень хорошо помыта. Она вся в разводах. Я так понял у них нет сушильных шкафов и посуда когда сушится, просто обтекает, от сюда и разводы. Кстати пару раз посуда была идеально чистая, видимо официанты её натерли.

Это я пишу к тому, что сам перед поездкой начитался отзывов о грязной посуде и испугался, а на деле посуда мытая, просто не натертая. Так что все ок. Никто не отравился и не умер.

Круто то, что у них система "все включено", как в Турции, поэтому с Турцией и буду сравнивать.

Мясо и рыба всегда есть. Не много, но есть. Почти все вкусно. Мне было вкуснее чем в Турции и за неделю отдыха, еда не успела приесться. Десерты хуже чем в Турции, они в основном все состоят из сплошного сахара. НО! На обед и ужин, стоят контейнеры с мороженым 3-4 вида, когда как. Мороженое высокого качества, сам себе катаешь ложкой кружек и накладываешь сколько хочешь. А на ужинах еще почти всегда есть вафельные рожки, в которые можно утрамбовать три шарика мороженного и например отправиться гулять по берегу ночного океана, под светом луны и звезд с этой самой мороженкой, как я часто и делал.

Фрукты: очень вкусная гуава, всегда спелая папайя, бледный но съедобный арбуз, и довольно зеленый ананас, но попадался и спелый. Из этих же фруктов, по утрам на завтраки делают свеже выжитые соки.

Бары и бармены прекрасные. Качественный алкоголь, вкусное пиво (на хэйнекен похоже по вкусу), большой выбор классических коктейлей. Понравилось, что они все классические коктейли превратили в лонг дринки и например тот же дайкири подаётся в состоянии "фроузен" чуть менее крепкий, по сравнению с оригиналом, зато на долго хатает если на пляже с ним валяться и читать книгу.

Služby hotela
Персонал очень дружелюбный, даже я бы сказал до тошноты. Если вы как и я социофоб, то вам придется смириться с тем, что у вас часто будут спрашивать как дела и пытаться с вами поболтать. Вообще, Кубинцы очень дружелюбный народ.

Есть один очень непритный минус о котором лучше знать. Когда я сдал номер в последний день, у меня телефон был не до конца заряжен. Я думал заряжу его на лобби. Оказалось, что там всего 4 розетки европейского типа и все они не работают. А остальные розетки помоему для британской вилки. В общем пришлось мне свой повербанк разряжать.

Интернет в отеле по карточкам. Карточка на один час стоит 1 доллар. Этот час не обязательно тратить сразу, можно выходить из вайфая и заходить обратно, тогда интернет будет помнить, сколько минут у вас осталось. Только вот длиннющий логин и пароль надо снова вводить.

В отеле есть сувенирные магазины. Сигары там не покупайте, выбор маленький и цены задраны. За сигарами в Гавану надо ехать.

Pláž
Пляж божественный. Огромное колличество зонтиков и лежаков, ни разу не видел, чтобы кому-то не хватило. Очень понравилось гулять по пляжу вдоль берега шлепая по воде то в одну с торону, то в другую. все отели спрятаны за деревьями и когда гуляешь по пляжу ты видишь только океан, песок и зелень. В общем это лучший пляж на котором я был в жизни.

Вода прохладная в январе. В какие-то дни плавал по пол часа, в какие-то на 5 минут себя еле заставлял зайти в воду.

Egor K., 23.01.2020, Dátum pobytu: 10.1. - 18.1.2020
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Iberostar Tainos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,2 Dovolená na Kubě splnila mé očekávání. Jen ubytování v hotelu velmi špatné.

  • 2 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na Kubě splnila mé očekávání. Jen ubytování v hotelu velmi špatné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel velmi zanedbaný ! Rozpadající se dlažba, ochranné lišty válející se na chodbách, vše špinavé, velký nepořádek na chodbách.Koupena v hrozném stavu, vše špinavé, rezavé, rozpadající se. Ze stropu stále kapala voda, nebezpečí pádu. Vana v rozkladu, špinavá, zrezivěla. Lavice od sprchy celá plesnivá. Baterie rezavé s ostrými hranami.Světla na balkoně nefunkční. Na balonových dveřích utržené madlo, z venku nešly zavřít. Pach a hluk z klimatizace z kuchyně, který šel do pokoje, nebylo možno otevřít balkon. Lednice bez poliček, v hrozném stavu. Šatní skříň bez dveří. Celkově hotel velmi zanedbaný,na úrovni max. 2 hvězdiček.

Strava
Strava byla dobrá jen se stále čekalo na obsluhu s nápoji. Stále nebyly příbory, talíře, které byly dost často špinavé.

Služby hotela
Zaměstnanci hotelu vždy vyšli vstříc, ochotní, vždy s úsměvem .

Pláž
Pláž velmi hezká, čistá. Dobrý přístup.

Ilona Viktorynová, 21.01.2020, Dátum pobytu: 27.12.2019 - 5.1.2020
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Barceló Solymar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Opravdu dlouhá a náročná cesta. Cestou tam byl let v pořádku, dostatek místa a skvělá obsluha od letušek, ani člověku nepřišlo, že to...

  • 5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Opravdu dlouhá a náročná cesta. Cestou tam byl let v pořádku, dostatek místa a skvělá obsluha od letušek, ani člověku nepřišlo, že to bylo tak dlouhé. Cestou zpět katastrofa, v letadle velmi málo místo a člověk neměl šanci si pořádně sednou. Dovolené ale určitě nelitujeme, byl to velký zážitek. Celkově na Kubě panují velmi chudé poměry a člověk si uvědomí, jak dobře si žije. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po příchodu na pokoj naprosté zděšení, zahuleno a koupelna v příšerném stavu. Po třetí výměně pokoje jsme to vzdali - lepší to prostě nebude. Každý den bylo uklizeno, ale tak nějak po jejich způsobu ( podle nás odfláknuté, ušmudlané ). Na všechno mají v tomto hotelu univerzální hadr ( otřou, hodí na stranu a pořád dokola.)

Strava
Strava byla na tomto pobytu úplně to nejhorší. U vstupu do jídelny každodenní příšerný smrad. Jídlo takový průměr, bylo na výběr ale ten smrad bere chuť k jídlu. Upatlané stoly a příbory. Lepší byla venkovní jídelna, ale ta byla otevřena jen během obědů. Možnost večeří ala carte - doporučuji, jídlo výborné a prostředí nesrovnatelné. U bazénu je velký bar kde je na výběr alko, nealko a míchané nápoje ale všechno je to místní sirupem dochucená míchanina. Co musím vyzdvihnout je bar v devátém patře, tam vám opravdu namíchají poctivé výborné nápoje a rumem se zde nešetří.

Služby hotela
V hotelu funguje na určitých místech wifi za poplatek, 1 hodina = 1 CUC. U baru probíhá animační program pro děti i dospělé. Asi 3 obchody se suvenýry a alkoholem. Personál zde očekává za všechno odměnu ( CUC ), potom jsou opravdu přátelští a udělají pro vás cokoliv. Doporučuji si udělat výlet do Havany a projet se starými auty

Pláž
Pláž a moře nádherné, to nejde popsat. Průhledné, čisté a neuvěřitelně teplé moře. Všude bílý písek. Nebyl problém s lehátky a slunečníky ( vše zdarma ) V rámci all inclusive byla možnost zdarma vyzkoušet katamarán, šlapadlo a různé nemotorizované vodní sporty.

Anonym, 18.01.2020, Dátum pobytu: 14.9. - 1.10.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Be Live Experience Varadero

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8 Hotel průměrný, ten kdo tráví dovolenou v jiných destinacích (Turecko, Řecko, Španělsko...atd.) je na začátku lehce rozčarovaný, ale v...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel průměrný, ten kdo tráví dovolenou v jiných destinacích (Turecko, Řecko, Španělsko...atd.) je na začátku lehce rozčarovaný, ale v zápětí zjistí, že na Kubu je to luxus :-), pokud jste nároční, výbírejte novější hotely :-) ! Jinak pláže a moře super !! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
průměr

Strava
dobrá

Služby hotela
personál se snaží být vstřícný, v rámci svých možností

Pláž
nádherná, čistá, moře teplé :-)

Marie Henrichová, 08.01.2020, Dátum pobytu: 27.12.2019 - 5.1.2020
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Occidental Arenas Blancas (ex. Barceló Solymar Arenas Blancas)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Průměrná dovolená, za danou cenu lze zvolit destinace s výrazně lepšími službami a ubytováním, ledaže specificky cílíte na Kubu či...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Průměrná dovolená, za danou cenu lze zvolit destinace s výrazně lepšími službami a ubytováním, ledaže specificky cílíte na Kubu či komunistické země. Solidní výhodou je možnost využívat služby vedlejšího hotelu Arenas Blancas (včetně restaurací, bufetů, barů,...). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Solymar byl postaven v prosince 2001 a uplynulých 18 let se na něm podepsalo. Dveře na terasu pokoje nešlo otevřít, z fénu vyčnívaly kabely a v pokoji se dokonce podařilo ulovit švába. Po diskuzi s hosty jiných hotelů se ale zdál tento pokoj ještě nadprůměrný (fungující klimatizace, televize, sprcha,...). Wifi je dostupné pouze v rezepci hotelu, takže na brouzdání z postele zapomeňte.

Strava
All inclusive program byl patrně na kubánské poměry velmi opuletní, bohužel dost nedostatečný oproti nabídkám v Turecku / Egyptu apod. (platí obecně pro Kubu). Celkově byl znát obecný nedostatek mléka, zeleniny, hovězího masa a paradoxně i kávy. Připravte se tak na denní příděl pečeného kuřete či ryby s rýží, fazolemi a punčového řezu jako dezert. Globalizované (Anheuser-Busch InBev) pivo Cristal je docela pitelné, pivo Bucanero bych neriskoval. Rum a koktejly solidní, ale minimální rozdíly mezi koktejly (všechny na bázi rumu) a v rámci all inclusive ořezané verze (minimum džusů a mléka / smetany). Nealko zastupují solidní kubánské verze Cola, Fanta a Sprite, oficiální verze pouze za SUC. Za dovolenou můžete navštívit 2-3 hotelové restaurace, kvalita ale není valná (hlavně pozor na mexickou, nic pikantního a bez sýra, zeleniny a hovězího těžkou něco solidního vyrobíte). Bufet v Arenas Blancas je podobný a v rámci all inclusive tam můžete také kdykoliv zajít.

Služby hotela
Recepce funkční - rychlá výměna valut a prodej wifi kupónů (1 CUC / hodina). Minibar byl doplňován pravidelně dodatečným pivem a limonádou, případné výpadky vyřešeny úplatky. Úklid OK, ale omezen na ustlání postelí, nějaké vytírání / zametání nehrozilo. Číšníci je přirozeně soustředí na štědřejší hosty, ale je to často k lepšímu, protože roznášená káva je nepoživatelná (instantní). Wifi je velmi nestabilní, doporučuji se raději zajít do vedlejšího hotelu Arenas Blancas, kde je připojení výrazně rychlejší a stabilnější.

Pláž
Pláž a bazén uzpůsobeny pro minimalizaci utopených milovníku rumu tj. hloubka max půl metru (v případě pláže minimálně 50 od břehu má člověk vodu tak do pasu). Krásný písek a dobrá čistota vody. Lehátka a deštníky vesměs dostupné, pozor ale na krádeže ručníků (nový ručník stojí 25 CUC, při utilizaci šedé ekomiky jsem stejný sehnal za 12 CUC). Osobně jsem spíše zůstával u hotelového bazénu mezi Solymar a Arenas Blancas (nefouká tam vítr, má dostatečnou hloubku pro plavání a je u něj bar, kde dělají solidní mojita, protože mají asi jako jediný bar v hotelu mátu).

Jan Trubáček, 07.01.2020, Dátum pobytu: 21.12.2019 - 1.1.2020
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Barceló Solymar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 První vstup do pokoje hotelu mě tedy zarazil dva dny mi trvalo si zvyknout ale jinak vše ostatní to...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
První vstup do pokoje hotelu mě tedy zarazil dva dny mi trvalo si zvyknout ale jinak vše ostatní to překonalo(moře,teplo,plaže,písek,jidlo,služby delegata,výlety,lide kteří vas dobijí jsou pratelský a nepanuje tam zavist jako u nas).Let byl dlouhý ,ale stalo to za to odpočinuli jsme si,Doporučuji... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoje jsou opravdu ze stare doby ,odpad neoteka prknko praskle,tepla voda někdy,a jine ,,,,ale zvyknete si ,protože

jinak je tam fajn

Strava
na dobré urovni myslim že si vyberou všichni

Služby hotela
ty take šli

Pláž
písečna skvela čista

Jana Karbanová, 06.01.2020, Dátum pobytu: 23.12.2019 - 3.1.2020
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Occidental Arenas Blancas (ex. Barceló Solymar Arenas Blancas)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Celková dovolená super, mírné zklamání z obyvatel Kuby, mentalita narušená turismem. Neustále chce někdo něco nabízet a prodat, pokřikují...

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celková dovolená super, mírné zklamání z obyvatel Kuby, mentalita narušená turismem. Neustále chce někdo něco nabízet a prodat, pokřikují na ulici když člověk jde kolem, všude si vyžadují tips, za jakoukoliv službu a nebojí se o ně říci, i hlasitě. Celkově je všude nepořádek a odpadky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování poměrně na úrovni, z čeho jsme byli občas rozladění a nejenom my jsou všudypřítomní Rusové, kteří se opravdu neumí chovat a jejich jediný druh zábavy je být nonstop na plech.

Strava
Strava rozmanitá, snídaně oběd večeře švédské stoly, nicméně často jídlo bez chuti na kterou jsme z Evropy zvyklí, což se ale dá pochopit, není to Evropa...

Služby hotela
Personál vstřícný, co je docela hrůza je špína a způsob jakým se (ne)uklízejí pokoje. I když jsme nechávali každý den pokojské tips nebo dárečky a bylo vidět, že se snaží, stejně to není to co by to mohlo být.

Pláž
Pláž nádherná, každý den uklízená, i když i tady by se dalo uklidit lépe, ale jinak opravdu nádhera.

Petr Němec, 03.01.2020, Dátum pobytu: 9.12. - 22.12.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Be Live Experience Tuxpan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolenka bola úplne perfektná, okolie pláže nádhera

  • 5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola úplne perfektná, okolie pláže nádhera Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba smrdela plesňou, kým sme si ju nedali vymeniť na vyššie poschodie. Odporúčam kvoli vlhchkosti neubytovať sa v prízemí

Strava
Celkom v pohode, nie som náročný stravník, tak sa dalo stravovať

Služby hotela
Služby boli na túto krajinu výnimočné, kubánci sú úplne milý ústretový aj napriek tomu že neovládam žiadny cudzí jazyk.

Pláž
Pláže úlne nádherné, podľa mojich predstáv. Aj prístup na pláž, celé okolie upravené, lehátka, všetko čo k tomu patrí. Nádhera

Zuzana M., 02.01.2020, Dátum pobytu: 18.12. - 29.12.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Be Live Experience Tuxpan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,8 Lokalita příjemná, pláže vynikající, nádherné, moře čisté. Ubytování průměrné, místy až podprůměrné ,záleží na tom, v které části resortu...

  • 4 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Lokalita příjemná, pláže vynikající, nádherné, moře čisté. Ubytování průměrné, místy až podprůměrné ,záleží na tom, v které části resortu budete ubytováni ( nejsme nároční klienti, ale vše má své hranice] Zahrada nádherně udržovaná, personál příjemný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj, který nám byl přidělen byl hrozný a neodpovídal ani 1*. To, že nábytek byl starý nevadí, ale byl navíc rozbitý, ze židle čouhala sláma (byla pouze jedna na pokoji ) a ze stolu padala dřevotříska. Vana byla notně oprýskaná se zašlou špínou.Na upozornění, že chybí ovladač ke klimatizaci, nám bylo sděleno, že ji lze ovládat pouze vypnutím a zapnutím jističe. Po důrazné reklamaci nám další den byl pokoj vyměněn. Ten již zhruba odpovídal 3* na Kubě.

Spokojenost byla s každodenním úklidem pokoje.

Strava
Strava byla vcelku dobrá, ale kapacita jídelny absolutně neodpovídá tak rozsáhlému komplexu a počtu ubytovaných.

Pláž
Pláž fantastická.

Anonym, 28.12.2019, Dátum pobytu: 9.12. - 24.12.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Club Kawama

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6 Hotel neurazí, nenadchne. Hodně dovolenou zachraňovalo krásné moře. Pokud chcete poznat opravdovou Kubu, doporučuji se vyhnout Varaderu....

  • 4,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel neurazí, nenadchne. Hodně dovolenou zachraňovalo krásné moře. Pokud chcete poznat opravdovou Kubu, doporučuji se vyhnout Varaderu. Jsou to jen hotelové rezorty, ve městě pak restaurace a pár obchodů. Pravá Kuba začíná až za hranicemi Varadera. Jídlo hodnotím jako průměr, hodně to shodily nápoje. Co se týče pokoje, jsem ráda, že jsme dovolenou koupili za relativně dobrou cenu, protože když vidím, že se pobyt v tomto hotelu prodává i třeba za 50 000, tak to bych byla hodně vytočená, jet do takových podmínek. Hotel ceně neodpovídá, ale holt jsou na Kubě jiné poměry než v Evropě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na první dojem jsme byli dost zklamané. Hotel odpovídá úrovni tak 2* hotelu v Egyptě. Nečekali jsme žádný luxus, ale vše bylo staré, zašlé, všude vodní kámen. Pokoj byl sice čistý, ale většina věcí nefungovala. Ze 4 světel na pokoji fungovalo jedno, klimatizace musela být vypnutá, protože jinak jsme ráno měli na pokoji potopu. Při použití hotelového fénu dostala spolubydlící elektrickou ránu. Co se musí nechat, tak každý den poctivě uklízeli.

Strava
S jídlem jsme byli víceméně spokojené. Vždycky byl velký výběr, ale většina jídel se neustále opakovala. Jelikož toho bylo tolik, člověku to ani nevadilo, protože mohl různě mixovat. Je tedy pravda, že ke konci pobytu už jsme byli ze všeho přejedené, ale u 14 denního pobytu se není čemu divit. Co bylo šílené byly ty jejich nápoje. Limonády byli tak špatné, že většina lidí co jsem tam znala pila k jídlu jen vodu. Na barech z těchto limonád mixovaly limonády. U bazénu je velký bar, kde mají na výběr asi za 30 koktejlů, víno, pivo, káva atd. Koktejly sice nesou honosné názvy jako mojito, tequila sunrise a tak dále, ale jde o jejich místní limonádu smíchanou s místním alkoholem, většinou rumem, popřípadě to celé dochucené sirupem. Nepředstavujte si pravé koktejly, tomu je to opravdu hodně vzdálené. Po pár koktejlech jsme ale byli z těch jejich nedobrých místních limonád tak přepité, že jsme povětšinou pili točené pivo. Nápoje beru jako veliké minus. Je zde více míst, kde se najíst a napít. Osobně bychom uvítali bar nebo malý stánek přímo na pláži, pokud se člověk koupal a chtěl pití, musel odejít z pláže a jít až do rezortu. Není to sice daleko, ale bylo by to příjemnější. Vyzkoušeli jsme ala carte orientální restauraci. Tam jsme byli spokojené, doporučuji vyzkoušet.

Služby hotela
Úklid probíhal každý den a byli jsme moc spokojené. V hotelu funguje wi-fi, kdy si za 1 CUC koupíte na recepci kartu na 60 min. Wifi chytíte v lobby, pár patrech pod recepcí, u bazénu a u nějakých bližších pokojů. Občas wifi blbla, protože na ní bylo připojeno hodně lidí. S čím jsme byli maximálně nespokojené, tak byly karty k otevírání pokoje. Nejdřív nám nefungovala karta do trezoru, tak jsme museli běžet na recepci, aby nám jí znovu načipovali. Problém je, že pokud tu kartu trochu přiblížíte telefonu, čtečce nebo jinému elektronickému zařízení, tak přestane fungovat. Ze začátku jsme běhali na recepci třikrát denně, protože to neustále nefungovalo. Museli jsme stále hlídat, abychom omylem kartu nepoložili na telefon nebo jinou elektroniku, a abychom to v kabelce k sobě nepřiblížili. To je hodně otravné a myslím, že by na tom chtěl zapracovat. Jelikož jsme dostali pokoje daleko od sebe, chtěli jsme mít spojení skrz pokojové telefony, ale telefon v jednom pokoji nevyzváněl, i když jinak fungoval, takže druhá strana vůbec nezistila, že jim voláme.

Pláž
Pláž byla čistá, moře průzračné a nádherné. Pláž nebyla tolik natřískaná jako v Bulharsku Egyptě, ale pokud jste chtěli lehátko, museli jste dorazit ráno. Přes dopoledne nebo odpoledne nebyla šance žádné chytit. I tak Ale snad nikdy nikdo neležel na písku.

Andrea V., 23.12.2019, Dátum pobytu: 8.12. - 20.12.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Be Live Experience Varadero

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

3 fotografie