Recenzie hotelov
Varadero - Kuba

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,4 Celkový dojem z dovolené dobrý, až na pár maličkostí. viz níže

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené dobrý, až na pár maličkostí. viz níže Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jak ho uvádí cestovní kancelář není přesné. Na fotografiích jsou pouze vybrány ty nejlepší pokoje a ostatní neukazují. My zrovna měly ty jedny z nejhorších. Postele Ok, koupelna a Wc hrůza, špína. Asi se uklizečky moc nenadřou.

Strava
Strava by nebyla špatná, ale opět šlo o čistotu, na tu tady moc nedbají, špinavé talíře, skleničky, kolem talířů lezli šváby. Jinak chuťově v pořádku. Co se týče obsluhy - skvělá.

Služby hotela
Na hotelu nefungovala pevná linka, takže když se nám snažila dovolat delegátka nebo někdo z recepce, tak neměl šanci. Překvapilo nás, že recepční na hotelu neumí ani základy anglicky nebo německy....to by snad ten kdo chce dělat recepční na hotelu, kam jezdí cizinci, měl umět.

Pláž
Pláž krásná, písčitá, čistá, voda také.

Anonym, 08.07.2019, Dátum pobytu: 19.6. - 4.7.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Be Live Experience Turquesa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Skvělá dovolená, cena sice vyšší, ale celkový dojem parádní, raději co 2-3 roky tohle, než každý rok do Egypta, Turecka, apod...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, cena sice vyšší, ale celkový dojem parádní, raději co 2-3 roky tohle, než každý rok do Egypta, Turecka, apod... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na Kubu dost moderní, v podstatě evropský standard, zásuvky 220 V (netřeba redukci), centrální klimatizace, která při zapnutí velmi rychle vychladila pokoj, vzhledem k tomu, že jsme byli stále venku, pokoj byl pouze k přespání, na pokoji TV, kde byly kromě kubánský programů také, americké, německé, francouzské, španělské a čínské. Dále pak telefon a minibar.

Strava
Formou bufetu, kdy výběr je opravdu obrovský, v podstatě na co si člověk vzpomene, to tam je. V hotelu 4 á la carte restauranty, my jsme navštívili japonskou Sakuru- skvělý zážitek s kuchařem, 5-ti chodové menu

Služby hotela
5* standard, v lobby hotelu skvělý bar, každý večer živá hudba, internet pouze za poplatek 1 CUC/hodina

Pláž
Čistá pláž, bez křičících dětí, přírodní slunečníky, lehátka s polstrováním, plážový bar, billiard, ping-pong, volejbal, možnost půjčení šlapadla, kanoe, vše v ceně. Za 20 CUC plavba na katamaránu a 45 minut šnorchlování.

Aleš K., 07.07.2019, Dátum pobytu: 21.6. - 29.6.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Melia Las Americas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4 Slabší dovolená

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Slabší dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tváří se jako 5* hotel, nicméně v realitě je to tak 3,5*

Jana Byrtusova, 26.06.2019, Dátum pobytu: 12.6. - 23.6.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Meliá Marina Varadero

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 9,2 velmi dobrý

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobré

Strava
výborná

Služby hotela
výborné

Pláž
suprová

Václav V., 25.06.2019, Dátum pobytu: 12.6. - 20.6.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Club Caribe Club Kawama

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Krásný prostředí, klid pohoda,ochotný personál, každý večer kulturní akce, sportovní a další kulturní akce u bazénu,každé odpoledne....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný prostředí, klid pohoda,ochotný personál, každý večer kulturní akce, sportovní a další kulturní akce u bazénu,každé odpoledne. Jídlo dle možností výborné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovidalo zařazení hotelu, pokoj každý den uklizen, ručníky a osusky meneny denně, funkční větrání, lednice a televize.

Strava
STRAVA bohatá na ovoce,zeleninu,velký výběr jídel,zakázku,zmrzliny a napoju

Služby hotela
Služby byly kvalitní

Pláž
Pláž je součástí hotelu,čistá, slunečníky a lehátka zdarma, čisté a klidné moře, možnost snorchlovani, v blízkosti 2 bary s chlazenými nápoji, klid a pohoda na opalování a koupání,možnost zapůjčení lodek bez motoru zdarma

Jiří K., 17.06.2019, Dátum pobytu: 4.4. - 16.4.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

2 fotografie

Celkom: 7,2 Lokalit resortu je zhruba uprostřed poloostrova a je to velmi výhodná poloha. Na začátku poloostrova je centrum, kde to žije a na konci...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Lokalit resortu je zhruba uprostřed poloostrova a je to velmi výhodná poloha. Na začátku poloostrova je centrum, kde to žije a na konci jsou hotely s marínami, kde je velký klid, takže uprostředka optimální poloha pro odpočinek i zábavu. Hned vedle hotelu je delfinárium, které doporučuji navštívit.

Celkový dojem z ubytování, dopravy i stravy je velmi kladný :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme pokoj, který byl po rekonstrukci. Velký, světlý a čistý. Na pokoji funkční klimatizace a vlastní soc. zařízení, které bylo také čisté. Každý den probíhal úklid.

Strava
Co se týká stravy, tak jako v každém resortu se často opakuje to samé, ale výběr byl bohatý a vždy jsme si měli z čeho vybrat. Čerstvé ovoce, zelenina, pečivo, pizza, mořské ryby, zákusky, pasta, freshe atp.

Pláž
Pláž je součástí resortu a je zde bílý písek a azurová voda. Na pláži slunečníky a lehátka, která nebývají vždy obsazená. Není to jako v jiných resortech, že musíte hned ráno ulovit místo. Tady bylo vždy místa dost. Roděleno na kuřáckou a nekuřáckou zónu. Pláže čisté. Mírný postup do moře. První 3 dny jsme měli dost vlny a nedalo se plavat, ale pak se voda zklidnila a byla téměř bez vlnk.y

Tereza, 14.06.2019, Dátum pobytu: 25.5. - 9.6.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Roc Arenas Doradas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolenka bola nad všetky očakávania. Zatiaľ top.

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola nad všetky očakávania. Zatiaľ top. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba priestranná, veľká kúpeľňa. Napriek klimatizácii vlhká.

Strava
Veľký výber. Ovocie, ryby a morské plody skvelé.

Služby hotela
Veľmi čistý hotel.

Pláž
Ako z reklamy.

Anonym, 10.06.2019, Dátum pobytu: 27.5. - 7.6.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Fiesta Americana Punta Varadero

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Na Kubu jsme se velmi těšili. Před cestou jsme si koupili průvodce, nechtěli jsme jen ležet na pláži, ale i trochu cestovat. Nejkrásnější...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Na Kubu jsme se velmi těšili. Před cestou jsme si koupili průvodce, nechtěli jsme jen ležet na pláži, ale i trochu cestovat. Nejkrásnější na Kubě je moře s krásnými plážemi, Havana a její koloniální stavby, stará americká auta, výborné jídlo - to jsme vzhledem k situaci na Kubě nečekali.

Podnikli jsme výlet do Havany s místním taxikářem, dělal nám celý den průvodce, vozil nás po nejzajímavějších místech a to za 120 euro za 2 dospělé a 11letou dceru.

Na další výlet jsme jeli do nedalekého delfinária. Jedná se o velký kus ohražené zátoky. Před programem nás delfíni vítali, hladili jsme si je. Program dobrý, ale největší zážitek měla dcera z koupání s delfíny. Cena byla 100 euro - cesta, 3 vstupy, 1 koupání s delfíny.

Poslední výlet byl do "botanické zahrady", kde se pěstuje 500 druhů rostlin, viděli jsme banánovníky, mango, kávovník, cukrovou třtinu, ale i monsteru...ochutnali jsme čerstvé banány. Potom jsme jeli do zatopené korálové jeskyně, korálového útesu a Zátoky sviní. Cena celkem 100 euro.

Nemohli jsme si nechat ujít projížďku starým americkým autem za 20 euro.

Určitě se nebojte cestovat sami. Snad vám moje recenze pomůže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je starší a s evropskými 4 hvězdičkami nesrovnatelný. Pokoj jsme měli prostorný, dobře vyřešený - umyvadlo a šatna je před koupelnou kde je vana a wc. Na nábytku bylo vidět, že již něco pamatuje, ale posel byla pohodlná, klimatizace fungovala a každý den jsme měli bezvadně uklizeno. Pro personál jsme každý den na posteli nechali 1 peso a dočkali se různě vytvarovaných ručníků a dek.

Strava
Strava skvělá. U snídaně obrovský výběr pečiva, několik druhů sýrů, salámů, ovoce, trochu méně zeleniny, několik teplých jídel.... Obědy a večeře také velmi bohaté, vepřové, krůtí, kuřecí, ryby, krevety....a vše velmi dobře upravené a ochucené.

Služby hotela
Personál hotelu byl ochotný, usměvavý jak u obědů a večeří tak v barech u bazénu.

Pláž
Pláž krásná, upravená, čistá. Lehátek a slunečníků dostatek. Moře teplé, čisté....Není co vytknout.

Anonym, 15.05.2019, Dátum pobytu: 3.5. - 13.5.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Barceló Solymar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

12 fotografií

Celkom: 8,2 Dovolená se nám líbila,Kuba je zajímavá země.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila,Kuba je zajímavá země. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je krásný-zahrada kouzelná,několik bazénů.Pokoj byl větší ,ale vybavení již zastaralé (chyběly dveře u skříně).

Strava
Strava byla dobrá,vždy bylo z čeho vybírat.Vše bylo stále doplňováno.

Služby hotela
Personál byl usměvavý .Problém byl pouze s výměnou ručníků a plážových osušek (hotel byl hodně obsazen a tak byl nedostatek).

Pláž
Pláž je krásná,moře nádherné.Všude bylo čisto.Bar na pláži perfektní.

Hana K., 09.05.2019, Dátum pobytu: 1.4. - 12.4.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Iberostar Laguna Azul

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)