Recenzie hotelov
Varadero - Kuba

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Celková spokojenost až na dále uvedené detaily

  • 10 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost až na dále uvedené detaily Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel starší ,ale plně vyhovující

Strava
Bohatá ,ale založená hlavně na luštěninách. V nabídce salátů absolutně chybějící rajská jablíčka a papriky, získat citron do čaje utopie, černý čaj jen občas

Služby hotela
Program večerních představení s tanečníky skvělý

Pláž
Nejkrásnější pláž na světě, přístupná a čistá s jemným pískem, moře bez konkurence.

Moje hodnocení má základ ve skutečnosti ,že jezdím k moři do různých destinací také

4x do roka

Bohdan Dolinský, 12.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 8.10.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Occidental Arenas Blancas (ex. Barceló Solymar Arenas Blancas)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Arenas Blancas - Bílé Písky 2 fotografie

Celkom: 9,2 Dovolená na Kubě byla velmi krásná. Kuba je země rozmanitá, má co nabídnout, jsme rádi, že jsme ji poznali. Využili jsme nabídky zájezdů,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na Kubě byla velmi krásná. Kuba je země rozmanitá, má co nabídnout, jsme rádi, že jsme ji poznali. Využili jsme nabídky zájezdů, se kterými jsme byli spokojeni. Na Varaderu jezdí autobus, takže jsme i sami jezdili a poznávali Varadero. Kubánci jsou velmi milí a usměvaví lidé, kteří si rádi povídají. Jsme rádi, že jsme tuto krásně slunečnou, horkou a nádherně zelenou zemi poznali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo uspokojivé, úklid pokoje každý den. Celý areál velmi klidný, krásná udržovaná zahrada, v areálu pořádek.

Strava
Se stravou jsme byli spokojení. Je co vybírat z mnoha jídel - polévky, ryby, hovězí a kuřecí maso, vepřové na grilu každý den, hamburgry, hodně zeleniny, saláty. Zákusky, zmrzlina, hodně druhů nápojů. Na snídani sýry, šunka.

Služby hotela
Uspokojivé, neměli jsme vůbec žádný problém.

Pláž
Pláž byla krásná, čistá, velká, s plážovaým barem, a úžasně teplý oceán.

Martin Adámek, 29.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 18.9.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Hotel doporučuji pro nenáročné klienty, prostředí hotelu a především pláž vše vynahrazují - kvůli pláži jsme tam jeli. Absolvovali jsme i...

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel doporučuji pro nenáročné klienty, prostředí hotelu a především pláž vše vynahrazují - kvůli pláži jsme tam jeli. Absolvovali jsme i denní výlet do Havany - největší zážitek projížďka v starých amerických autech. Cena pro dvě osoby 170 euro za celý výlet s obědem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo úplně v pohodě, žádný luxus, ale za ty peníze dostačující. Trošku byl problém s WC a s teplou vodou, ale nic katastrofického - po nahlášení závada okamžitě odstraněna. Každý den uklizeno, čisto. Ale něco má už hotel za sebou, výhodou je, že se nachází ve staré části Varadera. Tudíž na vás dýchá kouzlo město. Další hotely už se nachází v nové části Varadera a zde už nic není, pouze hotelové resorty.

Strava
Výběr průměrný, občas problémy s čekáním na čisté talíře, hrníčky atd. Jednou byly krevety.

Služby hotela
Zaměstnanci hotelu příjemní, ochotní. Žádný problém nenastal.

Pláž
Pláž dokonalá. K dispozici plážový bar. Na pláži si zdarma můžete půjčit kanoe, šlapadlo. Vyjížďka na katamaránu za poplatek.

Eliška S., 28.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 31.8.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 7,8 SUPER DOVOLENÁ A ZÁŽITEK. DOPURUČUJI VŠEM KTEŘÍ SE NEMOUHO ROZHODNOUT

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
SUPER DOVOLENÁ A ZÁŽITEK. DOPURUČUJI VŠEM KTEŘÍ SE NEMOUHO ROZHODNOUT Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
PRVNÍ DOJEM POKOJE, HROZNÝ VZDUCH. PO ZAPNUTÍ KLIMATIZACE DOBRÉ. JEN HODNĚ KOMÁRŮ NA POKOJI

Strava
MÁLO KOŘENĚNENÉ

Pláž
SUPER KOUPÁNÍ A PLÁŽ ČISTÁ

Petr Turek, 28.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 24.9.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Club Caribe Club Kawama

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,2 Hotel copacabana v Havane je čistučký priatelský starostlivo udržiavaný sem tam známky opotrebovania.Naša izba s novým dreveným nábytkom...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel copacabana v Havane je čistučký priatelský starostlivo udržiavaný sem tam známky opotrebovania.Naša izba s novým dreveným nábytkom a peknou kupelnou.Denne upratovanie a výmena uterákov.Personál milý priatelský všetci sa snažia aby ste sa citili dobre.Hotel má bazén v mori a vonkajši bazen .Rańajky formou švedskych stolov nás prekvapili rozmanitostou naozaj výborné.Pred hotelom zastávka autobusu ale doporučujem skôr taxi .Podvečer a večer kubánska hudba Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobrý dojem.Z izby vyhlad na more a bazén.Velmi čisto,na záver list od pani upratovačky s nadejou že sme boli spokojní a prianím všetkeho dobrého

Strava
Mali sme len rańajky .Čakali sme pečivo a parky ale zostali sme milo prekvapení.švedske stoly ovocie šťavy mlieko sojové obycajné jogurty omelety kolačiky udeniny syry čo vas len napadlo a k tomu pozornost starostlivých zamestnancov

Služby hotela
Ak sme požiadali o čokolvek vyhoveli nám.Zmenáreń, taxi,porada,všetci hovorili anglicky

Pláž
Pláž je aj pri hoteli,aj priamo v hoteli sa dá kupať v bazéne alebo v ohradenom morskom bazéne pri hoteli.My sme sa taxíkom odviezli na pláž Santa Maria vela miestnych ludí tam chodí s rodinami a uživali si krasny den s rodinami.Absolutny pokoj a pohoda.Na poriadok dohliadaju policajti v nažehlených uniformách-sem tam sa prejdu po lpáži

Emilia Modrava, 07.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 1.9.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Sol Palmeras

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Bylo to co jsem očekával,Kuba, ale prostředí super,okolí ,pláže,byl jsem spolojen,a stálo to za to navštívit.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to co jsem očekával,Kuba, ale prostředí super,okolí ,pláže,byl jsem spolojen,a stálo to za to navštívit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nic moc ,ale na Kubu je to asi dost přepych,zvykli jsme si,musel jsem pár věcí opravit,televize byla bez příjmu atd,ale celkem mi to nevadilo jelikož jsem jel na Kubu ne na televizi,jinak každý den uklizeno vše čistý.

Strava
Strava velký výběr,problém s příborama,talířema,sklenicema,s pitím atd,také žádné větráky a jídlo otevřené kde na něj sedali mouchy,také jsem něco takového očekával

Služby hotela
Služby hotelu velice dobré,a příjemné

Pláž
Bez námitek,dokonalý

Miroslav Henzl, 21.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 16.8.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Nádherně strávený čas ve velmi příjemném prostředí s kvalitními službami hotelu Iberostar Varadero.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherně strávený čas ve velmi příjemném prostředí s kvalitními službami hotelu Iberostar Varadero. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi kvalitní, velké pokoje standardně zařízené s balkonem. Vybavení starší, ale zcela vyhovující a funkční. Denně doplňovaný minibar, dobře uklizeno. Všechny pokoje ve velmi přijatelné vzdálenosti od restaurací i pláže.

Strava
Vynikající co do kvality i výběru. Velké množství ryb a mořských plodů, čerstvé ovoce (mango, papája, melouny, karambola). Velmi rychlá a příjemná obsluha, skoro vždy usměvavá :-). V barech množství koktejlů, kde rumem rozhodně nešetří....

Služby hotela
Na velmi vysoké úrovni, ochotný personál, který se Vám snaží vyhovět. Pouze problém s vypůjčením auta, je nutné ho rezervovat dostatečně dopředu, ideálně s objednáním zájezdu.

Pláž
Nádherná široká pláž, moře průzračné, stále dostatek slunečníků. Nikdo vás neobtěžuje s nabídkami suvenýrů či dalších služeb. Pozor: resorty dále na Varaderu směrem k přístavu již tak hezké pláže nemají (buď částečně kamenité či přeplněné).

Miroslav S., 10.08.2019, Dátum pobytu: 20.7. - 6.8.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Iberostar Varadero

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Celkem se nám dovolená líbila. Místní obyvatele jsou milý , přátelští a usměvavý a to i personál hotelu. Mimo hotel je strašná Chudoba a...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkem se nám dovolená líbila. Místní obyvatele jsou milý , přátelští a usměvavý a to i personál hotelu. Mimo hotel je strašná Chudoba a zaostalost země. V zemi vládne socialismus, žádné reklamy u silnic ani v televizi neuvidíte. Všude cedule s revoluci a celnich představitelů a to i minulých. Samozřejmě nesmíme zapomenout Vladimíra Iljiče Lenina. Rum na Kubě teče proudem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté a celkem pohodové. Jen nepocitejte se zlatými kohoutkama a klikama. Nábytek je trochu unavený, pamatuje Fidela, ale poslouží. Televizor je již moderní LED s několika programy přes satelit

Strava
Strava dobra, chutná. Pestrost stravy celkem dobra, vytky máme pouze na organizaci v jídelně. Chyběli talíře, příbory a lžíce na polévku a kávové lžičky jen na požádáni. Ke kávě dostanete plastové brcko. Pokud neprijdete do jídelny mezi prvními stojíte frontu před jidelnou, až někdo do ji a opusti jidelnu, pak vás milostive pustí dovnitř.

Služby hotela
K službám celkem nemáme vyhrady

Pláž
Přístupnost k plazi dobra, hned z hotelu. Čistota dobra, jen lidi jsou dobytek a plastové kelímky a plechovky místo do koše jim upadnou do moře a do písku na pláž.

Petr Vladyka, 07.08.2019, Dátum pobytu: 24.7. - 4.8.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,6 dovolená byla krásná na Kubu se určitě ještě podíváme jen si vybereme jiný hotel

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená byla krásná na Kubu se určitě ještě podíváme jen si vybereme jiný hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování mohlo být o trochu lepší

Strava
strava byla horší jídlo bylo dobré ale malí výběr co se týkalo zeleniny tak ta tam nebyla vůbec , ovoce jen mango,avokádo,ananas- citrus banány žádné

Služby hotela
bary v recepci 24hod ale pokud jste šli na pláž tak otevírali až 9.30-10hod jak kdy a zavírali v 17.00 a pivo jste si hradili sami .Večer program dobrý trochu nám vadilo že si turisti tahali do bazénu nápoje a cigarety házeli to kam se jim to zrovna hodilo personál na to nic neřekl.

Pláž
krásná udržovaná

Roman B., 31.07.2019, Dátum pobytu: 17.7. - 28.7.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Roc Barlovento

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Za ty peníze jsem očekával o něco více. Podruhé už to vidět nemusím. Nebýt pěkné pláže a zajímavých výletů, nebylo by to nic světoborného.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Za ty peníze jsem očekával o něco více. Podruhé už to vidět nemusím. Nebýt pěkné pláže a zajímavých výletů, nebylo

by to nic světoborného. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Žádný luxus, každá postel jiná, nábytek tak 40 let starý. Nefungovala ani jedna lampičky u postele, přitom stačilo jen vyměnit žárovky. Přestože údajně šetří vodou, po celou dobu protékal záchod a přestože o tom pokojská musela vědět, nikdo to neopravil. Na přístupovém venkovním schodišti byla tma, když tam konečně vyměnili žárovky, tak to vydrželo asi dvě noci a pak jsme chodili zase po tmě.

Strava
Nejhorší, jakou jsem kdy zažil v porovnání s Tunisem, Tureckem a Egyptem, kde jsme měli také plnou penzi. K snídani

vajíčka s opečenými toasty, ostatní pečivo se nedá jíst. Sladkosti nejím, těch tam bylo celkem dost. Ovoce zelenina velmi omezený výběr, za celou dobu jsme neviděli rajče nebo pomeranč, po sezoně je to nedostupné. Maso většinou tuhé, klasická brambory poskrovnu, polévka jeden druh pořád dokola.

Služby hotela
Personál příjemný, ale občas něco došlo (třeba tonic) a ten den už to nebylo, někdy ani příští. Párkrát došel i led, takže

míchané nápoje byly teplé, takže se dalo pít akorát točené pivo, to bylo studené pořád. Bar u pláže s míchanými nápoji za těch dvanáct dní párkrát neotevřel vůbec.

Pláž
Pláž nádherná písčitá, udržovaná, přístup bez problémů. Slunečníků i lehátek dostatek.

Vladimír Ellinger, 23.07.2019, Dátum pobytu: 7.7. - 20.7.2019
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)