Recenzie hotelov
Maďarsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Hotel moc hezkej. Jídlo bylo úžasný a celkem pěkný prostředí a mnoho možností na výlet, ale spíše v letním období.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel moc hezkej. Jídlo bylo úžasný a celkem pěkný prostředí a mnoho možností na výlet, ale spíše v letním období. Zobraziť celú recenziu

Martin Z., 20.11.2019, Dátum pobytu: 15.11. - 17.11.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Ubytování pohodlné, i když už trochu omšelé vybavení. Proti hotelu Répce Gold, kde jsme byli ubytovaní minule, velmi příjemný personál,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování pohodlné, i když už trochu omšelé vybavení. Proti hotelu Répce Gold, kde jsme byli ubytovaní minule, velmi příjemný personál, dá se domluvit i částečně česky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj na 3 přespání úplně dostačující, nábytek není nejnovější, ale je čisto. Výtahy by potřebovaly větší kapacitu, ve špičkách se občas čeká déle.

Strava
I když nebyla tak rozmanitá, jako v Répce Gold, vše bylo připravené velmi chutně a každý si vybral. Vždy k večeři několik druhů masa na různé způsoby, těstoviny, sladká jídla, sýry i zelenina - super!

Služby hotela
Služby hotelu výborné, personál ochotný a milý, využili jsme zdejší masáže. Škoda, že už v ceně nebylo půjčení županu a osušky do lázní. Hotelové welness zavírá už v 19.00, ale hosté můžou využívat i wellnes v Répce Gold do 22.00.

Pláž
Městské lázně mají dostatečnou kapacitu jak v části s léčivou vodou, tak v zážitkových bazénech, voda je čistá a často se mění. Sobota odpoledne je kritická, to přijíždějí i místní návštěvníci a provoz houstne. Přímo v areálu je možné se najíst v bufetu nebo zajít na kávu v županu - ale neberou tu karty, platit se dá v HUF nebo EUR.

Jana, 20.11.2019, Dátum pobytu: 14.11. - 17.11.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Répce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Byl jsem zde již podruhé a opět spokojenost !!

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byl jsem zde již podruhé a opět spokojenost !! Zobraziť celú recenziu

Leoš Kubeček, 20.11.2019, Dátum pobytu: 14.11. - 17.11.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Répce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Pobyt v lázních se mi líbil,stravování formou bufetu skvělé,všeho dostatek všem doporučuji zejména pro starší ročníky.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt v lázních se mi líbil,stravování formou bufetu skvělé,všeho dostatek všem doporučuji zejména pro starší ročníky. Zobraziť celú recenziu

Daniel Duška, 19.11.2019, Dátum pobytu: 6.11. - 10.11.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Répce Gold

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dojem z dovolené kazila krátká otevírací doba lázní pouze do 18:00.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem z dovolené kazila krátká otevírací doba lázní pouze do 18:00. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobrý

Strava
Chutná

Služby hotela
Služby dobré

Alena B., 18.11.2019, Dátum pobytu: 10.11. - 14.11.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,6 spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
výborné

Strava
snídaně perfektní

oběd dobrý

večeře výborné

jen jedna chyba, chyběl výběr pití, které by se dalo vzít sebou do lázní ( bylo jen za platbu)

Služby hotela
spokojenost

Antonín Maryška, 18.11.2019, Dátum pobytu: 10.11. - 14.11.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vše je velmi dobré, jídlo super......doporučujeme

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše je velmi dobré, jídlo super......doporučujeme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, čisté........pravidelné úklidy

Strava
Zde není co říct........prostě super po celý pobyt

Služby hotela
Co jsme měli dostat co jsme dostali,by i něco navíc

Pláž
Venkovní pláž nebyla k dispozici

Hana Hanzlíčková, 18.11.2019, Dátum pobytu: 10.11. - 14.11.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Ubytování, služby hotelu, služby CK výborné. Jen personál term. lázní byl již asi po sezoně unavený. Naráželi jsme na neochotu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování, služby hotelu, služby CK výborné.

Jen personál term. lázní byl již asi po sezoně unavený. Naráželi jsme na neochotu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj slušný, jen v některých detailech bylo vidět že je třeba už i menších oprav.

Strava
Měli jsme polopenzi. Výběr jídla byl veliký a vše chutné, dobře naservírované. Nemělo to chybu. Personál restaurace na vysoké úrovni. Milí, usměvaví.

Marie Černá, 18.11.2019, Dátum pobytu: 12.11. - 15.11.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Piroska

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)