Recenzie hotelov
Maďarsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Velmi klidný a příjemný hotel. Moc jsme si odpočinuli. Léčebné bazény jsou velké, každý se v pohodě vejde. Personál povětšinou umí mluvit...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi klidný a příjemný hotel. Moc jsme si odpočinuli. Léčebné bazény jsou velké, každý se v pohodě vejde. Personál povětšinou umí mluvit česky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje dostatečně velké. Příjemně vyhřáté. Postele dobré. Ani příliš měkké ani tvrdé. Na chodbě měkký koberec, proto není z chodby do pokoje slyšet hluk.

Strava
Strava velmi rozmanitá. Maďarská kuchyně je velmi chutná. V jídelně vždy místo k sezení v kteroukoliv dobu. Personál velmi milý.

Služby hotela
Z hotelu je průchod do termálních lázní trochu delší, než třeba z Park Inn v Sarvaru. Cestou míjíte kadeřnictví a malý obchůdek.

Anonym, 12.03.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Répce Gold

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,8 Spokojenost.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající.

Strava
Vynikající.

Služby hotela
Vstřícný personál s částečnou znalostí češtiny. Škoda, že nelze využít českou měnu k souvisejících služeb.

Pláž
Termální lázně s odpojícími službami.

František R., 11.03.2020, Dátum pobytu: 6.3. - 8.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Répce Gold

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Ubytování i relax v termálních lázních jsme si celá rodina užili. Z hotelu průchodem rovnou do lázni v županu je super.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování i relax v termálních lázních jsme si celá rodina užili. Z hotelu průchodem rovnou do lázni v županu je super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj uklizený, čistý, hezky zařízený.

Strava
Jídlo dobré, vcelku velký výběr, vše v pořádku. Měli jsme polopenzi, v termál. lázních se nám stravování moc nezamlouvalo(nic moc výběr), tak jsme chodili do města. Třeba pizzerie kousek od hotelu, dobrá volba.

Služby hotela
Vše dobře zorganizováno, nemáme co vytknout.

Leona K., 11.03.2020, Dátum pobytu: 2.3. - 5.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termálne kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Super věc, nemusíte s sebou nic nosit, (karta, peníze) stačí nahlásit číslo pokoje. Personál vynikající, vždy ochotný. Špatná znalost...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Super věc, nemusíte s sebou nic nosit, (karta, peníze) stačí nahlásit číslo pokoje.

Personál vynikající, vždy ochotný.

Špatná znalost angličtiny, (převažují německy mluvící hosté). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje lepší standart.

Strava
Strava výborná, slušný výběr.

Služby hotela
Celkový dojem výborný, málo lidí, klid na odpočinek.

Milan Londin, 11.03.2020, Dátum pobytu: 5.3. - 8.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Mjus World Resort & Thermal Park (Körmend)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,5 Doporučuji.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi prostorné, byli jsme spokojeni. Vzhledem k umístění v centru není nikam daleko, jen pro slabší spáče poněkud hlučno.

Strava
Bez stravy.

Služby hotela
Personál ochotný, milý.

Jiřina J., 10.03.2020, Dátum pobytu: 17.10. - 20.10.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Apartmány Boulevard City

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 A dovolenou jsme byli velmi spokojeni, cena odpovídá kvalitě.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
A dovolenou jsme byli velmi spokojeni, cena odpovídá kvalitě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bez připomínek.

Strava
Strava velmi dobrá.

Služby hotela
Personál ochotný a příjemný v jednání.

Pláž
Přístup do bazénů dobrý a čistý.

Milan Lodr, 09.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 5.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termálne kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hotel je v centru Budapešti s dobrým přístupem k veřejné přepravě. Pěkná dovolená za každého počasí a ve všech ročních dobách.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je v centru Budapešti s dobrým přístupem k veřejné přepravě. Pěkná dovolená za každého počasí a ve všech ročních dobách. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování standardní. Nedostatky vidím snad jen v přístupu k uklízení pokojů.

Strava
Stravování naprosto skvělé. Nedoporučuju lidem s redukční dietou. Na druhé straně je zde podávána strava i pro vegany. Sportoviště jsou ve velmi blízkém okolí

Služby hotela
Hotel je moderně zařízen, zřejmě po renovaci. Personál přívětivý, ochotný. Součásti hotelu jsou welnes služby lázeňského typu, kromě masáží v ceně ubytování.

Pláž
Místo pláže lze vyzvednout lázeňské služby termálních lázní v hotelu, které jsou v ceně ubytování a jsou k dispozici po celý den. Příjemné je, že se do lázní přepravíte v županu, který je součásti vybavení pokoje.

Další atraktivitou je blízkost centra Budapešti se všemi vydobyty historické metropole.

Aleš Pustka, 05.03.2020, Dátum pobytu: 21.2. - 24.2.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 CA neudělala nic,vše je v režii hotelu. Navíc storno poplatek 80%?! Nemá smysl objednat zájezd přes CA mnohem jednodušší a levnější...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
CA neudělala nic,vše je v režii hotelu.

Navíc storno poplatek 80%?!

Nemá smysl objednat zájezd přes CA mnohem jednodušší a levnější objednat pobyt v hotelu napřimo.

S CA nikdy více.

A.Klempa. Zobraziť celú recenziu

Antonín Klempa, 04.03.2020, Dátum pobytu: 27.2. - 1.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Danubius Health Spa Resort Bük

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)