Recenzie hotelov
Maďarsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Tak jak jsme očekávali....vše super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tak jak jsme očekávali....vše super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Super

Služby hotela
Super

Luboš Těšínský, 18.02.2019, Dátum pobytu: 10.2. - 14.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Répce Gold

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Super relaxační pobyt

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super relaxační pobyt Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný, čistý, prostorný, každý den úklid.

Strava
Bohaté, luxusní snídaně a večeře.

Služby hotela
Vše v naprostém pořádku.

Pláž
Aquapark super

Lucie H., 18.02.2019, Dátum pobytu: 9.2. - 14.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Úžasná dovolená pro rodiny s dětmi, cena adekvátní kvalitě a vybavení hotelu. Vytknout mohu jen to, že jsme za 5 dní nestihli využít...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená pro rodiny s dětmi, cena adekvátní kvalitě a vybavení hotelu. Vytknout mohu jen to, že jsme za 5 dní nestihli využít zdaleka všechno, co hotel nabízel. Rozhodně doporučuji! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování junior suite - dvě kingsize lůžka + rozložený gauč. Lůžka stála samostatně, ale nebyl problém je posunout. Rozkládací gauč už tolik pohodlný nebyl, ale děti neprotestovaly. Prostorný pokoj, klimatizace, sítě v oknech, vana + sprchový kout (šampon rozhodně vzít vlastní, po tom hotelovém byly vlasy jako krepák!), jen voda tekla hooodně malým proudem. Ručníky dodávány nové obden, župany pouze pro dospělé. Pokoj čistý, denně dodávána voda a minerálka do lednice v 0,5l lahvích zdarma. TV na pokoji bez jediného českého programu (resp.bylo ČT24, ale nefunkční), bohužel nefungoval ani žádný hudební program. Jeden dětský program v maďarštině. Okolí hotelu není ničím zajímavé, není kam zajít na procházku, nicméně ani nebylo třeba. Vybavení hotelu poskytuje komfort na celou dobu pobytu (tělocvična, sauny, hřiště na squash...), do centra vyjíždí od hotelu 4x denně shuttle bus (viz níže).

Strava
Švédské stoly s opravdu širokou nabídkou - saláty, předkrmy, sýrový bar, 2 druhy polévek, hlavní chod výběr cca 4 masa + 1 ryba + přílohy, několik druhů zákusků, zmrzlina. Snídaně vše co vás napadne včetně bezlepkových, bez laktozových, raw strava apod. Dětská strava na nižších barech, aby si děti mohly nabírat samy, dále miminkovská strava od HIPP - přesnídávky i obědy ve skleničkách a různé sušenky, včetně bryndáčků. Jediné, co lze vytknout - při delším pobytu se zdají večeře stále stejné.

Služby hotela
Ochotný personál, dokonce i uklízečka rozuměla anglicky. Velice chválím chuttle bus, který 4x denně jezdí do centra Budapešti k Náměstí hrdinů a zpět, zdarma. Standardní MHD je velice složité a i pořízení lístku na MHD je dost složitou záležitostí. Nicméně plusem je, že automaty na lístky fungují na platební karty, takže není třeba mít žádné HUF a člověk si vystačí pouze s EUR a platební kartou. Parkování je zdarma před hotelem nebo v garážích za příplatek. V hotelu je dětská herna s dozorem. Taxi stojí permanentně před hotelem.

Pláž
Využili jsme pouze vnitřní bazény a byly naprosto úžasné, všechny teplé, některé víc, některé méně. Spousta bazénů s různými atrakcemi, několik toboganů, ikdyž dítě nemělo výšku na použití samo, mohlo s rodičem na dvousedáku.. bazén pro malé děti se spoustou skluzavek. Jediné, zato obrovské mínus - dětský bazén děsně přechlorovaný. Po půlhodině sezení u dětského bazénu mi slzely oči a nemohla jsem zastavit kýchání (pravděpodobně až alergická reakce). Tento stav se zlepšil po přesunu k jinému bazénu, které už nebyly tolik chlorované. Nicméně děti to odnesly vysušenou až šupinatou pokožkou. Doporučuji vzít dobrý krém s sebou.

U bazénů je i restaurace/bar, kde je možno se najíst za relativně přiměřenou cenu (velká porce těstovin s masem cca 150Kč, 1/6 velké pizzy 80Kč). U jednoho bazénu je zdroj pitné vody.

Všude celkem čisto. Pro pány povoleny i šortkové plavky. Malé děti mohly s plinkovýma plavkama.

Jana Gregorová, 15.02.2019, Dátum pobytu: 1.2. - 5.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pobyt splnil naše očekávání, bylo by zajímavé se tam podívat i v létě s dětmi, kdy jsou otevřeny všechny venkovní bazény.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt splnil naše očekávání, bylo by zajímavé se tam podívat i v létě s dětmi, kdy jsou otevřeny všechny venkovní bazény. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj prostorný, vybavení v pořádku, úklid každý den

Strava
Polopenze formou bufetu - pestrý výběr

Služby hotela
Využívali jsme doplňkové služby wellness - velice dobrá úroveň

Pláž
V sobotu bylo u bazénů dost plno

Ivana P., 15.02.2019, Dátum pobytu: 8.2. - 12.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Celkově příjemná dovolená pro rodinu s dětmi.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově příjemná dovolená pro rodinu s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, příjemné, komforní.

Strava
Strava je chutná, kvalitní, rozmanitá, avšak o něco lepší stravu měli v Kehida Kustany (ale rozdíl je v lepším a ještě lepším:) )

Služby hotela
Dětský koutek, sedačky pro dospělé, v pořádku.

Pláž
Skvělé vyžití, akorát postupně odchází doplňky v bazénu (vloni nefungovala jen jedna z následujících věcí) - stříkací žirafa a had již nestříkají, chybí jedno "vajíčko", sprchující brána a ještě jedna stříkačka fungují jen s části

František T., 15.02.2019, Dátum pobytu: 6.2. - 10.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 hezké, doporučuji

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
hezké, doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pozor na mravence v pokoji, museli jsme vše doma vymrazit a následně vyprat

Strava
chutnalo nám

Služby hotela
nevyužívali jsme je příliš

Pláž
koupání fajn, nelíbilo se nám ,že tam měla přístup muslimka v hadrech a šátku přímo ve vodě, neměli jsme z toho dobrý pocit!!!

Ludmila Bustová, 12.02.2019, Dátum pobytu: 3.2. - 6.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Maximální spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Maximální spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Maximální spokojenost.

Strava
Maximální spokojenost.

Služby hotela
Maximální spokojenost.

Pláž
Maximální spokojenost.

Ladislav L., 12.02.2019, Dátum pobytu: 3.2. - 7.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Répce Gold

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Všecko dobré až na polopen.nejhorší za poslední rok

  • 10 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Všecko dobré až na polopen.nejhorší za poslední rok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čiste

Strava
Strava hrozná

Služby hotela
Dobrý

Pláž
Dostupnost do vod dobrá

Marie Jungová, 11.02.2019, Dátum pobytu: 4.2. - 8.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Byli jsme velmi spokojení, navštívili jsme již opakovaně.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojení, navštívili jsme již opakovaně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování příjemné, velké pokoje, pohodlné postele, sušáky na mokré plavky a ručníky, denní úklid a doplňování minibaru na pokoji samozřejmostí.

Strava
Jídlo výborné, slušný výběr, čerstvé i kompotované ovoce, čerstvá i nakládaná zelenina, saláty, sýry, uzeniny, paštiky, pomazánky, občas mořské plody a ryby, omelety, palačinky, steaky, zákusky, pečivo slané i sladké.

Bohužel jen velmi omezený výběr jídel pro celiaky, o bezlepkový chléb je nutno každý den u snídaně někoho žádat :o(

Obsluha v jídelně velmi ochotná a milá.

Služby hotela
Hotel velice pěkný, personál ochotný, vstřícný, usměvavý :o)

Pláž
Přístupová chodba k bazénům super.

Dana M., 11.02.2019, Dátum pobytu: 3.2. - 7.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Répce Gold

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)