Recenzie hotelov
Maďarsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Naprosto dokonalé, pouze přistýlka pro dospělou osobu by měla být kvalitnější a ne pouze rozkládací lehátko. Jinak vše perfektní

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto dokonalé, pouze přistýlka pro dospělou osobu by měla být kvalitnější a ne pouze rozkládací lehátko. Jinak vše perfektní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super pouze kvalita přistýlky by mohla být lepší

Strava
Naprosto dokonalá, všeho nadbytek

Služby hotela
Služby perfektní, pouze by měla být větší kontrola služeb zaplacených hosty, myslím, že dost lidí čerpá více služeb, než má zaplacených. Měli jsme allincl. a třeba bar s občerstvením navštěvují všichni

Stanislav P., 15.01.2020, Dátum pobytu: 8.1. - 12.1.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Moc hezká dovolená i v zimě. Jen pozor-děti smí na tobogány až od 140cm. Ale pro menší je tam celkem velké vodní hřiště. Super byla i...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Moc hezká dovolená i v zimě. Jen pozor-děti smí na tobogány až od 140cm. Ale pro menší je tam celkem velké vodní hřiště.

Super byla i herna s hlídáním. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný, čistý hotel. Každy den doplňovali láhev s vodou.

Strava
Výborná.

Byly k dispozici i skleničky pro děti od Hipp, ale pouze jeden druh masozeleninového příkrmu. Přesnídávek víc druhů.

Daniela K., 15.01.2020, Dátum pobytu: 8.1. - 12.1.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel Spirit nemá chybu, luxus ve všech ohledech

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Spirit nemá chybu, luxus ve všech ohledech Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
nadstandardní

Strava
nadstandardní

Služby hotela
bezproblémové

Roman Mrovec, 15.01.2020, Dátum pobytu: 10.1. - 12.1.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Spirit Hotel Thermal Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Ubytovanie dobre, aj ked je na izbach vidiet, ze sa v nom uz davno nerealizovali ziadne prace (cistota stein, kupelna). Strava pestra,...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytovanie dobre, aj ked je na izbach vidiet, ze sa v nom uz davno nerealizovali ziadne prace (cistota stein, kupelna). Strava pestra, kazdy si bez problemov mohol vybrat, ani pri neskorsom prichode nebol problem s chybajucim jedlom.

Pristup personal na urovni. Zobraziť celú recenziu

Viliam Jankovič, 14.01.2020, Dátum pobytu: 7.1. - 11.1.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 dobré

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hotel máme rádi, jezdíme tam opakovaně. Cena příjemná, ale bylo by dobré, kdyby hotel dal prostředky na opravy a obnovy zařízení. Zařízení pokojů je už dost ošuntělé, koberce nepěkné...

Strava
dobrá

Anonym, 08.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 5.1.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Sever Maďarska, Hotel: Flóra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,5 Dovolená splnila vše, co jsme očekávali.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila vše, co jsme očekávali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v naprostém pořádku, čisto, příjemné prostředí, vše zabezpečeno. Apartmán prostorný, kuchyňka zařízená vším potřebným, lednice s mrazáčkem, rychlovarná konvice, překapávač na kávu, toustovač, nádobí a sklenice naprostá samozřejmost. Koupelny čisté, prostorné. Ložnice s televizí, úložnými prostory a balkonem.

Strava
Stravování v apartmánu jsme nevyužili, i když nám bylo nabídnuto využití snídaně, stravovali jsme se sami. Místní restaurace nabízejí široký výběr všech chutí, takže si každý vybere to své. I pro vegana není problém

Služby hotela
Majitelka i recepční vstřícné - vše co jsme potřebovali, ochotně vyhověli.

Pláž
Nehodnotím, bez pláže

Jana F., 08.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 5.1.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Apartmánový dům Siesta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Doporučuji spíše pro relax v páru, pro děti není v Hevizu moc zábavy. Ale celkově hodnotim kladně

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji spíše pro relax v páru, pro děti není v Hevizu moc zábavy. Ale celkově hodnotim kladně Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo naprosto dokonalé hotel Palce si 4 hvězdy určitě zaslouží, ochotný personál, vynikající kuchyně, prostorné čiste pokoje.

Strava
Jídlo bylo vynikající, velký výběr, nechybělo nic.

Služby hotela
Personál celkově příjemný a ochotný.

Libor Pichal, 07.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 4.1.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Balaton, Hotel: Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 poměr cena kvalita za nás ok

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
poměr cena kvalita za nás ok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
na urovni

Strava
dost velký výběr i rozmanitost

Služby hotela
na úrovni // větší dohled v saunách ohledně dodržování pravidel

Pavel Novák, 06.01.2020, Dátum pobytu: 29.12.2019 - 1.1.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Piroska

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 spokenost

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
spokenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté a prostorné

Strava
Výborná

Služby hotela
výborné

Hana Z., 06.01.2020, Dátum pobytu: 25.12. - 29.12.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Répce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)