Recenzie hotelov
Budapešť a okolie - Maďarsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 kvalitní zázemí hotelu, čistota, rozmanitá strava, dobře vybavený aquapark, pro děti super, pro dospělé rozmanité sauny, páry, wellness,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
kvalitní zázemí hotelu, čistota, rozmanitá strava, dobře vybavený aquapark, pro děti super, pro dospělé rozmanité sauny, páry, wellness, nepřelidněné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté, klidné, prostorné

Strava
polopenze formou švédských stolů, pestrá, doplňovaná

Služby hotela
oceňuji například kyvadlové autobusové spojení do centra města zdarma

Ondřej Slavík, 16.03.2020, Dátum pobytu: 7.3. - 11.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolie, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dobré, byli jsme na jarních prázdninách se synem. Budapešť nádherná, hotel dobrý, aquapark dobrý, jen syn má 120cm a to byl problém na...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dobré, byli jsme na jarních prázdninách se synem. Budapešť nádherná, hotel dobrý, aquapark dobrý, jen syn má 120cm a to byl problém na využití všech atrakcí. Doporučuji pro děti od 140cm. Zobraziť celú recenziu

Václav U., 16.03.2020, Dátum pobytu: 9.3. - 13.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolie, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,5 Doporučuji.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi prostorné, byli jsme spokojeni. Vzhledem k umístění v centru není nikam daleko, jen pro slabší spáče poněkud hlučno.

Strava
Bez stravy.

Služby hotela
Personál ochotný, milý.

Jiřina J., 10.03.2020, Dátum pobytu: 17.10. - 20.10.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolie, Hotel: Apartmány Boulevard City

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hotel je v centru Budapešti s dobrým přístupem k veřejné přepravě. Pěkná dovolená za každého počasí a ve všech ročních dobách.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je v centru Budapešti s dobrým přístupem k veřejné přepravě. Pěkná dovolená za každého počasí a ve všech ročních dobách. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování standardní. Nedostatky vidím snad jen v přístupu k uklízení pokojů.

Strava
Stravování naprosto skvělé. Nedoporučuju lidem s redukční dietou. Na druhé straně je zde podávána strava i pro vegany. Sportoviště jsou ve velmi blízkém okolí

Služby hotela
Hotel je moderně zařízen, zřejmě po renovaci. Personál přívětivý, ochotný. Součásti hotelu jsou welnes služby lázeňského typu, kromě masáží v ceně ubytování.

Pláž
Místo pláže lze vyzvednout lázeňské služby termálních lázní v hotelu, které jsou v ceně ubytování a jsou k dispozici po celý den. Příjemné je, že se do lázní přepravíte v županu, který je součásti vybavení pokoje.

Další atraktivitou je blízkost centra Budapešti se všemi vydobyty historické metropole.

Aleš Pustka, 05.03.2020, Dátum pobytu: 21.2. - 24.2.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolie, Hotel: Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Výborný hotel, výborné jídlo, wellness, výborné pro odpočinek

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný hotel, výborné jídlo, wellness, výborné pro odpočinek Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování dobré, odpovídá standardu

Strava
Strava výborná, všeho velký výběr, výborné zákusky, myslím, že každý si vybere

Služby hotela
Celkový dojem dobrý, jenom první dojem kazí jedna paní recepční, která je neochotná a nepříjemná. Za dobu co tento hotel navštěvujeme je to poprvé, asi je paní recepční nová.

Pláž
wellness - velká spokojenost, vše v hotelu

Alena Březovská, 02.03.2020, Dátum pobytu: 22.2. - 26.2.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolie, Hotel: Visegrád

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Super víkend.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super víkend. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní přístup a zázemí hotelu.

Strava
Forma švédských stolů, velký výběr výborné.

Služby hotela
Celkový dojem je super.

Kryštof Bušina, 19.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 16.2.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolie, Hotel: Carlton

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Všem mohu jen a jen doporučit, bylo to parádní.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všem mohu jen a jen doporučit, bylo to parádní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velké a čisté pokoje spojené s dalším, kde byly děti.

Strava
Jídlo opravdu velká nabídka. Jak pro vegetariány, tak jen pro malinké děti. Opravdu si každý našel to své.

Služby hotela
Dětský koutek a vše bylo na jedničku.

Pláž
pouze bazený a vodní svět.

Tereza Vrbová, 17.02.2020, Dátum pobytu: 10.2. - 14.2.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolie, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)