Recenzie hotelov
Južné Zadunajsko - Maďarsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Hotel Well je hezky mensi hotel,pani na recepci mila snazila se pomoci,delegat v te oblasti.zvykly zrejme hlavne na seniory nemel poneti...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Well je hezky mensi hotel,pani na recepci mila snazila se pomoci,delegat v te oblasti.zvykly zrejme hlavne na seniory nemel poneti nic co tykalo mladsich rocniku a komunikace s nim slozitejsi,holt se stara jen o duchodce zbytek at si poradi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pekne ciste za poplatek priplatek klimatizace ktera se hodila v srpnu jsme meli vysoke teploty

Strava
Snidane bufetu ktera porad stejna ale dobra,vecere dobre dalo se vybrat ze 3 jidel vzdy den dopredu

Pláž
Termalni lazne hezke dalo se vybrat kde se natahnem.

Martina Radomská, 26.11.2019, Dátum pobytu: 16.8. - 25.8.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Južné Zadunajsko, Hotel: Well Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Nádherný hotel kousek od vstupu do termálních lázní. Milý personál. Super wellness přímo v hotelu.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný hotel kousek od vstupu do termálních lázní. Milý personál. Super wellness přímo v hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pokoji bylo vše co jsme potřebovali. Měli jsme krásný výhled z balkonu, akorát sprcha tekla malinko vlažnější. Super pohodlné postele a hlavně klid.

Strava
Velký výběr na snídani i večeři. Na večeři bylo pokaždé něco jiného, jen na snídani nám chybělo nějaké sladké pečivo, ale i tak bylo z čeho vybírat.

Služby hotela
Super milý personál. Možnost zaplatit si v hotelu masáže, byla jsem na masáží poprvé a super.

Pláž
No nebyli jsme u moře :D ale dostupnost k termalum super, jsou hned u hotelu.

Nikola F., 08.11.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 29.10.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Južné Zadunajsko, Hotel: Xavin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Vše v pořádku.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše v pořádku.

Strava
Vše v pořádku.

Služby hotela
Vše v pořádku.

Pláž
Vše v pořádku.

Jaromír J., 26.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Južné Zadunajsko, Hotel: Átrium

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel byl luxusní, strava i ubytování bez chyby.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl luxusní, strava i ubytování bez chyby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné a čisté.

Strava
Strava pestrá, dostatečné množství, personál ochotný.

Služby hotela
Bez chyb, personál vstřícný.

Pláž
Lázně Harkány se rekonstruují za provozu. Okolí je obehnáno oplocením a všude se pracuje na úpravách.

Park není přístupný, venkovní bazén fungoval jen jeden, z léčebných bazénů odpadají dlaždičky i dřevěné obložení.

Ve vestibulu je maketa opravených lázní, ale kdy to bude se ještě neví. Nákupní středisko na hlavní třídě bylo

přestěhováno na okraj za tržnici a tak je hlavní třída docela "mrtvá". Doporučuji spíše pro zájemce o léčebné procedury bez ostatního vyžití. Slibovaný výlet do města se nekonal ani výlet lodí, tak jsme si poradili sami. Průvodkyně bydlela v jiném hotelu a pokud jsme něco potřebovali museli jsme se vydávat za ní, byla ochotná, ale jen na vyžádání.

Vlasta H., 18.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Južné Zadunajsko, Hotel: Xavin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Příjemné prožití dovolené s několika negativy. V přístupu do bazénů v areálu lázeňského domu ( schody ) chyběly na několika místech...

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemné prožití dovolené s několika negativy.

V přístupu do bazénů v areálu lázeňského domu ( schody ) chyběly na několika místech dlaždice nahrazené zabetonováním, které nebylo v úrovni ostatných pevných částí schodů. U venkovních sprch volné dlaždice, některé i prasklé. Možnost poranění jak podvrknutím z důvodu nestejné výška plochy a i poranění chodidla - říznutí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj prostorný, denně uklízený. Skříně na uložení našich věcí prostorné. Po vyčištění vlastními silami pomocí větvičky a propláchnutí proudem vody z odpadu sprchového koutu ( odstranění zbytků vlasů a sraženin mýdla ) jsme zajistili plynulý odtok vody.

Strava
Výborná a pestrá snídaně, stejně jako velice chutný výběr ze tří jídel k večeři. Velmi příjemná a usměvavá obsluha. SUPER.

Služby hotela
Bez problémů jsme na recepci jakýkoli požadavek vyřešili, Maďarsky neumíme, ale téměř perfektně česky a i německy jsme se vždy domluvili.

Pláž
O bazénech jsem se již zmínil, travnatá plocha v zahradě byla vždy perfektně uklizená.

Karel Sedláček, 28.08.2019, Dátum pobytu: 16.8. - 25.8.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Južné Zadunajsko, Hotel: Well Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Spokojenost

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost,jen nešla klimatizace

Strava
Spokojenost

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Lázně - spokojenost

Lucie Vlčková, 25.07.2019, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Južné Zadunajsko, Hotel: Xavin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nový, luxusní hotel vyšší kategorie, pohoda

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nový, luxusní hotel vyšší kategorie, pohoda Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo kategorii, nemělo chybu. Úklid v pořádku, nabídka služeb, whirpool i sauny fungovaly.

Strava
Strava byla velmi dobře uvařená, trochu jsme postrádali ovesnou kaši nebo něco podobného k snídani, ale to je drobnost.

Služby hotela
Služby v hotelu neměly chybu.

Pláž
Koupaliště velmi dobře udržované, bazény jak s léčivou vodou, tak na plavání, nemám výhrady. Voda v bazénech s léčivou sirnou je denně vyměňována, takže čistá.

Andrea Pilíková, 24.07.2019, Dátum pobytu: 12.7. - 21.7.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Južné Zadunajsko, Hotel: Xavin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Obrovská spokojenost, mohu jenom doporučit

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Obrovská spokojenost, mohu jenom doporučit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Xavin splnil veškerá očekávání, vstřícní zaměstnanci, kvalita, ochota

Strava
Strava nám vyhovovala - švédské stoly idální, každý si může vybrat, co chce

Služby hotela
Největší dojem na nás udělal moment, že jsme se mohli hned v 7. 30 hodin ráno ubytovat, i poslední den jsme měli k dispozici všechno, co je třeba.

Pláž
Lázeňský areál naprosto v pohodě a pořádku

Martina B., 24.07.2019, Dátum pobytu: 12.7. - 21.7.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Južné Zadunajsko, Hotel: Xavin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená v hotelu Xavin splnila naše očekávání.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v hotelu Xavin splnila naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme dvoulůžkový pokoj s přistýlkou. Pokoj byl menší, ale velice hezký a čistý. Jediné minus byla přistýlka, která byla menší (rozkládací křeslo)a tvrdá, takže náš 12-Letý syn se na ní nevešel. Bohužel nemohl spát ani mezi námi, protože na pokoji nebyla manželská postel, ale dvě oddělené postele, které nešly dát k sobě. Jinak vybavení pokoje, minibar, trezor - vše ok.

Strava
Polopenze byla skvělá. Snídaně formou švédských stolů, večeře také - velký výběr. Asi tři dny bylo na hotelu méně lidí, proto jsme tyto dny měli večeře výběrem z jídelního lístku. Vybírá se polévka, hlavní jídlo a salát. Předkrm a moučník je bez výběru. Ale musím říci, že vše bylo skvělé, velký dík kuchařům.

Služby hotela
Úklid v pořádku. Na hotelu je od 9-21h příjemné welness v ceně (whirpool, finská sauna, ochlazovací bazén, parní kabina), solná komora za poplatek, tepidarium bohužel bylo mimo provoz.. jiné služby, masáže apod. jsme nevyužili.

Pláž
Do místních lázní je to cca 10 minut pěšky, v říjnu zde byly otevřené pouze léčivé bazény, ale kvůli nim jsme do Harkán jeli, takže za nás spokojenost. O víkendu sice hodně lidí, ale přes týden klid.. Zařízení v lázních starší a pro nás nepochopitelné fronty u kabinek s okénky, kterými se podává oblečení do šaten (?), šatnáři vám věci uloží a vy dostanete štítek s číslem.. připomínalo mi to šatny v Čechách v divadlech

Alena Kiliánová, 30.10.2018, Dátum pobytu: 20.10. - 27.10.2018
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Južné Zadunajsko, Hotel: Xavin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Perfektní

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl spíše menší, koupelna malá, ale vybavení v pořádku, televize, minibar. Překvapilo nás, že jsme jako manželé měli pokoj se 2 samostatnými postelemi.

Strava
Strava super, jen chvála.

Služby hotela
Personál byl velice pozorný a ochotný, služby hotelu zcela v pořádku, pěkné liduprázdné wellness, vše funkční.

Kamil J., 11.10.2018, Dátum pobytu: 4.10. - 7.10.2018
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Južné Zadunajsko, Hotel: Xavin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)