Recenzie hotelov
Maďarské termálne kúpele - Maďarsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Ubytování i relax v termálních lázních jsme si celá rodina užili. Z hotelu průchodem rovnou do lázni v županu je super.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování i relax v termálních lázních jsme si celá rodina užili. Z hotelu průchodem rovnou do lázni v županu je super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj uklizený, čistý, hezky zařízený.

Strava
Jídlo dobré, vcelku velký výběr, vše v pořádku. Měli jsme polopenzi, v termál. lázních se nám stravování moc nezamlouvalo(nic moc výběr), tak jsme chodili do města. Třeba pizzerie kousek od hotelu, dobrá volba.

Služby hotela
Vše dobře zorganizováno, nemáme co vytknout.

Leona K., 11.03.2020, Dátum pobytu: 2.3. - 5.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termálne kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 A dovolenou jsme byli velmi spokojeni, cena odpovídá kvalitě.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
A dovolenou jsme byli velmi spokojeni, cena odpovídá kvalitě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bez připomínek.

Strava
Strava velmi dobrá.

Služby hotela
Personál ochotný a příjemný v jednání.

Pláž
Přístup do bazénů dobrý a čistý.

Milan Lodr, 09.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 5.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termálne kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Hotel pekny, nove zrekonstruovany, u vody. Pokoje ovsem maji vyhled na parkoviste. Vyhled na vodu je z hotelove restaurace, ktera je...

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pekny, nove zrekonstruovany, u vody. Pokoje ovsem maji vyhled na parkoviste. Vyhled na vodu je z hotelove restaurace, ktera je primo noblesni. Vsude se da zaplatit kartou (termaly, hotel, obcerstveni v termalech, v obchode). My jsme nemeli u sebe ani jeden forint za ctyri dny pobytu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nove zrekonstruovany hotel, pokoje mensi, ale stacilo. Uklid pokoje kazdy den, vsude cisto, uklizeno, utulno.

Strava
Strava v hotelove restauraci je na Madarsko az moc nobl, vyber jidel spise takovy univerzalni, zadne madarske speciality. Na veceri vyber z menu (tri chody), porce spise mensi. Snidane klasicka hotelova (sunka, syr, maslo, marmelada, cornflakes, vajicka, parky, zelenina,...). Vecere podavaji az do 21h, ve 20h zaviraji termaly, tak se to da stihnout.

Služby hotela
V cene jsme meli jeden vstup do termalu, ktere jsou od hotelu kousek.

Pláž
Termaly Raba Quelle jsou od hotelu kousek. Je tam spoustu vyziti, bar primo v bazenu, vsude se da platit kartou.

Markéta U., 04.03.2020, Dátum pobytu: 27.2. - 1.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termálne kúpele, Hotel: Amstel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 5,4 Až na to jídlo se nám pobyt líbil.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Až na to jídlo se nám pobyt líbil. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni i čistota byly v pořádku.

Strava
Snídaně byla formou švédských stolů, tedy ta byla v pořádku. Nevím zda to bylo sezóností, ale každý večer bylo stejné jídlo. Sice si člověk mohl vybrat, ale u každého jídla bylo něco špatně. Ať už to byl překyselený salát k řízečkům, pyré z prášku ke gordon bleu, hodně bešamelu a žádná sýrová chuť v omáčce k raviolám, přepečené kachní stehno, tedy dřevnaté jak šťavnaté. V maďarsku jsem byl takto poprvé, a na jejich vyhlášenou kuchyni jsem se těšil, bohužel v tomto hotelu dobře nevařili.

Služby hotela
K polopenzi bych na večeři uvítal alespoň vodu zdarma.

Jaromír Antos, 04.03.2020, Dátum pobytu: 25.2. - 1.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termálne kúpele, Hotel: Amstel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Cesta byla jedna velká katastrofa. Odjezd měl být v 8 hodin ze zastávky M u vlakového nádraží. Sraz minimálně 15 minut předem. Autobus...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Cesta byla jedna velká katastrofa. Odjezd měl být v 8 hodin ze zastávky M u vlakového nádraží. Sraz minimálně 15 minut předem.

Autobus nepřijel, v 8 30 kontaktovaná delegátka, která tvrdila že o žádném zpoždění neví. Autobus přijel 8 45 a zastavil úplně někde jinde, řidič zavolal na mobil, ať dojdeme jinde, že se nevrací, že tam nepojede. Při příchodu naštvaný, vulgární. Ujeli jsme za Olmouc a hned zastavil, že má přestávku, že už jede 4 hodiny. Dále jsme pokračovali do Brna a to už bylo pěkné zpoždění. Při dotazu proč teda nejedou dva když on to nestíhá odpovědět, že neví. atd........ no coment - katastrofa. Celou dobu jízdy šlo topení na plno, tvrdil, že nejde vypnout.

Příjezd na místo po 16 hodině, než nám předali pokoje bylo hned 17 hodin. Termály jsou ale otevřené pouze do 18 hodi. Takže dle popisu že máte 4x celodenní koupání, to není. Koupání je pouze 2,3,4 den, nevím proč CK nabízá 4 dny, je to klamání lidí. Odjezd z hotelu byl v 9 30, zpáteční cesta už probíhala dobře.

Příště vlastní autem, s CK nikdy více. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pěkné, čisté

Strava
perfektní

Služby hotela
odpovídají

Ilona Bartoňková, 04.03.2020, Dátum pobytu: 26.2. - 1.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termálne kúpele, Hotel: Répce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 9,2 Příjemné místo s výborným all inclusive servisem a napojením na velké lázně (v ceně)

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemné místo s výborným all inclusive servisem a napojením na velké lázně (v ceně) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pro dva dospělé a dvě děti jsme dostali veliký dvoupokoj- byl v rohu hotelu takže byl celkově asi 4x větší než běžné hotelové pokoje. K dispozici jsme měli dvě koupelny a malý balkon. Dvě televize, varnou konvici, kávovar s kapslemi, lednici.

Strava
od 7:00 do 21:30 je téměř nepřetržitě (kromě dvou hodin) k dispozici snídaňový svačinový, obědový odpolední svačinový, nebo večeřový bufet. Po prvních dvou dnech to vypadalo na stravování na kuřecích řízcích, ale poté se nabídka obměnila a nemůžu říct že by nešlo si vybrat. jídla spousta a a vše opravdu dobré. Velká výhoda je, že stoly a židle od svačinového bufetu jsou k dispozici celý den a tak je více méně stále dost místa na posezení u vína/piva.

Služby hotela
Velké plus je, že zde dost rozumí i česky. Obsluha je slušná, ve srovnání s Rakouskými hotely nebo alespoň Rakousky orientovanými hotely není tak usměvavá a úslužná.

Vytknout musím jen malou hernu a vedle ní "pouťové atrakce" za mince, které neustále blikají a když do nich hodíte 400-600 HUF tak "něco" dělají tak půl minuty... místo toho bychom uvítali nějakou další větší hernu. Když jsme nebyli v termálech, bylo težké děti nějak zabavit.

Pláž
Vstup do termálů je chodbou - měli jsem v ceně (mimo sauny která se zaplatí v therapy pokadně "na číslo pokoje" cca 140 kč/den). Množství bezénů pro dospělé (kam děti pod 12 let nesmí) ale hlavně těch dětských které jsme využívali je v těchto lázních opravdu dostatečný. Než jsme vystřídali pláž s vlnama, bazén kde se dá vyplout ven , dětský mělký bazén, skluzavky... bylo na čase jít na oběd/večeři. Ani dospělý se s dětmi nenudí (nemám rád sedět u břehu ráchálka které je do půl lýtek kam si dospělý nemůže sednout....) škoda že all inclusive v lázních neplatí, takže je to buď se vrátit na hotel, nebo si zaplatit

Milan M., 02.03.2020, Dátum pobytu: 24.2. - 28.2.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termálne kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Byli jsme v tomto hotelu už dvanáctkrát a každý rok se vracíme.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme v tomto hotelu už dvanáctkrát a každý rok se vracíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou uklizené, čisté a dostatečně prostorné, několik posledních let jsme registrovali postupné vybavování novým nábytkem.

Strava
Strava je chutná a v dostatečném množství a neustále doplňovaná. Nikdy se nestalo, že by nějaký pokrm chyběl. Ale posledních pár let ubývá rozmanitost, je méně druhů jídel i zákusků. Přesto jsme velice spokojeni.

Služby hotela
Personál je milý a ochotný, služby jsou výborné. Letos byl mimo provoz wellness hotelu, ale měli jsme k dispozici wellness sousedního Répce Gold.

Jana K., 25.02.2020, Dátum pobytu: 17.2. - 22.2.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termálne kúpele, Hotel: Répce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Neurazí ale nenadchne. Dobrý vstup do zážitkové zóny.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Neurazí ale nenadchne. Dobrý vstup do zážitkové zóny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostačující na to, že je člověk většinou v bazénu.

Strava
V hotelu průměr. Chyběla nám nabídka místního jídla a teplé jídlo pro vegetariány. Jinak vše univerzální pro většinu hotelů. Nic nás nenadchlo.

Služby hotela
Klasika.

Pláž
Nebyla. Bazény dobré

Pavla D., 19.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 16.2.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termálne kúpele, Hotel: Répce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)