Recenzie hotelov
Termálne Kúpele - Maďarsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Celkově příjemná dovolená pro rodinu s dětmi.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově příjemná dovolená pro rodinu s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, příjemné, komforní.

Strava
Strava je chutná, kvalitní, rozmanitá, avšak o něco lepší stravu měli v Kehida Kustany (ale rozdíl je v lepším a ještě lepším:) )

Služby hotela
Dětský koutek, sedačky pro dospělé, v pořádku.

Pláž
Skvělé vyžití, akorát postupně odchází doplňky v bazénu (vloni nefungovala jen jedna z následujících věcí) - stříkací žirafa a had již nestříkají, chybí jedno "vajíčko", sprchující brána a ještě jedna stříkačka fungují jen s části

František T., 15.02.2019, Dátum pobytu: 6.2. - 10.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 hezké, doporučuji

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
hezké, doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pozor na mravence v pokoji, museli jsme vše doma vymrazit a následně vyprat

Strava
chutnalo nám

Služby hotela
nevyužívali jsme je příliš

Pláž
koupání fajn, nelíbilo se nám ,že tam měla přístup muslimka v hadrech a šátku přímo ve vodě, neměli jsme z toho dobrý pocit!!!

Ludmila Bustová, 12.02.2019, Dátum pobytu: 3.2. - 6.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Všecko dobré až na polopen.nejhorší za poslední rok

  • 10 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Všecko dobré až na polopen.nejhorší za poslední rok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čiste

Strava
Strava hrozná

Služby hotela
Dobrý

Pláž
Dostupnost do vod dobrá

Marie Jungová, 11.02.2019, Dátum pobytu: 4.2. - 8.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 krasná dovolena

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
krasná dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování bylo kásné a dostačující ke krásnému pobytu k prožití spokojené dovolené

Strava
strava vynikající

Služby hotela
dobré

Pláž
žádná nebyla

Pavel Duchek, 10.02.2019, Dátum pobytu: 31.1. - 3.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Amstel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 velmi kvalitní, bez výhrad

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
velmi kvalitní, bez výhrad Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi kvalitní, bez výhrad

Strava
velmi kvalitní, bez výhrad

Služby hotela
velmi kvalitní, bez výhrad

Pláž
bazény velmi kvalitní, bez výhrad

Josef Švarc, 07.02.2019, Dátum pobytu: 31.1. - 4.2.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Zájezd stoji za to díky spoustě termálních bazénů, propojení hotelu s lázněmi, dobrému jídlu, i tomu, že zde rozumí česky a info pro...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd stoji za to díky spoustě termálních bazénů, propojení hotelu s lázněmi, dobrému jídlu, i tomu, že zde rozumí česky a info pro klienty je všude i v češtině Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dobré, Répce je starší hotel, takže známky opotřebení zde jsou, ale všude bylo velmi čisto, pokojská deně uklízela a výměna ručníků byla též denně.

Strava
Jídlo bylo dobré, rozmanité a byl všeho dostatek. Jedině bych vytkla, že k večeři byl jediný nápoj voda. Alespoň čaj v zimním období by byl skvělý.

Služby hotela
Služby byly O.K., česky rozuměli a snažili se i mluvit. Super bylo propojení s hotelem Répce Gold, kde byl téměř celý den otevřený bar a konzumaci píší na pokoj, vše se pak hradí na konci zájezdu při check outu, byla zde i možnost využívat wellness obou hotelů.

Radka, 04.02.2019, Dátum pobytu: 27.1. - 31.1.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Répce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,8 Na 4*hotel som očakávala viac.Strava priemerná.Prvé dva dni jedlo presolené.Lázne super aj pre dvojročné dieťa.Tažšie sa je dohovoriť na...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Na 4*hotel som očakávala viac.Strava priemerná.Prvé dva dni jedlo presolené.Lázne super aj pre dvojročné dieťa.Tažšie sa je dohovoriť na recepcii a hlavne ked niečo reklamujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie staršieho tipu.Vrzgajuce posteľe,nábytok ošúchaný.

Strava
Prvé dva dni presolené potom zlepšenie.

Služby hotela
ťažšia komunikácia na recepcii.

Pláž
kúpeľe super.

Anonym, 30.01.2019, Dátum pobytu: 23.1. - 27.1.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa, Sárvár

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)