Recenzie hotelov
Termálne Kúpele - Maďarsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Byli jsme zde podruhé a až na odcizené pantofle u bazénu jsme byli spokojeni.

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme zde podruhé a až na odcizené pantofle u bazénu jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme měli celkem v pořádku,jen záclony a závěsy volali po výměně (potrhané, špinavé).

Strava
Jídlo bylo dobré,velký výběr,byli jsme spokojeni.venku v areálu je spousta stánků s občerstvením,tak se dá najíst i mimo hotel.

Služby hotela
Služby byli v pořádku, personál byl vstřícný,snaží se komunikovat v češtině ????

Pláž
Areál je velký,takže i přes velké množství lidí (2 týden v srpnu)se dá najít místo na ležení (je třeba mít své podložky), lehátka jsou většinou rychle zabrána. atrakcí je zde dost pro malé i větší děti,při špatném počasí jsou zážitkové bazény i vevnitř, myslím že si vybere každý.

Jaroslav, 13.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 8.8.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Maximálna spokojnosť

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Maximálna spokojnosť Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Niet čo vytknúť, izba priestranný, čistá, s pekným výhľadom na jazero

Strava
Vynikajúca

Služby hotela
Výborné, rada sa opäť vrátim ..

Pláž
Rôznorodosť aktivít aj pre dospelych

Jana Kovalčíková, 12.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 9.8.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Velence Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprosto super pobyt. Určitě budeme jezdit častěji. Nemáme, co vytknout.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto super pobyt. Určitě budeme jezdit častěji. Nemáme, co vytknout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní super, čisto.

Strava
Strava super. Bohatý výběr. Milý personál.

Michaela F. T., 12.08.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 7.8.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Répce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Celkový dojem dobrý

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkový dojem z dovolené kazilo ubytování, pokoj i pro dvě osoby byl velmi malý, natož pro dva s přistýlkou. Koberec na podlaze byl velmi špinavý a pro osoby alergické na prach velmi nevhodný.

Strava
U stravování jsme očekávali více z maďarské kuchyně.

Služby hotela
Služby hotelu byly vcelku dobré. Vzhledem k tomu, že hotel má celkem velkou návštěvnost z Česka, očekávali bychom komunikaci na recepci i v češtině (aspoň pokus).

Pláž
Voda v tehrmálech byla příjemně teplá, ovšem venkovní bazény i v srpnu byly velmi studené. Jinak voda i okolí čisté.

Jarmila Konečná, 08.08.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 4.8.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

2 fotografie

Celkom: 10 Příjemná

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování a čistota bez připomínek

Strava
Naprostá spokojenost

Služby hotela
V pohodě

Pláž
Dostupnost výborná,čisto a lidí u jezera přiměřeně!

Zita Z., 08.08.2019, Dátum pobytu: 30.7. - 4.8.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Hunguest Hotel Panoráma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Celkový dojem - příjemný relax.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem - příjemný relax. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel nemá klimatizaci, naštěstí počasí nám přálo.

Strava
Stava chutná, dobrý výběr.

Pláž
Jezero je překrásné včetně okolí.

Anonym, 07.08.2019, Dátum pobytu: 30.7. - 4.8.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Hunguest Hotel Panoráma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Viditelně nejstarší z velkých hotelů. Nemá balkony, pouze "francouzské okno". Ale stále v dobré kondici!!!

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Viditelně nejstarší z velkých hotelů. Nemá balkony, pouze "francouzské okno". Ale stále v dobré kondici!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající, ale župany lze půjčit jen za úhradu!!!

Strava
Bohatý výběr studené kuchyně, zeleniny a polévek. Poněkud slabší to bylo s teplou stravou, ale byla např. i

svíčková !!!

Služby hotela
Odpovídající

Pláž
Dostupnost termálních lázní koridorem přímo z hotelu je velký bonus!!! Voda vynikající !!!

Vladislav K., 06.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Répce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Celkové hodnocení je ,že od takového hotelu jsme čekali lepší služby.Myslím si,že je dost věcí ,které by šli zlepšit.Píšu to z pohledu,že...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Celkové hodnocení je ,že od takového hotelu jsme čekali lepší služby.Myslím si,že je dost věcí ,které by šli zlepšit.Píšu to z pohledu,že jsem 10 let pracovala v cestovním ruchu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou hezky zařízené.

Strava
Se stravou jsme byli nejvíc nespokojeni.Překvapilo nás,že 80% jídel byla smažená,a zbytek byli omáčky na způsob někde z jídelny.Čekali jsme větší rozmanitost jídel a hlavně také maďarskou kuchyni.Myslím,,že takový hotel by měl mít kvalitnější kuchyni.

Služby hotela
Recepční byli vstřícní,ale o úklid na pokoji jsme si museli po 3 dnech říct.Také by se to nemělo stávat.

Pláž
Bazény byli krásné,akorát by to chtělo větší informovanost o animačních programech.

Jaroslava Michalcová, 06.08.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté,vhodně vybavené.

Strava
Strava výborná,velký výběr jídel.

Služby hotela
Služby dobré.

Pláž
Lázně čisté,vody příjemné.Měli jsme i místo s lehátky pro hotelové hosty.Chválím.

Jarmila Vopatová, 04.08.2019, Dátum pobytu: 22.7. - 28.7.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)