Recenzie hotelov
Západné Zadunajsko - Maďarsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 velmi příjemné prostředí a hlavně personál

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
velmi příjemné prostředí a hlavně personál Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj pěkný, koupelna si zaslouží rekonstrukci

Strava
stravování výborné, výběr jídel pro každého

Služby hotela
na dobré úrovni, personál umí podat informace v češtině

Pláž
v lázních je velmi příjemné prostředí a vybavenost - převlékárny, odpočívárny, stravování, kiosky s nápoji.

Martin Brom, 20.06.2022, Dátum pobytu: 13.6. - 17.6.2022
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Répce Gold

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Ok, jen pocasi tentokrát nevyšlo

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ok, jen pocasi tentokrát nevyšlo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tento způsob ubytování nám ne vyhovuje

Strava
Spokojeni

Služby hotela
Příjemné a vstřícné

Pláž
Přiměřené zvolenému obdobi

Zdenka Jakubková, 16.06.2022, Dátum pobytu: 6.6. - 10.6.2022
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Všechno bylo výborné, opravdu velký výběr jídla k snídani i k večeři a vše moc dobré. Dostali jsme i uvítací drink, vstup do bazénů byl v...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno bylo výborné, opravdu velký výběr jídla k snídani i k večeři a vše moc dobré. Dostali jsme i uvítací drink, vstup do bazénů byl v ceně zájezdu, pujčili nám župany a ručníky. Pokoj hezky zařízený, na pokoji televize, trezor, telefon, bar s pitím a dalšími pochutinami. Zobraziť celú recenziu

Hana Vostrá, 15.06.2022, Dátum pobytu: 8.6. - 12.6.2022
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Répce Gold

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Bezvadné

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bezvadné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Aqua Termál je čistě udržovaný hotel pokoj voňavý postel pohodlná. Sprcha i toaleta v čistá vše bylo jak denně čisté ručníky tak vytřeno vysáto. Opravdu na úrovni

Strava
Měly jsme polopenzi formou bufetu snídaně na jedničku večeře také . Opravdu bezvadná kuchyň personál ochotný profesionální .

Služby hotela
Služby hotelu vynikající vstřícní ochotní poradili

Pláž
jelikož jsme byli ubytování přímo v areálu termálních lázní tak jsme do bazénu chodily přímo z hotelu. Vše čisté upravené lehátek bylo také dostatek. Všem doporučuji ten relax pohodu.

Hana Krajcarová, 14.06.2022, Dátum pobytu: 6.6. - 10.6.2022
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Aqua Hotel Termál

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprosto super zážitek!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto super zážitek! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé. Pokoj prostorný. Výborně vybavený. Trošku chybí úložný prostor, ale na stránkách hotelu je uvedeno, že vybavení je minimalistické (kromě úložných prostor se mi nezdá). Celkově za nás perfektní

Služby hotela
Měli jsme ubytování s polopenzí a welness. S tak skvělými službami jsem se dlouho nesetkala! Veliký výběr jídla (formou rautu), neustále se vše doplňovalo, personál velmi příjemný a ochotný. Welness perfektní, vše čisté a k dispozici. Jediný malinký problém byla komunikace v angličtině, ale i to jsme vyřešili k naprosté spokojenosti

Hana H., 25.05.2022, Dátum pobytu: 20.5. - 22.5.2022
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Mjus World Resort & Thermal Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.6 Dovolená odpovídala očekáváním

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená odpovídala očekáváním Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté pokoje

Strava
Strava průměrná, odpovídala kategorii hotelu, očekávali jsme více lokální jídla.

Personál v jídelně bohužel nestíhal, zvláště u snídaně vždy něco chybělo a bylo nutno vždy vyzývat personál k doplnění nádobí, jídel, výběr pečiva byl minimální.

Daniela M., 18.05.2022, Dátum pobytu: 12.5. - 15.5.2022
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Aqua Hotel Termál

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)