Recenzie hotelov
Západné Zadunajsko - Maďarsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 4,6 Byly jsme s dcerou v tomto hotelu několikrát, ale letos to bylo špatné

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Byly jsme s dcerou v tomto hotelu několikrát, ale letos to bylo špatné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou velmi slušné, ale letos kvůli covidu se neuklizelo a nefungovala lednice, nebyly tam nápoje

Strava
Strava byla nejhorší za všechny pobyty. Byli jsme rozdělení do 3skupin a výběr velmi omezený. Jen 2 hlavní jídla.

Služby hotela
Služby na nefungovaly jak měli. Wellness se zavíral v 19 hod., výtah jezdil jen jeden a to jím nevadil covid, že jsme ve výtahu byli namačkáni i 8 lidí bez roušky. Úklid ve welnessu velmi špatný

Pláž
Pláž není, lázně fungovaly, ale bylo tam strašně moc rodin z Maďarska s nevychovanými dětmi, což jsme nedomyslely, že jsou prázdniny. Letos tam nebyli ani hosté z Rakouska i Německa. Již tam nepojedeme.

Anonym, 24.09.2020, Dátum pobytu: 5.8. - 12.8.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Répce Gold

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 5,2 Pokoje uklizené, příjemné. Hotel z venčí hodně ošuntělí ... zevnitř fajn. Pěkný dětský koutek. Měli jsme pokoj 2+2 a 2+1 a oba pokoje...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Pokoje uklizené, příjemné. Hotel z venčí hodně ošuntělí ... zevnitř fajn. Pěkný dětský koutek.

Měli jsme pokoj 2+2 a 2+1 a oba pokoje byly naprosto stejné... tedy ty dvě přistýlky dost nouze... leda tak pro malé děti.

Stravování (polopenze) mě přišlo takové základní, s ohledem na Maďarsko spíše podprůměrné - možná způsobeno COVIDEM, protože na hotelu moc lidí nebylo. Vstup do lázní v pohodě a lázně samotné - úplně jiná kapitola a vše OK. Zobraziť celú recenziu

Pavel P., 20.08.2020, Dátum pobytu: 14.8. - 17.8.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Hunguest Hotel Freya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 spokojen

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
spokojen Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
kvůli omezeni bylo ubytováni strohé. na přespání postačilo, chápeme že je to těžká doba.

Strava
spokojenost velký výběr i při omezení si každý našel co mu chutnalo.

Služby hotela
animační programy se zhoršily. jinak služby vpořádku.

Pláž
bazény čisté. jen by to chtělo pročistit masažní trysky ne vsechny fungovaly.

Libor M., 18.08.2020, Dátum pobytu: 9.8. - 13.8.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Danubius Health Spa Resort Bük

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 klidné místo

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
klidné místo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hlučná klimatizace na pokoji, v krajním pokoji hluk ze strojovny vzduchotechniky, žádali jsme výměnu pokoje, jiný neměli

Strava
vynikající

Služby hotela
dobré

Pláž
bazény vynikající

Petr P., 12.08.2020, Dátum pobytu: 5.8. - 9.8.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Jufa Vulkán Fürdő Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Klidná část městečka, hezké okolí, velmi příjemní a ochotní majitelé.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Klidná část městečka, hezké okolí, velmi příjemní a ochotní majitelé. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 05.08.2020, Dátum pobytu: 25.7. - 1.8.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Jankó

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Do Hotelu Répce Gold jsme se vrátili po letech, protože jsme již poprvé byli moc se vším spokojeni. Prostředí nás okouzlilo a pohodlnost...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Do Hotelu Répce Gold jsme se vrátili po letech, protože jsme již poprvé byli moc se vším spokojeni. Prostředí nás okouzlilo a pohodlnost propojení hotelu s bazény jen v županu a s veškerým pohodlím nadchne každého i náročného zájemce o dovolenou. Za dobu deseti let se vše v areálu bazénů a wellnessů rozšířilo o další služby. Nyní využití dříve ne úplně všech možných vodních atrakcí, i když jsme pomalu již v důchodovém věku, jsme si nyní dopřávali bez problémů i s mládeží taky. S hotelovými službami jsme byli nadmíru spokojeni. Vybavení pokoje prostorné, pohodlné a nadstandartní i se službami hotelového personálu! Pro Čechy jedno mínus jsme našli, že jede pouze jeden Tv kanál. Dále jídlo si může každý dopřát, ať je masožravec, vegetarián, gurmán i rád ochutná různé speciality. A taky sám si může u pultíku i navymýšlet, ať teplou další úpravu hamenexu a večer sladkých palačinek, vaflí aj. O sladkosti, ovoce se zeleninou nebyla nouze a každý si chodí přidávat, co jeho organismus snese, pokud pak se nazpět vejde do oblečení. V našem podzimním turnusu o dostatek zeleniny a ovoce nebyla nouze. Určité večery Vám hraje živá hudba k poslechu. Pokud Vaše tělo ještě večer zvládne zátěž, můžete využít naproti restaurace hotelový bazén se saunami a vířivkami. Okolí můžete večer využít ke sportování, jízdě na kole, které si můžete zapůjčit, ale i procházka je příjemná a nutná, abyste něco spálili z večeře.

Personál příjemný a domluvíte se, i když byste neuměli jazyky. Vše máte k dispozici, kadeřníka, kosmetiku, pedikúru i obchůdek s plavkami a suvenýry dole v hale přímo vše. Před hotelem s předzahrádkou spočinete na příjemném sezení i polstrované houpačce. Z oken máte výhled široký a vidíte na svá drahá auta, pokud by měl někdo obavu. Taky si můžete pod okna pro cokoli pohodlně sejít, co jste si ponechali v kufru.

Služby jsem využila cestovní kanceláře Invia, která mi vyšla ochotně vstříc, neboť své pokoje měla obsazeny všechny, byli tak hodní a domluvili mi možnost a přesměrovali na další ochotnou cestovní kancelář. Zobraziť celú recenziu

Mirka Šmahová, 25.05.2020, Dátum pobytu: 26.10. - 29.10.2019
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Répce Gold

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (4)

Celkom: 10 Moc pěkný hotel, skvělé wellness služby, výborné jídlo, vše perfektní

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc pěkný hotel, skvělé wellness služby, výborné jídlo, vše perfektní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
+ Pokoje útulné, čisté, úklid fungoval, klid, pěkný výhled

- chyběla obouvací lžíce na boty

Strava
+ perfektní, bohatá nabídka, dobrá chutná jídla, perfektní usměvavá obsluha

- rozdělení na úroveň allinclusive - pro soft k dispozici jen jeden typ vína či piva nebo káva z automatu, jiná volba jen za platbu

Služby hotela
všechny služby perfektní, vstřícný personál, možnost domluvit se anglicky, volně k dispozici sauny (všechny možné druhy), bazény teplé i chladnější plavecký, doplňkové wellness služby - masáže, kosmetika, kadeřnictví, …...

Renata Chlebková, 03.04.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 5.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Adventor (ex. Greenfield Golf & Spa)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Celkom: 8 Ubytování, pokoje, ,vybavení solidní. chyběly nám termální bazény, kvůli kterým jsme sem jeli.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování, pokoje, ,vybavení solidní. chyběly nám termální bazény, kvůli kterým jsme sem jeli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
perfektní, čistota a služby dobré

Strava
strava vynikající a v dostatečném množství

Služby hotela
služby dobré, personál příjemný

Pláž
nebyli jsme u moře, tak pláž nemohu popsat

Jitka Vítková, 18.03.2020, Dátum pobytu: 9.3. - 13.3.2020
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západné Zadunajsko, Hotel: Danubius Health Spa Resort Bük

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)