Recenzie hotelov
Madeira

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Dovolená velmi vydařená. Objednána na poslední chvíli - asi týden před odjezdem, takže s výraznou slevou. Příjemný hotel, velmi dobrá...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená velmi vydařená. Objednána na poslední chvíli - asi týden před odjezdem, takže s výraznou slevou. Příjemný hotel, velmi dobrá strava, výborná delegátka - Dominika - tak trošku domestikovaná, hezky organizovala výlety, "neunavovala" přehršlí dat, informací, ale "vypíchla" zajímavosti, které dle mého soudu všechny bavily. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemný čistý hotel v klidném prostředí bez rušných promenád - přesně to, co nám vyhovovalo.

Strava
Pestrá, rozmanitá. K snídani teplý i studený bufet, k obědu i večeři grilované maso či ryba, U všech chodů dostatek ovoce, zeleniny, sladkých zákusků. Nápoje teplé i studené v širokém výběru, šumivé víno i k snídani. Nejsou zvyklí podávat u oběda či večeře kávu, ale vždy nám ji na požádání ochotně přinesli.

Služby hotela
Hodnotím kladně. Úklid pokojů na velmi dobré úrovni. Bazén čistý, žádné ranní "hoňky" se zabíráním místa, velmi zajímavý bonus v podobě přistávajících letadel.

Pláž
O pláži se nedá moc mluvit, před hotelem kamenité pobřeží, na něm pár prken na ležení pro "otrlé". Díky tomu ale velký klid, žádné nabídky podomních obchodníků, žádné plážové radovánky, opět to, co nám vyhovovalo. A nakonec nás i velmi bavilo dojít po betonovém mole k žebříku, po něm slézt do moře a nechat se houpat vlnami:-).

Blanka S., 02.12.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Hotel: Vila Gale Santa Cruz

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená splnila mé očekávání. Madeira je nádherná.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila mé očekávání. Madeira je nádherná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pohodě. Výhled na oceán je neskutečný.

Strava
Bohatý výběr z mezinárodní kuchyně. Ocenil bych více místních jídel.

Služby hotela
Hotel má vlastní shuttel bus, který jezdí každou hodinu do centra Funchalu a zpět, což je fajn.

Pláž
Pláž je spíše kamenitá, ale jinak v pohodě. Jsou u ní příjemné kavárny. Pokud nejsou moc velké vlny (což jsou docela často), dá se koupat v Atlantiku.

Jan H., 31.10.2019, Dátum pobytu: 21.10. - 28.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Ocean Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Cítili jsme se velmi příjemně a komfortně. Nikdy jsme neměli pocit, že něco nesmíme nebo děláme špatně. Personál ochotný a příjemný,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Cítili jsme se velmi příjemně a komfortně. Nikdy jsme neměli pocit, že něco nesmíme nebo děláme špatně. Personál ochotný a příjemný, resort vybrala dcera a dostala velkou pochvalu. Rodinný styl hotelu plného palem a jiné zeleně nám naprosto vyhovoval. Žádný hluk z ulice a přitom hned za branou je ruch. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Útulný pokoj, dostatečný prostor na přespání, na žití to není. Tichý chod větráku. Společné prostory super, jen WC jsme podle pokynů z recepce našli až po 10 minutách bloudění. Nádherný interiér včetně vybavení, květiny a palmy jsou prostě super.

Strava
Měli jsme pouze snídaně. Teplá, studená, ovocná tabule, pečivo, teplé a studené nápoje, vše super, rozmanité, čerstvé, doplňované. Jen když měl službu mladý brýlatý muž a nebyla tam kudrnatá dáma, byly melouny cítit a nebyly čerstvé a jednou byly palačinky tvrdé jak podešev. Když přišla obsluha připravit nějaký stůl na další hosty smetla všechny drobky ze stolu na zem.

Služby hotela
Pro naše potřeby naprosto dostatečné. Bazény a vířivka super, možná bychom přivítali saunu. Po upozornění na mrtvého švába v maketě hotelu na chodbě do suterénu tam zůstal další 4 dny do našeho odjezdu, asi tam ještě bude.

Požádal jsem o doplnění plastové židle na terasu, během dopoledne už tam byla. Pokojská vždy pefektně ustlala, někdy i přemyla nádobí na odkapávači, místo toho ale měla spíš setřít kolečka na nočním stolku po sklenicích. Podlaha vždy čistá, někdy v jednom z košů chyběl sáček. Ručníky vždy vyměněny dle požadavků. Happy hour v barech je dobrý nápad.

Pláž
K vodě jsme šli až na pláž. Nepřijeli jsme se na Madeiru primárně koupat v oceánu.

Libor Macháček, 28.10.2019, Dátum pobytu: 15.10. - 23.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

horní bazén 8 fotografií

Celkom: 2,2 Celkový dojem byl horší.

  • 1,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 2 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem byl horší. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, ale vše zastaralé. Stěny jak z papíru. Vše bylo slyšet. Hotel opravují, takže všude ruch brusek atd. Navíc se u hotelu kopala cesta, další ruch.

Strava
Strava omezená, snídaně a večeře průměrné. Nic extra. Káva s mlékem u snídaně z instatního prášku. Večeře na úrovni závodní jídelny.

Služby hotela
Recepce ok. Jinak jsme nic nevyužili. Vnitřní bazén nevypadal vizuálně nic extra.

Pláž
Velké balvany, nebo betonová plošina. Tak 10 minut od hotelu.

Karin K., 28.10.2019, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Skvělá dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl pěkný, udržovaný. V pokoji vše fungovalo, byl velký, čistý. Všechny pokoje mají výhled na moře, balkon nebo předzahrádku.

Strava
Večeře byly bohaté, skoro každý den něco jiného. Byla vždy 1 polévka, 3 hlavní jídla + 1 bezmasé a 3 přílohy, bohatý výběr dezertů. Pití se platilo zvlášť. Některá jídla nám více chutnala v restauracích mimo hotel, ale obecně bylo jídlo chutné. Snídaně se opakovaly častěji, ale vždy se dalo vybrat.

Služby hotela
Personál byl velmi vstřícný a milý.

V hotelu byl vnitřní a venkovní bazén a vířivka, vše bylo čisté. Venkovní bazén byl dost studený, lehátek u bazénu byl dostatek. Saunu jsme nevyužili, nebyla nijak oddělena od bazénu a tak se do ní chodilo v plavkách, což jsme nechtěli.

K dispozici byl kulečník a stolní tenis, ale nevyužili jsme.

Pláž
Pláž u hotelu není, v tomto místě je kamenité pobřeží s dost velkými vlnami. Koupali jsme se jinde v rámci výletů po ostrově - sopečná jezírka v Porto Moniz výborná, městská pláž v Seixal, přírodní pláž Prainha s tmavým pískem.

Michal, 25.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Paul do Mar, Hotel: Estalagem Do Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný hotel,výborná poloha

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel,výborná poloha Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nové, čisté, dobře vybavené

Strava
Vynikající, polopenze

Služby hotela
Výborné

Pláž
Koupání v oceánu přístupné, ale náš záměr nebylo koupání

Viola Fürstová, 21.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásné ubytování, velmi pěkné prostředí a spousta možností co na ostrově dělat a pam jít.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné ubytování, velmi pěkné prostředí a spousta možností co na ostrově dělat a pam jít. Zobraziť celú recenziu

Lukáš Materna, 21.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Paul do Mar, Hotel: Estalagem Do Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel v klidné části ostrova, ale dalo se půjčit auto nebo všude dojet místním autobusem (i když to byl trošku adrenalinový zážitek).

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v klidné části ostrova, ale dalo se půjčit auto nebo všude dojet místním autobusem (i když to byl trošku adrenalinový zážitek). Zobraziť celú recenziu

Radek K., 17.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 9.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Hotel: Monte Mar Palace (Ponta Delgada)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Madeira je krásný ostrov, prožili jsme tam pohodovou aktivní dovolenou. Určitě se tam v budoucnu vrátíme.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Madeira je krásný ostrov, prožili jsme tam pohodovou aktivní dovolenou. Určitě se tam v budoucnu vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl účelně zařízen, kvalitní postel i polštář, prostorná koupelna s toaletou, trezor dobré wi-fi připojení, náš pokoj byl v přízemí, k pokoji byl přístup pouze přes technickou část hotelu, pohodlná plastová křesla na terase, přestože jsem si připlatil za pokoj s bočním výhledem na moře, musel jsem z pokoje ujít 5 kroků do zahrady, abych zahlédl oceán, nedoporučuji proto za tuto službu připlácet. Pokoj měl centrální klimatizaci, mám pocit, že však nefungovala, ale u říjnového termínu návštěvy to nevadilo. U stropu byl funkční velký větrák, který pokoj při otevření okna příjemně vyvětral. Úklid byl denně pečlivý a pravidelný.

Strava
Měli jsme zaplacenu polopenzi, snídaně byla podávána od 8 do 10,30 hod. Byla organizována formou bufetu s možností si nechat udělat omeletu de vlastního přání. U snídaně bylo k dispozici šumivé víno, několik kvalitních džusů, či smooties, obsluha nosila dle přání kávu, či čaj. Nebyla však k dispozici žádná voda!!! Denně byla po celou dobu bohatá nabídka kvalitních uzenin, zeleniny, sýrů i ovoce. U zvláštního pultu byla široká nabídka jogurtů, medu a zavařenin, veškeré příměsi do jogurtu. I náročný host u snídaně nemůže nic postrádat.

Večeře byly organizovány ve dvou termínech: 18,30 a 20,30, termín se dal upravit, ale nemohl se libovolně měnit dle potřeb každý den. Večeře byly vždy bohaté: bohatý výběr předkrmů vysoké kvality s nabídkou krevet, mušlí, jamon serano, šunka od kosti, zelenina, ovoce, každý den pak teplá kuchyně vždy 3 - 4 druhy masa a taky ryb, vždy 2 druhy pizzy, všechny myslitelné přílohy, obrovský výběr sladkostí, zákusků, zmrzlin, prostě v tomto hotelu nelze zhubnout! Jediný problém je, že se k večeři lidem s polopenzí nenabízí v ceně večeře ŽÁDNÝ (!!!) nápoj. 3 dcl lahev vody a karafa vína velice průměrné kvality přijde na cca 10 euro, za úvahu proto stojí připlatit si all inclusive (dostanete na zápěstí pásku) a můžete konzumovat nápoje bez omezení. Pro hosty, kteří jsou zvyklí si občas dát k večeři třeba 2 lahve vína, je v cenách tohoto hotelu výhodnější objednat si plnou penzi, přestože v hotelu neplánují obědvat.

Služby hotela
Hotel poskytuje denně zdarma cestu autobusem do Funchalu, jezdí dopoledne každou hodinu, je třeba se jen dopředu nahlásit na recepci.

Pláž
Hotel má k dispozici 2 venkovní bazény, kolem je dostatek lehátek, ručníky na pláž jsou denně měněny. Lze se koupat i v oceánu, ale vstup do něj je kvůli vlnám obtížný. V říjnovém termínu není koupání v oceánu moc využíváno, kvůli velikým balvanům je přístup do vody obtížný. Ale koupel v oceánu je zážitkem.

Petr N., 14.10.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Hotel: Riu Palace Madeira

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,6 S dovolenou jsme byli naprosto spokojeni. Ac jsme na zacatku pochybovali o vyberu mista, severni cast Madeiry je co se prirody tyka...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli naprosto spokojeni. Ac jsme na zacatku pochybovali o vyberu mista, severni cast Madeiry je co se prirody tyka opravdovy skvost a pastva pro oci Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byli situovany s vyhledem na hory, ktery byl uzasny. Vybaveny byli standartne lednickou, televizi, klimatizaci a balkonem.

Strava
Strava byla vyborna. Meli jsme pouze polopenzi, ale snidane byla vzdy chutna a vecere pomerne rozmanita. Vse se vzdy doplnovalo. Nechybela zmrzlina a regeionalni ovoce jak rano tak i vecer.

Služby hotela
Vyuzivali jsme pravidelne bazeny. Jak vnitrni tak i venkovni. Na recepci vzdy vse bez problemu a ochotni poradit. Nejvic jsme si vsak asi uzivali volne pristupnou vyrivku ihned vedle vnitrniho bazenu.

Pláž
Tento hotel nedisponuje plazi. A plaz ke kozpani nenajdete ani v Ponta Delgade. Nicmene nadherna plaz se nachazi par kilometru na zapad v Seixalu a koupaci jezirka ihned vedle v Sao Vicente.

Ondřej R., 14.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Hotel: Monte Mar Palace (Ponta Delgada)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie