Recenzie hotelov
Madeira

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Krásný hotel,výborná poloha

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel,výborná poloha Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nové, čisté, dobře vybavené

Strava
Vynikající, polopenze

Služby hotela
Výborné

Pláž
Koupání v oceánu přístupné, ale náš záměr nebylo koupání

Viola Fürstová, 21.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásné ubytování, velmi pěkné prostředí a spousta možností co na ostrově dělat a pam jít.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné ubytování, velmi pěkné prostředí a spousta možností co na ostrově dělat a pam jít. Zobraziť celú recenziu

Lukáš Materna, 21.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Paul do Mar, Hotel: Estalagem Do Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel v klidné části ostrova, ale dalo se půjčit auto nebo všude dojet místním autobusem (i když to byl trošku adrenalinový zážitek).

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v klidné části ostrova, ale dalo se půjčit auto nebo všude dojet místním autobusem (i když to byl trošku adrenalinový zážitek). Zobraziť celú recenziu

Radek K., 17.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 9.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Hotel: Monte Mar Palace (Ponta Delgada)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Madeira je krásný ostrov, prožili jsme tam pohodovou aktivní dovolenou. Určitě se tam v budoucnu vrátíme.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Madeira je krásný ostrov, prožili jsme tam pohodovou aktivní dovolenou. Určitě se tam v budoucnu vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl účelně zařízen, kvalitní postel i polštář, prostorná koupelna s toaletou, trezor dobré wi-fi připojení, náš pokoj byl v přízemí, k pokoji byl přístup pouze přes technickou část hotelu, pohodlná plastová křesla na terase, přestože jsem si připlatil za pokoj s bočním výhledem na moře, musel jsem z pokoje ujít 5 kroků do zahrady, abych zahlédl oceán, nedoporučuji proto za tuto službu připlácet. Pokoj měl centrální klimatizaci, mám pocit, že však nefungovala, ale u říjnového termínu návštěvy to nevadilo. U stropu byl funkční velký větrák, který pokoj při otevření okna příjemně vyvětral. Úklid byl denně pečlivý a pravidelný.

Strava
Měli jsme zaplacenu polopenzi, snídaně byla podávána od 8 do 10,30 hod. Byla organizována formou bufetu s možností si nechat udělat omeletu de vlastního přání. U snídaně bylo k dispozici šumivé víno, několik kvalitních džusů, či smooties, obsluha nosila dle přání kávu, či čaj. Nebyla však k dispozici žádná voda!!! Denně byla po celou dobu bohatá nabídka kvalitních uzenin, zeleniny, sýrů i ovoce. U zvláštního pultu byla široká nabídka jogurtů, medu a zavařenin, veškeré příměsi do jogurtu. I náročný host u snídaně nemůže nic postrádat.

Večeře byly organizovány ve dvou termínech: 18,30 a 20,30, termín se dal upravit, ale nemohl se libovolně měnit dle potřeb každý den. Večeře byly vždy bohaté: bohatý výběr předkrmů vysoké kvality s nabídkou krevet, mušlí, jamon serano, šunka od kosti, zelenina, ovoce, každý den pak teplá kuchyně vždy 3 - 4 druhy masa a taky ryb, vždy 2 druhy pizzy, všechny myslitelné přílohy, obrovský výběr sladkostí, zákusků, zmrzlin, prostě v tomto hotelu nelze zhubnout! Jediný problém je, že se k večeři lidem s polopenzí nenabízí v ceně večeře ŽÁDNÝ (!!!) nápoj. 3 dcl lahev vody a karafa vína velice průměrné kvality přijde na cca 10 euro, za úvahu proto stojí připlatit si all inclusive (dostanete na zápěstí pásku) a můžete konzumovat nápoje bez omezení. Pro hosty, kteří jsou zvyklí si občas dát k večeři třeba 2 lahve vína, je v cenách tohoto hotelu výhodnější objednat si plnou penzi, přestože v hotelu neplánují obědvat.

Služby hotela
Hotel poskytuje denně zdarma cestu autobusem do Funchalu, jezdí dopoledne každou hodinu, je třeba se jen dopředu nahlásit na recepci.

Pláž
Hotel má k dispozici 2 venkovní bazény, kolem je dostatek lehátek, ručníky na pláž jsou denně měněny. Lze se koupat i v oceánu, ale vstup do něj je kvůli vlnám obtížný. V říjnovém termínu není koupání v oceánu moc využíváno, kvůli velikým balvanům je přístup do vody obtížný. Ale koupel v oceánu je zážitkem.

Petr N., 14.10.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Hotel: Riu Palace Madeira

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 S dovolenou jsme byli naprosto spokojeni. Ac jsme na zacatku pochybovali o vyberu mista, severni cast Madeiry je co se prirody tyka...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli naprosto spokojeni. Ac jsme na zacatku pochybovali o vyberu mista, severni cast Madeiry je co se prirody tyka opravdovy skvost a pastva pro oci Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byli situovany s vyhledem na hory, ktery byl uzasny. Vybaveny byli standartne lednickou, televizi, klimatizaci a balkonem.

Strava
Strava byla vyborna. Meli jsme pouze polopenzi, ale snidane byla vzdy chutna a vecere pomerne rozmanita. Vse se vzdy doplnovalo. Nechybela zmrzlina a regeionalni ovoce jak rano tak i vecer.

Služby hotela
Vyuzivali jsme pravidelne bazeny. Jak vnitrni tak i venkovni. Na recepci vzdy vse bez problemu a ochotni poradit. Nejvic jsme si vsak asi uzivali volne pristupnou vyrivku ihned vedle vnitrniho bazenu.

Pláž
Tento hotel nedisponuje plazi. A plaz ke kozpani nenajdete ani v Ponta Delgade. Nicmene nadherna plaz se nachazi par kilometru na zapad v Seixalu a koupaci jezirka ihned vedle v Sao Vicente.

Ondřej R., 14.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Hotel: Monte Mar Palace (Ponta Delgada)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9 Sice starší hotel ale vybavení a služby na vysoké úrovni

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Sice starší hotel ale vybavení a služby na vysoké úrovni Zobraziť celú recenziu

Václav Rucki, 10.10.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 25.9.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Jardins d´Ajuda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Příjemný a milý personál. Poloha hotelového komplexu zapadala do okolního prostředí.Naše hotelová část procházela stavební rekonstrukcí v...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný a milý personál. Poloha hotelového komplexu zapadala do okolního prostředí.Naše hotelová část procházela stavební rekonstrukcí v okolí venkovního bazénu , který byl od stavební činnosti oddělen textilním oploceném a před koncem byl uzavřen úplně.Rušivým elementem byla ona stavební činnost (sbíječka a trochu prach a procházení dělníků okolo opalujících rekreantů. Byla zde ale možnost přejít do druhé části komplexu , kde byl také stejný bazén nebo vnitřní bazén a výřivka. možnost masáže či tenisový kurt. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemně nás překvapila kuchyňka ve skříni s ledničkou či konvicí na kávu. Wi-fi připojení , kabelová Tv s širokou nabídkou programů. Toalety byly také dobře udržované.

Strava
Byla formou švédských stolů kde byla dobrá nabídka včetně ovoce a různých příloh. Obsluha doplňovala chybějící sortiment a odnášela všímavě použité nádobí.

Služby hotela
Využili jsme služeb CK , která zde organizovala výlety po ostrově.

Pláž
Pobřeží je zde tvořeno z větších či menších hladkých balvanů.Pláže jsou zde většinou soukromé s placeným vstupem. My jsme sem letěli za obdivováním zdejší krajiny a fauny. Většinu pobytu jsme strávili na výletech a vycházkách. Po nich následoval bazén v komplexu Dorisol.

Jan H., 07.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velká spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez připomínek

Strava
Výborné jídlo a výborné víno

Služby hotela
Ochotní lidé na recepci, milá obsluha u baru a v restauraci

Pláž
Pláž jsme nevyužili, ale byla blízko u hotelu

Libor Šuhajda, 07.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Hotel: Vila Gale Santa Cruz

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Slušný hotel kousek od moře. Wifi pouze v recepci. Bazén vždy čistý s možností lehátek.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Slušný hotel kousek od moře. Wifi pouze v recepci. Bazén vždy čistý s možností lehátek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto v pořádku, na pokoji byla i malá kuchyňka. Úklid každý den.

Strava
První dva dny byla strava příšerná a to si moc nevybírám (krabí salát z Surimi tyčinek z Lidlu). Po dvou dnech se vyměnil kuchař a jídala byla fantastická. :-). asi bude záležet na jakého kuchaře natrefíte.

Služby hotela
Možnost parkování auta. Recepce 24 hodin.

Pláž
Kamenitá cca 300 metrů od hotelu.

Anonym, 04.10.2019, Dátum pobytu: 18.7. - 29.7.2016
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Gorgulho

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Velmi spokojeni. V hotelu jsme byli již podruhé. Machico je klidné a pěkné městečko, krásné večerní procházky.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi spokojeni. V hotelu jsme byli již podruhé. Machico je klidné a pěkné městečko, krásné večerní procházky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, pěkné, ochotný personál.

Služby hotela
Velice spokojení.

Pláž
V pohodě.

Jaroslava Kovářová, 02.10.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 16.9.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Baia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)