Recenzie hotelov
Calheta - Madeira

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Čistý, příjemný hotel v klidném prostředí.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Čistý, příjemný hotel v klidném prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Plně dostačující, čisto, s ničím nebyl problém.

Strava
Všeho dostatek po celý den. Jídlo i pití bez omezení. Spíše lehká strava. Knedlo, vepřo zelo nečekejte????. Různé druhy ryb, maso, zelenina, ovoce, saláty, sladkosti.

Služby hotela
S ničím nebyl problém.

Pláž
Pláž písčitá s oblázky, přístupná z hotelu do 2 minut. Vhodné pro děti.

Jana Fučíková, 27.06.2022, Dátum pobytu: 17.6. - 24.6.2022
Oblasť: Madeira Madeira, Calheta, Hotel: Savoy Calheta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Super dovolená.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čistě, každý den úklid

Strava
moc chutná, vynikající

Služby hotela
perfektní

Anonym, 25.07.2019, Dátum pobytu: 12.7. - 22.7.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Calheta, Hotel: Savoy Calheta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8.8 Všechno bylo výborné, pouze se zřejmě v kuchyni nějak vyměnil kuchař, protože pevní týden byla masa, hovězí, vepřová a dokonce i kachna...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno bylo výborné, pouze se zřejmě v kuchyni nějak vyměnil kuchař, protože pevní týden byla masa, hovězí, vepřová a dokonce i kachna hodně tvrdé. Z toho důvodu jsme konzumovali hlavně rybí jídla a jídla s plody moře. Druhý týden se situace diametrálně změnila a všechna masa včetně jehněčích kotletek na grilu, byla měkká. Jinak ostatní druhy jídel byly i v prvním týdnu výborné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto dokonalé, není žádný komentář třeba. Denně výměna ručníků a osušek, koupelna s WC měla dokonce i bidet a veliký sprchový kout.

Strava
All inclusive je zajištěn výborně od snídaně až do 22.00 hod prostřednictvím snack barů. přesně to funguje tak, jak je v popisu hotelu.

Služby hotela
Úklid na pokoji výborný a naprosto profesionální ochota, pracovitost a vstřícnost, vždy s úsměvem, na recepci a u valné většiny servírek a číšníků.

Pláž
Tady bohužel platí to co je v popisu hotelu, že na pláži jsou lehátka s deštníkem za poplatek. Problém je v tom, že zatímco je host v hotelu zvyklý pohybovat se po areálu bez peněženky, tak na pláž si musí každý den brát drobné na lehátka a nelze je účtovat na pokoj a platit na konci pobytu, jako případné jiné poplatné služby jako na příklad parkování půjčeného auta v krytých garážích.

Vladimír Mühlbach, 17.09.2018, Dátum pobytu: 3.9. - 14.9.2018
Oblasť: Madeira Madeira, Calheta, Hotel: Savoy Calheta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9.4 Perfektní dovolená

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, čisté ubytování, denně uklizeno.

Strava
Strava velmi rozmanitá, chutná, hodně mořských plodů, ovoce, zeleninové saláty...

Služby hotela
Služby hotelu na výborné úrovni.Vstřícné a milé jednání.

Pláž
Pláž s postupným vstupem do oceánu u hotelu - krásné koupání.

Anonym, 30.07.2018, Dátum pobytu: 16.7. - 27.7.2018
Oblasť: Madeira Madeira, Calheta, Hotel: Savoy Calheta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Madeira 2 fotografie

Celkom: 4.6 nádherný ostrov - jeden z nejhezčích co jsem kdy navštívila.

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
nádherný ostrov - jeden z nejhezčích co jsem kdy navštívila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Průměrný hotel, průměrné pokoje, hodně služeb na víc bylo nutno zaplatit. Dobrá postel, velká, pohodlná (pro nás důležité).

Strava
Strava průměrná. Veškeré maso kromě rybího, bylo většinou tvrdé.

Služby hotela
Kromě stravy v programu All inclusive, vše navíc placeno - ručníky, trezor, doprava do měst v okolí hotelu hotelovým autobusem (poměrně drahé, hotel byl daleko od hlavního města - 20 Eur na osobu), nabízeli nám hned při vstupu do hotelu vyšší úroveň all inclusive za 35 Eur na osobu a týden. Vyplatí se si půjčit auto.

Asi se nevyplatí program All inclusive na tomto ostrově, pokud chcete cestovat a vidět vše zajímavé. Většinou jsme v hotelu trávili minimum času.

Pláž
Malá pláž, veřejná, lehátka a slunečníky za poplatek. Na Madeiru se nejezdí za koupáním, takže jsem nebyli zklamání. Na okoupání dostačující.

Pavla P., 19.07.2018, Dátum pobytu: 2.7. - 13.7.2018
Oblasť: Madeira Madeira, Calheta, Hotel: Savoy Calheta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (4)

Celkom: 7.6 Delegát na letišti v Madeiře nebyl a nikdo ani nevěděl, že přiletíme. Vůz jsme měli pronajatý od letiště, tak to bylo nemilé překvapení....

  • 7.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Delegát na letišti v Madeiře nebyl a nikdo ani nevěděl, že přiletíme. Vůz jsme měli pronajatý od letiště, tak to bylo nemilé překvapení. Nakonec jsem si vše zajistil sám. Zobraziť celú recenziu

Služby hotela
Parkování by mělo být v ceně hotelu.

Zdeněk Šlemr, 09.10.2017, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2017
Oblasť: Madeira Madeira, Calheta, Hotel: Savoy Calheta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7.8 Vše bylo OK, Madeira je nádherná!

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo OK, Madeira je nádherná! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi příjemné, čisté, sice trochu vzdálenější od "centra dění", ale nám to naprosto vyhovovalo.

Strava
Vše skvělé. Jen u bazénového baru bych ocenila nápoje do skla a ne do plastu.

Služby hotela
Bez výhrad.

Pláž
Čístá, lehátka za 2,5 Eura na den, což je dobré. Vzhledem k otmu, že na Madeře pláže vlastně nejsou, tak tahle uměle vybudovaná je zázrak:-) Ty betononvé zábrany, které jsou tam kvůli tomu dovezené, jsou zkrátka kompromis, který ale není velký problém akceptovat.

Kateřina H., 14.07.2017, Dátum pobytu: 3.7. - 10.7.2017
Oblasť: Madeira Madeira, Calheta, Hotel: Savoy Calheta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.6 veškeré služby a organizace perfektní. Pochvala patří i průvodkyni paní Tulpové, ochotná a znalosti jak historie Madeiry , tak...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
veškeré služby a organizace perfektní. Pochvala patří i průvodkyni paní Tulpové, ochotná a znalosti jak historie Madeiry , tak současnosti byly výborné . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé.

Strava
Strava velmi dobrá, převládala středomořská. denně jak ryby, tak maso hovězí, drůběží, výborné zeleninové saláty.

Služby hotela
Bez připomínek. Služby perfektní.

Pláž
Největším překvapením byla 20 metrů od hotelu písečná pláž, plavání super -vybudovány kamenné zábrany proti vlnám, takže se vydováděly i malé děti.K dispozici byl i krásný bazén.

Hana, 21.06.2017, Dátum pobytu: 9.6. - 16.6.2017
Oblasť: Madeira Madeira, Calheta, Hotel: Savoy Calheta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.4 Byla to supr dovolená. sice jenom na 6dnů, ale stálo to zato. Invia, jako i cestovní kancelář odvedli skvělou práci - hlavně když jsme...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to supr dovolená. sice jenom na 6dnů, ale stálo to zato. Invia, jako i cestovní kancelář odvedli skvělou práci - hlavně když jsme přijeli pozdě na letiště a hrálo se o každou minutu. Nakonec se to povedlo a odletěli jsme. :) Díky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělý hotel i když v malém městečku Calheta, ale tím, že tam byla písečná pláž a hned přes cestu potraviny a lekárna, tak to bylo supr. V ceně zájezdu byl i pronájem auta. Dostali jsme malé autíčko Mitsubishi s motorem 1,2 - do kopců dostalo pořádně zabrat, ale nesklamalo nás.

Strava
Klasická - měli jsme All inclusive - každý večer byla tématická večeře i svačinky byli dobrý.

Služby hotela
Lidi na recepci a ostatní personál byl strašně milý a vždy nápomocný.

Pláž
Tenhle hotel byl jeden ze tří, co měl písčenou pláž, takže se dalo krásně koupat i když oceán byl ještě trochu studenej, stálo to za to.

Terezia R., 11.05.2017, Dátum pobytu: 3.5. - 8.5.2017
Oblasť: Madeira Madeira, Calheta, Hotel: Savoy Calheta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9.4 Velmi dobré.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Velmi dobrý.

Pláž
Výborné.

Václav Škach, 27.08.2016, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2016
Oblasť: Madeira Madeira, Calheta, Hotel: Savoy Calheta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)