Recenzie hotelov
Caniço - Madeira

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9.2 Hotel sme navštívili už druhýkrát a opäť nesklamal. Vybavením by sme ho ohodnotili na 3+, ale boli sme opäť veľmi spokojní a odporučili...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel sme navštívili už druhýkrát a opäť nesklamal. Vybavením by sme ho ohodnotili na 3+, ale boli sme opäť veľmi spokojní a odporučili by sme ho aj ďalším dovolenkárom, ktorí vyhľadávajú pokoj. Sami preferujeme menšie hotely v tichšom prostredí. Vzdialenosť od letiska je iba 12 km, rovnako do hlavného mesta. Obrovským plusom je miestna klíma, veľmi príjemní a skromní ľudia, čistota, všade množstvo kvetín. Madeira nemá dlhé piesočné pláže s pozvoľným vstupom do mora. Ale vynahradí Vám ho prírodnými krásami a miestnymi atrakciami. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté a priestranné izby, veľké postele, kvalitné matrace, skvele tieniace závesy, dostatok úložného priestoru. Dostatok osušiek a uterákov, mydlo v dávkovači (nie jednorazové šampóny). WIFI v priestoroch hotela bez problémov. Chladničku si musíte naplniť sami, takže ak prichádzate večer do hotela, nápoje si zakúpte na letisku, alebo v hotelovom bare (do 24:00).

Klimatizáciu sme nepoužívali, keďže bolo v júli nádherných 23-24 stupňov cez deň a 19 v noci. Mohli sme si tak pri otvorenom okne vychutnať šum mora (výhľad na more).

Jediné negatívum - z kanalizácie kúpelne bolo cítiť zápach, čo sme riešili občasným prelievaním vodou.

V okolí hotela sú ďalšie reštaurácie a mini-markety.

Strava
Strava v hoteli ľahká, chutná, pestrá a dostatok. Mali sme polpenziu, keďže sme boli cez deň väčšinou mimo hotela.

Všeobecne v reštauráciách (aj drahších) majú jedlá menej výraznú chuť (chýbajú čerstvé bylinky, čerstvé mleté korenie), šaláty neochucujú takmer vôbec - podávajú nakrájanú čerstvú zeleninu, ku ktorej dostanete na ochutenie ocot a olivový olej, soľ, príp. sušené chilli. Vynikajúci je portugalský steak pečený na horúcom kameni priamo na stole a samozrejme čerstvé ryby.

Služby hotela
Skvelý personál. Večer pri posedení príjemná hudba. V pondelok pôsobivé vystúpenie tradičného folklórneho súboru z Madeiry.

Počas pracovných dní zabezpečí hotel prepravu z hotela do hlavného mesta Funchal (5 EUR/osoba). V júli 2022 odchod 9,30 hod., návrat 17.00 z Funchalu späť do hotela. Je potrebné nahlásiť min. deň vopred, lebo v deň odchodu môže byť mini-bus plný.

Pláž
Hotel nemá typickú pláž. Do mora sa schádza členitými terasami na opaľovanie a schodmi priamo do hlbokej a vody. Najvhodnejšie mesiace na kúpanie sú vraj august až október (voda 25 stupňov), v júli cca 22 stupňov.

Vladimír Vidra, 22.07.2022, Dátum pobytu: 13.7. - 19.7.2022
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Roca Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Velmi krásná dovolená, bez výhrad.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi krásná dovolená, bez výhrad. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Uklizené a pěkně vybavené pokoje s krásným výhledem na moře. Bazén se slanou vodou. Možnost parkování přímo u hotelu (dostatečná kapacita). Vše v okolí v dostupné vzdálenosti.

Strava
Snídaně i večeře výborné, mnoho možností výběru s každodenní obměnou.

Služby hotela
Velmi příjemný personál.

Michaela B., 20.07.2022, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2022
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Velmi vydařená dovolená, stran letu, transferu, ubytování a stravy bez výhrad.

  • 9.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi vydařená dovolená, stran letu, transferu, ubytování a stravy bez výhrad. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel velký, příjemný, čistý, klidný.

Pokoj přiměřeně velký, přímý výstup do hotelové zahrady a k bazénu se ukázal jako velmi výhodný.

Personál příjemný, ochotný.

Strava
PP.

Velmi rozmanitá nabídka teplé i studené kuchyně, každý den s drobnými obměnami.

Služby hotela
OK, na úrovni. V případě drobné reklamace ihned zajištěna náprava.

Pláž
Menší kamenitá pláž cca 150m od hotelu, přístup do vody i přes schodiště.

David Friedrich, 15.07.2022, Dátum pobytu: 1.7. - 12.7.2022
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Moc se nám líbila destinace, velmi ochotná deledátka byla vždy k dispozici, dobře poradila a pomohla nám zajistit i auto z půjčovny,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Moc se nám líbila destinace, velmi ochotná deledátka byla vždy k dispozici, dobře poradila a pomohla nám zajistit i auto z půjčovny, doporučila skvělá místa na výlety a řekla praktické rady. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl velmi pěkně zařízený, čistý, bez kuchyňky, pouze s rychlovarnou konvicí.

Strava
V hotelu vařili velmi chutně a byl vždy široký výběr jídel.

Služby hotela
Bazén, vířivka, masáže a sauna k dispozici i s dětským koutkem

Pláž
Pláž kamenitá, ale cca 100 m od hotelu dobře přístupná zátoka i se schody do vody. Voda byla krásně čistá.

Denisa V., 07.07.2022, Dátum pobytu: 23.6. - 30.6.2022
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Super, bez výhrad

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super, bez výhrad Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, čisté, přímý vstup do zahrady, což bylo skvělé

Strava
bohatá, rozmanitá, chutná, hodně ovoce i zeleniny, zákusky, mořské plody atd.

Služby hotela
Ochotný, milý personál

Pláž
Hned u pláže ale nevyužívali jsme, hlavně jsme cestovali a poznávali nádherný ostrov

Miroslava, 27.06.2022, Dátum pobytu: 14.6. - 24.6.2022
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krása, nádhera. Měly jsme s kamarádkou pokoj s přístupem na zahradu, takže prostor, zeleň, stín i sluníčko, ale i soukromí.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krása, nádhera. Měly jsme s kamarádkou pokoj s přístupem na zahradu, takže prostor, zeleň, stín i sluníčko, ale i soukromí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Z pokoje jsme si zahradou odbíhaly k bazénu, kdykoli jsme chtěly a nemusely jsme ležet s ostatními, ale mohly jsme odpočívat na zahradě pod palmami. Měly jsme vrátka na pobřežní kolonádu, k moři, do hospůdky, do města, nemusely jsme přes recepci.

Moc nám to vyhovovalo. Úžasné!

Strava
Byla vynikající, nedalo se odolat. Kromě ovoce, zeleniny různá masa, ale hlavně denně ryby a mořské plody, což nebývá samozřejmostí.

Vynikající víno i pivo.

Služby hotela
vše O. K.

Sympatický personál, domlouvaly jsme se německy a šlo to.

Šikovná delegátka, využily jsme nabídky čtyř celodenních výletů a byly jsme nadšené. Vše perfektně zorganizováno.

Pláž
Na Madeiru se nejezdí kvůli pláži a koupání. (asi).

Vše kolem našeho hotelu bylo upravené a přizpůsobené koupání v oceánu - respekt nám nedovolil žádné velké plavání. Toho jsme si užily na výletech a v bazénu. (nebylo tomu tak u hotelů okolo nás)

Hana Hrabáková, 14.06.2022, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2022
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 Celkově bych hodnotila velmi kladně, jak hotel, tak delegátku z CK. Jediné negativum bych viděla v docela arogantní komunikaci s CA....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově bych hodnotila velmi kladně, jak hotel, tak delegátku z CK. Jediné negativum bych viděla v docela arogantní komunikaci s CA. Jinak vše perfektní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, hezký, čistý pokoj. Velmi milé pokojské

Strava
Jídlo vynikající, velký výběr, obsluha dokonalá

Služby hotela
Vše bylo v naprostém pořádku

Pláž
Pláž krásná, pro někoho možná horší přístup

Kateřina K., 27.05.2022, Dátum pobytu: 17.5. - 24.5.2022
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Výborné ubytování, trop.zahrada, kuchyně-vše

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné ubytování, trop.zahrada, kuchyně-vše Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
výborné

Strava
přehlídka i lokální kuchyně výborná

Služby hotela
výborné-

Pláž
k dispozici bazeny, pláž vzdálena

Karel Pospíšil, 19.05.2022, Dátum pobytu: 9.5. - 16.5.2022
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 krásné místo, možnost koupání v oceánu, poblíž obchod, zastávka, restaurace

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
krásné místo, možnost koupání v oceánu, poblíž obchod, zastávka, restaurace Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté, vše v pořádku

Strava
pestrá, chutná

Služby hotela
výborné, možnost dokoupení výletů, vše na recepci zařídili, jen řekli v kolik máme čekat před hotelem

Pláž
možnost pomalého vstupu do vody, kamínková pláž, nabídka potápění

Michaela Švecová, 07.03.2022, Dátum pobytu: 25.2. - 4.3.2022
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 Úžasná dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Luxusní

Strava
Výborná

Služby hotela
Super

Romana W., 06.01.2022, Dátum pobytu: 24.12. - 31.12.2021
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)