Recenzie hotelov
Caniço - Madeira

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 Hotel v pohodě, personál příjemný, kromě plavčíka, který neustále bránil přístupu do moře i přes minimální vlny.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v pohodě, personál příjemný, kromě plavčíka, který neustále bránil přístupu do moře i přes minimální vlny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vyhovující, dostatečné, čisté.

Strava
Chyběl mi švédský stůl. Snídaně celý týden stejné, večeře dobré.

Služby hotela
Omezené, asi z důvodu coronaviru.

Pláž
Viz výše. Největší nedostatek pobytu.

Richard Svoboda, 28.09.2020, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2020
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Royal Orchid

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný hotel,výborná poloha

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel,výborná poloha Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nové, čisté, dobře vybavené

Strava
Vynikající, polopenze

Služby hotela
Výborné

Pláž
Koupání v oceánu přístupné, ale náš záměr nebylo koupání

Viola Fürstová, 21.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Krásné umístění na útesu nad mořem. Systém schůdků a chodníčků v několika úrovní opalování a bazenů (sladký a slaný). Čisto, perfektní...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné umístění na útesu nad mořem. Systém schůdků a chodníčků v několika úrovní opalování a bazenů (sladký a slaný). Čisto, perfektní přístup personálu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme příplatek za výhled na oceán, takže to nemělo chybu od východu, do západu slunce. Pokoj prostorný, včetně sprchy a WC, čisťounko, vlastní kuchyňka s plotýnkami, toustovačem, mikrovlnou a ledničkou. Klimatizace, ale ta nebyla potřebná, Madeira má příjemné klima i v létě.

Strava
Pouze snídaně. Klasický švédský stůl kontinentálního typu (míchaná vajíčka, uzeniny, džusy, marmelády, pečivo, ovoce). Bohatý výběr bez omezení, posezení uvnitř i na terase nad oceánem. V neděli grátis šampus. Výborné!

Služby hotela
Součástí hotelu fitness, bazén, vířivka, sauna až do 21 hodin s přímým vstupem na venkovní bazény a k moři. Skvělé. Součástí služeb denně kyvadlová doprava do hlavního města několikrát denně, cca 15 minut. Ps.: nutno rezervovat den předem. Funguje bezchybně.

Pláž
Madeira má klasických pláží jako ostrov vulkanického původu poskrovnu, zde vstup do oceánu po žebříku (cca 4 stupátka) od bazénu s mořskou vodou. Pod trvalým dohledem plavčíka. Trochu opatrnosti při sestupu a výstupu z důvodu trvalých vln, ale bez problému, je to v chráněném závětří. Voda křišťálová, po sestupu ihned kolem 3 m, tedy bez rizika odření, ježovek apod.. Kdo chce, přijde si na své kombinací bazénů i volného moře. P.s.: Součástí hotelu je potápěčská základna, využil jsem ke krásným ponorům v hodnotě 25 Euro/1 hod ponoru (s vlastním vybavením, dodají průvodce a láhev a zátěž. Jinak samozřejmě lze půjčit vše, od neoprénu a masky a ploutví atd.). Prostě bezchybné!!!

Petr Kolčář, 30.08.2019, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Royal Orchid

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 9,8 Skvělý hotel, jídlo, ochotný personál, bezvadná, klidná lokalita.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělý hotel, jídlo, ochotný personál, bezvadná, klidná lokalita. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, plně odpovídající kategorii hotelu.

Strava
Jídelní servis perfektní, teplý i studený bufet, ovoce, zelenina, doplňky. Skvělé ryby na různé způsoby.

Služby hotela
Služby na úrovni, velmi vstřícný personál.

Pláž
Pláž kamenitá, ale v rámci možností na Madeiře dobrá, fajn koupání v Atlantiku. Dobré zázemí-EC, restaurace, ap.

Jiří M., 29.08.2019, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Pobyt v pořádku, vše fungovalo

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt v pořádku, vše fungovalo Zobraziť celú recenziu

Jiří Střelec, 29.08.2019, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Roca Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Skvělé, doporučuji.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé, doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, čisté.

Strava
Chutná, velký výběr, ochotný personál.

Služby hotela
Na dobré úrovni.

Ludmila J., 20.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 16.8.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Royal Orchid

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 krasny ostrov, který zatím není preplnen turisty. vhodny pro aktivni dovolenou

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
krasny ostrov, který zatím není preplnen turisty. vhodny pro aktivni dovolenou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
odpovídající 4* hotelu

Strava
zalezelo na dnu, ne vždy se kuchari vse povedlo

Služby hotela
personal velice ochotny se vsim pomoc

Pláž
plaz betonovo/kamena. 5 minut pesky od hotelu. u more panovalo velmi vetrne pocasi každý den

Anonym, 19.08.2019, Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Madeira je prekrasna, takze na hotelu je nejlepe prespat, rano se nasnidat, sednout do auta a uzivat si krasy ostrova.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Madeira je prekrasna, takze na hotelu je nejlepe prespat, rano se nasnidat, sednout do auta a uzivat si krasy ostrova. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V naprostem poradku.

Strava
v Royal Orchid bajecne snidane, vse krasne cerstve, vonave a lahodne. A to skvele ovoce!

Služby hotela
V hotelu bylo uplne vsechno, ale na Madeire se v hotelu jen spi ;)

Petr H., 15.07.2019, Dátum pobytu: 1.7. - 10.7.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Royal Orchid

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 nikdy více s touto CK, zajiš´tuje a objednává ty nejhorší pokoje v hotelu, i když jsem objednal zájezd v v dostatečném termínu, objednala...

  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
nikdy více s touto CK, zajiš´tuje a objednává ty nejhorší pokoje v hotelu, i když jsem objednal zájezd v v dostatečném termínu, objednala ty nejhorší pokoje s výhledem do zdi, když jsem chtěl pokoj s výhledem na moře musel jsem si na místě připlatit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
l nabídnuty ty nejhorší pokoje s výhkledem do zdi , za příplatek pokoje s výhledem do moře, který jsem musel na místě předem uhradit

Strava
perfektní,

Služby hotela
na úrovni, bez připomínek

Pláž
není, pouze schůdky se sestupem do moře, jen pro dobré plavce

Zdeněk Kašpárek, 08.07.2019, Dátum pobytu: 24.6. - 3.7.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Roca Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)