Recenzie hotelov
Funchal - Madeira

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Sice starší hotel ale vybavení a služby na vysoké úrovni

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Sice starší hotel ale vybavení a služby na vysoké úrovni Zobraziť celú recenziu

Václav Rucki, 10.10.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 25.9.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Jardins d´Ajuda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Příjemný a milý personál. Poloha hotelového komplexu zapadala do okolního prostředí.Naše hotelová část procházela stavební rekonstrukcí v...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný a milý personál. Poloha hotelového komplexu zapadala do okolního prostředí.Naše hotelová část procházela stavební rekonstrukcí v okolí venkovního bazénu , který byl od stavební činnosti oddělen textilním oploceném a před koncem byl uzavřen úplně.Rušivým elementem byla ona stavební činnost (sbíječka a trochu prach a procházení dělníků okolo opalujících rekreantů. Byla zde ale možnost přejít do druhé části komplexu , kde byl také stejný bazén nebo vnitřní bazén a výřivka. možnost masáže či tenisový kurt. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemně nás překvapila kuchyňka ve skříni s ledničkou či konvicí na kávu. Wi-fi připojení , kabelová Tv s širokou nabídkou programů. Toalety byly také dobře udržované.

Strava
Byla formou švédských stolů kde byla dobrá nabídka včetně ovoce a různých příloh. Obsluha doplňovala chybějící sortiment a odnášela všímavě použité nádobí.

Služby hotela
Využili jsme služeb CK , která zde organizovala výlety po ostrově.

Pláž
Pobřeží je zde tvořeno z větších či menších hladkých balvanů.Pláže jsou zde většinou soukromé s placeným vstupem. My jsme sem letěli za obdivováním zdejší krajiny a fauny. Většinu pobytu jsme strávili na výletech a vycházkách. Po nich následoval bazén v komplexu Dorisol.

Jan H., 07.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Slušný hotel kousek od moře. Wifi pouze v recepci. Bazén vždy čistý s možností lehátek.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Slušný hotel kousek od moře. Wifi pouze v recepci. Bazén vždy čistý s možností lehátek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto v pořádku, na pokoji byla i malá kuchyňka. Úklid každý den.

Strava
První dva dny byla strava příšerná a to si moc nevybírám (krabí salát z Surimi tyčinek z Lidlu). Po dvou dnech se vyměnil kuchař a jídala byla fantastická. :-). asi bude záležet na jakého kuchaře natrefíte.

Služby hotela
Možnost parkování auta. Recepce 24 hodin.

Pláž
Kamenitá cca 300 metrů od hotelu.

Anonym, 04.10.2019, Dátum pobytu: 18.7. - 29.7.2016
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Gorgulho

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Ubytování ve starším aparthotelu Dorisol Buganvilea bylo uspokojivé, nabídka jídla dostačující, delegátka příjemná.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování ve starším aparthotelu Dorisol Buganvilea bylo uspokojivé, nabídka jídla dostačující, delegátka příjemná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pokoji s kuchyňským koutem bylo postačující, i když zařízení je už starší. Chyběl nám na balkóně věšák na mokré plavky a osušky.

Strava
Nabídka jídel u večeře nebyla velká, ale vždy jsme si vybrali. Snídaně se opakovaly, občasná změna nabídky by byla vítaná.

Služby hotela
Mohli jsme využít oba venkovní bazény komlexu a jeden krytý bazén, ostatní služby jsme nevyzkoušeli. Okolí bazénu u našeho hotelu se zrovna upravovalo, trochu to rušilo, i když se oprava odehrávala za zástěnou.

Pláž
Přímo ve Funchalu nejsou pláže, pouze vstupy do moře opatřené schůdky nebo žebříky, ale s tím jsme počítali.

Dušan Petrovič, 30.09.2019, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Vše splnilo naše očekávání

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše splnilo naše očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super, poloha hotelu vynikající - přímo u pláže

Strava
Jídlo i pití rozmanité a chutné, vždy bylo z čeho vybírat

Služby hotela
personál ochotný, příjemný

Pláž
Pláž přímo u hotelu - super

Anonym, 28.09.2019, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 dovolená naprosto splnila mé očekávání, jednalo se o poznávací zájezd a viděli jsme všechno, co se dá v dané lokalitě vidět

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená naprosto splnila mé očekávání, jednalo se o poznávací zájezd a viděli jsme všechno, co se dá v dané lokalitě vidět Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hotel moc pěkný,velký pokoj s výhledem na moře, ochotný a šikovný personál

Strava
zájezd byl pouze se snídaní a ta byla perfektní, velký výběr čehokoliv

Služby hotela
hotelový bazén bez připomínek, ostatní služby nevyužity z důvodu zaneprázdněnosti bohatým programem

Pláž
v dané lokalitě nelze mluvit o plážích, přesto jsme si koupání v moři užili i tak

Zdeňka Straková, 27.09.2019, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Jardins d´Ajuda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Madeira skvělá, skvělé výlety.0

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Madeira skvělá, skvělé výlety.0 Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez výhrad, pokoj plně vybavený i s kuchyňkou a ledničkou.

Strava
Strava výborná, káva strašná (presso z prášku).

Služby hotela
Nevyužili jsme.

Pláž
Ve Funchalu prakticky není pro veřejnost přístup k moři - pouze koupaliště a hotelové pláže.

Marie O., 23.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Four Views Baía

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,5 Hotel je velmi dobře lokalizován není v centru, ale do centra blízko, poblíž nákupního centra , blízko pláží. Dobrý start na všechny...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je velmi dobře lokalizován není v centru, ale do centra blízko, poblíž nákupního centra , blízko pláží. Dobrý start na všechny výlety. Všude spousta zeleně a klid . I když jsou hotely poměrně hustě vedle sebe , není na Madeiře hluk. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé.

Líbilo by se mi doplňování pitné vody do karafy, když už je v pokoji, protože ta kohoutková tam opravdu není nic moc, i když je pitná. Stačilo by jednou denně při úklidu.

Pokoje, ručníky čisté. Oceňuji příjemný krémový shower gel ve sprše. Po sluníčku opravdu příjemné a jemné umytí.

Strava
Strava jen dle snídaní výborná. Velký výběr, každy den stejné.

Služby hotela
Personál příjmený a velmi se snažili.

Pláž
Vzhledem k útesovitému pobřeží nic moc pro dětičky, ale všude budují pláže resp. něco na způsob koupališť, kde to pro děti je zařízené. Já upřednostňuji pláže a těch je všude dost, jen jsou trochu atypické. Menší a ohraničené útesy. Oblázkové, velké balvny, zpevněné a obetonované útesy, písek - převážně tmavý, nebo kamenité s dřevěnými chodníčky a platy na ležení. Většinou za únosný poplatek, ale myslím, že v každém městečku je nějaká municipal a ta je zdarma.

Dana J., 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Duas Torres

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Nádherná dovolená, kterou si za pár let určitě zopakuji. Madeira je nádherná. Byli jsme tam na týden s polopenzí a nic bych neměnila. Jen...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená, kterou si za pár let určitě zopakuji. Madeira je nádherná. Byli jsme tam na týden s polopenzí a nic bych neměnila. Jen prodloužila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celý hotel působí luxusně. Vše je k dispozici a uklizené. Měli jsme pokoj bez balkonu, ale to vůbec nevadilo. Krásná koupelna a pěkný pokoj. Na pokoji televize, trezor, fén na vlasy, hodně ručníků, miniatury na hygienu, klimatizace,milé pokojské.

Strava
Snídaně formou švédských stolů a zahrnovala různé nápoje, ovoce, zeleninu, buchtičky, vejce, pečivo, ovesna kaše, parečky, šunka, syry, lívanečky, vše co vás napadne. A večeře? Pouze jedno mínus. Pokud chcete k večeři cokoliv na pití, tak vše si platíte. Voda např.za 3 €. Džus 4 €. Ale jídlo naprosto perfektní. Obvykle na výběr ze dvou předkrmů a 2-5 hlavních chodů a dvou dezertů. Každý den jiná ryba a jídlo vždy krásné i chutné. Jen si nedávejte kaštanové pyré. :-D

Služby hotela
Personál na recepci milý, číšnici perfektní. Ale hlavně musíte umět alespoň základy angličtiny. Celkově hotel vážně stál za tu cenu. Bar u bazénu na střeše také fajn a výhled k nezaplacení. U bazenu plno jen odpoledne po výletech.

Pláž
Pláž kousel od hotelu dá se říct je. Ale dost ostré kameny a na těch musíte ležet nebo se jen vykoupat v oceanu a jít pryč. Ale dá se autobusem dojet na pláž Formorsa a tam nebylo moc lidi a vypadala o dost lépe. Ale kdo by letěl na Madeiru ležet na pláž?

Tereza Z., 15.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Castanheiro Boutique

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 6,2 Obvykle nechválím někoho, kkde dělá dobře svpji práci, protože si myslím, že je to jeho povinnost. Ale u pana Iva musím udělat...

  • 9 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 2 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Obvykle nechválím někoho, kkde dělá dobře svpji práci, protože si myslím, že je to jeho povinnost. Ale u pana Iva musím udělat vyjímklku.

Chci "vypíchnout" humor, přátelské chování - prostě profesionalitu ,pan Ivo všem zpestřil celý pobyt. Výlety s ním byly super !!! Ochotný i ve svém volném čase sháněl se mnou nabíječku. i S ochotou a s úsměvem.

Proto mu patří pochvala a velký dík. Takových pracovníků je fakt málo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bez chyby

Strava
monotóní, neurazí

Služby hotela
o.k.

Pláž
Děs, přístup na "pláž" kopeček, jen a jen kameny, pro starší lidi nemožné se dostat. O ležení na pláži si můžete nechat jen zdát. Trávila jsem jsem valnou většinu u bazénu, a kvůli tomu nejedu k moři !!!! Bazén, dokonce se slanou vodou , mám doma !!! Na "kamenolomu" tedy pláži ani lehátko, u bazénu ano, ale slunečníék za 2 e !! Jedu za poznáním, ale taky trochu se válet a to bylo zklamání veliké !!!

Bez bot jít do vody nebylo možné . Nevěděla jsem, tak jsem chodila v botech normálních a ty jsem si zničila !.

Fotku pošlu,m ale až jim stáhnu a to bude chvíli trvat. Musím se věnovat práci. :-)

Dana Homolová, 12.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 9.9.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)