Recenzie hotelov
Funchal - Madeira

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Skvělá dovolená. Nevadí, že mimo hlavní sezónu. Madeira je nádherná asi kdykoli.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená. Nevadí, že mimo hlavní sezónu. Madeira je nádherná asi kdykoli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování standardní. Nevím, co bychom potřebovali více. Pokoj s výhledem na moře. Balkon mají jiné pokoje, ale vůbec ho nepotřebujeme, takže netřeba hodnotit jako vadu na kráse.

Strava
Strava skvělá. Výběr jídel k snídani i k večeři naprosto skvělý a pestrý.

Služby hotela
Uklizeno, recepce vše zařídila (transfer, parkování atd.).

Pláž
Na Madeiře se asi nedá hodnotit, vstup do moře je jen na speciálních "plovárnách", jinde nemožný. Není to to hlavní cíl v této destinaci.

Jan P., 11.02.2019, Dátum pobytu: 1.2. - 8.2.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Estrelicia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Vše proběhlo bez problémů, hotel je z našeho pohledu velmi dobře situován. Je na okraji Funchalu, pláž je přes chodník naproti hotelu cca...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše proběhlo bez problémů, hotel je z našeho pohledu velmi dobře situován. Je na okraji Funchalu, pláž je přes chodník naproti hotelu cca 50 m, výhled snad ze všech pokojů je směrem na Atlantik.

I kdyby nebylo auto z půjčovny k dispozici, do Funchalu jede v uvedené časy hotelový mikrobus, kde si stačí zabukovat místo. Pokud by nevyhovoval čas mikrobusu, také to nevadí, hned při výjezdu z hotelu je zastávka autobusu, který jezdí velmi často směr Funchal a Camara do Lobos. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi vkusně a účelně zařízené studio - manželské postele, 2x křesla, sprcha, wc, fén, Tv, a jako bonus úžasný balkon, který je velmi prostorný je v šířce celého studia. Ač se v hotelu nachází poměrně velký počet lidí, je v hotelu klid.

Strava
Snídaním jsme neměli co vytknout, forma švédských stolů, výběr velký, vše čerstvé, ve chvíli, kdy něco docházelo, bylo okamžitě doplněno. Velmi pozorný a příjemný personál.

Služby hotela
Velmi nás překvapilo, že úklid na pokojích probíhal každý den, včetně výměny ručníků. Úklid byl pečlivý.

Mikrobus do Funchalu, fitnes, masáže, výřivka, venkovní bazén, společenská místnost s občasnou živou hudbou, bar...

Pláž
Od bazénu, který je před hotelem, je pláž přes chodník cca 50 m. Pláž je kamenná, smíšená s vulkanickým jemným černým pískem. Vstup do moře je dobrý.

Petr K., 29.12.2018, Dátum pobytu: 18.12. - 23.12.2018
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Orca Praia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,2 Ochotný, fundovaný a milý personál.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Ochotný, fundovaný a milý personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Slušné, vše fungující, poloha nedaleko centra, jen ten kopec je příliš strmý.

Strava
Chutná, jen dost monotónní.

Služby hotela
Služby navíc jsem nevyžadoval.

Pláž
Pláž jsem nepotřeboval, a hotelové bazény i saunu jsme měli pod nosem, snad by to v podzimním a zimním období chtělo mít otevřeno alespoň do 22:00 nebo 23:00 hod.

Zdeněk Hochman, 29.11.2018, Dátum pobytu: 19.11. - 26.11.2018
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Estrelicia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Madeira je nádherný ostrov a Funchal velmi příjemné město, které nabízí mnoho k poznání a navštívení.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Madeira je nádherný ostrov a Funchal velmi příjemné město, které nabízí mnoho k poznání a navštívení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo naprosto skvělé.

Strava
Strava v hotelu neměla žádnou chybu, naprosto dokonalé. Ochutnávali jsme i restaurace a bistra různě na ostrově a taky velmi dobré.

Služby hotela
Služby které hotel nabízel jsme moc nestihli využít, protože jsme vesměs pořád cestovali.

Pláž
Pláže se moc v okolí nenachází.

David Sysel, 25.10.2018, Dátum pobytu: 15.10. - 22.10.2018
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Castanheiro Boutique

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný moderní hotel, doporučujeme těm, kteří nechtějí ležet na pláži ale užít si nevtíravého luxusu (střešní bazén, vířivka až do 22.00,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný moderní hotel, doporučujeme těm, kteří nechtějí ležet na pláži ale užít si nevtíravého luxusu (střešní bazén, vířivka až do 22.00, výborné jídlo, opulentní snídaně, skvělý welness. Hotel se nachází uprostřed staré zástavby ve Funschalu, všude jsou kavárničky, restaurace a obchůdky. Z hotelu je to všude kousek (autobus, lanovka, moře, přístav, atd. ) S ohledem že v hotelu nebyli žádné děti kromě našich, tak tam byl klid a nikdo nikde neřval :) Jednou větou: naše nejlepší dovolená !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
měli jsme k dispozici 2 krásné prostorné oddělené pokoje, vše odpovídalo 4 hvězdám, postele, koupelna, sedačka, mini bar atd.

Strava
servírované večeře odpovídali kvalitě hotelu, všem moc chutnalo a personál byl milý a pohotový

Služby hotela
to co jsme potřebovali splnili.

Pláž
V hl. městě je jen malá, určitě je potřeba si půjčit auto a vydat se dál. V každé vesničce u moře je nějaká místní pláž, většinou oblázková, kdo miluje autentičnost a jen pár místních v oceánu jako my, nemá to chybu.

Vladimír Chmelař, 20.10.2018, Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2018
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Castanheiro Boutique

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Celkový doje velmi dobrý, vše bylo v pořádku. Ve skutečnosti byl hotel a okolí ještě krásnější než v katalogu.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový doje velmi dobrý, vše bylo v pořádku. Ve skutečnosti byl hotel a okolí ještě krásnější než v katalogu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování neskutečně nádherné, velký pokoj, stejně velký balkon, byl to jeden ze čtyř nejkrásnějších pokojů s balkonem, výhled na oceán, nádhera. Čisto a voňavo po celém hotelu.

Strava
Strava podle našich zkušeností odpovídala tříhvězdičkovému hotelu, pravda je, že jídla se denně opakovala, strava mohla být za stejné peníze pestřejší.

Služby hotela
Hotelový personál s námi jednal velmi slušně, co jsme potřebovali, nebo na co jsme se zeptali , ochotně zařídili, vyřídili. Ať už to bylo v jídelně, na recepci atd.

Pláž
Dostupnost k pláži a k bazenu v tomto hotelu je možná trochu problém pro méně se pohybující klienty, neboť výtah končil v -10 patře, poté se ještě muselo sejít dost prudkým chodníčkem a po schodech dolů k bazénu a k moři. Klienti byli převážně starší lidé , tak nevím jak to hodnotí oni.

Hana K., 18.10.2018, Dátum pobytu: 5.10. - 15.10.2018
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Orca Praia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,8 Super dovolená, Madeira je úžasná destinace, služby v hotelu super jen jídlo by mohlo být o něco pestřejší. Trochu rozbouřené moře se...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená, Madeira je úžasná destinace, služby v hotelu super jen jídlo by mohlo být o něco pestřejší. Trochu rozbouřené moře se dalo očekávat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super.

Strava
Trochu jednotvárná, málo ochucená.

Služby hotela
Služby hotelu výborné.

Pláž
Pláž hezká ale velké vlny takže se kopat nedalo.

Zdeňka P., 18.10.2018, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2018
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9 Bezvadné :) Jen delegátka byla tak nějak zbytečná. V den příjezdu mi dala mapku a čas odletu zpět do Čech. Jinak nezařídila nic....

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Bezvadné :) Jen delegátka byla tak nějak zbytečná. V den příjezdu mi dala mapku a čas odletu zpět do Čech. Jinak nezařídila nic. Nevěděla, že se blíží hurikán, neznala pláže ve městě a nedokázala vykomunikovat lepší snídani, kterou jsem měla v ceně. Postarala jsem se tedy o sebe sama. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zařízení starší, ale plně funkční, prostorný pokoj i balkon.

Strava
Snídaně brutálně chudé, ale třeba na Madeiře nesnídají :))) Každý den chléb s máslem a marneláda, jen v neděli dva plátky sýru a salámu. Večeře dle výběru z menu o 6 jídlech, takže při pobytu bylo nutno některá jídla opakovat. Ovšem oblíbila jsem si rybu s mandlema, tu jsem si klidně dala 2x.

Služby hotela
Personál bezvadný, navodil domácí atmposféru, i proto jsem si vybrala menší hotel a splnil očekávání.

Pláž
Městká pláž kousek od hotelu, vedle další. Dvě přírodní v docházkové vzdálenosti cca 20 min.

Markéta D., 18.10.2018, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2018
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Monumental

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

8 fotografií

Celkom: 7,2 Dovolená skvělá ale víc bych odcenil kdybych měl víc možnosti poznat danou krajinu. Třeba formou domácího pruvodciho kterého by mi...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená skvělá ale víc bych odcenil kdybych měl víc možnosti poznat danou krajinu. Třeba formou domácího pruvodciho kterého by mi doporučili na hotelu. Tak jsme si ho museli sehnat sami ale to je věc chuti co kdo vyhledává. Jinak krajina krásná, rozmanitá, kdo má rad přírodu a její sílu přijde si na své . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto v pořádku.

Strava
Sladká. Pro běžného Evropana exotika ale celý týden stačil :-)

Služby hotela
V pořádku. Milý, vstřícní ale nic pro dobrodruhy. ;-)

Pláž
Snad jediná na které se dalo odpočívat ,,krásná pláž” ale kvůli tomu tam lidi nejezdi.

Michal Žilecký, 15.10.2018, Dátum pobytu: 29.6. - 6.7.2018
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Terrace Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)