Recenzie hotelov
Machico - Madeira

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 krásná. aktivní dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
krásná. aktivní dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vše v pořádku

Strava
v pořádku

Služby hotela
ok

Pláž
kamenitá i písčitá

Gabriela Neumannová, 10.08.2021, Dátum pobytu: 30.7. - 6.8.2021
Oblasť: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Madeira (ex. Baia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 V rámci současné složité situace, klidný průběh bez napnutí, skvělá atmosféra, vstřícné chování

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
V rámci současné složité situace, klidný průběh bez napnutí, skvělá atmosféra, vstřícné chování Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající ceně, klidné prostředí, čistý bazén

Strava
jednodušší a skromnější vzhledem k opatřením

Služby hotela
Plně k dispozici hostů

Pláž
Čistá, odpovídající popisu

Stanislava Ramešová, 09.08.2021, Dátum pobytu: 26.7. - 2.8.2021
Oblasť: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Madeira (ex. Baia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Madeira stojí za návštěvu, jen počítejte s vysokou koncentrací turistů na všech oblíbených místech.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Madeira stojí za návštěvu, jen počítejte s vysokou koncentrací turistů na všech oblíbených místech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dom Pedro je mírně ošuntělý ****H s velmi ochotným a milým personálem. Byly dva problémy: 1) jen jeden výtah v provozu (celkem 10 pater), t.j. komplikace v době covidu; 2) pokoj 916 měl v postelích neuvěřitelně proležené matrace, takže jsme pokoj měnili. Ve druhém pokoji bylo vše v pořádku.

Strava
Strava byla připravena formou švédského stolu, avšak s povinnou obsluhou poskytovanou personálem podle našich pokynů. Trochu zbytečné, ale fungovalo to. Snídaně celkem ok, jiné jídlo jsme v hotelu neměli. Madeira nabízí spoustu kulinářských zážitků pro všechny typy turistů: ryby i hovězí, vepřové a kuřecí jsou všude připravcovány hlavně na grilu a jsou moc dobré.

Služby hotela
Projezdili jsme celý ostrov půjčeným vozem, prošli jsme spoustu trekových tras. K tomu jsme hotelové zprostředkování nepotřebovali.

Pláž
N Madeiru se jezdí za horskou turistikou, nicméně několik koupacích míst je k dispozici. Jsou dvojího druhu: kamenité a písčité. Nejpopulárnější je ale koupání v "mořských bazénech" ve městě Moniz na severozápadě ostrova. Lehátka a slunečníky za 2 €/ks. Voda 19°÷ 22°C, čistá.

František Kadlec, 02.08.2021, Dátum pobytu: 19.7. - 30.7.2021
Oblasť: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Madeira (ex. Baia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Velmi spokojeni. V hotelu jsme byli již podruhé. Machico je klidné a pěkné městečko, krásné večerní procházky.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi spokojeni. V hotelu jsme byli již podruhé. Machico je klidné a pěkné městečko, krásné večerní procházky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, pěkné, ochotný personál.

Služby hotela
Velice spokojení.

Pláž
V pohodě.

Jaroslava Kovářová, 02.10.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 16.9.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Madeira (ex. Baia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Hezké okolí, příroda nádherná. Hotel - malé pokoje, ale čisté. Služby delegáta - velká nespokojenost. Chování - nic moc. Při odjezdu si...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hezké okolí, příroda nádherná. Hotel - malé pokoje, ale čisté. Služby delegáta - velká nespokojenost. Chování - nic moc. Při odjezdu si nás ani nevšiml a to nemluvím o tom, že se ani neobtěžoval nám ani dalším 3 lidem dát vědět, že pro nás přijede dodávka namísto autobusu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté pokoje - co se týká recepce - nic moc. Kolikrát ani neodpověděli na pozdrav. Při průchodu recepcí máte pocit, že procházíte kolem soch.

Strava
v hotelové restauraci - malý výběr jídel, chuťově žádný gurmánský zážitek. Káva k snídani - to se ani nedá nazvat kávou.

V okolních restauracích káva i jídlo super.

Pláž
spokojenost veliká - vše čisté

Jana H., 26.09.2019, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Madeira (ex. Baia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená proběhla tak, jak jsme si ji naplánovali

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená proběhla tak, jak jsme si ji naplánovali Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
I přes to, že jsme měli na pokoji přistýlku, byl pokoj prostorný, přistýlka velká, hotel vybavil vše pro tři osoby. Vybavení odpovídalo kategorii ubytování.

Strava
V jídelně bylo při příchodu na jídlo v kteroukoliv dobu vždy nějaké volné místo. Sortiment jídel byl sice poněkud skromnější (menší množství druhů jídel), ale vybrat si mohl každý, jídlo čerstvé, chutně upravené, bufet průběžně doplňovaný. Pro all inclusive fungoval vždy pouze jeden bar, buď u bazénu nebo večer uvnitř v hotelu.

Služby hotela
Služby hotelu odpovídaly kategorii ubytování, personál byl vstřícný.

Pláž
Přístup ke kamenité pláži jednoduchý, prakticky téměř u hotelu. Písečná pláž o několik set metrů dále, ale byla zpravidla poněkud přeplněná.

Ladislav, 12.08.2019, Dátum pobytu: 29.7. - 5.8.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Madeira (ex. Baia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Madeira nezklame- příjemné počasí, klima. Dostatek vody.

  • 4 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Madeira nezklame- příjemné počasí, klima. Dostatek vody. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší zařízení hotelu. Uklid dobrý. Chybí v koupelně shower gel atd.

Strava
Dost mizerná. Malý vývěr. Jídlo nám nechutnalo. Málo ovoce a zeleniny.

Služby hotela
Průmer

Pláž
Dostupnost OK, voda čistá. Pláž kamenitá, vzadu písčitá- na Madeiru dobrý.

Danuše Mikeschova, 20.07.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Madeira (ex. Baia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,6 Dovolenou jsme si užili protože jsme měli vlastní program a zařídili si co jsme potřebovali

  • 3 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 5 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili protože jsme měli vlastní program a zařídili si co jsme potřebovali Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hrůza, zastaralý hotel, odporné jídlo, nechtěli nám dát zaplacenou polopenzi až poté co jsme se ozvali. Zaplatili jsme si výhled a celý týden jsme koukali do stromu. Výměna pokoje nebyla možná, hotel byl prý obsazen. Už jsme byli v lepších tříhvězdičkových hotelech.

Strava
viz výše.

Služby hotela
kvalita neodpovídala ceně ani hodnocení hotelu

Pláž
nelze říct nespokojení protože jsme jezdili po ostrově.

Pavel Havlík, 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Madeira (ex. Baia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Hotel je velmi pohodlný, téměř u pláže, personál je ochotný a příjemný, vždy všude čisto a uklizeno, venkovní bazén se slanou vodou,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je velmi pohodlný, téměř u pláže, personál je ochotný a příjemný, vždy všude čisto a uklizeno,

venkovní bazén se slanou vodou, osušky a lehátka zdarma. Snídaně mají vždy skvělé čerstvé ovoce,

samozřejmě kromě standartní evropské snídaně, bohatý výběr pečiva. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj je útulný, koupelna s bidetem a vanou, skvělé postele, měli jsme i balkon, ledničku, kávovar

Strava
V okolí hotelu je hodně malých restaurací s vynikající kuchyní a jsou cenově dostupné.

Pláž
pláž je kombinovaná, na části je žlutý písek, se slunečníky a další část tvoří větší kameny a černý písek.

Kateřina F., 21.05.2019, Dátum pobytu: 10.5. - 17.5.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Madeira (ex. Baia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Krásná dovolená, doporučuji si půjčit auto, zájezdy jsou dost drahé.Informace o nich jsme dostali od CK v obálce a byly i na recepci...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, doporučuji si půjčit auto, zájezdy jsou dost drahé.Informace o nich jsme dostali od CK v obálce a byly i na recepci hotelu v angličtině.Cesty jsou sice úzké a často strmé, ale stojí to za to.Delegátku jsme viděli akorát na letišti při příletu a při odjezdu,když informovala nově příchozí skupinku Polských turistů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Denně uklizeno, čisto.

Strava
Výborná, slušný výběr jak ráno tak večer, měli jsme polopenzi.Ze zeleniny pouze rajče, okurka, mrkev čerstvá, jinak dušená směs.

Služby hotela
Informace byly podány kompletně v angličtině,např. o festvalu.Taxi do Funchalu 25 euro u hotelu, ale opodál u zastávky busu už za 20. Bus jsme nevyužili.

Pláž
U hotelu kamenitá ale opodál je písčitá, čistá.

Helena Hanáková, 14.05.2019, Dátum pobytu: 30.4. - 8.5.2019
Oblasť: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Madeira (ex. Baia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)