Recenzie hotelov
Malajzia

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7.8 Dovolená splnila očekávání

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku, pokoj čistý, denní úklid. Oceňuji rozvoz a svoz klientů po rezortu autíčky.

Strava
Strava pestrá, ale chyběly v přílohách brambory

Služby hotela
Služby hotelu na úrovni. Oceňuji, že na recepci měli k dispozici překladač, tudíž mi mohli důležité informace sdělit v češtině. Jediný zápor vidím v požadování vysoké kauce 350 USD při ubytování, na kterou jsem nebyl připraven. Nedočetl jsem se o žádné kauci v pokynech před odletem.

Pláž
Pláž čistá, bohužel do vody byl pozvolný přístup a ve vymezeném prostoru bylo koupání omezené.

Lubomír K., 31.12.2019, Dátum pobytu: 16.12. - 25.12.2019
Oblasť: Malajzia Malajzia, Langkawi, Hotel: Berjaya Langkawi Beach & Spa Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Bez připomínek. Organizace před, za a po vynikající, plnění nabídnutých podmínek splněno, spolupráce při fakturaci za děkuji,za zaplacené...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Bez připomínek. Organizace před, za a po vynikající, plnění nabídnutých podmínek splněno, spolupráce při fakturaci za děkuji,za zaplacené finanční prostředky dobré služby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Předem omluva. Na pokoji pro 3 lidi k ubytování dvě postele, ale po prodiskutování je to v této destinaci normální ( dvě široké postele ). Přece jenom zákazník by měl být uvědomený dopředu. Bylo telefonicky upřesněno. Ale přece, co kdyby ty 3 osoby byli např. basketbalisté.

Strava
Bez připomínek. Sice v této destinaci asi neznají řízky, ale s tím bylo počítáno. Pokus o vtip.

Služby hotela
Bez připomínek, mimo počátečně zděšení z dvou postelí pro tři lidi. Vyřešeno.

Pláž
Představa o trošku čistější, ale v této destinaci to asi technicky není možné řešit. Má představa by přece jenom, jako v evropské destinaci, mechanické čištění odpadků na písku pláže po brzkém ránu šlo.

Jan Solanič, 11.11.2019, Dátum pobytu: 28.10. - 6.11.2019
Oblasť: Malajzia Malajzia, Penang, Hotel: Flamingo By The Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9.8 Hotel na velmi vysoké úrovni služeb, všichni zaměstnanci usměvaví, nápomocní. Z pláže krásný výhled na Kota Kinabalu. Hotel má 2...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel na velmi vysoké úrovni služeb, všichni zaměstnanci usměvaví, nápomocní.

Z pláže krásný výhled na Kota Kinabalu.

Hotel má 2 křídla - Garden Wing a příplatkové Ocean Wing. Hosté z Ocean Wing mohou využívat služby i bazény z celého resortu, hosté Garden Wing mohou vyžívat služby pouze Garden Wing.

Hodnotím Ocean Wing. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme měli v Ocean Wing, nádherný, velmi prostorný, luxusní. Výběr z několika druhů polštářů, malá šatna. Koupelna prostorná se sprchou. Postel velmi pohodlná.

Na terase velká vana, výhled na moře.

K dispozici šamponky, kondicionéry, sprchový gel. Župany a pantofle samozřejmostí.

Minibar doplňovám denně, alko i nealko.

Strava
Snídaně i večeře výtečné. Obrovský výběr, vaření na přání, sushi. Několik a la carte restaurací zdarma po předchozí rezervaci.

Před večeří kanapky s drinky v rámci pobytu zdarma.

U bazénu bar s občerstvením přes den za poplatek - studené, teplé, rychlé i luxusnější. Ceny přívětivé.

Služby hotela
Několik bazénů.

Možnost domluvit za poplatek půjčení vozu, projížďky na koni, výlety do hor i džungle, vodní sporty (vodní lyže, kajak, windsurfing..). Wellness & Spa.

Pláž
Pláž dlouhá a velmi široká, bez lehátek a slunečníků. Počítá se s stím, že si dojdete od bazénu.

Na pláži plavčík.

VELMI pozvolný vstup do moře, na plavání to není. Po chvíli bojky.

Alžběta Slavíčková, 16.08.2018
Oblasť: Malajzia Malajzia, Borneo, Hotel: Shangri-La´s Rasa Ria Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

23 fotografií

Celkom: 8.4 Velmi pekny hotel a skvele sluzby

  • 9.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pekny hotel a skvele sluzby Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby pekne a udrziavane

Strava
Chutna a rozmanita

Služby hotela
Velmi mili a ustretovi personál

Róbert M., 29.12.2017, Dátum pobytu: 6.12. - 18.12.2017
Oblasť: Malajzia Malajzia, Borneo, Hotel: Nexus Resort Karambunai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Byl jsem velmi spokojen. Samotný Damai Beach Resort je obklopen tropickou přírodou národního parku. V dostupném okolí se nacházejí další...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byl jsem velmi spokojen. Samotný Damai Beach Resort je obklopen tropickou přírodou národního parku. V dostupném okolí se nacházejí další vyhlášené národní parky, záchranné stanice orangutanů, rybářské vesnice, středisko domorodých kultur. Prožil jsem velmi kvalitní aktivní dovolenou. Celkově na mne malajsie udělala mimořádný dojem a mám jen pozitivní skušenosti. Od cestovní kanceláře rovněž vše kvalitně zařízené a bezproblémové. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byl jsem ubytován ve standartním pokoji který odpovídal mým požadavkům a ceně.

Strava
Velmi pestrá a chutná.

Služby hotela
Musím dodatečně poděkovat personálu hotelu za vytvořenou atmosféru která byla fantastická. Děkuji personálu na recepci za nebývalou ochotu a poskytnuté služby, celkově veškerému personálu a také místnímu průvodci s kterým jsem absolvoval výpravy do národních parků. Velmi milí slušní a přátelští lidé. Díky poskytnutým službám a ochotnému personálu jsem se cítil velmi spokojen.

Pláž
Pláž součásti areálu hotelu, rovněž bazény.

Pavel Marek, 16.11.2015, Dátum pobytu: 4.11. - 13.11.2015
Oblasť: Malajzia Malajzia, Borneo, Hotel: Damai Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (16) Nie (0)

Celkom: 8.8 Pohodova dovolena, v okoli spousta moznosti se levne najist. Hned u hotelu kazdy vecer Night market. Obchodnici ale nejsou otravni, spis...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodova dovolena, v okoli spousta moznosti se levne najist. Hned u hotelu kazdy vecer Night market. Obchodnici ale nejsou otravni, spis se hur mezi nima chodi. V cene byl vylet do George Townu, ale s pruvodkyni se nedalo domluvit na konkretnim dnu - nekompromisne to bylo hned dalsi den po priletu, kdy by clovek radeji po dlouhem letu relaxoval. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Cim vyssi patro, tim lip - okna moc zvukove netesni, z ulice je dost hluk i v noci. Postel pohodlna, neprolezela, 2 typy polstaru (soft nebo firm). V koupelne vana i sprchovy kout. Obcas dlouho trvalo, nez zacala tect tepla voda. Vse ciste, zadny hmyz. V pokojich je klimatizace, konev na vareni, lednice, trezor (bez poplatku), zupanky, pantofle, fen, dokonce i zehlici prkno a zehlicka.

Strava
Na snidani vyber vseho - vajicka, parky, fazole, cerealie, ovoce, pecivo, toasy, kolacky, livanecky, dzusy, kafe caj - da se kombinovat a mit kazdy den neco jineho. 5 minut chuze od hotelu velky areal s jidlem - indicke, italske, cinske, mistni... najit se da vse od morskych potvor az po palacinky. Krome veproveho ;-) Pres den je vetsina zavrena, ale najist se da nekde vzdy. Vse je cerstve a chutne (obcas palive - stupen palivosti je znacen), zadna otrava z jidla nehrozi.

Služby hotela
S personalem zadny problem, nekdy jsme dostali po ranu i noviny v AJ :-) Na pokojich funguje rychla WiFi. Hotel ma slusne vybavene fitko, hernu pro deti, nabizi i hlidani, shuttle do George Townu...

Pláž
Plaz je piscita, pisek je spis hrubsi. Lehatka nerozlamane, rucniky zdarma - neni o ne boj, protoze mistni je nevyuzivaji (max se koupou v bazenu obleceni). Lehatka jsou na trave, od plaze je deli kere. Na snorchlovani to neni - voda je kalna, celkove na koupani nic moc. Hned vedle plaze nabizeji padak / jizdu na bananu / vodni skutry, takze obcas je dost kraval z motoru (a taky smrad z vyfuku). Klidneji je pres tyden, o vikendu se hotel vic naplni. Nikdy ale nebyla nouze o lehatko nebo jidlo. Na plazi je varovani na obcasny vyskyt meduz, ale nevideli jsme zadnou.

Anonym, 12.03.2015, Dátum pobytu: 25.2. - 9.3.2015
Oblasť: Malajzia Malajzia, Penang, Hotel: Holiday Inn Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 9.8 Hotel Damai Beach resort se nachází opravdu na konci světa. Z hlavního města Kuchingu je to ca 45 minut hotelovým schutlem. Když jsme...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Damai Beach resort se nachází opravdu na konci světa. Z hlavního města Kuchingu je to ca 45 minut hotelovým schutlem. Když jsme byly v hotelu my, tak právě probíhala rekonstrukce hlavního bazénu, tanečního sálu a bazénu pro děti. Vzhledem k tomu že tady se pracuje 6 dní v týdnu a od 7 od rána do minimálně 10 hodin večer, tak to trošičku omezovalo dojem. My jsme ale bydleli na pokoji 1409, který má SeaView DeLuxe (aniž bychom si tento pokoj připlatili) a na tomto kopci je ještě jeden bazén. Moře je v období monzunu zakalené a rozbouřené, takže se dá využít jen pláž pro děti na stavění hradů. Písku je tu opravdu dost.

Snídaně probíhají formou bufetu a bylo co na výběr, za 14 dní se nám to nepřejedlo. Personál, ale i lidé všude kolem jsou neuvěřitelně přátelští, ochotní, každý na vás jako na bělocha mává, každý poradí (teda pokud umí anglicky). Cenově je Sarawak levný. Jídlo včetně pití a polévky se dá pořídit za 2 eura, půjčení motorky (v Kuchingu) vyjde na 10 Euro/den a benzín stojí 15Kč/litr. Na druhou stranu se dá výborně najíst v 8 km vzdálené vesnici Buntál v Sea Food restaurant, ale tam dobroty vyjdou cca na 30 Euro pro dvě osoby. Co se týče výletů, tak doporučujeme půjčit si motorku a vyrazit sami. Jen se musíte připravit na daleko horší značení směru na silnici a horší znalosti místních o umístění parků. Mimo to jsou místní silnice hodně hrbolaté, takže se připravte na spoustu skákání a hopsání. Vstupy do parků stojí cca 5 Euro, doprava téměř nic, ale cestovky si třeba za národní park Bako účtují 32 Euro což se nevyplatí. Jediný výlet který se vyplatí od místí CK je balíček orangutani, krokodýli a long house. Je to od sebe dost daleko a místním schutlem je to pohodlnější.

Kdo chce být na dovolené připojený na internet, tak ať si vybere jiný hotel nebo si koupí jejich kartu. V hotelu je sice internet, ale stojí 30minut 100MB 3eura. My jezdili do Kuchingu - Starbucks cofe, kde je neomezený internet zadara.

Doporučujeme pro rodiny s dětmi mimo období monzunu, jinak pro dobrodruhy, kteří nechtějí sedět v hotelu. Zobraziť celú recenziu

Dagmar Němcová, 25.12.2013, Dátum pobytu: 12.12. - 26.12.2013
Oblasť: Malajzia Malajzia, Borneo, Hotel: Damai Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (42) Nie (0)