Recenzie hotelov
Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Skvela dovolenka, nadherne plaze, tyrkysove more, pestry podmorsky svet (videl som okrem pestrofarebnych ryb, murenu, korytnacku,...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvela dovolenka, nadherne plaze, tyrkysove more, pestry podmorsky svet (videl som okrem pestrofarebnych ryb, murenu, korytnacku, delfiny, homare, raju, mantu, zraloky). Ludia mili, usmievavi, slusni. Zaujimave vylety (snorchlovanie, chytanie ryb). Celkova atmosfera bola vynikajuca. Vyborne biele vinko a kvalitna a la carte restauracia. Oddych, pokoj, relax, klud, naozaj impozantne, odporucam. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby 2x do dna upratovane, vsetko ciste. Lehatka rano a podvecer obsluhovane. Uteraky menene a minibar doplneny denne. Vsade cisto, staraju sa aj o plaze a floru na ostrove.

Strava
Strava chutna, ale kazdy den velmi podobna. Vyborne grilovane ryby a ovocie. Na bravcovinu tu zabudnite a musim vyzdvihnut aj zdravu pripravu jedla. Restauracia a la carte na top urovni. Flasa vina, ak nechcete to ich rozlievane stoji cca 40 USD. Vyborne dezerty.

Služby hotela
My sme mali AI, cize mali sme iste sluzby zadarmo, ale vsetky ostatne su dost drahe. Sluzby zamestnancov boli nadstandartne. Odporucam pozicat si kajak.

Pláž
Plaz cista, krasny biely piesok, navokol palmy a krasne az gycove tyrkysove more.

Štefan S., 14.05.2019, Dátum pobytu: 30.4. - 8.5.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Royal Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Až na pokoj, bylo vše super..

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Až na pokoj, bylo vše super.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj nebyl zrovna v pěkném stavu, ale na přenocování to určitě rozhodně stačilo...

Strava
Výborná a rozmanitá, není co dodat..

Služby hotela
Personál byl ochotný a milý, není co vytknout..

Pláž
Super, není co dodat.

Anonym, 13.05.2019, Dátum pobytu: 30.4. - 8.5.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Kaafu Atol, Hotel: Embudu Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Ubytování omšelé, ale čisté. Září život v moři petardy, každý den je co obdivovat, proti stojí za to jež do tohoto resortu/pokud někdo...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování omšelé, ale čisté. Září život v moři petardy, každý den je co obdivovat, proti stojí za to jež do tohoto resortu/pokud někdo nešnorchluje, ať si vybere jiný hotel, kde je možnost i jiného vyžití, než potápění/. Zobraziť celú recenziu

Olga H., 13.05.2019, Dátum pobytu: 29.4. - 8.5.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Južný Atol Male, Hotel: Fun Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Myslím, že krásnější dovolená být nemohla!!:))))) Cesta se dá úplně v pohodě přežít, není to nic hrozného. Po příjezdu do ráje na nějakou...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Myslím, že krásnější dovolená být nemohla!!:))))) Cesta se dá úplně v pohodě přežít, není to nic hrozného. Po příjezdu do ráje na nějakou cestu zapomenete. Křišťálově čistá voda, všude miminka žraloku a několik druhů malých i velkých rybiček různě zbarvených. Jediné co, že poměrně po celém ostrově jsou na každém metru v moři mrtvé korály a my jsme byli bez bot, takže jsme museli dávat velký pozor ikdyž občas jsme se o něco trošku píchli. Takže určitě boty do vody!!:) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nádherné přímo na pláži, ale dokoupili jsme si ubytovani ve Water Bungalov a nemohli jsme udelat nic lepsiho, nejkrasnejsi zazitek. Urcite ty penize za to stoji. V noci vodu vubec neslysite splouchat jak hodne lidi psalo. Koukat na vychod nebo na zapad slunce je to nejkrasnejsi!!!! Absolutne se to neda srovna s ubytovaním na plazi. K Water Bungalovu patri i zvlast lepsi restaurace, kde nebylo tolik lidi jako pri te prvni.

Strava
Strava vyborna, bylo na vyber opravdu mnoho. Veskera zelenina a ovoce, maso, testoviny, vajicka, cinske nudle, dezerty, dorty, rolady, zmrzliny, nekolik druhu peciva, salaty, drezingy, omacky opravdu toho bylo hodne. Nikdy jsme nemeli pocit ze by neco chybelo..

Služby hotela
Sluzby hotelu bezkonkurencni, po celem ostrove jezdi s (golfovymi voziky) vsude vas dovezou kam potrebujete. Pri stehovani nas automaticky prevezli i s kuframa na vodni bungalov. Cisnici ve vsevh restauracich obskakuji vsechny. Kazdy cisnik ma pridelene pokoje ktere obsluhuje, kazdou snidani obed i veceri naleva obycejnou chlazenou vodu z pet lahve. Jsou vsichni moc hodni a prijemni. Nikdo vam nic nevnucuje.

Pláž
Na kazde casti ostrova je plaz jinak cista, u prvniho ubytovani 456 bylo na te strane plaze pomerne dost mrtvych koralu.. to same u water bungalovu vsude mrtve koraly.. na jizni a severni strane ostrova nebylo skoro nic. Uprostred mola kde jsou domecky na vode, je pisek po kterem jdete jako po koberci. Jinak jsou plaze krasne ciste, zadne odpadky, obcas jsme videli pet lahve z pokoju, ale to jsou bohuzel lidi prasata ktere to nevyhodi do kose a nechaji to na plazi.. jinak plaze kazdy den cistili a zametali od spadanych vetvi palem a vseho mozneho. Na kazde plazi je mozno videt nekolik krabu, hodne jich je malickych ktery nejsou ani videt jsou bily a hrozne rychly. Ale nasli jsme par i vetsich.

Kateřina D., 13.05.2019, Dátum pobytu: 30.4. - 8.5.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Prozatím nejhezčí pláž a koupání v moři, v tomto ohledu posouvá Kanáry, Kapverdy a Zanzibar za sebe, gastronomii 5ti * hotelů ale asi ne,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Prozatím nejhezčí pláž a koupání v moři, v tomto ohledu posouvá Kanáry, Kapverdy a Zanzibar za sebe, gastronomii 5ti * hotelů ale asi ne, a v ubytování - některé cestovky mají tento hotel 5* a některé 4*, blíže je to asi k těm 4. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Sprcha venku z koupelny - nezvyklé, ale paráda

Postele velké, pohodlné, klimatizace tichá

Strava
Výběr a obměňování nabídky odpovídá spíše 4* , ale vše kvalitní, čerstvé ovoce a saláty výborné.

Trochu nepochopitelné, že z 5 restaurací ve 2 neplatí All Inclusive a v obyčejné pizzerii stojí podprůměrná pizza 20USD a v BBC na pláži nabízí menu plodů moře za 169USD, neumím si představit, čím by mě chtěli překvapit, nemohl jsem nahlédnout - nikdo tam neseděl.

Služby hotela
Vše v pořádku, dobře organizovaný úklidový servis, nikdo vás neobtěžuje.

Pozitivní novinka k plýtvání pracích prostředků věčným zbytečným vyměňováním ručníků - v koupelně proutěný koš- ručníky které chcete vyměnit vhoďte do koše, chytré řešení.

Negativní - voda v lednici na pokoji 0,5l PET zdarma , jakmile načnete stejnou značku vody v 1,5l PET, stojí 3USD, to nevede zrovna ke snižování odpadu plastů.

Pláž
Krásná, moře teplé, pláž s lehátky pod mangrovníky místo slunečníků, vynikající.

Radovan S., 10.05.2019, Dátum pobytu: 16.4. - 24.4.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Bohuzial sme mali smolu. Neodporucam cestovat v juli. za 2 tyzdene sme mali len 5 slnecnych dni. ostatne dni prsalo ale mozno sme mali...

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bohuzial sme mali smolu. Neodporucam cestovat v juli. za 2 tyzdene sme mali len 5 slnecnych dni. ostatne dni prsalo ale mozno sme mali fakt len smolu. Kazdopadne je to krasny ostrov kde sa neununudite. lebo je sa kde prechadzat je velky. Mali sme tam aj svadobny obrad. Ubytovanie izby starsie. ale ciste. mali sme pre nas aspon najkrajsiu cast. Beach bungalow cca 10 metrov od mora :) ked bolo slnecno bola to topka :)

vylety neboli drahe. odporucam Whaleshark a snorchlovanie s Mantamy. a Robinsonov ostrov. je nadherny. Uzili sme si to aj napriek zlemu pocasiu. Ked je pekne ostrov je nadherny plny kadejakych hojdaciek sieti. fakt nadhera. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starsie. ale ciste. postupne ale prerabaju

Strava
Nic nam nechybalo. varili dobre.

Služby hotela
Na urovni.

Pláž
Neopisatelna. dokonala.

Anonym, 08.05.2019, Dátum pobytu: 9.7. - 22.7.2018
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Zatím pro nás nejkrásnější dovolená u moře. Nádherná pláž bez lidí, teplá voda, oceán snad ještě krásnější než na fotkách. Milí lidé,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zatím pro nás nejkrásnější dovolená u moře. Nádherná pláž bez lidí, teplá voda, oceán snad ještě krásnější než na fotkách. Milí lidé, ochotní, ale ne vlezlí. Naprosto skvělá organizace od výstupu z letadla v Male až do našeho odevzdání tamtéž. Byla jsem nadšená tím, že ostrov není nic umělého, roste tam spousta zelených stromů, rostlin, nádherně tam vše voní. Chodili jsme skoro pořád bosky:) Nežije tu žádná havěť. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ostrov tak akorát velký, bydleli jsme v "beach vile", na pláž jsme ale chodili k vodním vilám, tam byla krásnější voda a žádné korály. Pokoj prostorný, čistý, krásně voněl santalovým dřevem, 2x denně úklid. Úžasná venkovní koupelna.

Strava
Jídlo výborné, když člověk vezme v úvahu, že vše se musí na ostrov dovést (snad kromě kokosových ořechů:)). Různé kouty světa - Itálie, Německo, Anglie, já ocenila hlavně indická jídla, která mě překvapivě v tom horku dělala velmi dobře. Všeho dostatek, neustále doplňováno.

Služby hotela
Služby jsme kromě all-inclusive nějak moc nevyužili, jednou jsem měli večeři (humra) na pláži, všechno krásně nachystané, romantika:) Opravdu neskutečně milý personál (resort Adaraan Select patří Srí Lančanům). Stačilo nám procházet se po molu nebo po pláži a výborné jídlo. Na konci pobytu skvělá organizace - info na pokoji, do kdy zaplatit účet a všechny informace k odjezdu následující den. Vše perfektně na čas klaplo.

Pláž
Některá místa měla více korálů, část u vodních vil naprosto čistá, opravdu jen bílý písek a jemné šumění Indického oceánu. Úžasné místo pro šnorchlování, ale spousta rybiček doplave až úplně k břehu, takže i tak se podíváte. Navečer krásné jít k vilce podél pláže, na jednom místě u zídky bylo pravidelně vidět kraby.

Magda Z., 30.04.2019, Dátum pobytu: 22.2. - 2.3.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Lhaviyani Atol, Hotel: Adaaran Select Meedhupparu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Skvělá dovolená momentálně nejlepší kterou jsme absolovovali vše skvělé akorát mohlo být více mořských plodů.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená momentálně nejlepší kterou jsme absolovovali vše skvělé akorát mohlo být více mořských plodů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování naprostá spokojenost úklid probíhal dvakrát za den,plážové osušky měněny každý den to samé osušky a ručníky na pokoji.Velmi příjemné venkovní sprcha a krásné posezení před ubytováním.

Strava
Na můj vkus mohlo být více mořských plodů jinak jídlo výborné vybere si opravdu každý.

Služby hotela
Služby hotelu na velmi vysoké úrovni a velice příjemné bylo že zaměstnankyně hotelu byla češka,která nám se vším pomohla a poradila díky ní to bylo ještě příjemnější zaslouží si z mé strany velikou pochvalu.

Pláž
Pláž byla užasná každý den ji uklízeli košťaty a potom ještě hrabičkami upravily aby vše bylo dokonalé.Moře je skvělé nejlepší u kterého jsme byli,kdo rád šnorchluje užije si to tam.Moje děti nechodily ani do bazénu byli pořád v moři což je skvělé.Na plážích skoro nikdo nebyl nádhera s nikým se netlačíte neperete o lehátko.

Jiří Kalous, 25.04.2019, Dátum pobytu: 11.4. - 22.4.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,4 V tomto hotelovem resortu jsme byli podruhe - tudiz jsme sazeli na jistotu. Velmi ochotny a mily personal na celem ostrove. Bydleli jsme...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelovem resortu jsme byli podruhe - tudiz jsme sazeli na jistotu.

Velmi ochotny a mily personal na celem ostrove. Bydleli jsme v pokoji typu Standard Beach Bungalow. Pokoje jsou starsiho vybaveni (resort loni slavil 20. vyroci), presto velmi ciste a udrzovane. Pokojska sluzba chodila uklizet 2x denne.

Prvni den jsme poprosili o vymenu jineho pokoje, protoze ten nas bohuzel nemel venkovni sprchu. Vysli nam vstric a z duvodu obsazenosti jsme se mohli presunout az druhy den.

Cely ostrov je pravidelne uklizen, kazde rano se zameta popadane listi, plaze se cisti od naplavenych ras a take se pravidelne postrikuji pripravky proti komarum, tudiz jsme repelent ani jednou nepouzili. Jedinym otravnym hmyzem tak zustavaji mravenci, kterych take nebylo moc a hlavne ani nekousou.

Nabidka vyletu take velmi pestra - rybareni, snorchlovani, potapeni s velrybim zralokem a mantou, delfini safary atd.

Meli jsme na pocasi stesti, ani jednou nezaprselo (prelom brezen/duben) od poloviny az konce dubna zacina monzunove obdobi, tudiz vetsi pravdepodobnost srazek, ktere by melo trvat do listopadu.

Ocean je nepopsatelne krasny, cisty, klidny a melky - tudiz vhodny i pro nejmensi deti. Na snorchlovaci misto se dochazi po mole k italske restauraci. Teplota vody kolem 30 stupnu.

Doprava na ostrov byla narocnejsi, nase druha navsteva ale dokazuje to, ze to za to urcite stoji. Zobraziť celú recenziu

Strava
Stravovani je po cely den formou bufetu (meli jsme plnou penzi - bohate staci). Snidane evropska - pecivo, vajicka na vsechny zpusoby, parky, sunka, ovesne kase, ovoce atd. Obed a vecere mezinarodni kuchyne - italska (testoviny, lasagne), indicka (ryby, hodne korenene curry pokrmy), asijska (nudle, smazena ryze) atd., vybere si opravdu kazdy.

Anonym, 24.04.2019, Dátum pobytu: 27.3. - 3.4.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9,2 Na tuto dovolenku sme sli s mamou, pre ktoru boli Maledivy odjakziva velkym snom. Zvolili sme velmi dobre, jak v ramci Invie, tak hotela...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Na tuto dovolenku sme sli s mamou, pre ktoru boli Maledivy odjakziva velkym snom. Zvolili sme velmi dobre, jak v ramci Invie, tak hotela a terminu. Boli sme velmi spokojne s velmi hladkym priebehom jak cesty tak naslednej starostlivosti personalu v rezorte. Rozhodne doporucujem, az na jedneho neprijemneho casnika, rozhodne doporucujeme :)) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovane sme boli boli na ostrove Sun Island, kde sme sice hned pri prichode boli oboznamene s tym, ze su prebookovany a preto pre nas na prve dve noci nemaju nami objednanu izbu, nicmene nam namiesto nej pripravili o triedu vyssi superior beach bungalov, ktory rozhodne vykompenzoval tuto drobnu komplikaciu. Vstup na vlastnu, nadhernu plaz na strane ostrova, kde bol najvacsi klud a sukromie. Po dvoch dnoch nas hladko presunuli do nasej objednanej Sun vila. Obe ubytovania boli velmi pekne, ciste, dostatocne vybavene. Velmi sa mi pacila otvorena kupelna :)

Strava
Stravu sme mali formou plnej penzie. Velmi rozmanity vyber jedal, prierez mnohymi kuchyname, takze skutocne sa najedol aj najnarocnejsi clovek.Najvacsi dopyt bol po cerstvom ovoci, ktore bolo vynikajuce.

Služby hotela
Od zaciatku boli vsetci mily a napomocny. Samozrejme pocita sa s tym, ze zamestnamcom za ich sluzby date nejaky ten tip, avsak nikto si ho nikdy vyslovene neziadal. Trochu zvlastne bolo ze na rozdiel od ostatnych stolov sa nam pri stravovani kazdy den menil casnik, pricom ten prvy k nam choval zjavne silnu averziu, prvy den bol mily az prilis a po zvysok pobytu nas ignoroval, dokonca aj ked sme ho o nieco poziadali, nastastie ako vravim casnici sa nam srtiedali takze od smadu sme nakoniec neumreli :)

Pláž
Plaz bola uz na prvy ocarujuca. Musim ale podotknut ze cistejsie to bolo na juznej a zapadnej casti ostrova (vodne bungalovy), zatial co severna cast, kde sa nachadza pristav bola obcas znecistena, hlavne v case prilivu. Zamestnanci sa starali o jej cistenie, ale vo vode to obcas nebolo uplne prijemne.

Sára B., 16.04.2019, Dátum pobytu: 2.4. - 11.4.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)