Recenzie hotelov
Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,6 Vse velmi prijemne, byt opotrebovanejsi.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Vse velmi prijemne, byt opotrebovanejsi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Casto nefunkcni vybaveni (klima, trezor, tv) jinak spokojenost

Služby hotela
Ovlivneno Covidem, takze mene zamestnancu a vice lenosti..

Pláž
Nadhera

Petr S., 03.03.2021, Dátum pobytu: 19.2. - 28.2.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Filitheyo Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla úžasná je to kouzelné místo všichni jsou moc ochotni

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná je to kouzelné místo všichni jsou moc ochotni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme bungalov číslo 139 a byl perfektní

Strava
I v době covidové perfekt sushi Sashimi ryby hovězí masa a perfektní zeleninové saláty a co se tyče allinclusive drinku tak jsme byli překvapeni velkým výběrem míchaných alko nápojů super

Služby hotela
Naprosto úžasný každý den uklizeno a v restauraci příjemná obsluha

Pláž
Pláž jedním slovem nádhera pravda ze z druhé strany ostrova není pláž tak hezká ale u našeho bungalovu úžasný

Hana M., 01.03.2021, Dátum pobytu: 17.2. - 26.2.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Angaga Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 8,8 Krásná pohodová dovolená. Vše bez problému, personál ochotný, nadherne prostredi.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná pohodová dovolená.

Vše bez problému, personál ochotný, nadherne prostredi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejprve jsme bydleli v bungalovu na pláži, který byl moc hezký, prostorný. Poté jsme se rozhodli si připlatit za vilku nad mořem a musime uznat, ze je to krasny zazitek, ktery za to stojí.

Strava
Jídlo dobré, rozmanité. Vždy jsme si vybrali.

Služby hotela
Personál ochotný, nápomocný. Využit lze spa, vodní sporty, my jsme chodili hrát tenis.

Pláž
Pláž krásná, čistá, moře azurové. Nebylo do vytknout, kladně hodnotím uklid personálem.

Luisa F., 19.02.2021, Dátum pobytu: 9.2. - 16.2.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Angaga Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný ostrov, nádherné koupání, korálový útes na dosah, prostě pohoda a oddych i sportovní vyžití

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný ostrov, nádherné koupání, korálový útes na dosah, prostě pohoda a oddych i sportovní vyžití Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování naprosto v pořádku, úklid probíhá 2x denně jak pokoje tak terasy a pláže

Strava
Velmi rozmanitá každý si vybere i když má nějaká stravovací omezení

Služby hotela
Hotel a služby naprosto skvělé, úžasní zaměstnanci

Pláž
Pláž mate v podstatě pro sebe,minimum lidí, pláž je z jemného bílého písku přístup skvělý po celem ostrově, možnost šnorchlování absolutně všude, vhodné i pro děti a neplavce mírný přístup do vody

Hana G., 17.02.2021, Dátum pobytu: 5.2. - 14.2.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Royal Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 resort jsme znali již z minulosti a opět jsme byli velmi spokojeni

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
resort jsme znali již z minulosti a opět jsme byli velmi spokojeni Zobraziť celú recenziu

Václav Vaněk, 13.01.2021, Dátum pobytu: 1.1. - 10.1.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Meeru Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (12)

Celkom: 8,4 Dovolena byla uzasna..jen myslim,ze by bylo fer informovat klienty predem,ze probiha castecna rekonstrukce resortu a tim padem jsou...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla uzasna..jen myslim,ze by bylo fer informovat klienty predem,ze probiha castecna rekonstrukce resortu a tim padem jsou nektere sluzby omezeny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Beach bungalov naprosto dostacujici,cisty a vstup rovnou na plaz je uchvatny. Na par noci jsme si priplatili za ubytovani ve Water Ville a to je opravdu luxus,ktery stoji za to.

Strava
Jidlo vyborne,velky vyber vseho.

Služby hotela
Dokonala obsluha a pristup ke vsemu.

Pláž
Plaz uchvatna,kazdy den uklizena,krasny bily pisek.

Lucie C., 21.09.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 17.9.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (1)

Celkom: 9,6 Vážně dokonalá dovolená. S tak milou obsluhou jsem se v životě nesetkala. Pláže jak z ráje, podmořský svět jak z Nema. Strava rozmanitá,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vážně dokonalá dovolená. S tak milou obsluhou jsem se v životě nesetkala. Pláže jak z ráje, podmořský svět jak z Nema. Strava rozmanitá, netradiční a výborná. Přijeli jsme nadšení a určitě plánujeme další dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je podle ceny rozděleno do několika (asi 8 kategorií). My měli tu druhou nejlevnější. Ze začátku nás pokoj zarazil, protože smrděl vlhkostí. Ale nebylo to tak strašné. Jinak byl klimatizovaný, koupelna moc hezká s venkovní sprchou, postel vždy čistá a ustlaná. K dispozici i trezor. Pokoje vždy čisté a uklizené.

Strava
Stravě nemůžu nic vytknout. Každý den byl rozdělen na různé oblasti světa. Například Maledivská nebo středomořská kuchyně. Chutě byly netradiční a jídlo opravdu výborné, k obědu i večeři jsme měli každý den jiné zákusky, výběr asi z 10 malých zákusků. Každý den bylo jídlo jiné, nikdy se to neopakovalo. Moc dobré.

Služby hotela
Služby hotelu byly naprosto bezkonkurenční, každý den místní zametali cestu od spadlých lístků, pláže taky vždy zametené, nikdy jsme nenarazili na nic nečistého. Při stravování vám hned odsouvají židli k sednutí. Fakt až nereálné, starají se o vás jak o krále. Nabídka šnorchlování, vodních sportů atd.

Pláž
Pláž jako z fotek. Úplně bez lidí. Ostrov je dost velký na Maledivy a tak jsme se celý pobyt fakt nenudili. Jen nás mrzelo, že až poslední den jsme objevili, že z jedné strany ostrova můžeme šnorchlovat a vidět obrovské množství ryb, asi jen 8 metrů od břehu. Malí býložraví žraloci plavou každý den kolem břehu. Bohužel ale díky globálnímu oteplování bylo na výběžku spoustu vyplácených mořských korálů. Maledivy jsou na poznávání mořského světa vážně jednička a flóra a fauna na ostrově jsou také jak z botanické a zoologické zahrady.

Anonym, 23.05.2020, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Kuramathi Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,6 Krasne misto, velmi hezky navrzeny komplex, skvele moznosti pristupu do vody pro nejmensi, velmi prijemny a ochotny personal. Skvele dive...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krasne misto, velmi hezky navrzeny komplex, skvele moznosti pristupu do vody pro nejmensi, velmi prijemny a ochotny personal. Skvele dive centrum a dostatecne dobry "house reef" na snorchlovani + zakladni potapeni. Moznosti potapeni/vyletu s lodi na super mista pod velmi dobrym vedenim instruktoru a mistnich potapecu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Sice starsi, ale velmi dobre udrzovany resort se super sluzbami. Pokoje uz neco pamatuji, ale jsou velmi ciste a v zasade na prespani dostacujici. Komplex ostrovu je super, docela velky, ale skvely na prochazky i ruzne moznosti koupani (pro male deti v lagunach + pro vetsi na dalsich plazich popr. snorchlovani nad koralovym utesem pobliz dive centra.

Strava
Dostacujici i kdyz mozna ponekud mensi vyber. Na nektere veci (pasta station) se obcas stala fronta, vzhledem k mnozsti lidi a deti v resortu.

Služby hotela
Potapecske centrum je super. Spa centrum take, i kdyz dost drahe. Na ostrove je v zasade vsechno co clovek muze chit: potapeni, snorchlovani, vylety, pujcovna vodnich sportu atd...

Pláž
Krasne plaze, jak uz jsem psal, hlavne pro male deti, pozvolne, bez vln v lagunach kde obcas priplave i maly zralok, manta nebo rybicky.

Dalibor Vainer, 23.03.2020, Dátum pobytu: 10.3. - 18.3.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Južný Atol Male, Hotel: Sun Siyam Olhuveli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Příjemný ostrůvek nedaleko hlavního města Malé, které zaregistrujete pouze několika odlety letadel a nočními světly. Klid a soukromí jsou...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný ostrůvek nedaleko hlavního města Malé, které zaregistrujete pouze několika odlety letadel a nočními světly. Klid a soukromí jsou jen třešničkou na dortu k čistému moři a životu pod hladinou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Útulný plážový bungalow ve stínu palem jen pár metrů od moře... Co víc si přát..?

Strava
All Inclusive se jednoznačně vyplatí a to nejen kvůli míchaným drinkům v plážovém baru.

Pláž
Západní pláž s barem a měkkou průzračnosti vodou vybízí k opalování, sledování západu slunce a hlavně k užití si dokonalé dovolené.

Oldřich N., 16.03.2020, Dátum pobytu: 4.3. - 13.3.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Thulhagiri Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

10 fotografií