Recenzie hotelov
Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Určitě nejlepší dovolená na které jsme byli.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Určitě nejlepší dovolená na které jsme byli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté,každý den uklizené, nejvíce jsme využili venkovní sprchu. K dispozici byli plážové osušky s tím,že je každý den měnili. Šampóny, sprcháče, kartáčky vše bylo na pokoji.

Strava
Jídlo v hlavní restauraci výborné,velký výběr( rýže,nudle,maso,ryby,saláty,zelenina a mnoho sladkého+ovoce) Jídlo bylo fakt výborné,není co vytknout. Byli jsme i v jiných restauracích a taky rozhodně stojí za to je navštívit.

Služby hotela
Mnoho výletů na výběr. Určitě stojí za to pár výletů navštívit. Bohužel ceny poněkud vyšší.

Pláž
Pláž každý den udržovali, denně tak 3x uklízeli od řas/ korálu pokud byly vyplavené, na pláži jsme byli skoro sami. Moře teplé,čisté a velký podmořský život.

Tereza K., 13.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 10.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Toto místo bylo naprosto dokonalé. Určitě se vrátíme znovu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Toto místo bylo naprosto dokonalé. Určitě se vrátíme znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou plně vybaveny. Postel pohodlná. Všechny ubytovací jednotky mají vstup přímo na pláž.

Strava
Strava byla formou švédských stolů. Výběr byl ohromný. Jídlo bylo výborné.

Služby hotela
Všichni zaměstnanci hotelu se maximálně snažili. Byli velmi přátelští a usměvaví.S ničím co jste potřebovali nebyl problém. Na výběr bylo velké množství výletů a zážitků.

Pláž
Pláž byla nádherná. Každý den, několikrát denně ji uklízeli. Každý měl své lehátko. Prostě naprostá dokonalost.

Vítek L., 13.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 10.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Palma 3 fotografie

Celkom: 9,2 S dovolenkou a celkovo vyberom cestovnej kancelarie som spravit lepsie nemohol. Dovolenka bola organizovana relativne na rychlo s dost...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou a celkovo vyberom cestovnej kancelarie som spravit lepsie nemohol. Dovolenka bola organizovana relativne na rychlo s dost vyhranenymi terminmi. Maldivy a hlavne tento rezort mozem len odporucat hlavne ak hladate klud a pokoj. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovany sme boli v Beach Villa. Je to maly bungalov cca 4-5m od plaze schovany vo vegetacii (stromy, palmy....) s pristupovou cestou na plaz kde kazdy bungalov ma 2 vlastne vyhradene lehatka. Bungalov bol cisty a upratovany 2x denne. Je tam dostupne wifi zdrama (na celom ostrove) avsak budte prirpaveny ze je to pomale :). Bungalov ma vonkajsiu sprchu a wc. V ramci all-inclusive sme mali v minibare (2x za den doplnany) zadarmo vsetky nealko napoje (2ks z kazdeho: coca-cola, coca-cola light, sprite, fanta, tonic). Kazdy den dostanete taktiez 2ks 1l flase pitnej vody.

Strava
Absolutna spokojnost, v ramci all-inclusive bufetove ranajky/obed/vecera. Velmi rozmanite, vyborna kvalita. Vzdy rozdelene do skupin: salaty/zelenina, studene predjedla, teple predjedla, hlavne jedlo (vyber z cca 7 az 9 druhov), a nakoniec sladke (zakusky, zmrzlina, sorbet...) a ovocie.

Ranajky: vyber od klasickych europskych ranajok az po roiginal Maldivske. Studene a teple jedla. Robili lievance, wafle, prazenicu alebo omeletu alebo cokolvek z vajicok podla zelania :)

Obed: siroky vyber predjedla a hlavneho jedla (europska kuchyna, indicka kuchyna a vela ryb.... )

Vecera: podobne ako obed s tym ze kazdy vecer je tam specialita od sefkuchara ktora je mimo hlavneho bufetu (napr na mieste robene sashimi z tuniaka, inokedy tatarak z tuniaka)

V ramci all-inclusive v pripade ze nejdete na veceru tak mate 45USD voucher na "tematicke" vecere. Pocas nasej navstevy tam bolo BBQ Beach Grill (odporucam, bolo to uzasne), India Dinner, Thai Dinner.

Plazovy bar mal skvelu obsluhu. Miesane drinky, pivo, vino. Rozdelne v menu na all-inclusive a platene. Ceny neboli nejak premrstene. Pivo vyborne chladene - Carlsberg - mozem odporucat! :)

Služby hotela
Vyuzili sme Spa, velmi dobra masaz, aj ked trosku drahsia. Sprot centrum, viete si zadarmo pozicat vsetko na vodne sporty okrem motorovych a potapania. Snorchlovacia vystroj jednoducha ale funkcna a kvalitna.

Pláž
Plaz bola uzasna! Cista a denne cistena "zahradnikmi"

Pavol C., 09.09.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 6.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Coco Palm Dhuni Kolhu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nepopsatelně nádherná dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nepopsatelně nádherná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Luxusní...

Strava
První all inclusive, kde jsem netrpěl zažívacíma problémama. Jídlo perfektní!

Služby hotela
Parádní...

Pláž
Dokonalá..

Ľudovít Rogoň, 07.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 3.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Safari Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost jak s cestovní kanceláří výběrem letecké společnosti Qatar is best. Mnohokrát děkujeme delegatovi vše překonalo...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost jak s cestovní kanceláří výběrem letecké společnosti Qatar is best. Mnohokrát děkujeme delegatovi vše překonalo očekávání všem vřele doporučujeme... nebudete litovat..... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nemělo chybu villa č. 109 naprosto ideální pro rodinu s dítětem private beach it was perfect from children:-)

Strava
Neuvěřitelné množství všech možných druhů pokrmů k snídani obědu i večeři.

Služby hotela
Personál hotelu a vůbec lidé tam vyjmeční usměvavý a velmi přátelští.

Pláž
Bílý písek průhledné blankytné moře plné nádherných barevných rybiček.....

Michaela Greplová, 28.08.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 16.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Royal Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,4 Pobyt jsme si moc užili, krásná příroda, naprosté soukromí, kvalitní služby hotelu. Po příjezdu jsme byli upozorněni, že nás nelze...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt jsme si moc užili, krásná příroda, naprosté soukromí, kvalitní služby hotelu. Po příjezdu jsme byli upozorněni, že nás nelze ubytovat do plážové vilky, kterou jsme si objednali. První noc jsme strávili v zahradní vilce a jako kompenzaci nám byl nabídnut výlet na opuštěný ostrov a odečtení $100 z účtu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytováni v plážové vile (beach villa) č. 127 s přímým vstupem na soukromou část pláže s pozvolným vstupem do moře. Část ostrova je krytá vlnolamy. Zařízení pokoje odpovídalo popisu, úklid a doplnění nápojů probíhá dvakrát denně.

Strava
Strava v hlavní restauraci je rozmanitá (gril, čerstvé těstoviny, salátový bar, vegetariánský koutek, polévky, pečivo, dezertní koutek včetně čerstvého ovoce), opakuje se v týdenních cyklech. Všechna jídla probíhají formou bufetu. Odpoledne se v baru/restauraci podává svačina. Základní nápoje (voda, káva, čaj, slazené nápoje, základní koktejly a víno) jsou v ceně programu all inclusive. Na pokoji jsou v ceně lahev vody, Coca-cola a džus.

Služby hotela
Během pobytu se o nás staral přidělený pracovník hotelu, na kterého jsme se mohli obrátit s jakýmkoliv problémem. První den pobytu jsme měli v pokoji velkého pavouka, po telefonátu na recepci nám ho personál odstranil. Všichni pracovníci resortu jsou milí a vstřícní. Součástí resortu je krásné spa, kde jsme využili párové masáže.

Pláž
Přístup do moře je pozvolný, pláž je krásně čistá (personál ji každé ráno uklízí). U plážové vily jsou k dispozici lehátka s poduškami, které personál na noc sklízí. Každé ráno jsou na zápraží připravené čisté ručníky.

Dominik Herman, 25.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 6.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Royal Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená splnila naše očekávání, moře bylo nádherné, teplé a čisté se spoustou barevných ryb, pláže čisté s bílým jemným pískem. Ostrov...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání, moře bylo nádherné, teplé a čisté se spoustou barevných ryb, pláže čisté s bílým jemným pískem. Ostrov obklopuje obrovská mělká laguna, která je vhodná na různé vodní sporty- windsurfing, kitesurfing, paddlebording, wakeboarding. Po dlouhém molu je snadno dostupný rosáhlý korálový útes, na kterém je možno spatřit spousty korálových ryb nejen při šnorchlování, ale i přímo z mola. Hotel disponuje také vybavením a instruktory na potápění. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je ohodnocen jen třemi hvězdami, což se ukázalo naprosto dostačující. Všude bylo čisto, personál byl téměř výhradně domorodý, usměvavý, klimatizace v bungalovu fungovala a bylo ji možno nastavit na snesitelný mírný provoz. Bazén nebyl potřeba.

Strava
Samoobslužné stravovaní formou švédského stolu nám vyhovuje a nabídka byla vždy velmi pestrá, vždy bylo k dispozici vegetariánské curry a dhal, 3 druhy čersvého ovoce, káva ke každému jídlu, k obědu a večeři velmi chutně upravované rybí, drůbeží a hovězí maso, dostatek zeleniny a salátů, několik druhů příloh. Zákusky byly krásné, jemné a vynikající, připomínali nám Madeiru. Děti ocenily hlavně těstoviny upravované podle italské receptury. K jídlu jsme vždy dostávali dostatek vody podle potřeby, dál ještě lahev vody pro každého na jeden den, takže jsme neměli vůbec potřebu další vodu kupovat.

Služby hotela
Náš pobyt byl krátký, některé nabízené služby jsme vůbec nevyužili: masáže, klimatizovanou posilovnu, výlet na domorodý ostrov, picknik na opuštěném ostrově, večeři na pláži při svíčkách. Užili jsme si šnorchlování s delfíny, šnorchlování na želvím útesu, paddlebording, wakeboarding a fantubing. Večer jsme si zahráli ping pong a kulečník, ale oblíbenější bylo pozorování ryb a žraloků z mola na nasvíceném útesu. Podařilo s nám dokonce vyfotit mantu. Wifi jsme ocenili při polední siestě a telefonování domů.

Pláž
Vzhledem k tomu, že se jedná o malý ostrůvek, který obejdete za 20 min, pláže byly všude dokola. Všude byly palmy, bílý písek, pozvolný vstup do vody a k tomu pocit, že tady snad nikdo není. Kolik je na ostrově lidí jsme zjistili až u večeře, kyž se sešli všichni v restauraci. Nejkrášnější pláž je ale u centra vodních sportů na severu ostrova, kde je příjemná písčina a kde jsme trávili většinu času.

Kamila K., 12.08.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Južný Atol Male, Hotel: Fun Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorné, moderní pokoje. Úklid 2x denně v pokoji i okolí vily.

Strava
Velký výběr chutných jídel.

Služby hotela
Profesionální přístup veškerého personálu. Osobní asistent.

Pláž
Krásná, čistá, bílý písek, křišťálová voda. Měli jsem nádherné počasí, po celou dobu pobytu nepršelo, nefoukal vítr.

Michaela N., 07.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 4.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Kudafushi Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý. Byli jsme tam již druhým rokem. Ostrov je krásný a rádi se sem budem vracet!

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý.

Byli jsme tam již druhým rokem. Ostrov je krásný a rádi se sem budem vracet! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vodní bungalovy jsou přijemné, ale už by potřebovaly zrenovovat!

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni, rozmanitá, velmi chutná.

Služby hotela
Ochotný a příjemný personál.

Pláž
Pláž byla nádherná, vždy uklizená! Moře čisté! Moc dobře se starají o celý ostrov!????

Ilona F., 05.08.2019, Dátum pobytu: 20.7. - 1.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

5 fotografií

Celkom: 10 Super místo pro dovolenou, opravdu odpočinkové

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super místo pro dovolenou, opravdu odpočinkové Zobraziť celú recenziu

Pavel Koutný, 05.08.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 1.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Royal Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)