Recenzie hotelov
Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Perfektná dovolenka, kľud, oddych a maximálny relax v raji

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektná dovolenka, kľud, oddych a maximálny relax v raji Zobraziť celú recenziu

Strava
Výborná strava

Pláž
Krásna čistá pláž s bielym pieskom

Matej K., 13.07.2019, Dátum pobytu: 26.5. - 4.6.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost se vším, opravdu nebylo co vytknout

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost se vším, opravdu nebylo co vytknout Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v bungalovech supr, oproti klasickému ubytování v hotelu je zde naprosté soukromí, dostatek prostoru, vlastní veranda, svoje lehátka, prostě paráda

Strava
Jídlo naprosto skvělé, poprvé jsem neměla potřebu si pokrmy dochutit, výběr dostačující, zákusky naprosto báječné, žádné fronty v jídelně

Služby hotela
Opět jen samá chvála, od příjezdu až do konce. V jídelně vlastní stůl označený jmenovkou, po celou dobu se o vás stará jeden číšník, každý den večer výměna osušek na lehátka u vily samozřejmostí, denní doplnění nealka v minibaru na pokoji, u bazenu stojan s osuškami - nebyl problém si několikrát denně vyměnit za suchou. Při večerním posezení opět samá péče, člověk se musel zvednout opravdu jen při cestě na WC

Pláž
Stačilo pár kroků a jste na pláži, ať u vily nebo u bazénu. Všude čisto, každé ráno byla pláž uklízena od spadaných listů ze stromů, které byly před vilkami. Voda nádherná, teplá, čistá, při šnorchlování bylo vidět spoustu ryb a korálů.

Žádné přeplněné pláže, jak jsem zvyklá z předchozích resortů, občas jsem měla pocit, že se koupu sama.

Jitka K., 01.07.2019, Dátum pobytu: 14.6. - 26.6.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Royal Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Boli sme veľmi spokojní pomer cena a kvalita, dovolenka sa vydarila napriek tomu, že začalo daždivé počasie. Odporúčam využiť niektoré...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Boli sme veľmi spokojní pomer cena a kvalita, dovolenka sa vydarila napriek tomu, že začalo daždivé počasie. Odporúčam využiť niektoré potápačské centrum a ponoriť sa - nádherný podmorský svet. Veľa delfínov, žraloky a manty raje, korytnačky a iné...... Je tam aj v blízkosti jeden vrak a kaverna. Je to moslimská krajina a v ramadáne mimo hotela majú oveľa prísnejšie pravidlá pre turistov ako v Egypte. Výlet na bicykloch treba využiť a previesť sa po celom atole. Hotel ponúka využitie bicyklov v rámci all inclusive zadarmo. Radi sa tam znovu vrátime 9 dní bolo príliš málo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie na úrovni, udržiavané v čistote iba vonku menší problém s doternými sliepkami a mačkami prikrmovanými nemeckými turistkami. Pri izbách nádherná tropická záhrada plná kokosových paliem.

Strava
Strava bola veľmi chutná, ryby každý deň na rôzne spôsoby, dostatok čerstvého ovocia a zeleniny, polievky výborné.

Služby hotela
Boli veľmi úslužný ústretový a radi poradili čo kde a ako. Fakultatívne výlety Hotela boli na úrovni.

Pláž
Pláž udržiavaná, čistá. V čase nášho pobytu obsadenosť hotela bola ani nie tretina, takže pláž a lehátka stále voľné, veci ako sme si ich tam ráno nechali večer sme si ich aj našli.

Anonym, 25.06.2019, Dátum pobytu: 14.5. - 23.5.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Equator Village (Gan)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Idealni dovolena na libanky, skvely odpočinek a relax

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Idealni dovolena na libanky, skvely odpočinek a relax Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, každý den 2x uklid, vecer je potreba si dat pozor na hmyz a ještěrky, které se drží u vstupních dveří, minibar za poplatek, každý den doplnění vody v rámci all inclusive zdarma

Strava
Velky výběr, grilování, spoustu druhu ovoce, také koutek s indickým jídlem, snídaně bohaté, odpoledne svačiny u bazénu, úžasný nápojový lístek - žádné místní patoky, ale kvalitní značky alkoholu, jen místní pivo je hodně slabé :)

Služby hotela
Přidělení vlastního číšníka, vlastní stul v jídelně, vlastní lehátka s číslem pokoje, personal vychází maximálně vstříc, nic není problem

Pláž
Perfektni, lehátka jsou pohodlná, každý den probíhá výměna ručníků na pláž, u bazénu jsou k dispozici extra ručníky - není potreba si brát vlastní ručníky, které jsou určené na pláž

Veronika Jelínková, 24.06.2019, Dátum pobytu: 11.6. - 21.6.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Royal Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Velmi příjemná a klidná dovolená. Služby hotelu výborné. Okolí a pláže dokonalé. Malý ostrov, ale každý si najde své soukromí.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemná a klidná dovolená. Služby hotelu výborné. Okolí a pláže dokonalé. Malý ostrov, ale každý si najde své soukromí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení ve vodním bungalovu je zastaralé a velmi jednoduché. Čistota v bungalovu dobrá, jen koupelna by se dala zlepšit.

Strava
Velký výběr jídla, tématické večeře, mezinárodní kuchyně. Jídlo vynikající.

Služby hotela
Potápěčské centrum, velká nabídka výletů, obchod se suvenýry.

Pláž
Pláže čisté, soukromé plážičky, skvělý přístup do vody. Nádherné korálové útesy kolem ostrova.

Luboš P., 28.05.2019, Dátum pobytu: 15.5. - 23.5.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Kaafu Atol, Hotel: Embudu Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Skvela dovolenka, nadherne plaze, tyrkysove more, pestry podmorsky svet (videl som okrem pestrofarebnych ryb, murenu, korytnacku,...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvela dovolenka, nadherne plaze, tyrkysove more, pestry podmorsky svet (videl som okrem pestrofarebnych ryb, murenu, korytnacku, delfiny, homare, raju, mantu, zraloky). Ludia mili, usmievavi, slusni. Zaujimave vylety (snorchlovanie, chytanie ryb). Celkova atmosfera bola vynikajuca. Vyborne biele vinko a kvalitna a la carte restauracia. Oddych, pokoj, relax, klud, naozaj impozantne, odporucam. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby 2x do dna upratovane, vsetko ciste. Lehatka rano a podvecer obsluhovane. Uteraky menene a minibar doplneny denne. Vsade cisto, staraju sa aj o plaze a floru na ostrove.

Strava
Strava chutna, ale kazdy den velmi podobna. Vyborne grilovane ryby a ovocie. Na bravcovinu tu zabudnite a musim vyzdvihnut aj zdravu pripravu jedla. Restauracia a la carte na top urovni. Flasa vina, ak nechcete to ich rozlievane stoji cca 40 USD. Vyborne dezerty.

Služby hotela
My sme mali AI, cize mali sme iste sluzby zadarmo, ale vsetky ostatne su dost drahe. Sluzby zamestnancov boli nadstandartne. Odporucam pozicat si kajak.

Pláž
Plaz cista, krasny biely piesok, navokol palmy a krasne az gycove tyrkysove more.

Štefan S., 14.05.2019, Dátum pobytu: 30.4. - 8.5.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Royal Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 7,2 Až na pokoj, bylo vše super..

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Až na pokoj, bylo vše super.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj nebyl zrovna v pěkném stavu, ale na přenocování to určitě rozhodně stačilo...

Strava
Výborná a rozmanitá, není co dodat..

Služby hotela
Personál byl ochotný a milý, není co vytknout..

Pláž
Super, není co dodat.

Anonym, 13.05.2019, Dátum pobytu: 30.4. - 8.5.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Kaafu Atol, Hotel: Embudu Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Ubytování omšelé, ale čisté. Září život v moři petardy, každý den je co obdivovat, proti stojí za to jež do tohoto resortu/pokud někdo...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování omšelé, ale čisté. Září život v moři petardy, každý den je co obdivovat, proti stojí za to jež do tohoto resortu/pokud někdo nešnorchluje, ať si vybere jiný hotel, kde je možnost i jiného vyžití, než potápění/. Zobraziť celú recenziu

Olga H., 13.05.2019, Dátum pobytu: 29.4. - 8.5.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Južný Atol Male, Hotel: Fun Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Myslím, že krásnější dovolená být nemohla!!:))))) Cesta se dá úplně v pohodě přežít, není to nic hrozného. Po příjezdu do ráje na nějakou...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Myslím, že krásnější dovolená být nemohla!!:))))) Cesta se dá úplně v pohodě přežít, není to nic hrozného. Po příjezdu do ráje na nějakou cestu zapomenete. Křišťálově čistá voda, všude miminka žraloku a několik druhů malých i velkých rybiček různě zbarvených. Jediné co, že poměrně po celém ostrově jsou na každém metru v moři mrtvé korály a my jsme byli bez bot, takže jsme museli dávat velký pozor ikdyž občas jsme se o něco trošku píchli. Takže určitě boty do vody!!:) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nádherné přímo na pláži, ale dokoupili jsme si ubytovani ve Water Bungalov a nemohli jsme udelat nic lepsiho, nejkrasnejsi zazitek. Urcite ty penize za to stoji. V noci vodu vubec neslysite splouchat jak hodne lidi psalo. Koukat na vychod nebo na zapad slunce je to nejkrasnejsi!!!! Absolutne se to neda srovna s ubytovaním na plazi. K Water Bungalovu patri i zvlast lepsi restaurace, kde nebylo tolik lidi jako pri te prvni.

Strava
Strava vyborna, bylo na vyber opravdu mnoho. Veskera zelenina a ovoce, maso, testoviny, vajicka, cinske nudle, dezerty, dorty, rolady, zmrzliny, nekolik druhu peciva, salaty, drezingy, omacky opravdu toho bylo hodne. Nikdy jsme nemeli pocit ze by neco chybelo..

Služby hotela
Sluzby hotelu bezkonkurencni, po celem ostrove jezdi s (golfovymi voziky) vsude vas dovezou kam potrebujete. Pri stehovani nas automaticky prevezli i s kuframa na vodni bungalov. Cisnici ve vsevh restauracich obskakuji vsechny. Kazdy cisnik ma pridelene pokoje ktere obsluhuje, kazdou snidani obed i veceri naleva obycejnou chlazenou vodu z pet lahve. Jsou vsichni moc hodni a prijemni. Nikdo vam nic nevnucuje.

Pláž
Na kazde casti ostrova je plaz jinak cista, u prvniho ubytovani 456 bylo na te strane plaze pomerne dost mrtvych koralu.. to same u water bungalovu vsude mrtve koraly.. na jizni a severni strane ostrova nebylo skoro nic. Uprostred mola kde jsou domecky na vode, je pisek po kterem jdete jako po koberci. Jinak jsou plaze krasne ciste, zadne odpadky, obcas jsme videli pet lahve z pokoju, ale to jsou bohuzel lidi prasata ktere to nevyhodi do kose a nechaji to na plazi.. jinak plaze kazdy den cistili a zametali od spadanych vetvi palem a vseho mozneho. Na kazde plazi je mozno videt nekolik krabu, hodne jich je malickych ktery nejsou ani videt jsou bily a hrozne rychly. Ale nasli jsme par i vetsich.

Kateřina D., 13.05.2019, Dátum pobytu: 30.4. - 8.5.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Prozatím nejhezčí pláž a koupání v moři, v tomto ohledu posouvá Kanáry, Kapverdy a Zanzibar za sebe, gastronomii 5ti * hotelů ale asi ne,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Prozatím nejhezčí pláž a koupání v moři, v tomto ohledu posouvá Kanáry, Kapverdy a Zanzibar za sebe, gastronomii 5ti * hotelů ale asi ne, a v ubytování - některé cestovky mají tento hotel 5* a některé 4*, blíže je to asi k těm 4. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Sprcha venku z koupelny - nezvyklé, ale paráda

Postele velké, pohodlné, klimatizace tichá

Strava
Výběr a obměňování nabídky odpovídá spíše 4* , ale vše kvalitní, čerstvé ovoce a saláty výborné.

Trochu nepochopitelné, že z 5 restaurací ve 2 neplatí All Inclusive a v obyčejné pizzerii stojí podprůměrná pizza 20USD a v BBC na pláži nabízí menu plodů moře za 169USD, neumím si představit, čím by mě chtěli překvapit, nemohl jsem nahlédnout - nikdo tam neseděl.

Služby hotela
Vše v pořádku, dobře organizovaný úklidový servis, nikdo vás neobtěžuje.

Pozitivní novinka k plýtvání pracích prostředků věčným zbytečným vyměňováním ručníků - v koupelně proutěný koš- ručníky které chcete vyměnit vhoďte do koše, chytré řešení.

Negativní - voda v lednici na pokoji 0,5l PET zdarma , jakmile načnete stejnou značku vody v 1,5l PET, stojí 3USD, to nevede zrovna ke snižování odpadu plastů.

Pláž
Krásná, moře teplé, pláž s lehátky pod mangrovníky místo slunečníků, vynikající.

Radovan S., 10.05.2019, Dátum pobytu: 16.4. - 24.4.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)