Recenzie hotelov
Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Slovy těžko popsatelná nádhera

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Slovy těžko popsatelná nádhera Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelový komplex úžasný

Strava
Pestrá, bohatá, výtečná...

Služby hotela
Služby skvělé a úžasný personál hotelu prostě jen dokreslil dokonalý obraz

Pláž
Čistá, naprosté soukromí, průzračný a krásně teplý oceán ( 30 stupňů )

Jiří F., 06.01.2020, Dátum pobytu: 25.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 Vánočné rodinná dovolená. Splnila očekávání. Ubytování přesně jak uvedeno v katalogu. Strava super. Cesta z letiště Malé ještě jedním...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vánočné rodinná dovolená. Splnila očekávání. Ubytování přesně jak uvedeno v katalogu. Strava super.

Cesta z letiště Malé ještě jedním menším letadlem (Dash 8, pro 40 lidí) cca 50 minut, pak na vlastní ostrov ještě lodí 20 minut. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Splnilo očekávání - ubytování 4 členné rodiny ve 2 sousedních vilkách na pláži 10 m od moře. Vybavení v pořádku. Lednice s minibarem, trezor, supertichá klimatizace, pěkná venkovní koupelna. Postele v pořádku.

Strava
Široká nabídka mezinárodní kuchyně. Mnoho druhů předkrmů, polévka, hlavní jídlo výběr z 10 druhů + několik salátů. Ryby a plody moře každý den. Nápoje servírované z originál lahví, pivo Carlsberg, dobrá vína.

Výhoda chození na boso jak na celém ostrově tak i v jídelně.

Služby hotela
Vše v pořádku až na číšníky. Nejsou organizováni, nepamatují si objednávky, působí zmateně.

Pláž
Pláž po celém obvodu ostrova. Před vilkami mělká zátoka. Voda v prosinci 31 stupňů. Mírné vlny po celou dobu.

Šnorchlování u velkého mola dobré. Žraloci (do 2 metrů), želvy, rejnoci.

Tomáš Novák, 03.01.2020, Dátum pobytu: 20.12. - 29.12.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Hondaafushi Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9,4 9/10

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
9/10 Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
10

Strava
10

Služby hotela
10

Pláž
Celkovy dojem kazily pytle s piskem, ktere zamezovali vymilani brehu, pytle mohly byt lepe maskovany, misty to vypadalo jak na skladce, nastesti jsme byvali ve waterbungalovech. Jinak je to raj na zemi :)

Pavel Tlach, 01.01.2020, Dátum pobytu: 20.12. - 29.12.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Safari Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 S leteckou společnosti Qatar, přestup v Kataru. Odlet z Prahy odpoledne v 16 a přílet na hotel v 15 druhy den. Bohužel vždy skoro o dva...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S leteckou společnosti Qatar, přestup v Kataru. Odlet z Prahy odpoledne v 16 a přílet na hotel v 15 druhy den. Bohužel vždy skoro o dva dny osizeni kvůli pozdním odletum Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vodní vilka byla nejlepší volbou. Mají samostatnou restauraci u mola, kde každý má svůj stůl a tudíž se nemusí bát, ze bude mít někdy obsazeno. Přidělen číšník, který se stará po celou dobu pobytu

Strava
Strava malej vyber, dost se opakující. Za ty peníze jsem čekala větší vyber, zákusky ale naprosto luxusní a vyber ovoce a zeleniny tez

Služby hotela
Nepotřebujete měnit eura ani dolary. Na celem ostrově se vše píše na číslo pokoje a účet se srovnává večer před odletem

Pláž
Pláže čisté, sem tam u vstupu korály či útesy. My měli samostatný vstup přímo z terasy. Voda docela mělká, u mola denně možnost vidět žraloky a rejnoky a možnost s nimi plavat

Daniela Badinová, 01.01.2020, Dátum pobytu: 17.12. - 29.12.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (2)

Celkom: 9,6 O Maledivách koluje mnoho tvrzení. Jednak, že je to zosobnění Ráje na Zemi, což po jejich návštěvě mohu plně potvrdit, dále, že se...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
O Maledivách koluje mnoho tvrzení. Jednak, že je to zosobnění Ráje na Zemi, což po jejich návštěvě mohu plně potvrdit, dále, že se ocitnou v nedaleké budoucnosti pod hladinou oceánu díky klimatické změně, což nedokáži potvrdit, ale rozvoj investiční stavební činnosti (rozšiřování letiště, stavební rozšiřování rezortní infrastruktury, nová výstavba v hlavním městě Male), jakoby toto popírala a nebrala v potaz. Klimatickou změnu zde potvrzují odumřelé korálové útesy. Přesto však i na těchto útesech panuje velmi rozmanitý život,

což jsem formou šnorchlování mohl pozorovat a filmovat pár metrů od sněhobílé pláže, což byl nezapomenutelný a snad největší zážitek celého pobytu. Jinak doporučuji délku pobytu deset dnů! Byť se jednalo o malý rezort a malý ostrůvek Meeru Island end spa, každý den bylo co ojevovat a čím se zabývat. Jen nevím, proč sem většina návštěvníků létá, protože ve vodě v báječném oceánu jsem nás najednou napočítal do deseti a slunících se na pláži nebylo o moc více. Asi sem létají proto, aby se mohli pochlubit svým kolegům, že zde byli, že na to prostě mají. Jinak fakt nevím a je to moc škoda, protože zřejmě ti, co by si to možná dokázali opravdu užívat, na to nemají, nebo že by se sem již promítla filozofie onoho škaredého káčátka???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní jsme byli v bungalovech nám odpovídající cenové relaci a opět interiér odpovídal nabídce a fotografiím v nabídce. Osobně se v ubytovacím zařízení zdržuji co nejméně, většinou jen po dobu spánku a zbytek času věnuji aktivitám, takže v tomto směru jsem velice skromný. Přesto to na můj vkus bylo opravdu moc pěkné a personál by nám, kdybychom jej neusměrňovali, uklízel i třikrát denně, byť to nebylo vůbec potřeba.

Strava
Strava byla fantastická. Byly to přímo kulinářské orgie a člověk nevěděl, co si vůbec z té nádhery vybrat a co nechat na jindy, protože oči by stále jedly, ale žaludek již nemohl! Doporučuji plnou penzi, pro ty, co moc nemusí alkohol. Bohatě to postačuje. To pivo si případně dokoupíte. Partnerka focením jídelní nabídky, jejím uspořádáním, vytvořila přes 200 krásných fotografií. Osobní číšník byl skvělý, úslužný, velmi komunikativní a příjemný člověk, ale to platí o celém personálu, starajícím se o gastronomii. Naštěstí naše sportovní aktivity zabránily tomu, abychom se vraceli domů s několika kilogramy tělesné váhy navíc.

Služby hotela
Služby hotelu byly na vysoké úrovni a jednání personálu velmi vstřícné a profesionální. Lidé přívětiví a úslužní. Výběr aktivit úžasný, jak v samotném rezortu, přesně, jak je uvedeno v nabídce, tak i mimo rezort v rámci různých výletů. Mimo sportu jsme se zúčastnili velmi veselé a spontánní taneční zábavy, zajímavé přednášky o historii Malediv a jejích obyvatel, další přednáška byla o studiu krásných rejnoků-mant apod. Výlet do Male byl trochu dobrodružný, protože cesta rychlým člunem přes větší vlny mimo náš záliv nebyla pro křehké povahy zrovna nejpříjemnější. Výlet jachtou za západem slunce nám trochu pokazilo zamračené počasí, ale slíbení delfíni byli super. Pro bystrého člověka, delfíni se dají pozorovat i z pláže, byť jen na dálku.

Pláž
Pláže v rezortu jsou úžasné, krásný sněhobílý písek. Stále udržované, protože oceán stále na ní vyvrhuje úlomky mrtvých korálů, což je moc smutné, ale personál je skvělý a snaží se tyto úlomky pravidelně odstraňovat. Občas jsem si myslel, že jsem v rezortu sám, protože přestože hladina byla naprosto klidná, tak jsem ve vodě byl zcela sám na celém několikasetmetrovém pobřeží. Voda byla čistá a velmi teplá. Vlnky jen občas a tak do deseti centimetrů. Prostě super!

Bedřich Navrátil, 26.12.2019, Dátum pobytu: 18.11. - 30.11.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Meeru Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Meeru Island end spa 10 fotografií

Celkom: 9,4 skvělá dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
skvělá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
příjemné a čisté

Strava
jídlo bezva, ryby skvělé, pití úžasné

Služby hotela
bezchybné

Pláž
úžasná

Petr Příhoda, 19.12.2019, Dátum pobytu: 6.12. - 16.12.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Reethi Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolena, novy resort, vynikajiici jidlo a opravdu allinclusive se vsim vsudy. Odpocinek, relax a mate pocit, ze je vse pro Vas....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolena, novy resort, vynikajiici jidlo a opravdu allinclusive se vsim vsudy. Odpocinek, relax a mate pocit, ze je vse pro Vas. Resort je opravdu novy a managementu na nem zalezi, neustale se vas ptaji, co by mohli zlepsit, co pro Vas udelat a hned to je. Vsechno bylo tak, jak jsem si z katalogu predstavovala. Uzasne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vodni vilka byla krasna, nova, vybavena luxusni kosmetikou amouage, dvakrat denne uklizena a doplnovany minibar i vinny bar. Lehatko na terasce houpaci a moc pohodlne????. Pristup do vody po schudcich a pak zebriku. Pod vsemi vilkami voda cca po ramena. Soukromi. Super.

Strava
Strava se podava v hlavni restauraci a pak v baru. V baru je dvakrat tydne slavnostnejsi obed. Vouchery - meli jsme 4 a my jsme je uzili v seafood restauraci a bylo to opravdu vynikajici. Koncem pobytu nam delali i jidla na miru v normalni restauraci. Neustale se nas ptali, jestli jsme spokojeni a my si vymysleli a vse bylo, jak jsme si vymysleli. Vzdy je navic grill - seafood, ryby cele i porcovane, kureci... italsky koutek- pizza , testoviny.... Vynikajiic kuchari ve vsech restauracich.

Služby hotela
Sluzby hotelu jsou vynikajici. Jak jsem psala, vsechno je v cene. Zadne podepisovani, ze jste meli to, ci ono. Masaze- uzasne. Vochery obsahuji 45 minutovoe masaze, coz je fajn. Z masazniho lehatka koukate okenkem v zemi na podmorsky svet. Super. Vylety- kazdy den se jezdi dvakrat snorchlovat, dva voucherove vylety - zapad slunce a rybareni. My jsme tam byli tesne po otevreni hotelu, tak mozna bude pozdeji vetsi vyber. Vodni sporty, pekna posilovna. K sluzbam chci napsat, ze mate osobniho manazera. Ten nam vse zarizoval a byl neustale k dispozici. Nedorazily s nami kufry, i kdyz jsme na to byli trochu pripraveni, hotel nam pripravil hotelova tricka a sárí a nabidl cestu s doprovodem na nakupy do Male zdarma. To bylo mile.

Pláž
Pod vilkami byl obcas proud, my jsme tedy obcas chodili na plaz u baru. Bila, cista, od koralu neustale uklizena. V lagune jsou i zive koraly a dobre se k nim plave. Ostatni plaze pred plazovmi vilkami byly prazdne a krasne. Plaze kolem recepce byly obsem na strane s vetsimi vlnami, ale my byli mimo sezonu a bylo dost bourek. Na plazich mate pocit, ze jste sami. Bylo tam hodne svatebnich hostu a tridenich turistu a neumeli plavat. I kdyz jsme byli na nejfrekventovanejsi plazi u baru, byli jsme tam vlastne sami.

Hana S., 16.12.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: VARU by Atmosphere

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 8 fotografií

Celkom: 8,6 skvělé, nemám co vytknout ani CK ani hotelu

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
skvělé, nemám co vytknout ani CK ani hotelu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování naprosto vyhovující, venkovní sprcha byla úžasná, občas to malinko vázlo s úklidem, ale to se stalo jen jednou, wifi v každém bungalovu na heslo, takže dost dobré

Strava
strava vcelku rozmanitá, denně ryba, hovězí i kuřecí, opravdu hodně indického jídla

Služby hotela
služby skvělé, měl nás na starost jeden člověk, měli jsme jeho číslo a mohli zavolat kdykoli a na cokoli se zeptat

Pláž
pláž čistá, každý den ji uklízeli, i když je resort plně obsazený tak máte pocit, že jste tam skoro sami

Zlatica T., 12.12.2019, Dátum pobytu: 26.11. - 5.12.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Všechno se vším!!! Klid, pohoda, sport, adrenalin, večerní show!!! Úžasné, překrásné !!!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno se vším!!! Klid, pohoda, sport, adrenalin, večerní show!!!

Úžasné, překrásné !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Fantastický plážový bungalov.

Strava
Super.

Služby hotela
Noblesní.

Pláž
Po celém ostrově písečná a každý den uhrabaná, navýsost nádherná

Tomáš Drobný, 03.12.2019, Dátum pobytu: 20.8. - 31.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Lhaviyani Atol, Hotel: Kuredu Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia