Recenzie hotelov
Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Naprosto dokonalá dovolená, jak si jen dokážete představit.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto dokonalá dovolená, jak si jen dokážete představit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi klidný garden room v "botanické" zahradě plné vůní a barev, 2xdenně uklizený. Fauna i flora na dosah ruky.

Strava
Úžasné jídlo. Denně překvapení ve formě tématické večeře. Nadšení sdílela i naše dcera. Exotické ovoce,místní speciality, vše čerstvé a voňavé, až zrak přecházel.

Služby hotela
Skvělý servis. I na poslední chvíli bylo možné domluvit spontánní výlet. Přátelský a ochotný personál. Vše v modelu "no problem" a vždy s úsměvem na tváři, velmi potěšující!

Pláž
Do pár kroků pláž kolem celého atolu. Cca 5 oficiálních vstupů pro šnorchlování u riefu. Stovky a stovky ryb. Manty, žraločci a další mořští obyvatelé. Vhodné i pro děti, které nemají rády "hloubku".

Andrea Bezačinská, 07.11.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 4.11.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Vilamendhoo Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Splnilo očekávání.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Splnilo očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi kvalitní a špičková údržba a čistota.

Strava
Pestrá, vynikající kvality.

Služby hotela
Minimální požadavky z naší strany.

Pláž
Udržovaná a čistá. Problém při odlivu - nízký stav vody a nebezpečí odření o korály.

Pavel Vlček, 03.10.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 5.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dojem z dovolené je příjemný ostatně má své ALE. V cestovní kanceláři, při platbě zájezdu, mi slečna za stolem tvrdila, jelikož máme...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem z dovolené je příjemný ostatně má své ALE. V cestovní kanceláři, při platbě zájezdu, mi slečna za stolem tvrdila, jelikož máme přestup v Dubaji, že tam na nás bude čekat delegát česky hovořící. Jelikož naše angličtina není na skvělé úrovni. Ovšem, delegát nikde. Při příletu na letiště v Male, kam naše cesta směřovala, jsme doufali, že bude tedy delegát čekat tam a že nás dovede do hotelu. Delegát opět nečekal. Při příjezdu do resortu, kam jsme se dopravili, jsme tedy čekali delegáta na svém místě. Delegát opět nikde! Proč nám tedy v cestovní kanceláři řekli, že delegát bude? Myslím si, že pokud má člověk dovolenou od cestovní kanceláře, měl by mít i na svém místě delegáta, nebo se mýlím? Proč to u jiných cestovek funguje? Toto nám značně snížilo zážitky z dovolené, neboť jak jsem již zmiňovala výše, naše angličtina není na skvělí úrovni a dovolenou nám to značně zkomplikovalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bychom nic nevytýkali. Bylo velice příjemné a čisté. Každý den úklid bungalovu, sice v nepravidelném čase, ale přece jen. Úklid byl poctivý.

Strava
Strava v hotelu byla dobrá. Jídla bylo mnoho, na výběre z různých chutí a druhů. Určitě si každý najde své. Co nás ovšem nemile překvapilo, byl pitný režim. Jen voda na příděl? Vše ostatní za poplatek, který nebyl v přepočtu zrovna malý. Myslím si, že v takové destinaci, kde je stále teplo, je pitný režim dost důležitý, jelikož to beru také z pohledu zdravotnického pracovníka. Dvě litrové lahve pro dvě osoby na celý den si myslím, že je tedy dost málo!

Služby hotela
Služby hotelu byli průměrné.

Pláž
Přístup do vody byl skvělý. Pláž velice čistá, voda byla také čistá a teplá. Toto nás nadchlo z celé dovolené nejvíce.

Pavla Ditrichová, 02.10.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 24.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Krásná dovolená. I když bylo údajně období dešťů, bylo krásně. Pršelo 3x, z toho jednou v noci a 2x za den cca tři minuty

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. I když bylo údajně období dešťů, bylo krásně. Pršelo 3x, z toho jednou v noci a 2x za den cca tři minuty Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nábytek starší, ale vše uklizeno, úklid 2x denně. Na osobu na den půl litra vody. Počítejte každý den s koupí 1,5 l vody za 3 dolary. Klimatizace trochu hlučnější. Na straně u mola hezčí výhled, na straně k letišti je zase klidná voda a jdou tam krásně vidět ryby a menší žraloci.

Strava
Naprosto skvělá. Vždy bylo co na výběr a to i pro případné vegetariány. Maso, těstoviny, saláty, dezerty, vše vždy udělané perfektně. Těstoviny dělají před vámi a zaměstnanci milí a můžete si popovídat. Pití dolívá obsluha, dávali jsme každý den dolar, ale nijak si o peníze neříká a obsluhuje všechny stejně, bez rozdílu.

Služby hotela
Hotel nabízí kulečník, fotbálek, golf a tenis zdarma, dále jsou zde výlety, které se nám zdáli hodně předražené. Tenis vydržíte hrát cca 20 minut a to i večer, jelikož je zde velká vlhkost a teplota pod 30 neklesne. Je zde obchod se suvenýry. Stejné ceny jako na letišti, ale na letišti větší výběr.

Pláž
Pláž super. Na straně u mola dva dny vyplavávaly řasy, vždy ráno byly uklízeny. Dostatek místa. S nikým se nedělíte, kolikrát jste tam samy a to byl ostrov témeř zaplněn. Je tu ticho a klid, opravdový relax pro ty, co si chtějí odpočinout od ruchu. Večer tajděte na konec mola, plavou tam žraloci, velké ryby a manty, je to pěkně osvícené a voda průzračně čistá.

Tereza L., 24.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 19.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Holiday Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 9,6 Byli jsme nadmíru spokojeni, trochu zmatek na letišti v Male - chvíli jsme hledali zástupce CK , delší doba přepravy lodí na ostrov,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme nadmíru spokojeni, trochu zmatek na letišti v Male - chvíli jsme hledali zástupce CK , delší doba přepravy lodí na ostrov, čekání na letišti na další turisty Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pěkný a čistý hotel, bezproblémové připojení wifi za menší poplatek

Strava
pestrá, spokojenost , vybere si každý - orientální, evropská kuchyň

Služby hotela
nevyužili jsme, ale nabídka byla pestrá

Pláž
čistá, pravidelný úklid,

Blanka L., 23.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Už od prvních okamžiků, strávených na Maledivách, se mi z té nádhery tajil dech. Při odjezdu sem pak měla slzy v očích a slíbila si, že...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Už od prvních okamžiků, strávených na Maledivách, se mi z té nádhery tajil dech. Při odjezdu sem pak měla slzy v očích a slíbila si, že do hotelu Sun Island určitě ještě zavítám,... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalov, nacházející se v části "Sunset village", měl nejen přímý výhled, ale i přímý přístup na pláž. Byl standardně zařízen. Za zmínku stojí venkovní sprchový kout s nebem místo stropu a trávníkem místo dlaždiček. Rovněž je tam natažená šňůra pro usušení věcí. V koupelně jsou pak k dispozici základní hygienické potřeby, jako šampón, sprchový gel, dostatečné množství ručníků i osušek,... Televize má jak hotelové (s informacemi o hotelu a jeho službách), tak celosvětové programy. Je zde rovněž set pro přípravu čaje i kávy. Minibar je však zpoplatněn (v rámci all-inclusive jsou dvě Coca-coly a dva Sprity v plastových láhvích zdarma). Před terasou je vybudovaný kohoutek s vodou pro opláchnutí nohou,... od písku (mají promyšlené opravdu vše :D). Standardně se uklízí dvakrát za den. Já sem si osobně požádala o úklid obden. Doporučuji při odchodu na večeři nechat rozsvícené venkovní světlo nebo si sebou vzít baterku (cesty jsou osvíceny střídmě. První den jsem měla problém trefit na večeři/pokoj :D). Komáři zde nejsou.

Strava
Při prvním příchodu do restaurace Vám je přidělen stůl i číšník na celou délku pobytu. Já sem měla štěstí na velmi přívětivého postaršího pana Ramize, který již při zpozorování mého příchodu připravil můj stůl k jídlu,... třikrát za den se ptal, jak se mám,... případně doporučil pěkné zákoutí resortu (takže, když se s ním setkáte, tak ho pozdravujte,...! :D :)). Co se týká jídla jako takového - bohatý výběr pečiva, zeleniny, ovoce, příloh, masa a zákusků každý den.

Služby hotela
Službám hotelu není co vytknout. Od příjezdu na ostrov do odjezdu z ostrova je o Vás postaráno (k Vaší spokojenosti). Každý člen personálu, který Vás potká, pozdraví nebo se zeptá, jak se máte. Všichni jsou velmi milí a vstřícní. Na zpropitné nečekají, natož aby si o něj řekli. Když jim ho dáte, tak ho s pokorou příjmou a poděkují. Ve tři ráno dokonce přišel manager resortu za námi na snídani a ptal se, jaký byl pobyt, zda mám/e nějaké stížnosti,... V celém hotelu se za nic neplatí na místě - vše se zapisuje na účet pokoje, který před odjezdem zaplatíte na recepci.

Pláž
Před našimi bungalovy byla pouze jedna "řada" palem, stromů,... která v případě potřeby poskytovala stín. Zbytek prostranství tvořila prostorná, čistá (bez kousků korálů), písčitá pláž. V případě potřeby byla pláž zametána (:D ano, ženy zametaly listí) a nebo shrabávána (muži shrabávali naplavené kousky korálů, řas,...). Pláž byla přes den prakticky prázdná. To bylo způsobeno i tím, že se nacházela na druhé straně ostrova. Nejvíce lidí se zde vyskytovalo při romantické večeři v altánku či při západu slunce.

Lucie Románková, 22.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

26 fotografií

Celkom: 10 Naprosto úžasné,

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto úžasné, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme v plážovém bungalovu,veliký pokoj, koupelna se sprchou a vanou, a venkovní koupelna. Před bungalovem pod nstřechou lehátka na odpočinek, na pláži další dvě lehátka. Výměna ručníků a uklid probíhal každý den.

Strava
stravování bylo formou all inclusice, výběr veliký, pestrý výběr i salátů a neskutečný výběr sladkých dobrot.

Služby hotela
Služby hotelu na naprosto perfektní.

Pláž
Pláž krásná, denně ráno pohrabaná, ve vodě korály a spousta barevných rybek.

Jitka B., 21.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 16.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Dreamland The Unique Sea & Lake Resort / Spa (Hirundhoo)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolenou jsme vybírali také na základě recenzí, a polohy ostrůvku, kdy teda volba padla na Embudu village, hned po příjezdu nás všechno...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme vybírali také na základě recenzí, a polohy ostrůvku, kdy teda volba padla na Embudu village, hned po příjezdu nás všechno nadchlo ....Malinký ostrůvek splnil naše očekávání :-) , poloprázdné pláže , šnorchlování kousek od břehu, rozmanitost fauny (rejnoci, želvy, baby žraloci) vše hned na dosah :-). Jelikož jsme si zaplatili i výlet na jiné ostrůvky co byli poblíž tak jednoznačně můžeme říct, že jsme 100% vybrali nejlépe jak co se týče vzhledu rezortu, pláží či útesů na potápění :-)... Naše líbanky se tak staly nezapomenutelné :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Plážové bungalovy splňovaly vše co by na dovolené měly :-), my jsme měli klasický superior bungalov, což je ta asi nejlepší volba v tomto rezortu, nejdřív jsme uvažovali nad joker ubytováním ,ale naštěstí nám to bylo rozmluvené, jelikož bychom byli ubytovaní v pokojích v patrové budově. Co se týče vodních bungalovů tak v tomto rezortu si myslíme že by to byli vyhozené peníze ( jak co se týče vzhledu, tak jejich polohy, že vlastně jeden ten celistvý bungalov má 4 vchody , takže 4 pokoje, nic extra, jen co měli navíc od ostatních bungalovů tak to televize nebo terasa nad mořem), jiné rezorty poskytují určitě lepší a kvalitnější vodní bungalovy. Jinak ubytování se nedá nic vytknout.

Strava
Na stravu si vůbec nemůžeme stěžovat :-) , co jsme okusili to nemělo chybu, asi nejlepší stravovaní co jsme kdy měli na dovolených...Každý den různá kuchyně světa, grilované masa, zelenina. Bohatý výběr jídla doplňovaly různé cukroviny,dortíky či zahraniční ovoce :-).

Služby hotela
Služby byli poskytovány kvalitně. Uklízení pokojů 2x denně, číšníci věčně usměvaví a ukecaní :-) . Rovněž rezort nabízí různé výlety na každý den.

Pláž
Náš bungalov byl umístěn hned asi 2 metry od břehu, takže nám to trvalo se zchladit asi 5 kroků :-) . Na pláži skoro ani lísteček, každé ráno i během dne tam uklízeli i listy co padaly ze stromů takže všude čisťučko. Podél celého ostrova na plážích lehátka nebo zavěšené sítě či houpačky.

Pavel, 20.09.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 17.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Kaafu Atol, Hotel: Embudu Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

5 fotografií