Recenzie hotelov
Atol Ari - Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Krásná dovolená. I když bylo údajně období dešťů, bylo krásně. Pršelo 3x, z toho jednou v noci a 2x za den cca tři minuty

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. I když bylo údajně období dešťů, bylo krásně. Pršelo 3x, z toho jednou v noci a 2x za den cca tři minuty Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nábytek starší, ale vše uklizeno, úklid 2x denně. Na osobu na den půl litra vody. Počítejte každý den s koupí 1,5 l vody za 3 dolary. Klimatizace trochu hlučnější. Na straně u mola hezčí výhled, na straně k letišti je zase klidná voda a jdou tam krásně vidět ryby a menší žraloci.

Strava
Naprosto skvělá. Vždy bylo co na výběr a to i pro případné vegetariány. Maso, těstoviny, saláty, dezerty, vše vždy udělané perfektně. Těstoviny dělají před vámi a zaměstnanci milí a můžete si popovídat. Pití dolívá obsluha, dávali jsme každý den dolar, ale nijak si o peníze neříká a obsluhuje všechny stejně, bez rozdílu.

Služby hotela
Hotel nabízí kulečník, fotbálek, golf a tenis zdarma, dále jsou zde výlety, které se nám zdáli hodně předražené. Tenis vydržíte hrát cca 20 minut a to i večer, jelikož je zde velká vlhkost a teplota pod 30 neklesne. Je zde obchod se suvenýry. Stejné ceny jako na letišti, ale na letišti větší výběr.

Pláž
Pláž super. Na straně u mola dva dny vyplavávaly řasy, vždy ráno byly uklízeny. Dostatek místa. S nikým se nedělíte, kolikrát jste tam samy a to byl ostrov témeř zaplněn. Je tu ticho a klid, opravdový relax pro ty, co si chtějí odpočinout od ruchu. Večer tajděte na konec mola, plavou tam žraloci, velké ryby a manty, je to pěkně osvícené a voda průzračně čistá.

Tereza L., 24.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 19.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Holiday Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 9,6 Byli jsme nadmíru spokojeni, trochu zmatek na letišti v Male - chvíli jsme hledali zástupce CK , delší doba přepravy lodí na ostrov,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme nadmíru spokojeni, trochu zmatek na letišti v Male - chvíli jsme hledali zástupce CK , delší doba přepravy lodí na ostrov, čekání na letišti na další turisty Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pěkný a čistý hotel, bezproblémové připojení wifi za menší poplatek

Strava
pestrá, spokojenost , vybere si každý - orientální, evropská kuchyň

Služby hotela
nevyužili jsme, ale nabídka byla pestrá

Pláž
čistá, pravidelný úklid,

Blanka L., 23.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Už od prvních okamžiků, strávených na Maledivách, se mi z té nádhery tajil dech. Při odjezdu sem pak měla slzy v očích a slíbila si, že...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Už od prvních okamžiků, strávených na Maledivách, se mi z té nádhery tajil dech. Při odjezdu sem pak měla slzy v očích a slíbila si, že do hotelu Sun Island určitě ještě zavítám,... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalov, nacházející se v části "Sunset village", měl nejen přímý výhled, ale i přímý přístup na pláž. Byl standardně zařízen. Za zmínku stojí venkovní sprchový kout s nebem místo stropu a trávníkem místo dlaždiček. Rovněž je tam natažená šňůra pro usušení věcí. V koupelně jsou pak k dispozici základní hygienické potřeby, jako šampón, sprchový gel, dostatečné množství ručníků i osušek,... Televize má jak hotelové (s informacemi o hotelu a jeho službách), tak celosvětové programy. Je zde rovněž set pro přípravu čaje i kávy. Minibar je však zpoplatněn (v rámci all-inclusive jsou dvě Coca-coly a dva Sprity v plastových láhvích zdarma). Před terasou je vybudovaný kohoutek s vodou pro opláchnutí nohou,... od písku (mají promyšlené opravdu vše :D). Standardně se uklízí dvakrát za den. Já sem si osobně požádala o úklid obden. Doporučuji při odchodu na večeři nechat rozsvícené venkovní světlo nebo si sebou vzít baterku (cesty jsou osvíceny střídmě. První den jsem měla problém trefit na večeři/pokoj :D). Komáři zde nejsou.

Strava
Při prvním příchodu do restaurace Vám je přidělen stůl i číšník na celou délku pobytu. Já sem měla štěstí na velmi přívětivého postaršího pana Ramize, který již při zpozorování mého příchodu připravil můj stůl k jídlu,... třikrát za den se ptal, jak se mám,... případně doporučil pěkné zákoutí resortu (takže, když se s ním setkáte, tak ho pozdravujte,...! :D :)). Co se týká jídla jako takového - bohatý výběr pečiva, zeleniny, ovoce, příloh, masa a zákusků každý den.

Služby hotela
Službám hotelu není co vytknout. Od příjezdu na ostrov do odjezdu z ostrova je o Vás postaráno (k Vaší spokojenosti). Každý člen personálu, který Vás potká, pozdraví nebo se zeptá, jak se máte. Všichni jsou velmi milí a vstřícní. Na zpropitné nečekají, natož aby si o něj řekli. Když jim ho dáte, tak ho s pokorou příjmou a poděkují. Ve tři ráno dokonce přišel manager resortu za námi na snídani a ptal se, jaký byl pobyt, zda mám/e nějaké stížnosti,... V celém hotelu se za nic neplatí na místě - vše se zapisuje na účet pokoje, který před odjezdem zaplatíte na recepci.

Pláž
Před našimi bungalovy byla pouze jedna "řada" palem, stromů,... která v případě potřeby poskytovala stín. Zbytek prostranství tvořila prostorná, čistá (bez kousků korálů), písčitá pláž. V případě potřeby byla pláž zametána (:D ano, ženy zametaly listí) a nebo shrabávána (muži shrabávali naplavené kousky korálů, řas,...). Pláž byla přes den prakticky prázdná. To bylo způsobeno i tím, že se nacházela na druhé straně ostrova. Nejvíce lidí se zde vyskytovalo při romantické večeři v altánku či při západu slunce.

Lucie Románková, 22.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

26 fotografií

Celkom: 10 Toto místo bylo naprosto dokonalé. Určitě se vrátíme znovu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Toto místo bylo naprosto dokonalé. Určitě se vrátíme znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou plně vybaveny. Postel pohodlná. Všechny ubytovací jednotky mají vstup přímo na pláž.

Strava
Strava byla formou švédských stolů. Výběr byl ohromný. Jídlo bylo výborné.

Služby hotela
Všichni zaměstnanci hotelu se maximálně snažili. Byli velmi přátelští a usměvaví.S ničím co jste potřebovali nebyl problém. Na výběr bylo velké množství výletů a zážitků.

Pláž
Pláž byla nádherná. Každý den, několikrát denně ji uklízeli. Každý měl své lehátko. Prostě naprostá dokonalost.

Vítek L., 13.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 10.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Palma 3 fotografie

Celkom: 10 Nepopsatelně nádherná dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nepopsatelně nádherná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Luxusní...

Strava
První all inclusive, kde jsem netrpěl zažívacíma problémama. Jídlo perfektní!

Služby hotela
Parádní...

Pláž
Dokonalá..

Ľudovít Rogoň, 07.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 3.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Safari Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý. Byli jsme tam již druhým rokem. Ostrov je krásný a rádi se sem budem vracet!

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý.

Byli jsme tam již druhým rokem. Ostrov je krásný a rádi se sem budem vracet! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vodní bungalovy jsou přijemné, ale už by potřebovaly zrenovovat!

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni, rozmanitá, velmi chutná.

Služby hotela
Ochotný a příjemný personál.

Pláž
Pláž byla nádherná, vždy uklizená! Moře čisté! Moc dobře se starají o celý ostrov!????

Ilona F., 05.08.2019, Dátum pobytu: 20.7. - 1.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)

5 fotografií

Celkom: 10 Dovolenka bola perfektna, naozaj nie je vec ktoru by som považoval za negativnu, len treba vydrzat tu dlhu cestu a prestupy, avšak ak uz...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola perfektna, naozaj nie je vec ktoru by som považoval za negativnu, len treba vydrzat tu dlhu cestu a prestupy, avšak ak uz tam ste zabudnete na všetko a uživate si to krasne more, neuveritelne pozitivnu atmosferu, prijemnych ludi a skvele jedlo. Je naozaj tažke odisť odtial, davam 10 hviezdičiek z 10 nakolko sme naozaj nenašli nič čo by nas nejakym sposobom nahnevalo alebo sklamalo, všetko bolo absolutne fantasticke. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo dobre, najviac sme ocenili vonkajšiu sprchu, po celom dni v mori padne vhod, celkovo su 3 sprchy patriace k plažovemu domčeku, jedna vonkajšia na umytie nôh od piesku, druha je spolu s vaňou a tretia za dverami vonku kde sa sprchujete v sukromi. V plažovom domčeku je aj bar kde je alkohol, televizia,wifi a klimatizacia ktoru z času na čas treba použiť pretože noci su naozaj teple a budite sa spotený

Strava
Strava bola ozdobou celej dovolenky, absolutne perfektne prpravovana, široky vyber všetkeho, kuracina na tisic sposobov, hovadzina, uzasne polievky, ryža biela farebna citronova, kazdy den ine zemiaky, neskutočny vyber zakuskov, ovocia, zeleniny, pečiva, grilovanych veci, ryby...bol to jeden užasny kulinarsky zažitok a vždy sme sa tešili na nove a nove objavovanie chutí - tu je aj 10 hviezdičiek malo

Služby hotela
2 obchodiky zo suvenirmi, užasny plažovy bar kde sme vyskušali asi 8 koktejlov a vodnu fajku, barman Adytia ich pripravuje naozaj skvelo, radi sme sa do baru vracali, je blizko pri plaži takže sa mozete ist schladiť a dalej pokračovat v popijaní, druhy bar je vačši tam sme boli len 2x, da sa tam aj najesť

Hotel poskytuje aj SPA masaže, rozne vylety lodou, my sme využili skuter, kajak, nafukovacie koleso atď

Celkovo recepcia je prijemna a priatelska, vzdy ochotna pomoct a vybaviť, ludia su velmi priatelski a zdravia sa Vam vždy ked vas stretnu s usmevom na tvari

Pláž
Plaž je krasna na oboch stranach ostrova, denne sme vo vode videli za cely den asi 5 ludi, mate pocit ze na ostrove nikto neni, kazde rano plaž upratuju od listov, vačšich koralov alebo kamenov ktore vyplavila voda.

Každopadne more a plaž boli neuveritelne čiste, udržiavane a krásne

Matej H., 05.08.2019, Dátum pobytu: 25.7. - 2.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Holiday Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 8,4 Celkový dojem z dovolené je výborný. Využili jsme mnoho nabízených služeb i výletů a hodnotím je velmi kladně. Jedinné nedostatky, které...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je výborný. Využili jsme mnoho nabízených služeb i výletů a hodnotím je velmi kladně. Jedinné nedostatky, které vnímám, a se kterými jsme se naštěstí lehce vypořádali jsou - služby CK a jazyková bariéra. S jazykovou bariérou naštěstí problém nemáme - hodí se znalost angličtiny, němčiny nebo ruštiny. Ideální je být alespoň začátečník v AJ a zároveň kliďas. Čím větší stresař, tím je nutná lepší úroveň. K Bodu 1, CK - u zájezdu této cenové relace bych očekával lepší přístup ke klientům, pokyny k odletu naprosto obecné odkazující na cizojazyčné portály, delegáti na místě jsou holanďané, takže s češtinou taky moc nepochodíte. Co chybělo cestovce dořešili kolegové z CA, takže přinejhorším do telefonu stáhnout slovník, nebo si zaplatit data (na maledivách draze) a používat google translator. Dovolená za to stojí a je tu mnoho co objevovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na vysoké úrovni, je v podstatě jedno o jaký jde typ pokoje. Pokoje Superior mají možná horší polohu, ovšem na takovém místě je to skoro jedno. Vodní bungalov bych spíše nedoporučil z několika důvodů - zbytečně vysoká cena, izolace od zbytku ostrova a hlavně bez vlastního vstupu do vody. Plážové bungalovy i standartní pokoje nabízejí víc.

Strava
Stravu bych velmi přirovnal k indické kuchyni - mnoho zeleniny a kari. Pojem "pálivé jídlo" zde může dostat nový rozměr. Nabídka je velmi přizpůsobena evropským kuchyním, ovšem ve vlastním místním pojetí. Kuchaři jsou profíci, jsou milí a pozorní. Rozumí svému řemeslu a byla radost jim nechat volnou ruku v přípravě čerstvých salátů i těstovin. Při pobytu na déle než 14 dní bych ochutnával jídla postupně, mohlo by se Vám jinak stát, že po pár dnech budete jíst stále to samé dokola.

Služby hotela
Spa s úžasnou nabídkou masáží; sportovní vybavení - badminton, tenis, stolní tenis, šipky, fotbal, volejbal, fitko, škola potápění a šnorchlování včetně asistence a půjčení věcí, paddle boarding, kajak, šlapadla; dva bary, restaurace, knihovna a nabídka desítky možných výletů.

Pláž
Nádherný atol s mnoha přístupy k pláži. Snadný přístup i z pokojů na vnitřní straně ostrova. Vlnolamy zajišťují klidnou zónu pláží. Obrovské možnosti sledování podmořského života - šnorchlování, přístrojové potápění.

Tomáš K., 02.08.2019, Dátum pobytu: 19.7. - 28.7.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Nádherně strávený týden na nádherném místě.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherně strávený týden na nádherném místě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj hezký, uklizený 2xdenně, úžasná koupelna pod širým nebem. Jen jsme tedy byli čtyři a na pokoji byla manželská postel a jedna přistýlka, takže jedno dítě muselo spát s námi na manželské posteli.

Strava
Strava moc dobrá, výborně ochucená, pestrý výběr ovoce, výborné dezerty.

Služby hotela
Příjemná obsluha od jídelny až po záchody. Lidé usměvaví, pozorní, ale nijak vtíraví.

Pláž
Téměř prázdné nádherné písčité pláže, blankytně modré moře.

Robert V., 31.07.2019, Dátum pobytu: 20.7. - 28.7.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9 Myslím, že krásnější dovolená být nemohla!!:))))) Cesta se dá úplně v pohodě přežít, není to nic hrozného. Po příjezdu do ráje na nějakou...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Myslím, že krásnější dovolená být nemohla!!:))))) Cesta se dá úplně v pohodě přežít, není to nic hrozného. Po příjezdu do ráje na nějakou cestu zapomenete. Křišťálově čistá voda, všude miminka žraloku a několik druhů malých i velkých rybiček různě zbarvených. Jediné co, že poměrně po celém ostrově jsou na každém metru v moři mrtvé korály a my jsme byli bez bot, takže jsme museli dávat velký pozor ikdyž občas jsme se o něco trošku píchli. Takže určitě boty do vody!!:) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nádherné přímo na pláži, ale dokoupili jsme si ubytovani ve Water Bungalov a nemohli jsme udelat nic lepsiho, nejkrasnejsi zazitek. Urcite ty penize za to stoji. V noci vodu vubec neslysite splouchat jak hodne lidi psalo. Koukat na vychod nebo na zapad slunce je to nejkrasnejsi!!!! Absolutne se to neda srovna s ubytovaním na plazi. K Water Bungalovu patri i zvlast lepsi restaurace, kde nebylo tolik lidi jako pri te prvni.

Strava
Strava vyborna, bylo na vyber opravdu mnoho. Veskera zelenina a ovoce, maso, testoviny, vajicka, cinske nudle, dezerty, dorty, rolady, zmrzliny, nekolik druhu peciva, salaty, drezingy, omacky opravdu toho bylo hodne. Nikdy jsme nemeli pocit ze by neco chybelo..

Služby hotela
Sluzby hotelu bezkonkurencni, po celem ostrove jezdi s (golfovymi voziky) vsude vas dovezou kam potrebujete. Pri stehovani nas automaticky prevezli i s kuframa na vodni bungalov. Cisnici ve vsevh restauracich obskakuji vsechny. Kazdy cisnik ma pridelene pokoje ktere obsluhuje, kazdou snidani obed i veceri naleva obycejnou chlazenou vodu z pet lahve. Jsou vsichni moc hodni a prijemni. Nikdo vam nic nevnucuje.

Pláž
Na kazde casti ostrova je plaz jinak cista, u prvniho ubytovani 456 bylo na te strane plaze pomerne dost mrtvych koralu.. to same u water bungalovu vsude mrtve koraly.. na jizni a severni strane ostrova nebylo skoro nic. Uprostred mola kde jsou domecky na vode, je pisek po kterem jdete jako po koberci. Jinak jsou plaze krasne ciste, zadne odpadky, obcas jsme videli pet lahve z pokoju, ale to jsou bohuzel lidi prasata ktere to nevyhodi do kose a nechaji to na plazi.. jinak plaze kazdy den cistili a zametali od spadanych vetvi palem a vseho mozneho. Na kazde plazi je mozno videt nekolik krabu, hodne jich je malickych ktery nejsou ani videt jsou bily a hrozne rychly. Ale nasli jsme par i vetsich.

Kateřina D., 13.05.2019, Dátum pobytu: 30.4. - 8.5.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (1)