Recenzie hotelov
Atol Ari - Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Vážně dokonalá dovolená. S tak milou obsluhou jsem se v životě nesetkala. Pláže jak z ráje, podmořský svět jak z Nema. Strava rozmanitá,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vážně dokonalá dovolená. S tak milou obsluhou jsem se v životě nesetkala. Pláže jak z ráje, podmořský svět jak z Nema. Strava rozmanitá, netradiční a výborná. Přijeli jsme nadšení a určitě plánujeme další dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je podle ceny rozděleno do několika (asi 8 kategorií). My měli tu druhou nejlevnější. Ze začátku nás pokoj zarazil, protože smrděl vlhkostí. Ale nebylo to tak strašné. Jinak byl klimatizovaný, koupelna moc hezká s venkovní sprchou, postel vždy čistá a ustlaná. K dispozici i trezor. Pokoje vždy čisté a uklizené.

Strava
Stravě nemůžu nic vytknout. Každý den byl rozdělen na různé oblasti světa. Například Maledivská nebo středomořská kuchyně. Chutě byly netradiční a jídlo opravdu výborné, k obědu i večeři jsme měli každý den jiné zákusky, výběr asi z 10 malých zákusků. Každý den bylo jídlo jiné, nikdy se to neopakovalo. Moc dobré.

Služby hotela
Služby hotelu byly naprosto bezkonkurenční, každý den místní zametali cestu od spadlých lístků, pláže taky vždy zametené, nikdy jsme nenarazili na nic nečistého. Při stravování vám hned odsouvají židli k sednutí. Fakt až nereálné, starají se o vás jak o krále. Nabídka šnorchlování, vodních sportů atd.

Pláž
Pláž jako z fotek. Úplně bez lidí. Ostrov je dost velký na Maledivy a tak jsme se celý pobyt fakt nenudili. Jen nás mrzelo, že až poslední den jsme objevili, že z jedné strany ostrova můžeme šnorchlovat a vidět obrovské množství ryb, asi jen 8 metrů od břehu. Malí býložraví žraloci plavou každý den kolem břehu. Bohužel ale díky globálnímu oteplování bylo na výběžku spoustu vyplácených mořských korálů. Maledivy jsou na poznávání mořského světa vážně jednička a flóra a fauna na ostrově jsou také jak z botanické a zoologické zahrady.

Anonym, 23.05.2020, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Kuramathi Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8 Velmi prijemny ostrov, rezort, plaze, cista voda, ochota personalu, strava. Romantika maximalna, napr. vylet lodou (dokonca v cene) Co...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi prijemny ostrov, rezort, plaze, cista voda, ochota personalu, strava. Romantika maximalna, napr. vylet lodou (dokonca v cene)

Co je minus je uz ista opotrebovanost arealu, mensi vyskyt chrobace typu svaby a nevyhnutnost byt aktivny a ovladat jazyky, nakolko CK okrem mailu pred odchodom s letenkami a pokynmi o nas nikde ani len "nezavadila" - ziadny delegat, ziadne info o odchode potom ci o koronaviruse.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vodny bungalov - prijemne, velke, 2 x denne upratovane... vlastna terasa nad vodou a vstup do mora - parada.

Len uz zial opotrebovane, potrebovalo by uz zcasti zasadne zrekonstruovat, vratane mola, stien, schodov, zabradli...

Naj problem boli vsak svaby, sice to tam prave deratizovali, ale i tak sme mnohe nasli... :-( a to by v 4* rezorte nemalo byt.

A silne odporucam, plazove domy si nevyberajte tu nikdy,

Strava
Super, pestra, kopec ovocia, super obsluha, pekne bary a restiky...

program "polpenzia plus" je idealna, kopec napojov totiz je ako all inclusive

Služby hotela
Vyborne

Pláž
Krasne biele, more ciste, plytke, snorchlovanie (zadarmo vybava) extremne odporucam, miliony ryb vsetkych farieb, dokonca i zraloky su tam priatelske, aj ked si na to treba kus zvyknut :-)

Dalibor B., 11.03.2020, Dátum pobytu: 29.2. - 8.3.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Safari Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,6 Nejkrásnější /a nejdražší/ dovolená našeho života.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nejkrásnější /a nejdražší/ dovolená našeho života. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez závad : dokonalé služby milý a ochotný personál ovládající zejmena angličtinu ale i několik dlaších jazyků/ mezinárodní personál/

Strava
dokonalé prakticky trvale jsme jedli ! on demand" čili na přání

Služby hotela
2x/den úklid nepřetržité doplňování minibaru

Pláž
čistá krásná typická tropická

Zdeněk Slavík, 11.03.2020, Dátum pobytu: 10.2. - 21.2.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Lily Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Vynikajici, hotel sice starsi, ale zase krasna zelen, prostredi, samo cista voda, krasna plaz

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikajici, hotel sice starsi, ale zase krasna zelen, prostredi, samo cista voda, krasna plaz Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Lehce starsi nabytek, vrzajici matrace, ale jinak uplne v klidu, cili nic co by stalo ta rec. Pokoje prostorne, sprcha venku, cili propojeni s prirodou (nemaji vsechny pokoje).

Strava
Vynikajici, i hlavni restaurace skvela, bohaty vyber vseho, skvela jidla z ryb, dezerty.

Služby hotela
Mili lide, ochotni, vstricni. Neni co vytknout, Lze jen chvalit.

Pláž
Plaz cista, krasna, prostorna, mate moznost byt mimo lidi. Voda cista. Snorchlovani mozne, ale koralu mene a je potreba je trosku hledat, ale to je zase jen drobnost.

Ludovít K., 02.03.2020, Dátum pobytu: 18.2. - 27.2.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 Maledivy jsou krásné místo na strávení dovolené, romantické místo pro novomanželé, ideální podmínky pro rodiny s dětmi.

  • 3,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Maledivy jsou krásné místo na strávení dovolené, romantické místo pro novomanželé, ideální podmínky pro rodiny s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dojem z ubytování byl dobrý, za poměrně vysokou cenu jsem očekávala vyšší standard. Ubytovaní jsme byli v bungalovém domečku tak jak nabízí většina těchto ostrovů. S mravenci v koupelně se postupně naučíte žít není to sice hit ale v případě tohoto typu ubytování je to minimální problém. Absolutní čistota však naprosto převyšuje standard u nás, někdy je sice nepříjemné že na Vás každé tři hodiny klepe uklizeč ale na druhou stranu pokud chodíte z domku přímo na pláž a zpět nacouráte písek a pak se to hodí, že v něm nespíte.

Strava
Strava byla velmi přizpůsobena evropskému standardu, trochu mi chyběla třeba šunka, ale bylo to vynahrazeno skvělými doplňky jako dokonalé buchty, vajíčka připravovaná kuchařem před Vámi, čerstvě pečené pečivo a spousta zeleniny a ovoce. Jídla byla chutná, používají hodně koření ale maximální spokojenost

Služby hotela
Se službami v hotelu jsem byla přiměřeně spokojena, chybí bazén to je velký nedostatek. Z výhledu z našeho úseku pláže jsem byla rozpačitá. Na upoutávkách hotelu byla jen voda, místo toho byl celý den velký hluk z dieselagregátu, z pohledu vlevo byl skvělý výhled na přístav a před nosem nám lítaly letadla. První dojem mě velmi rozplakal. Doporučuji si zarezervovat pokoje od čísla 200 a méně to budete na druhé straně kde nic není. Může se také stát, že si domluvíte návštěvu druhého ostrova a půl hodiny před plánovaným odjezdem lodí Vám někdo na vocap napíše že loď nejede. Plán zmařen atd. Co se týká výletů tak doporučuji šnorchlování s mantama,žralokama a želvama. Moc jsme si to se synem užili. Počítejte s vysokýma cenama nápojů, cola 8USD, pivo 5,střik z vína 8USD. Nedívejte se však na trvanlivost, dva měsíce prošlé je ještě dobré.

Pláž
Pláže jsou krásně bílé, několikrát denně je uklizeči čistí od korálů, určitě si vemte boty do vody, korálů je moc a bolí to. Podmořský život je bujný akorát na ryby. Nehledejte zde barevné korály a pestrobarevné sasanky, to tu není, ryby jsou sytých barev ale korály mrtvé. Sem tam se u Vás zjeví nějaký igeliťák ve vodě, zamrzí Vás to ale bohužel i tady to je.Pokud bych měla vybírat znovu volím jiný ostrov, navštívili jsme Sun Island kousek od nás, je skvělý tam by to bylo TOP.

Blanka L., 26.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 23.2.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Holiday Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,6 nie je čo zhrnúť, cesta na dovolenku zorganizovaná super, delegáti super naväznosť perfektná dovolenka sama o sebe nad naše očakávania,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
nie je čo zhrnúť,

cesta na dovolenku zorganizovaná super, delegáti super naväznosť perfektná dovolenka sama o sebe nad naše očakávania, dokonalé, krásne prostredie, krajina je taká akou ju robia regionálne podmienky a HLAVNE ľudia,

ich prístup a služby postoj - jednoducho dokonalé, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bez problémov, úplne bolo cítiť ako si vážia a ctia hostí, a taký prístup sme ešte nezažili,

Strava
velmi sa snažili vyhovieť a to bolo super, rozmanite chutné a proste úžasné

Služby hotela
ako som povedal zázraky robili okamžite a nemožné do troch dní,...a s úsmevom

Pláž
proste ráj, len adam a eva tam neboli, toho hada s jablčkom sme tam stretli, no prvotriedny personál sa postaral aby sme jeho služby nevyužili,

Jaroslav Tarkoš, 05.02.2020, Dátum pobytu: 25.1. - 2.2.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Holiday Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vynikající , klid, pohoda,soukromí

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající , klid, pohoda,soukromí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
2x denně úklid, čistota a klid

Strava
Špičkové suroviny , exotické koření, nemusí všem vyhovovat v delším časovém horizontu

Služby hotela
Vstřícnost , ochota, profesionalita , zájem o hosty, nevnucuji nabídky

Pláž
Absolutní čistota, jako bychom byli na pláži sami, kràsa podmořského světa při šnorchlování nenapodobitelna

Libor G., 21.01.2020, Dátum pobytu: 7.1. - 18.1.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,8 pohoda, krásná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
pohoda, krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bez problémů, vše dle nabídky, čisto, služby na počkání (výměna žárovky a problém s ventilátorem vyřešeno okamžitě)

Strava
jídla až příliš, rozmanitá a chutná strava formou bufetových stolů, exotická i evropská jídla, vybere si každý, dokonce je možná i bezlepková strava či jiná dieta, všechny alergeny označeny u všech jídel přímo v jídelně

Služby hotela
perfektní, doobjednávali jsme si ale lepší dopravu při zpáteční cestě, měli jsme letět na Mahé místními domácími aerolinkami cca hodinu a k nim doprava ještě lodí, my jsme za doplatek 40 euro na osobu odletěli malým letadlem za 20 minut přímo na Mahé, takže jsme ušetřili asi 2 hodiny času, který jsme ještě využili plaváním.

Pláž
dle očekávání... blízko na reef, kde bylo skvělé šchnorchlování (želvy, malí nelidožraví žraloci, murény a spousta ryb všech druhů)

Eva Svěráková, 20.01.2020, Dátum pobytu: 6.1. - 16.1.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Vilamendhoo Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Slovy těžko popsatelná nádhera

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Slovy těžko popsatelná nádhera Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelový komplex úžasný

Strava
Pestrá, bohatá, výtečná...

Služby hotela
Služby skvělé a úžasný personál hotelu prostě jen dokreslil dokonalý obraz

Pláž
Čistá, naprosté soukromí, průzračný a krásně teplý oceán ( 30 stupňů )

Jiří F., 06.01.2020, Dátum pobytu: 25.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)