Recenzie hotelov
Atol Ari - Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Krásnější místo pro líbánky jsme si snad ani nemohli vybrat. Ostrov je menší, ale vůbec nic mu nechybí. Každý si najde to své - pohodu,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásnější místo pro líbánky jsme si snad ani nemohli vybrat. Ostrov je menší, ale vůbec nic mu nechybí. Každý si najde to své - pohodu, zážitky, sport, romantiku. Personál je ochotný, zdvořilý, milý a snaží se maximálně vyhovět každému rozmaru. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostý, ale čistý, postel pohodlná, vybavení nanejvýš dostačující. Každý den jsme měli čisté ručníky, ustlanou postel, zametený písek, doplněný minibar.

Strava
Jídlo bylo vynikající, rozmanité. Kuchaři vařili přímo u rautových stolů čestvé snídaně, k obědu a večeři různé maso přímo z grilu. Spousta ovoce a zeleniny, asijské speciality, polévky, velký výběr příloh a vegetariánského jídla.

Služby hotela
Rozhodně doporučujeme půjčit si na celý pobyt kola. Velký výběr vodních sportů a zážitků. Můžete si zahrát billiard, šipky, pingpong, tenis, volejbal, minigolf, badminton, zajít do fitness centra. Večerní zábava v hlavním baru - královna krásy, živá kapela, závody krabů, karaoke,..

Pláž
Pláže jsou dokonalé. Velmi blízko od ubytování, každý má pro sebe velký kus pláže s lehátky. Pláže jsou všude písečné plné krásných mušlí. Každý den jsou uklízeny od naplavených korálů. Oceán je teplý, po dešti osvěžující, voda velmi čistá, průzračná.

Barbora, 21.07.2022, Dátum pobytu: 4.7. - 14.7.2022
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 10 Dovolená byla skvělá , jen je Škoda že jsme měli zrusene odletu a průlety a ztratili se nám zavazadla

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá , jen je Škoda že jsme měli zrusene odletu a průlety a ztratili se nám zavazadla Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé

Strava
Úžasná

Služby hotela
Výborná

Pláž
Úžasná

David Zilcher, 18.07.2022, Dátum pobytu: 4.7. - 13.7.2022
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.6 Dovolená celkově dobrá, spokojenost.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená celkově dobrá, spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalov na pláži hezký, ale při vlnách nás to vytopilo, tak nás přestěhovali do jiného, který byl také hned u moře, ale trochu vyvýšen. Odtud byl horší přístup na pláž.

Strava
Celkově dobrá, rozmanitá, hodně ovoce, ale čekali jsme více mořských plodů (nebyly prakticky vůbec).

Služby hotela
Allinclusive při odjezdu ukončeno ve 12 a poté už jsme museli vše platit. Odjezd byl až 14:40. Obsluha kvalitní a příjemná.

Pláž
Lidí málo, z většiny bungalovů přístup přímý, každý má vlastní lehátka. Pláž čistá.

Anonym, 13.07.2022, Dátum pobytu: 1.7. - 10.7.2022
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Angaga Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 Naše první dovolená na Maledivách, představy byly hodně ovlivněny reklamními fotografiemi. Chtěli jsme zažít tu "pohádku" s...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Naše první dovolená na Maledivách, představy byly hodně ovlivněny reklamními fotografiemi. Chtěli jsme zažít tu "pohádku" s bílou pláží, tyrkysovou vodou a především klid, soukromí a šnorchlování. Po nekonečném pročítání recenzí a hodnocení na všech možných dostupných serverech vybrán resort Vilamendhoo. Trefa!! Splněno na 100%. Dojmy dokonce předčily všechna očekávání. Záleží samozřejmě na preferencích každého, ale pokud hledáte klid, palmy, bílý písek, šnorchlování pár kroků od pokoje, tyrkysové a teplé moře a čistotu, s volbou resortu Vilamendhoo neuděláte chybu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybrali ubytování v sdílené plážové vilce. Výborná volba hlavně pro ty, kteří se chtějí procházet na bílém písku. Vodní vilky s žebříkem přímo do vody, které byly nesrovnatelně dražší, nám nepřišly až tak zajímavé. Za nás tedy trefa. Určitě bych nevolila zahradní vilky. Jsou bez výhledu na moře a nemyslím si, že by to byly správně ušetřené peníze. Na jižní straně ostrova je pláž s betonovými barierami. My jsme tedy žádali o ubytování na severní straně, kde je pláž nenarušená zídkami. Od vilky č. 181 je tam příjemný vstup do moře, nižší čísla mají vstup do moře mnohem horší, např. přes kořeny palem. Severní strana je sice větrnější, ale při teplotě 29 st. to je vlastně příjemné. Na severovýchodní straně je i část vyhrazena pro "Adults only".

Strava
Pestrá, čerstvá, vždy si vyberete. Ocenili bychom větší výběr tropického ovoce, více mořských plodů a lepší víno. Ale to už je opravdu zhýčkanost :-)

Služby hotela
Nevyužili jsme, neměli jsme potřebu, nemůžeme hodnotit.

Pláž
Jedním slovem nádhera. Krásný bílý písek, na severní straně i příjemný vstup do moře. Šnorchlování jsme si moc užili. Škoda jen, že korály jsou poškozené nebo mrtvé, ale při šnorchlování je tam pořád na co koukat, rybiček nespočet, všechny druhy i barvy, viděli jsme manty, želvy i perutýny.

Daniela S., 12.07.2022, Dátum pobytu: 1.7. - 9.7.2022
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Vilamendhoo Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 9.4 Ostrov, resort SUN ISLAND a celý personál hotelu byl naprosto úžasný. Stravování bylo na dost vysoké úrovni a každý si našel své. Okoli...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ostrov, resort SUN ISLAND a celý personál hotelu byl naprosto úžasný. Stravování bylo na dost vysoké úrovni a každý si našel své. Okoli ostrova a ostrov samotný je moc krásný. Voda a pláže čisté jen místy větší množství korálů při vstupu do vody. Nebylo to ale na každé z pláží. Personál se vším poradil a pomohl a za každé situace byl pozitivní a příjemný. To už se ovšem nedá říct o CA. Kdybych měl shrnout zážitek s CA, tak kdybych si zájezd zařídil sám na vlastní triko , tak by výsledek byl stejný. Jen jsem si říkal, že letíme dál a člověk bude klidněji s CK. Opak byl pravdou a byl jsem nakonec nervózní spíš z toho, že máme za sebou CA. V resortu jsme měli možnost si vylechnout dvě rodiny co také měli zajezd od CA a ty si zažily oproti nám celkem peklo. Muj konečný verdikt je, že CA a její služby, už nikdy v životě nehodlám využít. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nádherné a po rekonstrukci. Vše vonělo novotou a čistotou. Třikrát denně úklid a vždy perfektní. Měli jsme vilku na pláži , každá vilka má svou Wi-Fi. Pokoje klimatizované a vše potřebné bylo k dispozici.

Strava
Strava na perfektní úrovni. Každý si našel to své. Jídla samozřejmě dostatek a bylo velice chutné. Na místě jsem doplácel All Inclusive a Doporučuji využít All Inclusive jelikož nápoje nejsou zrovna levné.

Služby hotela
Služby hotelu jsou dokonalé. Personál jsem neuvěřitelný ochotný a vždy pozitivně naladěný. Hotelu a jejich zaměstnancům se nedá nic vytknout.

Pláž
Pláže krásné a čisté, každý má kus svého soukromí. Ani Vám nepřijde, že je na ostrově tolik lidí. Všichni si najdou to své. Občas větší množství úlomků korálů. V botách lze hravě přejít.

Richard Macek, 29.06.2022, Dátum pobytu: 17.6. - 26.6.2022
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9.2 Resort na dobré úrovni odpovídající 4*

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Resort na dobré úrovni odpovídající 4* Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme Sun villu, což by člověk předpokládal, že je to samostatně stojící vila někde u pláže, ale pod tímto názvem se skrývá to co se jinde nazývá Garden room, tedy řadové bungalovy v 2. řadě od pláže oddělené místní komunikací. Nicméně vybavení a velikost pokoje je totožné s Beach villou v 1. řadě. S přihlédnutím k tomu, že se do bungalovu jdete jenom prakticky vyspat nelze mít nějaké výhrady.

I když je v All incl. uváděno každodení doplňování neděje se tak a musíte to urgovat v recepci.

Strava
Výborná, jako vždy na Maledivách, rozmanitá v množství, kde nelze okusit vše.

Na druhé straně Vám kazí dojem ze stolování nechutné návyky ruských turistů, kterých je cca 90% v resortu a vše doslova žerou rukama, jako prasata - jedno jestli ovoce, maso, palačinky nebo salát.

Služby hotela
Vzhledem k velikosti ostrova je prakticky nutné si vypůjčit kola (bydleli jsme asi 400m od jídelny a recepce a to jsme byli asi v 1/2 vzdálenosti od nejzažších bungalovů). Tato kola by měla být ve vybavení, protože bez nich to opravdu nejde, ale stojí 6 USD na kus a den.

Jinak servis kolem bazénu, jídelny bezchybný a personál velmi ochotný a vstřícný.

Nepříjemností při odjezdu z resortu nám zkrátili pobyt tím, že nás k odletu v 23:00 odvezli již v 15:00, tedy na letišti jsme byli v 17:20, takže jsme byli nuceni čekat před letištěm skoro 6 hodin.

Pláž
Pláž prostě maledivská, t.j. čistá, dlouhá, jemný bílý písek. Co víc?

Lumír K., 07.06.2022, Dátum pobytu: 21.5. - 30.5.2022
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 dokonalá dovolená

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
dokonalá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pěkné ubytování, úklid několikrát denně, všude čisto, atd.

Strava
rozmanitá, neopakovala se, obrovský výběr všeho možného

Služby hotela
příjemný personál

Pláž
překrásná pláž, spousta vyžití v moři - šnorchlování, krmení žraloků a mant, atd.

Petr P., 02.06.2022, Dátum pobytu: 22.4. - 30.4.2022
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená je úžasná, personál příjemný,hned reaguji na vaše požadavky, nemůžu říct nic špatného, prostě je to super.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená je úžasná, personál příjemný,hned reaguji na vaše požadavky, nemůžu říct nic špatného, prostě je to super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme Beach villa sanset ,je to novější villa, velký prostor, moderní koupelna, hezký vybavena.

Strava
Vždycky každý najde pro sebe to co rád, je toho dost. Jediné co malí výběr ovoce.

Pláž
Bílá písečná pláže , vždy uklizena.

Maryna Y., 26.05.2022, Dátum pobytu: 14.5. - 23.5.2022
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 Cely ostrov i sluzby jsou na skvele urovni.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Cely ostrov i sluzby jsou na skvele urovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Deluxe beach villa je pod palmami blizko plaze. Jedna se o dvojvillu. Jedine minus bylo to, ze sla slyset TV od sousedu a zavirani dveri.

Strava
Velmi pestra, chutna.

Služby hotela
Ochotny personal.

Pláž
Nadherna plaz s bilym, hladkym piskem a muslickami. Voda pruzracna, tepla, mala hloubka, vhodne pro deti i snorchlovani. Plaze byly skoro prazdne. Clovek si opravdu odpocine.

Anonym, 04.05.2022, Dátum pobytu: 21.4. - 30.4.2022
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)