Recenzie hotelov
Atol Ari - Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý. Byli jsme tam již druhým rokem. Ostrov je krásný a rádi se sem budem vracet!

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý.

Byli jsme tam již druhým rokem. Ostrov je krásný a rádi se sem budem vracet! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vodní bungalovy jsou přijemné, ale už by potřebovaly zrenovovat!

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni, rozmanitá, velmi chutná.

Služby hotela
Ochotný a příjemný personál.

Pláž
Pláž byla nádherná, vždy uklizená! Moře čisté! Moc dobře se starají o celý ostrov!????

Ilona F., 05.08.2019, Dátum pobytu: 20.7. - 1.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

5 fotografií

Celkom: 10 Dovolenka bola perfektna, naozaj nie je vec ktoru by som považoval za negativnu, len treba vydrzat tu dlhu cestu a prestupy, avšak ak uz...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola perfektna, naozaj nie je vec ktoru by som považoval za negativnu, len treba vydrzat tu dlhu cestu a prestupy, avšak ak uz tam ste zabudnete na všetko a uživate si to krasne more, neuveritelne pozitivnu atmosferu, prijemnych ludi a skvele jedlo. Je naozaj tažke odisť odtial, davam 10 hviezdičiek z 10 nakolko sme naozaj nenašli nič čo by nas nejakym sposobom nahnevalo alebo sklamalo, všetko bolo absolutne fantasticke. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo dobre, najviac sme ocenili vonkajšiu sprchu, po celom dni v mori padne vhod, celkovo su 3 sprchy patriace k plažovemu domčeku, jedna vonkajšia na umytie nôh od piesku, druha je spolu s vaňou a tretia za dverami vonku kde sa sprchujete v sukromi. V plažovom domčeku je aj bar kde je alkohol, televizia,wifi a klimatizacia ktoru z času na čas treba použiť pretože noci su naozaj teple a budite sa spotený

Strava
Strava bola ozdobou celej dovolenky, absolutne perfektne prpravovana, široky vyber všetkeho, kuracina na tisic sposobov, hovadzina, uzasne polievky, ryža biela farebna citronova, kazdy den ine zemiaky, neskutočny vyber zakuskov, ovocia, zeleniny, pečiva, grilovanych veci, ryby...bol to jeden užasny kulinarsky zažitok a vždy sme sa tešili na nove a nove objavovanie chutí - tu je aj 10 hviezdičiek malo

Služby hotela
2 obchodiky zo suvenirmi, užasny plažovy bar kde sme vyskušali asi 8 koktejlov a vodnu fajku, barman Adytia ich pripravuje naozaj skvelo, radi sme sa do baru vracali, je blizko pri plaži takže sa mozete ist schladiť a dalej pokračovat v popijaní, druhy bar je vačši tam sme boli len 2x, da sa tam aj najesť

Hotel poskytuje aj SPA masaže, rozne vylety lodou, my sme využili skuter, kajak, nafukovacie koleso atď

Celkovo recepcia je prijemna a priatelska, vzdy ochotna pomoct a vybaviť, ludia su velmi priatelski a zdravia sa Vam vždy ked vas stretnu s usmevom na tvari

Pláž
Plaž je krasna na oboch stranach ostrova, denne sme vo vode videli za cely den asi 5 ludi, mate pocit ze na ostrove nikto neni, kazde rano plaž upratuju od listov, vačšich koralov alebo kamenov ktore vyplavila voda.

Každopadne more a plaž boli neuveritelne čiste, udržiavane a krásne

Matej H., 05.08.2019, Dátum pobytu: 25.7. - 2.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Holiday Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 8,4 Celkový dojem z dovolené je výborný. Využili jsme mnoho nabízených služeb i výletů a hodnotím je velmi kladně. Jedinné nedostatky, které...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je výborný. Využili jsme mnoho nabízených služeb i výletů a hodnotím je velmi kladně. Jedinné nedostatky, které vnímám, a se kterými jsme se naštěstí lehce vypořádali jsou - služby CK a jazyková bariéra. S jazykovou bariérou naštěstí problém nemáme - hodí se znalost angličtiny, němčiny nebo ruštiny. Ideální je být alespoň začátečník v AJ a zároveň kliďas. Čím větší stresař, tím je nutná lepší úroveň. K Bodu 1, CK - u zájezdu této cenové relace bych očekával lepší přístup ke klientům, pokyny k odletu naprosto obecné odkazující na cizojazyčné portály, delegáti na místě jsou holanďané, takže s češtinou taky moc nepochodíte. Co chybělo cestovce dořešili kolegové z CA, takže přinejhorším do telefonu stáhnout slovník, nebo si zaplatit data (na maledivách draze) a používat google translator. Dovolená za to stojí a je tu mnoho co objevovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na vysoké úrovni, je v podstatě jedno o jaký jde typ pokoje. Pokoje Superior mají možná horší polohu, ovšem na takovém místě je to skoro jedno. Vodní bungalov bych spíše nedoporučil z několika důvodů - zbytečně vysoká cena, izolace od zbytku ostrova a hlavně bez vlastního vstupu do vody. Plážové bungalovy i standartní pokoje nabízejí víc.

Strava
Stravu bych velmi přirovnal k indické kuchyni - mnoho zeleniny a kari. Pojem "pálivé jídlo" zde může dostat nový rozměr. Nabídka je velmi přizpůsobena evropským kuchyním, ovšem ve vlastním místním pojetí. Kuchaři jsou profíci, jsou milí a pozorní. Rozumí svému řemeslu a byla radost jim nechat volnou ruku v přípravě čerstvých salátů i těstovin. Při pobytu na déle než 14 dní bych ochutnával jídla postupně, mohlo by se Vám jinak stát, že po pár dnech budete jíst stále to samé dokola.

Služby hotela
Spa s úžasnou nabídkou masáží; sportovní vybavení - badminton, tenis, stolní tenis, šipky, fotbal, volejbal, fitko, škola potápění a šnorchlování včetně asistence a půjčení věcí, paddle boarding, kajak, šlapadla; dva bary, restaurace, knihovna a nabídka desítky možných výletů.

Pláž
Nádherný atol s mnoha přístupy k pláži. Snadný přístup i z pokojů na vnitřní straně ostrova. Vlnolamy zajišťují klidnou zónu pláží. Obrovské možnosti sledování podmořského života - šnorchlování, přístrojové potápění.

Tomáš K., 02.08.2019, Dátum pobytu: 19.7. - 28.7.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Nádherně strávený týden na nádherném místě.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherně strávený týden na nádherném místě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj hezký, uklizený 2xdenně, úžasná koupelna pod širým nebem. Jen jsme tedy byli čtyři a na pokoji byla manželská postel a jedna přistýlka, takže jedno dítě muselo spát s námi na manželské posteli.

Strava
Strava moc dobrá, výborně ochucená, pestrý výběr ovoce, výborné dezerty.

Služby hotela
Příjemná obsluha od jídelny až po záchody. Lidé usměvaví, pozorní, ale nijak vtíraví.

Pláž
Téměř prázdné nádherné písčité pláže, blankytně modré moře.

Robert V., 31.07.2019, Dátum pobytu: 20.7. - 28.7.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9 Myslím, že krásnější dovolená být nemohla!!:))))) Cesta se dá úplně v pohodě přežít, není to nic hrozného. Po příjezdu do ráje na nějakou...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Myslím, že krásnější dovolená být nemohla!!:))))) Cesta se dá úplně v pohodě přežít, není to nic hrozného. Po příjezdu do ráje na nějakou cestu zapomenete. Křišťálově čistá voda, všude miminka žraloku a několik druhů malých i velkých rybiček různě zbarvených. Jediné co, že poměrně po celém ostrově jsou na každém metru v moři mrtvé korály a my jsme byli bez bot, takže jsme museli dávat velký pozor ikdyž občas jsme se o něco trošku píchli. Takže určitě boty do vody!!:) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nádherné přímo na pláži, ale dokoupili jsme si ubytovani ve Water Bungalov a nemohli jsme udelat nic lepsiho, nejkrasnejsi zazitek. Urcite ty penize za to stoji. V noci vodu vubec neslysite splouchat jak hodne lidi psalo. Koukat na vychod nebo na zapad slunce je to nejkrasnejsi!!!! Absolutne se to neda srovna s ubytovaním na plazi. K Water Bungalovu patri i zvlast lepsi restaurace, kde nebylo tolik lidi jako pri te prvni.

Strava
Strava vyborna, bylo na vyber opravdu mnoho. Veskera zelenina a ovoce, maso, testoviny, vajicka, cinske nudle, dezerty, dorty, rolady, zmrzliny, nekolik druhu peciva, salaty, drezingy, omacky opravdu toho bylo hodne. Nikdy jsme nemeli pocit ze by neco chybelo..

Služby hotela
Sluzby hotelu bezkonkurencni, po celem ostrove jezdi s (golfovymi voziky) vsude vas dovezou kam potrebujete. Pri stehovani nas automaticky prevezli i s kuframa na vodni bungalov. Cisnici ve vsevh restauracich obskakuji vsechny. Kazdy cisnik ma pridelene pokoje ktere obsluhuje, kazdou snidani obed i veceri naleva obycejnou chlazenou vodu z pet lahve. Jsou vsichni moc hodni a prijemni. Nikdo vam nic nevnucuje.

Pláž
Na kazde casti ostrova je plaz jinak cista, u prvniho ubytovani 456 bylo na te strane plaze pomerne dost mrtvych koralu.. to same u water bungalovu vsude mrtve koraly.. na jizni a severni strane ostrova nebylo skoro nic. Uprostred mola kde jsou domecky na vode, je pisek po kterem jdete jako po koberci. Jinak jsou plaze krasne ciste, zadne odpadky, obcas jsme videli pet lahve z pokoju, ale to jsou bohuzel lidi prasata ktere to nevyhodi do kose a nechaji to na plazi.. jinak plaze kazdy den cistili a zametali od spadanych vetvi palem a vseho mozneho. Na kazde plazi je mozno videt nekolik krabu, hodne jich je malickych ktery nejsou ani videt jsou bily a hrozne rychly. Ale nasli jsme par i vetsich.

Kateřina D., 13.05.2019, Dátum pobytu: 30.4. - 8.5.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

Celkom: 8,8 Prozatím nejhezčí pláž a koupání v moři, v tomto ohledu posouvá Kanáry, Kapverdy a Zanzibar za sebe, gastronomii 5ti * hotelů ale asi ne,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Prozatím nejhezčí pláž a koupání v moři, v tomto ohledu posouvá Kanáry, Kapverdy a Zanzibar za sebe, gastronomii 5ti * hotelů ale asi ne, a v ubytování - některé cestovky mají tento hotel 5* a některé 4*, blíže je to asi k těm 4. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Sprcha venku z koupelny - nezvyklé, ale paráda

Postele velké, pohodlné, klimatizace tichá

Strava
Výběr a obměňování nabídky odpovídá spíše 4* , ale vše kvalitní, čerstvé ovoce a saláty výborné.

Trochu nepochopitelné, že z 5 restaurací ve 2 neplatí All Inclusive a v obyčejné pizzerii stojí podprůměrná pizza 20USD a v BBC na pláži nabízí menu plodů moře za 169USD, neumím si představit, čím by mě chtěli překvapit, nemohl jsem nahlédnout - nikdo tam neseděl.

Služby hotela
Vše v pořádku, dobře organizovaný úklidový servis, nikdo vás neobtěžuje.

Pozitivní novinka k plýtvání pracích prostředků věčným zbytečným vyměňováním ručníků - v koupelně proutěný koš- ručníky které chcete vyměnit vhoďte do koše, chytré řešení.

Negativní - voda v lednici na pokoji 0,5l PET zdarma , jakmile načnete stejnou značku vody v 1,5l PET, stojí 3USD, to nevede zrovna ke snižování odpadu plastů.

Pláž
Krásná, moře teplé, pláž s lehátky pod mangrovníky místo slunečníků, vynikající.

Radovan S., 10.05.2019, Dátum pobytu: 16.4. - 24.4.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,4 Bohuzial sme mali smolu. Neodporucam cestovat v juli. za 2 tyzdene sme mali len 5 slnecnych dni. ostatne dni prsalo ale mozno sme mali...

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bohuzial sme mali smolu. Neodporucam cestovat v juli. za 2 tyzdene sme mali len 5 slnecnych dni. ostatne dni prsalo ale mozno sme mali fakt len smolu. Kazdopadne je to krasny ostrov kde sa neununudite. lebo je sa kde prechadzat je velky. Mali sme tam aj svadobny obrad. Ubytovanie izby starsie. ale ciste. mali sme pre nas aspon najkrajsiu cast. Beach bungalow cca 10 metrov od mora :) ked bolo slnecno bola to topka :)

vylety neboli drahe. odporucam Whaleshark a snorchlovanie s Mantamy. a Robinsonov ostrov. je nadherny. Uzili sme si to aj napriek zlemu pocasiu. Ked je pekne ostrov je nadherny plny kadejakych hojdaciek sieti. fakt nadhera. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starsie. ale ciste. postupne ale prerabaju

Strava
Nic nam nechybalo. varili dobre.

Služby hotela
Na urovni.

Pláž
Neopisatelna. dokonala.

Anonym, 08.05.2019, Dátum pobytu: 9.7. - 22.7.2018
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,4 Skvělá dovolená momentálně nejlepší kterou jsme absolovovali vše skvělé akorát mohlo být více mořských plodů.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená momentálně nejlepší kterou jsme absolovovali vše skvělé akorát mohlo být více mořských plodů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování naprostá spokojenost úklid probíhal dvakrát za den,plážové osušky měněny každý den to samé osušky a ručníky na pokoji.Velmi příjemné venkovní sprcha a krásné posezení před ubytováním.

Strava
Na můj vkus mohlo být více mořských plodů jinak jídlo výborné vybere si opravdu každý.

Služby hotela
Služby hotelu na velmi vysoké úrovni a velice příjemné bylo že zaměstnankyně hotelu byla češka,která nám se vším pomohla a poradila díky ní to bylo ještě příjemnější zaslouží si z mé strany velikou pochvalu.

Pláž
Pláž byla užasná každý den ji uklízeli košťaty a potom ještě hrabičkami upravily aby vše bylo dokonalé.Moře je skvělé nejlepší u kterého jsme byli,kdo rád šnorchluje užije si to tam.Moje děti nechodily ani do bazénu byli pořád v moři což je skvělé.Na plážích skoro nikdo nebyl nádhera s nikým se netlačíte neperete o lehátko.

Jiří Kalous, 25.04.2019, Dátum pobytu: 11.4. - 22.4.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,4 V tomto hotelovem resortu jsme byli podruhe - tudiz jsme sazeli na jistotu. Velmi ochotny a mily personal na celem ostrove. Bydleli jsme...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelovem resortu jsme byli podruhe - tudiz jsme sazeli na jistotu.

Velmi ochotny a mily personal na celem ostrove. Bydleli jsme v pokoji typu Standard Beach Bungalow. Pokoje jsou starsiho vybaveni (resort loni slavil 20. vyroci), presto velmi ciste a udrzovane. Pokojska sluzba chodila uklizet 2x denne.

Prvni den jsme poprosili o vymenu jineho pokoje, protoze ten nas bohuzel nemel venkovni sprchu. Vysli nam vstric a z duvodu obsazenosti jsme se mohli presunout az druhy den.

Cely ostrov je pravidelne uklizen, kazde rano se zameta popadane listi, plaze se cisti od naplavenych ras a take se pravidelne postrikuji pripravky proti komarum, tudiz jsme repelent ani jednou nepouzili. Jedinym otravnym hmyzem tak zustavaji mravenci, kterych take nebylo moc a hlavne ani nekousou.

Nabidka vyletu take velmi pestra - rybareni, snorchlovani, potapeni s velrybim zralokem a mantou, delfini safary atd.

Meli jsme na pocasi stesti, ani jednou nezaprselo (prelom brezen/duben) od poloviny az konce dubna zacina monzunove obdobi, tudiz vetsi pravdepodobnost srazek, ktere by melo trvat do listopadu.

Ocean je nepopsatelne krasny, cisty, klidny a melky - tudiz vhodny i pro nejmensi deti. Na snorchlovaci misto se dochazi po mole k italske restauraci. Teplota vody kolem 30 stupnu.

Doprava na ostrov byla narocnejsi, nase druha navsteva ale dokazuje to, ze to za to urcite stoji. Zobraziť celú recenziu

Strava
Stravovani je po cely den formou bufetu (meli jsme plnou penzi - bohate staci). Snidane evropska - pecivo, vajicka na vsechny zpusoby, parky, sunka, ovesne kase, ovoce atd. Obed a vecere mezinarodni kuchyne - italska (testoviny, lasagne), indicka (ryby, hodne korenene curry pokrmy), asijska (nudle, smazena ryze) atd., vybere si opravdu kazdy.

Anonym, 24.04.2019, Dátum pobytu: 27.3. - 3.4.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9,2 Na tuto dovolenku sme sli s mamou, pre ktoru boli Maledivy odjakziva velkym snom. Zvolili sme velmi dobre, jak v ramci Invie, tak hotela...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Na tuto dovolenku sme sli s mamou, pre ktoru boli Maledivy odjakziva velkym snom. Zvolili sme velmi dobre, jak v ramci Invie, tak hotela a terminu. Boli sme velmi spokojne s velmi hladkym priebehom jak cesty tak naslednej starostlivosti personalu v rezorte. Rozhodne doporucujem, az na jedneho neprijemneho casnika, rozhodne doporucujeme :)) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovane sme boli boli na ostrove Sun Island, kde sme sice hned pri prichode boli oboznamene s tym, ze su prebookovany a preto pre nas na prve dve noci nemaju nami objednanu izbu, nicmene nam namiesto nej pripravili o triedu vyssi superior beach bungalov, ktory rozhodne vykompenzoval tuto drobnu komplikaciu. Vstup na vlastnu, nadhernu plaz na strane ostrova, kde bol najvacsi klud a sukromie. Po dvoch dnoch nas hladko presunuli do nasej objednanej Sun vila. Obe ubytovania boli velmi pekne, ciste, dostatocne vybavene. Velmi sa mi pacila otvorena kupelna :)

Strava
Stravu sme mali formou plnej penzie. Velmi rozmanity vyber jedal, prierez mnohymi kuchyname, takze skutocne sa najedol aj najnarocnejsi clovek.Najvacsi dopyt bol po cerstvom ovoci, ktore bolo vynikajuce.

Služby hotela
Od zaciatku boli vsetci mily a napomocny. Samozrejme pocita sa s tym, ze zamestnamcom za ich sluzby date nejaky ten tip, avsak nikto si ho nikdy vyslovene neziadal. Trochu zvlastne bolo ze na rozdiel od ostatnych stolov sa nam pri stravovani kazdy den menil casnik, pricom ten prvy k nam choval zjavne silnu averziu, prvy den bol mily az prilis a po zvysok pobytu nas ignoroval, dokonca aj ked sme ho o nieco poziadali, nastastie ako vravim casnici sa nam srtiedali takze od smadu sme nakoniec neumreli :)

Pláž
Plaz bola uz na prvy ocarujuca. Musim ale podotknut ze cistejsie to bolo na juznej a zapadnej casti ostrova (vodne bungalovy), zatial co severna cast, kde sa nachadza pristav bola obcas znecistena, hlavne v case prilivu. Zamestnanci sa starali o jej cistenie, ale vo vode to obcas nebolo uplne prijemne.

Sára B., 16.04.2019, Dátum pobytu: 2.4. - 11.4.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)