Recenzie hotelov
Atol Ari - Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Doporucuji si priplatit za plnou penzi nebo all inclusive. Take doporucuji si priplatit za vodni bungalow, je tak daleko vetsi klid

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Doporucuji si priplatit za plnou penzi nebo all inclusive. Take doporucuji si priplatit za vodni bungalow, je tak daleko vetsi klid Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vodni bungalow krasne, klidne, uklid 2x denne

Sylvia M., 12.04.2021, Dátum pobytu: 31.3. - 9.4.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (9) Nie (4)

Celkom: 8,8 Dovolená splnila účel. Krásné prostředí, úžasné jídlo a čistota hotelu. Nepříjemná a dlouhá cesta stála za tu krásu.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila účel. Krásné prostředí, úžasné jídlo a čistota hotelu. Nepříjemná a dlouhá cesta stála za tu krásu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní doporučujeme bungalovy na pláži. Vodní domečky nenabízejí stín a pokud jsou velké vlny budete mít mořskou nemoc.

Strava
Bomba! Skvělá chuť všeho. Doporučuji All in jinak si budete platit i vodu a cca 400 dolarů na týden vás obyč pití bude stát.

Služby hotela
3x za den úklid písku a výměna ručníků. Super!

Pláž
Božská

Veronika Podroužková, 05.04.2021, Dátum pobytu: 26.3. - 2.4.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Angaga Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 8,8 Skvely resort,prijemna obsluha,vse se dalo jednoduse vyresit.Nadherne misto.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvely resort,prijemna obsluha,vse se dalo jednoduse vyresit.Nadherne misto. Zobraziť celú recenziu

Aneta Kricnerová, 19.03.2021, Dátum pobytu: 6.3. - 16.3.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Vilamendhoo Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 8,8 Nádherné místo. Klidná dovolená v nádherném prostředí. Mírné nedostatky ve službách a stravě bohatě vyvažuje překrásná příroda.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherné místo. Klidná dovolená v nádherném prostředí. Mírné nedostatky ve službách a stravě bohatě vyvažuje překrásná příroda. Zobraziť celú recenziu

Strava
Pro méně náročné klienty.

Pláž
Nejkrásnější co jsem kdy viděl. Moře 32C. Nádherné šnorchlování.

Jiří V., 08.03.2021, Dátum pobytu: 24.2. - 5.3.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Angaga Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla úžasná je to kouzelné místo všichni jsou moc ochotni

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná je to kouzelné místo všichni jsou moc ochotni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme bungalov číslo 139 a byl perfektní

Strava
I v době covidové perfekt sushi Sashimi ryby hovězí masa a perfektní zeleninové saláty a co se tyče allinclusive drinku tak jsme byli překvapeni velkým výběrem míchaných alko nápojů super

Služby hotela
Naprosto úžasný každý den uklizeno a v restauraci příjemná obsluha

Pláž
Pláž jedním slovem nádhera pravda ze z druhé strany ostrova není pláž tak hezká ale u našeho bungalovu úžasný

Hana M., 01.03.2021, Dátum pobytu: 17.2. - 26.2.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Angaga Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

9 fotografií

Celkom: 8,8 Krásná pohodová dovolená. Vše bez problému, personál ochotný, nadherne prostredi.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná pohodová dovolená.

Vše bez problému, personál ochotný, nadherne prostredi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejprve jsme bydleli v bungalovu na pláži, který byl moc hezký, prostorný. Poté jsme se rozhodli si připlatit za vilku nad mořem a musime uznat, ze je to krasny zazitek, ktery za to stojí.

Strava
Jídlo dobré, rozmanité. Vždy jsme si vybrali.

Služby hotela
Personál ochotný, nápomocný. Využit lze spa, vodní sporty, my jsme chodili hrát tenis.

Pláž
Pláž krásná, čistá, moře azurové. Nebylo do vytknout, kladně hodnotím uklid personálem.

Luisa F., 19.02.2021, Dátum pobytu: 9.2. - 16.2.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Angaga Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vážně dokonalá dovolená. S tak milou obsluhou jsem se v životě nesetkala. Pláže jak z ráje, podmořský svět jak z Nema. Strava rozmanitá,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vážně dokonalá dovolená. S tak milou obsluhou jsem se v životě nesetkala. Pláže jak z ráje, podmořský svět jak z Nema. Strava rozmanitá, netradiční a výborná. Přijeli jsme nadšení a určitě plánujeme další dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je podle ceny rozděleno do několika (asi 8 kategorií). My měli tu druhou nejlevnější. Ze začátku nás pokoj zarazil, protože smrděl vlhkostí. Ale nebylo to tak strašné. Jinak byl klimatizovaný, koupelna moc hezká s venkovní sprchou, postel vždy čistá a ustlaná. K dispozici i trezor. Pokoje vždy čisté a uklizené.

Strava
Stravě nemůžu nic vytknout. Každý den byl rozdělen na různé oblasti světa. Například Maledivská nebo středomořská kuchyně. Chutě byly netradiční a jídlo opravdu výborné, k obědu i večeři jsme měli každý den jiné zákusky, výběr asi z 10 malých zákusků. Každý den bylo jídlo jiné, nikdy se to neopakovalo. Moc dobré.

Služby hotela
Služby hotelu byly naprosto bezkonkurenční, každý den místní zametali cestu od spadlých lístků, pláže taky vždy zametené, nikdy jsme nenarazili na nic nečistého. Při stravování vám hned odsouvají židli k sednutí. Fakt až nereálné, starají se o vás jak o krále. Nabídka šnorchlování, vodních sportů atd.

Pláž
Pláž jako z fotek. Úplně bez lidí. Ostrov je dost velký na Maledivy a tak jsme se celý pobyt fakt nenudili. Jen nás mrzelo, že až poslední den jsme objevili, že z jedné strany ostrova můžeme šnorchlovat a vidět obrovské množství ryb, asi jen 8 metrů od břehu. Malí býložraví žraloci plavou každý den kolem břehu. Bohužel ale díky globálnímu oteplování bylo na výběžku spoustu vyplácených mořských korálů. Maledivy jsou na poznávání mořského světa vážně jednička a flóra a fauna na ostrově jsou také jak z botanické a zoologické zahrady.

Anonym, 23.05.2020, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Kuramathi Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

1 fotografia

Celkom: 8 Velmi prijemny ostrov, rezort, plaze, cista voda, ochota personalu, strava. Romantika maximalna, napr. vylet lodou (dokonca v cene) Co...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi prijemny ostrov, rezort, plaze, cista voda, ochota personalu, strava. Romantika maximalna, napr. vylet lodou (dokonca v cene)

Co je minus je uz ista opotrebovanost arealu, mensi vyskyt chrobace typu svaby a nevyhnutnost byt aktivny a ovladat jazyky, nakolko CK okrem mailu pred odchodom s letenkami a pokynmi o nas nikde ani len "nezavadila" - ziadny delegat, ziadne info o odchode potom ci o koronaviruse.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vodny bungalov - prijemne, velke, 2 x denne upratovane... vlastna terasa nad vodou a vstup do mora - parada.

Len uz zial opotrebovane, potrebovalo by uz zcasti zasadne zrekonstruovat, vratane mola, stien, schodov, zabradli...

Naj problem boli vsak svaby, sice to tam prave deratizovali, ale i tak sme mnohe nasli... :-( a to by v 4* rezorte nemalo byt.

A silne odporucam, plazove domy si nevyberajte tu nikdy,

Strava
Super, pestra, kopec ovocia, super obsluha, pekne bary a restiky...

program "polpenzia plus" je idealna, kopec napojov totiz je ako all inclusive

Služby hotela
Vyborne

Pláž
Krasne biele, more ciste, plytke, snorchlovanie (zadarmo vybava) extremne odporucam, miliony ryb vsetkych farieb, dokonca i zraloky su tam priatelske, aj ked si na to treba kus zvyknut :-)

Dalibor B., 11.03.2020, Dátum pobytu: 29.2. - 8.3.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Safari Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (3)

Celkom: 9,6 Nejkrásnější /a nejdražší/ dovolená našeho života.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nejkrásnější /a nejdražší/ dovolená našeho života. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez závad : dokonalé služby milý a ochotný personál ovládající zejmena angličtinu ale i několik dlaších jazyků/ mezinárodní personál/

Strava
dokonalé prakticky trvale jsme jedli ! on demand" čili na přání

Služby hotela
2x/den úklid nepřetržité doplňování minibaru

Pláž
čistá krásná typická tropická

Zdeněk Slavík, 11.03.2020, Dátum pobytu: 10.2. - 21.2.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Lily Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)