Recenzie hotelov
Južný Atol Male - Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Dovolená splnila naše očekávání, moře bylo nádherné, teplé a čisté se spoustou barevných ryb, pláže čisté s bílým jemným pískem. Ostrov...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání, moře bylo nádherné, teplé a čisté se spoustou barevných ryb, pláže čisté s bílým jemným pískem. Ostrov obklopuje obrovská mělká laguna, která je vhodná na různé vodní sporty- windsurfing, kitesurfing, paddlebording, wakeboarding. Po dlouhém molu je snadno dostupný rosáhlý korálový útes, na kterém je možno spatřit spousty korálových ryb nejen při šnorchlování, ale i přímo z mola. Hotel disponuje také vybavením a instruktory na potápění. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je ohodnocen jen třemi hvězdami, což se ukázalo naprosto dostačující. Všude bylo čisto, personál byl téměř výhradně domorodý, usměvavý, klimatizace v bungalovu fungovala a bylo ji možno nastavit na snesitelný mírný provoz. Bazén nebyl potřeba.

Strava
Samoobslužné stravovaní formou švédského stolu nám vyhovuje a nabídka byla vždy velmi pestrá, vždy bylo k dispozici vegetariánské curry a dhal, 3 druhy čersvého ovoce, káva ke každému jídlu, k obědu a večeři velmi chutně upravované rybí, drůbeží a hovězí maso, dostatek zeleniny a salátů, několik druhů příloh. Zákusky byly krásné, jemné a vynikající, připomínali nám Madeiru. Děti ocenily hlavně těstoviny upravované podle italské receptury. K jídlu jsme vždy dostávali dostatek vody podle potřeby, dál ještě lahev vody pro každého na jeden den, takže jsme neměli vůbec potřebu další vodu kupovat.

Služby hotela
Náš pobyt byl krátký, některé nabízené služby jsme vůbec nevyužili: masáže, klimatizovanou posilovnu, výlet na domorodý ostrov, picknik na opuštěném ostrově, večeři na pláži při svíčkách. Užili jsme si šnorchlování s delfíny, šnorchlování na želvím útesu, paddlebording, wakeboarding a fantubing. Večer jsme si zahráli ping pong a kulečník, ale oblíbenější bylo pozorování ryb a žraloků z mola na nasvíceném útesu. Podařilo s nám dokonce vyfotit mantu. Wifi jsme ocenili při polední siestě a telefonování domů.

Pláž
Vzhledem k tomu, že se jedná o malý ostrůvek, který obejdete za 20 min, pláže byly všude dokola. Všude byly palmy, bílý písek, pozvolný vstup do vody a k tomu pocit, že tady snad nikdo není. Kolik je na ostrově lidí jsme zjistili až u večeře, kyž se sešli všichni v restauraci. Nejkrášnější pláž je ale u centra vodních sportů na severu ostrova, kde je příjemná písčina a kde jsme trávili většinu času.

Kamila K., 12.08.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Južný Atol Male, Hotel: Fun Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 8,2 Ubytování omšelé, ale čisté. Září život v moři petardy, každý den je co obdivovat, proti stojí za to jež do tohoto resortu/pokud někdo...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování omšelé, ale čisté. Září život v moři petardy, každý den je co obdivovat, proti stojí za to jež do tohoto resortu/pokud někdo nešnorchluje, ať si vybere jiný hotel, kde je možnost i jiného vyžití, než potápění/. Zobraziť celú recenziu

Olga H., 13.05.2019, Dátum pobytu: 29.4. - 8.5.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Južný Atol Male, Hotel: Fun Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,8 Vysněná dovolená, která nezklamala v žádném směru. Od vystoupení z letadla jsme byli nadšení krásou Malediv. Utracených peněz rozhodně...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vysněná dovolená, která nezklamala v žádném směru. Od vystoupení z letadla jsme byli nadšení krásou Malediv. Utracených peněz rozhodně nelitujeme a doporučujeme komplex Adaaran navšívit. Hledali jsme klidnou dovolenou bez lidí a na tomto malém ostrůvku se nám přání vyplnilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme na pláži ve vilkách. Ubytování splnilo naše očekávání. Úklid zde probíhal každý den, denně čisté ručníky jak do koupelny, tak na pláž. Denně zametená teráska a čistá voda na opláchnutí nohou. Pokoj prostorný, čistý, s klasickým vybavením. Jediné co můžeme vytknout je nevhodné umístění klimatizace přímo nad hlavou. Každý den doplněné lahve s pitnou vodou na pokoji.

Strava
Strava rozmanitá, kde si vybere opravdu každý, převládá zde pikantní a kořeněné indické jídlo. Jídlo se neopakovalo a po dobu jednoho týdne jsme byli denně překvapení. Široká nabídka exotického ovoce a sladkostí, kterým nešlo odolat.

Snídaně, obědy a večeře v hlavní jídelně, svačinky na baru.

Služby hotela
Personál úklidu, čísníci i všichni zaměstnanci komplexu byli milí, usměvaví a vstřícní.

Po celý pobyt jsme měli jednoho číšníka, který se staral o nápoje a špinavé nádobí.

Rozmanitá nabídka vodních sportů a aktivit, které si člověk může připlatit.

Každý večer živá muzika, nebo zábava na baru, která ovšem nerušila okolí.

Wifi v ceně all inclusive. Po příjezdu jsme dostali každý vlastní heslo a signál byl silný v okolí barů a jídelny.

Lehátek bylo dost i při plném obsazení. Matrace má každý vlastní uložené na terase.

Pláž
Bezkonkurenční. I při plném obsazení hotelu jsme byli na pláži před vilkou sami. Pláže jsou čisté, denně uklízené. Na plážích byl díky stromům jak stín, tak slunce.

Patrik N., 25.03.2019, Dátum pobytu: 13.3. - 21.3.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Južný Atol Male, Hotel: Adaaran Club Rannalhi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 9,6 Dovolená splnila očekávání. Klidný ostrov, průzračná voda, báječná světová kuchyně.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila očekávání. Klidný ostrov, průzračná voda, báječná světová kuchyně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostroné a čisté pokoje, úklid 2xdenně. Naprosto v pořádku. Snad jen nepohodlné matrace:-(

Strava
Výborná.

Služby hotela
Na zvolený výlet jsme se pro malý počet zájemců nedostali, což áe není vona resortu.

Pláž
Skvělá, doporučuji však boty do vody kvůli korálům.

Anonym, 21.01.2019, Dátum pobytu: 10.1. - 18.1.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Južný Atol Male, Hotel: Adaaran Club Rannalhi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,2 Prijemne, klidne. More a snorchlovani skvele. Problem byl nejaky provoz, snad spalovna nedaleko chatek, nekdy bylo citit. Nebyla...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Prijemne, klidne. More a snorchlovani skvele. Problem byl nejaky provoz, snad spalovna nedaleko chatek, nekdy bylo citit.

Nebyla navaznost pri odjezdu : mezi lodi z ostrova a navaznym letem. Cekali jsme v Male na odlet 7 hodin. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobre.

Strava
Vyborna, rozmanita, ke konci doby jidla nebylo jiz doplnovano ovoce.

Služby hotela
Dobre, vstricny personal.

Pláž
Vyborna, klidna, cista voda. Snorchlovani primo u mola. Skvely relax.

Natálie S., 15.12.2018, Dátum pobytu: 26.11. - 6.12.2018
Oblasť: Maldivy Maldivy, Južný Atol Male, Hotel: Fun Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 fantastický odpočinek

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
fantastický odpočinek Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Water villa vynikajicí

Strava
pestré a velký výběr každý den, jen pro děti dost pikantní

Služby hotela
hotel fantastický, přístup personálu, ochota, čistota

Pláž
pláže stále uklízené, několikrát denně

Zdeněk Burian, 31.08.2018, Dátum pobytu: 17.8. - 28.8.2018
Oblasť: Maldivy Maldivy, Južný Atol Male, Hotel: Olhuveli Beach & Spa Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená jako taková (ubytování, prostředí, moře, jídlo..) nalnila naše očekávání. Doporučujeme, ovšem v případě, že se nevyskytne žádný...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená jako taková (ubytování, prostředí, moře, jídlo..) nalnila naše očekávání. Doporučujeme, ovšem v případě, že se nevyskytne žádný problém, který by musel/a řešit delegát/ka. To je potom problém! Naše delegátka naprosto nezvládla situaci s opožděným zavazadlem, pokud bychom ji neupomínali a nepřipomínali se denně, nedělala by asi nic. Kufr nebyla schopna dohledat, komunikace velmi vázla, z našeho pohledu naprosto neprofesionální přístup, bohužel (neposkytnutí informací, jak postupovat atd.). Toto bohužel náš dobrý dojem z dovolené kazí, proto nemůžeme hodnotit celkově 100%, i když ostrov by si to skoro zasloužil. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super! Úklid 2x denně, za týden 2x povlečeno.

Strava
Na velmi dobré úrovni, jak jídlo, tak nápoje, obsluha.

Služby hotela
Doporučujeme all inclusive, na ostrově je jinak dost draho a dražší jsou i výlety, vodní sporty.. nezapomeňte na daň, kterou je třeba přičíst k částce za vodní sporty a šnorchlování. Nepotřebujete hotovost, vše se platí na konci pobytu kartou :)

Pláž
Pláž krásná, do moře pár kroků a výhled na moře z okna apartmánu :) nádhera!

Vojtěch P., 15.08.2018, Dátum pobytu: 21.7. - 29.7.2018
Oblasť: Maldivy Maldivy, Južný Atol Male, Hotel: Adaaran Club Rannalhi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Celkom: 10 Nasi dovolenou můžeme shrnout do jednoho slova a to je, úžasná. Určitě destinaci a zejména ubytovací resort všem plné doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nasi dovolenou můžeme shrnout do jednoho slova a to je, úžasná. Určitě destinaci a zejména ubytovací resort všem plné doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování proběhlo v bungalovu, který byl vzdálen od pláže 10m. Bungalov svým zařízením se rovnal lepšímu hotelu a vybavení bylo dostačující. Zařízení bungalovu nylo moderní a ve vynikajícím stavu. Úklid bungalovu probíhal 2x denně, vždy ráno a k večeru. Zde docházelo žáky k výměně plazovych osudem. Každý den jsme dostávali na pokoj pet lahve s vodou v objemu 3x1,5l.

Strava
O jídle se dá hovořit jen v superlativech. Kuchyně byla velice rozmanitá s chutná. Určitě si vybere každý, vařila se tu kromě evropské kuchyně, taky indická, arabská, čínská a místní.

Služby hotela
Perfektní, Club Adaraan zajistoval veškerý servis a podával informace o všem co se bude dít na vysoké úrovni.

Další překvapeni byl úklid písku před bungalovy, ten neustále někdo upravoval a čistil. Pořad jsme měli dojem čistoty.

Pláž
Pláž byla písčitá z drobného světlého písku. Velice dobře dostupná, upravena a čistá. Nikde velká pláž pro hodně lidi, ale spousty drobných plazicek, které vytvářely soukromý.

Michal R., 20.07.2018, Dátum pobytu: 8.7. - 17.7.2018
Oblasť: Maldivy Maldivy, Južný Atol Male, Hotel: Adaaran Club Rannalhi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 10 Nejkrásnější dovolená, na které jsem kdy byla.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejkrásnější dovolená, na které jsem kdy byla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super. 10 sekund k moři. Výhled na moře.

Strava
Strava skvělá, suprer. Nemám co vytknout.

Služby hotela
Služby hotelu - jen ty nejlepší. Každý večer zábava. Různé soutěže, diskotéka, atd..... Prostě paráda.

Pláž
Nejkrásnější pláž, jakou jsem kdy ve svém životě viděla......a to cestuji téměř 30 let.

Gabriela Vitoušková, 16.07.2018, Dátum pobytu: 2.7. - 13.7.2018
Oblasť: Maldivy Maldivy, Južný Atol Male, Hotel: Fun Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Fan Island Spa 1 fotografia