Recenzie hotelov
Lhaviyani Atol - Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9.8 Od A-Z perfektním, jídlo, kvalita ubytování, vstřícnost personálu, ostrov - vše bez jediné chyby :)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Od A-Z perfektním, jídlo, kvalita ubytování, vstřícnost personálu, ostrov - vše bez jediné chyby :) Zobraziť celú recenziu

Pavel Jurik, 12.05.2022, Dátum pobytu: 2.5. - 9.5.2022
Oblasť: Maldivy Maldivy, Lhaviyani Atol, Hotel: Kuredu Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Splněna očekávání a krásný relax.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Splněna očekávání a krásný relax. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velikost pokoje i venkovní koupelny naprosto dostačující. Trezor, vybavená a každý den doplnena lednička včetně vína:)krásný výhled na pláž se zastíněním na čtení a plážová lehátka jsou součástí ubytka. Nac terásce stolek a 2 židle. Úklid bezchybný, každý den 2velké skleněné lahve vody (I bez úklidu/stačí vystačit prázdné před dveře):)

Strava
Tématické večeře, výborné předkrmy, grilovaný tuňák, dezerty a sladké ovoce (papája je bezkonkurenční).

Služby hotela
Hned po příletu vás vítají ...za zvuku bubínků vám přidělí pracovníka a ten vám vše vysvětlí +dá kontakt na pozdější komunikaci. Všechen personál se usmívá a zdraví.

Pláž
Kolem celého ostrova...nejkrásnější je cíp na západě, který se mění přílivem a odlivem.

V mělké vodě u mola jsou každý den k vidění želvy.

Bohumila Boušková, 08.04.2022, Dátum pobytu: 17.3. - 27.3.2022
Oblasť: Maldivy Maldivy, Lhaviyani Atol, Hotel: Kuredu Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

15 fotografií

Celkom: 8.8 Kuredu patří mezi živější ostrovy Malediv. Kromě šnorchlování a potápění nabízí další vodní i jiné aktivity a také každodenní večerní...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Kuredu patří mezi živější ostrovy Malediv. Kromě šnorchlování a potápění nabízí další vodní i jiné aktivity a také každodenní večerní programy na pláži nebo u bazénu. Téměř zde nepotřebujete boty, po celém ostrově i v restauracích je písek, takže můžete chodit bosi celý den. Personál je velmi milý a ochotný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Garden Bungalovy jsou starší, ale čisté, pro přespání naprosto vyhovující, s venkovní koupelnou, což je velmi praktické. Klimatizace je standartní součástí. Náročnou klientelu ale zřejmě neuspokojí.

Strava
Jídlo velmi chutné, vybere si jistě každý. V restauracích jsou veganské části, jinak strava zaměřena na maso a ryby.

Služby hotela
Služby kvalitní, vše bylo dobře zorganizované, personál velmi ochotný a vždy vše vyřešil k naší spokojenosti.

Pláž
Jedna strana ostrova položená u bazénu je nádherná, skvělá na koupání, šnorchlování i potápění, druhá strana, kde jsou vodní vily, moc pěkná není, je tam spousta kamenů, korálů a trávy

Eva, 21.03.2022, Dátum pobytu: 3.3. - 17.3.2022
Oblasť: Maldivy Maldivy, Lhaviyani Atol, Hotel: Kuredu Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Užasný ostrov, top služby

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Užasný ostrov, top služby Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dokonalé

Strava
Rozmanitá, čerstve ryby, vsetko super

Pavel Bersky, 21.03.2022, Dátum pobytu: 8.3. - 17.3.2022
Oblasť: Maldivy Maldivy, Lhaviyani Atol, Hotel: Cocoon Maldives

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená splnila naše očekávání. Báječný relax. Nabídku jsme využili nejen z důvodu ceny, ale hlavně přímého letu Praha -Male . V době...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání. Báječný relax. Nabídku jsme využili nejen z důvodu ceny, ale hlavně přímého letu Praha -Male . V době covidu k nezaplacení. Služby polské letecké společnosti společnosti LOTT už ale byly horší. Za 9ti hodinový let pouze 2x k jídlu nabídka pití, jinak si člověk musel chodit prosit na záď letadla, a nepochopitelně si nebylo možné zakoupit kávu, kterou v bussines třídě běžně podávali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
odpovídalo nabídce, čisto, každý den se uklízelo, 1x za 2dny se měnily ručníky

Strava
Nemohl snad být nikdo , kdo by si z nepřeberné nabídky nemohl vybrat

Služby hotela
Všichni ochotní, usměvaví, co se týče covidu vše se dodržovalo- při vstupu do jídelny se měřila teplota. Člověk se zde cítil opravdu bezpečně.

Pláž
Čisto, bílý písek, azurové moře. Výborné jsou vlnolamy.

Irena J., 06.12.2021, Dátum pobytu: 16.11. - 24.11.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Lhaviyani Atol, Hotel: Kuredu Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Super. Jen jsem čekal možná více ekologicky přístup na ostrově. Zbytečne golfove středisko a generátory běžící cely den ten dojem trochu...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super. Jen jsem čekal možná více ekologicky přístup na ostrově. Zbytečne golfove středisko a generátory běžící cely den ten dojem trochu zkazili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skoda, ze si nejde vybrat konkrétní ubytování. Takhle to na mě působilo, ze ty nejlepší pokoje dostávali Angličané a jine posh osubky.

Strava
Byla skvělá. Každý si tam našel to své. Každopádně když ochutnate místní ovoce, tak už vám nikdy nebude chutnat ovoce z obchodu ????

Služby hotela
V pořádku všechno

Pláž
Pláže čisté a několikrát za den uklizene.

Petr Konečný, 29.11.2021, Dátum pobytu: 16.11. - 24.11.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Lhaviyani Atol, Hotel: Kuredu Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 10 Byl jsem nadšen z prostředí,personálu,organizace.Vše fungovalo.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byl jsem nadšen z prostředí,personálu,organizace.Vše fungovalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování TOP.

Strava
Velký výběr.Kvalita.Usměvavý a pracovitý personál.Každý si mohl vybrat.Pokud však nečekal vepřo ,knedlo, zelo.

Služby hotela
Bez připomínek

Pláž
TOP

Jaroslav Vacek, 29.11.2021, Dátum pobytu: 16.11. - 24.11.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Lhaviyani Atol, Hotel: Kuredu Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 skvely resort, personal i jidlo, uzasna dovolena

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
skvely resort, personal i jidlo, uzasna dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
moc hezke

Strava
vynikajici

Služby hotela
vyborne

Pláž
krasna, cista, obcas napadane listi

Renata Šmelová, 15.11.2021, Dátum pobytu: 2.11. - 10.11.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Lhaviyani Atol, Hotel: Innahura Maldives Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)