Recenzie hotelov
Severný Atol Male - Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Určitě nejlepší dovolená na které jsme byli.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Určitě nejlepší dovolená na které jsme byli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté,každý den uklizené, nejvíce jsme využili venkovní sprchu. K dispozici byli plážové osušky s tím,že je každý den měnili. Šampóny, sprcháče, kartáčky vše bylo na pokoji.

Strava
Jídlo v hlavní restauraci výborné,velký výběr( rýže,nudle,maso,ryby,saláty,zelenina a mnoho sladkého+ovoce) Jídlo bylo fakt výborné,není co vytknout. Byli jsme i v jiných restauracích a taky rozhodně stojí za to je navštívit.

Služby hotela
Mnoho výletů na výběr. Určitě stojí za to pár výletů navštívit. Bohužel ceny poněkud vyšší.

Pláž
Pláž každý den udržovali, denně tak 3x uklízeli od řas/ korálu pokud byly vyplavené, na pláži jsme byli skoro sami. Moře teplé,čisté a velký podmořský život.

Tereza K., 13.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 10.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Perfektná dovolenka, kľud, oddych a maximálny relax v raji

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektná dovolenka, kľud, oddych a maximálny relax v raji Zobraziť celú recenziu

Strava
Výborná strava

Pláž
Krásna čistá pláž s bielym pieskom

Matej K., 13.07.2019, Dátum pobytu: 26.5. - 4.6.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla naprosto perfektní. Nikdy jsme nebyli na takovém místě, takže vše pro nás bylo překvapující.Jediná vada na kráse byl hned...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla naprosto perfektní. Nikdy jsme nebyli na takovém místě, takže vše pro nás bylo překvapující.Jediná vada na kráse byl hned problém při ubytování, kdy nám bylo vystaveno stravování jako PP namísto AI, trvalo tři hodiny, než jsme vykomunikovali náš požadavek. Příroda, prostředí, pláže vše dokonalé, ačkoliv při stravování zde byly stovky lidí, nikde nikoho nebylo vidět ani na pláži, ani ve vodě, prostě božský klid. Bohužel jako lidstvo jsme se podepsali na devastaci podmořského světa, takže nějaké obdivování mořské flory je marné, vše je mrtvé. Fauny jsme si užili celkem dost, ryba všemožných tvorů je k vidění dost, nebyl problém, když kolem Vás proplaval žralok nebo rejnok. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytováni v domku č. 278,a pro prozkoumání ostrova jsme byli za tento rádi. orientace na východ, blízko centra ostrova-míněno bary, restaurace a fitness.Jsou řady domů, kde to s výhledem je špatné, v podstatě na 20 metrů koukáte do dalšího vlnolamu. Za nás spokojenost. Každodenní převlékání, úklid. Nejsme nároční, byli jsme spokojeni

Strava
Neskutečné. Výběr všech možných kuchyní z oblasti. Prostě jsme si užili od všeho něco málo k ochutnání. Pro konzervativce byly i jídla z oblasti středomoří.

Služby hotela
Bez výtek, personál zvládá množství jazyků, takže nebyl problém kombinovat Eng, Ru, De a i češtinu u vrchního managera. Všichni usměvaví, ochotní se vším pomoci, poradit. Podvečery jsme trávili na kurtu s tenisem, stolní tenis a badminton.Je zde i posilovna, squash, sauna, lázně. Místní peronál vyslouží pochvalu. Pozor jen v baru, ačkoliv jsme měli allin, drinky a nápoje mají rozdělené do skupin v nápojácích, musíte vysledovat v nápojových lístcích, co můžete a nemůžete a v jaké cenové relaci.

Pláž
Krásný bílý, do očí bodající písek. Klid, prázdno, pohoda.Východní strana hodně plytká, pokrytá mrtvými korály s minimálním množstvím vody, tam se dalo koupat při přílivu.Voda se zde zvedla zhruba o metr a postoupila o 4m. pouze jeden flek s hlubokou propastí, kde byly zbytky živé přírody, ale se zákazem koupání. Západ měl pláž absolutně písečnou i ve vodě s hlubším dnem bez korálů, takže tam bylo možnost se proplavat. Jinak taky jedno místo s životem. Jinak důrazně nedoporučujeme domky 170-220. Tam opravdu koukáte do mořské řeky široké 10m a další šelf, který stíní moře. A domky 170-172 mají výhled do prostoru, kde se sváží odpad a pálí se, takže toto ne!

Miroslav Šarman, 15.04.2019, Dátum pobytu: 2.4. - 10.4.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (1)

Celkom: 9,6 výborná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
výborná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Beach vila - naprosto vyhovující, klimatizace, trezor, minibar...ok

Strava
Jidlo chutné, nádherně připravené a vždy velký výběr.

Služby hotela
velmi ochotný personál, který splní vše pokud je to možné

Pláž
okolo celého ostrova vždy upravená pláž, super

Miroslav V., 20.02.2019, Dátum pobytu: 6.2. - 13.2.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Meeru Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolenou na Maledivy jsem si dala jako odměnu za studium. Omezená finančními prostředky, jsem původně měla vybraný hotel Equator...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou na Maledivy jsem si dala jako odměnu za studium. Omezená finančními prostředky, jsem původně měla vybraný hotel Equator Village, ale 5 dnů před odletem mne Invia kontaktovala s omluvou, že na původním hotelu probíhá stále rekonstrukce bazénu a nabídli mi hotel Summer Island, za původní cenu, s tím, že rozdíl doplatí hotel EV. Takže za mne skvělé. A tímto chci moc poděkovat a ocenit takový přístup ke klientům.

Celkově můžu říct, že pobyt splnil nad míru mé očekávání ve všem. Je zde možnost relaxace v krásném tropickém prostředí, kde nejsou potřeba boty a zároveň příjemné večerní zábavy, když člověk chtěl.

Pobyt nedoporučuji pro lidi, kteří chtějí aktivní dovolenou. Na tak malém prostoru to ani nejde i když jsou tam výlety na potápění šnorchlování. Je to vhodné pro ty, kteří si chtějí odpočinout a úplně vypnout od civilizace. Co jsem mohla srovnat s fotografiemi ostatních míst na Maledivách, řadím to do takového středu, co se týká luxusu zázemí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné. Jsem v celku nenáročná na ubytování, důležité je okolí a pláž. Takže, když mne ubytovali v přízemí 4 pokojové vilky, kde terasa byla od pláže vzdálená cca 10-15m a přímo z postele bylo vidět na pláž a palmy kolem, nic lepšího jsem si nemohla přát. Pokoj malý, útulný, postel pohodlná, TV, wifi, lednice, varná konev a pravidelné doplňování kávy, čajů, vody. Koupelna skvělá a hlavně neobvyklá = živé rostliny zasazené v půdě a otevřený pás pod střechou. A hlavně jsem dostala pokoj na hezčí (západní) straně ostrova, blízko do jídelny, baru, bazénu (5 min)

Strava
Výborná, nejsem polévková, ale tam nešlo odolat výborným polévkám. Bohatý výběr masa, ryby, kuřecí, hovězí, jehněčí, všechny druhy příloh - brambory, rýže, těstovin, luštěnin, studená kuchyně, suši... Moučníky, zelenina, ovoce, místní speciality..

Jediné, co trochu kazilo dojem, tak allinclusive tam nebylo v takovém rozsahu, jak jsem byla zvyklá všude jinde na dovolené. V baru se vztahovalo pouze na základní alko, asi 5 druhů. Míchané koktejly byly za úhradu. Výhodou bylo, že šlo si donést na pokoj. Další malá nevýhoda byla, že se vztahovalo pouze na jídelnu a v bar určeném pro nás suchozemce, vodní vily mají zvlášť bar a jídelnu.Tam jsem sice mohli chodit, ale vše hradit ze svého.

Služby hotela
Na ostrově jsou "pouze" bungalovy, hotel jako velká budova tam není. Tady bylo trochu neobvyklé časté uklízení 2x denně, což šlo omezit upozorněním "nerušit".

Každý večer byl nějaký program, což bylo fajn. Wifi byla dostupná ve všech veřejných prostorách a bez poplatku.

Personál velmi příjemný, ochotný.

Pláž
Krásná, čistá, pár metrů od vlastní terasy, k dispozici vlastní lehátko, ve vodě houpací sít..nádhera.

Anonym, 17.02.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 25.10.2018
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Summer Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Ubytování 14 fotografií

Celkom: 6 Průměrné

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Průměrné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
standardní v dané kategorii

Strava
standardní v dané kategorii

Služby hotela
standardní v dané kategorii

Pláž
Nedostatek lehátek na pláži, pokud jsme si nepřivstali a nedali ručník na lehátko, neměli jsme lehátko. Sklenice na pláži nikdo nesbíral, přes den nikdo pláž neuklízel. Nepřiměřeně drahé služby. V Karibiku si můžete půjčit bezplatně v rámci rezortu třeba kajak, šlapadlo, malý katamaran, prkno na surfování a jiná bezmotorová zařízení, tady vše za peníze, což bychom akceptovali, ale rozhodně ne za uvedené ceny. Např. Windsurfing 1 hodina 37,- USD + daň, malý katamaran 1 hodina 98,- USD + daň atd. u motorových zařízení, vlečený banán 1 osoba 10 min.43,- USD + daň, Jet Ski 10 min. 62,- USD + daň. Po dobu našeho pobytu si také nikdo nic z uvedených věcí nepůjčil. Vše co chcete na ostrově koupit je nepřiměřeně drahé. Např. 4 klasické pohledy se známkami do Evropy 33,- USD !! Neexistuje na ostrově žádný pendl lodí na okolní ostrovy nebo do Male. Můžete si objednat dopravu lodí na ostrov vzdálený cca 30 min. a zpět za 120,- USD /osoba. Přesto že jsme měli uhrazen all inclusiv, vstupné na večerní programy bylo nutné uhradit včetně konzumace. Pokud nechcete trávit čas pouze na pláži nebo na pokoji musíte počítat s dalším výrazným čerpáním z vlastních fin. prostředků. Za vynaložené fin. prostředky bychom byli v Karibiku rozhodně spokojenější, např. rezorty Sandals. Za uvedených podmínek na Maledivy už ne.

Zdeněk U., 20.12.2018, Dátum pobytu: 8.12. - 16.12.2018
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Adaaran Select Hudhuran Fushi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherný komplex, skvělé služby, klidná dovolená. Velké díky patří i delegatce Pavle Wolfové, která nám pomohla.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný komplex, skvělé služby, klidná dovolená. Velké díky patří i delegatce Pavle Wolfové, která nám pomohla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme jacuzzi Water villa, která byla úžasná. Prostorná, čistá, 2x denně uklízená, doplňování vody na pokoj také, s vířivkou a vstupem do vody po schudcich, kde se kolem domečků dalo šnorchlovat, krásný výhled na moře.

Strava
Strava perfektní. Velký výběr jídla, každý den něco jiného, čerstvé. Každý stůl měl svého číšníka, který se o nás po celou dobu pobytu staral.

Služby hotela
Velmi milý personal, předali nám veškeré informace o resortu, vyletech, spa, rádi se vším poradili a pomohli.

Pláž
Neskutečná nádhera, čisto, prostorné pláže, můžete si projít cely resort a najít si tu svoji plažičku, kde se Vám bude líbit nejvíce.

Eva V., 18.12.2018, Dátum pobytu: 5.12. - 15.12.2018
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Meeru Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 8,2 Hotel Paradise Island se skládá z beach bungalovů, vodních vil a zahradních bungalovů ( ty jsou levnější, není výhled na oceán). My jsme...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Paradise Island se skládá z beach bungalovů, vodních vil a zahradních bungalovů ( ty jsou levnější, není výhled na oceán). My jsme bydleli v beach bungalovu, malém dvojdomečku s teráskou a s výhledem na pláž a oceán. Byli jsme moc spokojení. Krásné šnorchlování, ikdyž nemůžů srovnávat, protože jsme byli takto poprvé. Barevné ryby všech velikostí, druhů, rejnoci, malí žraloci,karety obrovské...byla jsem uchvácena a pořád ve vodě :-). Bylo zde i dost mrtvých korálů. Voda teplá jako ve vaně, průzračná a dko nešnorchloval ani netušil, co je všechno pod vodou. Místní lidé a hoteloví zaměstnanci byli velmi přátelští, usměvaví, pořád zdravili a chtěli si povídat. Jednu negativní zkušenost však mám. Šla jsem se projít na konec ostrova do takové skryté zátoky a viděla jsem kouř, myslela jsem, že tam hoří, kouř mě štípal do nosu a cítila jsem bohužel i plasty, pak jsem uviděla, že tam je skládka a pálí odpadky. Byla jsem v šoku, protože jsem se domnívala, že odpadky odváží pryč z ostrova. Co jsem nemohla pochopit, že i v této zátoce byli bungalovy, ve kterých byli ubytovaní hosté Seděli na svých teráskách a drželi si šátek u nosu, protože to byl opravdu smrad a ještě výhled na "skládku". Tak jsem byla šťastná za to, že my bydlíme jinde. Neumím si představit, že by nás ubytovali zde. To bych tady asi ztropila scénu :-(.

Ale jinak dovolená v ráji, počasí krásné, jedno odpoledne pršelo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Beach bungalov - Venkovní sprcha, fén (moc nefoukal, ale mám krátké vlasy, tak to stačilo), plážové osušky denně nebo když byla potřeba, tak vyměnili, koupelnové osušky taky. Mýdlo, sprchový šampon, tělové mléko k dispozici. Denně tam chodil pikolík a uklízel.

Strava
Velice mi zde chutnalo. Výběr všeho možného, k snídani míchaná vajíčka, natvrdo, nebo omeleta s čímkoliv, co jste si vybrala, pečivo, sladké pečivo, zelenina, saláty, ovoce, ovocné saláty, pudinky, jogurty, různé müsli, semínka, ale i možnost teplé snídaně, dále sýry, šunky, a hodně něčeho, co jsem ani nevěděla co je a nešlo to prostě všechno ochutnat. Chutnaly mi polévky, vždy 2 na výběr, ryby, tuňák, rýže, asijské nudle, těstoviny, gril. zelenina, zkrátka vše na co jste si vzpomněli, velice rozmanité. Z masa hlavně kuřecí, skopové a hovězí steaky, mňam. Já jsem si vždy udělala sladkou tečku jejich lívancema :-).

Služby hotela
Služby hotelu byly výborné. K dispozici byly tenisové kurty, ping-pong, squash, posilovna, beach volejbal, košíková, badminton. Restaurace, kam jsme v rámci all inclusive chodili a dávali si drinky...….jo ještě je odpolední svačinka s kávou nebo čajem, kdyby měl náhodou někdo hlad :-). Určitě se vyplatí all inclusive, protože je tam jinak vše velice drahé. Každý večer pro milovníky animačních programů byla nějaká zábava, ale nebylo to vtíravé a přehnané a netrvalo to dlouho, pak třeba bylo disko nebo v noci na plátno promítali přímý přenos utkání NHL v hokeji nebo zápas ligy mistrů. Milý personál. Ještě nikde jsem neviděla tolik národností pohromadě, myslím turistů.

Pláž
Pláže byly krásné, bělostné, až bolely oči. Ty barvy blankytného a tyrkysového oceánu a modré oblohy - řekla bych až kýčovité, to jsem nikde neviděla. Žádní turisti, máte pocit, že jste na pláži sami a patří jen vám. Turisti tam byli, ale jen tolik, že jste je vlastně potkala jen v restauraci u snídaně, oběda nebo večeře. Pak jakoby se někam ztratili a my se potkávali jen s našimi sousedy. Prostě romantika.

Lenka M., 13.11.2018, Dátum pobytu: 1.11. - 10.11.2018
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (8) Nie (0)

Celkom: 8,2 velmi hezké prostředí, milá obsluha

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
velmi hezké prostředí, milá obsluha Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vyhovující

Strava
pestrá a bez připomínek

Služby hotela
na odpovídající úrovni

Pláž
čistá, udržovaná

Michal K., 29.10.2018, Dátum pobytu: 15.10. - 25.10.2018
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Líbilo se nám tam. Bohužel jsme jeli v období monzunu o kterém jsme nevedeli a bylo nám doporučeno jet kdykoli ,ze je pěkne porad . Horko...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Líbilo se nám tam. Bohužel jsme jeli v období monzunu o kterém jsme nevedeli a bylo nám doporučeno jet kdykoli ,ze je pěkne porad . Horko možná ale ne pěkne. Jedine to nám prakticky dovolenou pokazilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásne,moderní. Každý den uklizeno,ustláno, rozestlano. Ubytování bylo bez chyby .

Strava
Rozmanitá. Vyborna. Každý si našel na co měl chut. Nechyběli místní speciality.

Služby hotela
Výborný. Jen mě překvapilo ze beatch vily neměly Wi-Fi připojení . Jen na baru a v restauraci . Což mě za ty peníze dost překvapilo .

Pláž
Pláže krásne,tiché . Každá plaz na jiné straně o něčem jiném. Každý si našel tu svou. Většinou čisté . Po dešti a větru ne. Což beru ze je očekávatelne.

Petra Zahradníková, 11.10.2018, Dátum pobytu: 28.9. - 7.10.2018
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Adaaran Select Hudhuran Fushi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)