Recenzie hotelov
Severný Atol Male - Maldivy

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Dovolena byla uzasna..jen myslim,ze by bylo fer informovat klienty predem,ze probiha castecna rekonstrukce resortu a tim padem jsou...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla uzasna..jen myslim,ze by bylo fer informovat klienty predem,ze probiha castecna rekonstrukce resortu a tim padem jsou nektere sluzby omezeny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Beach bungalov naprosto dostacujici,cisty a vstup rovnou na plaz je uchvatny. Na par noci jsme si priplatili za ubytovani ve Water Ville a to je opravdu luxus,ktery stoji za to.

Strava
Jidlo vyborne,velky vyber vseho.

Služby hotela
Dokonala obsluha a pristup ke vsemu.

Pláž
Plaz uchvatna,kazdy den uklizena,krasny bily pisek.

Lucie C., 21.09.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 17.9.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (1)

Celkom: 10 Zažil som úžasné chvíle a videl úžasné veci..Ďakujem krásne

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zažil som úžasné chvíle a videl úžasné veci..Ďakujem krásne Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super..50m na pláž

Strava
vynikajúca

Služby hotela
super

Pláž
Z bungalovu cca 50m na prekrásnu pláž z možnosťou vodných športov...SKUTOČNÝ RAJ NA ZEMI!!!!!!

Marián Majoroš, 04.03.2020, Dátum pobytu: 19.2. - 26.2.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 9,4 Krásná dovolená, moc jsme si to užili.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, moc jsme si to užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skromější, ale vše co bylo potřeba jsme měli.

Strava
Vynikající moc nám chutnalo.

Služby hotela
dostačující, výlety byly k mání

Pláž
Pláž nádherná, přímo u ubytování, tyrkysová voda opravdu taková jako na fotkách CK, každodenně udržovaná v čistotě, při odlivu se hodí boty do vody, ale bazén jsme téměř nevyužili, byli jsme pořád u moře.

Jaroslava Z., 24.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 19.2.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Služby hotelového rezortu byly perfektní, milý a vstřícný personál, krásné pláže, dobré jídlo. Nejhorším článkem byla doprava zpět -...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Služby hotelového rezortu byly perfektní, milý a vstřícný personál, krásné pláže, dobré jídlo.

Nejhorším článkem byla doprava zpět - místo letu s Emirates dle vybrané a zaplacené nabídky byl let uskutečněn

s nízkonákladovou společností Smartwings.(omezené služby, bez možnosti připojení k síti a dobití notebooku, těsný prostor, zpoždění letu, ...) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bylo odpovídající našemu očekávání, ideální poloha přímo na pláži, samostatný bungalov, plážové osušky v ceně pobytu, vlastní lehátka, křesla na terase, káva a čaj pro vlastní přípravu zdarma.

Strava
Velký výběr, chutná strava jak indická, tak kontinentální. Milá obsluha.

Služby hotela
Služby hotelu byly na výborné úrovni, ale masáže a wellness za velmi vysoké ceny.

Trochu chyběla aqua gymnastika.

Pláž
Ideální jak pro děti, tak dospělé. Bílá písčitá bez nutnosti používání vodních bot.

Bronislava Paučková, 03.02.2020, Dátum pobytu: 20.1. - 30.1.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolena, novy resort, vynikajiici jidlo a opravdu allinclusive se vsim vsudy. Odpocinek, relax a mate pocit, ze je vse pro Vas....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolena, novy resort, vynikajiici jidlo a opravdu allinclusive se vsim vsudy. Odpocinek, relax a mate pocit, ze je vse pro Vas. Resort je opravdu novy a managementu na nem zalezi, neustale se vas ptaji, co by mohli zlepsit, co pro Vas udelat a hned to je. Vsechno bylo tak, jak jsem si z katalogu predstavovala. Uzasne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vodni vilka byla krasna, nova, vybavena luxusni kosmetikou amouage, dvakrat denne uklizena a doplnovany minibar i vinny bar. Lehatko na terasce houpaci a moc pohodlne????. Pristup do vody po schudcich a pak zebriku. Pod vsemi vilkami voda cca po ramena. Soukromi. Super.

Strava
Strava se podava v hlavni restauraci a pak v baru. V baru je dvakrat tydne slavnostnejsi obed. Vouchery - meli jsme 4 a my jsme je uzili v seafood restauraci a bylo to opravdu vynikajici. Koncem pobytu nam delali i jidla na miru v normalni restauraci. Neustale se nas ptali, jestli jsme spokojeni a my si vymysleli a vse bylo, jak jsme si vymysleli. Vzdy je navic grill - seafood, ryby cele i porcovane, kureci... italsky koutek- pizza , testoviny.... Vynikajiic kuchari ve vsech restauracich.

Služby hotela
Sluzby hotelu jsou vynikajici. Jak jsem psala, vsechno je v cene. Zadne podepisovani, ze jste meli to, ci ono. Masaze- uzasne. Vochery obsahuji 45 minutovoe masaze, coz je fajn. Z masazniho lehatka koukate okenkem v zemi na podmorsky svet. Super. Vylety- kazdy den se jezdi dvakrat snorchlovat, dva voucherove vylety - zapad slunce a rybareni. My jsme tam byli tesne po otevreni hotelu, tak mozna bude pozdeji vetsi vyber. Vodni sporty, pekna posilovna. K sluzbam chci napsat, ze mate osobniho manazera. Ten nam vse zarizoval a byl neustale k dispozici. Nedorazily s nami kufry, i kdyz jsme na to byli trochu pripraveni, hotel nam pripravil hotelova tricka a sárí a nabidl cestu s doprovodem na nakupy do Male zdarma. To bylo mile.

Pláž
Pod vilkami byl obcas proud, my jsme tedy obcas chodili na plaz u baru. Bila, cista, od koralu neustale uklizena. V lagune jsou i zive koraly a dobre se k nim plave. Ostatni plaze pred plazovmi vilkami byly prazdne a krasne. Plaze kolem recepce byly obsem na strane s vetsimi vlnami, ale my byli mimo sezonu a bylo dost bourek. Na plazich mate pocit, ze jste sami. Bylo tam hodne svatebnich hostu a tridenich turistu a neumeli plavat. I kdyz jsme byli na nejfrekventovanejsi plazi u baru, byli jsme tam vlastne sami.

Hana S., 16.12.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: VARU by Atmosphere

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 8 fotografií

Celkom: 8,6 skvělé, nemám co vytknout ani CK ani hotelu

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
skvělé, nemám co vytknout ani CK ani hotelu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování naprosto vyhovující, venkovní sprcha byla úžasná, občas to malinko vázlo s úklidem, ale to se stalo jen jednou, wifi v každém bungalovu na heslo, takže dost dobré

Strava
strava vcelku rozmanitá, denně ryba, hovězí i kuřecí, opravdu hodně indického jídla

Služby hotela
služby skvělé, měl nás na starost jeden člověk, měli jsme jeho číslo a mohli zavolat kdykoli a na cokoli se zeptat

Pláž
pláž čistá, každý den ji uklízeli, i když je resort plně obsazený tak máte pocit, že jste tam skoro sami

Zlatica T., 12.12.2019, Dátum pobytu: 26.11. - 5.12.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9 Splnilo očekávání.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Splnilo očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi kvalitní a špičková údržba a čistota.

Strava
Pestrá, vynikající kvality.

Služby hotela
Minimální požadavky z naší strany.

Pláž
Udržovaná a čistá. Problém při odlivu - nízký stav vody a nebezpečí odření o korály.

Pavel Vlček, 03.10.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 5.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dojem z dovolené je příjemný ostatně má své ALE. V cestovní kanceláři, při platbě zájezdu, mi slečna za stolem tvrdila, jelikož máme...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem z dovolené je příjemný ostatně má své ALE. V cestovní kanceláři, při platbě zájezdu, mi slečna za stolem tvrdila, jelikož máme přestup v Dubaji, že tam na nás bude čekat delegát česky hovořící. Jelikož naše angličtina není na skvělé úrovni. Ovšem, delegát nikde. Při příletu na letiště v Male, kam naše cesta směřovala, jsme doufali, že bude tedy delegát čekat tam a že nás dovede do hotelu. Delegát opět nečekal. Při příjezdu do resortu, kam jsme se dopravili, jsme tedy čekali delegáta na svém místě. Delegát opět nikde! Proč nám tedy v cestovní kanceláři řekli, že delegát bude? Myslím si, že pokud má člověk dovolenou od cestovní kanceláře, měl by mít i na svém místě delegáta, nebo se mýlím? Proč to u jiných cestovek funguje? Toto nám značně snížilo zážitky z dovolené, neboť jak jsem již zmiňovala výše, naše angličtina není na skvělí úrovni a dovolenou nám to značně zkomplikovalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bychom nic nevytýkali. Bylo velice příjemné a čisté. Každý den úklid bungalovu, sice v nepravidelném čase, ale přece jen. Úklid byl poctivý.

Strava
Strava v hotelu byla dobrá. Jídla bylo mnoho, na výběre z různých chutí a druhů. Určitě si každý najde své. Co nás ovšem nemile překvapilo, byl pitný režim. Jen voda na příděl? Vše ostatní za poplatek, který nebyl v přepočtu zrovna malý. Myslím si, že v takové destinaci, kde je stále teplo, je pitný režim dost důležitý, jelikož to beru také z pohledu zdravotnického pracovníka. Dvě litrové lahve pro dvě osoby na celý den si myslím, že je tedy dost málo!

Služby hotela
Služby hotelu byli průměrné.

Pláž
Přístup do vody byl skvělý. Pláž velice čistá, voda byla také čistá a teplá. Toto nás nadchlo z celé dovolené nejvíce.

Pavla Ditrichová, 02.10.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 24.9.2019
Oblasť: Maldivy Maldivy, Severný Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)