Recenzie hotelov
Malta

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6.8 malta je krajina s vysokou zivot.urovnou a nekonecnou historiou, velmi zaujimava, vhodna skor na aktiv.dovolenku pobyt objednany cez...

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
malta je krajina s vysokou zivot.urovnou a nekonecnou historiou, velmi zaujimava, vhodna skor na aktiv.dovolenku

pobyt objednany cez nemec.CK .cestou spat sme si museli sami objednat transfer na letisko...a slubili,ze daju vediet cas transferu...nic...sklamanie...ziadny delegat,ani odkaz na recepcii Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hotel topaz je starsi,ale udrziavany,mali sme dve izby, v jednej zapach, hlucna klima a tepla voda v sprche....druha izba v pohode...

Strava
velmi dobra,obmienane a chutne jedla

Služby hotela
prevazne mily personal na recepcii, v restike mili vsetci

Pláž
plaz prevazne kamenista, vacsinou blizko hlav.cesty,kde bol hluk a spina,chybaju sprchy a prirodzeny tien,stromy...ale skaly mali svoje caro

Anonym, 03.08.2022, Dátum pobytu: 27.7. - 1.8.2022
Oblasť: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Topaz

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 4.8 .

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování bylo ucházející

Strava
strava byla chutná

Služby hotela
poslední den nám byli u hotelového bazénu ukradeny ručníky

Pláž
pláž byla pěkná ale přelidněná

Anonym, 02.08.2022, Dátum pobytu: 24.7. - 30.7.2022
Oblasť: Malta Malta, St. Julian, Hotel: Beach Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Malta je krásná, dovolená byla fantastická, lokalita parádní. Jen už nikdy nepojedu s cestovní kanceláří. Služby, za které jsme si u ní...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Malta je krásná, dovolená byla fantastická, lokalita parádní. Jen už nikdy nepojedu s cestovní kanceláří. Služby, za které jsme si u ní zaplatili (správná rezervace celého zájezdu, delegát, transfer z/na letiště, nákup letenek, rezervace hotelu,....) úplně chyběly. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi příjemný personál v hotelu, perfektní úklid, vždy čisto. Výhled do celého resortu a na Melliehu byl parádní.

Strava
Jídlo výborné. Velmi se nám líbila možnost rezervace a následné navštívení rozmanitých typů restaurací.

Pláž
Moře parádní s hodně pozvolným vstupem do hloubky (cca 50-100 m).

Barbora Z., 28.07.2022, Dátum pobytu: 9.7. - 16.7.2022
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8.6 Dovolenka v nádhernom hotely, no v špinavom prostredí.

  • 9.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka v nádhernom hotely, no v špinavom prostredí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola obrovská, dobre vybavená. Veľkou výhodou bola výkonná klíma. Zariadenie bolo nové, aj keď posteľ strašne škrípala. Nevýhodou bolo, že sme počuli úplne všetko, čo sa dialo na chodbe - kto má slabý spánok, ten si veľa nepospí kvôli hlučným turistom, čo zvykli hulákať na chodbách aj o tretej v noci.

Strava
Raňajky boli formou bufetu. Všimla som si, že na Malte sa minimálne solí, treba s tým počítať. Jedla bolo dostatok, ovocie a koláče sa opakovali každý druhý deň. Privítala by som aj možnosť bezlaktozového mlieka a jogurtu.

Služby hotela
Hotel má veľmi pekné wellness, vnútorný bazén, vírivka a sauna su fajn, aj keď ich čistota je otázna - v bazéne plávali chumáče vlasov, na dne bolo množstvo piesku a špiny. Ďalší bazén je na streche, ten je výborný. Na streche je aj možnosť oddýchnuť si na lehátku a v bare. Hotel ponúka aj masáže alebo výlety, to sme však nevyužili.

Pláž
Hotel má dobrú polohu, na ktorúkoľvek stranu sa vyberiete, dôjdete k pláži. Malta má minimum pláži vhodných pre deti alebo neplavcov a ak už k takej prídete, je tam množstvo ľudí, odpadkov a špina. Preto sme chodili na Qawra point beach, ktorá bola na druhú stranu mesta. Voda tam bola krásne priehľadná, pláž bola pod dozorom plavčíka, užili sme si aj potápanie. Nevýhodou je vstup do vody len po rebríku a pláž, na ktorej si nepoležíte, lebo sú tam samé skaly. Samozrejmosťou na Malte sú odpadky, s ktorými sa bohužiaľ stretnete aj tu. Odpadky nájdete naozaj všade a v tých teplotách celý ostrov nepríjemne zapácha.

Andrea Dzivá Baluchová, 28.07.2022, Dátum pobytu: 18.7. - 24.7.2022
Oblasť: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Santana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Malta určitě není ostrov s bujnou zelení přírody. Převládají šedivé až žluté tóny jak budov a staveb, tak i místní přírody. Nacházejí se...

  • 8.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Malta určitě není ostrov s bujnou zelení přírody. Převládají šedivé až žluté tóny jak budov a staveb, tak i místní přírody. Nacházejí se zde ale monumentální historické stavby a též stavby prehistorické, o kterých není dodnes jasno, kdo je vytvořil. Milovníci historie si zde přijdou na své.

Pobřeží ostrova je skalnaté a místy jsou žebříky jako u bazénu, po kterých je možné vstoupit do moře. Vlny jsou většinou takové houpavé, pomalu nahoru a dolů. Je to masa vody. Je ale teplá a křišťálově průhledná. Není zde písek a nic dalšího, co by ji zakalilo. Za celý pobyt jsme potkali pouhou jednu medůzu. Místní lidé na zdějších skalnatých platech rozkádají deky, jako někde u rybníka na trávě a koupají se. A večer zde dělají pikniky. Vzhledem k vstupu do moře to zde není na dovolenou s malými dětmi, jestliže nechcete strávit celý svůj čas u hotelového bazénu.

Opodál našeho místa pobytu se staví výškové stavby a je zde silný dopravní provoz. Protože se zde jezdí vlevo, tak jsem si netroufal půjčit auto. Domluvíte se angličtinou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jelikož jsme byli v tom samém hotelu již před dvěmi lety, tak jsme hotel již znali. Říkají mu Preluna Tower. Hotel je rozdělen vertikálně na tři části. Každá má své výtahy a na patrech není možné přejít do jiné části. Na pokoji každý den úklid, převlečení, ručníky. Nelze nic vytknout. Určtě je ale potřeba objednat si pokoj s balkonem a vyhlídkou na moře. Výhled do boční uličky jistě nikdo nechce. Na balkoně židličky a stolek, někde i lehátko, podle typu pokoje. Služby recepce na kvalitní úrovni.

Při našem prvním pobytu měl naš pokoj šatnu, kde byl umístěn i trezor. Při současném pobytu byl pokoj bez šatny, pouze se skříní a též vybaven trezorem s digitálním displejem. Centrální klimatizace, kterou si můžete regulovat přímo na pokoji. Jako klíč magnetická karta.

Úsměvná historka závěrem. Jednoho dne i přes zadání správného kódu jsme nemohli otevřít trezor. Sice to hlásilo open, ale trezor nereagoval. Po několikátém zadaní kódu přestal trezor komunikovat úplně. Po oznámení na recepci se dostavil vedoucí hotelového úseku + další člověk. Koumali, zkoušeli, měli též nějaké své kódy a taky nic. Omluvili se a odešli. Za deset minut byli zpět s nějakou krabičkou, ale opět nic. Zase omluva a odchod. Za půl hodiny přišli učinit další pokus. Již se zadařilo. Trezor otevřeli a vyzvali mě, abych ho zakódoval a opět otevřel. Učinil jsem a opět nešel otevřít. Nakonec ve finále zjistili, že z vnitřní strany ve dvířkách trezoru jsou ukrýté čtyři tužkové baterie, které byly vybité.

Strava
Strava se podávala rautovým způsobem v restauraci zvanou Triton, a to jak snídaně tak i obědy a večeře. Dostatek obsluhujícího personálu za rautem, tak i mezi stoly rekreantů, kteří roznášeli objednané nápoje. Strava chuťově vynikající, nestalo se aby něco došlo, okamžitě doplňovali.

Každý si zde našel to své. Kontinetální jídla, středomořská kuchyně, ryby a vliv kuchyně italské. Neměli jsme potřebu hledat v místních restaracích.

Služby hotela
Hotel má několik odbytových středisek. Např. italskou restauraci, suschi bar, sky bar. Všechny jsme neprošli.

Pláž
Něco jsem již zmínil v úvodu. Hotelový bazén je oddělen od hotelu silnicí se světelným přechodem. A příléhá již k moři, kde jsou již zmiňované vstupy. Součástí tohoto areálu je i potapěčský výcvik, který probíhá nějdříve v bazénu a potom v již moři. Ten výcvik se zřejmě platí. Kolik ? To jsem nezjišťoval. Letos přibyl i malý ponton se schůdky ukotvený kousek od břehu, kam bylo možné doplavat. Lehátek bylo dost, a již samozřejmě v ceně a vstup pouze pro hotelové hosty. Součástí je i bar s kuchyní, kde se dalo též stravovat. Nápoje All inklusiv.

Jaromír O., 25.07.2022, Dátum pobytu: 9.7. - 19.7.2022
Oblasť: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 8.8 Hotel a vybavenie dobry, po prichode nas na recepcii velmi rychlo odbavili, na nase otazky odpovedali velmi netrpezlivo

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel a vybavenie dobry, po prichode nas na recepcii velmi rychlo odbavili, na nase otazky odpovedali velmi netrpezlivo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Boli sme na najvyssom poschodi kde zo strechy sallo teplo a tak sme museli mat celu dobu zaplnutu klimatizaciu, ktora nedokazala ani izbu dostatocne vychladit ked tam svietilo priame slnko. Po prichode sme zistili, ze sa nedaju zamknut dvere na balkon, informovali sme recepciu a za celu dobu pobytu to nebolo opravene

Strava
Vyborna rozmanitost aj kvalita

Služby hotela
Wellnes fungoval len do 18:00

Pláž
Plaz verejna, cez vikend uplne plna, jeden den v nej plaval odpad

Zuzana, 25.07.2022, Dátum pobytu: 14.7. - 20.7.2022
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 S dovolenou jsme byli spokojeni.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli spokojeni. Hodně prostoru pro rodinu s 3 dětmi. Terasa by mohla být větší.

Strava
Po týdnu se již přejí, byla by vhodná nějaká obměna, pořád vše stejné.

Služby hotela
Se službami hotelu jsme byli spokojeni.

Pláž
Na nejbližší pláži u hotelu jsme nebyli, nemůžeme posoudit. Jezdili jsme na jiné pláže, trochu přeplněno, ale bazény v hotelu dostačující.

Žaneta Jarůšková, 25.07.2022, Dátum pobytu: 13.7. - 20.7.2022
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Pergola

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 Skvělý hotel, velmi usměvavý a pracovitý personál, 6 tématických restaurací přímo v hotelu, výborné obědové menu na objednání

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělý hotel, velmi usměvavý a pracovitý personál, 6 tématických restaurací přímo v hotelu, výborné obědové menu na objednání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Family room: prostorné ubytování - dvě oddělené části. Každodenní úklid.

Strava
Rozmanitá strava, 6 tématických restaurací na objednání. Úroveň srovnatelná s Itálií.

Služby hotela
Bazény vnitřní i vnější, vířivka, dětský klub, animační show každý večer.

Pláž
Výhodou je písčitá pláž a pozvolný přístup do moře, který je ideální pro děti.

Pavel V., 22.07.2022, Dátum pobytu: 12.7. - 19.7.2022
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Byli jsme velice spokojeni

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velice spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý hotel, nadstandartní služby a mnoho možností jak travit volný čas. Součástí hotelu je fikness centrum, výřivka, několik barů, restaurací, terasy s nádherným výhledem attd

Strava
Bohaté snídaně a každý den jiné večeře. Kvalita nadstandartní

Služby hotela
Viz ubytování

Pláž
Hotel přímo u pláže, čisté moře

Petr P., 19.07.2022, Dátum pobytu: 9.7. - 16.7.2022
Oblasť: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

2 fotografie