Recenzie hotelov
Bugibba a Qawra - Malta

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,6 Organizátor zájezdu - organizace a přistup k zákazníkovi na nejnižší možné úrovní. Po příletu na Maltu nečekal na nás transfer a hotel...

  • 7 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Organizátor zájezdu - organizace a přistup k zákazníkovi na nejnižší možné úrovní. Po příletu na Maltu nečekal na nás transfer a hotel neměl pro nás pokoj, 1 noc (tj. její zbytek stavili jsme v jiným). Tísňová linka - nikdo nezvedal. Zástupce - nezvedal telefon a vůbec neměl zájem, aby nám pomoci. Následná komunikace proběhala formou SMS ve stylu "co se děje," "za taxi vám vrátím" - a to vše. Zpáteční transfer - komedie - řidič spojil nás s transferem z jiného CK - 4 hodiny v noci zbytečně strávené na letišti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Objednaný Hotel Qawra Palace byl dostupný až odpoledne 2. dne, byl v pořádku, čístý, dobrá poloha.

Strava
Měli jsme pouze snídani - dost ubohé a monotonní pro 4*

Služby hotela
Všechno v pořádku.

Pláž
Byli jsme tam v lednu, pláž jsme si neužili.

Sonia D., 07.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 1.1.2020
Oblasť: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Qawra Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vše bylo plně vyhovující.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo plně vyhovující. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pokoje s výhledem do areálu hotelu nebo na moře. Prostředí čisté, příjemné.

Strava
Pestrá, vše bylo chutné a dostatek i ovoce a zeleniny.

Pláž
Kameny a beton. Jelikož jsme byli v zimě, tak nám to nevadilo.

Veronika S., 07.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 4.1.2020
Oblasť: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Qawra Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Boli sme na Malte 2.krát, ale teraz v inej časti ostrova. Vzhľadom na to, že sme chceli ostrov viac spoznávať, ubytovanie nám vyhovovalo....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Boli sme na Malte 2.krát, ale teraz v inej časti ostrova. Vzhľadom na to, že sme chceli ostrov viac spoznávať, ubytovanie nám vyhovovalo. Z tejto oblasti sa dalo dostať všade. Boli sme veľmi spokojní. Najkrajšie miesto v Qawre je maltské národné akvárium, určite treba vidieť a aj okolie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel pekný, čistý aj areál. Poloha fajn, aj do obchodov (potraviny cca do 50m), aj na autobusovú zastávku. Mali sme krásny výhľad na bazén a hlavne na more, super. Apartmán veľký, pekný, čistý. Kvalitné spanie a veľa priestoru na uloženie vecí a aj posedenie a prípravy stravy.

Strava
Stravu sme nečerpali, ale v hoteli pripravovali za rozumné ceny chutné večere, ktoré však bolo možné čerpať až od 18,00. V obchodoch sa dali kúpiť potraviny všetkého druhu, tak sme si niečo pripravili a niečo sme sa prestravovali počas výletov v iných oblastiach ostrova.

Služby hotela
Viac menej sme okrem ubytovania nič nevyužili, ale personál bol milý.

Pláž
Pláž cca 100m, betónové platne a schodíky do vody. Taká klasika na Malte. Voda čistá, bolo vidieť rybky a medúzy.

Zuzana Maľová, 28.10.2019, Dátum pobytu: 17.10. - 24.10.2019
Oblasť: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: White Dolphin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkový dojem bez komentáře, super to bylo... Bylo se pořád kam podívat, i bez organizovanych zájezdu, všude se dalo dojet samo bus....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem bez komentáře, super to bylo... Bylo se pořád kam podívat, i bez organizovanych zájezdu, všude se dalo dojet samo bus. dopravou

Jen co mě trochu naštvalo, je to, že zájezd jsme si vybraly jako svatební cestu a přes Inviu jsme si mohly vyžádat slevu, jelikož sleva nebyla možná, tak jako kompenzaci nám slíbili lahev vína na pokoji po příjezdu na hotel a pokoj s výhledem na moře, bohužel nebylo ani jedno.. :-( s tím pokojem jsme se spokojily, víno jsme si přes delegátku nechaly zařídit, za to moc děkuji, jen mě mrzí, že to nemohlo klapnout rovnou, když cestovka něco slibuje místo slevy .,. a nemyslim, si že jsme zrovna měly výber levneho hotelu.. Tak snaživost mohla byt pro maximalni spokojenost zákazníka... Ale jinak musím dodat, že super všechno bylo.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Fantastické

Strava
Výborné jídlo

Služby hotela
Perfektní

Pláž
Vetšinou skalnate, ale nasly se pláže pískove - pěknééé

Radka, 07.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 2.10.2019
Oblasť: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Qawra Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Výborný.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super hotel.

Strava
Spokojnosť.

Služby hotela
Perfektné.

Pláž
Bezchybná.

Anonym, 01.10.2019, Dátum pobytu: 22.9. - 26.9.2019
Oblasť: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Dolmen Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Dovolená krásná, Malta je velmi multikulturní místo. Seznámíte se zde se všemi národnostmi, hodně Čechů a Slováků jezdí na Maltu spíše za...

  • 7 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená krásná, Malta je velmi multikulturní místo. Seznámíte se zde se všemi národnostmi, hodně Čechů a Slováků jezdí na Maltu spíše za pracovními příležitostmi. Moře je jedno z nejklidnějších moří klem ostrova, které jsem zažila, vhodné na koupání i opalování. Upozornění, že je na Maltě hodně draho, bylo velmi správné - alkohol, nealko i jídlo. Určitě nemůžete na Maltě čekat nějakou přírodu, či zarostlé kusy ostrova, vůči přírodě a parkům je mnohem hezčí a stojí za výlet přilehlý ostrůvek Gozo, s velmi nádhernými památkami, hradbami a kostely. Stejně tak vůči krásným historickým památkám stojí za návštěvu hlavní město Malty Valleta. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel z venčí vypadá, jako jeden z mnoha baráků v ulici, uvnitř ale najdete vše, jako v hotelovém resortu, recepce 24 hodin, klimatizované prostory všude, společenská místnost. To co v hotelu nenajdete je venkovní bazén a hodně mi chyběla možnost sezení na terase při snídani. Pokoje krásné, na pokoji vlastní lednička, TV, úklid pokoje chodil dokonce až 3x denně. Ubytování v Topaz hotel bych doporučila, pro nenáročné klienty je to ubytování "akorát" a určitě budete spokojeni.

Strava
V rámci pobytu jsem měla pouze snídaně. Snídani jsem podstoupila pouze 1:(. Káva hrozná, na snídani chyběl výběr salámů, sýrů, co byste si mohli jen tak hodit na housku. Z teplých pokrmů pouze vajíčka, slanina a fazole. Uprostřed snídaňových prostor byl 1 kuchař, který Vám dokázal udělat omeletu z čehokoliv, co jste si řekli, ten měl ale pořád frontu. Bohužel zde nebyla možnost po snídani, vzít hrnek s kávou a jít si sednout na terasu.

Služby hotela
Služby za 1é bodů, recepce 24 hodin v provozu, hotel plně klimatizován, úklid pokoje chodil až 3x denně

Pláž
Moře je jedno z nejklidnějších moří klem ostrova, které jsem zažila, vhodné na koupání i opalování. Všude na pláži jsou k dispozici stánky s občerstvením, všude hraje muzika, po celé dny. Všude jsou k dispozici beach boy, pro případnou záchranu. Pláže oficiálně v 18 hodin vyklidí slunečníky a lehátka, ale na pláži můžete zůstat dále a sledovat ten nejúžasnější západ slunce.

Od hotelu Topaz na pláž je to možné klimatizovaným busem a nebo velkou částí Budggiby pěšky, v pravé poledne je to docela náročné.

Veronika Linková, 17.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Topaz

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Výborné

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standard,trochu vázla výměna ručníků

Služby hotela
Výborná kvalita

Pláž
Pláž kamenitá s velmi dobrým přístupem do vody,lehátka zdarma,málo lidí,né moc dětí,takže klid

Ludmila Šebestová, 10.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Qawra Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo kvalitní, každodenní úklid.

Strava
Měl jsem jen polopenzi.

Večeře skvělé, snídaně každý den téměř stejné. Sladké nápoje přeslazené.

Pláž
Pláž žádná není. Pouze udělaná prkenná terasa s lehátky a slunečníky. Není jich mnoho. Koupání na útesu, tedy vstup do moře po schůdkách rovnou do hloubky.

Asi 10 minut chůze od hotelu je koupání ve skalnatém "bazénu". Je přírodní, není hluboký.

Anonym, 20.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Qawra Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7 Spokojni.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
OK, az na komare a vyhlad - uzavrety obvod hotela, izby z predu aj z bokov. Vela studentov z jazykových skol, cesta vytahom dost dlha na 8-me poschodie, ked tie hormony vystupia na 3. a vam postukaju vsetky poschodia... Jedalen maju nastastie oddelene.

Strava
Priemerna klasika, cestoviny by mohli vylepsit, chybalo viac ovocia a palacinky.

Služby hotela
OK

Pláž
Vstup do mora po schodikoch, voda cista, hlboka - netreba ani topánky, len pre plavcov. Moznost snorchlovania, ale farebne ryby nenajdete, zato lodiek tam parkovalo na vyber.

Anonym, 17.07.2019, Dátum pobytu: 4.7. - 11.7.2019
Oblasť: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Qawra Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Celkový dojem z dovolené je velmi pozitivní. Jediná kaňka na kráse byl "nezvěstný" delegát. Nicméně to nebyl problém, jelikož...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je velmi pozitivní. Jediná kaňka na kráse byl "nezvěstný" delegát. Nicméně to nebyl problém, jelikož na Maltě se všude dorozumíte anglicky a služby jsou na vysoké úrovni. Problém to však může být pro anglicky nemluvící zákazníky. Zobraziť celú recenziu

Jan K., 14.07.2019, Dátum pobytu: 29.6. - 6.7.2019
Oblasť: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: San Antonio Hotel & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)