Recenzie hotelov
Mellieha - Malta

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9.4 Celkově spokojenost, jen lepší zajištění a domluvení transferu z letiště a na letiště

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově spokojenost, jen lepší zajištění a domluvení transferu z letiště a na letiště Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, vybavené, každodenní úklid, ... jen matrace proležené

Strava
Obrovský výběr, chuťově vynikající a kvalitní

Služby hotela
v případě potřeby vždy velmi ochotný personál

Pláž
pláž hned naproti hotelu, krásné čisté azurové moře, vzhledem k návštěvě v dubnu málo lidí a voda studenější ale bylo to výzva a skvělí pocit

Zdeněk Jurček, 28.04.2022, Dátum pobytu: 21.4. - 25.4.2022
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (4)

Celkom: 3.6 Hotel potřebuje rekonstrukci, čas se tam zastavil v 90 letech, odpovídá tomu vybavení, personál. V "posilovně" byl funkční...

  • 3.5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel potřebuje rekonstrukci, čas se tam zastavil v 90 letech, odpovídá tomu vybavení, personál. V "posilovně" byl funkční jeden běžecký pás. Zbytek nefungoval. Do této místnosti také zatékalo, koberec odporně páchl a byl mokrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení staré, kolem oken táhlo, v noci nám byla zima. Po týdnu jsme měli v pokoji i koupelně chuchvalce prachu. Zametání ani umytí podlahy jsme se nedočkali.

Strava
Jídlo spíš podprůměrné, každý den na snídani to stejné, jako slané pečivo pouze toustový chléb. Ovoce chybělo úplně, kromě rozkrájeného pomeranče. Večeře se obměňovaly, saláty stejné, zákusky velice umělé. Pro vegetariány byl výběr velice omezený, pro vegany žádný.

Služby hotela
Pokojový servis se omezil na vynášení koše a výměnu ručníků (o kterou jsme nežádali tak často). Po týdnu jsme měli v pokoji i koupelně chuchvalce prachu. Zametání ani umytí podlahy jsme se nedočkali. Bazén podprůměrný, sauna vypnutá.

Pláž
Pláž vhodná ke koupání je pěšky docela daleko.

Anonym, 31.03.2022, Dátum pobytu: 19.3. - 26.3.2022
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Canifor

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 Příjemný hotel s kvalitními službami.

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel s kvalitními službami. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo uvedené kategorii. Personál byl profesionální, ubytování kvalitní, úklid zcela bezchybný.

Strava
Strava pestrá, dostatek ovoce a zeleniny. Byli jsme v době masopustu a byly nám servírována národní jídla, která se v této době na Maltě jí, což jsme ocenili. Všeho bylo dostatek.

Služby hotela
Služby hotelu odpovídaly kategorii hotelu. Jediný problém je s vnitřním bazénem. Byli jsme v únoru a tak byl tento bazén hojně využíván. Hotel si určitě uvědomuje, že zde vzniká potřeba vyčlenit tento bazén v určitých časech jen dospělým, kteří by si v něm chtěli zaplavat, což s dětmi ( v malém bazénu klidně i 50 dětí) možné není. Časy tedy hotel vyčlenil ( od 7 do 9h a od 12 do 14h ), což by jistě bylo dostatečné, ale rodiče dětí toto nerespektují, i v tomto čase je bazén plný dětí ( personál to neřeší), takže pokud by si chtěl někdo zaplavat ve vnitřním bazénu, moc šancí mít nebude a měl by s tím počítat.

Pláž
Je přes cestu, velká, což není na Maltě příliš časté, takže perfektní.

Anonym, 02.03.2022, Dátum pobytu: 21.2. - 27.2.2022
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Skvělá

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vynikající

Strava
Vynikající

Služby hotela
Vynikající

Pláž
Výborná, dostupná autem nebo busem, málo lidí.

Roman K., 23.11.2021, Dátum pobytu: 14.11. - 20.11.2021
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Labranda Riviera & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásné místo, bohužel nám dost pršelo a foukal silný vítr. Podnikli jsme výlet na ostrov Gozo i přes nepřízeň počasí to stálo za to.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné místo, bohužel nám dost pršelo a foukal silný vítr. Podnikli jsme výlet na ostrov Gozo i přes nepřízeň počasí to stálo za to. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo perfektní

Strava
Bez stravy

Služby hotela
Vše bylo naprosto v pořádku

Pláž
Krásná pláž, bohužel nám nepřálo počasí, tak jsme jí moc nevyužili

Hana Pastorková, 08.11.2021, Dátum pobytu: 27.10. - 3.11.2021
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Luna Holiday Complex

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.4 Pobyt se nám velmi líbil. Výhodou tohoto resortu je blízkost písečné pláže. Příjemně nás překvapila teplota moře koncem října (bylo...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt se nám velmi líbil. Výhodou tohoto resortu je blízkost písečné pláže. Příjemně nás překvapila teplota moře koncem října (bylo teplejší než venkovní bezény). Venkovní bazény u hotelu byly studenější, ale bylo možné se ohřát i v krytém bazénu. Resort je dobrý výchozí bod pro výlety po okolí - blízkost trajektu na Gozo/Comino, autobusová zastávka u hotelu ze které za rozumný čas dorazíte na akvária, akvaparku, Mdiny, Valetty, ... Dále je zde možnost příjemných procházek po okolí - vesnice Pepka námořníka, celá severní část ostrova, ... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je umístěn u poměrně rušné ulice. Balkón našeho prvního pokoje (dvoulůžkový s přistýlkami) byl právě směrem k silnici a rušil nás hluk. Poté, co jsme vyměnili pokoj za pokoj family room s výhledem k bazénu už bylo ubytování dokonalé. Rodinám doporučujeme family room, dvoulůžkový pokoj s přistýlkami byl spíše provizorní.

Strava
Strava výborná. V hlavní restauraci bylo jídlo méně rozmanité, ale i tak jsme si vždy vybrali. Navíc tématické restaurace toto vynahrazovaly a bylo v podstatě možné jít každý den do jiné restaurace. Jídlo je k dispozici téměř v průběhu celého dne, takže i po odpoledním návratu z výletů bylo možné si dát teplý pozdější oběd.

Služby hotela
Velmi příjemný personál recepce, výměna pokoje proběhla hladce, všechny dotazy v průběhu pobytu zodpovězeny.

Pláž
Krásná pláž s opravdu jemným pískem což bylo příjemné zejména v kombinaci dovádění ve vysokých vlnách. Na části pláže jsou lehátka, další část pláže je ponechána pro ty, co mají vlastní deky. V říjnu mimo hlavní sezónu byla pláž vždy poloprázdná. Těžko říci, jak to vypadá v hlavní sezóně, pláž není úplně veliká. U této pláže jsme neměli problém s medůzami nebo mořskými ježky. Velmi příjemná teplota vody - može bylo ještě stále nahřáté z léta.

Kateřina H., 01.11.2021, Dátum pobytu: 13.10. - 27.10.2021
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 5.8 Hotel se prezentuje jako "children friendly", což bohužel znamená pouze to, že vás tu s dětmi ubytují. Pro děli do cca 5 let...

  • 5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel se prezentuje jako "children friendly", což bohužel znamená pouze to, že vás tu s dětmi ubytují. Pro děli do cca 5 let není v hotelu absolutně nic. Venkovní dětský bazén je mimo provoz. Do vnitřního bazénu můžete s dětmi pouze mezi 11. a 13. hodinou (byť v popisu zájezdu jsou uvedeny časy 10-12 a 15-17), což osobně považuji za diskriminaci. To, že děti mimo tento čas do bazénu nesmí je bohužel velmi striktně kontrolováno. Nějaké hřiště nebo jakákoliv zábava pro malé děti prostě není. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistotě a kvalitě ubytování není co vytknout.

Strava
Strava výborná, pouze kvalita vína na některých barech velmi silně kolísá často až k nepitelné.

Služby hotela
Do vnitřního bazénu doporučuji boty do vody, protože skleněná mozaika je místy vydrolená, její úlomky se povalují po dně. Hhrozí tak řezné poranění nohou (mám s tím osobní zkušenost).

Ondrej Z., 11.10.2021, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2021
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Labranda Riviera & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Pohodova dovolená příjemní lidé i atmosfera

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodova dovolená příjemní lidé i atmosfera Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s teraskou a výhledem na more a dobře klimatizovany, čistý a tichy

Strava
Pestrý výběr jídel, přístup k jídlu a pití cely den, výběr z různých restauraci na večeře v rámci allinclusive s různými národními jídly - největší zážitek večeře na střeše hotelu u bazénu při západu slunce

Služby hotela
Možnost snídaně na pokoj, dobře vybavené fitness centrum s trenéry

Pláž
Pláž před hotelem ale mimo hotel, piskova menší jako všechny na tomto kamenitem ostrově, dobře přístupná a čistá, udrzovaná

Daniela, 28.09.2021, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2021
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: San Antonio Hotel & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5.8 Celkove nic moc, sluzby delegata staly za hovno a ubytovani velmi uchazejici…

  • 4 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkove nic moc, sluzby delegata staly za hovno a ubytovani velmi uchazejici… Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Smrdel odpad v koupelne, nefungoval zamek dveri, roztrzena trubice od fenu, pod okny hotelu 2 hlucne bary.

Strava
Snidane a vecere formou svedskych stolu, jazdy si vybere. Za me OK.

Denis Pergner, 20.09.2021, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2021
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Canifor

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Pěkný hotel, nevětší Maltská pláž blízko, krásný střešní bazén

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný hotel, nevětší Maltská pláž blízko, krásný střešní bazén Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší, ale plně dostačující vybavení pokoje. několik bazénů,léhátka na objednávku den předem, zdarma

Strava
bez stravy

Služby hotela
doporučuji zajít večeři do sky lounge restaurant

Pláž
5 minut pěšky krásná písčitá pláž, s pozvolným vstupem

Michal Doležal, 23.08.2021, Dátum pobytu: 7.8. - 14.8.2021
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Luna Holiday Complex

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)