Recenzie hotelov
Mellieha - Malta

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,8 Celkový dojem z dovolené nám trochu kazila opatření kvůli koronaviru, která se nevyhnula ani našemu hotelu. Ve společných vnitřních...

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené nám trochu kazila opatření kvůli koronaviru, která se nevyhnula ani našemu hotelu. Ve společných vnitřních prostorech jsme museli nosit roušky a jídlo jsme si nemohli nabírat sami podle sebe. Za to samozřejmě nemůže personál, ale přesto jsme kvůli tomu měli z dovolené dojmy spíše nepříjemné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly nádherné. Prostorné, čisté, vše relativně fungovalo, na pokojích byla funkční klimatizace, každý pokoj měl malý oddělený balkonek a v celém hotelu bylo výborné připojení k Wi-Fi (i na pokojích). Jediné, co mi na pokoji vadilo byla chybějící peřina, protože při puštěné klimatizaci v noci nebylo prostěradlo dostačující.

Strava
Jídlo samo o sobě bylo výborné a docela rozmanité, jen nás trochu mrzelo, že kvůli nedostatku lidí se neotevřely i ostatní restaurace. Jen jednou se otevřela asijská restaurace, kde jsme vyzkoušeli výborné sushi a další speciality. Bohužel jídlo nandaval na talíře personál a to nebylo dobré, protože člověku nikdy nedali množství jídla, které doopravdy chtěl. Několikrát se mi stalo, že jsem říkala dost, ale na talíři přistálo ještě několik dalších kousků jídla a naopak když jsem chtěla víc, přidali mi jen maličko. V jídelně byl taky příšerný hluk a do toho ještě v pozadí hrála muzika, takže se několikrát stalo, že personál ani nerozuměl, co člověk říká. Dále v hotelu fungoval systém, kde si hosté rezervovali časy, kdy chtějí na jídlo jít. To bylo docela otravné na to stále myslet a každý den si to plánovat a rezervovat, přestože po nás většinou nikdo ty rezervace vidět nechtěl a mělo to smysl pouze u restaurací s nižsí kapacitou, které ale byly po většinu pobytu zavřené. Asi největším problémem byla obsluha na baru. Tu hodnotím velmi negativně, protože si člověk nemohl chodit pro pití a tak jen seděl u stolu a čekal (někdy klidně i hodinu), jestli ho někdo vůbec přijde obsloužit. Ke konci pobytu už si na to hosté dost stěžovali. Chápu, že kvůli dané situaci to bylo pro personál těžké, ale určitě by se to dalo zefektivnit (většinou to probíhalo tak, že obsluha přijala jednu objednávku, kterou vyřídila na baru a následně obsluha stála u baru a čekala na tu jednu objednávku, aby ji mohla odnést, místo aby oběhla během volného času další hosty). Občas nám připadalo, že obsluha dokonce záměrně ignoruje hosty, kteří už na ni mávali, protože měli žízeň, ale na své pití museli čekat asi hodinu.

Služby hotela
Služby hotelu hodnotím spíše neutrálně, bazén jsme ani nevyužili, protože se tam stále konal nějaký program a bylo tam dost lidí, takže jsme preferovali chodit k moři. Vnitřní bazén a vířivky kvůli koronaviru nefungovaly. Úklid pokojů trval na můj vkus moc dlouho (v porovnání s jinými hotely), většinou se na náš pokoj dostalo až někdy odpoledne. Další službou bylo půjčování plážových ručníků, což probíhalo bez problémů a bylo dobré, že si člověk ručníky, které byly od písku, vyměnil ještě než se vrátil na pokoj, a tudíž neměl na pokoji tolik písku.

Pláž
Mezi hotelem a pláží, která byla kousíček od hotelu byla velká silnice, ale byly tam semafory pro chodce, které po zmáčknutí ihned nahodily zelenou, takže tam nebyl žádný problém. Pláž sama o sobě je písečná a za příplatek si mohl člověk pronajmout lehátko a slunečník. Voda byla relativně čistá, ale na šnorchlování to nebylo moc vhodné, protože tam byl samý písek a asi nic zajímavého k vidění. Ale pokud člověk není líný a má trochu smysl pro dobrodružství, může si zajít asi dva kilometry směrem k vesnici Pepka námořníka a zde je křišťálově čistá voda plná ryb a dalších zajímavostí a je určitě vhodná pro šnorchlování. Dále jsou tam útesy s jeskyněmi a velké betonové molo, které je ale trochu poničené a klouže to tam.

Lenka H., 18.09.2020, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2020
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Fantastický týždeň plný slniečka, mora a zážitkov :)

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastický týždeň plný slniečka, mora a zážitkov :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo na úrovni a zodpovedalo popisu, izby boli zariadené na fotkách, upratovali sa každý deň. Verejné priestory čistučké.

Strava
Pestrá a chutná :) Myslím, že aj nároční a frfloši by si vedeli vybrať.

Hlavné reštaurácie boli otvorené každý deň, tematické iba niektoré dni v týždni - možno preto, že kvôli korone nebola kapacita hotela naplnená, čo nám na druhej strane vyhovovalo, lebo sme sa nemuseli nikde tlačiť s hromadou ľudí.

Služby hotela
Služby zodpovedali ratingu hotela (4*) Personál bol milý, ochotný a ústretový, niektorí nevedeli veľmi po anglicky, takže sme niekedy komunikovali "rukami nohami".

Spa a wellness sme nevyužili, k bazénu sme šli niekoľkokrát. Pri bazéne ponúkali "nápojový servis", alko a nealko vám priniesli aj k lehátku. Animátorské show tam boli každý deň (aj vo večerných hodinách len pre deti).

Priestory boli čisté a udržiavané, vnútorné aj vonkajšie.

Pláž
Pláž je hneď za cestou pri hoteli, čiže menej ako 5 minút chôdze. Lehátka a slnečníky sú na prenájom za poplatok, ale prenájom plážového zariadenia nie je povinný.

Pláž bola čistá, voda najčistejšia, akú som zatiaľ v Stredomorí videla, teplota vody 28°C :) v druhej polke augusta. Vstup do mora pozvoľný, takže vhodné aj pre rodiny s deťmi alebo neplavcov.

Michaela Ursínyová, 13.09.2020, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2020
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pohľad na more z hotelovej izby 1 fotografia

Celkom: 8,6 Úroveň hotelu odpovídá katalogovému hodnocení. Čistota a vybavení pokojů na výborné úrovni. Spa služby také. možnosti koupání skvělé - 3...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Úroveň hotelu odpovídá katalogovému hodnocení. Čistota a vybavení pokojů na výborné úrovni. Spa služby také. možnosti koupání skvělé - 3 bazény venkovní, písčitá plážička i schůdky rovnou do moře, dál 2 bazény vnitřní - z toho 1 určený dospělým a druhý dětem, 2 vířivky. Každý si vybere. Jídlo mohu posoudit pouze snídaně - naprosto dostačující, všeho dost a velmi slušný výběr. Možná pouze více čerstvého ovoce. Pro nás nevýhoda jen to, že jsme neměli polopenzi, al´a carte restaurace otvírají až v 18,00, a v okolí žádné restaurace nebyly, takže jsme to řešili stánkem s občerstvením, který byl cca 200 m od hotelu, nebo jsme se stravovali po cestách ostrovem. Nabízené plážové služby včetně půjčovny kajaků, šlapadel, člunů a výletů opět výborné. Výlet okolo ostrůvku Comino spolu s dvouhodinovým koupáním v Blue Lagoon POUZE za 15 Eu naprosto famózní. Personál bezproblémový. Bezva hotelový obchůdek zásobený suvenýry a potřebnými věcmi (např. Tallinja card - týdenní jízdenka na všechny autobusy na Maltě a na Gozu) .Celý pobyt hodnotím velmi kladně. Zobraziť celú recenziu

Alena Bruderová, 05.11.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 2.11.2019
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Ramla Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená se vydařila,pocasi také.z Wellnes jsme vše využily.Celkovy dojem dobrý.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se vydařila,pocasi také.z Wellnes jsme vše využily.Celkovy dojem dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj se nam líbil ale poloha ne.Byly jsme v prvním poschodí přímo nad střechou restaurace kde pořad běžela ventilace a měly jsme malý výlet na moře.Tak jsme se za 15 € na den posunuly o dvě patra výš a to nam vyhovovalo.

Strava
Měly jsme jenom snídani,což odpovídala našim představám.Na večeři jsme chodily do různých restauraci v hotelu.Jidlo bylo kvalitní a dobře.

Služby hotela
Byly odpovídající ctarhvezickovemu hotelu.

Pláž
Tim ze Malta nemá vlastní Písek,je dovážení byla malá pláž u hotelu obsazena.pristup do krásné průzračně vody byl po žebříčku a všem to vyhovovalo.podminky na snorchlovami a potápění byly ideální.

Hana Šorm, 29.10.2019, Dátum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Ramla Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená se nám líbila. S pobytem i službami jsme byli spokojeni. Jen je nutné počítat s tím, že 1. a poslední den zaplacené dovolené...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila. S pobytem i službami jsme byli spokojeni. Jen je nutné počítat s tím, že 1. a poslední den zaplacené dovolené nelze počítat (1. den jsme přijeli večer, 12. den jsme odjížděli z hotelu ve 4:50 ráno)

Možnost půjčení auta, jízda s opatrností, dobré mít navigaci, chybí informace o obci, v které se nacházíte - jezdí se vlevo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel starší, částečně zrekonstruovaný, vyjma koupelny, ale dostatečně vybavený. WIFI pouze ve společných prostorách, v pokoji se nelze připojit.

Strava
výborná

Služby hotela
bez problémů

Pláž
písčité pod hotelem, dobře přístupné, jen nedaleko od hotelu kamenné s obtížnějším přístupem, ale romantické, voda čistá

Renata P., 08.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 2.10.2019
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Mellieha Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Vyhled na moře+,úklid+,trochu omšelá koupelna,jídlo skvělé, personál úslužný, pláž a vstup do moře+, okolí-zahrada+

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vyhled na moře+,úklid+,trochu omšelá koupelna,jídlo skvělé, personál úslužný, pláž a vstup do moře+, okolí-zahrada+ Zobraziť celú recenziu

Jaroslava K., 27.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Mellieha Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 8,6 Krásná dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
kupodivu, jak uvádí cestovní kancelář, dobré

Strava
pestrá, výborná

Služby hotela
výborné

Pláž
písčitá, moře mělké, plavat se dá až po 30 - 40 m, výborné pro děti

Soňa B., 03.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,4 Naprosta spokojenost se vsim :)

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosta spokojenost se vsim :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je starsi, chodby vypadaji sesle, ale pokoje jsou pekne. Celkovy dojem byl dobry.

Strava
Jidlo dobre, vzdycky jsme si vybrali. Ale zadny extra gurmansky zazitek to neni.

Služby hotela
Moc pekne koupani diky soukromym plazim. Vse v poradku, jen jidlo, ktere je mozne zakoupit u bazenu neni nic moc.

Pláž
Pisecna, betonova. Oboji pekne.

Petr S., 03.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Mellieha Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Kvalitní resort, kvalitní služby, výborná kuchyni, pestrá, bohatá, milý personál na úrovni. Jedinou slabinou je pláž, která je veřejná a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Kvalitní resort, kvalitní služby, výborná kuchyni, pestrá, bohatá, milý personál na úrovni. Jedinou slabinou je pláž, která je veřejná a placená, je malá a nacpaná lehátky. Celkový dojem z pobytu, ale nekazí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
prostorné pokoje, čisté

Strava
vynikající

Služby hotela
bez chyby

Pláž
slabina - veřejná, placená,malá

Eva D., 27.08.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolenka bola veľmi dobrá , čo sa týka ubytovania a služieb hotela . Absolútne negatívum boli služby delegáta cestovnej kancelárie.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola veľmi dobrá , čo sa týka ubytovania a služieb hotela . Absolútne negatívum boli služby delegáta cestovnej kancelárie. Zobraziť celú recenziu

Helena, 21.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblasť: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Mellieha Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)