Recenzie hotelov
ostrov Gozo - Malta

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Úroveň hotelu odpovídá katalogovému hodnocení. Čistota a vybavení pokojů na výborné úrovni. Spa služby také. možnosti koupání skvělé - 3...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Úroveň hotelu odpovídá katalogovému hodnocení. Čistota a vybavení pokojů na výborné úrovni. Spa služby také. možnosti koupání skvělé - 3 bazény venkovní, písčitá plážička i schůdky rovnou do moře, dál 2 bazény vnitřní - z toho 1 určený dospělým a druhý dětem, 2 vířivky. Každý si vybere. Jídlo mohu posoudit pouze snídaně - naprosto dostačující, všeho dost a velmi slušný výběr. Možná pouze více čerstvého ovoce. Pro nás nevýhoda jen to, že jsme neměli polopenzi, al´a carte restaurace otvírají až v 18,00, a v okolí žádné restaurace nebyly, takže jsme to řešili stánkem s občerstvením, který byl cca 200 m od hotelu, nebo jsme se stravovali po cestách ostrovem. Nabízené plážové služby včetně půjčovny kajaků, šlapadel, člunů a výletů opět výborné. Výlet okolo ostrůvku Comino spolu s dvouhodinovým koupáním v Blue Lagoon POUZE za 15 Eu naprosto famózní. Personál bezproblémový. Bezva hotelový obchůdek zásobený suvenýry a potřebnými věcmi (např. Tallinja card - týdenní jízdenka na všechny autobusy na Maltě a na Gozu) .Celý pobyt hodnotím velmi kladně. Zobraziť celú recenziu

Alena Bruderová, 05.11.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 2.11.2019
Oblasť: Malta Malta, ostrov Gozo, Hotel: Ramla Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená se vydařila,pocasi také.z Wellnes jsme vše využily.Celkovy dojem dobrý.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se vydařila,pocasi také.z Wellnes jsme vše využily.Celkovy dojem dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj se nam líbil ale poloha ne.Byly jsme v prvním poschodí přímo nad střechou restaurace kde pořad běžela ventilace a měly jsme malý výlet na moře.Tak jsme se za 15 € na den posunuly o dvě patra výš a to nam vyhovovalo.

Strava
Měly jsme jenom snídani,což odpovídala našim představám.Na večeři jsme chodily do různých restauraci v hotelu.Jidlo bylo kvalitní a dobře.

Služby hotela
Byly odpovídající ctarhvezickovemu hotelu.

Pláž
Tim ze Malta nemá vlastní Písek,je dovážení byla malá pláž u hotelu obsazena.pristup do krásné průzračně vody byl po žebříčku a všem to vyhovovalo.podminky na snorchlovami a potápění byly ideální.

Hana Šorm, 29.10.2019, Dátum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblasť: Malta Malta, ostrov Gozo, Hotel: Ramla Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 9 Opravdu jsme si dovču užili

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Opravdu jsme si dovču užili Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
úklid a vse spojene s ubytováním dle standartu, i prekvapeni jsme byli

Strava
Luxus, od evropske kuchyne, pres mistni i svetovou, vse kvalitni a v hojnem vyberu

Služby hotela
Malo jsme vyuzivali, ale vse + standart

Pláž
Je to proste Malta, plaze vice kamenite, ale ciste, upravene, vne pisek, voda kameny, nic ostreho a velkeho, ale destinace takova je a s tim se musi pocitat, vecery (noci) na plazi luxusni, i s obsluhou

Ladislav V., 14.08.2019, Dátum pobytu: 21.6. - 28.6.2019
Oblasť: Malta Malta, ostrov Gozo, Hotel: Ramla Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 10 Velká spokojenost s ubytováním, službami, čistotou, kvalitou jídla a prostředím.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost s ubytováním, službami, čistotou, kvalitou jídla a prostředím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pro dvě osoby byl v rekonstruované nové části hotelu a byl moderně a vkusně zařízen. Každý den probíhal úklid pokoje a výměna ručníku.

Strava
Měli jsme zajištěné snídaně, ale doplatili jsme si na místě i večeře za 18 euro na osobu. Výběr jídel byl pestrý a hlavně chutný. Každý si přišel na své.

Služby hotela
V areálu je italská restaurace, na pláži Mojito bar - podávalo se zde i jídlo, u bazénů to samé.

Pláž
Pláž byla přímo u hotelu, písčitá, mírný přístup do moře, ale doporučovala bych, pro citlivé jedince, boty do vody. Lehátka a slunečníky zdarma. U bazénů také vše k dispozici. Ručníky jsme také dostali zdarma.

Martina N., 06.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Malta Malta, ostrov Gozo, Hotel: Ramla Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 7,4 A co se týče cestovní kanceláře? Jedna velká verbeš. Naše první dovolená přes cestovní kancelář a také poslední, budeme se držet našich...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
A co se týče cestovní kanceláře? Jedna velká verbeš.

Naše první dovolená přes cestovní kancelář a také poslední, budeme se držet našich starých zvyků a vše si budeme zařizovat sami.

Pokud bychom v práci nemuseli vybrat fond FKSP, ani bych do cestovky nešla, ale u nás v práci nám bohužel nemohli proplatit zahraniční faktury, kdybych třeba chtěla zařídit pobyt přes booking.com..

A hned od začátku samé problémy.. Zadala jsem údaje, odlet z Prahy a vyplivlo mi to určitou cenu.. Ale v nabídce, která mi došla na mail, bylo o pár tisíc víc.. A tím začalo veškeré martirium s Inviou.. Paní se snažila mě samozřejmě zblbnout, atd atd.. Nakonec jsme vybrali odlet z Vídně jak kvůli financím, tak i proto, že to pro nás bylo blíž a měli jsme i odvoz..

Další problém.. Závazná rezervace a najednou další částka v hodnotě pár tisíc korun. Další telefonát a vysvětlení.. Pojištění a ještě něco, ani si to už nepamatuji.. Nic paní neřekla a automaticky tam naskládá a zkouší český národ, jestli jsme dementi nebo ne a budeme jen platit..

Zaplatila jsem rezervační poplatek, došla smlouva a email.. Ten byl v rozporu se smlouvou, co se týče dalších plateb.. Nevěděla jsem, jak to Invia má a paní mě o tom neinformovala a odepisovala jen strohé maily.. A že se mám řídit mailem a ne smlouvou.. To mi přišlo trošku divné, že by mail byl víc než smlouva.

Do té doby, než mi to paní konečně vysvětlila a sdělila informace, které jsem do té doby neměla..

Vše se nakonec nějak vyřídilo a po zaplacení ticho na pěšině.. Potřebovala jsem něco vyřešit a těžký nezájem.. Však co by se obtěžovala, když už bylo vše zaplacené a ona vydělala..

A ta další a poslední rána byl přílet na Maltu a potom odlet..

Měli jsme pobyt od 26. 7. do 31. 7... Plánovaný přílet na 10:40, na hotel jsme se ale dostali až někdy kolem 15 hodiny.. Já vím, že na letištích se nějaké zpoždění neřeší, to je v pořádku.. Ale jde o to, že první den takto osekaný..

A odlet? 31. 7. v 7 hodin ráno a transfer na letiště 3:30.. Poslední den dovolené jsme strávili jen na letišti Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
A nyní bych přešla k té horší stránce..

Narazila jsem při check in na slečnu, která to ještě nikdy nedělala, ale to jí samozřejmě nezazlívám, každý učený z nebe nespadl.. Ale ten přístup ostatních recepčních.. Arogance, neochota.. My jsme byli po cestě a z horka dost unavení a už jsme se opravdu těšili, až vydechneme. Naštěstí se nás ujala jiná recepční, milá starší paní a vše nám ochotně vysvětlila a poradila.

Ano, neomezené množství alkoholických i nealkoholických nápojů, ale jen vybrané a mnoho jich nebylo, jen ty u kterých je značka AI, jako all inclusive. To vám za pár dní začne lézt krkem i vybraný rum.

A každý, kdo z barmanů nebo pracovníků jídelen, kde se prodávaly pokrmy, viděl váš zelený náramek, který měli lidé s all inclusive - okamžitě pohledy a chování ve stylu.. Nedáš dýško, nezasloužíš si úsměv a něco navíc..

Neříkám, že jsme nedávali dýška, například paní pokojské za krásně uklizený pokoj, ustlanou postel, atd..

Ale prostě to tu funguje tak, že pokud jsme si objednali bez dýška, tak nám nalili málo alkoholu nebo se ani neobtezovali nás obsloužit. Ale jakmile to cinklo nebo viděli mávání bankovky, mohli se přetrhnout a to ne, že by dali dvojitou whiskey nebo lepší koktejl.. To byla whiskey o objemu snad jednoho a půl deci a v koktejlu 98 % alkoholu a zbytek trošku šťávy a led..

Myslím si, že náš pobyt měl hotel moc dobře zaplacený a dle mého názoru nebyla potřeba si dále ještě připlácet za něco, co má být automaticky. Například poctivý koktejl a hezké a slušné jednání. I v jídelně, kde si vás při vstupu odškrtnou, že máte pro tento den splněno.. Dal jsi dýško? Číšník u tebe bude hned a obslouží tě s nápoji. Pokud žádné dýško není, můžete si počkat, až k vám vůbec někdo přijde a může se stát, že vám nápoj donesou až dloooouho po jídle..

Martina M., 05.08.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 31.7.2019
Oblasť: Malta Malta, ostrov Gozo, Hotel: Ramla Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (10) Nie (3)

Celkom: 9,6 Naprostá spokojenost. Hotel v klidném prostředí. Doporučujeme cestování po ostrově autobusem. Užili jsme koupání i výlety po historických...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Hotel v klidném prostředí. Doporučujeme cestování po ostrově autobusem. Užili jsme koupání i výlety po historických skvostech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel v klidném prostředí. Čisto, uklizeno.

Strava
Jídlo rozmanité, výborné. V případě potřeby balí obědy na cestu.

Pláž
Příjemná pláž u hotelu. Možnost nočního posezení na "sedacích matracích".

Jitka J., 30.07.2019, Dátum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblasť: Malta Malta, ostrov Gozo, Hotel: Ramla Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 7,6 Strávily jsme já a moje dcera 10 dní pobytu ve zmíněném hotelu a byly jsme velmi spokojené. V rámci našeho pobytu jsme si objednaly...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Strávily jsme já a moje dcera 10 dní pobytu ve zmíněném hotelu a byly jsme velmi spokojené. V rámci našeho pobytu jsme si objednaly ubytování se snídaní, hotel je velmi pěkný a komfortní na krásném místě u zálivu s malou pláží a zároveň se vedle nachází schůdný skalnatý útes s plošinkami, na kterých jsou umístěna lehátka se slunečníky, který nabízí možnost většího soukromí než pláž s jedním lehátkem vedle druhého, a další lehátka jsou pak u třech velkých bazénů. Míst je dostatek, největší zájem je o místa na skalnatém útesu, který je velmi romantický, takže si je tam lidé musí zabrat co nejdříve. Do centra města Mellieha je to trochu dál, musí se tam jet místními autobusy, my jsme tam ale nejely. Zúčastnily výletů, které nabízí zástupci místní CK přímo v recepci, a Melliehou jsme vždy projížděly, takže jsme ji viděly z turistických autobusů. Navštívily jsme Vallettu, Mostu, Mdinu, řemeslnické obchody v Ta´Quali, rybářskou vesničku s trhy v Marsaxlokk, Blue Grotto a ostrov Gozo, který jsme projely v rámci túry jeepem, podnikly okruh lodí kolem Valletty a 3 středověkých měst. Díky dokonalé organizaci výletů jsme viděly z Malty to hlavní. Náš celkový dojem je naprosto pozitivní a budeme na tuto dovolenou rády vzpomínat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Komfortní, perfektně vybavený hotel s dokonalým servisem, krásné prostředí, velké, čisté a zároveň útulné pokoje, nemám co dodat, protože vše naprosto OK.

Strava
Měly jsme jen snídani, ale bufetová nabídka velmi pestrá a bohatá, s výběrem pro každého dle jeho zvyku a chuti.

Služby hotela
Vše OK, velmi vstřícný a ochotný personál, nemám žádné námitky.

Pláž
Pláž sice dostupná, ale tady bych měla přece jen malou připomínku. Moře bylo čisté první dva dny, ale pak po přílivu se na pláži kupily naplaveniny a občas mezi nimi i odpadky, igelit, papírky, a i když byli na pláži zaměstnanci dozoru, ti se starali pouze o to, že každý večer v 18.00 hodin uklidili lehátka, urovnali bagrem písek a umístili na ni plážová křesla na večerní posezení klientů na pláži, vedle které byl i plážový bar. Ráno vyměnili křesla opět za lehátka, ale naplaveniny s odpadky na okraji bohužel nikdo neuklidil, přitom bagr, který používali pro přemístění lehátek, měl lžíce a vidlice na sběr odpadků! Jinak pláž je malá a lehátka na ní byla umístěná jedno vedle druhého, takže návštěvníci musí počítat s tím, že zde klid a soukromí mít nebudou, pro to je vhodný vedlejší skalnatý útes, ale na něm je míst málo, takže by si museli jedině přivstat a zabrat si je brzy ráno, a navíc se i vystřídat na snídani tak, aby nezůstala opuštěná déle, než 30 minut. Hotel totiž praktikuje způsob ten, že klienti dostanou modré hotelové osušky, které položí na lehátka a pokud lehátka zůstanou i s osuškami opuštěná déle jak 30 minut, má hotelový personál právo je odebrat a tím uvolní lehátka pro další klienty hotelu. I když se nám to s dcerou nikdy nestalo, protože přes oběd jsme se vzdálily a šly si koupit občerstvení do nedalekého kiosku, byly jsme na to recepcí upozorněny. Jinak pro klienty, kteří mají jen ubytování se snídaní, je v blízkosti pláže minimarket s občerstvením typu Mc Donald, na větší nákupy je ale nutné dojet místním autobusem do centra města Mellieha.

Renata Strauchová, 22.07.2019, Dátum pobytu: 7.7. - 18.7.2019
Oblasť: Malta Malta, ostrov Gozo, Hotel: Ramla Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 3 Byli jsme ubytováni ve staré části ,kde je zázemí personálu ,mezi ní je značný rozdíl, asi jako mezi čtyř a dvou hvězdičkovým hotelem.

  • 3 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme ubytováni ve staré části ,kde je zázemí personálu ,mezi ní je značný rozdíl, asi jako mezi čtyř a dvou hvězdičkovým hotelem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj se základním vybavením,balkon do ulice ,nízko nad silnicí,měli jsme obavu o bezpečí věcí na balkoně.

Strava
Na čtyřhvězdičkový hotel žádná sláva ,nenadchne ani neurazí.

Služby hotela
Pokojová služba fungovala každý den,výměna ručníků dle uvážení,jednou vyměnili i když nebylo potřeba ,jindy ponechali mokré či zašpiněné ručníky bez povšimnutí.Podlaha vzorně vytřena,balkon nepovšimnut.

Pláž
Ve vodě běžně viděny odpadky, ale nikoho kdo by je odklízel.Pokud jste kolem nich přebrodili,voda celkem čistá i když se spoustou kamenů,doporučuji boty do vody.Kolem maličké pláže zaparkované lodě a čluny.Na konci baru vtéká do vody přímo u pláže nějaká trubka,či je odpadní jsme nezkoumali.

Anonym, 16.07.2019, Dátum pobytu: 3.7. - 10.7.2019
Oblasť: Malta Malta, ostrov Gozo, Hotel: Ramla Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7 Velmi ochotný a přátelsky personální, ale zdaleka ne všechny položky spadaly do all inclusive. V nabídce společnosti Invia nebylo...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi ochotný a přátelsky personální, ale zdaleka ne všechny položky spadaly do all inclusive. V nabídce společnosti Invia nebylo uvedeno, ze hotel má 2 křídla - nové a staré, a tudíž nebyla ani možnost výběru lepší či horší varianty za priplaceni. Po ubytování jsme zjistili, ze jsme automaticky ve starém křídle. Při volbě zájezdu šlo pouze zvolit pokoj s výhledem na hotelovou pláž či na opačnou stranu ;jednalo se však stále o starý blok hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi stará koupelna; sprcha a umyvadlo ve velmi špatném stavu, v umyvadle chyběly perlatory, jinak prostorná koupelna s dostatkem místa na uložení věci . Trezor na pokoji je placeny (12-15€) a za klíč se dokonce platí záloha 60€. Dveře na balkon nesly téměř otevřít, jen s poutním velké síly. Postele pohodlne, ale nebyly zajištěné na pevno, takže se stále od sebe odsouvaly. Výtahy převážnou většinu pobytu nefungovaly a v noci při našem odjezdu byly vypnute.

Strava
Výběr dobrý, strava lehce fádní

Služby hotela
v rámci all inclusive jsme měli k dispozici jen některé bary a restaurace, ostatní byly placené navic. Hotel sice disponuje místností na uložení kufrů, byla však stále otevřená a nezajistena, váha na kufry byla placená 1€ za zvážení jednoho kusu zavazadla.

Pláž
Pláž hezká, bylo více možnosti, kam si lehnout, dostatečný počet lehátek se slunecniky. Voda čistá a docela tepla

Judita J., 08.07.2019, Dátum pobytu: 26.6. - 4.7.2019
Oblasť: Malta Malta, ostrov Gozo, Hotel: Ramla Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,2 Celý hotelový komplex se nám velmi líbil a úžasné byly i 3 bazény s mořskou vodou a vnitřní bazén a vířivky se sladkou vodou. Doporučila...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celý hotelový komplex se nám velmi líbil a úžasné byly i 3 bazény s mořskou vodou a vnitřní bazén a vířivky se sladkou vodou. Doporučila jsem resort našim příbuzným. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly prostorné, klimatizované s balkonem. Pro nás naprosto ideální.Jsme postarší pár a máme rádi hezký výhled.

Strava
Jídlo bylo moc dobré a bylo z čeho vybírat. Naprosto nám dostačovala bohatá polopenze.

Služby hotela
Pokoje byly každý den uklizeny, doplněny, vyměněno prádlo.

Pláž
Rovněž pláž k hotelu byla dostupná a vybavená lůžky, ale kvalita moře s chaluhami se nám nelíbila. Rovněž jsme byli upozorněni na množství žahavých medúz, které v tomto termínu připlouvají se v zálivu rozmnožovat.

Jiří M., 01.07.2019, Dátum pobytu: 19.6. - 26.6.2019
Oblasť: Malta Malta, ostrov Gozo, Hotel: Ramla Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)