Recenzie hotelov
Sliema - Malta

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Uzili jsme si ji.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Uzili jsme si ji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybaveni pokoje bez pripominek, jen okno do desive ulicky to hodne kazilo. Kdyby bylo mozne, priplatila bych si pokoj na more.

Strava
Strava velmi dobra, jen toto byl prvni ctyrhvezdi ckovy hotel, kde se muselo veskere piti vcetne vody platit zvlast. A procestovali jsme dost.

Služby hotela
Bez vyhrad, vyborne

Eva J., 18.02.2020, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Vysoká uroven

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vysoká uroven Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pekne

Strava
Vyborna

Služby hotela
Vyborne

Pláž
Trosku horšia dostupnosť pláž uzavreta

Daša Cooke, 07.11.2019, Dátum pobytu: 31.10. - 3.11.2019
Oblasť: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,2 Naprostá spokojenost, klid ve dne i v noci, žádné frony ani v jídelně, barech, vířivce na střeše v 8.patře, či vnitřním bazénu s dvěma...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost, klid ve dne i v noci, žádné frony ani v jídelně, barech, vířivce na střeše v 8.patře, či vnitřním bazénu s dvěma vířivkama a saunou u posilovny v -1 patře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Neměli jsme balkon, ale nevadilo, venku bylo veliké vedro a vlhkost, že bychom stejně nevyužili. Výborná klimatizace v pokoji. Věšáky na plavky v koupelně, prádlo kupodivu uschlo. Všude čisto, žádné mouchy, mravenci či broučci. Trésor a lednička na pokoji zdarma, set na kávu a čaj. Prostě nemáme žádné připomínky.

Strava
Nejchutnější ze všech našich dovolených!!!!! A to je mi více než 60 let!!

Služby hotela
Cokoli jsme potřebovali, vše bylo ihned vyřešeno s milým úsměvem, s mojí lámanou agličtinou....velikým bonusem byl manager hotelu pan Jaroslav Císař, který nám poradil v naší mateřštiněj, tímto mu na dálku znovu děkujeme!!!!

Pláž
Není vhodná pro děti, přístup po schůdcích z kamenných plat, často velké vlny, což mi nevadí na rozdíl od manžela, voda teploučká, konec srpna, plná rybek, měli jsme boty do vody.

Jaroslava Stejskalová, 18.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 5,8 Skvělá destinace - historická Valetta (celý den, doporučuji pouliční elektrovláček - za hodinu se dostanete všude), krásná pobřežní...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá destinace - historická Valetta (celý den, doporučuji pouliční elektrovláček - za hodinu se dostanete všude), krásná pobřežní promenáda ve Sliemě, veřejná, rychlá a levná autobusová doprava za 2 eura po celém ostrově, i počasí vyšlo. Bazén na střeše hotelu je pak třešničkou na tomto chutném dortu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel na promenádě, nad 6 ubytovacími podlažími v 7. je venkovní bazén s bufetem (i vnitřní bazén s vířivkou) a krásnou vyhlídkou na moře, promenádu i hlavní město Valetta přes mořskou zátoku s přístavištěm. Vybavení pokoje OK, vadila pouze uřvaná a téměř neovladatelná (i když funkční) klimatizace, perfektní průběžný úklid.

V recepci příjemná děvčata, ale na střídačku s katastrofálně neochotným a ze života zřejmě otráveným recepčním, který na Vás mluví a dává přitom najevo, že Vás považuje za obtížný hmyz. Čumí během hovoru zásadně do monitoru, jako kdyby v něm měl manuál, jak nasrat klienty.

Strava
Nasprostá spokojenost, halfboard - velký výběr chutných jídel formou bufetu. Odjezdová snídaně v kontrastu s tím - viz dále.

Služby hotela
Byli jsme jediní klienti CK v hotelu, skvělá byla doprava z letiště do hotelu a pak zpátky hotelovým taxíkem vypraveným jen pro nás. Info přepážka v hotelu zodpověděla všechny naše dotazy, přitom paní měla trpělivost i s naší bídnou angličtinou. Jídlo už jsem chválil, ale snídaně před odletem byla odfláknutá, i když to bylo ráno v 5 hodin - varná konvice na recepčním pultě, nebylo ani kafe, jen černý čaj, k jídlu toastový chléb typu polystyrén, jednoporcovky másla a marmelády. Na celovou kalkulaci snídaně za 6 euro tedy bída.

Pláž
Věděli jsme do čeho jedeme - pěšky 30 minut dostupná jen plážička pod promenádou ve Sliemě, skalnatá, i blbý přístup do vody po schůdcích, ale přestože kolem jezdí z přístavu lodě, tak čistá voda. Na písčitou Golden Bay se musí jet s MHD přes celý ostrov 50 minut, ale stojí to za to - krásná čistá písčitá pláž, žádný vstup za poplatek, bufíček, kavárnička a cestou zajímavá ostrovní krajina, průjezd obyčejnými vesničkami i kolem hotelových rezortů na pobřeží - krásný výlet.

Jaroslav Urban, 09.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 4.9.2019
Oblasť: Malta Malta, Sliema, Hotel: Bay View

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Malta je krasny ostrov. Mnoho míst k vidění , krasne průzračné moře, zátoky. Jezdíme sem velmi rádi.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Malta je krasny ostrov. Mnoho míst k vidění , krasne průzračné moře, zátoky. Jezdíme sem velmi rádi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je starší- 50 let-Pokoje byly čisté- každý den úklid, výměna ručníků.

Strava
Podle mne super. Na své si přijdou i vegetariáni i zastánci zdravého stravování. Velký výběr všeho. Dorty , dezerty bez cukru , spousta ovoce... I mimo hotel se da vyborne najíst .

Služby hotela
Personální ochotný, nebyl žádný problém.

Pláž
K hotelu patří bazén, který je přes silnici- vše označeno je to kousek. U bazénu plážový bar- jidlo - saláty, minutky- docela výběr- bazén čistý- lehátka okolo se slunecnikama nebo i bez- vše bez poplatku. Pláž vápencová plata- méně lidi- lehátka personal nachystal i slunečníky- krásný výhled na moře- naprosto čisté , průzračné.Pokud chce někdo písečnou pláž , musí na jinou část ostrova .

Gabriela Guřanová, 02.09.2019, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2019
Oblasť: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9 Dovolená se nám moc líbila, počasí super, spoustu míst na výlety, historicky zajímavé místo. Nevhodné místo pro rodinu s dětmi a...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila, počasí super, spoustu míst na výlety, historicky zajímavé místo. Nevhodné místo pro rodinu s dětmi a neplavce. Velká výhoda hotelu, při Allinclusive se můžete najíst přímo u bazénu a nemusíte zpátky do hotelu.

Samostatnou kapitolou je paní delegátka z cestovní kanceláře !!!! To byl teprve zážitek, téměř žádná informace a kterou podala nebyla úplně pravdivá nebo pomotaná. Na otázku ohledně výletů odpověděla " je Vás málo, máte smůlu", na půjčení auta odpověděla "řekněte mi, kde tu zaparkujete . . . " Řidičů autobusu se na nic neptejte, nic neví . . . naopak poradili nám vždycky. To byl asi tak jediný zádrhel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je 50 let starý, ale udržovaný. Úplně neodpovídá fotkám, na nich vypadá luxusnější, ale přesto je pěkný.

Strava
Jídlo velice chutné, 3x týdně tématická večeře (Orient, Mexiko, Malta . . . atd.)

Služby hotela
Se službami hotelu jsme byli spokojeni. Personál ochotný, vstřícný.

Pláž
Skalnatá, vstup rovnou do vody. Voda nádherná, možnost šnorchlování. Osušky, lehátka a ručníky jsou zdarma. Opravdu příjemné koupání a málo lidí.

Václav K., 12.08.2019, Dátum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblasť: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vše super!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše super! Zobraziť celú recenziu

Pláž
Moře bylo velmi divoké. Pláž je na skále a sleza se dolu po žebříku, nebo po schůdkách

Je nutno mít boty do vody. Ale bazén je úžasný! A s výhledem na moře!

Anonym, 07.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 31.7.2019
Oblasť: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Musím pochválit, personám i služby super.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Musím pochválit, personám i služby super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj útulný, s bočním výhledem na moře, v noci klid.

Strava
Jídlo bylo dobré, ochutnaly jsme s dcerou i nějaké speciality,bylo to rozmanité, dalo se pokaždé vybrat něco jiného, u všeho byl popis.

Služby hotela
Hotel v klidné části, mimo hlavní zábavní centrum, k moři přes rušnou komunikaci,ale bez problémů, vstup k bazénu na kartu a k moři, kde byla i lehátka vcelku dobrý, vstup do moře horší, kamenitá pláž s ostrými kameny, nutno mít boty do vody, použít zábradlí a lana, ale dalo se to .

Pláž
Pláž patřící k hotelu kamenitá, ale dalo se tam ležet, je tam k zapůjčení dost lehátek.

Vladimíra Petrlíková, 06.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená se vydařila a byli jsme spokojeni.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se vydařila a byli jsme spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První dojem z pokoje byl trošku zklamání, a to především kvůli výhledu z okna, z kterého bylo vidět jen další části hotelu, byl umístěn ve vnitrobloku. Jinak pokoj odpovídal oficiálním fotografiím. Byla zde klimatizace, větrák, minibar. Jen postel byly pouze matrace umístěné na roštu bez rámu a tak se rozjížděly. Jinak vše bylo v pořádku čisté úklid probíhal pravidelně.

Strava
Během snídaní a večeří bylo z čeho vybírat. Na večeři bylo připraveno každý den něco jiného.

Pláž
Jednalo se o městský hotel stojící u pobřežní komunikace, takže pláž byla přes ulici. Pláže na Maltě jsou převážně skalnaté, takže vstup do moře je po žebříku. K hotelu patřil i menší bazén, který byl těsně u moře. Slunečníky a lehátka zde byly zdarma. Moře je krásné, ale při koupání je potřeba počítat s vlnami. U hotelu je koupání na volném moři.

Jaroslav, 22.07.2019, Dátum pobytu: 10.7. - 17.7.2019
Oblasť: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolenka sa nám páčila, historický zaujímavý ostrov aj okolie. V súčastnosti prebiehaju na ostrove stavebné práce , preto je všade veľa...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka sa nám páčila, historický zaujímavý ostrov aj okolie. V súčastnosti prebiehaju na ostrove stavebné práce , preto je všade veľa prachu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytovaním sme boli spokojní, malo to len jednu nevýhodu, že sme mali výhľad z okna do dvora

Strava
Tak ako vo všetkých destináciách, bohatý výber jedál, ovocia, zeleniny aj nápojov;

Služby hotela
Milý personál, nemali sme žiadne výhrady

Pláž
Pláž je skalnata, nám vyhovovala, more čisté, teplé, vstup po schodoch, nevhodná pre malé deti

Eva Tichá, 20.07.2019, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblasť: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)