Recenzie hotelov
Agadir - Maroko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Dovolená pěkná, jen je potřeba počítat s ne úplně slunečným počasím. Nad Agadirem se sráží vlhkost od oceánu a teplo od pouště a vzniká...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pěkná, jen je potřeba počítat s ne úplně slunečným počasím. Nad Agadirem se sráží vlhkost od oceánu a teplo od pouště a vzniká opar. Město velké, vhodné na výlety. Doporučuji výlet od Marrakéše. Byly jsme od CK a některé nabízené výlety jsou jen v angličtině nebo ve francouštině. V Maroku lze platit eurama, s dolarami je problém. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné, čisté. Kávový set na pokoji, vždy doplňován Možnost všude zdarma velké lahve vody. Přímo v hotelu bankomat, obchůdek i možnost výměny peněz.

Strava
Služby all inclusive velké, dostatek barů. Dostatek místního jídla, ale i klasiky. Možnost jednou za pobyt možnost ala carte restaurace, možnost italské, marocké a asijské. V těchto restauracích vždy ráno výběr jednoho z chodu z menu. V rámci programu zdarma míchané nápoje, doporučuji mojito.

Služby hotela
Personál milý, vše bez problémů. Maroko je v hodně ohledech podobné Evropě.

Pláž
Na pláži zdarma plážové osušky, lehátka. Sice je ohraničený prostor, kam nesmí prodejci, ale jinak je pláž veřejná. Někteří prodejci a mladý kluci jsou otravný, ale paří to j africké kultuře.

Kamila T., 19.11.2019, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblasť: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Amadil Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 6,4 Zájez jako takový byl hezký ale okolí hotelu opravdu hrůza.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Zájez jako takový byl hezký ale okolí hotelu opravdu hrůza. Zobraziť celú recenziu

Lucie G., 18.11.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Omega

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 poměr kvalita cena super

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
poměr kvalita cena super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté prostorné

Strava
jednotvárná ale dobrá

Služby hotela
dostačující

Pláž
vzdálená ale vše ok...čisto

Zdeněk P., 15.11.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Omega

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dobrý

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré

Strava
Výborná

Služby hotela
Ochotní. Mají nedostatek skla v barech. Na baru poslední den mi pravděpodobně zředili džus, nebo led vyrobili z kohoutková vody a už jsem měla týdenní problémy. Je to afrika, slabší jedinci ať nepijí koktejly.

Pláž
Vše čisté, obsluha příjemná. Šnorchlování nelze...

Sylva Navrátilová, 17.10.2019, Dátum pobytu: 28.9. - 5.10.2019
Oblasť: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Amadil Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8 Celkově lze hodnotit

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově lze hodnotit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na skvělé úrovni, pokoje prostorné, čisté, dobře vybavené. Každý den výměna ručníků a osušek, denně úklid.

Strava
Rozmanitá, všeho dostatek, každý si mohl vybrat dle své chuti.

Služby hotela
Služby v hotelu na vysoké úrovni.

Pláž
Pláž je poměrně malá, ale vzhledem k tomu, že u bazénů byl dostatek lehátek a pláž prakticky v dosahu, nebyl to žádný velký problém.

Dagmar Dušánková, 16.10.2019, Dátum pobytu: 5.10. - 13.10.2019
Oblasť: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Amadil Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Celkově jsme byli spokojeni. Co nám vadilo především chybějící voda u večeře a málo ovoce . Jídlo se stále opakovalo dokola. Na pokoji...

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli spokojeni. Co nám vadilo především chybějící voda u večeře a málo ovoce . Jídlo se stále opakovalo dokola. Na pokoji nám chyběla lednice. Jinak ok. Zobraziť celú recenziu

Michal Pecha, 16.10.2019, Dátum pobytu: 28.9. - 13.10.2019
Oblasť: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Omega

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Naprostá spokojenost s pobytem v Maroku v hotelu LTI AGADIR BEACH CLUB od 5. 10. - 12. 10. 2019, velmi pěkné prostředí spousta zeleně,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost s pobytem v Maroku v hotelu LTI AGADIR BEACH CLUB od 5. 10. - 12. 10. 2019, velmi pěkné prostředí spousta zeleně, květiny, bazén naprosto čistý, lehátka vše tak jak má být Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bylo naprosto v pořádku každý den úklid + výměna ručníků a osušek což si myslím, že je zbytečné

Strava
Strava vynikajíci hodně zeleniny, ovoce, ryb a ty zákusky radost pohledět

Služby hotela
Hotelové služby opět naprosto v pořádku

Pláž
Pláž na dosah ruky dlouhá a široká přístup do moře pozvolný, ale vlny a stále vanoucí vítr někdy silný a studený, ale byli jsme v říjnu

Zdeňka F., 15.10.2019, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblasť: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: lti Agadir Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 5,2 Celkový dojem dobrý.

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 3 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na 50.let starý hotel ubytování dobré. Dne 11.10.2019 nešel proud a tak ani netekla voda, ale to bylo dopředu hlášeno.

Strava
Strava byla stereotypní, málo pestrá, proti Evropě podprůměrná, ale asi na Afriku dobrá.

Služby hotela
Úklid dobrý, Ochotný personál, WIFI všude po hotelu.

Pláž
Pláž byla super, Atlantik rozbouřený po celou dobu pobytu, dalo se koupat jen na začátku pláže u kola, asi 4 km dál, než jsme chodili na pláž, ale to jsme se dozvěděli nebo spíš našli až den před odjezdem v pátek.

Zdeněk Pavlíček, 15.10.2019, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblasť: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Omega

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Hotel Omega-příchod od pláže. 4 fotografie

Celkom: 6,6 Celkově spokojenost.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování dobré, pokoj byl čistý, jen by to chtělo nějakou šňůru na prádlo.

Strava
Strava pořád stejná, málo ryb. Všechny restaurace a la card měly stejnou nabídku. My jsme byli v rybí: polévka výborná, předkrm normální, hlavní chod ryba s rýží (opravdu zvláštní kombinace, většina hostů vrátila) a jako zákusek spálené zapečené jablko. Do další už jsme nešli.

Služby hotela
Službám se nedalo nic vytknout.

Pláž
Pláž byla čistá, ale v poledne už byly všechny lehátka obsazené.

Jitka S., 13.10.2019, Dátum pobytu: 28.9. - 6.10.2019
Oblasť: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: El Pueblo Tamlelt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Celkový dojem z dovolené je velmi pozitivní. Zejména cena/výkon splnili naše očekávání. Pro hosty s menšími nároky na ubytování je tento...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je velmi pozitivní. Zejména cena/výkon splnili naše očekávání. Pro hosty s menšími nároky na ubytování je tento hotel ideální. Zázemí hotelu je velmi pěkné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na zařízení hotelu se již podepsal zub času, ale s tím jsme počítali. Pokoje byly starší, ale velké pozitivum pro nás byly bazény, čistota v celém hotelu, péče o celkový vzhled hotelu - zeleň. Celkový dojem velmi příjemný. Upozorňuji na kočky, které se nacházejí v hotelových zahradách.

Strava
Dostatečný výběr zeleniny, ať už syrové nebo tepelně upravené.salátů, příloh. V určité časy se tvořily fronty na maso - toto dávám za vinu "netoleratním" hostům, kteří si nakládali plné talíře jídla (toto se děje prakticky všude). K obědu a večeři byly v nabídce cca 3 druhy dezertů a ovoce. Snídaně byly skromnější, ale výborné pečivo - bagety, housky. Nápoje by mohly být podávány pouze ve sklenicích a ne v jednorázových kelímcích.

Služby hotela
Hotel nabízí pestrou škálu služeb, ze kterých si vybere každá věková kategorie. Co se týče personálu - zaměstnanci byli velice milí a ochotní.

Pláž
Na pláži se nachází bar pouze s nealko nápoji. Pláž je oddělena lany, což zabraňuje prodejcům, aby hosty rušili při relaxaci. Na pláž se dostanete přes silnici a promenádu. Na pláži je poměrně velké množství psů, kteří jsou ale moc hodní a neotravují hosty.

Eva K., 09.10.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2019
Oblasť: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Carribean Village Agador

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)